ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
אז ככה,אני מאוד מתלבט איזה מחשב כדאי לי לקנות,אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג רציני,לא צריך מחשב יענו הכי טוב באיזה 6000 שקל אלא מחשב בתקציב של עד 4000 שקל וההתלבטות הראשית שלי האם לקנות מחשב נייח או מחשב נייד,בבקשה תעזרו לי.....
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מטרות המחשב : עבודות משרדיות (תכנות/אינטרנט/אופיס) , משחקים קלים-בינוניים, סרטים HD , חיבור למסך חיצוני 26 אינץ' גודל המסך: 13-15 משקל : עד 3 ק"ג סוללה: שתחזיק לפחות 3.5 שעות בעבודה/גלישה אלחוטית יציאות מיוחדות: אני מחבר לטלוויזיה 26 , אז HDMI הארדיסק: מינימום 500gb כונן CD/DVD? צורב? רצוי , לא חובה כונן Bluray?לא קריטי האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא קריטי האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בינתיים הסתכלתי על שני מחשבים. ALIENWARE עם כרטיס 650m (קנייה דרך מישהו שטס לקנדה): http://www.dell.com/ca/p/laptops.aspx?fc=alienware-laptops&~ck=mn#ViewByTabs (יעלה כ4800 ש"ח ) ראיתי גם מחשב I5 עם כרטיס מסך טוב HD4570: http://www.zap.c…
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, במחיר של 3000 שקלים פחות או יותר. אני מעוניין, שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו NEED FOR SPEED:THE RUN וכו' המחשב עצמו יהווה מחשב ביתי לשימוש יום יומי כמו אינטרנט פייסבוק מוסיקה וכו'. הוא בשביל המשפחה, אבל אני מעויין שאם אנחנו משקיעים כבר הרבה כסף, שאוכל לנצל אותו עד תומו. נ.ב - לא מחשב של HP.
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום חבר'ה השאלה בכותרת בשביל משחקים כמו bf3 שלא יקרטע לי על הגדרות LOW אני צריך לשדרג את המחשב? ואם כן איזה חלקים ממש צריכים שידרוג ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אך ורק אם זה שיפור משמעותי. ניתן להוסיף 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש יהיה בעיקר לגיימינג. ויתכן שגם לתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים יריות מתקדמים( MW BT) ומשחקים כמו דיאבלו 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זהו המסך שיש לי כרגע: http://www.l…
-
- 35 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום חברים. דוד שלי מעוניין לקנות לבן שלו הקטן מחשב למשחקים עד 2000ש''ח אפשר גם 2500 המחשב יהיה מיועד למשחקים כמו assassin's creed כל הגירסאות CALL OF DUTY BLACK OPS 2 אולי קרסיס 3 כל המשחקים יהיו רק סינגלפלייר המטרה שיריץ אותם כמה שיותר טוב לא מעוניין הכל על הכי גבוהה וכל הפילטרים העיקר שיהיה אפשר לשחק. דברים שלא צריך לשים במפרט זה מארז. יש לו מארז מוכן ANTEC NINE HUNDERD TWO
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם , http://www.tms.co.il/preview/spec/bxc7dr3f ברצוני להתייעץ איתכם על מחשב שאני אקנה בתחילת החופש הגדול כנראה , המחשב כעקרון יהיה רק למשחקים כגון: BF3 קול אוף דיוטי וכולי וכולי (יש לי רשימה ענקית אם תרצו אני אביא לכם אותה) , 1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב וכמובן משחקי רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כאן כל הרשימה שלי אבל כמובן שיש…
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפיה בסרטי HD (כולל 1080P) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רוב הזמן יחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, ואם אפשר USB 3 למה לא * בלוטות? אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שיכלול מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עשיתי חיפוש באינטרנט והגעתי לזה: http://www.buy2.co.i…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הורדתי את התכנה GPUZ, ואני פתאום שם לב שכאילו שיש לי 2 כרטיסי מסך - אחד מובנה של INTEL והשני GEFORCE 520MX שזה מה שאמור להיות. הלפטופ הוא חדש של סמסונג. אתם מכירים תופעה כזאת? יש מצב שזה פוגע לי בביצועים של המחשב? תודה Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מנסה להגדיר בביוס מהיכן לעשות BOOT אבל ה BIOS מכיר רק את הכונן הקשיח. כיצד מכירים לו שיש גם USB ב NETBOOK?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום , אשמח שתרשמו פה את חוות דעתכם על המפרט שאני אולי יקנה , התקציב שלי הוא 4700 שקלים , אני קונה את המחשב בעזרת השם בתחילת החופש הגדול , כעקרון זה יהיה מחשב רק למשחקים אולי פה ושם תוכנות פשוטות , המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/bxc7dr3f תודה רבה מראש !
