עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני מצרף 2 מפרטים ורציתי לדעת מה עדיף יותר? למשל האם כדאי 16 גיגה זכרון ראם או עדיף 8 גיגה עם כונן קשיח SSD 120 גיגה? 2 המפרטים הם?: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/print_svcart.php?scID=asRD18JB

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  2. אהלן, אני מחפש מחשב נייד חדש. אני לא מבין בכלל בתחום הניידים ואשמח לעזרה מצידכם. אני נוסע ממש בקרוב לארה"ב ורוצה לרכוש שם מחשב ולכן אשמח להמלצה רלוונטית. הטופס למטה מפרט את שימושיי ואשמח לעמוד לשאלות נוספות אם יהיו. התקציב מגיע עד תקרה של כ1000 דולר, אם אופציה לחריגה קלה אם תצליחו לשכנע אותי שזה שווה, או להיפך, אשמח לקבל גם הצעה יותר זולה ומשתלמת גם כן! * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בFHD, תכנות קל ומשחקים (כבדים ככל שיתאפשרו במסגרת התקציב, אין לי בעיה להתפשר קצת על הגדרות) * גודל המסך? 15-17, עם נטייה קלה ל17, די חשוב שיהיה ברזולוציית FHD * משקל רצוי? לא קריטי, אם יש משהו ממש קל אז בכיף * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, לא חובה * האם יש צורך ביציא…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by maor_david,

איך לגלות את המפרט המלא שלי כולל מאווררים והכל ואני גם לא ממש זוכר מה הוא (אם מישהו מכיר דרך לגלות ממש לפרטים את המפרט אני אשמח לדעת) אבל הבסיס הוא 2100 3.10ghz intel core i3 sapphire hd5850 xtreme 1gb 1-TB מארז של ANTEC נראה לי 300 קראו לו מאוורר עליון וצדדי במארז + מאוורר למעבד KATANA נראה לי כרטיס רשת + אנטנה לוח אם ASROCK H67M-GE צורב די וי די של סאמסונג זיכרון 4GB RAM DDR3 + מקלדת ועכבר אלחוטיים של A4TECH עד 15 מטר אני אתן אותו גם עם רשימת משחקים חדשים ארוכה ואיכותית כבר על המחשב זה בערך אשמח להערכת מחיר תודה

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  4. מפרט 1: מעבד - Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray קירור למעבד - ZALMAN 7000V Al SI EDITION לוח אם - MSI H61M-P20 DVI VGA מארז - Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic זיכרון - Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 (2) דיסק קשיח - Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda LP 7200 64MB כרטיס מסך - SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI כונן אופטי - SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK מפרט 2: מעבד - INTEL Core I5-3450 3.1 6M לוח אם - INTEL BEARUP LAKE DH67BL HDMI+DVI 1333 מארז - CASE THERMALTAKE V4 BLACK EDITION VM30001W2Z ספק כוח - ENERMAX NAXN 450WATT כרטיס מסך - GALAXY GEFORCE GTX550Ti 1GB DDR5 192BIT VGA/DVI/HDMI ז…

• 15 תגובות
    • 914 צפיות
  5. Started by i7,

הי, חברה ביקשה לעזור לה עם מפרט למחשב חדש - הדגש העיקרי הוא שהכל יהיה מהיר מהיר. היא משתמשת במחשב בעיקר להורדה והקרנה של תכני HD לטלויזיה ועוד מיני תוכנות משרדיות, השמעת מוזיקה וצריבה. היא ביקשה גם מארז שייראה מדליק, ושאולי אפשר גם להוסיף לו לדים. מצרפת את הטופס שמילאתי עבורה, וכן הצעה למפרט שקיבלה בינתיים (המארז בהצעה הוא בעל ה"לוק" שמוצא חן בעיניה). נשמח לשמוע כל תגובה או הצעה לשיפור המפרט לכיוון רכיבים איכותיים או מהירים יותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? --6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --אולי קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? --תכני HD והש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן. למנהלים - לצערי לא שמתי לב לפורום הזה והצבתי שאלה דומה בפורום לוחות אם מעבדים וזיכרון - ניתן למחוק את ההודעה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535963.0 . מה התקציב המקסימאלי? אני גר בחו"ל אז בעייתי לתקצב בשקלים אבל ניתן לומר עד 5000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים+תכני HD+עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ+לייטרום - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו ע…

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by Nirurshon,

היי אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, מיועד בעיקר למשחקים+מוזיקה+סרטים ויש לי התבלטות בין 2 דגמי HP לבין 2 דגמי ASUS אשמח לעזרתכם : 1. http://www.mm-pc.co.il/Product.asp?Pid=N55SL&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=3&aff=Zap〈=he 2. http://www.fre.co.il/sg_product~2341~39~89.htm 3. http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1112231&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 4. http://www.fre.co.il/sg_product~11199~39~89.htm

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ajl,

אהלן... אני מרגיש צורך לשדרג את המחשב שלי לאחר כ-5 שנים. בסה"כ אני די מרוצה ממנו ואני מרגיש שעדיין יש לו כוח מתחת למכסה המנוע אבל הייתי רוצה לשפר את הביצועים שלו... חשבתי בהתחלה לשדרג רק זכרון ולהוסיף SSD כדי להגביר תגובתיות אבל העניין הוא שלוח האם ישן יחסית ותואם רק DDR2 ועד 1066Mhz. המחשב משמש אותי לעבודה ורוב השימוש בו הוא לעיצוב גרפי (ממשקי משתמש, אתרים ואפליקציות) ופיתוח, בעיקר PHP, פייסבוק וקוד פתוח. המפרט הנוכחי הוא לוח אם: Gigabyte P35-DS3L מעבד: Intel Q6600 זכרון: OCZ 1*4 = 4Gb כרטיס מסך: Nvidia 9600GT כוננים קשיחים: WD 1TB | WD 320GB | WD250GB וכונן חיצוני לגיבויים - WD 1TB. ספק כוח: corsair 450W מארז... אין לי מושג, אני מניח גנרי. מסכים: 2 מסכים דל …

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by haim652,

קודם כל נתחיל עם מילוי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד + עיצוב גרפי בפוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - במחשב ישוחקו משחקים כמון באטלפילד …

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  10. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהמלצות למפרט עבור חבר. להלן הפרטים: מה התקציב המקסימאלי? 6k – 7k ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 10% מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יכולת להרצת מספר Virtual machines במקביל. בניית Linux/Android בניית פרוייקטים גדולים Developer studio – eclipse – ועוד בדיקות אלגוריתמים – שימוש מסיבי בריבוי threads (OpenCV) גיימינג Full HD ציוד היקפי: עכבר ומקלדת טובים. עבודת גרפיקה גבוהה (כולל עריכה גרפית) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 11 – מאד קריטי שיהיה שקט 6. האם מתוכ…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Scanner,

אני מחפש מחשב נייד קל ונוח לסחיבה. המחשב ישמש לאופיס, גלישה באינטרנט, קצת סרטים וזרימה שלהם מהאינטרנט, VPN וRDP למחשב במשרד. חשוב שהוא יעבוד טוב גם עם WIN 7 PRO. חשוב לי מאוד שהוא יעבוד בצרכים שלי בלי להיחנק... כבר היה לי מיני לפטופ שפשוט שיגע אותי באיטיות שלו כשעובדים עם כמה מסמכים ואתרים פתוחים. שלא לדבר על חיבור לREMOTE DESKTOP. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, קצת סרטים. אם בתקציב אפשר יהיה גם לעבוד קצת עם פוטושופ- מעולה, אבל לא קריטי בכלל. * גודל המסך? לא מדוייק. שלא יהיה גדול מדי כי הכוונה היא לצאת איתו מהמשרד לפגישות וכו'. חשוב שיהיה מעל 10…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD . המחשב משמש גם לאיחסון סרטי HD למטרת סטרימינג בכל הבית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינם בין השאר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050- LG w2284F -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? א…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  13. שלום, זקוק למפרט מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 כולל מסך, עכבר, מקלדת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה ומעט עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אקסל - כבד (כולל קבצים מאוד גדולים (מאות מגה) וחישובים מאוד מורכבים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (COD, Battlefield3, batman arkham city) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (מעונ…

• 34 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. שלום וברכה אני מחפש מפרט לצורך עבודות גרפיקה, אני משתמש בתוכנות פוטו שופ אילוסטרייטור ואין דיזיין, וקצת קורל ופלאש, אני יוצר קבצים גדולים וכבדים ואני משתמש בהרבה תוכנות וקבצים באותו זמן באופן כבד וקבוע, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט שיתאים לי לצרכים הנ"ל. תודה בנוסף אשמח להמלצה על חנות בירושלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה בצורה כבדה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מה דעתכם על המפרט הבא, עבור גיימינג קל (משחקי תפקידים ואסטרטגיה) ופיתוח תוכנה האם כדאי להחליף למעבד AMD עם 6 ליבות תקציב שעומד לרשותי כ- 3500 ש"ח מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪873 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: Gigabyte GZ-G1 Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 - מחיר: ₪213 ספק כוח: FSP Aurum 600W Gold 90+ כמות: 1 - מחיר: ₪510 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחש…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by edeNF,

שלום, מבקש המלצה למפרט בסביביות 4,000 (ניתן לחרוג אם יש הצדקה). המפרט ישמש בעיקר לצפיה בסרטים\סדרות, לכן חשוב לי הארד דיסק גדול. שימוש נוסף זה תכנות (ב-JAVA בעיקר אם זה משנה..). אני לא גיימר גדול אבל לפעמים בא לי ככה לשחק באיזה COD חדש אז אשמח אם הוא יוכל להריץ אותו טוב. אין צורך בציוד היקפי\מסך. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by jaksirak,

שלום חברים, אני מעוניין בתקנות מחשב שולחני חדש, ללא ציוד הקיפי (מסך, מקלדת, עכבר...). צריך רק למחשב עצמו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם חייבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס ועריכה סרטי HD (שימוש בתוכנת pinnacle חשובה לי מאוד). המחשב משמש גם לאיחסון סרטי HD למטרת סטרימינג בכל הבית. צריך על כן הארד דיסק של 2 טרה לפחות ומהיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש. משחקי רשת כרגע -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לאחר כ-4 שנים טובות. (שאגב, את המפרט הרכבתי [מזמן] בעזרת הפורום - תודה!!) אני בסה"כ מרוצה ממנו אבל רציתי לשפר מעט את הביצועים ע"י קניית זיכרון פיזי ואולי כרטיס מסך. הבעיה היא שלוח האם שלי ישן יחסית ותואם רק: DDR2 זה אומר שאני צריך לקנות לוח אם חדש. רציתי לשאול אתכם אם זה באמת מומלץ להחליף את הלוח-אם, אם זה סיפור גדול, ואם חברות כמו קיי-אס-פי עושים דברים מהסוג הזה. עוד שאלה מתבקשת היא - אם זה בסדר להחליף לוח אם, איזה דגם כדאי? (תכלס רק לצורך שידרוג זיכרון\כ. מסך) כנ"ל גם לגבי כרטיס המסך. צירפתי את המפרט עבור המחשב שלי. תודה רבה על העזרה Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 D…

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by ליאור67,

שבוע טוב .. זה נראה כאן רציני : ) איך להפעיל כרטיס סים במחשב לוח של סמסונג XE700T1A-H01DE זה טאבלט pc הכולל חריץ לסים (אורנג') ומודם פנימי 3G Modem (HSUPA, HSDPA, UMTS, EDGE, GPRS קישור לדף המוצר באתר סמסונג בגרמניה .. http://www.samsung.com/de/consumer/notebooks-displays/notebook-computers/slate-pc/XE700T1A-H01DE-spec כבר שלושה ימים ולילות אני מחפש פתרון .. מי יושענו ? ליאור .

• 5 תגובות
    • 5k צפיות
  20. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבחירת מוצרים למחשב חדש, בשלב זה אני לא מעוניין בכרטיס מסך ואשתמש בכרטיס המובנה. חשובות לי יותר יכולות העיבוד המהיר לצורך שימוש במחשב כHTPC ולמטרות עריכה, גלישה ותכנות. אין דרישה ליכולות גיימינג ותצוגה אדירות... רק מה שדרוש בכדי להריץ סרט בFHD ללא בעיה ובמקביל לעבודה במסך השני. המחשב יחובר לשני מסכים, האחד 47" והאחר 21". אשמח אם תוכלו להמליץ לי לשנות, לשדרג או לשנמך חלקים מהמפרט שצירפתי. חלק מהפריטים, כפי שרשמתי ליד, הינם פריטים שאעדיף לא לשנות. בקשר לשאר אשמח להתייעץ לוח אם: P8Z68-V/GEN3 ASUS 945 ש"ח - מעדיף שלא לשנות את הבחירה. מעבד: intel i5 2500k 999 ש"ח קירור למעבד: Zalman CNPS11x Extreme 330 ש"ח זכרון: 1600mhz ddr3 4X4 kingston…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by NadavAfuta,

היי, אמא שלי צריכה מחשב לצורכי אדריכלות. היא עובדת בעיקר עם AutoCAD וSketchUp. הבנתי שלצרכים האלה עדיף להשקיע בזכרון ומעבד מאשר כרטיס גרפי. בינתיים הרכיבים שלהבנתי יספיקו הם: i5 2500k 8GB DDR3 אשמח למפרט מלא ללא ציוד היקפי.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by tulalala,

<blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בעייתי 2. מה שימושי המחשב גיימינג כבד אני רוצה שהוא יריץ כול משחק שקיים ושיצא בזמן הקרוב עד הכי גבוהה אני משחק על 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 לא יהווה בעיה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע אתם תחליטו 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/ לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה)…

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? Call Of Duty, Football Manager, FIFA 2012\13, NBA2K12\13. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. הא…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yigael_o,

היי לכולם, אני מעוניין במחשב שיחליף את הנייד שלי, כיום אני יכול להסתפק בנייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מגבלה, אבל נראה לי שזה מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח והרצת מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER-V ו VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FULL HD -לאילו הגדרות גר…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by zedisdead,

יש לי היום מחשב בן 4 שנים שהמארז שלו הוא : מארז כולל ספק Antec Sonata Plus 550W אני מאוד מרוצה מהמארז כי שקט חשוב לי האם מומלץ להרכיב מחשב חדש על המארז והספק הישנים? העיקרון הדרישה היחידה שלי מהמחשב שכרטיס המסך יתמוך בחיבור שני מסכים - אחד של המחשב ושני טלויזיה לצפיה בסרטים באיכות כמה שיותר טובה. אבל רצוי כרטיס מסך שקט. מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.