ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי כרגע מחשב עם 720 amd ספק אנרמקס 525 פרו 6950 גיגהבייט 1 טרה קוויאר בלאק 2*2 קורסייר לוח ud4p גיגהבייט אני מעוניין לקנות מחשב חדש וךהריץ עליו עוד 6950 במידה ואני אמצא כרטיס בזול יחסית. הרכסתי כזה מחשב בינתיים[table] [tr] [td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td] [td][/td][/tr][/table] [table][tr][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][/tr][/table][/t] [table][tr] [td][/td] [td]מאווררים וגופי קירור[/td] [td]מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler [/td] [td][/td][/tr][/table] [table][tr][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td] [td]ASUS Asus P8Z68-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 16…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של FUJITSU SIMENS ויש עליו WINDOWS 7 של החברה. בגרסא יש המון שטויות של FUJITSU ורציתי לדעת האם אני יכול לשים בו דיסק של ווינדוס 7 גרסת OEM. כלומר האם כל האפשרויות של המחשב ימשיכו לעבוד גם עם גרסאת ווינדוס לא של FUJITSU? תודה, ברק
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שבוע טוב חברים. אני כבר שבוע תוהה לגבי שניהם. ושניהם עומדים כמעט באותם יכולות. ואני רוצה להביא אותם מארהב. רציתי לדעת מה אתם חושבים. שניהם גרסת IVY bridge , ומסך 13 inch. אגב חשוב לציין שאני סטודנט ומשתמש חדש במק. במידה ואני ייקח אותו. ואני לא ממהר עדיין שניהם עומדים בטווח מחירים של בין 1500 דולר ל1150 דולר כרגע. ואם אני קונה יש לכם המלצות לאתרים זולים ואמינים בארהב? תודה רבה, הביקורת שלכם חשובה לי.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום , אשמח לקבל עזרה בבניית מחשב חדש (לבית חדש), עיקר שימוש לגימיינג. תקציב קצת לחוץ שאמור לכלול את הכל. מצורף למטה מפרט שכבר הציעו לי , אשמח לקבל חוות דעת כי אני כבר הרבה זמן לא מעודכן לגבי האיכות וההבדלים בין כל הרכיבים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW , Diablo3 , GTA , Bataman AC -מהי הרזולוצ…
-
- 11 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אהלן, ה JACK חיבור אוזניות אצלי כנראה שנהרס כי הוא לא מגיב לשום חיבור אוזניות, לאחר פתיחת המחשב (יכול להיות שהרסתי אותו בטעות), לאחר חיבור מחדש וניסוי שום דבר לא עובד, כשאני מחבר אוזניות הווליום ממשיך לצאת דרך הרמקולים הרגילים, רציתי להזמין כרטיס קול כזה דרך האיביי שככה שזה יוצא הרבה יותר זול וההתקנה העצמית שלי תיקח אולי חצי שעה לעשות את זה. http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_kw=HP+PAVILION+DV6+AUDIO+BOARD האם זה יכול להתאים? המחשב המדובר הוא HP PAVILION DV6 1330EJ אחריות נגמרה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי אפשרות לקנות נייד מארה"ב - התקציב עומד על 4,000 ש"ח. הדרישות - משחקים בסיסיים, ז"א כרטיס מסך לפחות 525M ודומיו, מקלדת מוארת, סוללה שתחזיק לפחות 4-5 שעות במאמץ ואחריות 3 שנים (כמובן בינלאומית) - אם אין אפשרות אז אפשר לרדת ל-2\1. אשמח לראות את כל גדלי המסכים. ראיתי את המחשב הנ"ל - http://www.amazon.com/N53SM-ES72-15-6-Inch-Laptop-Silver-Aluminum/dp/B007BY57Y2/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1341082023&sr=1-3&keywords=asus הבעיה שאין לו מקלדת מוארת.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות את המחשב הזה של לנובו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=809075 אבל לפני מה שראיתי, אין לו חיבור לתחנת עגינה. הפתרון הוא תחנת עגינה שמחוברת ב-USB. רציתי לשאול עד כמה זה נוח? הכול עובר דרך חיבור אחד או חיבור לחשמל, למסך ולשאר?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב i3 לא sandybridge הדגמים הישנים יותר 4 גיג'ה זיכרון כרטיס מסך gts220 לוח אם של ג'יגהביט: h55m-d2h שלא תומך ב sndaybridge או ivy לכן כנראה צריך גם לשדרג את הלוח אם ברצוני לשדרג את המחשב שיריץ משחקים כמו cod mw3 battlefied 3 על הגדרות בינוניות + בתקציב של עד 2500 אגב הספק לא מוכר... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף לו זכרון, אך אני לא מוצא חנות ברשת עם זכרון בשבילו. אשמח לקבל לינק ישיר לחנות. תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הסוגים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינצ' לא יודע מה הרזולוציה הטבעית אבל היא לא גבוהה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-200 ש"ח אך רק אם זה באמת שינוי דרסטי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , crysis , dark souls וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום * מטרות המחשב? אינטרנט - עבודה עם הרבה מאוד טאבים במקביל, אפליקציות - הרבה שרצות במקביל, הזרמה של תכני FHD למסך חיצוני * גודל המסך? רצוי 17" או יותר אבל אפשר לשקול 15.6" * משקל רצוי? לא משנה כי המחשב יהיה נייד רק בתוך הבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך (יומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין צורך כי תמיד יהיה נקודת חשמל קרובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA - לא HDMI - כן * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray? לא חובה * תקציב? עד 4500 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * סוג אחריות? לפחות 3 שנים עדיפות לאפשרות איסוף והחזרה מאתר הלקוח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DEL…
-
- 26 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לומדת עיצוב פנים ואני מעוניינת לרכוש מחשב נייד. מצאתי דיל אבל אני לא יודעת אם הוא מתאים כל כך לצרכים שלי. אני צריכה מחשב שיוכל לסחוב תוכנות כמו אוטוקאד וסקצ'אפ. חשוב לי לציין שאני לא מבינה בכלל במחשבים. מחקירה קטנה שעשיתי הבנתי שאני צריכה כרטיס מסך טוב וזיכרון ברמה סבירה +. התקציב שלי הוא בסביבות 3000-3500 ש"ח. http://www.buy2.co.il/Special/DailyDeal/Index/c8167f79-bdb5-4f59-acc8-511702288b2b?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+North&utm_campaign=1183f03e9c-Buy2_NORTH_AFTERPARTY_29_06_2012_North&utm_medium=email תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עד 2400 שקל, שיהיה כמה שיותר קטן וקל עם ביצועים בסדר. ומצאתי את LG A310-KAE13E http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=789789 יש לו Core i3 2.66GHz, 3GB RAM ומסך 13.3". ורציתי לדעת איך הi3, אם הם ממש חלשים או דווקא נותנים ביצועים בסדר לעומת i5 עם שעון דומה, ואיך הלפטופ שרשמתי כאן למעלה... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודה משרדית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 13K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב - הדמיות בתלת מימד ורינדור , בעיקר עבודה בREALTIME פחות חוות רינדור. תוכנות : 3dsMax. AE. MAYA. PHOTOSHOP א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2x 19 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע מחשב בחדר ישן יחסית, ומחשב חדש יותר בסלון המשמש כ HTPC. אני משחק הרבה במשחקים כבדים יחסית ובסלון הם רצים בלי בעיה, הבעיה מגיעה כשאני רוצה לשחק משחקי RPG או משחקי יריות (הסלון רחוק יחסית מהפלזמה ואי אפשר לשחק עם מקלדת ועכבר כמו שצריך). בחדר שלי זה קצת יותר בעיה, כשאני מריץ דיאבלו 3 המחשב מתחמם אחרי שעה בערך של משחק, אבל הוא עדיין עובד חלק בהגדרות גרפיקה בינוניות, כשאני שם על מקסימום בגרפיקה הוא מתחיל להיתקע קצת. השאלה שלי היא, אם בכלל כדאי לשדרג את המחשב שנמצא בחדר או למצוא פתרון למחשב בסלון. אני כבר הרבה זמן מחפש פתרונות ל HTPC אבל אני לא מוצא שום דבר. בשלט של ה XBOX 360 ממש לא נוח לשחק במשחקים האלה. אז כל עוד אין פתרון ל HTPC שבסלון אשמח לדעת מה אני יכול …
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני חדש ואני לא כל כך מבין במחשבים אז ראיתי איזה דיל אחד ואני לא מבין בזה אז שואל אותכם כדאי לי לקנות את זה : http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama/7498321?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_181&a=2022
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לקצת עזרה בבניית מפרט, אני מעצב אתרים ואני צריך מחשב חדש! התקציב הוא עד 5000 בערך, לא כולל מסך...נראה לי מחיר סביר לא? במידה והיה כבר פוסט שדיבר על זה אשמח להפניה, כי לא מצאתי... תודה מראש, שגיא
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/qjgrphb2 עדיין מתאים לבקשות שלי פה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=533785
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אקנה בקרוב מסך FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שאפשר במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה למכור את המחשב של אחותי על מנת לעשות סוויץ'.. פרטי המחשב : מעבד E6300 לוח אם GIGABYTE p65p-S3 כרטיס מסך PowerColor HD4850 512MB GDDR3 HDMI HD 320GB Seagate SATA II זכרון ארבע חתיכות של 1GB ddr2 667Mhz של Corsair מארז GIGABYTE Poseidon - קטלני! צורב סטנדרטי ספק בן 3 שבועות : Antec VP-450P 450W
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, מבקש עזרתכם בבניית מפרט לשימושים רגילים המחשב ישמש כמחשב המרכזי בבית ועליו ישמר רוב הדאטה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, HD, פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא נדרש 4. רכיבים נדרשים באופן פרטני: הארד דיסק 2TB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. הא…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לא למשחקים. מחפש מעבד שנותן ערך טוב לכסף, באיזור 1000 ש"ח. כמה שיותר תמיכה בוירטואליזציה (יריץ מכונות וירטואליות שרתי 2008 R2) לשימוש גם בתוכנות שצריכות כח עיבוד כמו פוטושופ. הלוח צריך לתמוך בעד 32 גיגה זכרון. לפחות 4 כניסות USB מאחור כניסה נוספת לUSB3 - כדאי 6 כניסות SATA בעקרון ללוח מסורס, שיהיה מקום לעוד כניסות וכדומהUSB זכרון צריך זכרון של 16 גיגה, עדיף 2 סטיקים של 8 שיהיה מקום לשדרוג . הכי חשוב - שירות מהיר ואמין בארץ במקרה של תקלות.
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי בכמה אפשר למכור את הדיסקים הבאים: * סמסונג נפח: 500G מהירות 7200RPM 16MB זיכרון ממשק: SATA קניתי אותו באוקטובר 2010 * WD Caviar blue נפח: 320GB 16MB זיכרון ממשק: SATA * WD Caviar SE נפח: 80GB מהירות: 7200RPM ממשק: SATA תודה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-