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בנוסף אני מחבר לו 1TB של WD מהסדרה הירוקה מהמחשב הישן + 500GB של סיגייט שיושב לי בצד הרבה זמן ללא שימוש. מה דעתכם ?? יצא לא זול העסק אבל מקווה להנות ממנו.
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בניתי מפרט בKSP (כך שאת השינויים עדיף לבצע על פי המלאי הקיים שלהם) [table][tr][td]מעבדי אינטל [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Pentium G620, 2.6Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray [/td][td] 1 [/td][td] 305 [/td][td] 305 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]H61M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, DVI [/td][td] 1 [/td][td] 315 [/td][td] 315 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]זכרונות DDR3 1333Mhz[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td]…
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן לאחר עדכון BIOS למחשב הנ"ל מערכת ההפעלה לא עובדת יותר. מתקבל מסך של שבו יש אפשרות להריץ בדיקה ולנסיון תיקון או להעלות את מערכת ההפעלה באופן רגיל באופן רגיל - המחשב מבצע ריסט ניסיון תיקון - רץ 20 דקות לא מבצע כלום ועושה ריסט, אין שינוי. יש גישה בעזרת F8 לתפריט המשני של windows אבל גם כאן, כל ניסיון להעלות את המחשב בכל מוד מוביל לריסט. המחשב פעל תקין לפני עדכון הביוס. יש דרך כלשהיא לשחזר את הביוס המקורי? או תוכנה שתבצע את זה דרך USB וקובץ ביוס קודם יותר שזמין מהאתר של ASUS ? תודה עמית
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד של אסוס.. ראיתי שני דגמים ולא הבנתי מה ההבדל בינהם: K53sd a53sd אשמח לדעת מה ההבדל בין השניים ומה עדיף אם יש הבדל?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם: הנה הצעה שקיבלתי למחשב חדש: SANDY BRIDGE I5 2400 מעבד MB INTEL BLKDH67CLB3 COLD LAKE KINGSTON 4GB 1333MHZ DDR3 NVIDIA 8400 GS מסך כ הסכום הוא 2080 ש"ח אחרי מע"מ חשוב לציין שיש לי מארז, כונן קשיח, וספק ולכן הם לא במפרט עכשיו, התקציב שלי הוא 2500-3000, אילו חלקים הייתם מחליפים.משדרגים?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לעבור את ה 1999 שקל בבקשה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. team fortress 2 / league of legends / starcraft עם איכות טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 / 19inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 4. האם יש רכיב שא…
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי אור ואני מתגורר בניו יורק ולכן חשוב שאציין שכל הרכיבים יקנו בארה"ב דרך אמזון או newegg. אני מחפש לשלב בין גיימינג לhtpc ואני זקוק למעט עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 דולר חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD ומשחקים כבדים ובעתיד אולי תוכנות גרפיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Diablo 3, Call of duty וכו' -מהי הרזולוציה הטבעי…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, אני מתעסק עם מוזיקה אלקטרונית, רציתי לבקש המלצות לנייד במחיר מינימלי (עדיף עד 3,000 ש"ח) יש להדגיש כי הוא לא נועד ליצירת מוזיקה, את העבודה אני עובד עם מחשב נייח חזק באולפן. מטרתו העיקרית היא להתמודד ולנגן ב- LIVE מוזיקה באמצעות התוכנה Ableton, ואף לעבוד עם Cubase 5 מדי פעם. מתוך נקודת הנחה פשוטה חשבתי שכל נייד בסיסי היום עם i3 ו-4GB זיכרון יעשה את העבודה, אבל בכל זאת רציתי להתייעץ ואולי גם לשמוע על דגמים זולים ואמינים. אין לי כ"כ דרישה לגבי גודל המסך, הוא יכול להיות 13' אם זה יבוא על חומרה חזקה יותר. --אציין כי בעבודה ב- LIVE אעבוד עם כרטיס קול חיצוני שברשותי, TC Electronics Impact Twin, כרטיס זה מתחבר למחשב הנייח באמצעות כרטיס FireWire לא רגיל שאותו קני…
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לימודים , אינטרנט , צפיה בטכני HD ( בחיבור לטלויזיה ) האם המחשב הבא שווה קניה ? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama/6043768?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_142&a=2022
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. שמתי לב לסימן של מין "שריטה"(אני משער, אולי זה משהו אחר) במסך המחשב הנייד. מה ניתן לעשות? האם זו שריטה לדעתכם? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
המחשב עלה לי 5070 הכל כולל הכל הרכבה והכל המפרט : מעבד - Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray קירור למעבד - ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL לוח אם - MSI ZH77A-G43 Sata3 Usb3 DVA/DVI/HDMI מארז - Fractal Design Core - 3000 Mid Case ספק כוח - Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail זיכרון - 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE ( שתיים כאלה זאותמרת 8GB סך הכל ) קשיח למחשב שולחני - WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כרטיס מסך - Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 WindForce OC כונן אופטי - LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black סכום : 5070 יצא לי שווה לדתעכם ?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מעבד: AMD FX x4 Quad-Core FX-4100 Socket AM3+ 3.6GHz זכרון: 2x4GB Kingston 1333MHZ DDR3 לום אם: GIGABYTE GA-880GM-USB3 דיסק קשיח: Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX קרור: Arctic Freezer 64 LP מטרת המחשב: אינטרנט, אופיס, המרות וידאו ואודיו קלות לא לעיתים תכופות לא למשחקים, בעיקר לעבודה מגוונת
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם פורום מעניין פתחתם פה.. אשמח אם תיעצו לי אם כדאי לי למכור ובכמה והאם מישהו בכלל קונה מחשב יד 2 לא עדיף להם לקנות מחשב חדש? המפרט שלי הוא : מעבד : Q9550 2.83 Ghz לוח האם : GIGABYTE EP43-DS3L זכרונות : ocz 1066 mhz 4 giga (2x 2-giga) כרטיס מסך : radeon HD 4870 512mb 256 bits כרטיס טלויזיה : wintv itvc16 כונן קשיח : WDC WD1600AAJS-07WAA0 149 GB מארז : nzxt לא זוכר ממש את הדגם (מארז FULL TOWER 6 מאווררים וחלון גדול) ברצוני למכור אותו כדי להתחדש (בחדש כמובן ) מה אתם אומרים שווה למכור? כמה אני יקבל עליו? ואם בכלל כמו ששאלתי בהתחלה יש קונים למחשב כזה.... תודה לכם...
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, היום התחדשתי במחשב של סמסונג ( bug.co.il/prodtxt.asp?id=12194), והתחלתי להקין עליו את כל התוכנות שאני צריך כולל דרייברים לכרטיס מסך. אבל אז קורה משהו מאד מוזר ומדאיג - אחרי ההתקנה של הדרייבר המחשב עשה reset כמו שהוא אמור לעשות, אבל אז פתאום הווינדוס לא עלה (ווינדוס 7) ואני רואה על המסך 2 אופציות של לעלות ווינדוס כרגיל או בsafe mode. ניסיתי את ההתקנה פעם עם זיהוי אוטומטי של כרטיס ופעם אחת ע"י בחירה ידנית בכרטיס באתר של NVIDIA. הדבר היחידי שהצליח כדי לעלות שוב את המחשב הוא restore מלא למחשב זה ממש מבאס אותי שאני לא אוכל לנצל בצורה טובה את הכרטיס מסך שלו... יש לכם מושג/רעיונות מה לעשות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-