ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
תקציב: 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 מה שימושי המחשב? After effects פוטושופ CS6 3D Max Studio Illustrater Cinema 4D משחקים פחות. הרזולוציה היא 23 אינץ' 1920X1080. בקרוב אני יחבר עוד 2 מסכים כאלה. לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? האם יש צורך בציוד הקפי? לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, ברשותי כונן קשיח של 1TB, מארז CM690, ספק 550W של חברת CORSAIR. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? לא חשוב. מעדיף שלא לעשות OC. לא צריך מערכת הפעלה. חנות ספציפית? מעדיף KSP. תודה רבה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב עבור חברה שלי, אנימטורית במקצועה, בתקציב סביב ה-10,000 ש"ח. מערכת הפעלה win7 64bit לעבודה עם תוכנות: אדובי - פוטושופ, אפטר אפקטס, פלאש, פרמייר, אינדיזיין, אילוסטרייטור . בנוסף גם - avid, AnimatorHD, Cubase sx ומאיה 2 כוננים קשיחים, לפחות של טרה כל אחד. כרטיס גרפי איכותי כרטיס קול סביר פלוס צורב DVD תחנת עגינה תודה רבה גילוי נאות: כתבתי פוסט גם בפורום נייחים כי יכול להיות שיהיו 2 מחשבים.
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?8000 למפרט ועוד 1000 למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לפי דעתי זה מספיק אבל אני מעדיף לנצל אותו עד הסוף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים ביותר Metro/Crysis/Gta/Skyrim+ מודינג כבד לגראפיקה של כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900x1200 -לאילו הגדרות ג…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ! במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ,עריכה גרפית במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: זה נועד לגיימינג אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 , Max Payne 3 , Assassin Creed 3 , GTA V מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך רחב 23' 1920X1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב הנוכחי עשה את שלו במשך 6 שנים, הגיע הזמן להחליף. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, תכני HD (סרטים, סדרות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב עבור חברה שלי, אנימטורית במקצועה. מערכת הפעלה win7 64bit לעבודה עם תוכנות: אדובי - פוטושופ, אפטר אפקטס, פלאש, פרמייר, אינדיזיין, אילוסטרייטור . בנוסף גם - avid, AnimatorHD, Cubase sx, מאיה ועוד. 2 כוננים קשיחים, לפחות של טרה כל אחד. כרטיס גרפי איכותי כרטיס קול סביר פלוס צורב DVD תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, בניתי מפרט לחבר : http://www.tms.co.il/preview/spec/r5917pzl ורציתי לדעת אם המפרט טוב ואין בו איזה דברים לא טובים שיעמיסו או משהו או שלא הולכים עם מרכיבים אחרים. אני לא בטוח אם הוא יקח את המחשב הזה אבל רציתי להיות בטוח שאם הוא מחליט לקחת אותו אין בעיות איתו. תודה רבה רבה לעוזרים, עודד
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כבר פתחתי נושא אחד אבל התקציב עלה קצת אז החלטתי להתייעץ שוב...... 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ללא מסך ללא ווינדוס וללא ציוד היקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג עד 2500 2. מה שימושי המחשב :משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל שלל המשחקים מספורט ועד פעולה diablo 3 fifa וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920:1080 משהו כזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק ( OC )? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר ביקש ממני מפרט למחשב. התקציב 3000 ש"ח ללא חריגה. המחשב בעיקר לסרטים. בניתי מפרט כללי שלדעתי מספיק, אשמח לשיפורים. (בעיקר ברמת השקט של המחשב) מזמן לא התעסקתי עם מפרטים ואני קצת חלוד בחומרה עדכנית. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסןך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושים כלליים , סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי שזה חצי מחיר מבארץ, השאלה היא מה אני עושה בנושא העברית על המקשים? צריך לקנות מדבקות ולהדביק לבד? יש דרך מקצועית לעשות את זה? עריכה: משווק בכלל בארץ sony vaio c?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום אני מצרף מפרט של מחשב שמיועד למשחקים אך בתקציב מוגבל יחסית. אשמח לשמוע דברים שצריך להוסיף/להוריד/לשנות כדי שהכול לעבוד טוב וחלק ואופטימלי.. תודה מראש [table][tr][td]גם מחשב:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel[/td][/tr][/table][table][tr][td]מק"ט[/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][td]Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]23958[/td][/tr][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][td]מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler[/td][td]21740[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td][td]GIGABYTE H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI[/td][td]23875[/td][/tr][tr][td]זכרונות[/td][td]DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill Ares…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3,max payne 3,Ghost Recon: Future Soldier,Spec Ops: The Line -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ,1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Ultra 3. האם יש צור…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * בלוטות? למה לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש אפשרות לקנות את המחשב בדיוטיפרי
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע קניתי מחשב חדש בשם Emachines e732z מקבוצת Acer. עם המחשב הגיעה מערכת לינוקס,ערכתי למחשב פורמט והחלפתי לווינדוס 7. לאחר סיום ההתקנה אני שם לב שהמקש FN לא מגיב,ובעקבות כך אני לא יכול להפעיל את האינטרנט ושאר הפונקציות דרך מקש זה. חשוב לציין שעל מערכת לינוקס המקש כן עבד והיה אינטרנט כך שזו לא בעיית חומרה ובנוסף נייסתי להתקין מספר דרייברים של האתר הרשמי של המוצר אך ללא הצלחה,המקש עדין לא פועל. אשמח למתן תשובה לבעייתי שכרגע המחשב מושבת בלי הצלחת הפעלת האינטרנט. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פעם קודמת שקניתי מחשב גם נעזרתי בכם ויצא ממש טוב. אז הנה אני פה שוב התקציב הוא בסביבות ה- 6500 ש"ח למחשב + מסך ורמקולים. הוא מיועד בעיקר למשחקים, אבל גם להורדות, צפייה בסדרות/סרטים ושמיעת מוזיקה. חשוב שיהיה יחסית שקט ושיהיה ניתן לשדרוג אותו במידת הצורך. חשבתי על המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137603§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D ולקחת את המסך והרמקולים מהמפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137861§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D ראיתי גם שבמפרט הראשון יש 2 כרטיסי מסך. אם אני אלך על כרטיס מסך אחד במקום מה יהיו ההבדלים ואיזה ספק אני צריך לקחת? אשמח לשמוע גם הצעות אחרות אם י…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשאול על מחשב נייד DELL Inspiron דגם 17R-N7110, http://dealhayom.buy2.co.il/m-Jerusalem/DailyDeal/Offer/12f46e3a-a8b5-4424-8d27-8ddc39b38675 אני סטודנט לעיצוב אינטראקטיבי ועוסק בגראפיקה המון, אני משתמש רבות באילוסטרייטור ופוטושופ יחד, רציתי לשאול אם מחשב זה יכול לענות על הצרכים הלימודים שלי אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה שי.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד: מטרות המחשב? אופיס, גלישה וצפייה בסרטים גודל המסך? 15 כרטיס מסך - בעיקר לסרטי HD, קצת פוטושופ (רמה בסיסית) משקל רצוי? משקל ממוצע - לא כבד האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח - 500GB כונן CD/DVD? צורב? כן כונן Bluray? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן (בעברית) האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מצאתי שלושה דגמים אופציונלים http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K53SD/#specifications http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c03049920&cc=il&dlc=he&lc=he&product=51890…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך גדול 17 אינץ רזולוציה שתתאים לסרטים 720p וכמובן יכולת להציג סרטים בכאלה בפורמט mkv לא הרבה דרישות, מקווה שלא בהרבה כסף. תודה
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לאחר אין ספור דחיות החלטתי באופן סופי לגמרי לקנות מחשב בשבוע הבא מקום הקניה הוא KSP בירושלים מטרת המחשב עריכת וידאו פרמייר CS6 (תומכת AMD)עריכת חומרים כבדים הסכום שברצוני להוציא הוא סביב ה6K אני מעוניין במחשב חזק שקט ואמין עדיפות למעבדים החדשים חשבתי לקנות דיסק של 2 טרה (גרין) ובהמשך לקנות SSD כמו כן ברצוני לקבל המלצה שתכלול מערכת הפעלה אודה לתשובתכם
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר המון זמן מחשב ובאמת שיש מבחר כלכך גדול שאיבדתי את עצמי כבר. השימושים שלי במחשב הם אינטרנט(פייסבוק,יוטיוב),הורדות(טורנט)סרטים ומשחקים לאקסבוקס,וצריבה של שירים משחקים וכו'.. באמת שהשימוש הוא מינימלי לא משהו מיוחד. ממש תודה על העזרה ההצעות יכולות להיות גם הרבה פחות מסכום המקסימום שאני מסוגל להשקיע. שוב תודה רבה לכולם.
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - סטודנט, משרדי, סרטים ומוזיקה. * גודל המסך? - 14.1 / 13.3 * משקל רצוי? - כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - 6-7 שעות ומעלה ? * גודל מינימלי של כונן קשיח? SSD עדיפות ל-256GB * כונן CD/DVD? צורב? - יכול להיות יתרון * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - ASUS/SAMSUNG/DELL המחשב בשביל חבר, התקציב הוא בין 800$-1000$ - ואם יש מפרט משמעותית טוב יותר ב-1,100$ אז אין בעיה לחרוג. רצוי ZEN/ULTRA BOOK. משקל נמוך ככל האפשר. הרכישה תהיה בארה"ב, לכן אשמח לקבל המלצות לד…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחותי עובדת כגרפיקאית והיא צריכה לקנות מחשב מקצועי לגרפיקאים ועוד כולל התקנה תוכנות כמו פוטושופ כד'.. מישהו מפורום הציע לה מחשב, הנה מפרט: מעבד I5 מהסדרה היקרה של טושיבה, 6 ג'יגה זיכרון והחלפה של הכונן הרגיל ל SSD 120 GIGA מהיר. מדובר במחשב מהסדרה היקרה ולא הרגילה של טושיבההמחיר של המחשב זה 6200 ש"ח ועוד התקנה 700 ש"ח.צורת התשלום היא העברה בנקאית של 6200, ובקבלת המחשב תוספת 700 עבור ההתקנה. איפה אפשר למצוא באתר של חנות טובה שמוצע מחשבים נייחים מקצועיים לגרפיקאים או הרכבה עצמאית בעיר ירושלים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Core i5 650 3.2Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪861 לוח אם: ASUS P7P55D LE for Socket 1156 כמות: 1 - מחיר: ₪606 מארז: Case Thermaltake SIDE PANEL WITH 23CM FAN BLACK (For Soprano, Armor JR, Tsunami) כמות: 1 - מחיר: ₪81 קירור למארז: Raidmax 80mm Retail כמות: 5 - מחיר: ₪15 ספק כוח: Ippon 450W PFC Bottom assembly, 120mm, 4*Sata, PCI-E, Mesh, Temp control , Black coating כמות: 1 - מחיר: ₪121 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: Seagate 400GB IDE 8MB כמות: 1 - מחיר: ₪503 כרטיס מסך: Ninja GT440 1GB GDDR3 PCI-E HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ₪299 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Bl…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי לא מזמן נפל לי המחשב Packard Bell Butterfly S הבאתי אותו למעבדות של החברה בפתח תקוה, ושם בישרו לי שהלך ההארד דיסק, כשביקשתי להחליף הם טענו שהפסיקו לייצר את הכוננים האלה, ואין להם או למעבדות אייסר העולמית את ההארד דיסק הזה. למישהו יש פתרון איך אני מציל את המחשב הזה? האם התקנה של הארד דיסק נייד מדגם אחר היא אפשרית? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/2c3nudgz מחשב לגיימינג. תודה מראש מקס.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-