ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
אני מבקש את עזרתכם בבניית מחשב לחבר בתקציב מינימלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בייתי (משרדי) אולי מעט משחקים פשוטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא כרגע, אולי בהמשך יירכש כרטיס מסך פשוט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4 אלף, מאה שקל לפה או לשם לא יהרגו אף אחד. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים (COD, PUBG, FORZA וכל מיני), גם כן פוטושופ ו indesign, ולשדר סרטים לטלוויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מעדיף שיהיה SSD אחד קטן, 240 ג'יגה, אין צורך בהארד דיסק נוסף כי יש לי כמה כאלה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות 6. האם ישנה הגבלה או העד…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי באתר הזה את המפרט הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~35670~88~0.htm?x=1 ורציתי לקבל חוות דעת ממי שמבין על המחשב הזה המחשב מיועד בעיקרון לקצת משחקים כמו COD וכו' ולעבודה פשוטה על האינטרנט אבל שיהיה מהיר מאוד ולא איטי בעיקרון אני לא מבין איך המפרט הוא כל כך זול למפרט שנראה יחסית טוב מבחינתי למשחקים ודברים כאלה יש לו מעבד שנראה לי מאוד טוב יש לו 8GB RAM כרטיס מסך אני חושב שהוא בסדר לא משהו מטורף אבל סביר יש דיסק קשיח קצת קטן אבל לא משהו נורא ההרחבות היחידות שאני חושב שצריך זה דיסק קשיח יותר גדול ויותר זיכרון RAM נגיד להרחיב ל16 GB רציתי לדעת איך זה הגיוני שמחשב כזה שהוא נראה מצוין כזה זול? והאם זה מחשב טוב לשימושים שתיארתי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי בעיה בלבחור במפרט אני מבקש מלא פורומים לבנות לי מפרט הכי טוב שאפשר לגיימינג בתקציב של 5000 עכשיו הבעיה שכל אחד שבונה לי מפרט בונה לי מפרט שונה ואני בתור אחד שלא כזה מבין במפרטים לא יודע במה לבחור.. נגיד אחד בונה לי מפרט - מתייעץ עם מישהו אחר עליו והוא אומר לי שהוא גרוע. אפשרי לבקש מפרט טוב בתקציב הזה שאי אפשר לערער עליו שהוא הכי טוב שאפשר להשיג בסכום הזה? כרטיס Gigabyte Geforce 770GTX Windforce 3x 2gb OC 1. מה התקציב המקסימאלי ? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב חדש בעיקר למטרת משחקים (אבל לא יותר מידי...) עד 3000 ש"ח, רצוי כמה שפחות. קבלתי הצעה לשני מפרטים: AMD athlon 5200+ box Abit AN52 AM2 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ CL5 special OPS Edition Twintech nvidia GeForce 8600GT XT 256MB DDR3 WD 160GB SATA2 LG GSA-H42N מארז + ספק לא ג'נארי 400W מחיר: 3100 ש"ח כולל הרכבה AMD athlon 3800+ box Abit AN52 OCZ DDR2 2048MB 667MHZ WD 160GB SATA2 Radeon 1950XT 512MB DDR3 LG H42N מארז + ספק לא ג'נארי 400W מחיר: 3050 ש"ח כולל הרכבה המפרטים הם מהחנות foxpc (foxpc.co.il) אבל אפשר להציע גם חנויות אחרות מאזור הצפון (בעיקר חיפה). כמה שאלות: 1. איזה מבין שני המפרטים יהיה הכי טוב? (באחר מעבד+זיכרונות יותר טובים ובשני כרטיס מסך יותר טוב) 2.…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מה הסיבה שבמפרטים המומלצים לגיימינג באתר ממליצים על מעבד i7 במפרטים שיש בהם רק כרטיס מסך אחד ולא SLI?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? לימודים - אינטרנט ואופיס בלבד * גודל המסך? 13 - 14 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא כבד מידי, משהו שאין בעיה לסחוב יום יום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיחזיק לפחות יום (יום לימודים) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: לא. תקציב : 2000 - 2500 שקל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי זה מה שבניתי על פי ידע כללי של השוק היום עם הסתכלות רחבה על העתיד , הרצתי שני מפרטים שהם כמעט אותו דבר בשני אתרים:: האתר הראשון הוא IPQC : מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1552 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-DS4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1211 כרטיס מסך: EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 : 896-P3-1255-AR - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1477 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤315 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8-8-8-21 - F3-10600CL8D-4GBHK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤569 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי אחריות: שנה. מ…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין צורך לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח אם יש סיבה ממש מוצדקת. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מולטי טסקינג של תוכנות כבדות יחסית, עריכה גראפית ומשחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? LG W2486L LED 24" 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין מגבלה, כמה שצריך במידת הצורך (אך הצרכים שלי מינימלים לכן לא נראלי אני יעבור את ה2000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, ראשלצ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני רוצה מפרט שיוכל להריץ ווינדוס ויסטה בצורה טובה, ובכל זאת משחקים ברמה הגבוהה. דרישות שלי הן מחשב ללא OC זכרון של 2 גיגה לפחות הארד דיסק עם או בלי רייד, אני לא יודע עם עדיף. כונן די וי די וצורב די וי די לא צריך מסך, עכבר, אבל צריך מקלדת טובה. רמקולים שיהיו טובים למשחקים וסרטים. מארז שיהיה מעוצב יפה, אנ יאוהב את השטויות האלו...לא רוצה מארזים כמו HEC אגב אני לא צריך מסך... מה נשאר עוד...לוח אם טוב..בסה"כ אני רוצה מחשב שיחזיק מבחינת ביצועים וביצועים גרפיים לשנתיים מינימום.. ויריץ משחקים ב- HIGH DEF אם יש הצעות תפרטו ואני אשמח לקרוא ולהגיב. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן... דרישות: E6400 2GB זיכרון כ.מסך: 8800GTS 320MB לגבי מסך אני מתלבט... אם אפשר להכניס בתקציב dell 2007....? אם לא איזה מסך מומלץ למשחקים? מארז ללא ספק, אך מתאים ל8800GTS. ספק: לא צריך - יש לי enermax noisetaker 370W. כונן קשיח: יש 120GB sata2 W.D עריכה: בניתי איזשהוא מפרט איך הוא?? דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box 1470 ¤ 1 GIGABYTE GA-965G-DS3 LGA775 795 ¤ 1 G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1190 ¤ 1 BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION 2190 ¤ 1 NEC AD-7170 18x DVD+/-RW/RAM Double Layer BLACK /WHITE 185 ¤ 1 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro PWN 160 ¤ 1 סה"כ: ¤ 5990 מחיר כל תשלום: 5810.3 מחיר סופי: 5810.3
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי שנקנה לפני שנתיים וחצי. הריכוז יהיה סביב כרטיס המסך והזיכרון לדעתי, וכמובן שחוות דעת נוספות יתקבלו בברכה! התוכנית היא לרכב על המבצעים של הBF במידה והם משתלמים. המפרט הנוכחי שלי: [TABLE=width: 500, align: right] [TR] [TD=align: left]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Arctic Freezer 13 CPU Fan[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]GIGABYTE P67A-D3-B3 s1155, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Kingston SSD 120GB SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA I…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנושא הקודם שפתחו אך אני פותח חדש עם יציאתו של הכרטיס החדש: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306175.0 אני רוצה מחשב ב7000 שקל שיכלול את הGTS החדש , מסך LCD תותח למשחקים ומחשב שקט שיחזיק לי לשנים ארוכות כי אני לא משדרג, ואני חוזר שום OC לא יבוצע. תיתכן קפיצה עד 7500 שקל אם צריך אך מומלץ שלא. תודה. =]
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, תקציב עד 3k חריגה 200 שימוש: אופיס, אינטרנט וסרטים, ללא התניידות מחוץ לבית
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את המחשב הבא Intel core i7 7700k Gigabayte Z270X-UD5 Kingston 32GB RAM DD4 2400MHz GIGABYTE GeForce GTX 1070 8GB Samsung evo 960 nmve SSD 256GB Seagate 2TB HDD Antec 550w PSU עבור 3300 שקלים? היעוד הוא עריכת וידאו תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב htpc לסרטים ב1080p משחקים כבדים והכי חשוב שיעביר פורמטים חדשים 4k חשוב שיהיה שקט וחזק.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון, מאז שעשיתי את המעבר ללינוקס, הרבה פעמים אני צריך לעשות ריסט למחשב ולעבור לWINDOWS בדול בוט שלי בXP, אני לא סובל את זה, אני עובד על 1GB ראם, במחשב הנייד, נורא, פשוט נורא. אני אעבוד עם VMWARE הרבה, ועוד כלים. אני ארצה לשחק במשחקים, לא מעט, ברמה גבוהה, אבל לא מוגזם, אפשר אפילו פחות מ4850, משהו לכיון 4760, או איך שלא קוראים לו, מהסדרה החדשה. מארז לא צעצוע, בבקשה , בלי פלסטיק שמסטיק, פורטים נגישים, ונוח. אווירור נחמד ושקט בבקשה, דגש על זה, כי המחשב יהיה בחדר שינה(ז"א בלי פאקינג לדים, כבר נדפקתי ככה פעם אחת לא לחרוגגגגג. התשלום במזומן(כנראה) מסך 22",סגור. בבקשה בבקשה לא מארז מכוער, ובלי פלסטיק יואוו המארז של המחשב הקודם שלי התפרק פשוט, נתתי לו מכה קטנה והפל…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה על מחשב נייד לפי הפרמטרים הבאים: תקציב: עד 4,000 שקלים דרישות: יכולת עיבוד חזקה זיכרון רחב אחריות יצרן עד 3 שנים שיהיה חזק ויספיק לפחות ל- 4,5 שנים הקרובות שימושים: פוטושופ ותוכנות עיצוב נוספות גלישה אופיס תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
בוקר טוב, יש לי מחשב נייד HP G7000. אני רוצה להגדיל את המקום בדיסק הקשיח מ-120 ג"ב למשהו כמו 300 ג"ב בערך. כמה העסק אמור לעלות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בסכום של עד 4,000 ש"ח בארץ. * מטרות המחשב? סרטים (חיבור לטלויזיה), אינטרנט, אופיס ותכנות בשפות שונות. * גודל המסך? 15/17 אינץ'. * רזולוציית המסך? לא יודע עד כמה זה רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יותר מהרגיל (סביב השעתיים/שלוש) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1T אבל אם המחיר יכול לרדת משמעותית אז גם 500GB יכול להיות מצויין. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? היום יש לי Lenovo ThinkPad כבר 5 שנים ואני מאוד מרוצה ממנו אך לא חייב להיות Lenovo. תודה מראש לכל העוזרים...!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני צריך המלצמה למחשב נייד + תחנת עגינה, התקציב בערך 6000 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לפיתוח תוכנה, ועבודה משרדית. לא מיועד בכלל למשחקים. רוב הזמן הוא ישמש כמחשב שולחני, ולכן תחנת עגינה. מה אפשרויות המומלצות?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי, ראיתי, שמעתי ו... יצאתי מבולבל מחפש נייד שעיקר שימושו יהיה לכתיבת מסמכים, אינטרנט, מוסיקה (חשוב לי שיהיה סאונד טוב) וכמובן שיהיה אפשרי לעבוד איתו באור שמש (לא מבריק). חשוב לי גם בלוטות' וכמובן WI-FI. HD מינימום 250 (אני יודע שאפשר להגדיל אבל חשוב שישב במסגרת התקציב) והכי חשוב... אחריות אחריות אחריות (כמה שיותר :-)) עריכה: קיבלתי המלצה על טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7206&perur=2&t=1&c=339 אפשר להוסיף USB BT ב-49 ש"ח.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד בעקרון הרעיון המרכזי, שלו הוא רק משחקי מחשב, אני מעדיף מחשב עם אחריות ומחנות אמינה. אני מעדיף לא לחרוג מהמחיר וגם אם כן לא בהרבה (משקל לא משנה לי). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודעת איך משנים כותרת בכל אופן התקציב 5000 ולא כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך זה מצויין אך לא על חשבון הביצועים, מצד שני אם לצורך העניין SSD לא ישפר דרסטית את הביצועים אז לא חייב להוסיף אותו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש לצורך פרנסה המחשב יעבוד הרבה (בעז"ה כמובן) תוכנות: פוטושופ אילוסטיירטור אינדזיין בלבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-