עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה דעתכם על המפרט הבא, עבור גיימינג קל (משחקי תפקידים ואסטרטגיה) ופיתוח תוכנה האם כדאי להחליף למעבד AMD עם 6 ליבות תקציב שעומד לרשותי כ- 3500 ש"ח מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪873 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: Gigabyte GZ-G1 Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 - מחיר: ₪213 ספק כוח: FSP Aurum 600W Gold 90+ כמות: 1 - מחיר: ₪510 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחש…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by edeNF,

שלום, מבקש המלצה למפרט בסביביות 4,000 (ניתן לחרוג אם יש הצדקה). המפרט ישמש בעיקר לצפיה בסרטים\סדרות, לכן חשוב לי הארד דיסק גדול. שימוש נוסף זה תכנות (ב-JAVA בעיקר אם זה משנה..). אני לא גיימר גדול אבל לפעמים בא לי ככה לשחק באיזה COD חדש אז אשמח אם הוא יוכל להריץ אותו טוב. אין צורך בציוד היקפי\מסך. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by jaksirak,

שלום חברים, אני מעוניין בתקנות מחשב שולחני חדש, ללא ציוד הקיפי (מסך, מקלדת, עכבר...). צריך רק למחשב עצמו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם חייבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס ועריכה סרטי HD (שימוש בתוכנת pinnacle חשובה לי מאוד). המחשב משמש גם לאיחסון סרטי HD למטרת סטרימינג בכל הבית. צריך על כן הארד דיסק של 2 טרה לפחות ומהיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש. משחקי רשת כרגע -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לאחר כ-4 שנים טובות. (שאגב, את המפרט הרכבתי [מזמן] בעזרת הפורום - תודה!!) אני בסה"כ מרוצה ממנו אבל רציתי לשפר מעט את הביצועים ע"י קניית זיכרון פיזי ואולי כרטיס מסך. הבעיה היא שלוח האם שלי ישן יחסית ותואם רק: DDR2 זה אומר שאני צריך לקנות לוח אם חדש. רציתי לשאול אתכם אם זה באמת מומלץ להחליף את הלוח-אם, אם זה סיפור גדול, ואם חברות כמו קיי-אס-פי עושים דברים מהסוג הזה. עוד שאלה מתבקשת היא - אם זה בסדר להחליף לוח אם, איזה דגם כדאי? (תכלס רק לצורך שידרוג זיכרון\כ. מסך) כנ"ל גם לגבי כרטיס המסך. צירפתי את המפרט עבור המחשב שלי. תודה רבה על העזרה Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 D…

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by ליאור67,

שבוע טוב .. זה נראה כאן רציני : ) איך להפעיל כרטיס סים במחשב לוח של סמסונג XE700T1A-H01DE זה טאבלט pc הכולל חריץ לסים (אורנג') ומודם פנימי 3G Modem (HSUPA, HSDPA, UMTS, EDGE, GPRS קישור לדף המוצר באתר סמסונג בגרמניה .. http://www.samsung.com/de/consumer/notebooks-displays/notebook-computers/slate-pc/XE700T1A-H01DE-spec כבר שלושה ימים ולילות אני מחפש פתרון .. מי יושענו ? ליאור .

• 5 תגובות
    • 5k צפיות
  6. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבחירת מוצרים למחשב חדש, בשלב זה אני לא מעוניין בכרטיס מסך ואשתמש בכרטיס המובנה. חשובות לי יותר יכולות העיבוד המהיר לצורך שימוש במחשב כHTPC ולמטרות עריכה, גלישה ותכנות. אין דרישה ליכולות גיימינג ותצוגה אדירות... רק מה שדרוש בכדי להריץ סרט בFHD ללא בעיה ובמקביל לעבודה במסך השני. המחשב יחובר לשני מסכים, האחד 47" והאחר 21". אשמח אם תוכלו להמליץ לי לשנות, לשדרג או לשנמך חלקים מהמפרט שצירפתי. חלק מהפריטים, כפי שרשמתי ליד, הינם פריטים שאעדיף לא לשנות. בקשר לשאר אשמח להתייעץ לוח אם: P8Z68-V/GEN3 ASUS 945 ש"ח - מעדיף שלא לשנות את הבחירה. מעבד: intel i5 2500k 999 ש"ח קירור למעבד: Zalman CNPS11x Extreme 330 ש"ח זכרון: 1600mhz ddr3 4X4 kingston…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by NadavAfuta,

היי, אמא שלי צריכה מחשב לצורכי אדריכלות. היא עובדת בעיקר עם AutoCAD וSketchUp. הבנתי שלצרכים האלה עדיף להשקיע בזכרון ומעבד מאשר כרטיס גרפי. בינתיים הרכיבים שלהבנתי יספיקו הם: i5 2500k 8GB DDR3 אשמח למפרט מלא ללא ציוד היקפי.

