ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PINNACLE STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ללא גיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למחשב נייד בעל המפרט הבא: * מטרות המחשב: אופיס ואינטרנט *מעבד I3 מספיק * גודל המסך: 15.6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI אבל לא חובה * בלוטות: שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB * כונן CD/DVD? צורב: כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן *אחריות :חובה אחריות 3 שנים. *יצרן: עדיפות ליצרן אמין תודה!
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני רואה שהמחירים כבר מגיעים ל 2300-2400 שקלים שזה מאוד נחמד. יש משהו בסדר גודל הזה שמציע יותר משנה אחריות? אני רואה שטושיבה מציעים שנתיים, עוד מישהו מהשחקנים הגדולים? דרישות: מעבד i3 לפחות, מסך 15.6 אינץ', מערכת הפעלה ואחריות מקיפה ככל האפשר.
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, קוראים לי אורן. אני כבר מזמן מזמן לא התעדכנתי בחומרת מחשב. אני מחפש לקנות מעבד חדש עם כרטיס מסך יחסית עדכני. השימוש העיקרי הוא לצפיית תכני HD (סרטי בלו-ריי) ותוכנות אופיס. אני מעוניין שהמחשב יהיה מסוגל גם לסחוב משחקים אבל זה לא הייעוד שלו המרכזי (כמעט ולא יוצא לי לשחק בימים אלו וגם אם כן בד"כ אני ב"איחור" מתאריך יציאתם של המשחקים). הסכום המקסימלי בעיקרון שחשבתי להשקיע הוא כ-300 שקל אבל אשמח לחסוך אם אין צורך. תודה רבה על כל ייעוץ שתתנו נ.ב. אני מעדיף לרכוש בחברת OMC שבקריות היות ואני לקוח שלהם שנים וגם מרוצה וגם יש לי יחסים טובים עם הבעלים (לאחר ששנים אני ומשפחתי רכשנו מהם מחשבים), ובנוסף המחירים טובים והם פתוחים להתמקחות לאור הצעות מתחרות. הנה מה שמצאתי באתר …
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני רוצה להגיד כל הכבוד ותודה רבה לכל אנשי הפורום, לא האמנתי שבישראל ישנו מקום מקצועי כל כך, ברור כל כך ומכבד כל כך. 1.תקציב מקסימלי של 3.8k ללא אפשרות לחרוג. 2. מטרה עיקרית היא גיימינג בינוני וצפייה בסרטים באיכות HD. דוגמא למשחקים: wow, sc2, דיאבלו 3 ודומיהם. רזולציה טבעית של המסך קשה לי להגיד כי אני לא מבין מה זה אומר.. 3. התקציב צריך לכלול גם ציוד הקפי כגון מסך, מקלדת ועכבר. 4. כל הרכיבים נזקקים (אני רוצה מחשב חדש). 5. שקט הוא משני עבורי 7 בסולם. 6. לא מתוכנן oc. 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. אשמח ואפילו אני ממש רוצה לקבל המלצות על חנות ומאיפה לקנות. מנסיון עבר רוב החנויות מהן קניתי חומרה אינן ראויות להקרא נותנות שירות. גר בחולון ואין לי שום בעיה ל…
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם! מבקש המלצה למחשב נייד.. בעיקר לגלישה ומשחקים .. משחקים קלים... מחפש מחשב נייד עם כרטיס מסך רק של NVIDIA שהיה לו מצלמה ויציאות נורמליות.. לא משנה חברה .. לא משנה מישקל... שהיה בגודל בינוני הוא גדול .. לא משנה תקציב עד 3000 ש"ח חריגה 200 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אתם יכולים לעזור לי לבנות מפרט של מחשב טוב ב 2500 שקל באר אס אם?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני צריך המלצה טובה לספק כוח איכותי מאוד קירור מצוין המעבד שלי q8300 עם oc ל 3ghz רוצה להמשיך תאוברקלוק תקציב לרכיבים ביחד 800
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
בחרתי מפרט למשב שמשמש בעיקר למשחקי מחשב לא תובעניים מבחינת גרפיקה ולצפייה בסרטי HD שאני מצלם במצלמה שלי אשמח להתייחסות המפרט: מארז SOURCE ELITE 210 NZXT שחור לוח אם A75A-G55 FM1 AMD MSI מעבד A-SERIES A6-3500 HD6530D T.C FM1 AMD ספק כח A.PFC 12CM S12II-520 520W SEASONIC זכרון XMS3 CORSAIR 4GB DDR3 1333MHZ צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS דיסק קשיח פנימי 2Y 500GB S2/S3 7200 16MB WD מחיר סופי 2020 שח תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום למומחים, מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הבוס לא מאשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעריכת סרטונים ב Sony Vegas 11 - כתבות של 5-10 דקות באיכות HD עבור אתר אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש דיסק של 320 ג'יגה שיכול לשמש עבור מערכת הפעלה ותוכנות. אם אפשר לכלול במפרט דיסק נוסף של SSD עבור ביצועים ואז אין צורך בדיסק SATA נוסף. …
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לפני כחודש הייתי פה והמליצו לי על הdell v131, אני מנסה למצוא אותו בחנויות ופעם אחר פעם חוזרים אלי עם הטענה שאין את הדגם הזה במלאי וכנראה שגם לא יהיה. אני מחפש בעיקר את הזולים (של ה2800-2900 שקל בלי מ"ה) ובינתיים אין מזל. כל חנות מציעה לי דגמים אחרים במקום אבל הם נראים לי פחות טובים (מעבד יותר ישן, מסך יותר גדול). איפה אני יכול למצוא (במלאי) את הדגם עם 4GB זיכרון בלי מ"ה? האם הוא עדיין נמכר/מיוצר?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ואחסנה (ברמה ביתית) של תמונות וקבצי וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי כרטיס קול,הארדיסק וזכרון פנימי 4גיגה ומארז גם אולי.. בגדול אני צריך מעבד ולוח-אם כרטיס מסך וספק מעבד אינטל-חובה המחשב מיועד לשחק דיאבלו 3 בעיקר
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i7-3770 3.4GHz Box פתרונות קירור למעבד Scythe Mugen 3 לוח אם Gigabyte דגם GA-H77MX-D3H זכרונות G.Skill DDR3 F3-12800CL9D-8GBXL דיסק קשיח Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB SATA3 כונן SSD Crucial SSD CT064M4SSD2 128 GB כונן אופטי Samsung דגם SH-S222 ממשק SATA כרטיס מסך Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB מארז NZXT Phantom 410 ספק כוח seasonic S12II 620W המחשב מיועד לגיימינג ותוכנות עריכה כמו solid work או photoshop אני לא מתכוון לעשות OC למחשב המחשב מיועד לרוב למשחקים כמו באטלפילד MAX PAYNE 3 ולצפייה בסרטים באיכות HD אני ישמח לחוות דעת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K ללא מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, המחשב אמור לשמש כשרת שעליו ישמרו מסד הנתונים, וכן אפשרות לחיבור מרחוק - טרמינל. יתכן וירטואליזציה, וכן שימוש בחיבור מרחוק ללקוחות team viewer א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות משרדיות רגילות, פריוריטי וכדו', אולי וירטואליזציה, וכן team viewer -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך גדול 22-24 אינץ.דרוש המלצה גם על מסך …
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המלצתי ללקוח על X220 של לנובו. הם קנו שניים ואחד מהם נגנב. הוא קטן, קל, זמן סוללה טוב. אבל מה, הtrack pad לא מצא חן בעיניו. הלקוח רוצה בכספי הביטוח לרכוש נייד אחר שיענה על כל הדרישות הנ"ל רק שהעכבר יהיה נוח. התקציב הוא 7000. הוא חושב על מקבוק אייר שלדעתי לא שווה את ההתעסקות מפני שרוב העבודה מתבססת על אופיס 365 שאני מקווה שתואמת לmac os ואין לה שום תחנת עגינה רשמית (הX220 הגיע עם אחת בילט אין) וזה רק ייצור לי כאב ראש בלתחזק. אם לדעתכם זה הפתרון האידיאלי אני אשקול את זה. הלקוח נסחב עם המחשב הרבה אז המשקל משחק תפקיד חשוב, העבודה היא משרדית וצריכת מדיה שכל מחשב יכול להתמודד איתה, עכבר חיצוני בדרכים הוא לא אופציה מבחינתו. בקיצור הרבה דרישות ואני צריך את עזרתכם. אני יודע שהוא צ…
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מטרה עיקרית היא צפייה בסרטי HD על טלוויזיה 32" full hd (מחשב שיעמוד בזה אני מניח שיעמוד גם במטרות האחרות: ישומיי אופיס, גלישה, מוזיקה, עבודת פוטושופ בסיסית) * גודל המסך? מתלבט עוד בין 14-15.6 נוטה יותר ל14, בכלליות השיקול של הביצועים חשוב יותר מגודל המסך * משקל רצוי? לא רלוונטי * זמן סוללה? בסביבות ה3 שעות לישומיי אופיס וגלישת אינטרנט בלבד * צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ורצוי יציאת אודיאו 5.1 * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? בסביבות ה700 (לפחות 500) * כונן CD/DVD? צורב? כן, כונן בסיסי * כונן Bluray? לא * אחריות בינלאומית ? כן, (מודע לבעייתיות שבדבר, לכן אני ארצה להתפשר על זה אם מחשב ללא אחריות עולה בביצועים על מחשב …
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ברצוני לקבל את חוות הדעת שלכם חברים על המחשב הבא למשחקים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪214 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪633 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪170 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח כמות: 1…
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
סיימתי את התואר השני (חוץ מעבודה אחת), הגיע הזמן לשדרג. המחשב בא להחליף את המחשב הקיים שלי: E6600 עם OC ל 3Ghz, כרטיס מסך amd 4850, ו4 ג"ב זיכרון. התקווה היא לראות שיפור ביצועים של בערך פי 8 (המחשב כבר בן 5..) אלטרנטיבה אחרת היא לעבור ל ultrabook ולוותר על משחקים כמעט לגמרי (בערך המצב הנוכחי). במקרה הזה, הדגם המועדף הוא zenbook ux32vd + כונן חיצוני של 1Tb, או דגם מקביל עם פרופיל ביצועים דומה או טוב יותר. אלטרנטיבה נוספת היא לחכות לmacboor air עם retina display, ואז הקנייה תדחה לאוקטובר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שמשתפר את יחס העלות/ תועלת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1500 שקל 2.…
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מאמין שאזור ה 5.5 צריך להספיק. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אין שום כוונה לדחוף בגלל שיש תקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם באמת צריך אז גם 500 ואפילו 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודות ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכול מהכול גם BF3 וגם סקירים וגם דיבלו ועד לFOOTBALL MANAGER. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). sumsung bx2335 1…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב DV6TQE של HP (יש עכשיו מבצע של 33% הנחה באתר שלהם) יש אופציה של 15.6-diagonal HD BrightView LED-backlit Display (1366x768) 15.6-diagonal Full HD Anti-glare LED-backlit Display (1920 x 1080) התוספת היא של 150$(100 אחרי ההנחה) יש כרטיס מסך GT 650M שמסוגל לנצל את הרזולוציה הגבוהה בכיף. שווה או לא שווה להוסיף את ה400 שקל האלה? :s05: אני חייב תשובה במהרה כדי לנצל את המבצע... בפורום של NOTEBOOKREWIEW ראיתי כאלה שממש היו נגד הרזולוציה הנמוכה. הנה הלינק לדגם: http://www.shopping.hp.com/en_US/home-office/-/products/Laptops/HP-Pavilion/A3F49AV;pgid=ZVhwCRA0nCZSRpIp_c5US7fi000047dkpAEk;sid=lMioTsJJzsKZTI36R7gCxhpGoNRtG_ZVUZ2FQhHWnhMl5XjaVn6tuh2B?HP-Pavilion…
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)- התוכנה העיקרית שיכולה להכביד מעט היא WINRAR, פתיחת קיבוצים של הורדות. היום לוקח למחשב שלי כ- 40 שניות לפתוח קובץ של 700MB. אולי אריץ בעתיד קצת פוטושופ, אך לא יותר מזה ולא בתדירות שאמורה לשנות את המפרט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? בעיקר משחקים גודל המסך? 15.6 משקל רצוי? לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB כונן CD/DVD? צורב? עדיף צוורב DVD כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell, אבל זה לא קריטי המחשב בעיקר למשחקים - דברים בסגנון 2 Team Fortress, לא כבדים יותר מזה. לא חשובה הרצה של כמה משימות במקביל, יותר חשוב ביצועים במשחקים - הכל כמובן בגבולות התקציב. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הולך לשרת אותי שנתיים וחצי (למעט הרכיבים שאגיד עליהם) להלן הדרישות מהמפרט: 1. מסך IPS לא לחסוך בעניין כי הולך לשרת אותי עד המוות... 2. מארז איכותי + ספק איכותי אמורים לשרת אותי גם כן עד המוות... 3. מעבד מתאים לOC + קירור סביר עד 200 ש"ח, היות והתקציב נמוך אני הולך לבצע OC בינוני. 4. כ"מ סביר לא צריך מטורף, אני לא הולך לשחק באיכותיות גרפיות מטורפות, אני לא חובב גרפיקה, יותר משחקיות אבל שיריץ משחקים חלק (מבחינתי בהגדרות הכי מחורבנות שקימות אבל חלק)... 5. חובה אופציה לחיבור לשני מסכים במקביל (כאילו שהם ממשיכים זה את זה). 6. בגלל ניסיון גרוע עם כ"מ אם אפשר עדיפות גם לכרטיס גרפי OB.- 7. רצוי שקט יחסית... תקציב עד 4000 ש"ח, נא להשתץדל לא לנצל את התקציב, עדיפות…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נגיד ואני קונה מחשב חדש לגיימינג במה יותר טוב להשקיע במעבד או בלוח אם למשל מעבד כזה: Intel Core i7-3770 3.4GHz Box עם הלוח אם הזה :לוח אם Gigabyte דגם GA-H77MX-D3Hצ'יפסט Z77 תושבת 1155 או מעבד כזה: מעבד Intel Core i5-3550 3.3GHz Box כולל מאוורר עם לוח אם כזה:Gigabyte GA-Z77X-D3H לא מעוניין ב OC תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-