ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. שמעתי על הפורום מחבר המלצות טובות על העזרה והתמיכה פה והחלטתי להירשם (כפי שאתם רואים הודעתי הראשונה) אז אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולייעץ, תודה רבה לעוזרים ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 GTA וכל השאר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט למשחקים (סרטים וקצת פוטושופ) ורציתי לשאול לדעתכם עליו ובקשר לאפשרות אחרת מעבד i5 750 +מאוורר של הקופסא לוח אם GA-P55M-UD2 gigabyte זיכרון 2GB 1333mhz transcend X2 כרטיס מסך HD5770 ספק HEC 500W מארז ANTEC עם 2 מאווררים צורב LG זה יוצא בערך 4000 הכרטיס מסך לא חזק ביחס ל4890 וgtx260 לכן חשבתי שיגיע הזמן אפשר לקנות עוד 5770 לקרוס פייר בגלל הצריכת חשמל הנמוכה שלו (500W אמור להספיק ?) אבל מצד שני אפשר ללכת על מעבד Athlon IIX4 וכרטיסמסך HD 5850 . זה יוצא אותו מחיר כולל. (ה5850 שווה בביצועים כמעט לשני 5770 על קרוספייר) אני לא יודע עד כמה התפקיד של המעבד חשוב בתמונה הגדולה של השרשרת ביצועים ואיפה להשים את הסדר עדיפויות. האם האטלון יהווה צוואר בקבוק ? איפה באמת הת…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה באמת צריך לשים כך שלא יהיה בזבוז סתם אבל גם שלא תהיינה פשרות מיותרות. המפרט יכלול הכל. צורב, עכבר, מקלדת ומסך, אמצעי קירור ואיוורור נחוצים וכל השאר. כמובן המגבלה המקסימאלית היא 11500 ש"ח למזומן. האם יש הצדרה לסכום כזה או 5000 ש"ח הם די והותר. אשמח לתשובות.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מרוחק מהראוטר (nighthawk). אני לא רוצה לשרשר כבל רשת בכל הבית. אני מחפש wireless bridge שיתחבר לרשת הרגילה שלי (בצורה אלחוטית) ויאפשר חיבור של המחשב ישירות אליו (בצורה חוטית). אני רוצה לחבר את המחשב בקצב גבוה לרשת. למישהו יש נסיון עם פתרון כזה? יש המלצות למכשיר מסויים שמתאים? התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח. תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מפרט שיחזיק משחקים כבדים לזמן רב, כלומר, כמה שנים. אין צורך במסך (יש), רמקולים (מערכת סטריאו מחוברת למחשב), עכבר (יש) ומקלדת (יש). אני מוכן להתפשר לכונן קשיח לא גדול במיוחד, אני לא מוריד סרטים ומשחקים אז הוא לא יתמלא מהר. (יש עדיפות ל AMD, אגב). כרטיס מסך הייתי מעדיף מסדרת ה 6800 ויש דגש על ה RAM. אגב, שכחתי להוסיף, אני לא מתעסק באוברקלוקינג. הייתי מנסה להרכיב מפרט בעצמי, אבל אני לא מבין בזה הרבה ואני צריך עה של מבינים. מחיר... ממ.. בתחום ה 8000 ככה, יכול לגלוש קצת למעלה. - תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד+אינטרנט. יש בסלקום חבילה של מחשב+אינטרנט ב130 שקל כשההתחייבות ל18 חודשים והתשלומים למחשב הם ל36 חודשים. (כלומר אני מתנתק אחרי 18 חודשים אני ממשיך לשלם 50 שקל בחודש לעוד 18 חודשים). הבעיה היא שהמחשב שהם מביאים הוא מעפן... אני רוצה מחשב שיספיק לי לאינטרנט, לעיצוב (פוטושופ, פלאש) ואולי גם לWoW (הגדרות Low, לא יותר מידי) יש עוד חברות שאני יכול לעשות דרכן אינטרנט לנייד? מה ממולץ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , מחפש לשדרג מחשב ישן ב 5 שנים , מצ"ב הדרישות : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3200 עם אפשרות לחרוג עד 100 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כל המשחקים החדשים ב 1440p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - קיים כרטיס מסך 1070Ti 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
או קיי, שלום. אני מודה שבמחשבים ניידים אני צריך יעוץ. אני מחפש מחשב נייד עם 2GB זיכרון, לפחות 160GB כונן קשיח ומעבד טוב.מסך 15.4 (לא פחות) לא איכפת לי AMD VS INTEL. מיכוון שאני רוכש את המחשב לעצמי, הרכישה היא נטו מחיר דילר. מכרתי כמה מחשבי טושיבה A210 ולקוחות מרוצים. האם יש מחשבים ברמה דומה נניח של HP, LENOVO או LG שיכולים לענות לצרכים? חשוב לי ולכולם כמובן נושא האחריות, ואני יודע וקראתי את בעית האחריות. (לא נתקלתי בצורך של שירות ממכירת ניידים..טפו..טפו..טפו..חמסה.)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשתמשת תעבוד בינתיים על 12 Pinnacle Studio יחד כמה אפליקציות נלוות. לא נראה לי שמדובר במשהו שכולל בתוכו עיבודי תלת-מימד ודברים מסובכים בשלב הזה. כנ"ל לגבי תכני HD. כן מדובר בעסק קטן, ולכן המחשב צריך להיות יציב כמה שנים טובות, בקיצור אני סומך עליכם. השקט לא חשוב כמו האמינות של המחשב. אם השקט והאמינות הולכים ביחד, אין בעיה. זה כבר השטח שלכם. לא נדרש ציוד היקפי. give me your best shot. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב HP Pavilion DV6 1230ej לפני שבוע בערך. עם המחשב מגיעה מערכת הפעלה Vista Home Pre ובה הקול פועל בסדר גמור ואין איתו בעיה ככה שזו לא בעיה של חומרה. הבעיה שנתקלתי בה היא שאני סטודנט בטכניון וקיבלתי עותק חוקי של Windows 7 Pro והתקנתי אותו על המחשב אך הייתי צריך לפרמט את המחשב בשביל זה. התקנתי את כל הדרייברים של המחשב גם של הקול אבל זה לא עוזר הקול במחשב לא עובד בכלל לא שומעים כלום. ניסיתי הכל ואני כבר אובד עצות. המחשב רק בין שבוע ככה שאני לא רואה סיבה שמשהו בו לא יעבוד בעיקר שמותקנות בו רק תוכנות חוקיות ואין לו שום תקלה פיזית. בבקשה תעזרו לי....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=53b5d3dda3267 אפשר להתעלם מהמסך, חוץ מהמסך המחשב יעלה 3.9K~. ציפיות מהמחשב-שיהיה מהיר וחזק, אין צרכים גרפיים מיוחדים - לא גיימר או משהו. אבל מתכנן להעמיס עליו קצת. הקירור קצת מושקע כי המארז יהיה בתוך ארון שיהיה סגור רוב הזמן. חסר פה כרטיס מסך, פשוט כרטיסי המסך באתר שלהם יקרים - מיועדים לגיימרים. http://ksp.co.il/?uin=15856 עם הכרטיס מסך זה 4-4.1K~ אשמח לחוו"ד על המפרט+על המפרט ביחס למחיר+על החברה עצמה(שאני קונה ממנה את הרכיבים) אם מישהו מכיר. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.מעבד INTEL 2200 2.לוח אם Gigabyte 3.זכרון פנימי 2GB 4.צורב Pioner 5.כרטיס מסך GeForce 8400 (512 מגה בייט אם אני לא טועה) 6.כרטיס קול/כרטיס רשת -מובנה לוח אם. 7.מארז Intel 8.ספק כוח -standard 9.מקלדת 10.עכבר 11.מסך MAG 19 אינץ' דק. סה"כ 2860 ש"ח. האם שווה? או בכסף הזה אפשר מה שיותר טוב? המחשב הוא לשימוש ביתי שכולל:מחשב לתלמיד (עבודה בOFFICE,פוטושופ וכיו"ב),מוסיקה,אינטרנט,משחקי פלאש,גלישה,סרטים,משחקים לעביר את הזמן. כדי שהוא יהיה שקט,ואני לא מתכון לעשות OC,והמשחקים שאני מתכוון לשחק בהם זה משחקים לעביר את הזמן,אין לי העדפות לחברות חלקים מסוימים. והוא צריך להחזיק מעמד בערך 3-6 שנים. דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אזז ככה ישלי מחשב כבר כ 6 שנים והוא חצי מת והגיע הזמן להחליף אותו 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?טיפה משחקים ותוכנות מוזיקה כגון :קיובס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לכ כלכך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta iv שירוץ חלק אוו לחילופין battlefield 3 באיכות נורמאלית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hi sorry for the english I don't have hebrew font yet I need a complete list of components for a good system : I know what I want more or less but I need recommendations for shops, prices, different parts and whatever else you think relevant. Hard Drive - 160GB (sata) screen - 19 inch, CRT not LCD memory - 2 chips of 1gb each motherboard - I don't know but it should match the graphics card keyboard + mouse - whatever is considered good Drives - 1 DVD burning drive should be enough graphics card - something good with 250MB any suggestions for changes are welcome!!! Thanks for all the help! [br]פורסם בתאריך: 7.04.2007 בשעה 05:56:18 forgot, sorry:dual-core pr…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך samsung t220 רזולוציה 1650*1050. חנויות אפשריות KSP אייבורי, נועה מחשבים ופנדה. תודה רבה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב בתקציב 7000 שח עדיף שימוש חלקי בתקציב המטרה העיקרית של המחשב הוא משחקים בגרפיקה גבוהה רזולוציה 1680X1050 ללא צורך בציוד היקפי הרעש לא חשוב בכלל (1) לא מתוכנן אוברקלוק למחשב אני מעדיף שתיכלל מערכת הפעלה ווינדוס 7 (לא חייב) אני גר בחדרה אין דרישות לחיבורים מיוחדים או מארזים לא מתוכנן שידרוג משמעותי של המפרט בהמשך אך יש דגש על כרטיס מסך חזק מאוד !!!! לא משנה של נווידיה או רדאון עם תמיכה ב DIRECT X 11
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתחיל ללמוד בקרוב באוניברסיטה ואני אשמח לעזרה ויעוץ במה עדיף לי לקנות לפטופ או מחשב נייח. אני צריך לפטופ אולי בשביל השיעורים וכדי ללמוד עם חברים מחוץ לבית, מצד שני אני אוהב לשחק במחשב ולא יודע עד כמה הלפטופ יכול להיות נוח וחזק מספיק. אשמח אם תוכלי לעזור לי בהתלבטות ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. הא…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסתכלתי על הפורום שלכם... ואמרתי זה המקום לברר... תראו אני חסכתי כסף כבר הרבה זמן לקניית מחשב, וגם אני מקבל סוג של מענק מהעבודה של ההורים שלי לקנות מחשב.... (ככה שיש לי סכום די נכבד ...).... חשבתי על כול מיני רכיבים לשים במחשב הזה, אבל אני לא מכיר שמות ספציפים ודגמים... אני אשמח מאוד אם תוכלו לתת לי פירוט של רכיבים שלדעתכם הם הכי טובים כיום (-רכיבים כמו: מעבדים, מארזים, יחידות קירור, כרטיסים למיני....).......
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט בעיקר למשחקים ולעריכת ווידאו! לא צריך יותר מ160 GB, שיהיה שקט חשוב מאוד!! לא צריך צורב או כל ציוד היקפי! לא משנה מאיזו חנות העיקר שיהיה אפשר ללכת לאסוף משם. משלם במזומן. אני סומך עליכם חבר'ה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב למטרות פוקר: מה שחשוב לי שיהיה : עבודה מהירה. יכולת של המסך להכיל הרבה שולחנות מבלי שיעלו אחד על השני. מסך גדול. (פחות חשוב ממה שציינתי למעלה, אבל כן חשוב). בעבר היה לי : Dell XPS 15 9500 - גודל 15.6 (לא סגור בדיוק אבל משהו בסגנון) היה מחשב מעולה. מבחינת מסכים - יכולתי להריץ 16 מסכי פוקר והם היו מסתדרים יפה אחד ליד השני. חסרון - עבד באיטיות, היה חלש מידי, התנועה לי הייתה חלקה והמחשב היה איטי ונתקע כשהעמסתי עליו שולחנות. כרגע יש לי: Alienware m18 R1 - גודל 18אינצ’ המחשב עובד חזק, הכל טס. גם כשאני מחבר מסך מהצד בשביל עוד שולחנות אין תקיעות. חסרונות: רק עד 6 מסכים על הצג של המחשב. ברגע שאני עולה על זה - כל המסכים מתחילים לעלות אחד על השני ואני …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כאמור, צריך מסך 12 אינטש, זמן סוללה לא חשוב בכלל, הביצועים חשובים, המשקל קצת פחות, אבל בגודל מסך כזה, שיהיה מתחת ל1.6 עדיף... התקציב: עד 10,000, אבל עדיף פחות... תודה מראש (:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא הלכתי לפי הנוסח של הבקשה שמופיע בחוקי הפורום. -- אוקיי, אז אני רוצה לקנות לפטופ. אלה השימושים שיהיו לו: -אינטרנט: YOUTUBE, אתרים שונים, FACEBOOK, EBAY -הורדות -סרטים -PHOTOSHOP -OFFICE ורוצה שיהיו בו: -ANTI VIRUS -ANTI SPYWARE בנוסף אני רוצה: -לשבת עם המחשב בבית קפה, ברכבת -לחבר את המחשב לטלוויזיה עוד דרישות/העדפות: -שיהיה נוח לכתוב במקלדת שלו -שיהיה לו מספיק אורך זמן בלי מטען. -שיהיה לו ביצועים שיספיקו לנ"ל -שהארדיסק שלו יעביר קבצים יחסית מהר- בגלל ההורדות וכו' -כרגע אני רגיל במחשב הנייח שלי להפעיל באינטרנט במקביל הרבה לשוניות, אני לא בטוח אם זה חייב להיות אפשרי במחשב הנייד שאני אקנה אבל זה צריך להיכלל בחשיבה של בחירת המחשב. -שיראו במסך שלו מספיק טוב גם אם התנאים הם …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את ה Asus Eee Pc שמגיע עם נפח של 3.72g אחרי התקנת מערכת ההפעלה(xp) ואחרי שהמערכת לקחה לי 1.5g בתור זיכרון וירטואלי לא נשאר הרבה מקום(קצת פחות מגיגה). אני בכול מקרה ידעתי מראש שאני הולך לקנות כרטיס Sd על מנת להרחיב את הנפח שאיתו מגיע הנייד. לאחר שצפיתי קצת במחירים החלטתי ללכת על ה8g מכיוון שה16 קצת יקר לי וגם כי אני לא צריך כול כך הרבה מקום. מה שאני שואל זה בעצם איזה כרטיס Sd יתאים לשמש להרחבה זו. יותר מכך ראיתי ש ב Zap יש מהירויות שונות מ45 ועד ל300. אני מתאר לעצמי שככול שזה מהיר יותר ככה טוב יותר. אבל מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני קונה Sd ולא הארד דיסק אני אשמח לעזרה בנושא . תודה מראש לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה מראש לכל העוזרים. אני מנסה לעזור לאחי לבנות עבורו מחשב טוב שמשמש לעריכת וידאו מקצועית. ברשותי כרטיס עריכה חדש מדגם matrox rt x2 hd אשר עבורו אני מנסה להתאים מערכת איכותית בסכום של כ5000 ש"ח (ניתן לחרוג במעט אם היתרון גדול.) לא מצאתי הרבה אתרים בארץ שמציגים מפרטים ראויים אני מאוד מקווה שבפורום נכבד זה אמצא מבינים בתחום שיוכלו לעזור לי. טוב נתחיל, חברת מטרוקס יצרנית כרטיסי העריכה מציינת באתר שלה כי הם בדקו מספר מערכות שעליהם הם מוכנים להתחייב שהם טובים וישנם מפרטים נוספים שממליצים עליהם סוחרים שונים אם כי הם לא נבדקו על ידם. המלצת החברה ללוחות אם : http://www.matrox.com/video/support/rtx2/rec/mb_sys/home.cfm כמובן שאני אעדיף לוח שתומך בזיכרון גדול אם כי במחירים של הי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-