עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Jean-paul Attia,

. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד skyrim,באטלפילד 4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.,באטלפילד 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by mj23,

היי מחפש לקנות מחשב נייד לצורך עבודה,אינטרנט , תכנות דגש על מעבד חזק לגבי משחקים ממש לא קריטי. תקציב 2500 שקל גודל מסך רצוי 15.6 תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לי XBOX 360 שאני משחק עליו את כל ה TRIPLE AAA, אני מחפש מחשב לשחק עליו כל מיני FREE TO PLAY וMMOS למיניהם, כמו למשל HAWKEN ו planetside2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך מסך גם כן ולצערי אני לא מבין…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Guymz,

אהלן, בדקתי במדור מחשבים מומלצים ושיניתי מעט. אשמח לדעת אם יש הצעות ללשיפור או אם יש צורך בשינוי בגזרת הספק או לוח האם. האם הספק יספיק לכרטיס מסך כזה? המחשב מיועד למשרד, מידיי פעם שימוש באוטוקאד ומשחקים קלים לילדים קטנים. לא מעוניין ב i3. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 7400 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪786 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪38 לוח אם: Gigabyte GA-B150M-HD3 for 1151 כמות: 1 - מחיר: ₪300 מארז: Antec NSK-3100 כמות: 1 - מחיר: ₪150 ספק כוח: FSP Aurum S 400W A.PFC Gold 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם. בשבועיים הקרובים אני עתיד לקנות מחשב ואני רוצה להיוועץ בחברי הפורום לגבי המפרט שלי במגבלת התקציב. לפניכם המפרט: מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: 1029 ש"ח לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L מחיר: 587 ש"ח זכרון - 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC DDR II 800MHZ CL4 מחיר : 540 ש"ח ‏דיסק קשיח - WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS מחיר: 373 ש"ח כרטיס מסך - ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL מחיר: 1551 ש"ח ספק כוח - ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: 397 ש"ח קירור למעבד - THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : TT-CL-P0310 מחיר : 256 ש"ח מארז כבר יש לי מאורגן…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד תקציב של 8000-9000 שקל שישמש אותי לפרזנטציות של משחקי תלת מימד. המשמעות היא כמובן כרטיס גראפי חזק. כמעט קניתי את הXPS של DELL אבל אחרי ששמעתי על התקלה בסדרת הייצור של NVIDIA ,אפשר לומר שניצלתי ברגע האחרון. אשמח לקבל המלצות ללפטופ כזה. תודה, רובי

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ziv121,

http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=53b5d3dda3267 אפשר להתעלם מהמסך, חוץ מהמסך המחשב יעלה 3.9K~. ציפיות מהמחשב-שיהיה מהיר וחזק, אין צרכים גרפיים מיוחדים - לא גיימר או משהו. אבל מתכנן להעמיס עליו קצת. הקירור קצת מושקע כי המארז יהיה בתוך ארון שיהיה סגור רוב הזמן. חסר פה כרטיס מסך, פשוט כרטיסי המסך באתר שלהם יקרים - מיועדים לגיימרים. http://ksp.co.il/?uin=15856 עם הכרטיס מסך זה 4-4.1K~ אשמח לחוו"ד על המפרט+על המפרט ביחס למחיר+על החברה עצמה(שאני קונה ממנה את הרכיבים) אם מישהו מכיר. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Kalisto,

1.מעבד INTEL 2200 2.לוח אם Gigabyte 3.זכרון פנימי 2GB 4.צורב Pioner 5.כרטיס מסך GeForce 8400 (512 מגה בייט אם אני לא טועה) 6.כרטיס קול/כרטיס רשת -מובנה לוח אם. 7.מארז Intel 8.ספק כוח -standard 9.מקלדת 10.עכבר 11.מסך MAG 19 אינץ' דק. סה"כ 2860 ש"ח. האם שווה? או בכסף הזה אפשר מה שיותר טוב? המחשב הוא לשימוש ביתי שכולל:מחשב לתלמיד (עבודה בOFFICE,פוטושופ וכיו"ב),מוסיקה,אינטרנט,משחקי פלאש,גלישה,סרטים,משחקים לעביר את הזמן. כדי שהוא יהיה שקט,ואני לא מתכון לעשות OC,והמשחקים שאני מתכוון לשחק בהם זה משחקים לעביר את הזמן,אין לי העדפות לחברות חלקים מסוימים. והוא צריך להחזיק מעמד בערך 3-6 שנים. דעתכם?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by uziliv,

שלום קיבלתי עכשיו מחשב lenovo thinkpad t60 חדש. אני רוצה להסיר את הויסטה ולהתקין xp במקום אבל לאחר הקריאה הראשונה של הקבצים אני מקבל מסך כחול. קראתי איפשהו שניתן אולי לפתור את זה עם שינוי הגדרות בביוס. אבל כשבאתי להיכנס לביוס הוא ביקש סיסמא. אבל אני לא יודע מהי הסיסמא. יש סיסמת ברירית מחדש ללנובו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by zonis,

Hi sorry for the english I don't have hebrew font yet I need a complete list of components for a good system : I know what I want more or less but I need recommendations for shops, prices, different parts and whatever else you think relevant. Hard Drive - 160GB (sata) screen - 19 inch, CRT not LCD memory - 2 chips of 1gb each motherboard - I don't know but it should match the graphics card keyboard + mouse - whatever is considered good Drives - 1 DVD burning drive should be enough graphics card - something good with 250MB any suggestions for changes are welcome!!! Thanks for all the help! [br]פורסם בתאריך: 7.04.2007 בשעה 05:56:18 forgot, sorry:dual-core pr…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Zinger777,

שלום כולם, אני מחפש לפטופ לאמא. השאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס.) כדאי שידע להריץ גם סרטי HD בכניסת HDMI למסך אחר * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? הנייד יהיה ביתי ולכן המשקל לא כל כך קריטי. עדיף שיהיה כבד ומחומרים חזקים מאשר קל ועם חומרים חלשים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMI וכו) HDMI - כן. הלפטופ יתחבר מדיי פעם לTV להקרנת סרטי FHD * בלוטות? לא חובה, אבל יהיה נחמד. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) גם 1…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני צריך מחשב חזק מאוד לעיבוד גרפיקה לא כולל מסך לחבר שלי, יש להם חנות צילום - הכרטיס מסך לא צריך להיות רציני אלא רק לתצוגה ממה שהבנתי (אחד פשוט)... חשוב שיהיה לו זיכרון חזק יציב מהיר וגבוהה, הרדיסק טוב ומהיר (אולי אפילו גדול - לא יודע אם כדאי RAPTOR, אתם כבר תמליצו לי אם יש צורך...) אני אישית מעדיף AMD, אבל גם מפרטים של אינטל יתקבלו בברכה - מה שיותר טוב לעבוד עם גרפיקה.... תודה מראש לכול העוזרים...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yanivganor,

שלום, אני בדרך לרכישת מחשב (פתחתי 2 ת'רדים בנושא) ואני עושה קצת "שעורי בית". רציתי את תגובתכם (הקצרה) על המפרט הזה שנועד לעבודה עם חישובים כבדים. מפרט זה לא נועד למשחקים. AMD ATHLON 64 FX55 939 BOX MSI K8N NEO2 PLATINUM CORSAIR TWINX 1024MB DDR 400MHZ 3200XL WD 74/10000 RAPTOR SATA ZALMAN CNPS 7700 AlCu האם המפרט מאוזן ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אנחנו קונים שני לפטוטים, כשבגדול הצורך דיי מקביל ללימודים. - שימושים בתוכנות אופיס ולצורכי לימוד (כולל קורסים בתכנות) וכל מה שצריך לתלמיד מחשבים. - wifi חובה - המחשב צריך להיות 15.4 או 17 אינצ'. - עדיף מחשב קל עם סוללה חזקה (נסיעות לב"ש) - הגורם החשוב ביותר - אחריות משחקת תפקיד דיי חשוב (רצוי חברה אמינה עם תמיכת יבואן) - כרטיס מסך הוא לוקסוס לא מחייב, אבל זה 200 שקל הפרש זה נחמד (לא על חשבון משקל) - המחיר, אני תמיד בעד התמורה הכי טובה לכסף.. אני לא רוצה את המחשב הכי יקר וגם לא הכי פשוט אני מחכה להמלצות שלכם, תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by RnonR,

אני לא גיימר, לא זקוק לכרטיס מסך, אבל אני צרכן זיכרון גדול ואני גם מתכוון להריץ מכונות וירטורליות. i3 אולי היה מספיק לי אם לא הייתי מריץ מכונות וירטואליות ולפעמים אפליקציות כבדות. חשוב לי שלוח האם יהיה mATX ע"מ לצמצם את גודל המארז (דוגמת המארז שנבחר). דרישה נוספת היא יציאת s/pdif. מאחר והדרישה הזו מותירה לי מספר מצומצם של לוחות mATX. לכן, לא אכפת לי לרכוש ברקט של s/pdif אבל לוחות GIGABYTE ללא יציאת s/pdif אינם מתאימים מאחר שיש להם header בעל שני פינים בלבד שנועד לחיבור לכרטיס מסך בלבד. (ל header שנותן יציאת s/pdif דרושים 3 פינים אבל לכרטיס מסך Gigabyte חסכו בפין של 5V). לוח האם שנבחר תומך במעבדים דור 7 ולכן הלכתי כבר על מעבד דור 7 שג…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני מרכיב לחבר מוגבל בתקציב מחשב בסיסי לשימושים בסיסיים - אינטרנט, אופיס, סרטים וכו'. יריץ win7, שום גיימינג/גרפיקה או תוכנות כבדות אחרות. חשבתי להרכיב מפרט כזה: מעבד - G840 (כ-400 ש"ח). קירור למעבד - להשתמש בקירור שבא עם ה-Box (חינם). לוח אם - Intel DH67BL (שווה כ-450 ש"ח. השגתי בקומבינה - חדש באריזה, חינם). זכרון - Kingston 2G 1333 (כ-75 ש"ח). דיסק - Samsung 500GB F3 (כ-200 ש"ח). צורב - איזה x22 של LG/Samsung/Sony (כ-125 ש"ח). מע' הפעלה - win7 home premium (כ-400 ש"ח). עכשיו חסר רק מארז, ספק והרכבה. אז אלה השאלות שלי: 1. איך המפרט? 2. לגבי מארז + ספק: הייתי מעדיף שייכנסו ב-200-250 ש"ח גג. מצד שני שיעשו את העבודה בלי פדיחות. רעש/נוחות/אסתתיקה וכו' לא ממש חשובים, …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום ותודה על כל עזרה בנושא [i1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג , המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" LG W2486L -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, הרכבתי מפרט מחשב חזק יחסית שהשימושים שלו הם אינטרנט, תכנות, סרטי HD וחשוב שהוא יחזיק לאיזה 5 שנים לכן ההשקעה יחסית גדולה למחירי מחשבים הפשוטים היום הרכבתי מפרט בסקייפיסי יצא לי 4.5K ולא חפרתי יותר מידי ואני רוצה את עצת המומחים בייעול המפרט אם אפשר לצמצם אותו ל-4 אני ישמח: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1065 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-H57M-USB3 ₪710 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950570 כונן קשיח Intel SSD Solid State Disk X25-V 2.5" 40GB SATA2 ₪634 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=X25-V כונן קשיח Westren Digital WD15EARS 3.5" 1500GB SATA2 64MB ₪575 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, חריגה של 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (מדעי המחשב), עריכה גרפית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדוס 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by שרדו,

אני מתלבט בין 3 מחשבים שבערך עומדים בתקציב שלי: HP NX500 Lenovo 3000 C200 עם מעבד Dual core Fujitsu Amilo pro V3405-2 היתרון של הפוגיטסו וה-HP בשבילי הוא המסך הקטן (14") אולם ללנובו יש מוניטין (אבל הוא היקר מביניהם) אני מחפש מידע לגבי האמינות של כל אחד מהם ולגבי השירות בארץ אשמח גם לשמוע בעד ונגד על המחשבים מבחינת ביצועים ועבודה לא היו לי ניידים לפני כן ומבחינת שימושים הם כולם מספקים אותי (למרות של-HP אין Dual core ואני תוהה אם זה יפריע לי בעתיד) השימושים שלי הם אינטרנט, אופיס, קצת סרטים ולראות תמונות תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. זה המפרט: מיועד למשחקים סרטים וOC פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים L204WT מסך ''20 LG L204WT - LCD מחיר לפריט - 2,061.00 ¤ 2,061.00 ¤ 18424 לוח אם Asus P5B Deluxe מחיר לפריט - 1,112.00 ¤ 1,112.00 ¤ T667UA1GC זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ מחיר לפריט - 550.00 ¤ 1,100.00 ¤ 6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,010.00 ¤ 1,010.00 ¤ LV182 כרטיס מסך WinFast PX7900 GS TDH TDV256MB מחיר לפריט - 1,051.00 ¤ 1,051.00 ¤ 250YS דיסק קשיח Western Digital WD2500YS 16MB 250GB מחיר לפריט - 460.00 ¤ 460.00 ¤ 4167B צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 מחיר לפריט - 191.00 ¤ * צבע לבן 191.00 ¤ CAC-T05-UW מארז COOLER MASTER Centuri…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by kalda01,

הציעו לי בבזק מחשב נייד דגם Aspire AS5732Z של ACER ב2500 וב36 תשלומים, אם אני מתחבר אליהם לADSL. האם הדגם הזה שווה את המחיר שהם מבקשים? אני צריך את המחשב רק לגלישה ושימושים כלליים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by spoty1977,

שלום לכולם. שוב אני נאלץ לבקש מכם חוות דעת על מפרט. המחשב מיועד בעיקר למשחקים (l4d2 / BFBC2 /CRYSIS וכו'). יש לי כבר מארז,ספק (500W),כרטיס מסך 8800GT ,דיסק קשיח וציוד הקפי- על OC אני מוותר .... מעבד,לוח אם וזיכרון,חשבתי על המפרט הבא: Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET 287.00 ₪ - 1 1 AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX 750.00 ₪ - 1 1 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 149.00 ₪ - 1 1 RSM אקספרס - הרכבת מחשב מהיום להיום 99.00 ₪ - 1 1 סה"כ-1285 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לפני שאמלא את השאלון, אסביר שפירסמתי בקשה דומה בפורום ניידים, שם הומלץ לי לבדוק אופציה למחשב נייח בתקציב הנ"ל. המחשב מיועד לאחותי. מבחינת התקציב, הראשוני הוא 1800 שקלים. במקביל, אני בודק אופציה להוסיף לה כ-1000 ש"ח לתקציב בעצמי, כך שהתקציב השני הוא 2800 שקלים+-. אשמח לקבל הצעה לשני התקציבים הנ"ל. סה"כ היא מחפשת לשחק רק במשחק סימס 4, באיכות טובה+, שהמשחק ירוץ חלק בלי להיתקע. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 שקלים למפרט אחד+2800 שקלים כאופציה למפרט חזק יותר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם כך הוא נמוך. אם יש אופציה למשהו באמצע, בין שני התקציבים הנ"ל בלי להתפשר הרבה אז גם טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מהתקציב של 2800 שקלים אני מש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by קייזרמן,

שלום לכולם! ברצוני לרכוש מחשב נייד בתקציב של בין 5000 ל- 6000 ש"ח. אני רוצה ויסטה... לכם אקח זיכרון של שני ג'יגה. ואשמח למעבד ליבה כפולה במהירות של 2 ג'יגה הרץ. מסך מט ולא מבריק כמובן... לא אלך על הקטנים כי הם יקרים, לכן אני מניח שהגודל הוא 15.4 אינץ'. שימושי אינטרנט ומעט תוכנות גרפיקה. יש למישהו המלצה גורפת על מחשב ש"כולם מרוצים ממנו"? יש כל כך הרבה!!! ההתלבטות היא בעיקר בין HP ל בין DELL אינספיריון החדש... למרות ששמעתי שהמסך שלו גרוע. או ששמעתם על משהו אחר... יש המלצות??? אני אובד עצות! תודה רבה לכולם....

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים