ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
האם זה מחשב מספיק טוב למשחקים ובכללי איך הוא ? יש עליו ביקורות טובות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב"ה היי אני חדש כאן! קניתי מחדש נייד קטן, lenovo ideapad u160, ויש לי איתו בעיה: כשאני מחבר אותו למסך הרגיל בבית, כלומר למסך של מחשב נייח, כל הטקסטים נראים מוזר , והכתב נהיה לא ברור וקשה לקריאה :'( אם זה לא מובן מה שכתבתי, אני ינסה להביא צילום מסך.. ניסיתי כבר להתקין דריוור למסך, לא עזר למישהו יש פתרון? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, COD, FAR CRY 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שהשלמתי עם העובדה שהמחשב שלי זוחל ומתיישן החלטתי לשדרג אותו: כרגע המפרט שלי הוא זה: HP Pavilion a6420.is Pegatron Benicia mainboard Mid-Size ATX Intel Core 2 Duo e4600 2.4ghz 2gb DIMM DDR2-666 NVIDIA Gefore 8500 GT WD Caviar 320GB המפרט כמעט זהה לזה שמוצג כאן: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01479758&cc=us&dlc=en&lc=en&product=3728844#N859 4 אני רוצה להחליף את ה motherboard ואת המעבד + להתקין זיכרון DDR3 4GB, בנוסף להתקין Corsair GT Series 60GB SSD שכבר קניתי עליו תהיה המערכת ההפעלה וה-WD הישן ישמש לאחסון. מסקירה קצרה שעשיתי, קיבלתי את הרושם שעדיף לקנות כבר מעבד Core i5 ולא את i3 או שאולי אני טועה. בכל אופ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך שהמחשב יעבוד חלק וטוב בניגון של סרטים HD ומשחקים כמו Starcraft2 . יש לי מפרט והייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו . http://www.tms.co.il/preview/spec/2pdj3nq4 אני יעביר כרטיס מסך ממחשב קיים (Geforce 9500GT) . תודה.
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
צריך נטבוק גודל 13 עם הרבה זמן בטריה עמיד יחסית ומסך מספיק טוב לאור שמש גם זמן בטריה ארוך ירוץ אליו WIN7 עם אופיס ותוכנות קלות יחסית
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למטפלת זרה מהודו, חסרת נסיון מינימלי במחשבים, רוצה "14 Dell כי זה מה שיש לחברה שלה, או HP כי אמרו לה שמתאים להודו. אני נצמד לבחירה שלה כדי להמנע מטענות אלא אם יימצא משהו ממש טוב אמין וזול ששווה לשכנע אותה. מסך 14-15 משקל וזמן סוללה לא חשוב, לשימוש בבית בלוטות' לא דיסק 250-500 דיוידי רצוי אחריות בינלאומית כן מערכת הפעלה בתקציב כן העדפה למותג DELL , HP אמינות גבוהה - בראש סדר העדיפויות אחריות ארוכה - כן מצלמה מיקרופון רמקול מובנים לדבר ב SKYPE עם המשפחה בהודו צפייה בסרטים המחשב על חשבונה, ספק ותשתית עלי, אז אם יש בתקציב נמוך מ 3000 כמובן שיועיל לה. מצד שני אס…
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ראשית תודה לכל העונים! אני מחפש מפרט למחשב בעלות של 2000 ש"ח, מחשב ביתי למשחקים, בלי מסך וציוד היקפי. אם זה כדאי אני יכול להוסיף עד 2500 ש"ח. חשוב לי שאני יוכל להסתדר איתו בשנים הקרובות והוא יהיה סביר גם אז... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר לבנות מפרט שמיועד לרכישה מתישהו שבוע הבא. אשמח להערות וחוות דעת. אשמח גם לשמוע אם עלולה להיות אי התאמה מסויימת בחומרה. אענה על השאלון בקצרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500, לנצל, אם לחרוג אז לא יותר מב-300. 2. מה שימושי המחשב? שימוש יומיומי תכוף, גלישה מרובה, תכנות, פוטושופ מידי פעם, solidworks. מהירות תגובה של המחשב חשובה מאוד. עם המחשב יירכש מסך Dell U2312HM, יש שאיפה לשחק diablo 3 אבל זה לא מפרט שמיועד לגיימינג ממש, כשישוחק יהיה שימוש במאפיינים גרפיים נמוכים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח מכני 5. עד כמה חשוב השקט? 7 - במטרה לבנות מערכת שקטה בסך הכל. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא בהתחלה, רוצה שתהיה אפשרות, …
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני כרגע נמצא בהתלבטות אם שווה לנסות לשדרג את המפרט הקיים או לבנות מחשב חדש מ 0 ולהשאיר את הקודם לשימושים כלליים. היעד: ביצועים טובים בפוטושופ בעבודה עם קבצי תמונות גדולים (עד 2GB) המפרט הנוכחי: לוח: GA-P35-DS3 מעבד: Intel Q9505 זכרון: 6GB DDRII 800 כ.מסך: 9800GT 1GB קשיח: WD Caviar Black 1TB אם ללכת על מחשב חדש, אז לפי השאלון המצורף 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא על חשבון הביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (…
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, ולהעביר את שלי לאבא שלי שצריך לפטופ כמו שלי (לשימושים בסיסיים ביותר). הצרכים שלי הם בעיקר אופיס, אינטרנט, סרטים, הורדות, שמיעת מוזיקה, עריכת וידאו באופן חובבני. משחקים כמעט ולא. אבל חשוב להנות מכרטיס מסך טוב. המחשב בעיקר בבית כך שגם משקל לא קריטי. ומסך כמובן 15.6. מה שחשוב לי באמת הוא שאני רץ עם המחשב הזה 4 שנים קדימה. אז אני מעוניין שיהיו בו כל התמיכות האפשריות לעתיד של הטווח הזה של 4 שנים ושלא עוד שנתיים אני אצטרך להחליף מחשב. למשל אם דיברתי על גרפיקה, אז FULL HD כדוגמה- אני רואה את זה כדבר שעוד שנה כבר יהיה סטנדרט. תקציב עד 4500 ש"ח. לי יש טושיבה וגם לאחי, ואנחנו מאוד מרוצים. אני מתלבט בין 2 חברות יפניות- טושיבה או ASUS שגם בו …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מחשב לעבודה עם Maya2012 בלי כרטיס מסך ובלי כונן קשיח, חייב לכלול מעבד I7 ומינימום של 8 ג'יגה זכרון מה מומלץ ? אני הגעתי לדבר כזה: [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 3820 : CORE I7, S2011, 3.6GHz - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1467 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] GIGABYTE GA-B75M-D3V אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪374 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪116 [/td][/tr][tr][td] מארז: [/td][td] ANTEC THREE HUNDRED (B-STOCK) w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪260 [/td][/tr][tr][td] ספק כוח: [/td][td] ENERMAX NAXN 450W - זמין במלאי אחריות: חמש שנים. מחיר: ₪209 …
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מסך - לא צריך מעבד - 3930K לוח אם - רוצה לוח מהסדרות הגבוהות של ASUS , הרמפייג' 4 זה הטופ ? זכרונות - CORSAIR 16GB CL9 אלה יתאימו ללוחות של אסוס ? כונן קשיח SSD- שני כוננים של M4 CRUICAL 64GB ומבקש המלצה לקירור מתאים +ספק כח+ מארז גדול ומרווח כרטיס מסך אין צורך, זה מחשב שלא ירוצו עליו משחקים, זה מחשב שיעבוד 24/7 , הרבה MULTITASK ובנוסף גם HTPC עוצמתי ז"א כמעט ורק סרטי BLURAY 30-40GB לגבי תקציב עזבו את הכסף גם ככה אני קונה מיבואן ישירות ואני גם לא רוצה לחסוך ממנו המחשב הקודם שלי החזיק אצלי 5 שנים אני צריך שגם זה יחזיק בערך אותו זמן. אגב, אני מודע לעובדה שזה OVERKILL רציני אבל לא אכפת לי ממש אני לא בן אדם שמשדרג עם הזמן את המחשב, בום אחד ושיחזיק כמה שיותר זמן קדימה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב DELL Latitude E5520 שמגיע ללא מערכת הפעלה. ניסיתי להתקין עליו XP או וינדוס 7 בשני המקרים אני מקבל שגיאה בהתקנה, האם בעיקרון במחשב שמגיע ללא כלום מלבד לדאוג שה BOOT יהיה דרך ה CD יש עוד משהו שאני אמור לעשות? מצורף דיסק של FREEDOS זה יכול לעזור במשהו? תודה
-
- 11 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכולם בקיץ אני טס לסין ואני חושב להחליף את הלפטופ שלי XPS16 במשהו חדש יותר ובשאיפה יותר נוח וקל לנשיאה אז יש לי מספר שאלות בנושא: 1. האם כדאי מבחינת מחיר לקנות לפטופים בסין? ואם כן היכן? 2. אחריות בינלאומית? בעקרון יש לי נסיון טוב עם השירות של דל אז אשמח למחשב עם אחריות בינלאומית עם שירות עד הבית. 3. ברצוני מחשב קל וקטן יחסית שאוכל לקחת בתיק לאונבריסטה אך שעדיין יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה ולכן מסך 13.3-14 אינץ אשמח להמלצות ואפילו להשתשע עם רעיון האולטרבוק! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא, האם הוא מספיק טוב להרצה חלקה/טובה של Flight Simulator X ומשחקים/סימולטורים כבדים אחרים יחד עם כל התוספים לסימולטורים/משחקים? אין צורך בציוד הקפי אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪582 לוח אם: Gigabyte MA78LMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪269 מארז: YY 3702 mATX Case כמות: 1 - מחיר: ₪148 ספק כוח: FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪322 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪68 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה לבחור בין שני מפרטים המחשב מיועד למשחקים זה לא אמור להיות המחשב הכי טוב למשחקים אלא משהו סביר עם תמורה יפה לכסף מפרט ראשון: מארז ולוח אם של Asus כולל כל החיבורים הרלוונטיים, יציאות לכרטיסים וכו׳ Chipset h-67 מעבד: i5 2400 דיסק קשיח: 500gb sata3 זיכרון: 8gb DDR3 1333 צורב DVD כרטיס מסך: אופציה 1: ATI Readon 6850 1gb GDDR5 אופציה 2: Nvidia Gforce GTX560 1gb GDDR5 מפרט שני?: לוח אם : GA-PH67 DS-B3 של ג'יגה בייט מעבד: intel core i5-3450 זכרון: Transcend 4GB DDR3 1333 דיסק קשיח: SATA 500GB HITACHI צורב LG DVD כרטיס מסך : HD6850 GDDR5 1GB SAPPHIRE אני יודע שהמפרטים די דומים במפרט הראשון החברות לא מוזכרות אבל הן צריכות להיות חברות אמינות (מנסיון עם החברת מחשבי…
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד שיהיה רוב הזמן נייח וישמש בעיקר לצרכים משרדיים - אינטרנט, פאוור-פוינט ואופיס, וגם קצת צפייה ב- HD. * גודל המסך: 15 מאוד רצוי מסך מט, זה הקושי הגדול ביותר בחיפושים שלי. * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש רלוונטי, אבל עדיף שהמחשב יוכל לעבוד יותר מחצי שעה בלי חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320 ג'יגה ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל יש עדיפות לאחריות ארוכה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא צריך מ"ה אם ההבדל גדול, אפשר לחרוג ב- 100-200 ש"ח. אני אודה לכל מי שיוכל לכוון אותי לדגמים רלוונטים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב? משרדי תקציב-1000 * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ?400GB * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k-5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3,GTA IV,Skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך לקנות מסך עם המחשב עד 5k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הזמנתי מפרט מTMS ואז הם התקשרו אלי ואמרו לי שהקירור מעבד לא מספיק חזק והמעבד ישרף אני ממש צריך עזרה לאיזה קירור להחליף אני לא כל כך יכול להוסיף כסף אז אם אפשר או לשנות או להוסיף בממש קצת ולא אכפת לי לשנות חוץ מהמעבד והכרטיס מסך תודה רבה הנה המפרט:[table][tr][td][table][tr][td]מק"ט[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪485[/td][/tr][/table][/…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בקשה למפרט של מחשב אני רוצה מחשב מפלצתי לגיימינג ושירוץ במהירות שיא שמערכת ההפעלה תשב על פלאש דרייב SSD אני חייב מארז שוכב גם אם זה אומר HTPC אני צריך שהמחשב הזה יהיה מפלצת לפחות לחמש שנים אני יודע שזה דורש הרבה יצירתיות ממכם אבל אני מקווה שתצליחו תודה תקציב מקסימאלי : 6500-7000 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך : מומלץ לנצל את כל התקציב לאיזה צרכים המחשב : הכול בעיקר משחקים סרטים, מסמכים מוזיקה עריכת תמונות וסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג :המשחקים הם בעיקר HEROES' DIABLO וכו' אני רוצה שהמחשב ידע להריץ משחקים בקסימום שלהם לפחות לחמש שנים הבאות מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית שאליה יחובר המחשב) : LCD 40" לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות מאוד האם יש רכיב שאין צ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב? (יש לציין גם בכותרת) 6000 ש"ח האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה? עוד 300 ש"ח האם יש לכלול הרכבה בתקציב?כן 2. מהו היעוד של המחשב? (משחקים\אינטרנט\אופיס\סרטים וכו'...) [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop CS5, Solidworks11 וכו'] משחקים כבדים (Metrro 2033 Metro last light) 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? אם כן, מה? לא צריך חומרה היקפית [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה] Philips 24 1920X1080 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? [דוגמאות: כונן דיסקטים, יציאות FireWire IEEE1394, יציאת פרללית או ס…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, כרגע יש לי מחשב די ישן DUAL CORE והיום כבר הגעתי למצב שסרט 1080P X264 נתקע קצת. מה שאני מחפש זה מפרט יחסית חזק שיהיה רלוונטי גם עוד ב3-4 שנים. עיקר הפעולה תהיה צפייה בסרטים (אני רוצה שיראו כמה שיותר טוב) אבל מידי פעם גם משחקים. רציתי לדעת כמה זה קריטי אם לקחת I5 או I7. התקציב הוא 3-3.5 ללא ציוד היקפי (כמובן שאם אפשר יותר זול אז אחלה) אשמח לקבל המלצות. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ACER I3 4 גיגה זיכרון דיסק 640 חדש בקופסא
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-