עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by PsyDream86,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע עבודה משרדית בהמשך לשדרג למחשב יותר חזק בשביל עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere, After Effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך עדיף למובנה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צור…

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה-6,000 ש"ח. הרבה עבודה משרדית ואינטרנט, קצת עריכת וידאו (חשוב לי שתהיה מהירה ואיכותית) וקצת סרטים. מה חייב להיות כלול בתןך ה-6,000 ש"ח ? מעבד Core 2 Duo - הבנתי שייתן ביצועים טובים יותר מה-Core Duo, בעיקר בעריכת וידאו. מסך 15 כניסת FireWire 3 שנות אחריות מה לא חשוב ? משקל כרטיס מסך - אני לא מתכוון לשחק, ועל-פי הבנתי לא צריך יותר מידי בשביל לראות סרטים. זיכרון - יכול להיות רק חצי ג'יגה כי יש לי סטיק של חצי ג'יגה שאני יכול להוסיף לבד. יש לי כרגע מועמד, Dell Inspiron 6400, כפי שניתן לראות (עם הבדלים קלים) בשתי החנויות הבאות: http://www.yhf-tech.com/scripts/prodView.asp?idproduct=62 http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=2…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by AmitDanan,

יש לי שאלה קטנה יש לי מחשב נייד אני מעוניין לחבר אותו לאינטרנט,הבנתי שאפשר להיתחבר לרשתות ללא תשלום, האים זה נכון?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, ברשותי 2 מחשבים ניידים שפשוט לא זזים. אחד ישן יחסית(בן 6~ שנים) של LG, עם וינדוס XP ולא מסוגל להריץ firefox בפחות מדקה, הגלישה עצמה גם כן מאוד איטית(הרבה יותר מאשר היה חדש יותר) ובכלל כל פעולה לוקחת המון המון זמן(כמו העתקת קבצים, פתיחת מסמכים בוורד וכו'). פירמוט לא עזר, גם ישר אחרי הפירמוט המחשב עבד זוועה. השני בן שנתיים של טושיבה, הגיע עם ויסטה אבל גם שפירמטתי והתקנתי XP הוא בקושי זז. אמנם עובד מהר יותר מהקודם אבל עדיין הוא אמור לעבוד הרבה הרבה יותר מהר. המחשב הזה גם מתחמם בצורה קיצונית ואני די בטוח שמשהו בקירור לא תקין(המאוורר כן פועל). מה אני יכול לעשות כדי לנקות את המחשבים(כדי להוריד את הטמפ')? יש מדריכים כלשהם שמסבירים איך לפרק ולנקות מבלי להרוס שום דבר? יש עוד…

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  5. שלום שמי רביב וחבר המליץ לי לקבל הצעות למפרט מאתר זה. אני רוצה שהוא יוכל להריץ משחקים חדשים על גרפיקה הכי גבוהה וחוץ מזה לא מזמן התחלתי לעבוד ב3ds max. . מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3ds max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בוודאי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim עם מודים , crysis 3, grid 2, ועוד משחקים שיצאו בעתיד כמו rome total war 2 …

• 150 תגובות
    • 40.7k צפיות
  6. Started by יניב קופר,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1SWTK852 זה המחשב שרכשתי עם שדרוג קיבלתי את TX86 בתוספת של מאה שקלים המחשב נראה טוב קל משקל.עובד בצורה זריזה שקט מאוד כרטיס גרפי חזק רמקולים טובים יחסית למחשב נייד חיסרונות:מקלדת לא הכי נוחה.בזמן משחק מתחמם מאוד טוב עוד עדכון מסתבר שמשהו לא תקין.המחשב מתחמם במשחקים בצורה מוגזמת. דיברתי עם השירות מקווה להחלפה למשהו אחר

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by kol209,

תעשו את המפרט מי PCH מפרט ב 7500-8500לא יותר! אני רוצה מעבד 64 BIT 3000 כרטיס מסך זה שעולה 2000 שקל GF 68000 מסך אני רוצה של VIEWSONIC G75F רמקולים ATP 3 עכבר MX 500 מקלדת- ותעשו את כול המפרט! אין בחנות את החברות של EPOX !.. תירשמו גם כמה עולה המפרט בלי הרכבה + התקנה של הWINDWOS + רבית של התשלומים.... ותירשמו כמה עולה עם הרכבה + התקנה של הWINDOWS +רבית על 7 תשלומים!

• 48 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. Started by yanivu,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKXN672ES1 אני לא סגור על כלום אבל אני כן מחפש תמורה טובה לכסף (סדר גודל של 3000 שח אבל גמיש) לדוגמא פה יש מסך HD, מחשב עסקי, 3 שנות אחריות, דיסק קשיח מהיר וכו'. אם יש למישהו הצעה טובה יותר אשמח לשמוע אני מעוניין להזמין היום. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן אני מחפשת מחשב נייד, לשימוש פשוט כמו אינטרנט, הורדות, וסרטים.. מעדיפה כמה שיותר זול מפאת חוסר תקציב... {בדיוק במעבר דירה, וחייבת אותו לדירה החדשה...} הסתכלתי בזאפ קצת.. וכולם נראים לי אותו הדבר, יש המלצות? תודה ויומטוב.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by agman,

שלום חברים, צריך עזרתכם ועצתכם לשיפור המפרט הנ"ל, לטובת לימודיי כסטודנט. בסה"כ בניתי את המפרט הנ"ל בהתאם להצעות דומות שראיתי פה בפורום, ולדעתי הוא די מתאים לי, עם שינויים קלים שתציעו. מבקש מחשב טוב ל"עבודה משרדית", וגם שיריץ טוב משחקים (למרות שתכל'ס לא יהיה לי יותר מדי זמן לזה). אין צורך במסך וצורב. (המסך שיש לי הוא SAMSUNG 2233BW). ולהלן המפרט: מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ¤391 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤414 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=192 OCZ 4GB Kit DDR2 1150Mhz Reaper HPC, …

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  11. שלום המחשב מיועד לעבודה הביתית שלי, שיוכל להריץ משחקים ברמה בסיסית אבל זה לא השימוש העיקרי. אני צריך את דעתכם בעיקר לגבי לוח האם. תודה מעבד AMD Athlon64x2 (AM2) 3600+ *Windsor* 64bit 2000MHz, 256kb(x2) Cache- Box - 3Y Warranty 825 שח לוח אם SocketAM2 - nForce4 -DFI Infinity - 3Y Warranty 525 שח זיכרון פנימי DDR-2 - 512mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 350 שח זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 512mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 350 שח דיסק קשיח 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - SAMSUNG - 3Y Warranty 250 שח כרטיס מסך Onboard - מובנה על הלוח אם 0 כרטיס קול Onbo…

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  12. שלום רב אשמח לעזרה בבניית מפרט אז ניגש לעיניין 1. מה התקציב? 2000 ש"ח אם אפשר מפרט בזיגזג זה יהיה נחמד 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (המחשב מתוכנן להריץ ישומיי אופיס 2007 כולל אקסס ותוכנת בנק נתונים) בעיקר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, אבל על מה עדיף ללכת AMD או INTEL ל AMD לוחות עם ערכות שבבים טובות 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא קריטי אך רצוי מארז איכותי שלא יתפרק וספק נורמלי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? הרד דיסק 500, 2GB זיכרון 9. האם חשוב שקט? עד כמה? מחשב למשרד כך…

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by bz_amir,

תכינו לי מפרט ב5 אלף כולל מסך בלי ציוד הקפי מעבד 6300 כרטיס מסך x1950 זכרונות 512*2 מעבד 945-3s מארז הסמוראי דיסק קשיח 160gb מסך פשוט לא lcd

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  14. כמו שאמרתי המחשב בעיקר למשחקים והתקציב לא יותר מ2700 אני גר באזור ראשון אז עדיף כמובן המלצות מחניות שנמצאות באזור ראשון.. המחשב מיועד לחבר שלא כל כך מבין במחשבים וכמובן שלא מתוכנן OC. המסך שהוא משתמש בו הוא 19 אינץ רחב.

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  15. שלום מחפש מחשב נייד פשוט ובסיסי, לשימוש ביתי של אינטרט: יוטיוב, פייסבוק, לפעמים אתרים עם הרבה פלאש, ואופיס . ללא משחקים או משהו מעבר לאופיס או יוטיוב. התקציב 1,500-2,000, עדיף כמה שיותר זול. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב מאט או מבריק בהשימוש בעיקר הביתי, גודל מסך 15.4. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) ממש לא חשוב ריזולוציית מסך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רק מצלמה. ואם אפשר עכבר. * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סוללה ארוך לטעמ…

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by Ss טח,

בס"ד אני מעונין לקנות מחשב נייד לא ידעתי איזה אז הגעתי לכאן אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה מתאים לי השימושים שלי במחשב הם שעה וחצי ביום סרט שנמצא במחשב ולא באינטרנט כותב 4 שעות מסמכים ועובד 10 דקות בסקצאפ.. עד 1700 עדיפות ליותר זול .. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  17. שלום לכולם אחותי בת 12 והצורך שלה במחשב זה הרוב אינטרנט ומשחקים בסגנון של sims 2 החדש(ניראה לי שזה 2). יש אפשרות שמישהו מרכיב לי מפרט ב2500 ועם צריך אז אפשר לחרוד עד 3000. אין צורך במסך מקלדת עכבר ורמקולים תודה רבההההה

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  18. Started by SagroN,

שלום לכולם. חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב חדש, היעד בגדול זה גימיינג אז בתקציב כמה שתצליחו לעשות מחשב גימיינג יהיה מעולה. יש עדיפות לתקציב יותר נמוך - 3,200-3,300 אבל אם ה200-300 ממש מצדיקים את עצמם אז שיהיה. לא כולל ציוד היקפי. אזור - רחובות.

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by gil678,

GIGABYTE K8NF-939 nForce4 chipest,PCX,Athlon 64BIT 939 AMD Athlon 64 3000 939 Box Venice KINGSTON 400MHz DDR Non-ECC CL2.5 DIMM 512MB Gainward Ultra/1980 PCX GeForce 6600GT 256MB PCI- E DVI Westren Digital 160GB WD1600JS 7200 RPM SATA II DVDRW NEC-3540A x 16 DUAL LAYER SILVER Floppy 1.44 MITSUMI ATX Simbadda 402K 520Watt Extra Fan 24Pin LGA775 Creative SB LIVE 5.1 (יש לי רמקולים סוראונד 5.1) WINDOWS XP HOME EDITION ENGLISH/HEBREW זהו שיפור שהציאו לי החנות במקום הצאה אחרת שנתנו לי פה, תודה :>

20. Started by אוצול,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב לעיצוב גראפי דו מימד בלבד. המחשב צריך להריץ את החבילה של אדובי (פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור), פלאש וכיוצא באלה. ללא מסך. עדיף עם יכולות שדרוג עתידיות (כשיהיו לי עוד קצת מזומנים..) עוד 2 שאלות קטנות: שמעתי שעומד לצאת צ'יפ חדש של אינטל, מה שיוזיל את הקיימים בשוק, האם כדאי להסתמך על זה ולחכות? האם שווה לי להעביר את ההרדדיסק הישן שלי (80 ג'יגה, של מקסטור, לא זוכר כרגע עוד פרטים) ללא פירמוט, האם הווינדאוס XP ידע להתמודד עם זה? תודה מראש אוצול

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by shlidor,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד סכום של כ- 4,000 ש"ח הצרכים שלע הם משרדיים ( תמונות, קבצי קול, תוכנות אופיס, SPSS, גלישה מרובה באינטרנט וכדו'), כמו כן חשוב לי שיהיה לי צורב DVD. הייתי מעוניין לקבל המלצה למפרט של מחשב העונה על הצרכים הללו, ואם אפשר גם לקבל המלצה של אלו חברות נחשבות כטובות עם שירות טוב ואמין. תודה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  22. מסך אני אקנה ב walla shops כנראה 2243 או 2253 זה בינתים המפרט שלי יש מקום לשינוי או לשיפור מקבל בברכה כל דעה. מחיר מסך PALIT Radeon HD 4850 Sonic 512MB DDR3 PCI-E 888 כרטיס מסך Intel Core 2 Duo E8400 BOX 791 מעבד GIGABYTE GA-EP43-DS3L 497 לוח אם THERMALTAKE TR2 RX 500W W0136 388 ספק ANTEC 300 FOR GAMERS 300 מארז KINGSTON 4GB 800MHz DDR2 CL5 374 זיכרון SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA-2 32MB 343 דיסק קשיח ZALMAN CNPS9500 LED 270 קירור LG GSA-H55N X20 DL DVD±R/RW BLACK 124 DVD סך הכל 3,975 מ cobra PC כולל משלוח

• 11 תגובות
    • 850 צפיות
  23. לילה טוב חברים, מחפש המלצה למחשב נייד טוב ללימודים לחברה. לא צריך חיית עבודה אבל לפטופ טוב שיסחוב כשצריך וישרת אותה בשנים הקרובות. מצאתי 2-3 שאני מתלבט ביניהם, כמו-כן פתוח להצעות נוספות. זה הראשון: https://ksp.co.il/?uin=48390 בנוסף יש אפשרות כנראה להביא את זה שכבר לא במלאי ב-2340: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:v6ObckLnd2QJ:https://ksp.co.il/%3Fuin%3D52754+&cd=5&hl=iw&ct=clnk&gl=il ההבדלים המהותיים ששמתי לב אליהם זה שבראשון המסך FHD לעומת השני שכתוב לו רק HD משום מה. בנוסף יש לראשון כונן אופטי (פחות קריטי), הבדל נוסף לא קריטי במצלמת הרשת והבדל מהותי בכרטיס הרשת שלא קיים בשני משום מה, כמו-כן חי…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שלום. אני רוצה מפרט למחשב רציני מאוד למשחקים!!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by HeAd^ShoT,

amd athlon64 3000+ venice core - 760 [ksp] Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler - 235 [noacomp.co.il] לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D - 860 [noacomp.co.il] זכרון OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel - 1290 [noacomp.co.il] דיסק קשיח SEAGATE 80GB 7200RPM SATA 8MB NCQ - 385 [ksp] כרטיס מסך Sapphire Radeon X800GTO2 256MB PCI-E - 1490 [noacomp.co.il] ספק כוח OCZ PS 420W ATX POWERSTREAM - 530 [noacomp.co.il] ?מארז Sunbeam Full Tower Transformer - 400 [noacomp.co.il] סה"כ איך יצא? האמת שאני כבר מתכנן על מחשב כבר חצי שנהת וגם הרבה זמן לא התעדכנתי במצב החומרה והמחירים אז תגידו לי אם יש לכם הצעות לשיפור....או חנות יותר זולה לקנו…

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.