עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Moshiko50,

Windows XP מערכת הפעלה Intel® pentium® D cpu 3.00 hz זיכרון RAM 2.00GB 3.00 hz Geforce 7600 GT 256mb כרטיס מסך

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by OK COMPUTER,

לגבי מאוורר למארז וקירור למעבד- אין לי מושג אם הדגם מספיק טוב ואיזה קירור לבחור למעבד. הדרישה היא שהם יהיו מאוד איכותיים כי מדובר במחשב לצרכי אודיו. המערכת הפעלה שארצה היא האקינטוש. הכרטיס קול זה: http://halilit.com/?action=recshow&subcat_id=22&item_id=812 אשמח מאוד לקבל הארות/הערות. תודה רבה לוח M- Gigabyte Z77X-UD3H זיכרון- kingston 16GB DDR3 1333MH2 כרטיס מסך -Radeon HD6850 AMD. מארז- Fractal Design Define R3 צורביDVD - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) דיסק קשיח- Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ מעבד- Core i7 2600K ספק כח- Hec Couger-RS 550W מאוורר למארז- Noctua 120MM Case Fan NF-P12-1300Rpm קירור למעבד- ?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  3. ערב טוב, אני צריך שתגידו לי מה אתם חושבים על המפרט לפני שאני קונה אותו מיד 2, *המעבד הוא intel i5 2500K (לא מופיע במפרט) אחריות לעוד שנתיים וחצי משהו כזה. הדבר שאני הכי מתלבט זה הלוח אם, Desktop Board DH67BL של אינטל,תנו לי חוות דעת עליו מי שמכיר\התנסה בו כי זה הכי מסקרן אותי, לגבי כרטיס מסך וספק כוח אני יביא בנפרד, אז אל תקחו את זה בחשבון לגבי המפרט..כל השאר נראה לכם סבבה?שווה להביא אותו ב1500 שקל? דרך אגב אני מביא אותו בשביל משחקים,סרטים ואינטרנט לא יותר מזה...מחשב כזה יכול להריץ את המשחקים החדשים על מקסימום? (עם כרטיס מסך חדש וספק חדש שאני יביא..) תודה.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  4. לפני כחודש, ביקשתי בפורום מפרט מחשב לגיימינג ללא רצון באוברקלוק בסה"כ של 3500 ומסך בעוד כ 1000(FHD), ולבסוף זה המפרט שיצאתי איתו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪880 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪65 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪383 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪190 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולח…

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by j,

. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בקצת אם מחייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD: BLURAY מלאים, מחשב מוזיקה, גלישה באינטרנט וזהו... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? המלצה למקלדת שליטה קומפקטית וטובה תתקבל בשמחה - תקציב ייקבע בהתאם בנפרד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 - מעדיף אולי ללא מאווררים 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by omri7,

לאחר חודש חיפושים ברחבי האינטרנט נשברתי... וכמוצא אחרון החלטתי לשאול פה האם קיים מחשב נייד בין הגדלים 11.6-13 שמקביל פלוס מינוס לalienware m11x. אשמח לשמוע הצעות תודה עומרי.

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  7. חבר הפנה אותי לפורום הזה,מקווה שתעזרו לי כמו שצריך ;D 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי מחשב,ומשחקי רשת כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3,ALL COD,וכל מיני משחקי רשת כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב חזק ואמין שישמש אותי למספר שימושים בשנים הקרובות (הרבה אופיס, הרצת תוכנות MATLAB זוללות CPU, קצת עריכת וידאו, קצת משחקים, קצת פוטושופ). בד"כ יש לי הרבה חלונות פתוחים בו זמנית והייתי רוצה תגובתיות גבוהה. כמו כן חשוב לי מאוד שיהיה שקט וגם יציב לכן חשוב לי ללכת על מותגים מוכחים ועם דרייברים בטוחים מאשר כל מיני חברות סיניות חדשות יחסית. לא משדרג לעיתים קרובות, רוצה מחשב שיחזיק כמה שנים, לא מבצע OC. התקציב שלי הוא סביב ה-6000 (לא כולל ציוד היקפי) ומעדיף א לעבור אותו. הרכבתי מפרט באתר של KSP שיוצא קצת מעבר, אשמח לדעתכם במה להשקיע יותר או פחות ולהתכוונן לתקציב של פחות או יותר 6000. כמה שאלות שעלו במהלך המחקר עד כה: 1) שמתי לב שברשימת המפרטים באתר …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אשמח לחוות דעתכם, מחשב לילד לטובת משחקים, בעיקר משחקי רשת + פיפ"א חדשים וכד'. תקציב - 3.5K מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+ 200 ש"ח 2..מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - fifa 12 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)/Samsung s23a950d LED -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. …

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב ? תכני HD ו3D לטלוויזה 46' לקולנוע ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש לגימינג מיועד לקולנוע ביתי עם6 רמקולים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אל חוטים 4. האם יש…

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  11. התקציב הוא בין 2600 עד חריגה ל3000 עם ניסיון לחסוך השימוש העיקרי במחשב הוא גיימינג ומדיה (דגש גם למולטיטסקינג) (משחק לדוגמא אם אפשרי הוא GTA IV) המסך הוא SAMSUNG SYNCMASTER 2253LW עם רזולוציה של 1680*1050 יש צורך בצורב כמו כן אני לא מבין בזה אבל רצוי כרטיס קול איכותי למערכת של 5.1 השקט אינו קריטי אך כמה שיותר שקט יותר טוב, יותר מעניין אותי הקרור עקב העובדה שאני גר בממ"ד ובימים כמו עכשיו החדר נהפך לחממה לא מתכונן לא OC ולא שידרוג מסיבי (או כל שידרוג), אין צורך למע' הפעלה אבל יש צורך להרכבה העדפה לחנות היא בין KSP לבין TMS (אם KSP אז ב"ש למרות שאין לי בעיה להזמין) לאחר חפירות רבות בפורום הגעתי למפרט הבא: מעבד Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box לוח…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכם אני חדש כאן. ברצוני להחליף בזמן הקרוב את הכרטיס מסך שלי המעבד שלי והלוח שלי זה המפרט שלי עכשיו: מעבד: amd phenom II X4 955 3.20 GHz כרטיס מסך: GIGABYTE - HD 5770 לוח: GIGABYTE - MA785GMT-UD2H AM3 זיכרון: G.SKIL 8GB 1333 ספק כוח: 550W - Thermaltake להחליף למפרט הבא מעבדי אינטל‏ Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE G1.Sniper M3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מאווררים וגופי קירור‏ מאוררים למעבדים Zalman CNPS7X LED כרטיס מסך: HD 7850 OC 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP תודה לעוזרים =]

13. Started by Oman,

שלום, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב וכמו שאני עשיתי פה בעבר המלצתי לו... לכן אני מבקש כאן בשבילו. התקציב הוא עד 2300 ש"ח.. אני יודע שאי אפשר להוציא מכונה משומנת למשחקים..אבל הבחור רוצה קצת לשחק גם במחשב...אז להתחשב בכרטיס מסך.. מודה לכם מאוד מראש! אגב, כמובן בלי מסך מקלדת רמקולים ועכבר..

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  14. Started by ano,

זה הדיון האחרון שפתחתי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=525071.msg4522743#msg4522743 ומאז החלטתי פשוט לקנות מערכת חדשה. הדרישות שלי מהמחשב הזה הם בעיקר גיימינג (עכשיו על 1680X1050. אוליי בעתיד אני גם הולך לקנות מסך חדש וגדול יותר) וOC למעבד בעתיד. מה אתם חושבים על זה : Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-9-9-24 HD 7850 OC 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 (+ הקשיח שיש לי עכשיו של 1T ) Scythe Mugen 3 CPU Cooler Arctic F12 120mm (למארז... אחד כבר יש לי מהמחשב שיש לי עכשיו. הולך לשי…

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  15. יש לי שנאי של דל שמחבר צד הלפטופ נשבר. יש דרך לתקן אותו במעבדה? כדאי להחליף או לקנות חלופי חדש? שנאי רגיל באותו זרם יעשה את העבודה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם אני חדש, קראתי את חוקי הפורום ואני מקווה שלא דילגתי בטעות על חוק מסויים. להלן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ועבודה עם תוכנה לעריכת וידאו כגון: AVID או CYBERLINK DIRECTOR, אין משחק ספציפי בד"כ המשחקים הכבדים, לגבי צפייה בסרטים רצוי שיוכל להעלות HD ותלת מימד (3D). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by Rockout,

* מטרות המחשב? עריכה גרפית, שימוש כללי (כולל הרצת משחקים בינוניים) כעיקרון המחשב הוא לצבא כדי שאוכל להמשיך לערוך מוזיקה ווידאו אל גם להעברת הזמן כמובן. * גודל המסך? 15" ומעלה * משקל רצוי? לא הכי משנה, עדיפות לכמה שיותר קל אבל זו לא מגבלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאות סטנדרטיות וכמה שיותר יציאות USB יועילו. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אל אני מעדיף חברה מוכרת עם תמיכה טובה. תודה הרבה לעוזרים! ;D כמו כן מה אתם חושבים על המחשב הזה? http://www.…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, המחשב הנוכחי שלי כבר בן 7 והוא כבר התעייף קצת ובנוסף לכך הוא כבר לא יכול להריץ את כל התכנות והמשחקים החדשים ולכן אני שוקל כבר תקופה לשדרג אותו או לקנות מחשב חדש. אני רוצה מחשב שיוכל בקלות יחסית להריץ את רוב או כל מה שיש כרגע בשוק (אני לא מדבר על תוכנות מפוצצות לעריכה או שאר מפלצות שמשתמשים בהן באופן תעשייתי) ויוכל גם לסחוב כמה שנים קדימה כי אין לי את הבסיס הכלכלי להתחיל להחליף מחשב כל שנתיים אז אני צריך שהחלקים יהיו מאיכות טובה. המחיר הוא כזה: מאז שהתגייסתי הצלחתי לחסוך 5000 ש"ח פחות או יותר. על מה תוכלו להמליץ לי במחיר הזה? הבנתי שבפורום הזה משתמשים בכלי של שאלות מכוונות אם כך: (תשובות בכחול) 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 שקלים חדשים א) האם לנצל את …

• 61 תגובות
    • 17.7k צפיות
  19. Started by אמיל21,

שלום לכם. אחרי שהמחשב הנייח שלי הלך, הגיע הזמן למחשב נייד חדש. התקציב הוא עד 3000 ש"ח. שימוש: בעתיד הולך ללמוד את המקצוע הנדסת בניין או מקצוע אחר. לכן, אני צריך מחשב חזק שיחזיק את התוכנות והגרפיקה של הנדסת בניין. או שאלמד מקצוע אחר, ששם לא צריך מחשב לזק, אך שהמחשב יהיה מוכן להנדסת בניין. שימוש במשחקים הוא קצת פחות, אני לא כזה גיימר, אולי אשחק במשחק-שניים לא יותר, איזה משחק מירוצים/מלחמה וזהו. הרוב זה מוזיקה, סרטים, הואדות ושיהיה מוכן להחזיק תוכנות כבדות ללימודים. בתקציב הזה תוכלו לבנות לי מפרט מ-א' ועד ת'? כי אני לא מבין בזה בכלל. אז צריך שתסבירו לי הכל. תודה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by ZXY1,

איפה אפשר להשיג חומרת מחשב בזול במחירים של דילר? חשבתי על הרעיון לקנות ב- KSP אילת אבל אני לא נוסע כול יום לאילת חשבתי על קניה בכפרים הערבים באקה, טירה, בארטה, וכ"ו אבל חברה אמרו לי שיכול להיות שהחומרה גנובה ובלי אחריות בקיצור איפה אפשר להשיג במחירים של דילר למרות שאני לא דילר (למרות שאני מתכון לקנות ולמכור ולהרויח כמה שקלים) (וכמה אחוזי הנחה יש לדילר?) תודה

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  21. אני סטודנט ויצא לי לראות באינטרנט את ה Samsung Slate רציתי לשמוע אם יש מישהו שמכיר את ה טאבלט מחשב הזה? האם הוא יכול להוות תחליף ראוי ל LAPTOP או יותר נכון Ultrabook? האם מישהו התנסה איתו? איך העברית? האם אפשר לכתוב הרצאה שלמה בעברית ב Onenote? הזיהוי הוא טוב? זה באמת יכול להחליף קלסר? אשמח מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי כאן מיכוון שכיום יש לי Asus Laptop שאני מרוצה ממנו אך הוא כבד לי ומסורבל מדי. אשמח אם תוכלו להשיב לי על שאלותיי .. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  22. Started by P-F.,

שלום. אני צריך מפרט ליום-יום,בעיקר לאינטרנט,לימודים וסרטים,ולמרות שאני כבר ממש לא גיימר של PC,אין צורך באיזה כרטיס מסך HIGHEND אבל כן משהו שיריץ משחקים כמו סדרת TOTAL WAR או DOTA2,LOL וכו'. מבחינת המארז,המחשב הנוכחי שלי כרגע במארז SUNBEAM TRANSFORMER למי שמכיר(או יותר נכון זוכר)ואני חושב שהוא די סבבה עם 5 מאוורים שקטים שקניתי בעבר,מארז ללא ברגים,יחסית מרווח וגדול וכו, וחבל לי לזרוק אותו.אז אין לי בעיה פשוט לקנות את החלקים לחוד בretail ולהרכיב בעצמי אם אפשר(ככה עשיתי בעבר). אלא אם אתם חושבים שזה לא מתאים או משהו ויש צורך במארז חדש... 1. מה התקציב המקסימאלי?2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?משהו בין לבין, ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מ…

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  23. שלום לכולם בעוד כחודש יש לאבא יום הולדת, אז החלטתי להביא לו מחשב נייד במתנה. אין לו שום רקע במחשבים אבל הוא מתעניין מאוד בצילום ועריכות פוטושופ, אז סביר להניח שזה יהיה השימוש העיקרי במחשב. מסך 17" אני מאמין שיהיה לו הרבה יותר נוח מ-15". התקציב הוא 3000-3500 שקלים. 1. בתקציב הזה אני מבין שאין לי מה לחכות ל-Ivy Bridge בחודש הקרוב, אבל האם אפשר לצפות שלפחות המחירים של המחשבים הנוכחיים ירדו? 2. שמתי עין על המחשב הזה, מה אתם אומרים? בנתיים נראה לי שזה המחשב הכי מתאים שמצאתי, יש לכם מה לומר בנושא? תודה רבה!! עריכה: לא שמתי לב לחוקי הפורום, אז ככה:המשקל וגודל הסוללה לא רלוונטים, לא חובה מערכת הפעלה וצריך שיהיה כונן DVD (יש מחשבים בלי??)אין העפה לחברה ותקופת האחריות גם …

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  24. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים, אינטרנט, משחקים בינוניים * גודל המסך? 15-16 אינצ' בערך * משקל רצוי? עדיף כמובן כמה שיותר קל, אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני רוצה להיות מסוגל לראות סרט של שלוש שעות בHD בלי להטעין את המחשב. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 400 * כונן CD/DVD? צורב? עדיף, גם לא קריטי לבחירה * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? תלוי במחיר, לא ממש חשוב * האם יש לכם העד…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 21 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין כזה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1…

• 2 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים