עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kresa3333,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח ( תכנות ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא - אך לגביי המקלדת הייתי רוצה למצוא מחשב נייד עם מקלדת שמתאימה לגיימינג ( עומק בלחיצה, רגישות מספיקה ודברים אחרים שחשובים לחוויה טובה יותר ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי אנשים אני מעוניין לקנות מחשב חדש אך לצערי אני לא מבין גדול בחומרה. תהיתי אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב שיתאים לי. אני סטודנט לאנימציה(3D) מה שאומר שאני צריך מחשב עם מעבד טוב שיתן כוח ברנדורים. בנוסף אני מאוד אשמח אם המחשב יוכל להריץ לי את ה Witcher 3 על High =p טווח מחיר של הוא 3000 עד 5000 ככה. ^^ תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גרפיקה 3D ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya, Zbrush, Vray, Keyshot ב)…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ziv121,

http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=53b5d3dda3267 אפשר להתעלם מהמסך, חוץ מהמסך המחשב יעלה 3.9K~. ציפיות מהמחשב-שיהיה מהיר וחזק, אין צרכים גרפיים מיוחדים - לא גיימר או משהו. אבל מתכנן להעמיס עליו קצת. הקירור קצת מושקע כי המארז יהיה בתוך ארון שיהיה סגור רוב הזמן. חסר פה כרטיס מסך, פשוט כרטיסי המסך באתר שלהם יקרים - מיועדים לגיימרים. http://ksp.co.il/?uin=15856 עם הכרטיס מסך זה 4-4.1K~ אשמח לחוו"ד על המפרט+על המפרט ביחס למחיר+על החברה עצמה(שאני קונה ממנה את הרכיבים) אם מישהו מכיר. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן! אני לומד עיצוב תעשייתי וצריך לקנות מחשב לקראת שנת הלימודים הקרובה... מתלבט בין שני דגמים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=24828 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=25347 מצד אחד, הOMEN מציע זכרון ראם DDR4 ובכרטיס מסך DDR5, אבל מצד שני 12GB ולא 16GB. מה דעתכם? אמור להריץ AUTOCAD, SOLIDWORKS, וכדומה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. משחקים פשוט הכול אינטרנט תוכנות הכול בלי מסך ! אבל רק של אינטל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by alexander-tech,

מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל תקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וצפייה בסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן מעוניין במחשב שיחזיק 3-4שנים בלי להחליף חומרה כמו מעבד או לוח אם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis 3 'fifa'nfs 'bf 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של חברת dell hm 2312 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by miki16,

קניתי מחשב חדש מ ksp רוצה חוות דעת amd 3800+ (s-939) x2 dual core A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra של asus 512mb 400mhz twinmos x2 GIL forsa 7800GT 256MB Dual DVI, VIVO samsung 80GB SATA 2 Thrmaltake Golden Orb 2 HEC Compucase CI-69U6 400W אנא תנו חוות דעת המחשב אמור להגיע עוד שבוע וחצי בערך והוא עלה לי 6200ש"ח אה ואם משהו יודע כמה מאוררים סך הכל יש שיגיד לי שאני יהיה בטוח..

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. סטודנטית לעיצוב וגרפיקה מבקשת עזרה. המטרה: עיבוד תמונה, אילוסטריטור, תלת מימד שונות, עריכת וידאו והפקת אפקטים, אנימציה וכיוצא באלו. משחקים כבדים לא רלוונטיים. להערכתי מהירות מעבד פחות חשובה לעומת נפח RAM וגודל דיסק קשיח, אבל אשמח לשמוע מבעלי הנסיון כאן. אנא הביאו בשיקול זמן עבודה בסוללה סטנדרטית ואם כדאי לדעתכם המליצו סוללה תחליפית. רצויה יציאה למסך חיצוני. חשוב מאד השירות זמינות ואיכות כלומר מקור (יצרן / ספק) שניתן לסמוך על השירות שלו גם מקצועית וגם על נכונות לתמיכה (לכן נדמה לי שמוצרי HP לא יהיו רלוונטיים). מה שממש לא חיוני זה: BlueTooth , קורא כרטיסי זיכרון מובנה, קורא טביעת אצבע, וצעצועים דומים. התקציב אמור להספיק גם לאבזרים אם צריך כמו סוללה גדולה יותר מהרגיל או …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Yiii,

היי, אני מחפש מפרט למחשב (בלי מסך) בין 3500-4000 ש"ח. אני מעדיף פנטיום (רק בגלל שאיתו יש לו ניסיון ואני לא מעוניין במחשב שיעשה הרבה רעש). השימוש העיקרי במחשב הוא לאינטרנט ומוזיקה, תוכנה די כבדה ומשחקים מידי פעם. תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום חברים יקרים! כהרגלי פעם בכמה שנים הגיע הזמן להתחדש במכונת משחקים, וכמו תמיד אני מעריך מאוד את ה input שאתם מספקים כאן. אני מחפש מחשב גיימינג (הכל מהכל) באיזור ה 5000 שקלים (אני אקנה באילת, אז אפשר לקח את זה בחשבון) אפשר לשחק עם הסכום בגבול הסביר, אין תקרה, פשוט להיות ריאלים. אין צורך בציוד היקפי, אני זקוק אך ורק למארז ולמה שבתוכו. לא אכפת לי כמה הוא רועש גם, ואני לא מתכנן לבצע OC בשום שלב. כרגע יש מסך FHD, אולי בעתיד יהיה 4K או עוד 2 FHD לשילישיה סך הכל. אין צורך בכוננים קשיחים בתקציב, אבל אני כן אשמח להמלצות על כונני M.2 בין 128 ל 512 ג'יגה (PCIEx4), וכונני SSD רגילים בין 256 ל 512 ג'יגה. דברים שחובה שיהיו: USB TYPE …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. חבר קונה מחשב, ושוב הוא נעזר בי ובכם. הוא יקנה אותו מ-new egg ( www.newegg.com , קרוב שלו יביא לו אותו לארץ. המחשב צריך לכלול את המארז ותכולתו, כלומר: מעבד, לוח אם, זכרונות, כונן קשיח (של לפחות 250 giga, עם עדיפות לטכנולוגיות חדשות: 16 m"b baffer , ncq וכו..), צורב dvd (עדיפות של nec הכי חדש, נדמה לי שזה 4550), כרטיס קול (בחרתי כבר, לינק בהערות), כרטיס מסך, ספק, ומארז. הערות: לינק לכ.קול : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16829102188 1. לפי מה שבדקתי אין את הצורב ב-new egg (ה-4550), אז נקנה כבר צורב בארץ. 2. המפרט מיועד לגיימר, אז תתחשבו. תודה. הודעה אחרונה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=163641.msg1384224#msg1384224

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. התקציב הוא 2500 אבל אפשר עם חריגה קטנה. <- המפרט הנוכחי שלי בצד. השיקול העיקרי שלי לשדרוג הוא העובדה שנפלה עלי הזדמנות פז לקחת SSD במחיר רצפה, והיות ואני הולך להתקין מחדש ווינדוס, אז אנצל את ההזדמנות לעשות זאת על מערכת חדשה לגמרי. גורם נוסף הוא העובדה שכרטיס הקול שלי (Asus Xonar DX) לא עובד טוב עם לוח האם הנוכחי שלי. יש המון רעשי רקע ותקתוקים שמפריעים לי מאוד. בגדול הכיוון שלי הוא: I5 3450 (לא מתוכנן אוברקלוק) ב910 שקל Gigabyte GA-Z77X-D3H ב710 שקל. כאן אני צריך עזרה Corsair XMS3 2x4GB 1600 9-9-9-24 ב270 שקל. וגם מאוורר Freezer 7 pro v.2 ב120 שקל. ביחד זה יוצא 2000 שקל. בנוסף יש לי אפשרות להשיג Sandisk SSD Extreme 120GB ב620 שקל. זה מחיר רצפה אני יודע ולכן אני חם על זה…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן חברים, אשמח אם תמליצו לי על מפרט שישמש אותי בעריכת וידאו וסאונד. תוכנות : premiere after effects cubase

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. חייב יעוץ ! נייד עד 3K ..עבודה רגילה אינטרנט וכו' (לא משחקים ואם כן בטח לא כבדים ) סרטים ...והחשוב מכל עריכת פוטושופ ! כלומר חייב להיות כרטיס מסך שידע להתמודד (לא רינדור עצבני של סרטים אלא עריכת פוטושופ בלבד ! ) ? תודה מראש !!!!! איך ה FUJITSU Lifebook AH 530 ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tzahi16,

שלום חברים, יש לי חבר שמחפש Docking Station למחשב הנייד שלו. הבעיה שבמחשב הנייד שלו אין הכנה לDocking Station אבל יש לו USB 3 והוא שמע שיש כאלה שאפשר לחבר אותם ל-USB. יש למישהו פה נסיון עם זה? והאם מישהו יכול להמליץ לי על משהו? תודה, צחי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)סרטים\משחקים * גודל המסך?רצוי כמה שיותר גדול * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד,המחשב יחובר לחשמל ברוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)? HDMI,VGA * בלוטות?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500gb+ * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD וצורב. * כונן Bluray?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא,אבל ראיתי שלדל יש מה להציע

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Nba2k15, GTA5, Arma 3, witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בצי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום רב, אני מרכיב מערכת עריכה לעמיתה שלי. הינה ההצעה 2. לוח אם GIGABYTE GA-EX58-UD5 3. מעבד-Intel Core I7 920 2.66Ghz/8MB/4.8 GT/sec 4. מארז Antec 1200 5. ספק כח ®Antec 650W ATX12V v2.2 PSU 80 PLUS 6. זכרון- KINGSTON - 2GB DDR3 1333MHZ 7. זכרון- KINGSTON - 2GB DDR3 1333MHZ 8. זכרון- KINGSTON - 2GB DDR3 1333MHZ 9. דיסק - WD WD5000AADS 500GB/7200/32MB SATA II 9.1 דיסק - WD WD5000AADS 500GB/7200/32MB SATA II 10. דיסק -D WD1001FALS 1TB/7200/32MB SATA II Black 11. דיסק -D WD1001FALS 1TB/7200/32MB SATA II Black 12. כ.מסך Asus ENGTX260/HTDI/896MD3/A 15. צורב LG GH22NS30 Dual Layer x22 SATA DVD אני אוהב את המארז הזה הוא שקט זרימת אוויר מעולה ו…

19. שלום, אני רוצה להפוך את המחשב הנ"ל לHTPC - המטרה העיקרית היא הרצת סרטי HD, האם המפרט הנ"ל יחזיק ? *כרטיס המסך הוא 6600GT. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. המפרט: Palit GeForce 9600GSO 384Mb - 510 Corsair VX Series 450W PSU -405 Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 - 465 Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB - 600 2x2GB Corsair DHX TwinX CL5 - 570 או 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 - 615 RAZER COPPERHEAD GREEN LASER MOUSE -355 לגבי אלו שלא מבינים למה לקחתי את הזכרונות הללו, זה מכיוון שאני אוכל לעשות להם אוברקלוק מעל ל-1000mhz. אז מה דעתכם על המפרט?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, המחשב הישן של אחי (בן כמה שנים כבר) כבר לא אקטואלי (עם מעבד p4 2.6ghz וכרטיס מסך עלוב שבא למות 5200fx), דורש החלפה במיידית. התקציב: 2000-3000 ש"ח. מטרה: משחקים כבדים, יכולת הצגת סרטים ברזולוציה גבוהה (Full HD), עריכה גרפית (Photoshop). ללא מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת. (את הכרטיס קול אחבר למערכת סטריאו). קריטריונים: - ללא מסך (מה שכן, המסך הנוכחי, מסך 19" של Acer, שהוא 16:9 LCD Widescreen, לא תומך ביציאת DVI, אלא AGP בלבד, הרזולוציה הנטיבית שלו היא 1440x900, לינק למסך: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694844). - אין צורך בכונן DVD או צורב (אני פשוט אקח מהמחשב הקודם). -כונן קשיח: לא צריך משהו מיוחד, נפח של עד 320 יספיק לטעמי. -אני מעוניין לחבר את הכרטיס …

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Gelugone,

אני אתן לכם מפרט של המחשב הישן שלי , בכדי שתוכלו לומר לי אם אני לא צריך להחליף כמה חלקים ממנו צורב DVD LG 16X ספק כוח 500 W (כתוב עליו שם "TZAG ELITA') אלה שני הרכיבים שלפי דעתי לא צריך להחליף אבל אם כדאי אז תגידו בבקשה. *שאלה : כדאי לעשות OC ? אם כן אז אני רוצה אוורור מתאים לזה אני לא צריך ציוד כמו מסך עכבר מקלדת וכו, ואני מתכוון לשחק במשחק במשחקים כמו OBLIVION ו STARCRAFT 2 (כשיצא) וכנראה גם משחקים יותר כבדים. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by b11y,

שלום! אשמח להמלצה על מפרט למחשב שמיועד למשחקים סרטים HD ואינטרנט וגם למסך שיתאים לו 22-24 אינצ' - משהו עם ביקורות טובות (אין צורך שתהיה אופצייה לחיבור כבל HDMI). מילאתי את השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב גג 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט וסרטים (סרטים - גם HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3,…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by V00d00,

אהלן חבר'ה, חבר צריך ממני מפרט למחשב בשביל אחותו ולקחתי על עצמי את המטלה וההתייעצות איתכם. הוא רוצה לנצל את כל התקציב, בחריגה של 100-200 מקסימום. השימושים יהיו בעיקר משרדיים - מאינטרנט עד תוכנות כבדות, שלא תיהיה בעיה של מקום\רעש יותר מדי. בנוסף, יכול להוות מחשב למשחקים קלים. אין צורך בשום ציוד היקפי מלבד לצורב, שום צורך במערכת הפעלה. רצוי שהחנות יהיה באזור רמת-גן-גבעתיים, כמובן שתיהיה אמינה. אשמח לעזרה, תודה מראש לכל העוזרים ! 8)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Eviljelly,

שלום, אני רוצה לקנות לפטופ חדש שישמש אותי גם למשחקים, ראיתי את שני הדגמים האלה שנראים די דומים אחד לשני מבחינת המפרט ובתקציב שמתאים לי, אבל יש לי ניסיון רע עם לפטופים למשחקים, הנוכחי שלי אחרי עשר דקות של משחק מתחמם והביצועים נופלים בצורה משמעותית. האם יש למישהו את אחד מהדגמים הנ"ל ויכול לדווח אם אפשר לשחק עליהם בצורה יציבה לאורך זמן או לא? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=912272 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=912793 (או דגם אחר מאותה סידרה - 7559)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.