ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 כל משחק כבד בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח (לא כולל כרטיס מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, קצת עבודה משרדית וצפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dead space 1+2, Batman Arkham City, Deus Ex HR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900x1200, בגודל 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוכנה hp on screen display היא טובה למחשב הנייד שלי?יש לי מחשב נייד של hp עכשיו היה לי אותה במחשב מותקנת ומחקתי אותה להוריד אותה מחדש ? אני התקנתי את התוכנה לפני חודש ומחקתי אותה אתמול כאילו המחשב הנייד שלי צריך את התוכנה הזו?
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
* מטרות המחשב?גלישה,משחקים (ביניוני-עד פיפא),צפייה בסרטים,סדרות ואופיס. * גודל המסך? 15.6" אם קיים דגם ממש טוב אז אין בעיה עד 14" * משקל רצוי? לא קריטי - מצידי עד 4 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא דרוש זמן ארוך - כל עוד יש שלוש וחצי שעות עבודה (העבודה מופיעה למעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות שלוש יציאות USB עם תמיכה בUSB 3,חיבור לאוזניות/רמקולים,ESATA,VGA,HDMI * בלוטות?אין צורך מיוחד אבל אשמח אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? מעדיף 1TB - אם קיימת אופציה ליותר אשמח - מצד שני אם קיים נייד מוצלח עם 750 אשמח להתפשר. * כונן CD/DVD? צורב? DVD צורב * כונן Bluray?לא - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?בשביל מה זה טוב ? (לא מת…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ותוכנות שרטוט * גודל המסך? 13.3 - 14 * משקל רצוי? 1.5-2 עדיף. אם אין אפשרות אפשר עד 2.3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אם יש אפשרות ל8 תאים לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) hdmi usb3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אבל אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell, asus לא פוסל אפשרויות בגדול המחשב מיועד לשימוש סטודנטיאלי בסיסי. אני לא משחק בכלל אבל צריך כרטיס מסך סביר (hd 4000 או דומים ) חשוב חשוב חשוב …
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? בין 3,500-4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא יש שיפור ממש משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Starcraft 2 ובעיקר משחקי אסטרטגיה ו -RPG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמחברים אותו למסך חיצוני - רואים. (המחשב עובד מצויין) על הצג של הנייד, יש רק אור, ועשלוחצים על Fn+ להאיר/להחשיך את המסך, רואים שהתאורה עובדת. כלומר, זה כנראה לא האינוורטר. האם המסך הלך? אולי הכרטיס מסך? איך אפשר לוודא?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם אציין שאני רוצה לקנות רק את הרכיבים עצמם ללא הרכבה בחנות, אז עדיף שיהיו בקופסאות ריטייל. שבוע הבא אני נוסע לאילת ואני מעוניין לקנות מKSP שם, כך שאשמח אם תתנו לי תשובה במהרה ואולי אוכל להזמין חלקים שאין במלאי. במידה וזה לא ייצא לפועל בגלל אי זמינות של חלקים, אאלץ לשנות את המפרט בהתאם לחנות TMS. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים FULLHD, אופיס, מולטיטסקינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות ה-6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, רק אם זה שווה אז זה (בערך 200 שקל, משו כזה) 2. מה שימושי המחשב ? משחקים חדשים וכבדים גראפית (כמו BF3, CRYSIS 3 וכו') ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS 3, MASS EFFECT 3 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (מקסימליות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מארז (אני קונה Fractal D…
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות נייד בחו"ל עם אחריות בינלאומית (שתקפה בישראל) לצרכים סטודנטיאליים (כלומר בעיקר אינטרנט, וורד ותוכנות אופיס). יהיה נחמד אם יכול להריץ משחקים סבירים אבל לא חובה. הדרישות שלי הם מסך 15 אינץ' (רצוי מט) ומשקל עד 1.5 ק"ג. יש למישהו המלצה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התבססתי על המפרט במדור מפרטים מומלצים במחיר 2300 ש"ח. המפרט נראה לי מתאים לי בול, ויש רק שני שיפורים שאני רוצה: 1. שקט. אם אפשר לשדרג למארז שקט במחיר סביר (עד 450 ש"ח) ועם פוטנציאל נמוך לכניסת אבק ופרווה. למארז צריכות להיות יציאות עיליות (עומד על הרצפה) 2. שדרוג לוח אם. ראיתי שהלוח המוצע תומך בעד 8GB זכרון. אני מהסוג שמחזיק מחשב לאורך זמן. לא עדיף כבר לקנות לוח אם שמאפשר לי יותר? מה דעתכם על דגם GA-880GM-UD2H? ראיתי באתר של ג'יגהבייט ונראה לי מתאים. האם הוא באמת מתאים לשאר המפרט, והאם נמכר בארץ, בתקציב סביר (עד 600 ש"ח נגיד?)? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4239#ov 2.א. כרגע יש לי דיסק קשיח מסוג SCSI. האם יהיה אפשרי לחבר אותו למחשב במקביל לדי…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי גיל, חשבתי לחסוך כסף על מארז וספק כוח ולשים אותו בכרטיס מסך. יש כאן ספק 550 ו-7950 OC, עם כוונה לעשות המהרה למעבד. האם אתם חושבים שהספק יספיק לזה? יש מחשבות על המארז בפרט? בנוגע לשדרוגים בעתיד, אני חושב על CROSSFIRE, עוד מס' שנים אבל ואשדרג לספק 750 אז. אתם חושבים שזו קונפגרציה טובה? מבחינת המחיר הוא כבר יקר לי מעט - רציתי בסביבות ה5100. מעבד: INTEL 3570K - TRAY ₪1081 לוח אם: GIGABYTE GA-Z77X-D3H ₪801 זיכרון: tCORSAIR XMS3 8192MB (4096MBX2) : 1600, CL9 : CMX8GX3M2B1600C9 ₪299 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7950 OC 3GB GDDR5 - RETAIL - ₪1956 מארז: ENERMAX OSTROG + ENERMAX 550W BRONZE PSU - זמין במלאי ₪529 GLACIALTECH 120mm SILENT BLADE III - GT12025-HDLA1 ₪43 כ…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. כרגע יש לי (בזכות הפורום, אגב ): מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤758 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Seagate ST31000340AS 1000GB SATA2 32MB ¤562 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤309 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996640 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤1472 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4871GD5 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤173 כמות:1 http://www.sk…
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4985 זה המפרט חוץ מזה שחסר טיפה זיכרון ram לא מצאתי איזו בעיה עם המפרט והמארז שכנראה לא משהו. ספק איכותי, דיסק קשיח טוב, מעבד הכל עונה לצרכים שלי השאלה אם אני מפספס משהו. תודה לכל מי שיוכל לעזור לי. מעוניין בחנות מאיזור מודיעין לכן הלכתי על אייבורי אבל נראה שהמחירים מצויינים אשמח לחוות דעת נוספת.
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בתקציב של 3500-5000 אם מישהו בא מהתחום וגם מבין במחשבים, אני אשמח מאוד לשמוע הצעות למפרטים איכותיים. תודה שימוש המחשב: תוכנת קיובייס. לתוכנה גם פלאגנים שונים( UAD למשל). השקט של המחשב חשוב מאוד מאוד. ציוד הקפי עדיין לא נקנה...אבל ייקנה כרטיס קול M AUDIO C400 מקלדת שליטה יש. רכישה באזור השרון. עדיף תמיכה בFW USB3 E SATA\RAID אין לי מושג מה זה. שיהיה אפשר לשדרג אותו במידה מסויימת.
-
- 50 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אחרי שנים רבות שלא קניתי מחשב חדש, אני צריך לקנות שני מחשבים. אני חושב שאקנה לפי המפרטים המומלצים שבאתר פה, אחד ביתי בינוני, ואחד רב-תכליתי משובח. בזמנו, היה ידוע לי איפה קונים ולאן לא מתקרבים, אבל היום אני כבר לא מעודכן. אשמח לקבל המלצות לחנויות אמינות ועם שירות הגון בהן אפשר לבנות מפרט. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, שמעתי מחבר שהפורום הזה הוא הטוב ביותר לדברים מהסוג הנ"ל, אני כבר לא מעודכן במה שיש היום בשוק, לכן אשמח בעצתכם. המפרט שאני מבקש הוא ספציפי ומיוחד, בתקציב של עד 5000 ש"ח: לוח אם ומעבד - הכי חשוב מבחינתי - do your best כרטיס גרפי לא כזה מעניין - לא אשחק עליו בכלל, אלא בעיקר עבודה רציפה ותוכנות כבדות שתי יציאות למסכים (dvi עדיף) - אם צריך כרטיס גרפי מיוחד לזה אז סבבה שתי יציאות PS2 למקלדת ועכבר (במחשבים החדשים יש רק יציאה אחת משולבת) רמקול מובנה בפנים כונן floppy כונן DVD קורא כונן DVD צורב (חייבים להיות נפרדים!) ללא דיסק קשיח, ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר. חיבורי SATA מארז - עדיפות לקטן כמה שיותר. RAM: זכרון DDR3 ו8 ג'יגה לפחות (חשוב מאוד שיהיה חזק מהיר והרבה ממנו)…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אחד המעצבים בעבודה אצלנו צריך מחשב חדש ואני רוצה להרכיב לו מחשב חזק לעיצוב גראפי מקצועי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועיצוב גראפי בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: Photoshop CS5, Flash, After Effects, Premier, Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה ומעט עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (COD, Battlefield3, batman arkham city) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ' של DELL החדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה :-) 3. האם יש צורך…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שלום זה הוא מפרט למחשב רב תכליתי- משחקים, תכני HD, שימוש משרדי התקציב 7K- אין בעיה לחרוג האם יש חלקים שהייתם מציעים לי להחליף ולשפר? תודה! לוח ASUS X79 P9X79 S2011 מעבד I7 3820 3.6GHZ 10MB זכרון KINGSTON 2X4GB 1600 כרטיס מסך Asus Nvidia 560GTX 1GB דיסק קשיח SSD Corsair Force3 180GB ספק כח- כבר נרכש CHIEFTEC 550W אין צורך בציוד היקפי וכל חלק שאין פה- לא צריך. אין לי כוונות לעשות לו OC.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב של דל Studio 1569 שצריך להחליף לו מסך, אשמח לדעת איזה מהמסכים הבאים ממולץ: http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=dell+studio+1569+screen&_sacat=0 יש הבדלים גדולים יחסית במחירים והשמות שלהם לא אותו דבר. אשמח גם להמלצה על מקום אמין לתיקון המסך באזור המרכז. דבר נוסף ולא כל כך קשור זה אימייל התמיכה הטכנית של דל בארה"ב. חיפוש בגוגל לא מעלה שום תוצאה אז אם מישהו מכיר את הכתובת זה מצויין. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטי HD 1080p, מוזיקה, ולעיתים רחוקות תוכנות קצת יותר כבדות (Matlab ותוכנות סטטיסטיקה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בערך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לשדרג מחשב קיים כאשר הרכיבים שאני מעוניין להשאיר בם: מארז compucase 6a19+ מאוורים ספק seasonic350W צורב DVD , מקלדת עכבר וכו ואולי לבחון הישארות עם דיסק קשיח קיים WD130GB SATA לאור ההצפות של תאילנד 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים, אינטרנט, HD ,עבודה משרדית (בסוף זה רב תכליתי לכל בני בית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 9000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ותכנות כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני כנראה אתקין גם linux במערכת על מחיצה נפרדת או במכונה וירטואלית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, starcraft2,ut3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).שני 1920*1080, אחד לאורך ואחד לרוחב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת תמונות וסרטים בסיסית, אינטרנט, עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-