ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=862305 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=877440 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=887343 לנובו דל או אסוס? בבקשה תעזרו לי אני תקוע בלי מחשב...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
[הקדמה קצרה] כנראה אין מנוס מלהזמין מחשב של (DEL(L אף על פי שהתמיכה שלהם בארץ זוועת עולם. ככה זה שכל האתרים שמפרסמים סתם את HP DV6 6040ej, אין לאף אחד במלאי (ורוב הסיכויים שגם לא יהיה), אחלה שיטה לגרום לך להתקשר והם מנסים לשדך לך מחשב אחר. [סוף הקדמה] נחזור לדל, http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=IN5110BKi263&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he זה המפרט של המחשב (כמובן שאני מוסיף את ה-8 ג'יגה זיכרון). יש למישהו חוות דעת על המחשב הזה, נראה לי שהוא די פופולרי פה בארץ אשמח לשמוע כל דבר תודה רבה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אז אני הולך השבוע לקנות מחשב ובניתי לי מפרט מכל מיני הצעות שקיבלתי : מעבד INTEL P-D LGA775 3.0GHZ 930 800MHZ FSB 2*2Mb EM64T DUAL CORE 3Y = 1436 כל השאר מksp : לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5ND2-SLI Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2 1 690 690 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB Twinmos 1 550 550 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1 1390 1390 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 440 440 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 1 250 250 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-69U6 400W 1 460 460 סה"כ 3780 בכללי זה יוצ…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, הייתי מאד שמח אם יכולתי לקנות נייד (אבל משהו טוב עולה יקר) , מכיוון שזה היה חוסך לי מלקנות שני מחשבים ,שהאחד בחדר לאינטרנט וכו' והשני בסלון ל- HTPC. לכן בינתיים החלטתי לקנות מחשב נייח אחד מפאת חוסר תקציב. מה שחשוב לי זה שיהיה שקט ושיידע להפעיל בצורה טובה וחלקה סרטי בלוריי (HD) - יש לי חבר שיש לו מלא סרטים מקוריים של בלוריי שיכול להביא לי. (זה במקרים שאני אעביר את המחשב לסלון). האם יש מארזים שוכבים שאפשר להעמיד? ברוב המקרים שהוא בחדר - בעיקר אינטרנט, הורדות, צפיה בסדרות, קצת משחקים וכו'... מכיוון שיש מליון דגמים וחברות ושאני לא מבין מי יודע מה בחומרה, אשמח להמלצה על מפרט משתלם וטוב לשימושים שפירטתי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מפרט מחשב בסך של 6500 ש"ח. להלן האינפורמציה הדרושה בתשובות : 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הינו 6,500 ש"ח - אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - משחקים כבדים, שימש במס' רב של תוכנות בו זמנית (לא עריכה או משהו כזה, לא עוסק בגראפיקה)3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - לא צריך כ.קול, יש כבר Audigy …
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים, לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שחדש. GTA V, Saints Row IV וכו' וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם המלצה למסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד ללימודים. התקציב 2,500 עד 3,000 ש"ח עם אפשרות לחריגה אם תהיה הצדקה. אין צורך לרכוש עכבר או כל ציוד היקפי אחר. הרכישה תתבצע בתקופה הקרובה. איזור רחובות עד תל אביב. מטרות המחשב: 1. לימודים - שימוש בתוכנות אופיס למיניהן. 2. עריכת וידאו ותמונות. 3. אופציונלי - שיוכל להריץ משחקים פשוטים גרפית כמו Hearthstone. דגשים: 1. עובד בשקט - חובה! החברים לספסל הלימודים לא יאהבו אם המאוורר יעשה רעש כמו שיגור של נאסא... 2. סוללה חזקה - שתחזיק לכל הפחות 5 שעות רצופות על צריכת חשמל מאוזנת. 3. צריך לכלול ווינדוס 10 ואופיס עדכני. 4. גודל מסך 13.3 אינץ' לפחות. אם עוזר, מחשב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט בעיקר לגיימינג עד 4K (אפשר לחרוג טיפה).. אני צריך עם מסך (לפחות 17 אינץ'), אני יודע שאי אפשר דברים הכי טובים שיש בתקציב הזה אבל משהו שיעשה fps נורמלי. תעזרו לי בקשה! נ.ב: לא כולל ציוד הקפי ואם אפשר שהמפרט יהיה מהחנות KSP. תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה...בניתי מפרט תגידו לי אם לשנות משהו... Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W - 330.00 ¤ Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply - 425.00 ¤ NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW - 270.00 ¤ AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray - 830.00 ¤ Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 - 60.00 ¤ Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA II HDD - 350.00 ¤ DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard - 690.00 ¤ Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory X2 Dual - 620 ¤ Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card - 2450.00 ¤ כולל הרכבה ותוכנת הפעלה זה יוצא 6600¤
