עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by forumman,

המחשב ישמש כמחשב שולחני+HTPC(כבל לסלון מופרד בקיר) תמיכה בTRUEHD/DTSHD/3D רוצה לשחק משחקים בכיף(לא GAMER) התקציב מאד קצר(עד 3200 בערך) קצת חרגתי, במידה ויש בעיה בתאימות תעדכנו אותי, לקחתי מפרט קיים של KSP ,השתדלתי לא לאבד את ההנחות ושיניתי כמה דברים לא סגור על הספק/מארז/קירור מעבד ( מקווה שהם בסדר ) כי לשדרג אותם יקפיץ לי את המחיר ואז זה יבוא ע"ח כרטיס מסך דגם מחשב: iSB3 מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V LX s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E, DVI, HDM…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Guy1,

1. מה התקציב המקסימאלי- עד 3800 אם אפשר לקצץ עדיף אבל חשוב שיהיה יעיל Cost affective. 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים כבדים, למשל StarCraft2, וFFS כמו CallofDuty. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG או 24 אינץ. 1920 על 1080.(לא בטוח לגבי הרזולוציה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- מסך,רמקולים,עכבר,אוזניות ומקלדת כל המסביב אני רוצה רק את המחשב עצמו. אני לא חושב שאני צריך ציוד קירור כי אני לא מתכן לעשות OVERCLOCKING. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות ( בעיקר אופיס ואינטרנט) * גודל המסך? 13 אינץ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין חשיבות * כונן CD/DVD? צורב? אין חשיבות * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד ללימודים באוניברסיטה, כפי שרשמתי עדיפות למשקל נמוך וגודל של 13 אינץ', ושיחזיק בערך 5 שעות (יום לימודים). התקציב הוא בערך 2800 ש"ח, עדיף לחסוך כמה שניתן. עדיף מעבד Core i3. תודה לעוזרי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nosfertu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+ 200 ש"ח 2..מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבcod 3 ;Battlefield 3 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)/Samsung s23a950d led -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש''ח 2. מה שימושי המחשב: משחקים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי: מסך FHD. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז, ספק, קירור למעבד, כונן קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אולי רק בינוני לכרטיס מסך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 8. האם ישנה העד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Zinger777,

שלום כולם, אני מחפש לפטופ לאמא. השאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס.) כדאי שידע להריץ גם סרטי HD בכניסת HDMI למסך אחר * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? הנייד יהיה ביתי ולכן המשקל לא כל כך קריטי. עדיף שיהיה כבד ומחומרים חזקים מאשר קל ועם חומרים חלשים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMI וכו) HDMI - כן. הלפטופ יתחבר מדיי פעם לTV להקרנת סרטי FHD * בלוטות? לא חובה, אבל יהיה נחמד. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) גם 1…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by hakoki,

הציעו לי אותו דרך העבודה של אבא ב 2496 שווה? הבנתי שהמערכת הפעלה היא לא ווינדוס האם אפשרי להתקין עליו xp? והאם זה מסובך להרחיב את הזיכרון ל 2 GB? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. צריך מפרט עם שם של חנות מומלצת אם אפשר תקציב עד 17,000, שיכלול כרטיס מסך QUADRO תודה לעוזרים (ללא ציוד היקפי)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by שרדו,

אני מתלבט בין 3 מחשבים שבערך עומדים בתקציב שלי: HP NX500 Lenovo 3000 C200 עם מעבד Dual core Fujitsu Amilo pro V3405-2 היתרון של הפוגיטסו וה-HP בשבילי הוא המסך הקטן (14") אולם ללנובו יש מוניטין (אבל הוא היקר מביניהם) אני מחפש מידע לגבי האמינות של כל אחד מהם ולגבי השירות בארץ אשמח גם לשמוע בעד ונגד על המחשבים מבחינת ביצועים ועבודה לא היו לי ניידים לפני כן ומבחינת שימושים הם כולם מספקים אותי (למרות של-HP אין Dual core ואני תוהה אם זה יפריע לי בעתיד) השימושים שלי הם אינטרנט, אופיס, קצת סרטים ולראות תמונות תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מפרט טוב למחשב שיהיה למשחקים עם דגש על כרטיס מסך של 256MB ו256BIT מעבד וזכרונות טובים כרטיס קול שיהיה 2.1 כי אני רוצה פשוט שיהיו לי רמקולים ובבקשה שלא יעלה יותר מ4000 שקל. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם יש לי כאן מפרט למחשב למטרת משחקים כבדים בשווי בערך 7000 שח. מה יש לכם לומר על המפרט הזה , מה הייתם משנים בלי לשנות לחלקים יקרים יותר. האם החלקים במפרט הזה מתאימים אחד לשני ? תודה מראש לכולם. המפרט: מעבד Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE לוח אם AN8 ULTRA S-939, nForce4U, GBL, SATA II, F.WIRE זיכרון רם 1GB Kingston DDR II 533 כרטיס מסך ATI Sapphire RADEON X850XT 256MB DVI, PCI-E דיסק קשיח Western Digital 200GB SATA II 7200RPM 8MB כונן פלופי Teac/SONY 1.44 (black) צורב דיוידי PIONEER A110 DVD+RW (Bulk) DVD writer מארז Thermaltake Sviking VA4000BWS ספק כוח HEC 580W …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לוח האם הזה שווה משהו? יש איתו בעיות? איך זה שהם הרבה יותר זולים מהדיל הכי קרוב של Ivory שהוא חצי זיכרון, חצי הרד דיסק, מעבד 20% יותר איטי, קורא סידירום בלבד ובאותו מחיר בערך? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1479&lg=0

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום אני צריך מפרט הפעם לחבר אחר של מפרט למשחקים ולאינטרנט והכל ללא מסך וציוד הקפי .. לא נעשה בו אוברקלוק כי אנחנו לא יודעים .. אז צריך להיות : מעבד קונרו 1 גיגה ראם 160 -250 הארדדיסק עדיף 16 מ"ב ספק טוב לוח לא חייב הכי מקצועי אבל שיהיה טוב למערכת צורב די וי די מאז לא צריך יותר מדיי יפה שיהיה עם סרקולציה טובה וכמובן כרטיסמסך הכי משתלם וטוב שיהיה אפשרי לתקציבהזה .. נ.ב אפשר לעשות את המפרט ממספר חנויות ככה שיצא יותר זול תודה לכם אל העזרה אתם הכי תותחים שיש בבניית מפרטים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח, אפשר לחרוג ב300 שקלים (3800). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא צריך כוננים קשיחים \ כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט.. לא היסטרי בנוגע לרעש. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 8. האם …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Adir207,

שלום לכולם, מחפש המלצה למחשב נייד לסטודנט. תקציב של עד 4000-4500 ש"ח, קנייה בארץ, מסך 15.6 אינץ'. עדיפות למחשב שמגיע עם NUMPAD בצד של המקלדת. דברים חשובים - חיי סוללה, קל משקל, ביצועים ואיכות מסך. אשמח להמלצות! תודה עריכה: כרגע עם נייד לנובו EDGE 15 שתם זמנו, יש לו מעבד I7-5200U , 6GB RAM וכונן SSD 256GB, כך שאשמח ללפטופ מתקדם ממנו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by mj23,

היי חברים אני מנסה לבנות מפרט המטרה היחידה של המחשב היא להריץ תוכנה בשם ZEMAX למי שמכיר כולם מייעצים לי לקחת מעבדים אקטסרים של אינטל עם 10/20 ליבות שזה המון כסף ואני לא מבין למה לא לקחת 3900X 12/24 שהרבה יותר זול ולדעתי יריץ את התוכנה בלי בעיות אשמח לשמוע את דעתכם...והאם אינטל באמת שווה פי 2 עלות מ3900X מה שגם הקאש במעבדים החדשים של אינטל בהרבה יותר גדול מאינטל. גם אם מעבדי אינטל עדיפים בקצת האם זה באמת שווה לשלם כפול ומשולש שאר המחשב 64 RAM NVME 480GB ASUS PRO X570

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, אפשר לחרוג עד 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, עריכה גרפית קלה (בלי קשר ללימודים), ואלי תוכנות הדמיה ב-3D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לצערי לא הצלחתי להבין מה זה בדיוק.. נראה לי שלא.. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, למרות שאין הרבה מרחב פעולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VR READY, וקימפול C# בשביל יוניטי(תיכנות). אלה הפעולות החשובות ביותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Unity, SteamVR, Visual Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי VR לרוב, אין צורך בגרפיקה הכי חזקה אבל שיענה לדרישת המומלצת למשחקי VR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. 1. המחשב לא מיועד למשחקים כפי שצויין, אך שהכרטיס מסך יהיה בעל איכות תמונה טובה, לפחות כמו הLeadtek Ti4400 שאני משתמש כרגע. 2. מיועד לעמוד באפלקציות כבדות (פוטושופ וכד') ובעבודה מרובת יישומים. 3. 120G - 160G : מה שיכנס בתקציב. 4. כולל צורב DVD 5. מארז - לא משנה הגודל או הצורה - העיקר שקט !!! 6. ללא מסך, מקלדת ועכבר. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by show_biz,

שלום לכולם , אני צריך מחשב (לחבר) - אז ככה הוא רוצה מסך LCD הוא עדיין לא מנוסה בעולם המחשבים אז אין משהו מיוחד להתמקד בו - מה שבטוח שאוברקלוק לא יהיה ההעדפה שלי (אישית ) היא אינטל אבל לא נראה לי ריאלי במחיר הזה אינטל אז..... ( אם יש אפשרות למשהו זול יותר - יתקבל בברכה - אז העודף נשקיע במדפסת , מצלמה או רמקולים איכותיים יותר) תודה רבה!!!!!!!! ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Titanium,

ככה יש לי שתי מפרטים אחת מחברת איבורי ואחת מגולד טופ תגידו מה דעתכם? גולד טופ - gigabyte GA-K8NS N-force3,STAA Athlon64 bit geil value series 512 MB DDR PC3200 400MHz AMD athlon 3000 512Kb cache BOX 64 bit Processor WESTERN DIGITAL 120GB WD1200JD SATA 7200RPM 8MB buffer SAPPHIRE ATI 9800 Pro 128MB DVI 256Bit AGP*8 RETAIL DVD LG GSA4120B +-R/RW IDE X12 8.5GB DUAL LAYER Bulk ATX 350Watt IVORY: AMD athlon 3000 512Kb cache BOX 64 bit Processor WESTERN DIGITAL 120GB WD1200JD SATA 7200RPM 8MB buffer MSI K8N Neo Platinum 400MHZ RAID SATA 8.1SOUND ETC... 512 PC3200 DDR Kingston 400MHZ LG GSA4120B +-R/RW IDE X16 8.5GB DUAL LAYER Bulk MSI Ati Radeon 9800Pro 128MB 256Bit Case:ATX…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Intel Core2Quad Q6600 + Arctic-cooling Freezer 7 Pro - 1435 nis GeCube Radeon HD3870X2 1024MB Dual GPU PCIe - 2350 nis Gigabyte Ga - P35 - DS3R Core2Quad Intel P35 - 768 nis G.Skill 2Gb DDR2 800MHZ - 400 nis NZXT HUSH + SeaSonic M12-500 500W PSU - 900 nis LG H55NK x20 Black - 211 nis Hauppage winTV-PVR-150 MCE - 400 nis Logitech Cordless Destkop MX5500 Laser - 889 nis Microsoft OEM Vista Home Premium 32bit - 634 nis ___________________________________________________ 7978 nis - סה"כ איך כל רכיב? ואני רוצה חוות דעת.. אני לא מבקש שתבנו לי מפרטים או משהו. שני הדברים היחידים שאני לא סגור עליהם זה אולי זיכרון ולוחם אם... besides that? אני די שלם עם המערכת. גם אם זה קצת בזבוז כ…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. חבר'ה! תודה רבה לכם על העזרה. הזמנתי מחשב מסקיי פיסי הנה המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור למעבד Thermaltake V1 ¤1663 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-V1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤532 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤422 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 800Mhz CL5 ¤128 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=M378T2953CZ3-CE7 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1332 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 מארז ללא ספק GIGABYTE Poseidon Black ¤431 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GZXA1CASTB ספק כח Corsair CMPS…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by avive,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כמה שיותר כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך טלוויזיה 32 FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?ללא SSD כבר יש לי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רצוי שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FFXIV, Fallout 4, GTA V, Skyrim SE, BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23.6" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות עם התקציב שלי 3. האם יש צורך בציוד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים