עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zivbu99,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-200 ש"ח אך רק אם זה באמת שינוי דרסטי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , crysis , dark souls וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Dima323,

שלום * מטרות המחשב? אינטרנט - עבודה עם הרבה מאוד טאבים במקביל, אפליקציות - הרבה שרצות במקביל, הזרמה של תכני FHD למסך חיצוני * גודל המסך? רצוי 17" או יותר אבל אפשר לשקול 15.6" * משקל רצוי? לא משנה כי המחשב יהיה נייד רק בתוך הבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך (יומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין צורך כי תמיד יהיה נקודת חשמל קרובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA - לא HDMI - כן * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray? לא חובה * תקציב? עד 4500 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * סוג אחריות? לפחות 3 שנים עדיפות לאפשרות איסוף והחזרה מאתר הלקוח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DEL…

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. שלום לכולם. אני לומדת עיצוב פנים ואני מעוניינת לרכוש מחשב נייד. מצאתי דיל אבל אני לא יודעת אם הוא מתאים כל כך לצרכים שלי. אני צריכה מחשב שיוכל לסחוב תוכנות כמו אוטוקאד וסקצ'אפ. חשוב לי לציין שאני לא מבינה בכלל במחשבים. מחקירה קטנה שעשיתי הבנתי שאני צריכה כרטיס מסך טוב וזיכרון ברמה סבירה +. התקציב שלי הוא בסביבות 3000-3500 ש"ח. http://www.buy2.co.il/Special/DailyDeal/Index/c8167f79-bdb5-4f59-acc8-511702288b2b?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+North&utm_campaign=1183f03e9c-Buy2_NORTH_AFTERPARTY_29_06_2012_North&utm_medium=email תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by NTT,

שלום, אני מחפש מחשב נייד עד 2400 שקל, שיהיה כמה שיותר קטן וקל עם ביצועים בסדר. ומצאתי את LG A310-KAE13E http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=789789 יש לו Core i3 2.66GHz, 3GB RAM ומסך 13.3". ורציתי לדעת איך הi3, אם הם ממש חלשים או דווקא נותנים ביצועים בסדר לעומת i5 עם שעון דומה, ואיך הלפטופ שרשמתי כאן למעלה... תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. מה התקציב המקסימאלי?1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודה משרדית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 13K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב - הדמיות בתלת מימד ורינדור , בעיקר עבודה בREALTIME פחות חוות רינדור. תוכנות : 3dsMax. AE. MAYA. PHOTOSHOP א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2x 19 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, יש לי כרגע מחשב בחדר ישן יחסית, ומחשב חדש יותר בסלון המשמש כ HTPC. אני משחק הרבה במשחקים כבדים יחסית ובסלון הם רצים בלי בעיה, הבעיה מגיעה כשאני רוצה לשחק משחקי RPG או משחקי יריות (הסלון רחוק יחסית מהפלזמה ואי אפשר לשחק עם מקלדת ועכבר כמו שצריך). בחדר שלי זה קצת יותר בעיה, כשאני מריץ דיאבלו 3 המחשב מתחמם אחרי שעה בערך של משחק, אבל הוא עדיין עובד חלק בהגדרות גרפיקה בינוניות, כשאני שם על מקסימום בגרפיקה הוא מתחיל להיתקע קצת. השאלה שלי היא, אם בכלל כדאי לשדרג את המחשב שנמצא בחדר או למצוא פתרון למחשב בסלון. אני כבר הרבה זמן מחפש פתרונות ל HTPC אבל אני לא מוצא שום דבר. בשלט של ה XBOX 360 ממש לא נוח לשחק במשחקים האלה. אז כל עוד אין פתרון ל HTPC שבסלון אשמח לדעת מה אני יכול …

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by yahavRL12,

אני חדש ואני לא כל כך מבין במחשבים אז ראיתי איזה דיל אחד ואני לא מבין בזה אז שואל אותכם כדאי לי לקנות את זה : http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama/7498321?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_181&a=2022

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  9. Started by gruvismalt,

היי חברים, אשמח לקצת עזרה בבניית מפרט, אני מעצב אתרים ואני צריך מחשב חדש! התקציב הוא עד 5000 בערך, לא כולל מסך...נראה לי מחיר סביר לא? במידה והיה כבר פוסט שדיבר על זה אשמח להפניה, כי לא מצאתי... תודה מראש, שגיא

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by Yaniv,

המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/qjgrphb2 עדיין מתאים לבקשות שלי פה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=533785

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by AMIR7710,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אקנה בקרוב מסך FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שאפשר במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  12. שלום , אני רוצה למכור את המחשב של אחותי על מנת לעשות סוויץ'.. פרטי המחשב : מעבד E6300 לוח אם GIGABYTE p65p-S3 כרטיס מסך PowerColor HD4850 512MB GDDR3 HDMI HD 320GB Seagate SATA II זכרון ארבע חתיכות של 1GB ddr2 667Mhz של Corsair מארז GIGABYTE Poseidon - קטלני! צורב סטנדרטי ספק בן 3 שבועות : Antec VP-450P 450W

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. היי, מבקש עזרתכם בבניית מפרט לשימושים רגילים המחשב ישמש כמחשב המרכזי בבית ועליו ישמר רוב הדאטה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, HD, פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא נדרש 4. רכיבים נדרשים באופן פרטני: הארד דיסק 2TB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. הא…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  14. Started by אלבר,

לא למשחקים. מחפש מעבד שנותן ערך טוב לכסף, באיזור 1000 ש"ח. כמה שיותר תמיכה בוירטואליזציה (יריץ מכונות וירטואליות שרתי 2008 R2) לשימוש גם בתוכנות שצריכות כח עיבוד כמו פוטושופ. הלוח צריך לתמוך בעד 32 גיגה זכרון. לפחות 4 כניסות USB מאחור כניסה נוספת לUSB3 - כדאי 6 כניסות SATA בעקרון ללוח מסורס, שיהיה מקום לעוד כניסות וכדומהUSB זכרון צריך זכרון של 16 גיגה, עדיף 2 סטיקים של 8 שיהיה מקום לשדרוג . הכי חשוב - שירות מהיר ואמין בארץ במקרה של תקלות.

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  15. היי בכמה אפשר למכור את הדיסקים הבאים: * סמסונג נפח: 500G מהירות 7200RPM 16MB זיכרון ממשק: SATA קניתי אותו באוקטובר 2010 * WD Caviar blue נפח: 320GB 16MB זיכרון ממשק: SATA * WD Caviar SE נפח: 80GB מהירות: 7200RPM ממשק: SATA תודה

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  16. אורח
    Started by אורח,

המחשב מיועד לגיימינג ו-OC. אין צורך בציוד הקפי והארד דיסק. [table] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] INTEL 3570K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1081 [/td][/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] MSI Z77A-G43 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪581 [/td][/tr] [tr] [td] זיכרון: [/td] [td] G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 - RIPJAWS-X אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪333 [/td][/tr] [tr] [td] כרטיס מסך: [/td] [td] GIGABYTE HD7950 "WINDFORCE" 3GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1671 [/td][/tr] [tr] [td] מארז: [/td] [td] FRACTAL DESIGN DEFINE R3 BLACK FRONT USB3 - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪560 [/td][/tr]…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ברשותי מחשב נייד lenovo n500. מפרט: מעבד intel t3400 (כפול ליבה) זיכרון: 2GB כונן קשיח: 160GB מסך: 15.6 סוללה לא עובדת. שריטות על גב המחשב. חוץ מזה הכל תקין. שנאי חדש. כמה שווה מחשב כזה היום? בכמה ריאלי למכור?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  18. שלום לכל חברי הפורום...אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם לגבי קניית מחשב נייד.יש לי שתי אפשרויות כמו כן חשוב לציין שאני מעוניין לקנות בארה"ב כי שם יותר זול אבל אם אמצא מחשב יותר טוב/זול בארץ אשמח לקנות פה. להלן הדרישות: *אני לא רוצה מחשב מפלסטיק..עטיפה ממתכת או אלומיניום. *המחשב בעיקר לצפייה בסרטים לגיימינג ושנה הבאה אהיה סטודנט להנדסת תוכנה.אני לא צריך עריכה גרפית או דברים שכאלה. *גודל המסך צריך להיות 15.6" *אין לי בעיה עם משקל *זמן סוללה שיהיה סביר *אני חייב יציאות HDMI ָָָ*כונן קשיח אני מתכוון לשדרג לssd *כונן בלוריי לא הכרחי כנ"ל גם cd/dvd *לגבי האחריות הבינלאומית...שמעתי סיפורים על בעיות כאלה ואחרות אבל עם מחירים כאלה לא עדיף פשוט להתעלם? ועכשיו למחשבים.... מחשב ראשון: …

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Intel Core i3-2120 Tray- ש"ח 560 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14970 Arctic Alpine 11 Rev ש"ח 65 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12239 Gigabyte GA-B75M-D3H ש"ח 410 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12816 G.Skill DDR3 4GB 1333MHz 9-9-9-24 NT ש"ח 135 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16998 HIS Radeon HD6850 1GB DDR5 PCIe ש"ח 713 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16193 GSA-GH24N x24 SATA Black DVD ש"ח 115 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7260 Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1TB 64…

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  20. שלום אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לאישתי בתקציב של 2000-3000 כמה שפחות אבל שיספק את הדרישות * מטרות המחשב? היא צריכה אותו כדי לרשום בשיעורים, אינטרנט (ברמה אינטנסיבית של הרבה טאבים פתוחים במקביל) ו-OFFICE * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר נמוך ונייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף כמה שיותר אבל לפחות לשעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא פחות מ - 100-200G * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה כונן. לא צריך צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? במידה ואתם מחליטים שמשתלם יותר מארה"ב אז כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם…

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  21. המחשב שלי חוגג 5 והגיע הזמן לשדרג. חשבתי שאולי כדאי לקנות מחשב נייד ולא נייח כדי לקבל את היתרונות שלו: תופס פחות מקום, מייצר פחות חום, נייד ,לא מצריך UPS, צורך פחות חשמל - מה שאני יכול לחשוב כרגע. >>> השאלה, האם מחשב נייד יכול להיות סוס עבודה כמו מחשב נייח? כלומר לעבוד הרבה שעות ביום מתוכן כמה שעות באופן אינטנסיבי כל זאת בצורה יציבה וללא פגיעה ברכיבים . השימושים שלי: פיתוח (בעיקר WEB), פוטושופ קבצי RAW, עריכה בסיסית של וידאו וקידוד וידאו וכל שימושי ה-WEB. * לא משחקים * החסרונות שאני רואה: מחיר יותר יקר לאותה עוצמה, אין מקום ל-STORAGE רציני. התקציב ~6000 למרות שאני לא מבקש מפרט עדיין, רק עזרה להחליט בין נייד לנייח. תודה

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by maxpen11,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD 6,7,8,9 APB -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).acer x193w -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות אם ניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אם ישפר משמעותית 2. מה שימושי המחשב: משחקים, והקרנת תכני HD 3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי : כן, עכבר מעדיף אלחוטי נטען, מקלדת ומסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט )? 8 6. האם מתוכנן (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אול…

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי?3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושטופ,אילוסטריטור,אקשטין סתוכנות פלאש וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: gta iv ועוד משחקים כבדים בסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1280 על1024 ורשום על המסך samsung 8000:1 (בנתיים זה המסך אבל אולי אני יחליף אותו בעתיד) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  25. אני מעוניין לקנות - Dell Inspiron N5110 i5 http://ksp.co.il/?uin=15067 מפרט טכני רלבנטי: i5 2450M 6GB DDR3 (1x4096+1x2048) 750GB 7200rpm 1GB nVidia GeForce GT 525M אני לא כל כך צריך את הכרטיס מסך שנמצא במחשב השאלה האם אני מפסיד מהבחינות הבאות אם אני לוקח מחשב שמכיל אותו: חום (הוא כנראה יותר מתחמם מ-integrated?), משקל, יציבות המחשב (אם אין תמיכה כל כך טובה בכרטיס מסך וכו') מה אתם אומרים? תודה

• 1 תגובה
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים