עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי מישהו יודע אם ניתן להחליף לוח-אם של dell studio 1557 ב- לוח-אם של - dell studio 1558? כרגע יש לי לוח אם שנדפק לו הכרטיס מסך ATI 4570, וחשבתי לנצל את המצב ולהחליף ללוח אם של 1558 שיש עליו ATI 5470 שפותר את כל סוגיית ההתחממות הידועה של הכרטיס מסך. המפרט שלי הוא: dell Studio 1557 fhd 1920X1080 display i7-720qm 500GB 4GB DDR3 Ati mobility-4570 motherboard: CN-0tr557 ביררתי עם מעבדה http://www.doctor-laptop.co.il/ לגבי תיקון, מדובר בהחלפה של הצ'יפ ATI 4570 והעלות היא כ-600 ש"ח. מישהו יכול להמליץ על טכנאי\מעבדה שמתמחה בזה? תודה, מידד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yotam.m,

אהלן, בעוד כמה ימים אהיה בארה"ב וחשבתי על נייד חדש עקב הפרשי המחירים ההזויים. חשבתי על נייד עם מסך 13-14. כמובן שזמן סוללה הוא דבר חשוב אך לא קריטי כנ"ל לגבי משקל. אין כל כוונה להריץ על הנייד משחקים אך השימושים הבסיסיים יחסית כבדים. אחריות בינלאומית או תוספת כסף לאחריות בינלאומית חשובים מאוד. אשמח לכמה הצעות שעומדות פחות או יותר בקריטריונים. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  3. Started by Nikor,

שלום חברים, אשמח לרעיונות עבור מחשב נייד. זקוק למסך 15 אינץ', מעוצב זה יתרון. בעיקר עבור גלישה ומיילים אבל פה ושם עבודות בפוטושופ. מעדיפים דל או אסוס אבל פתוחים להצעות אחרות. + שלוש שנות אחריות. חשבתי על ה Dell Inspiron 15R תודה מראש

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by ranv9,

שלום לכולם אני זקוק לעזרה מהירה. אני רוצה לקנות מחשב נייד די פשוט סה"כ השימוש העיקרי והיחידי זה קצת אינטרנט ואימיילים לא משהו שיעבוד כל הזמן בלי הפסקה ,אלא מחשב לשימוש ביתי בלבד . התקציב הוא גג 2200-2300. הבקשה ההכרחית שלי היא שהמחשב יהיה אמין ,כמה שפחות תקלות ויעבוד טוב. החלטתי לרכוש את המחשב הזה HP G62-B50SJ LD655EA קישור למפרט:http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=8119 בסופו של דבר התברר שהמחשב "אזל במלאי " וזה מחשב מאוד "ישן " ואז הוצע לי המחשב הזה Lenovo G570 4334-AAG http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11041 משום מה המוכר מתעקש שאני יקנה b960 הוא טוען שזה מעבד הדור השני ,הרבה יותר טוב מ-i3 בכל אופן כבר החלטתי לעשות עוד קצת חיפוש ומצא…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  5. <blockquote>אחרי 4 שנים של שירות נאמן, נשרף לי הכרטיס מסך(nVidia 9800GT); אז החלטתי לשדרג. אני לא באמת יודע מה היו הפיתוחים ב3 שנים האחרונות, ובגלל זה אני מתייעץ איתכם. החלקים אותם אני רוצה להשאיר: -מארז CM690 + כמה מאווררים של Arcticc -דיסקים קשיחים(1T+500GB של WD) -כונן DVD, מן הסתם. חלקים שאני לא יודע אם כדאי להחליף או לא: -ספק כוח Corsair cmpsu 450w (כבר בן 4) -זכרונות 2x2GB 800Mhz (כבר נחשבים איטיים, לא?) -קירור מעבד AC Freezer 64 Pro שאני לא יודע אם עדיין רלוונטי בקיצור, אני צריך מעבד, לוח אם, וכרטיס מסך;+חלקים נוספים אם צריך(ספק כוח, זכרונות,...). *דבר חשוב - הכרטיס מסך הקודם הגיע עם מאוורר של ZALMAN. עשה רעש נוראי, אז אם אפשר להמנע מחלקים רועשים למיניהם. המח…

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  6. לאחר חוסר התחייסות מוחלט החלטתי לפתוח את הבקשה מחדש- אשמח לתגובה מהירה! תודה.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - מזדמן, עריכה גרפית - מזדמן, תכנות - פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

7. ביקשו ממני לברר על מפרט מחשב לעריכת מוזיקה, התקציב הוא עד 8K ש"ח כולל ציוד היקפי. המחשב ישמש בעיקר לזה. אשמח להמלצות, תודה. 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל 2. מה שימושי המחשב? עריכת מוזיקה, קיובייס ודומיהן 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? כן. כרטיס קול כבר נבחר, אני אעדכן יותר מאוחר עם דגם מדוייק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיפות לכן, הרכבה לא חובה, אבל עדיף שיהיה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור תל אביב או נתניה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. ה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן אנשים אני זקוק לעצתכם בנוגע לקניית 2 מחשבים חדשים. דגשים חשובים - המשותף לשניהם הוא היכולת להריץ פלאש (תוכנת אנימציה דו מימדית וקטורית) במהירות. - על מחשב אחד צריך גם להריץ תוכנת עריכה (פרמייר) ופוטושופ ברמה גבוהה (ואולי גם אפטר אפקטס בעתיד) ועל המחשב השני לא חובה להריץ את התוכנות האלו אבל יהיה נחמד להריץ עליו משחקים חדשים באיכות גבוהה (לא חייב מקסימלית) - לפחות אחד המחשבים צריך להיות שקט במיוחד (בעדיפות לשניהם) כי מדי פעם אנחנו צריכים להקליט אליו סאונד. - אנחנו לא מתעסקים בכלל בתלת מימד ,מה שאמור לדעתי לקצץ בעלות כרטיס המסך, אלא רק באנימצית פלאש וקטורית (להתרשמות - http://www.youtube.com/user/NirveGali?feature=mhee ) -אנחנו לא זקוקים לציוד היקפי - מקווה שאני ריאלי…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אהלן וסהלן! אחותי היקרה והחביבה התחילה את לימודיה בבית ספר למוזיקה. אז נכון שהיא עושה לי הרבה רעש בחדר, אבל אני עדיין צריך לעזור לה. אז מה היא צריכה? ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח למחשב נייח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לדחוף עד הסוף, רק אם יש צורך כמובן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אודיו בלבד, שיוכל להריץ קיובייס עם VST ואפקטים בלי להתבלבל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: בהחלט, מיועד ל- Cubase 6 ו- Finale 2012. הרעיון הוא שהמחשב יוכל להתמודד בכבוד גם עם הגרסאות הבאות של התוכנות האלה, כלומר 2014 וצפונה. 3. האם יש צורך…

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  10. שלום, אני רוצה להרכיב מחשב קומפקטי שישמש למשחקים (לדוגמא SKYRIM עם הגדרות גבוהות) ולעבודה עם SOLIDWORKS (תוכנת מידול תלת מימד). מחיר כ-4,000 ללא מסך. המארז הנבחר הוא NSK1380 (מגיע עם ספק כוח של 350W) מחיר 480 ש"ח:http://www.antec.com/product.php?id=30&pid=3 את שאר הרכיבים לקחתי ממדור המפרטים המומלצים תחת הכותרת "מפרט מחוזק לגיימינג בעלות כוללת של 3740 ש"ח": מעבדIntel i5-3450- Tray900 לוח-אםGigabyte GA-B75M-D3H400 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 2X4GB 1333Mhz DDR3240 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3500 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךAMD (ATI) Radeon HD6870 1GB DDR5850 סה"כ~3740 ש"ח כאמור החלפתי את ה…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים, מוזיקה, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3, וskyrim, crysis 2. וכל המשחקים שעתידים לצאת בשנה הקרובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מה שלדעתכם לא ישפיע מאוד על הביצועים אבל מעדיף 22 inch. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by chrisamar,

התקציב: 5500 חריגה מקסימאלית 700 השימושים של המחשב: פרט למה המחשב יהיה מיועדהמחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה):כןהמחשב מיועד למשחקים, אילו משחקים: כן, משחקים חדשים שאמורים לצאת בקרוב כגון GTA V על איכות הכי גבוהה. חשוב מאודדדד שכרטיס המסך יהיה מהדור הנוכחי האחרון...שלא יהיה "ישן" גרסה 5 אצל NVIDIA וגרסה 6 אצל AMD לצורך העניין לא רלוונטיים עוד... המחשב מיועד לתוכנות, אילו תוכנות: כן - עריכת אודיו בעיקרהמחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה: רגיל,ייתכן שאקליט ואערוך אודיו- לא מאוד מקצועי= חובבני..חשוב שהאיכות תהיה סבירה....אם יש כרטיס קול מובנה שהוא מעולה אז זה יתקבל בשמחה.המחשב מיועד לעריכה גראפית, אילו תוכנות תשתמש: לאאתה מתכ…

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  13. Started by vermise,

שווה לקנות את המחשב הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7532 עם לא תציעו רעיונות לא מחירים בשמיים

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  14. אני מעוניין לבדוק את האופציה להפוך את המחשב שלי ל-HTPC ע"י רכישת מארז קטן והכנסת רכיבי החומרה אליו.רציתי לדעת קודם כל אם זה אפשרי ובמה זה כרוך. האם יש עוד דברים שאצטרך לקנות, והאם לוח האם שלי למשל יוכל להיכנס למארז קטן יותר? דבר שני, רציתי לדעת אם המפרט שלי יצליח לתת ביצועים טובים להרצת סרטים בFULLHD ללא שום קירטועים וכו'. אני מעדיף שהמארז יהיה כמה שיותר קטן. התקציב הוא סביבות ה-600 ש"ח. הנה המפרט של המחשב: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ לוח אם: Gigabyte GA-M55SLI-S4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit Lan, IEEE-1394) זיכרון פנימי: 2X512MB + KINGSTON 2GB = 3GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400 GT …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי אני רציתי לשאול מה אתם ממליצים לי לקנות. אני עורך סרטונים ועושה גרפיקא בתוכנות CS6 ו CINEMA 4D. עכשיו יש לי נייח מספיק חזק בשביל הצרכים האלה אבל אני רוצה גם מחשב נייד כדי שאני אוכל לעשות את הדברים האלה גם מחוץ לבית. * גודל המסך? - 15" ומעלה. * משקל רצוי? - לא כזה משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - HDMI ו USB3 * בלוטות? - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? - טרה אבל לא 5400 RPM אם אפשר * כונן CD/DVD? צורב? - צורב DVD * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתק…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. מטרות המחשב? עבודות משרדיות ועבודה עם תוכנות גרפיות כגון : פוטושופ, * גודל המסך? 15.6-14 * משקל רצוי? כמה שפחות , בסביבות 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA לא HDMI חובה * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? -500GB * זיכרון: לפחות 4GB * כונן CD/DVD? צורב? DVD צורב * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אך מעדיף מהמובילות איכות המסך חשובה מאוד האם כדי לחכות לדגמים חדשים של Ivy Bridge

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  17. שלום, אשמח מאד לקבל המלצה לרכישת מחשב נייד, לפי הצרכים הבאים: המחשב יהיה שייך לחברה ויהיה בשימוש עובדים. צריך להיות מותקן עליו Win 7 PRO. השימושים העיקריים - אופיס (הרבה), AutoCAD viewer, אינטרנט, גישה מרחוק למחשבים אחרים ברשת. חשוב שהמחשב יהיה יחסית "מוקשח", כי לעיתים סביבת השימוש כוללת אבק וחול (אם כי משתדלים שלא). כמו-כן, חשוב מאד שתהיה מקלדת מלאה עם מספרים גודל המסך הרצוי לפחות 15". משקל רצוי פחות מ 3 ק"ג. רצוי זמן סוללה של 6 שעות, אם יש דברים כאלה. בנוסף, שהוסללה לא תתבלה מהר בשימוש תכוף. כונן קשיח לא צריך להיות גדול, העבודה נשמרת בשרת מרוחק. אין צורך ביציאות מיוחדות, בלוטות' נחמד אבל לא הכרחי, כונן CD נחמד אבל לא הכרחי, blueray לא נדרש. אין צורך באחריות בינ…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  18. שלום לכם. שמעתי על הפורום מחבר המלצות טובות על העזרה והתמיכה פה והחלטתי להירשם (כפי שאתם רואים הודעתי הראשונה) אז אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולייעץ, תודה רבה לעוזרים ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 GTA וכל השאר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני שוקל לקנות ה- HP Pavilion dm4-2100en, הנה העמוד בזאפ עם מחירים ומפרט: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=813245 למישהו יש נסיון עם הלפטופ הזה? הלפטופ מיועד למטרת לימודים, כלומר גלישה, אופיס, וצפייה בסרטים. אני לא רוצה לחרוג ממשקל 2 קילו, כי אני אצטרך להיסחב איתו הרבה, אבל גם לא הייתי רוצה לרדת מגודל מסך של 14''. הלפטופ הזה הוא היחיד שמצאתי עם מסך 14'' ומשקל 2 קילו. התקציב שלי הוא כ- 3600 ש"ח, וזה צריך לכלול מערכת הפעלה Windows 7. מבחינת סוללה הייתי מאד רוצה שהלפטופ יחזיק שש שעות של עבודה רצופה, זה ריאלי? דבר נוסף שמשך אותי היא האחריות לשלוש שנים שיש על הלפטופ הזה, אבל הייתי רוצה לדעת אם האחריות של HP מספיק טובה, בייחוד מכיוון שאני גר בירושלים - ה…

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  20. שלום חברים, מבקש את עזרתכם לבניית מפרט. כתבתי סגנון מדיה-סנטר כי זה לא מדיה סנטר סטנדרטי, אלא מיועד גם לאחסון ויכלול 6 HD מה שמבטל את האופציה למארז שוכב, סוג של פשרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? זה תמיד נחמד לחסוך אבל לא במחיר של איכות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם בכל זאת אז 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD על כל סוגיהם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ברמת העקרון אני צריך רק לוח, מעבד, קירור, זכרון, מארז וספק (ש…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. שלום לכם חברים. רציתי לבקש את עזרתם בנוגע למפרט שלי, מה אפשר לשנות בו שBattleField 3 ייעבוד. חשבתי במעבד ובכרטיס מסך. מעבד: AMD athalon 64 X2 black edition 6400+ לוח אם: ASUS M2N-E זכרון: GSKILL ddr2-800Mhz 2GB x 2 (4GB) כרטיס מסך: BFG 8800GT OC2 512MB 256BIT פרטי אוברקלוקינג: (GPU CLOCK:675MHZ - 1647MHZ|) (MEMORY CLOCK:972MHZ) ספק כח: Enermax Liberty 400W אשמח לעזרה, אלמוג

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. המחשב המפלצתי של הזדקן (כבר בן 5), עדיין מריץ כמעט הכל בצורה מכובדת אבל אני כבר מרגיש צורך עז להחליף אותו 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 (מוכן להעלות את התקציב אם זה יתן יתרון משמעותי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודות גרפיות ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).Visual studio,Maya,Max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Starcraft 2, diablo 3,skyrim,Crysis2 וכו' (גם משחקים חדשים יותר מן הסתם) …

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום רב, צריך עזרה בבחירת מחשב נייד תקציב בסביבות 2600 ש"ח , מבולבל מרוב הדגמים והאפשריות ולא בטוח מה מתאים ומשתלם עבורי * מטרות המחשב? עבודות משרדיות ועבודה עם תוכנות גרפיות כגון : אוטוקאד , סקצאפ, פוטושופ, ויריי, ראומפלן. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שפחות , בסביבות 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך : כן לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא בטחח אולי HDNI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * זיכרון: לפחות 4GB * כונן CD/DVD? צורב? DVD צורב * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by andd,

אז הנה המערכת החדשה שלי אשמח לשמוע מה דעתכם מה אתם חושבים? מה דעתכם על כרטיס המסך ואולי לשפר משהו במערכת ? VERY NICE !! HOW MUCH ? מפרט I7 2700K 4.5GHZ Asus GTX680 directcu 2 Overclocked G.skill SNIPER 1600 1.25V Asus MAXIMUS IV EXTREME-Z Crosair H100 Crosair SSD 120GB Crosair TX850w Antec DF-85 Dark Fleet זה לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך ל GTX680

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  25. שלום, יש לי בעיה לנגן סרטי HD עם המחשב הנייד HP Pavilion dv3-2150 (קישור), כאשר הוא מחובר לטלוויזיית LCD דרך חיבור HDMI. החיבור מוגדר כ-1080p. אני משתמש בגרסה האחרונה של VLC ועדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך באתר של NV. סרטי XVID מנגנים כראוי, אבל סרטים באיכות של 720p או 1080p (קבצי MKV), נתקעים לא מעט, נמרחים על המסך וכו'. גם אם פה ושם יש דקה רצופה שמנוגנת כמו שצריך, בתכל'ס אי אפשר לצפות בסרט. השאלה שלי: 1. האם זה נובע מחומרה חלשה של המחשב הנייד? או שמשהו תוכנתי לא תקין והמחשב הנ"ל אמור להריץ את זה כמו שצריך? 2. אם המחשב חלש מידי, אשמח להמלצה למחשב נייד באותו גודל (מסך 13 אינץ', כדי שיהיה נוח לקחת ללימודים) שיהיה מסוגל לנגן בהצלחה סרטי HD דרך חיבור HDMI. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים