עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מעוניין למכור תמחשב שלי ואני מעוניין לדעת כמה הוא שווה היום ואם בכלל שווה לי למכור אותו תודה לכולם על העזרה מראש cpu:core2dueE7500 motherboard:p5p43td memory:6gb ddr3 1333 הזיכרון מגיע ב-3 סטיקים כל סטיק 2 gb 1333mhz kingston gpu:gtx460 1gb zotac cpu cooler: ‏Arctic Freezer 13 Limited Edition ספק: chieftec 650w

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by arik100,

אהלן מעוניין לדעת כמה שווה המארז שלי FULL TOWER THERMALTAKE EUREKA מצב מצויין אריאל

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  3. שלום , אני מחפש לקנות מחשב חדש שישמש אותי לכמה שנים טובות קדימה . השימושים העיקריים של המחשב יהיו לטובת עבודה משרדית(אופיס) לצפייה בסרטים(באיכות הכי גבוה שקיימת היום!) ומדי פעם לתכנות. המחשבים שהיו לי עד היום היו מבוססי אינטל(מעבד ולוח אם) ושרדו אצלי המון שנים, לכן יש לי איזה נטייה ללכת על "בטוח" לכיוון אינטל אבל אני לא פוסל אפשרויות אחרות. תודה על העזרה שלכם

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  4. [table][tr][td] Gigabyte GA-B75M-D3V[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 350₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 6770 1GB GDDR5 PC-E HDMI DVI,DP 775 MHZ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 554₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 386₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 296₪ [/td][/tr…

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  5. Started by psybrain,

* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, סרטים hd, קיובס הפקת מוזיקה. משחקים : משחק אחד ! פיפא 12. והורדות. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב אבל כמובן כמה שיותר זמן עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) בלוטות? Hdmi * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500+ * כונן CD/DVD? צורב? צורב dvd * כונן Bluray? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב העדפה לאחריות משנתיים ומעלה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell , toshiba חנות מועדפת - אייבורי או קי אס פי תקציב - 3000 חריגה - 200 = 3200 יש מחשב שעניין אותי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7827 מה…

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  6. היי הסתכלתי פה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php הקטגוריה "מדיה סנטר" זה טוב גם לעריכת וידאו או שאין מפרט שם שמתאים לעריכת וידאו?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  7. זה הקישור: http://www.ebay.com/itm/Gateway-NV75S25U-Notebook-PC-Quad-Core-A6-3420M-4GB-320GB-17-3-LED-WebCam-/230788364468#shId עכשיו השאלה אם טוב, על פניו נראה יחסית זול ואיכותי, השאלה גם אם יש מיסים על זה או לא, וגם משלוח שמה לא כתוב בכלל לארץ.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  8. מה דעתכם? http://www.tms.co.il/preview/spec/q7xu6v2m אני עומד לקנות אותו לפי דעתי זה מפרט מעולה..מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by blindhorse,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. max payne 3, battlefield 3 וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050- 22 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  10. יש לי את המעבד (ללא קירור). מעוניין במחשב לצפייה בסרטי HD 1080 (מעדיף לוח אם עם כרטיס גרפי עליו) חיבור HDMI על לוח האם. זקוק להמלצה למארז בסיסי, קירור למעבד, כרטיס אם, צורב DVD, כונן קשיח קטן יחסית אך מהיר (יש לי בבית כונן גדול ירוק ואיטי) ,זכרונות וספק. השאיפה להוצאה נמוכה ככל האפשר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  11. שלום אני שובר את הראש כבר שלושה חודשים מאז שרכשתי את המחשב הזה. הביוס עדכני ביותר. ניסיתי לפרמט כמה פעמים ולהתקין WIN7 מחדש עם כל הדריברים הכי עדכניים. כבר בזבזתי 600 שח על 3 עכברים אלחוטיים מבוססי NANO XMTR. הראשון של מיקרוספט 6000 והני של A4TECH והשלישי של לוג'יטק. כולם מתנהגים אותו הדבר. לא משנה לאיזה USB מבין ה 4 שאני מחבר. כולל USB3, העכברים בקושי מגיבים. נתקעים. הסמן קופץ לאן שבא לו וזוחל ללא תגובה... מה לעאזאזל יכולה להיות הבעיה? עכבר חוטי עובד מצויין בכל USB.. ניסיתי את העכברים במקומוש שונים כדי לשלול הפרעה אלחוטית אזורית... אני כותב את אותה הבעיה בפורומים באנגליתלרבות של דל.. אף אחד לא מגיב לי כאילו שאני ממציא דברים שלא קיימים.. בתמיכה של דל בארץ ביקשו שהריץ בדיק…

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.דיאבלו 3,COD החדש וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  13. שלום חברי פורום נכבדים, השקעתי כמה שעות של קריאה בפורומים ומאמרים כיצד למצוא מחשב נייד. הגעתי למסקנה שבגלל שאני אהיה סטודנט עוד שנה ושאני משתמש במחשב בלא יותר מאינטרנט ומוזיקה אני צריך נטבוק. הבנתי שיחסית לנטבוק התקציב שלי הוא דיי גבוה, לכן אני רוצה למצוא נטבוק אמין וטוב. אז ככה: *מטרות המחשב: אופיס, אינטרנט, סרטים ומוזיקה, אולי כמה משחקים קלים.. *גודל מסך:13.3" *משקל רצוי: לא משנה. *זמן סוללה: כ-8 שעות. *יציאות מיוחדות: HDMI, אם אין אז לא נורא. *גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB. *כונן CD/DVD, צורב: עדיף שיהיה. אם אין אפשרות כזאת אז לא. *אין העדפה לחברה מסויימת. אני קצת בור במה שנוגע למחשבים ויש מצב שכתבתי הרבה שטויות, אני אשמח לקבל ביקורות והמלצות. תודה רבה!…

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by frustrated,

זה המחשב שאני מחפש: intel i5 2500 8-16Gb DDR3 ram 500Gb SATA 3 100GB SSD Asus Motherboard האם אפשר למצוא משהו כזה בסביבות ה2500 או שאני חי בסרט? אם כן תנו לינק אני קונה עכשיו. אם לא, מה מיותר? מה אפשר להוריד? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PINNACLE STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ללא גיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  16. שלום, מחפש המלצה למחשב נייד בעל המפרט הבא: * מטרות המחשב: אופיס ואינטרנט *מעבד I3 מספיק * גודל המסך: 15.6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI אבל לא חובה * בלוטות: שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB * כונן CD/DVD? צורב: כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן *אחריות :חובה אחריות 3 שנים. *יצרן: עדיפות ליצרן אמין תודה!

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  17. אני רואה שהמחירים כבר מגיעים ל 2300-2400 שקלים שזה מאוד נחמד. יש משהו בסדר גודל הזה שמציע יותר משנה אחריות? אני רואה שטושיבה מציעים שנתיים, עוד מישהו מהשחקנים הגדולים? דרישות: מעבד i3 לפחות, מסך 15.6 אינץ', מערכת הפעלה ואחריות מקיפה ככל האפשר.

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  18. שלום, קוראים לי אורן. אני כבר מזמן מזמן לא התעדכנתי בחומרת מחשב. אני מחפש לקנות מעבד חדש עם כרטיס מסך יחסית עדכני. השימוש העיקרי הוא לצפיית תכני HD (סרטי בלו-ריי) ותוכנות אופיס. אני מעוניין שהמחשב יהיה מסוגל גם לסחוב משחקים אבל זה לא הייעוד שלו המרכזי (כמעט ולא יוצא לי לשחק בימים אלו וגם אם כן בד"כ אני ב"איחור" מתאריך יציאתם של המשחקים). הסכום המקסימלי בעיקרון שחשבתי להשקיע הוא כ-300 שקל אבל אשמח לחסוך אם אין צורך. תודה רבה על כל ייעוץ שתתנו נ.ב. אני מעדיף לרכוש בחברת OMC שבקריות היות ואני לקוח שלהם שנים וגם מרוצה וגם יש לי יחסים טובים עם הבעלים (לאחר ששנים אני ומשפחתי רכשנו מהם מחשבים), ובנוסף המחירים טובים והם פתוחים להתמקחות לאור הצעות מתחרות. הנה מה שמצאתי באתר …

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. שלום לכולם, קודם כל אני רוצה להגיד כל הכבוד ותודה רבה לכל אנשי הפורום, לא האמנתי שבישראל ישנו מקום מקצועי כל כך, ברור כל כך ומכבד כל כך. 1.תקציב מקסימלי של 3.8k ללא אפשרות לחרוג. 2. מטרה עיקרית היא גיימינג בינוני וצפייה בסרטים באיכות HD. דוגמא למשחקים: wow, sc2, דיאבלו 3 ודומיהם. רזולציה טבעית של המסך קשה לי להגיד כי אני לא מבין מה זה אומר.. 3. התקציב צריך לכלול גם ציוד הקפי כגון מסך, מקלדת ועכבר. 4. כל הרכיבים נזקקים (אני רוצה מחשב חדש). 5. שקט הוא משני עבורי 7 בסולם. 6. לא מתוכנן oc. 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. אשמח ואפילו אני ממש רוצה לקבל המלצות על חנות ומאיפה לקנות. מנסיון עבר רוב החנויות מהן קניתי חומרה אינן ראויות להקרא נותנות שירות. גר בחולון ואין לי שום בעיה ל…

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  20. שלום לכולם! מבקש המלצה למחשב נייד.. בעיקר לגלישה ומשחקים .. משחקים קלים... מחפש מחשב נייד עם כרטיס מסך רק של NVIDIA שהיה לו מצלמה ויציאות נורמליות.. לא משנה חברה .. לא משנה מישקל... שהיה בגודל בינוני הוא גדול .. לא משנה תקציב עד 3000 ש"ח חריגה 200 ש"ח

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  21. Started by liran22,

אתם יכולים לעזור לי לבנות מפרט של מחשב טוב ב 2500 שקל באר אס אם?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by shlomi4i,

אני צריך המלצה טובה לספק כוח איכותי מאוד קירור מצוין המעבד שלי q8300 עם oc ל 3ghz רוצה להמשיך תאוברקלוק תקציב לרכיבים ביחד 800

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  23. Started by gidonmar,

בחרתי מפרט למשב שמשמש בעיקר למשחקי מחשב לא תובעניים מבחינת גרפיקה ולצפייה בסרטי HD שאני מצלם במצלמה שלי אשמח להתייחסות המפרט: מארז SOURCE ELITE 210 NZXT שחור לוח אם A75A-G55 FM1 AMD MSI מעבד A-SERIES A6-3500 HD6530D T.C FM1 AMD ספק כח A.PFC 12CM S12II-520 520W SEASONIC זכרון XMS3 CORSAIR 4GB DDR3 1333MHZ צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS דיסק קשיח פנימי 2Y 500GB S2/S3 7200 16MB WD מחיר סופי 2020 שח תודה מראש

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  24. שלום למומחים, מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הבוס לא מאשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעריכת סרטונים ב Sony Vegas 11 - כתבות של 5-10 דקות באיכות HD עבור אתר אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש דיסק של 320 ג'יגה שיכול לשמש עבור מערכת הפעלה ותוכנות. אם אפשר לכלול במפרט דיסק נוסף של SSD עבור ביצועים ואז אין צורך בדיסק SATA נוסף. …

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by z999,

לפני כחודש הייתי פה והמליצו לי על הdell v131, אני מנסה למצוא אותו בחנויות ופעם אחר פעם חוזרים אלי עם הטענה שאין את הדגם הזה במלאי וכנראה שגם לא יהיה. אני מחפש בעיקר את הזולים (של ה2800-2900 שקל בלי מ"ה) ובינתיים אין מזל. כל חנות מציעה לי דגמים אחרים במקום אבל הם נראים לי פחות טובים (מעבד יותר ישן, מסך יותר גדול). איפה אני יכול למצוא (במלאי) את הדגם עם 4GB זיכרון בלי מ"ה? האם הוא עדיין נמכר/מיוצר?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.