ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
מטרות המחשב : לימודים (יישומי Office) סרטים (באיכות גבוהה - 1080p) עריכת תמונות (PhotoShop) מוזיקה באיכות גבוהה (FLAC, DTS עם כרטיס קול חיצוני) שימושים בסיסיים נוספים (גלישה, הורדות וכו') גודל המסך : עדיפות ל- 13-14" אם כי זה פרט שאפשר להתפשר עליו משקל רצוי : לא כבד מידי (או קל, או סטנדרטי) זמן סוללה : ארוך ככל הניתן (לא פחות מ-5 שעות) יציאות מיוחדות : יציאה כל שהיא למסך (mini DP, VGA , DVI) , HDMI לא חובה - יציאות לרמקולים 5.1 Bluetooth : נחוץ גודל מינימלי של כונן קשיח : 500GB כונן : אם קיים מובנה - צורב DVD. לא הכרחי - אסתפק בכונן חיצוני כונן BluRay : לא רלוונטי אחריות בינלאומית : לא נדרשת מערכת הפעלה כלולה בתקציב : לא העדפה לחברה כל שהיא : Dell , Asus תקציב : עד 4000…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד לצורך לימודים ( אופיס אינטרנט ויזואל סטודיו ) . תקציב משוער בין 3500-4000. לרוב המחשב נמצא בבית כך שלמשקל איו חשיבות ומסך של 15.6 יעשה את העבודה. אין גם חשיבות לאורך סוללה למרות שעדיף שתחזיק כמה שיותר. חשוב שתהיה יציאות HDMI ו - ESATAלגבי האחריות אני מעדיף 3 שנים לראש שקט יש עדיפות שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה הכי חשוב לי במחשב שיתחמם כמה שפחות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תלוי אם זה הבדל משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300-400 2. מה שימושי המחשב - משחקים כבדים, וצפייה בתכני FHD על מסך הטלוויזיה(40אינץ') בחיבור HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים ומה שיצא בעתיד, COD, BF3, AC..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?במשחקים, גבוהות! ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קניתי כונן SSD חדש ואני מעוניינת למכור את כונן ה-SSD הקודם שלי - G.Skill Phoenix Pro 80gb מבוסס בקר SF. הכונן היה בשימוש שנה ו-7 חודשים. הוא בא עם אחריות לשלוש שנים כך שנשארה בערך שנה וחצי לאחריות. הציעו לי עליו 200 ש"ח אך אני חוששת שזה מחיר נמוך מדי. האם אכן כך? כמה כדאי לבקש? אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך בחומרה אבל בקשתי מהבחור שעובד בקיי אס פי לבנות לי מחשב עד 5000 שקלים בשביל משחקים כמו דיאבלו 3 החדש וסטארקראפט 2 .. שהמשחקים בסגנון הזה ירוצו מהר באיכות טובה.. אז זה מה שהוא הציע , השאלה אם זה טוב מספיק? (לא אכפת לי להוסיף עוד כמה שקלים) המפרט כולל מסך של lg 21.5" אם מישהו מבין בכרטיס קול טוב אז שיציע לי בבקשה... ובאמת תודה!! אני ממש צריך עזרה ואני מת כבר לקנות
-
- 35 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k-4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, GTA IV, SkyRim ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280 1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר …
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם צריך ולא הרבה . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים מודרניים מהי הרזולוציה הטבעית -1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק ( OC )? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב עם מסך,בתקציב של 2500-2600. השימושים המרכזיים זה לאופיס,אינטרנט ועבודה משרדית. אבל שיריץ משחקי מחשב בצורה סבירה,וגם לא חובה שיריץ כל משחק. צריך את העזרה שלכם. אני יודע שהבקשה טיפה קשה לביצוע בתקציב הנמוך הזה. תודה! *שהמפרט ייקח מחנות באזור רחובות/ראשון.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1590 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1590 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table…
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי אסוס N55SF עם מעבד 2630QM. הוא הגיע עם מטען ענק ממש ממש ממש ממש של 120W. אני רוצה לקנות מטען קטן יותר כמו זה http://www.morse-pc.com/Product.asp?Pid=5365&Cat2Cat1ID=&Cat2ID=&aff=Zap〈=he ברור לי שאם אריץ פונקציות כבדות או תכניות צריכת חשמל לא חסכוניות זה יכול לחמם את המטען ולגרום לו לנזק. אין לי בעיה אם סכנה לנזק למטען, וכשאני מחוץ לבית אני ממילא משתמש במחשב רק ללימודים (וורד + אינטרנט = מעט חשמל) כשאני בבית ומריץ ME3 עם על FHD, ברור לי שאני צריך להשתמש במטען של ה-120W. השאלה היא: האם יש סכנה של פגיעה במחשב או בביטוח עם אני אשתמש במטען הקטן של ה-65W?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב? (יש לציין גם בכותרת) 6000 ש"ח האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה? עוד 300 ש"ח האם יש לכלול הרכבה בתקציב?כן 2. מהו היעוד של המחשב? (משחקים\אינטרנט\אופיס\סרטים וכו'...) [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop CS5, Solidworks11 וכו'] משחקים כבדים (Metrro 2033) 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? אם כן, מה? [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה] לא 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? [דוגמאות: כונן דיסקטים, יציאות Firewire IEEE1394, יציאת פרללית או סיריאלית, חיבור IDE על הלוח] 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד?לא 6. האם יש צורך לכלול…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברה . ברשותי מחשב נייד acer aspire 5740g כולל i7 620m 4 gb ram ati 5650 hdd wd 640 (במהירות 5400) המחשב קצת מתחיל לקרטע אז אני חושב לשדרג אותו באיזה ssd.. אני חושב שהבעיה היא לאו דווקא בחומרה של המעבד או זיכרון - תקנו אותי אם אני טועה, אלה דווקא בהארדיסק כיוון שהוא רק 5400 והמחשב איטי בטעינת קבצים , העתקתם וכמובן עליתו של הווידוס וכו, וההארדיסק יוצר צוואר בקבוק למחשב כולו. מחירי ה ssd קצת יקרים , לכן אני לא יכול להרשות לעצמי ssd עם 256 גיגה אז חשבתי יותר על הכיוון של ssd 128 משהו כמו ה m4 ששמעתי שהמחיר שלו אטרקטיבי 520 שח והתמורה היא טובה למחיר (ssd לא רע). שאלתי אליכם אם אוכל לחבר למחשב זה 2 הארדיסקים 2.5 כמובן?? או שאין אפשרות והאלץ להסתדר רק עם 128 כי זה מאוד מג…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cod,bf3 ועוד משחקים כבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).התקציב כולל מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מ…
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
קודם כל הנה מה שאני מחפש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר אז לחסוך יהיה מצוין אבל אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש בקטנה 100-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,גלישה,אימיילים וכ'ו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן,אני זקוק לקצת חוות דעת בנוגע למפרט גיימינג שמסוגל להחזיק את המשחקים הנוכחים ואת אלו של השנים הקרובות על רמת גראפיקה גבוה...כבר גיבשתי מפרט אבל לפני שאני רץ לקנות חשוב לי לברר שאני לא מפספס משהו חשוב המפרט הוא בעלות של 5.5 אלף שקל שאותו אני מזמין מKSP,אין לי צורך בשום ציוד נלווה למעט מערכת הפעלה windows7 home premium 64 ביט ,אני לא מתכנן לעשות למחשב OC אבל שוקל לרכוש כרטיס מסך שכבר עבר OC במפעל (ראו בהמשך). המחשב לא צריך להיות שקט כמו גופה,אבל מומלץ מאוד שלא ירעיש מעבר לזה חשוב לי שבכל תיקון שהוא של המפרט שלא יוחלף המארז כי את שאר המארזים בKSP לא אהבתי או שהם יקרים מידי עבורי הנה המפרט: מעבדי אינטל: Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור…
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום שאלה על מפרט מפרט משרדי/ביתי בסיסי מתוך המפרטים המומלצים באתר (http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137584§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99). אני מחפש מחשב בתקציב נמוך לשימוש של אופיס, אינטרנט וקצת סרטים. שאלותי: 1. איך המארז במפרט הזה מבחינת השקט? (לפי הדירוג של המפרטים - 1-10, 10=שקט). 2. הם ניתן במחיר הזה (בפחות יותר טוב...) לשים למחשב הזה גם יציאת HDMI בלוח אם? תודה
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש לרגל יציאתו החגיגית של המשחק Diablo 3 ואני מתלבט בין Toshiba לHP. על Toshiba כתוב שיש רמקולים מתוצרת Harman/Kardon עם bass משופר. האם זה נכון ועד כמה זה מה שאני באמת חושב שזה? הדגם של HP קורץ לי בעיקר בבגלל הקורא טביעות אצבע שיחסוך לי להקליד ססמאות וכו'. על מה אתם ממליצים?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי פשוט (לא למשחקים כבדים) שישמש גם לצפייה בסרטים ברזלוציית 1080 התקציב הכולל הוא 2000 שח השאלות שלי: 1. האם לקחת מעבד עם מאיץ גרפי מובנה, האם זה מספיק לדרישות או שחייב להוסיף כרטיס גרפי נפרד? 2. האם יש המלצות לכאלה? 3. האם יש משמעות גם ללוח האם ולצ'יפסט במקרה זה? 3.1 ראיתי את המפרט הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2755 באייבורי, זה יכול להיות טוב? תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 (הערכה אקראית לגמרי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו, עדיף לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים, לא יודע כמה כבדים. בעקרון כיום זה CoD ו Diablo 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי חברה ראיתי דגם של מחשב בארה"ב שאני מתלבט לגביו, אמא שלי עכשיו שם והיא יכולה לקנות לי אותו.... הצרכים שלי בעקרון הם גלישה בסיסית ובנוסף פיתוחים קטנים , חשוב לי מאוד ש Visual Studio ירוץ חלק (אבל קחו בחשבון שאני לא הולך להריץ שם מערכת ענקית אלא איזה אתר אינטרנט קטן או אפליקציה קטנה - אבל חשוב לי שירוץ חלק. חוץ מזה שימושים בסיסיים ביותר, אינטרנט , אופיס סרטים וכו'.... מה דעתכם על המחשב הבא : http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1816453 תודה רבה רבה על העזרה !!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב שיתאים לי בעיקר לעבודה עם תוכנות גרפיות וסולידוורקס שזה בנייה בתלת מימד. ראיתי כמה מחשבים.. חשוב לי מסך 15.6 זיכרון גדול ותקציב עד 4k רציתי לראות מה ההבדל במחשבים של אסוס שהמפרט בשני הדגמים הבאים נראה דומה: k53sd והשני a53sd מעבר לזה ראיתי מחשב של דל ובביקורות לא התלהבתי כל כך.. דגם 5110 אשמח לקבל המצלה מאנשים שגם עובדים עם המחשבים האלה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום חברים , נא עזרתכם. מעוניין לרכוש מחשב שכרגע אערוך בו בתוכנת PINNACLE 12 ולאחר מכן אשקול מעבר לתוכנה רצינית יותר. אני גר באיזור הדרום כך שמבחינתי החנויות הרצויות הם אייבורי ו KSP (אפילו באילת). ניתן לחסוך או אפילו לחרוג במידת הצורך.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין, העיקר שיענה על כל הדרישות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר בפחות אז פחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC - מוזיקה, סרטי HD ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מישהו בנה לי מפרט של מחשב למשחקים, הסכום שרציתי להוציא היה 3500 שקל עם חריגה של עד 300 וזה מה שהוא בנה לי: http://www.tms.co.il/preview/spec/3qz6hjamביקשתי ממנו גם שהמפרט לא יהיה מיועד לאוברקלוק וכאלה כי אני לא מבין ולא אוהב להתעסק עם זה..
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-