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by tulalala,

<blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בעייתי 2. מה שימושי המחשב גיימינג כבד אני רוצה שהוא יריץ כול משחק שקיים ושיצא בזמן הקרוב עד הכי גבוהה אני משחק על 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 לא יהווה בעיה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע אתם תחליטו 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/ לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה)…

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? Call Of Duty, Football Manager, FIFA 2012\13, NBA2K12\13. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. הא…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yigael_o,

היי לכולם, אני מעוניין במחשב שיחליף את הנייד שלי, כיום אני יכול להסתפק בנייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מגבלה, אבל נראה לי שזה מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח והרצת מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER-V ו VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FULL HD -לאילו הגדרות גר…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  11. Started by zedisdead,

יש לי היום מחשב בן 4 שנים שהמארז שלו הוא : מארז כולל ספק Antec Sonata Plus 550W אני מאוד מרוצה מהמארז כי שקט חשוב לי האם מומלץ להרכיב מחשב חדש על המארז והספק הישנים? העיקרון הדרישה היחידה שלי מהמחשב שכרטיס המסך יתמוך בחיבור שני מסכים - אחד של המחשב ושני טלויזיה לצפיה בסרטים באיכות כמה שיותר טובה. אבל רצוי כרטיס מסך שקט. מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  12. אני כבר די הרבה זמן מנסה להשיג מחשב נייד עם כונן שקורא גם כותרי בלו ריי במחיר שלא נמצא בשמיים . משום מה באופן קונסיסנטי היבואנים בארץ פשוט מתעלמים מהאופציה הזאת למרות שבחול היא קיימת ושבלו ריי זו טכנולוגיה שהיא כבר לא ממש חדשה . היום בבוקר למשל ראיתי את המחשב הבא בפרסום : http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH207C5E8&cfm=02851C725121 לכאורה מתאים לתקציב שלי ולדרישות , אלה מה , מכון ניחשתם ... הכונן הוא רק DVD . בחיפוש באתר של DELL ישראל נותן האחריות רשום בפירוש בדף של המחשב הזה שיש אופציה לכונן שקורא בלו ריי ( וגם אופציה לכונן שצורב בלו ריי ) : http://www.dell.com/il/p/inspiron-15r-se-7520/pd?~ck=anav הבעיה שלמרות שזה רשום בעברית שחור על גבי מסך ולמרות שאני מוכ…

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  13. שלום אני צריך עזרה לבחירת מחשב נייד המחשב אמור לשמש לקבלת מיילים בעיקר וקצת אופיס החיבור לאינטר נט חשוב תקציב עד 2000 שקל עדיף בלי חריגה אבל אשמח לישמוע הצעות עם יש משהו מיוחד תביאו ותפרטו למה * מטרות המחשב? גלישה בעיקר. קצת אופיס . * גודל המסך? רצוי גדול - 13.7 פחות או יותר * משקל רצוי? 1.7 לא יותר מידי כבד זה לילדה ובעיקר לנסיעות וטיולים* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן כמה שיותר לפחות 3 שעות משהו כזה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) רצוי USB3 ו-HDMI אבל לא קריטי . * בלוטות? רצוי אבל אין צורך* גודל מינימלי של …

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  14. Started by Offset,

1. מה התקציב המקסימאלי?1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל עדיף שיגיע לחריגה מאשר פחות ביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג בינוני-כבד בעתיד אולי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו רציני, גיימינג בינוני-גבוהה, פיפא הוא משחק אבל אם בעתיד הוא ירצה לשחק משהו טוב אז שיהיה כרטיס מסך ומעבד טוב למרות שהתקציב נמוך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by מתן דידרניק,

חברס עוד כמה ימים אני הולך לקנות מחשב וחבר הרכיב לי מפרט ואני רוצה לשמוע חוות דעת נוספות השמח אם תוכלו לעזור תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לאינטרנט וסרטי/סדרות HD. - מסך DELL 23 u2312hm. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, …

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MGS, Call of Duty, FIFA, Crysis, ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LCD 32" FULL HD (1920X1080) + LCD 19" HD READY (1366X768) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך ב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by amitisr,

קראתי כאן בפורום שמחשבי DELL הם מאוד מומלצים לטווח המחירים של 3000-3500 ש"ח. ראיתי גם שיש 2 דגמים מומלצים: Latitude ו- Vostro (מעבדי intel core i-5). אני רוצה לקנות נייד המתאים לעבודה משרדית בעיקר (לרוב בבית/ עבודה/ נסיעות) עם שימוש יחסית נרחב באינטרנט (התחברות מרחוק למחשבים נייחים). רציתי לדעת, על מה עדיף לי ללכת מבין השניים או שיש איזה סוס שלישי שמומלץ יותר. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by alergic,

זה המפרט שהרכבתי בעזרת מערכת המפרטים המומלצת של הפורום: 1- האם יש אפשרות לשינוי חומרה בלי לפגוע בביצועים ולהוריד את המחיר? 2- הקניה תתבצע עד סוף יולי אז יש אפשרות לשינוי מחיר +-200 ש"ח 3- המפרט שנבחר יכול להיות אוברקיל במידה בסויימת אך זה במחשבה לא לשדרג לתקופה של +-5 שנים 4- לא מתעסק ב OC ומעדיף לא להיכנס למערכי CF למיניהם 5- האם משתלם לקחת כונן קשיח בנפח קטן יותר ולהוסיף SSD לשיפור ביצועים? Intel i5-3570K- Tray - 1081 Scythe Mugen 3 - 200 Gigabyte GA-Z77X-D3H - 779 Kingston KHX1600C9D3/4G X2 - 338 Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX - 674 22X Samsung SHS223B - 98 Sapphire ATI Radeon HD 7850 2GB GDDR5 PCI-E - 1261 NZXT PHANTOM V2 - 750 HEC COUGAR-A760 - 49…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי מקלדת, עכבר, מארז, מסך, מ"ה וגם 2 זכרונות (1G +2G). אני רוצה לשמוע חו"ד לגבי החלפת המעבד, לוח אם, ספק כח חלש, ודיסק קשיח (אין לי צורך בדיסק ענק. 250G יספיקו). ואם צריך אז גם 4G זכרון (האם צריך להוסיף למה שקיים או שקונים זכרונות חדשים לגמרי?) כמו שאמרתי המחשב מיועד לאינטרנט, (אופיס אני משתמש בשירותי אינטרנט) ועבודה עם קבצים במחשב

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב ? מגוון תוכנות אדובי, תוכנות הדמיית תלת מימד. הרבה עבודה במקביל... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : 3ds max, adobe cs5 רינדורים בלילה.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, בשביל זה יש פליסטיישן 3. האם יש צורך בציוד הקפי - מחפש המלצה למסך סביר, גג 1000 ש"ח. עדיף גדול ככל האפשר - לא כלול במחיר המחשב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 בערך 6. האם מתוכנן אוברקלוק - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או ה…

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by rockbottom,

היי אני מחפש מחשב נייד חדש לתכנות, גיימינג קל ואינטרנט (60% תכנות, 30% גיימינג(Minecraft ומשחקים בסגנון הזה) 10% אינטרנט). הגבול הוא 3000 ש"ח, ואני חייב את זה מ-KSP. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות תיכנות ואבטחת מידע, משחקים קלים כמו MINECRAFT ו-AMNESIA. * גודל המסך? יותר מ-NOTEBOOK מסך רגיל * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא יודע כמה שיותר ככה יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא אבל אם יהיה אז זה יהיה מגניב * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כו…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (מאיפה?? ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות ואינטרנט לילד בן 12 + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפ"א וכד' אולי קצת משחקי שוטינג(אני לא בקיא בהיצע) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שי…

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  24. Started by mskso86,

מבוא קטן: אני מאלה שניכנסים לחנות מחשבים עם מזומן ובלי ידע יותר מדיי המחשב שבנה לי בכללי טוב לוח: Gigabyte GA-H77M-D3H מעבד: i3-2120 לא צריך יותר מי זה הבעיה שלי זה הכרטיס!!! GT 430 1GB GV-N430OC-1GL הצורך של המחשב זה בעיקר משחקים כבדים והרבה סרטים ארבע כוננים קשים 2טרה מפוצצים השאלה שלי: איזה כרטיס עדיף אחד חזק או שתיים ב sli למדתי על האופציה הזאת רק היום אז אם אפשר להרחיב על זה זה היה נחמד המארז הוא Thermaltake Overseer RX-I שעובר מייקאובר רציני תקציב עד 2000 לא מוכן לשקיעה יותר על משהוא שאחליף עוד שנתיים אם ההודעה שלי לא מנוסחת טוב תראו יוזמה ותתקנו חדש פה

• 35 תגובות
    • 5.9k צפיות
  25. קודם כל זה פוסט ראשון שלי אבל אני בהחלט משוטט רבות באתר ולומד המון אני מחפש לרכוש מחשב שיענה לי על הדרישות הבאות 1.חסכון בחשמל 2,יכולות של HTPC 3.שקט ככל האפשר הסרתי את הדרישה ליכולות גראפיות מתקדמות. הייתי עדיין שמח לשמוע האם כדאי להמתין ליציאה של הדור השני של מעבדי ה-AMD Vision (Trinity) או לגרסאות ה-i3 של אינטל הכוללות את ה-hd4000 אשמח לשמוע את דעתכם ולעזור לי לבנות מפרט שיענה לי על הדרישות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, התקציב הוא הרף העליון. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב מתוכנן להיות HTPC, זה יהיה המחשב …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים