ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
אלהן חברים בקש את עזרתכם בבנית מפרט מחשב בתקציב סביבות ה7000 המחשב מיועד לחבר שלי ואני עוזר לו לבנות את כל זה היינה תשובתו לשאלון הנדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: אפשר לנצל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה(?: משחקי מחשב ואחסון מאסיבי של קבצים (מוזיקה, סרטים, סדרות, הופעות סטנד אפ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה :?( אין תוכנות מיוחדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מ…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים כבדים שיהיה גם עתידי מבחינת מפרט זאת אומרת שיתאים גם למשחקים של שנים הבאות.. חשוב לי שיהיה יציאת HDMI וכרטיס מסך טוב החברה לא משנה לי זאת אומרת NVIDIA או ATI מחשב שיהיה שקט עם מקלדת מוארת גודל 15.6 או 13.3 שלא יהיה כבד מדי.. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את רובו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח - רצוי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרבה ווידאו 1080p במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GW2, BF3, FC3, Max Payne (השדרוג כמובן הוא בכדי לחזור לשחק במקסימום הגדרות) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" (1680*1050) כרגע. אחליף למסך FHD בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-150ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Warcraft, Diablo 3 ואולי עוד איזה משחק פה ושם.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינצ' של Dell, מעריך ש 1680X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מודע…
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
[table][tr] [td]Intel Core i7 3930K / 2011 Box - no fan[/td][/tr][/table] ASUS RAMPAGE 4 EXTREME Seasonic PSU 620W A.PFC Modular 80+ Retail DVDRW PIONEER DVR-S19LBK x24 Black SATA[table][tr] [td]Scythe Cooler MUGEN 3 Rev B [table][tr] [td]Microsoft Keyboard Natural 4000 Retail [table][tr] [td]Microsoft Mouse Comfort 4500 Retail [table][tr] [td]AGESTAR Dock Station 2.5"/3.5" Card Reader USB3.0 [table][tr] [td]Cable SATA II 90-180 Degree 50cm [table][tr] [td]Arctic Silver 5 3.5g Tube[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] לגבי זכרונות ו SSD אני לא סגור בכלל זכרונות אני בטוח ילך על 2133, השאלה היא של איזו חברה כרגע מה שיש …
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב טושיבה, SATTELITE A665-145 מפרט: http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-A665-145/1094115/toshibaShop/false/ כאשר הרחבתי את הזיכרון ל 8GB. כל השאר סטנדרטי. הבעיה העיקרית שלי איתו שהוא מתחמם. אני מתכוון לטמפרטורה במנוחה של 60-65 לפי CORE TEMP. כשאני מתחיל לעבוד עליו הטמפרטורות הטפסות במהירות. הבעיה שלי האם שווה לשלוח אותו שוב לתיקון? כמה תיקון כזה צריך לעלות? הפעם הקודמת שטיפלתי בו זה היה במסגרת האחריות (הטמפרטורות צנחו לאיזור 30-35 ובמאמץ הגעתי למה שהיום אני מגיע במנוחה) אני משתמש במחשב גם כמחשב סמי-עבודה, לא מעט מהפיתוחים והניסויים אני עושה איתו. אני צריך מחשב פיתוח שאני יכול לסמוך עליו. זה אומר שכרגע אני ניצב בפני צומת החלט…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום פורום, בעצתכם קניתי את הNS55F ואני מאוד מרוצה! גם שדרגתי ל8 ג'יגה ראם והמחשב עובד פשוט פיצוץ! תודה רבה חבר שלי מחפש מחשב אמין, טוב שיריץ לו משחקים כמו Diablo III ויהיה איכותי. התקציב הוא 4,000 ש"ח ואפשר לחרוג עד 4,500 ש"ח במקרה ויש משהו ממש ממש שווה במחיר הזה אבל עדיף להישאר ב4,000. כמובן מינימום 3 שנים אחריות! * מטרות המחשב? בעיקר משחקים, כמו דיאבלו 3 * גודל המסך? 15.6 - 17" גדול מידי * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ, לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI חובה * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש בפורום אך פחות או יותר מבין בחומרה כך שאין שום סיבה לדאוג אם אבין אתכם או לא ;D בכל מקרה, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט למחשב, בין 1000 ל-1200 ש"ח (כפי שכתוב בכותרת). אשמח אם לא תהיה חריגה מ-1200, כמובן שאם ייצא זול יותר זה יהיה מעולה. הצרכים שלי הם כך: צפייה בסרטי Full-HD (אני מתכוון לחבר את המחשב לטלוויזיה ולצפות בסדרות וסרטים ב-HD) וכיוצא בכך, אני גם רוצה לחבר את המחשב לרסיבר (מערכת קולנוע ביתית 5.1) באמצעות כבל אופטי עדיף... גלישה באינטרנט ו...זהו, למעשה. אני מחפש שיהיה שקט ושהמארז יהיה קטן ככל האפשר. כפי שכבר הבנתם הצרכים שלי הם לא בשמים וזהים לזה של אדם המחפש HTPC, חוץ מגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים אני לא רואה שימוש נוסף למחשב הזה. תודה רבה רב…
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהלן כולם, אני מחפש מחשב אמין וטוב ללימודים לשנה הבאה. חשוב לי שיהיה קומפקטי, מהיר (כמה שאפשר) ושיחזיק לאורך זמן. חשוב לי מאוד שיהיה 13.3 אינץ' (גם בגלל נוחות מקלדת שאינה קטנה מדי ואפשרות לאורך סוללה ממושך) בתקציב של לא יותר מ-2700 ש"ח. מצאתי ב-KSP את המחשב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12292 אמשח לשמוע את דעתכם, או המלצות למחשבים אחרים באותו תקציב ודרישות. תודה
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם התקציב מנוצל כראוי והוא לא מבוזבז על רכיבים לא הכרחיים אז לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קל וחומר, אם אפשר לבנות מפרט פסיכי יותר בעוד 500 שקל אני אספוג את המכה, עד 7000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, אבל שיהיה טוב גם לתוכנות גרפיות וצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Battlefield 3, COD, שיחזיק משחקים חדשים שעתידים לצאת... -מ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+ 200 ש"ח 2..מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבcod 3 ;Battlefield 3 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)/Samsung s23a950d led -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, ראשית אציין שהתחלתי שרשור בפורום מארזים והדיון גלש לרזי המפרט כך שהחלטתי (ובהמלצה) לפתוח שרשור נפרד במקום המתאים. בשביל הרפרנס אני מציין פה את הלינק של השרשור הקודם אך את כל המידע הרלוונטי ארשום בפוסט הנוכחי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=531803.new#new שימוש: אני מחפש לבנות מפרט לשימוש ביתי יומיומי אך אינטנסיבי. אני משתמש הרבה בעריכת תמונות (image processing) בתוכנות כמו לייטרום, פוטושופ, פוטומטיקס. ככלל אני נוטה לעבוד עם הרבה תוכנות במקביל ומצפה לביצועים טובים. מבחינת גיימינג, אני לא גיימר אבל אני כן משתמש במחשב גם כדי לשחק. אני מצפה שמשחקים כדוגמת call of duty, NFS, Starcraft יעבדו אבל אין לי ציפייה לדחוף אותם ברזולוציות הכי מטמטמות ועם המאפיי…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני משחק מישחקים כמו LOL וminecraft אז אני לא צריך משהו מפוצץ. אני רוצה משהו בסיסי שיריץ מישחקים כאלה טוב. אני צריך רק מחשב, בלי ציוד הקפי ובלי אופיס ו windows אני מעדיף לא לחרוג מה1500 שקל.
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
Windows XP מערכת הפעלה Intel® pentium® D cpu 3.00 hz זיכרון RAM 2.00GB 3.00 hz Geforce 7600 GT 256mb כרטיס מסך
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לגבי מאוורר למארז וקירור למעבד- אין לי מושג אם הדגם מספיק טוב ואיזה קירור לבחור למעבד. הדרישה היא שהם יהיו מאוד איכותיים כי מדובר במחשב לצרכי אודיו. המערכת הפעלה שארצה היא האקינטוש. הכרטיס קול זה: http://halilit.com/?action=recshow&subcat_id=22&item_id=812 אשמח מאוד לקבל הארות/הערות. תודה רבה לוח M- Gigabyte Z77X-UD3H זיכרון- kingston 16GB DDR3 1333MH2 כרטיס מסך -Radeon HD6850 AMD. מארז- Fractal Design Define R3 צורביDVD - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) דיסק קשיח- Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ מעבד- Core i7 2600K ספק כח- Hec Couger-RS 550W מאוורר למארז- Noctua 120MM Case Fan NF-P12-1300Rpm קירור למעבד- ?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
ערב טוב, אני צריך שתגידו לי מה אתם חושבים על המפרט לפני שאני קונה אותו מיד 2, *המעבד הוא intel i5 2500K (לא מופיע במפרט) אחריות לעוד שנתיים וחצי משהו כזה. הדבר שאני הכי מתלבט זה הלוח אם, Desktop Board DH67BL של אינטל,תנו לי חוות דעת עליו מי שמכיר\התנסה בו כי זה הכי מסקרן אותי, לגבי כרטיס מסך וספק כוח אני יביא בנפרד, אז אל תקחו את זה בחשבון לגבי המפרט..כל השאר נראה לכם סבבה?שווה להביא אותו ב1500 שקל? דרך אגב אני מביא אותו בשביל משחקים,סרטים ואינטרנט לא יותר מזה...מחשב כזה יכול להריץ את המשחקים החדשים על מקסימום? (עם כרטיס מסך חדש וספק חדש שאני יביא..) תודה.
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לפני כחודש, ביקשתי בפורום מפרט מחשב לגיימינג ללא רצון באוברקלוק בסה"כ של 3500 ומסך בעוד כ 1000(FHD), ולבסוף זה המפרט שיצאתי איתו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪880 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪65 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪383 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪190 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולח…
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בקצת אם מחייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD: BLURAY מלאים, מחשב מוזיקה, גלישה באינטרנט וזהו... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? המלצה למקלדת שליטה קומפקטית וטובה תתקבל בשמחה - תקציב ייקבע בהתאם בנפרד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 - מעדיף אולי ללא מאווררים 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר חודש חיפושים ברחבי האינטרנט נשברתי... וכמוצא אחרון החלטתי לשאול פה האם קיים מחשב נייד בין הגדלים 11.6-13 שמקביל פלוס מינוס לalienware m11x. אשמח לשמוע הצעות תודה עומרי.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
חבר הפנה אותי לפורום הזה,מקווה שתעזרו לי כמו שצריך ;D 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי מחשב,ומשחקי רשת כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3,ALL COD,וכל מיני משחקי רשת כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב חזק ואמין שישמש אותי למספר שימושים בשנים הקרובות (הרבה אופיס, הרצת תוכנות MATLAB זוללות CPU, קצת עריכת וידאו, קצת משחקים, קצת פוטושופ). בד"כ יש לי הרבה חלונות פתוחים בו זמנית והייתי רוצה תגובתיות גבוהה. כמו כן חשוב לי מאוד שיהיה שקט וגם יציב לכן חשוב לי ללכת על מותגים מוכחים ועם דרייברים בטוחים מאשר כל מיני חברות סיניות חדשות יחסית. לא משדרג לעיתים קרובות, רוצה מחשב שיחזיק כמה שנים, לא מבצע OC. התקציב שלי הוא סביב ה-6000 (לא כולל ציוד היקפי) ומעדיף א לעבור אותו. הרכבתי מפרט באתר של KSP שיוצא קצת מעבר, אשמח לדעתכם במה להשקיע יותר או פחות ולהתכוונן לתקציב של פחות או יותר 6000. כמה שאלות שעלו במהלך המחקר עד כה: 1) שמתי לב שברשימת המפרטים באתר …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעתכם, מחשב לילד לטובת משחקים, בעיקר משחקי רשת + פיפ"א חדשים וכד'. תקציב - 3.5K מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+ 200 ש"ח 2..מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - fifa 12 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)/Samsung s23a950d LED -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. …
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב ? תכני HD ו3D לטלוויזה 46' לקולנוע ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש לגימינג מיועד לקולנוע ביתי עם6 רמקולים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אל חוטים 4. האם יש…
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
התקציב הוא בין 2600 עד חריגה ל3000 עם ניסיון לחסוך השימוש העיקרי במחשב הוא גיימינג ומדיה (דגש גם למולטיטסקינג) (משחק לדוגמא אם אפשרי הוא GTA IV) המסך הוא SAMSUNG SYNCMASTER 2253LW עם רזולוציה של 1680*1050 יש צורך בצורב כמו כן אני לא מבין בזה אבל רצוי כרטיס קול איכותי למערכת של 5.1 השקט אינו קריטי אך כמה שיותר שקט יותר טוב, יותר מעניין אותי הקרור עקב העובדה שאני גר בממ"ד ובימים כמו עכשיו החדר נהפך לחממה לא מתכונן לא OC ולא שידרוג מסיבי (או כל שידרוג), אין צורך למע' הפעלה אבל יש צורך להרכבה העדפה לחנות היא בין KSP לבין TMS (אם KSP אז ב"ש למרות שאין לי בעיה להזמין) לאחר חפירות רבות בפורום הגעתי למפרט הבא: מעבד Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box לוח…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני חדש כאן. ברצוני להחליף בזמן הקרוב את הכרטיס מסך שלי המעבד שלי והלוח שלי זה המפרט שלי עכשיו: מעבד: amd phenom II X4 955 3.20 GHz כרטיס מסך: GIGABYTE - HD 5770 לוח: GIGABYTE - MA785GMT-UD2H AM3 זיכרון: G.SKIL 8GB 1333 ספק כוח: 550W - Thermaltake להחליף למפרט הבא מעבדי אינטל Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G1.Sniper M3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Zalman CNPS7X LED כרטיס מסך: HD 7850 OC 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP תודה לעוזרים =]
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-