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - TRAY מאוורר למעבד קירור למעבד Scythe Grand Kama Cross 2 לוחות אם למעבדי אינטל לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 כרטיסי מסך כרטיס מסך Gigabyte GTX760 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסקים קשיחים כונן קשיח Seagate 500GB Barracuda Sata III ST500DM002 ספקי כוח ספק כח מודולארי SeaSonic 620W M12II-620 Retail מסכים מסך מחשב Dell UltraSharp U2312HM 23'' With LED IPS סה"כ 4496 ש"ח מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרוש מחשב שימש בסופו של דבר גם למשחקים (אם כי המשתמש הוא לא גיימר, וזה גם לא יהיה השימוש העיקרי של המחשב.. - אך צריך להתכונן לבואו של דום3, הלו2 וכו') כרטיס מסך הינו נתון, ומדובר ברידאון 9000 פרו (זה נתון ואין מה להעיר לגבי העניין) יש כבר צורב, מקלדת ועבכבר ולמעשה, דרוש כל השאר.. - המחשב לא יעבור אוברקלוקינג ההתלבטות שלי היא האם לקנות Athlon זול, כלומר XP2500/2600 -להשקיע בפנטיום 4 2.8 -או Athlon64 2800 ה A64 2800 כאמור הכי חזק, אך גם יקר בכ 200 שקל מהפנטיום 4 ומערכת BARTON תעלה כ 800 שקל פחות מהפנטיום 4 טכנולוגית, תוך חודש נכנסים ציפסטים חדשים 915/925 ולכן אני לא יודע כמה שווה להשקיע כיום בפנטיום 4 (או שמא מדובר גם כך בהשקעה ארוכת טווח ולכן עניין זה לא רלוונטי?) האם לדע…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים קלים , צפיה בסרטים וחיבור HDMI לטלויזיה * גודל המסך?15 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?3 שעות אפילו מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף בלי מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP\DELL בגלל אורך האחריות (3 שנים) אני מעדיף מחשב מהארץ אבל אם יש מפרט מחו"ל עד 850 דולר כולל משלוח עם אחריות בין לאומית מחנות אמינה אז זה גם אפשרות. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , . אני זקוק למפרט מבוסס קונרו , ללא ציוד הקפי : מסך רמקולים צורב ופלופי. רצוי עם הלוח הבא: DFI INFINITY 975X/G . והמעבד כמובן : E6300. אני מתכנן OC אז ששאר החלקים יהיו בהתאם. לא צריך יותר מ80GB דיסק קשיח, כדי שיעמוד בתקציב. וכרטיס מסך : 7600GT, זקוק להמלצה לחנות באיזור המרכז אין לי בעיה לפצל קנייה כדי לעמוד בתקציב תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן שלום ונעים מאוד! כבר די הרבה זמן אני קוראת כתבות כאלה ואחרות באתר (ובפורומים) ועכשיו סוף-סוף יש לי סיבה גם להעלות פוסט ולבקש את עזרתכם. אז.... אשמח מאוד אם צוות האתר ו/או מומחים אחרים פה יוכל לעזור לי בהרכבת מפרט מלא למחשב שולחני לצורכי עריכה גרפית. אז ככה: מבחינת תקציב - מדובר על כ-7-8K ש"ח, כולל ציוד היקפי. רצוי שיעלה פחות אבל לא חובה... מדובר על מחשב שיהיה בשימוש במשרד וימומן על-ידיו, ככה שבציוד היקפי לא הייתי משקיעה סכומים גדולים כי בסופו של דבר, רוב הסיכויים שלא משנה מה אני אבקש המיחשוב ייקנו לי את אותה מקלדת מעפנה שהם קונים לכולם (חוץ מלעצמם, כמובן)... על מסך אני אוכל כן להתווכח איתם, אבל עדיף שזה יהיה מסך שלא גדול יותר מ-21" כדי שלא ייפתחו עליי עיניים. א…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט קיים: מעבד AMD Phenom II X4 955 זכרון: G Skill RipjawsX F3-10666CL9-8GBXL כרטיס מסך Radeon HD 5850 לוח אם gigabyte GA-770TA-UD3 ספק seasonic ss-550ht active pfc f3 מארז cooler master haf 932 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF 4, GHOSTS,WATCHDOGS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש ברשותי מחשב כזה: ASUS M2A-VM AMD ATHLON64 4200+ AM2 2GB D2 667MHZ RADEON 1950X PRO 512MB אני רוצה לתת לאחי מחשב שיריץ משחקים חדשים בהגדרות בינוניות לפחות, האם לקנות מחשב חדש או לשדרג את הקיים? התקציב הוא כ-2500 שקלים. ללא OC וציוד היקפי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני בונה מפרט לאחיין שלי הוא בכיתה ה וחשוב לו שהמחשב יריץ לו את המשחקים שלו. התקציב של ההורים שלו עד 3500 בערך ללא המסך. המפרט הבא יצא לי 2500 ללא מסך. האם הוא יסחוב לו משחקים בצורה סבירה? הוא לא גיימר כבד. מעבד: Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray לוח אם ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרון DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value הארד דיסק Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כ קול On Board 5.1 Channel Audio צורב DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז HJA-6000 MIDI Black (No PSU ספק כח 550W Real, 12cm Fan (24pin) כרטיס מסך GIGA-BYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 760 ש"ח שלוש שנות אחריות סה"כ 2500 ש"ח ל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
hey folks.. im having problems with writing hebrew on my computer... so sorry im writing in english... i have 1500 NIS to spend and i wan't to upgrade my current computer.. i currently have: CPU1) AMD Athlon 64 Processor 3000+ @ 1890MHz (MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD MS-7125 mainboard) (RAM) 1GB ( (VGA1) NVIDIA GeForce 6600 GT (Omega 2.169.21) (128MB), i want to upgrade the motherboard, the cpu and the ram.. but i have a budget of 1500 nis.. from what i know.. maybe its best to upgrade to INTEL now.. so any offers are available... for now im planning on keeping my video card, because its pci-e and i won't have any problem putting it on any motherboard... thanks in …
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
.1 מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : אכן המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים והכבדים למשל GTA V BATTLEFIELD 3 והכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 LG FULL HD 37"i -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. הא…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? מחשב לתכנות, משחקי מחשב ברמה בינונית+ בכיוון 8750M. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד 15.4 מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, מסך הלפטופ ברוב הזמן ישמש כמסך שני ל24 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? משהו סטנדרטי, מספר usb, יציאות HDMI + יציאה אופטית לרסיבר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500G וSSD של 128\256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי, 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא טאץ', 8G…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד במחיר עד 3000 ש"ח שיהיה לסרטים\WORD\EXCEL וכדומה.. המחשב לא יהיה למשחקים ואם כן אז קלים. זה יהיה המחשב העיקרי של הדירה, לכן אשמח אם למחשב יהיה צורב, בכל מקרה כונן דיסקים חובה. המחשב נקנה כמתנה לזוג צעיר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? מה שתמליצו * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, המחשב יהיה בד"כ בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה שיהיה יציאת VGA או HDMI לצורך חיבור לטלווזיה * Bluetooth? אפשר, לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה, מקסימום 1TB לא חושב שהם יצטרכו יותר * כונן אופטי? חובה, אם יש אפשרות שהכונ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקרון אני מחפש מחשב גיימינג שיתמוך בכל המשחקים הכבדים החדשים וגם שיחזיק מעמד עוד 4 שנים(אפילו אם יריץ על מינימום את המשחקים החדשים בעוד 4 שנים) בשאיפה שאחרי הזמן הזה של 4 שנים, אחליף למחשב חדש. הסיבה שהפער בטווח המחירים גדול, בגלל חוסר הידע שלי בכל מה שנוגע לחומרה. לכן אצטרך עזרה. אם לפי הדרישות שלי, אצטרך להוסיף כסף(כמובן רק במידה וזה משתלם הרבה יותר), אז אני אוסיף. לכן, ההשקעה המומלצת היא 3000ש"ח. והחריגה היא במידה שלדעתכם המקצועית, היא כדאית יותר, 4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. עדיפות להשקעה סביב ה 3000ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח. אך רק אם ההבד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי באשכול הדביק, שבמידת האפשר עדיף לעבוד על חשמל, ולא על סוללה. האם הכוונה הייתה שיש לנתק את הסוללה , או שאפשר להשאיר את הסוללה מחוברת , רק לחבר אותה לחשמל כל הזמן ? האם טעינת יתר מזיקה לסוללה ? האם כאשר הסולה מגיעה לרמת טעינה של 100 אחוז, המחשב אוטומטית, עובר לשימוש על חשמל בלבד ? -אם לא, יד אפשרות לתכנת את זה ב WIN 7 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד asus1215n אני רוצה להופיס זיכרון למחשב יש לו כרגע 2gb איזה סוג זיכרון קיים שם? והאם יש לי סלוט פנוי או צריך לפנות סלוט?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בחנות שניידר מחשבים: http://www.pc365.co.il/ רציתי לדעת מה דעתכם על החנות, האם כדי לקנות שם?( אטרקטיבי לי מבחינת תשלומים+קרדיט) איך היחס וכו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-