ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,462 דיונים בפורום זה
-
ידידה שלי מחפשת מחשב נייד ללמידים בתקציב של 3000 שקל חובה WIFI ודיסק קשיח של לפחות 80G תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני הולך ללמוד הנדסה ואני ממש מתלבט בין 2 מחשבים ניידים: https://ksp.co.il/index.php?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=65477&txt_search=Asus+Zenbook+Flip+13+UX362FA-EL147T&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= https://ksp.co.il/?uin=67579 בבקשה תעזרו לי גם אם זו ביקורת לחברה או משהו
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא למשחקים ולא לצרכים גרפיים אחרים. רצוי AMD. שיהיה בסיסי, חזק ומהיר + צורב רגיל ולא DVD וגם שיכלול הכל עד לרמת העכבר ומקלדת טובים + רמקולים פשוטים. המטרה היא להוסיף אח"כ מסך דק במחירי אינטרנט (עד 1300ש"ח)- אם גם לזה יש לכם המלצות, אודה. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשבלפני 5 חודשים עם HD6870 אבל אני לא מבין למה אני לא מצליח להריץ על BF3 כמו שצריך!!! יש לי 30 FPS !!! ואני משתגע .. חשבתי למכור את המחשב שלי לחסוך קצת ולקנות מחשב חדש, בניתי לעצמי מחשב כזה: ( SLI ) http://tms.co.il/pcbuilder/preview/1:9115:1/6:10521:1/2:9276:1/4:10485:1/7:8223:1/3:8111:2/20:6826:1/9:9246:2/19:4930:1/ אני צריך חוות דעת , מה אפשר לשנות ואם אפשר לחסוך קצת כסף כי בכל זאת ד"א מי ששואל אותי למה לא לשדרג וזה אין לי לוח אם מספיק טוב המעבד שלי לא מספיק טוב צריך להחליף כמעט הכל אז אני מעדיף מחשב חדש
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן בלבד. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכה ויצרת מוזיקה,מישחקים כבדים מאוד,סרטים באיכות HD,הורדות,מסיבות רשת והרבה הרבה עומס. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך24/22,מקלדת+עכבר למישחקים בעברית,רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מותג בלבד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשוב…
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום חברים אני מנסה לבנות מחשב שהיה אצלי לפחות שנתיים+- מחשב טוב למשחקים לקצת גרפיקה ומשחקים בקיצור ראש יהודי שהיה הכל ושהיה סבבה ניסתי לבנות מפרט אשמח להצעות שיפור והמלצות תודה נ.ב משלם במזומן אז יש מצב להנחה רכיבי המערכת: Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX IE8500 Scythe Andy Samurai Master 6 Heat Pipes CPU Cooler SCASM-1000 DFI LANPARTY DK X48-T2RS DK X48-T2RS OCZ DDR2 PLATINUM 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 OCZ2P10664GK WD 640GB 7200RPM 16MB SATA2 WD6400AAKS NEC DVDRW 7200S BLACK/WHITE 20X DUAL LAYER SATA AD-7200S SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E HD4850 ANTEC NSK6580 430W NSK6580 סה"…
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1436 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤475 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤126 כפול 2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD2600Pro Super 512MB PCIe ¤466 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28262 מארז כולל ספק HEC 6A19 400W ¤379 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19-400 סה"כ מחיר לכל המוצרים b]3008¤ המפרט הורכב באתר url]http://skypc.co.il איך המחשב הזה , אני צריך מחשב 4 ליבות שיהיה עד 3K ללא דיסקים קשיחים וללא צורב או סידירום , ללא ציוד הקפי . אני יכול להביא חלקים מכמה חנויות כך שיצא יותר זול ,
-
- 8 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי לכולם טוב למרבה הצער אין חדש תחת השמש בכל הקשור למחשבים ניידים עם מעבדי אינטל ו - AMD. לא חל שום שינוי דרמטי מבחינת יעילות אנרגטית אצל שתי יצרניות המעבדים, כך שבתכל'ס לא נותר ליצרניות הניידים אלא להציג את אותו הדבר באריזות חדשות, שנראות יותר יפה מבחוץ על חשבון ביצועים ונוחות שימוש. לכן, אין ממש טעם להמתין לדגמי 2024, בטח בסגמנט הניידים ללימודים ואף ליצירת תוכן. בתערוכה לא הוצג מחשב עם מעבד קוואלקום. זה יקרה בהמשך השנה ואולי משם תבוא הישועה.
-
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המחשב נייד G751JT, שזה דגם שמגיע עם GTX970M. הבעיה היא שבכל החנויות בארץ מפורסם דגם שמגיע אם שני כוננים קשיחים של טרה כל אחד במהירות 7200, ודגם מלא של המחשב זה G751JT-T7060H. הבעיה היא שבאתר רשמי http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/ASUS_ROG_G751JT/specifications/ אין קונפיגורציה כזאת של שני דיסקים קשיחים של טרה כל אחד במהירות 7200 וגם תת דגם T7060H בחיפוש נותן רק תוצאות בעברית. מישו יודע איפה הטעות פה? בחנויות לא הצלחתי לקבל תשובה. תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2500$ paying by visa 2. מטרות המחשב? Mostly gaming 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? monitor +24, mouse and keyboard 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? none 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? i7 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? not to loud 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? not needed 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? not really 9. האם חשוב שקט? עד כמה? medium 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? medium 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. all latest on the highest settings all parts bought in canada preferably in www.t…
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום. זקוק לסיוע בבניית מפרט למחשב לעבודה עם פוטושופ ומספר תוכנות גרפיות קלות יותר.כמו כן מיועד לשמיעת מוסיקה באיכות טובה ולשאר המשימות הרגילות: אינטרנט,מסמכים וכדומה. המחשב אינו מיועד למשחקים מתקדמים ואיני מתכנן לבצע OC .(כאמור התציב הינו 5500 ש"ח). תודה.
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בנוסף אני מחבר לו 1TB של WD מהסדרה הירוקה מהמחשב הישן + 500GB של סיגייט שיושב לי בצד הרבה זמן ללא שימוש. מה דעתכם ?? יצא לא זול העסק אבל מקווה להנות ממנו.
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, מצאתי דיל לבאנדל של מעבד i7 3770s פלוס לוח אם DH77DF פלוס כונן SSD 180GB 520 series באלף חמש מאות שקל. מבדיקה קטנה שלי זה נראה לי מאוד זול, השאלה היא האם לדעתכם זה יכול להיות בסיס טוב למחשב גיימינג שאני רוצה לבנות? ובאותו נושא, איך הלוח אם הזה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות , שיהיה מהיר וחזק ושיחזיק לפחות ל4 שנים בלי הרבה בעיות , בנוסף שיהיה אפשרות למשחקים כבדים * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? אין העדפה, משקל סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של שלוש + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750 G , אין לי ידע על סוג * כונן CD/DVD? צורב ? שלושתן * כונן Bluray? אין העדפה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP או DELL בנוסף משום מה אני די נעול על CORE I7 + 8GB , יכול להיות שאני טועהכי אני לא מבין גדול .. שאלה נוספת ואחרונה…
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 לא כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מהם שימושי המחשב? א) תוכנות ואופן השימוש: פרנסה, PREMIRE CS6, AFTER EFFECTS CC 2015, Photoshop, Illustrator -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב, 1920X1080, מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. האם האם יש …
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישת מחשב בחנויות Ivory או KSP ואני מתקשה קצת בהרכבת המפרט הנה הנתונים: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש חשוב אז ניתן (לא ביותר מידי 100 -200 שקל) אבל רצוי שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1024*1028 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? BLACK OPS, ASSASSIN CREED 2 , Mafia 2, GTA IV ומשחקים חדשים אחרים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים. אחותי ביקשה שאני אחפש לה מחשב נייד של דל למרות שאני לא מבין את ההתעקשות על דל כי המחשב הקודם שלה היה דל והוא לא היה בשמיים. הדרישות מהמחשב לא כל כך גדולות ולכן אם התקציב גדול מדי אפשר לצמצם בו ואם יהיה צורך אפשר גם להגדיל אותו... * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס בעיקר ), משחקים (קלים ), צפיה בסרטי HD * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא יודע מה הנורמה לא כזה חשוב המשקל..עד 3 זה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אז פה הבעיה,במחשב הקודם הבטרייה נהרסה ולכן אני מעוניין בזמן פעילות ארוך ושתצריך כמה שפחות הטענות כדי למנוע שריפת סוללה (אם יש סוללה מיוחדת שיותר אמינה אז אפשרי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HD…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מפרט ב4550 שקל ללא ציוד היקפי ללא מסך למשחקים אני משחק במשחק counter strike ועד עכשיו שיחקתי עם 40 fps אני רוצה שהמחשב יגיע לכמה שיותר fps את המפרט אני קונה מ www.ksp.co.il
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בבנית מפרט לשימושים בייתים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית, משחקים קלים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מבקש מסך בגודל 22-23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דרוש גם צורב, האם זקוק לכנון SSD ? 5. עד…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין במפרט מחשב עם מסך (עדיף 19 אינץ' שטוח) שאפשר יהיה לחברו לטלויזיה כדי לראות סרטים. מעבר לכך, נדרש לעבודה משרדית מינימלית. פלוס צורב DVD, עכבר, מקלדת. לא נדרש יותר מ 160G דיסק תקציב - 2000 ש"ח תודה.
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן! טוב אני צריך מחשב נייד... הכי חזק שתוכלו להרכיב עד 3000. -- אני לא יודע את המחירים! ואין לי מושג אם מחשב נייד ומחשב רגיל מכילים אותם רכיבים ועולים אותו דבר! אז אם התקציב לחוץ מידי עד כדי קח שפשוט לא משתלם לקנות תגידו לי! -- רב תודות HWZONE.
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4MB לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 זכרונות: GEIL DDR2 1024MB DUAL CHANNEL ULTRA 667MHZ כרטיס מסך: SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 256MB PCI-E זהו בגדול. מארז, ספק (לא גנרי! [ד.א כמה וואט אני צריך?]), מקלדת, עכבר, מסך, צורב וכל שאר הפיציפקס-יש או שאני קונה לבד. צריך רק עזרה בנוגע לרכיבים הכבדים. תודה, עודד.
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה ללפטופ לידידה שמתחילה ללמוד עיצוב. מצ"ב הדרישות כפי שהמוסד בו היא תלמד מבקש. לפי דעתי עדיף מסך IPS לא? הלפטופ היחיד שמצאתי עם מסך IPS הוא ASUS N550JV, הוא עומד בכל התנאים למעט הבטריה המאוד חלשה שלו (3 וחצי שעות לעומת דרישה של 7 שעות) התקציב הוא 5000 ש"ח (אפשר לזלוג עד 5500). יש המלצות אחרות?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני זקוק למפרט חזק לשימושי 2D בלבד של Autocad, במקביל המחשב ישמש לצרכים אישיים ומדיה (הרבה טאבים פתוחים וכו'). לפי מיטב הבנתי, אין צורך בכרטיס מסך יעודי שכן מדובר ב2D בלבד, האם אני צודק? בנוסף, עד כמה SSD ישפר ביצועים? האם זה יהיה מורגש? במידה וכן, איך אדע מה הנפח הדרוש לי? (חוץ ממערכת ההפעלה, האם גם התוכנות עצמן צריכות לשבת על הSSD?) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4K ללא SSD, עד 5K עם SSD 2. מה שימושי המחשב Autocad ב2D בלבד, שימוש משרדי, מדיה, אינטרנט. לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 6 -המחשב יהיה דלוק כל הזמן בחדר שינה. 6. האם מתוכנן אוב…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,פתחתי דיון כבר לגבי מפרט,אני רק צריך שתגידו לי איזה לוח אם לקחת,הלוח אם הוא מתוך התקציב 3000 שקל בלי מסך מקלדתד ועכבר המחשב הוא למשחקים ואני חייב רק לדעת איזה לוחם אם לדעת כדי לא להידפק אחר כך@! אני הולך לבצפר! ביי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-