ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
שלום, הרכבתי את המפרט הנ"ל לאחר קריאה בפורום. התקציב הוא עד 1700שח, והHTPC הוא לצורך ניגון סרטי FHD, BLUERAY ו3D המוזרמים ממחשב אחר ברשת הבייתית (קווית 1GB). בנוסף, חשוב לי גם שהמחשב יהיה שקט. שיפורים \ הערות יתקבלו בברכה.... מעבד: AMD FM1 A4-3300 2.5GHz + HD6410D מחיר: ₪317 לוח אם: ASROCK A75M-HVS מחיר: ₪344 זיכרון: TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 מחיר: ₪115 צורב DVD: NEC DVDRW AD-7280S X24 - BLACK - SATA מחיר: ₪95 מארז: ENERMAX LAGUNA + 300W PSU מחיר: ₪368 דיסק קשיח: SEAGATE 1TB SATA3 - מחיר: ₪446 מחיר סופי: 1685
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
מישהו בפורום עזר לי למצוא מפרט עם windows 7,וכתוצאה מכך האיכות של הכרטיס מסך ירדה.אך הצלחתי להשיג windows 7,והייתי רוצה לדעת איזה רכיב אני אמור לשפר במפרט הבא כדי שיריץ לי משחקים כמו BF3,call of duty וכו'. הנה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪873 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪141 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪375 מארז: Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic כמות: 1 -…
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג הכי כבד שיש ויותר מזה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפיל 3 מקס פין 3 וואטצ דוג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא מקלדת, עכבר, ר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-מעבד: Intel Core I5 3450 3.50GHz 6M -מערכת הפעלה: Windows 7 Home Pre 64-Bit -לוח אם: Intel H61 Chip -זיכרון: 8GB DDR3 1333MHZ -דיסק קשיח: 500GB 7200RPM -כונן: LG GH22 DVDRW X22 -כ.מסך: Nvidia GeForce GT520 1GB DDR3 לביצועי גרפיקה גבוהים במיוחד. -יציאות: LAN, 6XUSB+2USB 2.0, HDMI ,VGA, 5.1CH Audio -מארז:Qure 3335 Full Silent שקט במיוחד -ספק כוח: Ehtremely Silent 500W FULL POWER , 3 שנות אחריות -תוכנת אופיס: תוכנת Open Office (כולל וורד,אקסל,בעברית מלאה). -חבילת התקנות: אנטי וירוס,תוכנת צריבה,מקודדים,ותוכנה לצפייה בסרטי HD. ישנה גם אפשרות לשדרג חלקים מן המפרט,האם כדאי לי לשדרג אותם ביחס למחיר? - שדרוג מערכת קירור למעבד Zalman Full Silent,למחשב שקט במיוחד (רק 149 ש…
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מעולה, אם לא לא נורא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,צפייה בסרטי HD,מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3,diablo3,וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
בטעות יצא לי דאבל פוסט, מצטער, נא למחוק
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪968 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪141 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪379 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪249 קירור למארז: Shagon 120mm Double Ball Bearing 1600rpm כמות: 3 - מחיר: ₪39 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC כמות: 1 - מחיר: ₪420 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: Seag…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב מיועד לעריכה גרפית וצרכים כללים. http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Vostro%203560/vostro-3560-a3612qm.htm או http://www.fre.co.il/pl_product~999999912660~39~89.htm תודה.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
דיברו על זה כבר, ויש לאחרונה כמה Ultrabook-ים ממש נחמדים, ויפים, ובמחיר דיי הוגן, אבל למה אין עדיין משהו עם מסך Touch?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך של המחשב הניייד שלי תומך ב 720p ו ב 480p ו ב 1080p גודל מסך 15.6 הוא תומך בהם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בקשה מאוד חשובה למי שיכול לענות מהר אני צריך מארז שקט עד 415 שקל וכרטיס מסך עד 1000 שקל שנמקר באיבורי תודה יכל מי שעונה
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית מחשב שישמש אותי לתכנות, משחקים, וידאו/סרטים וכדומה. אחרי בדיקת מחשבים רבים, מצאתי שניים שמתאימים לי מבחינת הממשק, מקלדת, נוחות, גודל מסך וכן הנתונים הפנימיים שלו. המחשבים הם: DELL Inspiron N5100BKI245 HP DV6-6C03EJ לשניהם נתונים כמעט זהים (מסך,מעבד,דיסק קשיח, מערכת הפעלה, אחריות וכדומה). ל HP יש 8G זיכרון פנימי ול DELL יש רק 6G. לשניהם כרטיסי מסך חזקים עם 1G זיכרון (ל DELL יש GEFORCE GT525M ול HP יש RADEON HD7470). מחשב HP עולה 600 ש"ח יותר (ה DELL עןלה 4100 ש"ח). מה לדעתכם עדיף ? האם יש משהו אחר בתקציב כזה שהוא יותר טוב ? תודה רבה מראש יגאל
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי מחשב מזדקן במקצת שאני רוצה לרענן ולשדרג. המחשב משמש ביום יום לצרכי אופיס אך מדי פעם גם למשחקים. המפרט הנוכחי:מעבד: intel 2duo e6300 (חייב לשדרג) כרטיס מסך: ati sapphire pci-e x1950xt 256mb (חייב לשדרג?) לוח אם: abit ab9 96sp (חייב לשדרג)זכרון: 4gb g.skill 800cl4 (חייב לשדרג) כוננים קשיחים: 500GB - WD5000AAKS-00A7B2 ATA Device ST31000333AS 1000 GB WD2500YS-01SHB0 - 250GB Seagate FreeAgent XTreme USB Device [Hard drive] (1500.30 GB -חיצוני לגיבוי ספק: antec neo 500 (לא חושב לשדרג) מארז: antec p180b (לא חושב לשדרג) מערכת קירור לכרטיס מסך: arctic cooling accelero x-2 (לא חושב לשדרג). המערכת לאחרונה איטית ואני מבקש לשדרג את המעבד, הלוח, כרטיס המסך והזכרון ה…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להבין באיזה ממשק SATA תומך המחשב\לוח אם ואני לא מוצא. אם מישהו יכול לעזור אני אשמח vostro 3460 Intel® Core TM i5 Ivy Bridge Processor 3210M 2.5GHz תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי למצוא כאן מפרט טוב בהודעות ישנות יותר אבל ברובם אנשים החסירו דברים כמו כרטיס זיכרון, כרטיס מסך וכ'ו 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 150 - 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WOW, AION, GUILD WARS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080x1920 -לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים 4. …
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שצריך. אם זה הכל, אז הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם זה איזה 50 ש"ח זאת לא בעיה (בגלל שלפעמים המחירים לא עגולים לתקציב) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עריכת סרטוני HD קלה בעזרת Sony Vegas א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין, אבל אני אשתמש ב-Sony Vegas (לא יודע עוד באיזו גרסא) ואולי תוכנות מידול. אבל זה לא ממש סביר, אז אל תתייחסו אל הדבר בכובד ראש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמ…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שיחליף את הנטבוק שלי שהופך ונהיה איטי ומעיק מיום ליום. המחשב עבודה העיקרי שלי הוא מחשב נייח כך שלא צריך מכונת עבודה והדגש העיקרי הוא על ניידות אבל אני מעדיף משהו שיהיה חזק ומהיר יותר מהנטבוק הממוצע. חשבתי על הדגם הנ"ל של אסוס במחיר של 440$ שזה גם פלוס מינוס התקציב שלי. http://www.amazon.com/ASUS-1225B-SU17-BK-11-6-Inch-Laptop-Black/dp/B0075ZRAKG/ref=sr_1_1?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1340783855&sr=1-1 ראיתי גם דגם של אייסר שנראה דומה אבל עולה הרבה פחות. http://www.amazon.com/Acer-Aspire-AO722-0825-11-6-Inch-Netbook/dp/B00719CH0O/ref=pd_cp_pc_0 האם ההבדל במעבד מצדיק את ההבדל במחיר ? יש דעות ? ------------- אם יש …
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתייעץ לגבי מחשב נייד מתאים לסטודנט למדעי המחשב. אלו תכונות צריכות להיות למחשב? האם צריך מחשב חזק? (כפי הידוע לי עובדים בעיקר עם JAVA ושפות תכנות שונות) * מטרות המחשב? התאמה לסטודנט למדעי המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור לגבי הדרישות מסוג מחשב כזה. * גודל המסך? רצוי 15.6'' * משקל רצוי?רצוי עד 3 ק"ג (ללא תוספות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא קריטי, אבל עדיף מעל 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. (שוב, אם יש משהו הכרחי לדרישות) * בלוטות? רצוי, לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא הכרחי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצ…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
דעתכם על המפרט לעריכת וידאו, אודיו. אפשר יותר אני יודע... אבל בטווח המחירים הזה האם זו בחירה נבונה? האם זה יריץ פרמייר בצורה סבירה. ברור לי שכרטיס מסך חזק יועיל כאן אבל האם זה יסחוב בצורה סבירה? העריכות הן מידי פעם ולא בצורה מקצועית לחלוטין. אפשרית חריגה קלה . אבל ממש בוא נאמר עוד 500 שקלים. אני זקוק לעזרתכם בתודה מראש. b]מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪979 מעבד: [..] INTEL 3450 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪896 לוח אם: [..] INTEL BEARUP LAKE : BLKDH67BL-B3 ₪462 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪134 כמות:2 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7280S X24 - BLACK -…
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת (פשוטים). 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה, ללא מערכת הפעלה/אופיס. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון …
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד קל עבור עבודה משרדית בעיקר (אקסל ו-SAP) מטרות המחשב? עבודות משרדיות כבדות מאוד (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15, נדרש לנסוע איתו לחו"ל * משקל רצוי? מינימלי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללה מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? נדרש HDMI + USB3 * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי של כונן קשיח אין מגבלה * כונן CD/DVD? צורב? לא רלונטי (עדיף בלי בשביל לחסוך במשקל) * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקרון LENOVO אבל אפשרי גם DELL / HP - אי אפשר חברות אחרות חוץ מ-3…
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של DELL, קניתי לו כרטיס MINI EXPRESS מודם סלולרי שכולל גם רכיב GPS. עכשיו אני מחפש או רעיון איך אפשר לראות איפה המחשב נמצא , נגיד אם הוא נגנב וכו" האם קיים כזה אופציה? ואם כן יש אופציה לעקוב גם דרך אנדרויד? בתודה מני
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-