עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by etay34,

היי אני מחפש מחשב נייד של אסוס.. ראיתי שני דגמים ולא הבנתי מה ההבדל בינהם: K53sd a53sd אשמח לדעת מה ההבדל בין השניים ומה עדיף אם יש הבדל?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Snufkin,

שלום כולם: הנה הצעה שקיבלתי למחשב חדש: SANDY BRIDGE I5 2400 מעבד MB INTEL BLKDH67CLB3 COLD LAKE KINGSTON 4GB 1333MHZ DDR3 NVIDIA 8400 GS מסך כ הסכום הוא 2080 ש"ח אחרי מע"מ חשוב לציין שיש לי מארז, כונן קשיח, וספק ולכן הם לא במפרט עכשיו, התקציב שלי הוא 2500-3000, אילו חלקים הייתם מחליפים.משדרגים?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by SUPERby,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לעבור את ה 1999 שקל בבקשה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. team fortress 2 / league of legends / starcraft עם איכות טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 / 19inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 4. האם יש רכיב שא…

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by orgabay87,

שלום לכולם, שמי אור ואני מתגורר בניו יורק ולכן חשוב שאציין שכל הרכיבים יקנו בארה"ב דרך אמזון או newegg. אני מחפש לשלב בין גיימינג לhtpc ואני זקוק למעט עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 דולר חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD ומשחקים כבדים ובעתיד אולי תוכנות גרפיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Diablo 3, Call of duty וכו' -מהי הרזולוציה הטבעי…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום חברי הפורום, אני מתעסק עם מוזיקה אלקטרונית, רציתי לבקש המלצות לנייד במחיר מינימלי (עדיף עד 3,000 ש"ח) יש להדגיש כי הוא לא נועד ליצירת מוזיקה, את העבודה אני עובד עם מחשב נייח חזק באולפן. מטרתו העיקרית היא להתמודד ולנגן ב- LIVE מוזיקה באמצעות התוכנה Ableton, ואף לעבוד עם Cubase 5 מדי פעם. מתוך נקודת הנחה פשוטה חשבתי שכל נייד בסיסי היום עם i3 ו-4GB זיכרון יעשה את העבודה, אבל בכל זאת רציתי להתייעץ ואולי גם לשמוע על דגמים זולים ואמינים. אין לי כ"כ דרישה לגבי גודל המסך, הוא יכול להיות 13' אם זה יבוא על חומרה חזקה יותר. --אציין כי בעבודה ב- LIVE אעבוד עם כרטיס קול חיצוני שברשותי, TC Electronics Impact Twin, כרטיס זה מתחבר למחשב הנייח באמצעות כרטיס FireWire לא רגיל שאותו קני…

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  6. לימודים , אינטרנט , צפיה בטכני HD ( בחיבור לטלויזיה ) האם המחשב הבא שווה קניה ? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama/6043768?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_142&a=2022

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום. שמתי לב לסימן של מין "שריטה"(אני משער, אולי זה משהו אחר) במסך המחשב הנייד. מה ניתן לעשות? האם זו שריטה לדעתכם? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  8. Started by iAzi,

המחשב עלה לי 5070 הכל כולל הכל הרכבה והכל המפרט : מעבד - Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray קירור למעבד - ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL לוח אם - MSI ZH77A-G43 Sata3 Usb3 DVA/DVI/HDMI מארז - Fractal Design Core - 3000 Mid Case ספק כוח - Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail זיכרון - 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE ( שתיים כאלה זאותמרת 8GB סך הכל ) קשיח למחשב שולחני - WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כרטיס מסך - Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 WindForce OC כונן אופטי - LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black סכום : 5070 יצא לי שווה לדתעכם ?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  9. מעבד: AMD FX x4 Quad-Core FX-4100 Socket AM3+ 3.6GHz זכרון: 2x4GB Kingston 1333MHZ DDR3 לום אם: GIGABYTE GA-880GM-USB3 דיסק קשיח: Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX קרור: Arctic Freezer 64 LP מטרת המחשב: אינטרנט, אופיס, המרות וידאו ואודיו קלות לא לעיתים תכופות לא למשחקים, בעיקר לעבודה מגוונת

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  10. שלום לכולם פורום מעניין פתחתם פה.. אשמח אם תיעצו לי אם כדאי לי למכור ובכמה והאם מישהו בכלל קונה מחשב יד 2 לא עדיף להם לקנות מחשב חדש? המפרט שלי הוא : מעבד : Q9550 2.83 Ghz לוח האם : GIGABYTE EP43-DS3L זכרונות : ocz 1066 mhz 4 giga (2x 2-giga) כרטיס מסך : radeon HD 4870 512mb 256 bits כרטיס טלויזיה : wintv itvc16 כונן קשיח : WDC WD1600AAJS-07WAA0 149 GB מארז : nzxt לא זוכר ממש את הדגם (מארז FULL TOWER 6 מאווררים וחלון גדול) ברצוני למכור אותו כדי להתחדש (בחדש כמובן ) מה אתם אומרים שווה למכור? כמה אני יקבל עליו? ואם בכלל כמו ששאלתי בהתחלה יש קונים למחשב כזה.... תודה לכם...

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום חברים, היום התחדשתי במחשב של סמסונג ( bug.co.il/prodtxt.asp?id=12194), והתחלתי להקין עליו את כל התוכנות שאני צריך כולל דרייברים לכרטיס מסך. אבל אז קורה משהו מאד מוזר ומדאיג - אחרי ההתקנה של הדרייבר המחשב עשה reset כמו שהוא אמור לעשות, אבל אז פתאום הווינדוס לא עלה (ווינדוס 7) ואני רואה על המסך 2 אופציות של לעלות ווינדוס כרגיל או בsafe mode. ניסיתי את ההתקנה פעם עם זיהוי אוטומטי של כרטיס ופעם אחת ע"י בחירה ידנית בכרטיס באתר של NVIDIA. הדבר היחידי שהצליח כדי לעלות שוב את המחשב הוא restore מלא למחשב זה ממש מבאס אותי שאני לא אוכל לנצל בצורה טובה את הכרטיס מסך שלו... יש לכם מושג/רעיונות מה לעשות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום אני מעוניין למכור תמחשב שלי ואני מעוניין לדעת כמה הוא שווה היום ואם בכלל שווה לי למכור אותו תודה לכולם על העזרה מראש cpu:core2dueE7500 motherboard:p5p43td memory:6gb ddr3 1333 הזיכרון מגיע ב-3 סטיקים כל סטיק 2 gb 1333mhz kingston gpu:gtx460 1gb zotac cpu cooler: ‏Arctic Freezer 13 Limited Edition ספק: chieftec 650w

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by arik100,

אהלן מעוניין לדעת כמה שווה המארז שלי FULL TOWER THERMALTAKE EUREKA מצב מצויין אריאל

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  14. שלום , אני מחפש לקנות מחשב חדש שישמש אותי לכמה שנים טובות קדימה . השימושים העיקריים של המחשב יהיו לטובת עבודה משרדית(אופיס) לצפייה בסרטים(באיכות הכי גבוה שקיימת היום!) ומדי פעם לתכנות. המחשבים שהיו לי עד היום היו מבוססי אינטל(מעבד ולוח אם) ושרדו אצלי המון שנים, לכן יש לי איזה נטייה ללכת על "בטוח" לכיוון אינטל אבל אני לא פוסל אפשרויות אחרות. תודה על העזרה שלכם

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  15. [table][tr][td] Gigabyte GA-B75M-D3V[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 350₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 6770 1GB GDDR5 PC-E HDMI DVI,DP 775 MHZ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 554₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 386₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 296₪ [/td][/tr…

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  16. Started by psybrain,

* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, סרטים hd, קיובס הפקת מוזיקה. משחקים : משחק אחד ! פיפא 12. והורדות. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב אבל כמובן כמה שיותר זמן עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) בלוטות? Hdmi * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500+ * כונן CD/DVD? צורב? צורב dvd * כונן Bluray? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב העדפה לאחריות משנתיים ומעלה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell , toshiba חנות מועדפת - אייבורי או קי אס פי תקציב - 3000 חריגה - 200 = 3200 יש מחשב שעניין אותי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7827 מה…

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  17. היי הסתכלתי פה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php הקטגוריה "מדיה סנטר" זה טוב גם לעריכת וידאו או שאין מפרט שם שמתאים לעריכת וידאו?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  18. זה הקישור: http://www.ebay.com/itm/Gateway-NV75S25U-Notebook-PC-Quad-Core-A6-3420M-4GB-320GB-17-3-LED-WebCam-/230788364468#shId עכשיו השאלה אם טוב, על פניו נראה יחסית זול ואיכותי, השאלה גם אם יש מיסים על זה או לא, וגם משלוח שמה לא כתוב בכלל לארץ.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  19. מה דעתכם? http://www.tms.co.il/preview/spec/q7xu6v2m אני עומד לקנות אותו לפי דעתי זה מפרט מעולה..מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by blindhorse,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. max payne 3, battlefield 3 וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050- 22 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  21. יש לי את המעבד (ללא קירור). מעוניין במחשב לצפייה בסרטי HD 1080 (מעדיף לוח אם עם כרטיס גרפי עליו) חיבור HDMI על לוח האם. זקוק להמלצה למארז בסיסי, קירור למעבד, כרטיס אם, צורב DVD, כונן קשיח קטן יחסית אך מהיר (יש לי בבית כונן גדול ירוק ואיטי) ,זכרונות וספק. השאיפה להוצאה נמוכה ככל האפשר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  22. שלום אני שובר את הראש כבר שלושה חודשים מאז שרכשתי את המחשב הזה. הביוס עדכני ביותר. ניסיתי לפרמט כמה פעמים ולהתקין WIN7 מחדש עם כל הדריברים הכי עדכניים. כבר בזבזתי 600 שח על 3 עכברים אלחוטיים מבוססי NANO XMTR. הראשון של מיקרוספט 6000 והני של A4TECH והשלישי של לוג'יטק. כולם מתנהגים אותו הדבר. לא משנה לאיזה USB מבין ה 4 שאני מחבר. כולל USB3, העכברים בקושי מגיבים. נתקעים. הסמן קופץ לאן שבא לו וזוחל ללא תגובה... מה לעאזאזל יכולה להיות הבעיה? עכבר חוטי עובד מצויין בכל USB.. ניסיתי את העכברים במקומוש שונים כדי לשלול הפרעה אלחוטית אזורית... אני כותב את אותה הבעיה בפורומים באנגליתלרבות של דל.. אף אחד לא מגיב לי כאילו שאני ממציא דברים שלא קיימים.. בתמיכה של דל בארץ ביקשו שהריץ בדיק…

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.דיאבלו 3,COD החדש וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  24. שלום חברי פורום נכבדים, השקעתי כמה שעות של קריאה בפורומים ומאמרים כיצד למצוא מחשב נייד. הגעתי למסקנה שבגלל שאני אהיה סטודנט עוד שנה ושאני משתמש במחשב בלא יותר מאינטרנט ומוזיקה אני צריך נטבוק. הבנתי שיחסית לנטבוק התקציב שלי הוא דיי גבוה, לכן אני רוצה למצוא נטבוק אמין וטוב. אז ככה: *מטרות המחשב: אופיס, אינטרנט, סרטים ומוזיקה, אולי כמה משחקים קלים.. *גודל מסך:13.3" *משקל רצוי: לא משנה. *זמן סוללה: כ-8 שעות. *יציאות מיוחדות: HDMI, אם אין אז לא נורא. *גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB. *כונן CD/DVD, צורב: עדיף שיהיה. אם אין אפשרות כזאת אז לא. *אין העדפה לחברה מסויימת. אני קצת בור במה שנוגע למחשבים ויש מצב שכתבתי הרבה שטויות, אני אשמח לקבל ביקורות והמלצות. תודה רבה!…

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by frustrated,

זה המחשב שאני מחפש: intel i5 2500 8-16Gb DDR3 ram 500Gb SATA 3 100GB SSD Asus Motherboard האם אפשר למצוא משהו כזה בסביבות ה2500 או שאני חי בסרט? אם כן תנו לינק אני קונה עכשיו. אם לא, מה מיותר? מה אפשר להוריד? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים