עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MoSQuiTo,

אין צורך במסך,רמקולים,עכבר וכל הציוד ההיקפי יש טעם ללכת על אינטל 64 ביט?? יש סיבה שלא? (המחיר יחסית נמוך...)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לפני שאמלא את השאלון, אסביר שפירסמתי בקשה דומה בפורום ניידים, שם הומלץ לי לבדוק אופציה למחשב נייח בתקציב הנ"ל. המחשב מיועד לאחותי. מבחינת התקציב, הראשוני הוא 1800 שקלים. במקביל, אני בודק אופציה להוסיף לה כ-1000 ש"ח לתקציב בעצמי, כך שהתקציב השני הוא 2800 שקלים+-. אשמח לקבל הצעה לשני התקציבים הנ"ל. סה"כ היא מחפשת לשחק רק במשחק סימס 4, באיכות טובה+, שהמשחק ירוץ חלק בלי להיתקע. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 שקלים למפרט אחד+2800 שקלים כאופציה למפרט חזק יותר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם כך הוא נמוך. אם יש אופציה למשהו באמצע, בין שני התקציבים הנ"ל בלי להתפשר הרבה אז גם טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מהתקציב של 2800 שקלים אני מש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. פתחתי פה כבר דיון, אבל דיי שיניתי כיוון אז אני צריך את העצות שלכם שוב הנה בינתיים מה שחשבתי עליו: מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-DS3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) מארזים NZXT TEMPEST (No PSU) ספקי כוח Enermax PRO82+ 525W Active PFC 12cm Fan מחיר החבילה 4375 המחשב יחובר למסך 22' ברז של ע…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by אמנון ק,

שלום, מחפש מחשב נייד גודל מסך 13" - 14" זיכרון 8GB דיסק 500 SSD לשימוש בייתי. מה ממולץ, תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by kobibo,

המלצה למפרט עבור משחקים כבדים קצת קידוד ללא מסך ללא ציוד הקפי וללא צורב DVD ( כבר יש ) משהו שיחזיק שנתיים שלוש בשקט עד 4800 ש"ח. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט עד כמה שאפשר ,דיסק לפחות 160GB ,ספק כוח איכותי.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by CreativeX,

אני צריך מחשב בתקציב 2500 ש"ח, רק לצרכי עבודה, בלי כרטיס מסך, בלי מסך, ובלי רמקולים ועכבר (עם צורב ומקלדת). תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום רב לכל חברי הפורום! קיבלתי הצעה דיי מעניינת לרכוש מחשב נייד מדגם Samsung 300v5a s07il חדש, ללא אחריות במחיר של 2500 ש"ח. המפרט נמצא כאן: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18792 מספר שאלות: 1. למה אני לא מצליח למצוא את המחשב הנ"ל באתרים מחו"ל? זה מוזר לי מאד ואני מפחד שזה פרסום שגוי. 2. המחשב שווה את המחיר? 3. המחשב מסוגל לספק לי את מה שאני רוצה ממנו? צפייה בסרטי 1080P ללא בעיה וצפייה בסרטי 3D? אם תוכלו לענות על השאלות שכתבתי, ואולי להוסיף דברים שלא חשבתי עליהם, אודה לכם מאד! אשמח לתשובה בהקדם, לפני שחלון ההזדמנות נסגר! just4u32.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by esaly,

אשמח אם תוכלו לומר לי מה עדיף מבחינת ביצועים : הATOM N270 1.6 או הCentrino Banias 1.6? תודה מראש,

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by RaGe,

COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB 1x AMD ATHLON XP 1800 + FAN 1x ARCTIC SILVER 3 1x Gigabyte GA-7VAX KT 400 1x TRANSCEND 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 1x WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות 1x Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB 1x BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL 1x TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 1x NORTON ANTIVIRUS 2003 OEM 1x WINDOWS XP Home Edition - English Enable -oem 1x הרכבת מחשב + התקנת מערכת הפעלה סך הכל: 4,811 ש"ח אני חושב על להוסיף עוד מאורר למארז (אחד זה לא מספיק), אמרו לי שיש שם מקום ל120 מ"מ, האם אפשר להכניס לשם 80מ"מ? וכמה רעש מייצר המאורר שבמארז? וכמובן אני רוצה את דעותכם על המפרט. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי,אני מעדיף שלא לקנות משהו עם כרטיס גרפי של אינטל אז מצאתי מחשב אחד שנראה לי די טוב,אשמח לשמוע המלצות נוספות או הערות Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6891

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום אנשים מחר אבא שלי נוסע לסין ואני נותן לו רשימת חלקים לקנות בכדי להרכיב מחשב חדש מה אתם אומרים על המפרט הבא INTEL Core2 Duo E6400 ABIT AB9 או ASUS PB5 עדיין לא החלטתי יש לכם המלצות? 2 סטיקים של DDR II 667Mhz ה 800Mhz נראה לי יקר כרגע אלא אם כן אתם חושבים שיש הבדל ביצועים משמעותי? Radeon X1900XT 512MB למישהו יש רעיונות לכרטיס טוב יותר באיזור המחירים האלה? זהו פחות היותר כל שאר החלקים זה בקטנה הערות תגובות הצעות כל דבר יתקבל בברכה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, כבר הרבה זמן אני מחכה לקנות מחשב חדש והנה הגיע הרגע. אני מעוניין במעבד Q6600 G0 כ. מסך 8800 GTS 320MB HD בגודל סביר (250-320 GB) 2 GB זיכרונות (677 או 800 MHZ) ברצוני לעשות OC בינוני למעבד, נגיד עד 3000 MHZ, מסיבה זו אני מניח שכדאי לבחור לוח אם וזכרונות מתאימים? תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by RadeonXt,

חבר החליט להחליף מחשב (אחרי שהנוכחי נכנס לתהליכי גסיסה מתקדמים) וביקש את עזרתי. התקציב - 2.5K (אפשרות לחרוג ל-2.7, לא מעבר לזה). הדרישות - עדיפות ללוח אם של Gigabyte, עדיפות ל-HDD של 320 ג'יגה ומעלה. אין צורך במסך, עכבר, מקלדת ורמקולים. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ומוזיקה, אבל גם למשחקים (לא מי יודע מה כבדים). תודה מראש .

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by blackhawk,

שלום, אבקש עזרה במציאת מפרט למחשב נייד בשביל חבר תודה מראש * מטרות המחשב? בגדול רוב העבודה תהיה סביב האופיס * גודל המסך? ''15מינימום לא קריטי מאט/מבריק * רזולוציית המסך? לא קריטי , 1366x768 אני מאמין שיספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי , הכי קל שאפשר להשיג בתקציב הכולל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 , VGA * Bluetooth? רצוי אך לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500 גיגה אני מאמין שיספיק , אם אפשר יותר מה טוב. * זכרון פנימי: 4-8 גיגה , מה שאפשרי במחיר * כונן אופטי? עדיף שכן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, בעיקר לגיימינג ושימושים כלליים. האם זו תקופה טובה לדעתכם למהלך כזה? האם כדאי לחכות ל-BF? ל-zen2? אחרי שראיתי את מעבדי 9th gen החדשים של אינטל, נראה לי שבפעם הראשונה אלך על AMD וחשבתי על כיוון של 2700x או 2600x. בכל מקרה, הנה השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3k עם חריגה של עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. נכון להיום מסך FHD בודד. אולי בעוד שנה-שנתיים אתקדם ל-2K וכמובן אחליף כרטיס מסך בהתאם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Fenomeno,

זה התקציב פלוס אפשרות להוספת כרטיס מסך (לא למשחקים) - אשמח לשמוע חוות דעת לגבי המפרט והאם הייתם מחליפים משהו. דגש על מחשב שקט כמה שניתן..ואשמח להמלצה על כרטיס מסך בסיסי כאמור. מעבד: 1885 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700 3.4Ghz + Gigabyte H170-Gaming 3 S1151 זכרון: 890 ₪ - * חדש * - 32G (2x16G) Corsair Vengance LPX Black DDR4 3000Mhz CL15 דיסק קשיח: 749 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 500GB SATA III דיסק קשיח: 489 ₪ - WD Caviar Red 2TB 3 Years Warranty מארז: 459 ₪ - Fractal Design Node 304 Black - Mini ITX ספק כוח: 270 ₪ - * מבצע * - FSP Hyper 500W A.PFC 85ּּ+ 5 Years Warranty קירור מים למעבד: 385 ₪ - Corsair Hydro H60 High …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. המעבד שלי הלך לעולמו ! אז הנה הגיע הזמן לעבור ל939 מה754 אז כרגע יש לי זכרונות 512 DDR400 ויש לי מארז, ספק כוח וכרטיס מסך AGP ואני חושב לעבור לPCI E ולמכור אותו אז אני צריך מפרט שיתאים לכל הדברים האלה אז בקיצור צריך לוח אם וצריך מעבד 939! אני חשבתי לקנות 3000+ כמו שהיה לי רק שיהיה 939 או 3200+ ולקנות איזה לוח טוב של אסוס או חברה אחרת שמתאים לי מבחינת הדרישות של המערכת בכרטיס מסך אני מוכן להשקיע מ-800 עד 1200 שקל אם זה בכלל שווה לפי דעתכם.. הכרטיס הנוכחי שלי נמצא בחתימה. מה אתם חושבים???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, קראתי קצת בימים האחרונים על הארכיטקטורה של ה- core i לניידים. ממה שיצא לי לקרוא הבנתי שסדרת ה- i5 עדיפה מבחינת ביצועים על פני הדגמים התחתונים של ה- i7. אולי בגלל שהדגמים של ה- i5 רצים על תדרים הרבה יותר גבוהים מרוב סדרת ה- i7? האם מישהו מכיר? יכול לאשר/להכחיש? ראיתי גם שאינטל הכניסה לתוך המעבד את כל מה שהיה פעם north bridge מה שגורם לירידה בצריכת החשמל של המעבדים. ובנוסף אינטל הכניסה כרטיס גרפי שיושב על ה cpu ושניהם יודעים להעלות/להוריד תדרים בצורה דינמית על פי הצורך. מה שמעלה את השאלה, האם יש צורך בכרטיס גרפי חיצוני? ונגיד שאני קונה לפטופ עם כרטיס גרפי חיצוני, באיזה מהמעבדים הגרפים ייעשה שימוש? החיצוני או הפנימי? האם כרטיס גרפי חיצוני גורם לצריכת חשמל גבוהה …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by מורמ,

שלום, אני לא מכיר את העולם הזה והמושגים כמעט ובכלל ואני אשמח לעזרה בבחירת מחשב. מחפש מחשב להריץ חוץ מאופיס ופריסיל גם תוכנות עריכה (סטיל פוטושופ) וקצת משחקים. מחיר של 3000 - 4000 בערך. רב תודות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by pakariel,

אני מחפש מחשב נייד שבעיקרון ישמש ללימודים אבל גם לעבודה שוטפת של כל מיני הדברים שחשוב לי שיהיו בו מעבד i5/i7 כרטיס מסך שידע לתמוך בfull hd זיכרון 8 ג'יגה עדיף מסך בגודל 13 או 14 אינץ כונן קשיח אני רוצה שיהיו 2 גם 1 גדול "רגיל" במהירות 7200 וגם אחד בגודל 256 ג'יגה SSD למערכת הפעלה לא משנה לי אם יש או אין CD לא משנה לי איזו חברה מה ההמלצות לכם?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני צריך מחשב חזק מאוד לעיבוד גרפיקה לא כולל מסך לחבר שלי, יש להם חנות צילום - הכרטיס מסך לא צריך להיות רציני אלא רק לתצוגה ממה שהבנתי (אחד פשוט)... חשוב שיהיה לו זיכרון חזק יציב מהיר וגבוהה, הרדיסק טוב ומהיר (אולי אפילו גדול - לא יודע אם כדאי RAPTOR, אתם כבר תמליצו לי אם יש צורך...) אני אישית מעדיף AMD, אבל גם מפרטים של אינטל יתקבלו בברכה - מה שיותר טוב לעבוד עם גרפיקה.... תודה מראש לכול העוזרים...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אחותי משתמשת באופיס,אינטרנט, וסרטים ברזולוציה גבוהה בלבד. היום הייתי בבאג והמוכר המליץ לי לקחת את המחשב עם הכרטיס המשודרג למרות שהיא לא משחקת משחקי תלתמימד - בגלל שהוא טען שהכרטיס האינטגרלי של אינטל לא מספיק טוב ל FHD. לי זה לא נשמע הגיוני, אבל אני מבקש דעה מבעלי ידע. תודה. (המחשב יקנה מחר בצהריים לכן אני מבקש את עזרתכם). דגם רגיל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&uin=10694 דגם עם כרטיס מסך משודרג http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=10693 יש סיבה כלשהי לקחת את המחשב היקר יותר ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, השבוע כנראה אני קונה מחשב חדש. אני מעוניין במחשב חזק ומהיר שיוכל להריץ משחקים כמו PES 2008,FIFA 08 ובכלל משחקים חזקים שדורשים מעבד וכרטיס מסך טוב. מסך אני לא צריך כיוון שקניתי לא מזמן LCD למחשב הקודם שמכרתי ויש לי גם את שאר האביזרים מהמחשב הקודם. התקציב שלי הוא 2,500 אולי חריגה קטנה ל2,600 ש"ח אם ממש צריך.. תודה גדולה מראש, אופיר

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לרכוש נייד שישמש בעיקר בבית כך שהגודל והמשקל פחות קריטיים, שימושים עיקריים - אינטרנט, אופיס, סרטים. ראיתי שבסביבות 2700 האופציות מבחינת מחשבים חדשים הם של acer / msi / gigabyte מצד שני חשבתי לגבי האופציה של יד שניה - מצאתי לדוגמא מספר מחשבי dell 1525 במפרטים שונים (מעבד 1.86/2 ghz, זיכרון 2/3 ג'יגה, דיסק 250, כולם עם כרטיס מסך בסיסי), כולם נרכשו בחצי שנה האחרונה - חלקם בארה"ב וחלקם עם אחריות של מעל שנתיים בארץ ונראה שניתן יהיה לרכוש במחיר של 2300-2700. (כמובן שביד שניה אני אבדוק לגבי האחריות ואת תקינות המחשב) מה המלצתכם? שאלה באופן כללי לגבי כרטיסי מסך - האם לשימושים שצויינו חיוני שיהיה כרטיס מסך איכותי יותר מהכרטיסים המובנים כדי להינות מהמחשב לפחות שנת…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by 108SOF,

שלום רב לכולם! התרשמתי מהפורום לטובה, עבודה יפה מאוד, תודה רבה לעוזרים! אני מעוניין במחשב שישמש בעיקר להרצה של סימולטור טיסה מסוג FALCON BMS (למי שמכיר) אלו הדרישות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך איפה שאפשר, לא על חשבון ביצועיים גרפיים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסביבה ממוחשבת (אינטרנט וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Falcon 4 BMS 4 -מהי ה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים