ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
מעוניין במפרט חזק עבור עבודות בתוכנות CAD בסדר גודל של 5000 ש"ח כגון :SOLIDWORKS AUTOCAD אין לי צורך במסך ומעדיף דיסק קשיח SSD עבור מערכת ההפעלה אין לי צורך בעוד דיסק קשיח (מעביר מהמחשב הישן) תודה.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מדגם HP 8530wהמחשב נפל כשהוא פתוח על חלקו האחורי והציר שמחבר בין המסך למחשב כולל הפלסטיק\מתכת נשבר!מה עושים? האם אפשר לתקן? כמה עולה בערך? http://www.s i z.co.il/my/yk02ymwjjogm.jpg http://www.s i z.co.il/my/0jnmftwyygwu.jpg תורידו רווחים
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני עומד בהתלבטות לגבי קניית לפטופ חדש והייתי רוצה להתייעץ לפני . אני צריך מכשיר קל מאוד יחסית , לא שברירי במיוחד וחזק מאוד . ההתלבטויות שעלו לי הן בין : asus zenbook ux31e לבין lenovo x220 בדר"כ אנחנו מזמנים מהאתר הנ"ל בגלל זה העלתי קישור משם . חשוב לי שיהיה למחשב תחנת עגינה (docking station) . אני לא מעודכן כבר המון זמן ולכן חשבתי להתייעץ עימכם לגבי פיצרים ודברים מעניין שיקלו עלי את השימוש במחשב . נ.ב כרגע אני משתמש ב lenovo x201 עם מעבד I5 . תודה רבה לכל התומכים/עוזרים . יעקב
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מדובר במפרט שאני בניתי אבל הייתי מעוניין לוודא שהחלקים שלו מתאימים אחד לשני ושאני מקבל את המירב בשביל הכסף שלי המחשב מיועד לגיימינג ברמה גבוהה עם משחקים החל מוורקראפט 3 דרך סדרת Total War ועד הדרישות המחמירות של קריסיס ושכמותו. מעבד מעבד Intel Core i7-3820 Tray 1 ₪1626 [/l][/l][/l][/l] לוח אם לוח אם Asus P8Z68-M PRO 1 ₪824 [*] דיסק SSD כונן קשיח Crucial SSD M4 2.5" 9.5m 64GB 1 ₪460 [*] דיסק קשיח כונן קשיח Seagate Barracuda 7200 ST2000DM001 3.5" 2TB 1 ₪616 [*] זיכרון זיכרון Patriot Viper Xtreme 8192MB (4GBx2) DDR3 1600MHz CL8 1 ₪309 [*] כרטיס מסך …
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
מיועד למחשב גיימינג כבד שיריץ משחקים מוורקראפט 3 דרך Total War ועד הדרישות המפלצתיות של קריסיס וכמותו. מדובר שמחשב שברכבתי לבד והייתי רוצה א' לוודא שהחלקים מתאימים וב' לוודא שאני מקבל את המיטב עבור הכסף שלי מעבד: Intel core i7-3820 Tray לוח אם: Asus P8Z68-M PRO SSD: Crucial SSD M4 25" 9.5m 64GB דיסק קשיח: Seagate Barracuda 7200 ST2000DM001 3.5" 2TB זיכרון: Patriot Viper Xtreme 8192MB (4GBx2) DDR3 1600MHz CL8 כרטיס מסך: Galaxy Nvidia Geforce GTX560 1024MB GDDR5 כרטיס טלוויזיה: AVerMedia AVerTV Volar GO שני צורבים: LG GSA-GH22L X22 SATA DVDמארז: XClio 777 Color ספק כוח: Antec TruePower Quattro 850W כרטיס קול: כרטיס קול Creative Sound Bl…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
הצרכים מהמחשב: יכולת עיבוד גבוהה - שימוש בתוכנה Matlab גלישה, ישומי אופיס וסרטים מידי פעם אין צורך בקניית מערכת הפעלה מתלבט בין של- inspiron N5110 לבין LatitudeE5520 אודה לחוות דעתכם לגבי אמינות, יכולות חישוב, נוחות ומחיר תודה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
intel i7-3570k IVI BRIDGE 3.4 GHz קרור: Zalman CC92HS לוח: Gigabyte Chipset Intel H77 כרטיס מסך: Nvidia GT 520-2GB-HDMI דיסק קשיח: SATA3 7200 1 TB (לא רשום איזו חברה - צריך לבדוק) זיכרון: DDR3 1600MHz 16 GB + צלעות קירור (לא רשום איזו חברה - צריך לבדוק) כונן: NEC-SONY X24 SATA מארז: CoolerMaster Elite 310 ספק כוח: CoolerMaster 460w Real * ללא מסך, ללא מערכת הפעלה. * המטרה עבודה מאסיבית של בסיסי נתונים (מיליוני רשומות) צורך הרבה זיכרון (לפי הגדרות) * לא מעוניין לחרוג מ- 3000 ש"ח משתלם?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים, מסטארקראפט ודיאבלו עד קול אוף דיוטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24", 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך ב…
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט לחבר למטרות גיימינג. בעיקרון זה המפרט, ציוד היקפי הוא לא צריך חוץ ממקלדת. OC לא מתוכנן [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪930[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 מחיר: ₪205[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 מחיר: ₪402[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Fractal D…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? בגדול האזור זה 5-5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף להוציא את המקסימום באזור הזה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נגיד עוד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 DIABLO 3 וכל החדשים שיצאו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 40" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות , רמקולים ועוד)? לא …
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, שימוש רב בדפדפן אינטרנט, הפעלה של מספר רב של חלונות במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010 שימוש יומיומי. מבקש לאפשר במידה וארצה לעדכן מערכת הפעלה לWindows 8 ללא צורך בעדכון רכיבי חומרה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בהרכבת מפרט... עד כה הייתי עם ניידים, ואני עובר לשולחני, היות ועבר זמן רב מאז הייתי עם שולחני - לצערי כבר לא מבין מאוד ברכיבים ואיכותם, אלא רק בדרישות ומספרים... אפילו ברמת מעבד אני לא בטוח - חבר המליץ לי על i7, ובחנות מתמחה הציעו לי מפרט ל i3....קיצר, מבולבל אז ככה, המחשב הוא לצורכי משרד (אינטרנט, OFFICE, קצת תוכנת SPSS - סטטיסטיקה שהיא מעט כבדה). בנוסף, הורדות, הרצת סרטי HD ובשאיפה גם הזרמה אותם ל PS3. יש צורך בציוד היקפי (מסך - לא יותר מ 19 א"א אין הבדל גדול במחיר, צורב, מקלדת, עכבר, לא צריך רמקולים). חשוב לי לחסוך איפה שאפשר, אבל לא ע"ח איכות פריטים, היות ואני לא מעוניין לתקן/להחליף/לשדרג תוך שנה. אני לא זקוק לזיכרון עצום (לאחר התקנות בסיסיות -…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, BF3 ועוד משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש נייד (או טאבלט?), שיתאים לי להמשך שירות בצבא וללימודים אח"כ. מבחינת תקציב, עומדים לרשותי כ-2,500 שקל. בסופו של יום, המטרה היא להריץ משחקים (נניח, Unreal Tournament 2004 או Diablo 3), סרטים וסדרות (HD כמובן) וכתיבת מסמכים. אין יותר מדי דרישות ספציפיות, אבל מה שכן חשוב -- מסך - לא יותר מ-13". תמיכה ב-FULLHD. עדיפות למתכת ולא פלסטיק. לפחות 64GB דיסק קשיח (אם מדובר בטבלטים למיניהם). אפשרות להזמנה מארה"ב/אנגליה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
לרשת באג יש מבצע של מחשבי סמסונג ללא מע"מ http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=12193 חשבתי על המחשב הזה בעיקר לצרכיי תכנון בעזרת אוטוקאד. האם המחיר באמת אטרקטיבי או שיש מחשבים באותו מחיר ( או אולי איני צריך מחשב כזה חזק ויקר יחסית), שישרתו אותי טוב יותר העבודה בעיקר בבית כך שלמשקל אין משמעות, חשוב גרפיקה איכותית, כוח עיבוד, מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל, חריגה עד 10 אחוז מה שימושי המחשב עבודה אוטוקאד, גלישה, העברת קבצים בין מחשבים ובין בעלי מקצוע (גרפיקה) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס הפעלה כן האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא האם חשוב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מפרט ממש טוב חזק שיחזיק שנים המחשב מ TMS שיריץ משחקים כבדים ממש גם מה שהיה בעתיד אין צורך בתוכנות חיצוניות בלי OC למעבד
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב עד סכום של 5000 שקל מחשב חזק למחשקים. כמה שאלות, האם עדיף להשקיע במעבד I5 מקסימלי במקום I7 מינימלי שמעתי כמה שמועות שI7 לא שווה את המחיר שלו וגם ככה אני לא ינצל את כל היכולות שלו. את רוב הסכום אני רוצה להשקיע במעבד ובכרטיס מסך. האם יש הבדל בין מסך מחשב לLCD? מעוניין ב 20\21\22\23 אינטץ מסך. עכבר מקלדת הכי פשוט והכי זול לא צריך להשתגע, רמקולים לא צריך, זיכרון קשיח האם כדי לקנות טרה למרות שאני לא ימלא אותו? מחכה לתשובות והמלצות שלכם, תודה מראש. איזה מחשב הייתם בונים לעצמכם אם היה לכם את הסכום הזה מקס.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? משחקים קלים עד בינוניים, עריכת בפוטושופ וסוני ווגאס, מוסיקה סרטים וכו'. * גודל המסך? לא משנה, גם גדול זה בסדר. * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI, USB * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? כמה שנכנס במחשב שמתאים , מעדיף מעל 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב, אבל אם נכנס סבבה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הכל חוץ מ-HP יש לך המצלמה למחשב? מצאתי כמה שנראים לי טובים אבל אני לא מספיק מבין בזה. 1 …
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
* מטרות המחשב:בעיקר משחקים בינונים-כבדים * גודל המסך:15.6+ * האם נדרש זמן סוללה ארוך:כן, לצורך גלישה באינטרנט/אופיס וקצת סרטים מחוץ לבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:יציאת מהכרטיס מסך לטלוויזיה * בלוטות:כן * גודל מינימלי של כונן קשיח:500GB * כונן CD/DVD? צורב:אם אפשר צורב DVD * כונן Bluray:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:DELL או ASUS חשבתי על: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=15801 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=15605
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב חדש (כבר 3 שנים אני עם נייד של HP שמקרטע לי והחלטתי לקנות גם נייח שיהיה למשחקים בין היתר). התקציב נע בסביבות ה-3500 ש"ח (לא כולל מסך). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש נחוץ אז עד 200-300 גג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר אבל גם לכל השאר, סרטים ועבודה.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, MW3, ועוד.. …
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray לגבי הקירור של המעבד עוד לא סגור, אשמח להמלצות עד 200 ש"ח, שיתאים ל OC אם אצטרך בעתיד. Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 מדגם Intel XMP OCZ Vertex 4 2.5'' 128GB SSD SATA III 500GB של סיגייט + 1TB של WD שאני מעביר מהמחשב הנוכחי כרטיס מסך אני מחכה מחר להכרזה על GTX 670 ואזמין אותו ברגע שיגיע לארץ צורב אבחר בחנות, לא קריטי הדגם מארז וספק של Antec: Sonata IV Quiet Mid Tower Case with 620W PSU הזמנתי אתמול את המפרט, תגובה ראשונה בעמוד השני, תודה לכל מי שעזר. אשמח לביקורת, תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום למומחים יופי של פורום התרשמתי מאד מהרצינות שבה אתם עוזרים פה לטכנופובים כמוני האם מישהו יוכל בבקשה לכתוב לי בכמה משפטים איזה מחשב אני צריך לרכוש לצורך מסחר תוך יומי בבורסה? הפעולות אותם המחשב צריך לבצע הן: 1) מהירות - הוא צריך לקלוט ולהעביר פקודות מכירה/קנייה במהירות מירבית. (כמובן שאחבר אותו לאינטרנט הכי מהיר שקיים) 2) הוא צריך לעבוד עם שלוש תוכנות (כבדות ברמה ממוצעת) במקביל: פלטפורמת ביצוע הפקודות, סורק מניות, ותוכנת הקלטה של המתרחש על המסך, (וגם דפדפן אינטרנט). 3) הוא צריך לשדר ל4 מסכים בו זמנית (אני מתכוון להשתמש בנוסף לכרטיס מסך דואלי רגיל גם ב 2 כרטיסי מסך חיצוניים עם חיבור USB - VGA שאלתי מתייחסת בעיקר למעבד,…
-
- 10 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום, לאחר כמעט 4 שנים עם תחנת העבודה שקניתי לאחר התייעצות עם חכמי הפורום (ושוב תודה) אני מעוניין לקנות תחנה חדשה. מכיוון שהמחשב יריץ Mac OS יש מספר מגבלות הנוגעות ללוח האם וכרטיס המסך. להלן תשובות לסט השאלות, ולאחריהן מפרט שבניתי לעיונכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לרדת ב-20% בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8,000 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח (מספר סביבות פיתוח פתוחות בו זמנית, לפחות מכונה וירטואלית אחת ולעיתים שתיים דלוקות, הרבה טאבים פתוחים בלפחות שני דפדפנים ). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ס…
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום למומחים (ואני מקווה שאני בפורום הנכון) התקציב שלי לכל המפרט (ללא מסכים וציוד היקפי) הינו 3000 ש"ח מקסימום. אני רוצה לחבר ללוח האם (בנוסף למעבדים המצויינים בכותרת) גם זיכרון RAM קינגסטון של עד 32G כמו כן אשמח להמלצה על קירור למעבד (אם צריך) ומארז עם ספק כח טוב השימוש העיקרי שלי הולך להיות מסחר מהיר בבורסה (כולל מולטיטסקינג של שלוש תוכנות בינוניות + דפדפן + שידור ל4 מסכים) בלבד (שום גיימינג) שאלה נוספת: האם יש הבדל משמעותי (לצרכים שלי) בין שני המעבדים שציינתי בכותרת? בכלל אשמח לכל עצה שתעזור לי להפחית הוצאות תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להתייעץ עימכם על מפרט למחשב מדיה שקט. המחשב ישב בסלון וסביר שיעבוד כל הזמן לכן ישנה חשיבות עצומה לשקט. מלבד סרטי HD, מוזיקה ואינטרנט לא יהיה שימוש נוסף במחשב. אין לי כוונה להקליט באמצעות המחשב (אולי בעתיד). המארז בכוונה עומד (הצעות נוספות יתקבלו בברכה), אני לא אוהב את המארזים השוכבים המיועדים לסלון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מאמין שיהיה ניתן לחסוך- ישנה אפשרות של חריגה עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, מוזיקה ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרש…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-