עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AMIR7710,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אקנה בקרוב מסך FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שאפשר במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Intel Core i3-2120 Tray- ש"ח 560 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14970 Arctic Alpine 11 Rev ש"ח 65 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12239 Gigabyte GA-B75M-D3H ש"ח 410 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12816 G.Skill DDR3 4GB 1333MHz 9-9-9-24 NT ש"ח 135 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16998 HIS Radeon HD6850 1GB DDR5 PCIe ש"ח 713 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16193 GSA-GH24N x24 SATA Black DVD ש"ח 115 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7260 Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1TB 64…

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by mskso86,

יש לי מעבד i5-3570K לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H שלא תומך OC עכשיו ראיתי כמה אופציות קורצות בחול על הדרך כי אני צריך להזמין חלק אחר התמקדתי על OC וSLI ASRock Z77 Pro4 LGA 1155 Intel Z77 4xDDR3 ATX Motherboard MSI Z68MA-ED55 (B3) mATX Intel LGA 1155 Z68 4xDDR3 Motherboard 2 Biostar TZ77XE4 ATX LGA 1155 Z77 PCIe 3.0 DDR3 SATA3 Motherboard 3 עכשיו מה אתם אומרים מה יותר טוב או שעדיף כבר לקנות באייבורי לוח אם Gigabyte דגם GA-Z77X-UD5H צ'יפסט Z77 תושבת 1155 ולסגור את הסיפור החנות היא http://www.outletpc.com/vg7731.html וההבדלי מחירים מאד גדולים

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  4. שלום * מטרות המחשב? צפייה בסרטים דרך חיבור קבל לטלוויזיה .משחקים כבדים יכולת להריץ משחקים חזקים כיוון זה תקציב מספק ליכולות כאלה * גודל המסך?רצוי 17" אך אם זה משמעות לבחירה אין לי בעיה קצת פחות * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא מבין בזה מעדיף שיהיה זמן ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ?500-1T * כונן CD/DVD? שיהיה כונן DVD * כונן Bluray?לא חובה בלי אפשרות חריגה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 12 תגובות
    • 976 צפיות
  5. Started by nazgull,

שלום לכולם ברשותי מחשב i3 לא sandybridge הדגמים הישנים יותר 4 גיג'ה זיכרון כרטיס מסך gts220 לוח אם של ג'יגהביט: h55m-d2h שלא תומך ב sndaybridge או ivy לכן כנראה צריך גם לשדרג את הלוח אם ברצוני לשדרג את המחשב שיריץ משחקים כמו cod mw3 battlefied 3 על הגדרות בינוניות + בתקציב של עד 2500 אגב הספק לא מוכר... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by zivbu99,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-200 ש"ח אך רק אם זה באמת שינוי דרסטי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , crysis , dark souls וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3…

• 13 תגובות
    • 980 צפיות
  7. Started by ely2001,

אני רוצה להוסיף לו זכרון, אך אני לא מוצא חנות ברשת עם זכרון בשבילו. אשמח לקבל לינק ישיר לחנות. תודה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  8. המחשב שלי חוגג 5 והגיע הזמן לשדרג. חשבתי שאולי כדאי לקנות מחשב נייד ולא נייח כדי לקבל את היתרונות שלו: תופס פחות מקום, מייצר פחות חום, נייד ,לא מצריך UPS, צורך פחות חשמל - מה שאני יכול לחשוב כרגע. >>> השאלה, האם מחשב נייד יכול להיות סוס עבודה כמו מחשב נייח? כלומר לעבוד הרבה שעות ביום מתוכן כמה שעות באופן אינטנסיבי כל זאת בצורה יציבה וללא פגיעה ברכיבים . השימושים שלי: פיתוח (בעיקר WEB), פוטושופ קבצי RAW, עריכה בסיסית של וידאו וקידוד וידאו וכל שימושי ה-WEB. * לא משחקים * החסרונות שאני רואה: מחיר יותר יקר לאותה עוצמה, אין מקום ל-STORAGE רציני. התקציב ~6000 למרות שאני לא מבקש מפרט עדיין, רק עזרה להחליט בין נייד לנייח. תודה

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  9. שלום לכולם. אני לומדת עיצוב פנים ואני מעוניינת לרכוש מחשב נייד. מצאתי דיל אבל אני לא יודעת אם הוא מתאים כל כך לצרכים שלי. אני צריכה מחשב שיוכל לסחוב תוכנות כמו אוטוקאד וסקצ'אפ. חשוב לי לציין שאני לא מבינה בכלל במחשבים. מחקירה קטנה שעשיתי הבנתי שאני צריכה כרטיס מסך טוב וזיכרון ברמה סבירה +. התקציב שלי הוא בסביבות 3000-3500 ש"ח. http://www.buy2.co.il/Special/DailyDeal/Index/c8167f79-bdb5-4f59-acc8-511702288b2b?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+North&utm_campaign=1183f03e9c-Buy2_NORTH_AFTERPARTY_29_06_2012_North&utm_medium=email תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by zgd,

* מטרות המחשב? גיימינג קל, צפייה בסרטים * גודל המסך? 13,15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * כונן CD/DVD? צורב? * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?רצוי אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא רצוי מעוצב יפה זה לבחורה........הסתכלתי כבר על הdell inspriton duo 1090 והוא ממש יפה והכל אבל הוא חלש מדי :-[ (ולא מצאתי את אותו מחשב עם מפרט טוב יותר...) תודה על העזרה.... : * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהו: לא

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by yotam.m,

אהלן, לאחר התלבטויות ובדיקות ובעיקר הרמת Ultrabook אחד שחוסר המשקל שלו די קנה אותי החלטתי ללכת על אחד מהם. אין דרישות מיוחדות מהמכשיר מלבד גודל המסך שכמובן יהיה 13 או 14 ללא העדפה לאחד מהם. זמן סוללה הוא לא קריטי אך כמובן הארוך ביותר שאפשר למצוא במסגרת. אין שום כוונה לגיימינג על המחשב הנ"ל. גודל הכונן לא משמעותי ואפשר לחסוך במקום הזה, שכן יש לי מספיק כוננים חיצוניים לאחסון. אם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה אין שום בעיה , אין צורך במערכת הפעלה אם הדבר נתון לבחירה. * אחריות בינלאומית היא אולי הנקודה החשובה ביותר ועל זה גם אהיה מוכן להוסיף כסף, לא ממש בא לי להסתובב בין מעבדות של מחשבים בהנחה ויקרה משהו בשנה-שנתיים הראשונות. עכשיו לשאלה המרכזית: יש חיה כזאת באיזור ה-1000$, …

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. מה התקציב המקסימאלי?1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודה משרדית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  13. אהלן, אשמח אם תעזרו לי. כעקרון המפרט הזה מתאים לדרישות שלי אך לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת את כל הרכיבים ביחד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 גג א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך, מעדיף שזה יסתכם באזור ה3500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית שוטפת, צפייה בסדרות וסרטים, הקלטות ועריכת סאונד (בצורה חובבנית ביותר. יש לי כרטיס קול חיצוני לצורך זה) ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני משתמש המון בmatlab ו mathematica לצורך לימודים, אבל לא נראה לי שהן תוכנות …

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by Yaniv,

המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/qjgrphb2 עדיין מתאים לבקשות שלי פה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=533785

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לחברי הפורום, קודם כל הפרטים החשובים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 100 ש"ח, ואולי קצת יותר במידה והחריגה באמת תוסיף משמעותית ליכולות המחשב 2. מה שימושי המחשב: משחקים, וצפייה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW3, BF3,COD BLACK OPS II ומשחקי FPS כבדים בסגנון הנ"ל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל 26'', רזולוציה טבעית 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגבוהות ביותר במסגרת התקציב (נית…

16. 1. מה התקציב המקסימאלי?3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושטופ,אילוסטריטור,אקשטין סקריפ,תוכנות פלאש וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הירוס 6,דיאבלו 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).[19 אינץ',אם חשוב דגם אברר] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמובן שכמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yahavRL12,

אני חדש ואני לא כל כך מבין במחשבים אז ראיתי איזה דיל אחד ואני לא מבין בזה אז שואל אותכם כדאי לי לקנות את זה : http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama/7498321?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_181&a=2022

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  18. היי, אני זקוק לייעוץ למחשב גיימינג חזק + פעם בכמה זמן עריכת וידאו / המרות ובתדירות גבוהה יותר photoshop לתמונות המשפחתיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לרדת לכיוון ה- 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר FPS ומדי פעם עריכת וידאו ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe premier, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, max payne 3 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by gruvismalt,

היי חברים, אשמח לקצת עזרה בבניית מפרט, אני מעצב אתרים ואני צריך מחשב חדש! התקציב הוא עד 5000 בערך, לא כולל מסך...נראה לי מחיר סביר לא? במידה והיה כבר פוסט שדיבר על זה אשמח להפניה, כי לא מצאתי... תודה מראש, שגיא

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  20. אורח
    Started by אורח,

המחשב מיועד לגיימינג ו-OC. אין צורך בציוד הקפי והארד דיסק. [table] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] INTEL 3570K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1081 [/td][/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] MSI Z77A-G43 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪581 [/td][/tr] [tr] [td] זיכרון: [/td] [td] G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 - RIPJAWS-X אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪333 [/td][/tr] [tr] [td] כרטיס מסך: [/td] [td] GIGABYTE HD7950 "WINDFORCE" 3GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1671 [/td][/tr] [tr] [td] מארז: [/td] [td] FRACTAL DESIGN DEFINE R3 BLACK FRONT USB3 - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪560 [/td][/tr]…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם אני טס בספטמבר לניו יורק ובכוונתי לרכוש מחשב נייד לקראת הלימודים. - המטרה של המחשב כמו שאתם יכולים להבין היא בעיקר שימושי אופיס למינהם, אבל אני כן אוהב לשחק במחשב וחשוב לי כרטיס מסך טוב ומעבד רציני - גודל המסך רצוי שיהיה 12- 14 אינץ' -המשקל הרצוי הוא באיזור ה2 קילו, אבל אם אין ברירה אני מוכן לסחוב יותר בשביל מחשב חזק (עד 3 קילו) -אני אשמח לזמן סוללה של 5 שעות + -אני מעוניין ביציאת HDMI גודל כונן : 500GB -עדיף שכן יהיה כונן אופטי (עדיך בלוריי אבל לא חובה) -אין חובה לרשיון ווינדוס (יש לי) -ראיתי חברה בשם maingear, האם כדאי להביא את המחשב לארץ? או שיש סיכון בגלל שאין משווק?? וגם ה Dell Inspiron 14z ניראה לי מצויין, מה אתם אומרים? בשורה התחתונה ראיתי אחלה מחשבים…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי, מבקש עזרתכם בבניית מפרט לשימושים רגילים המחשב ישמש כמחשב המרכזי בבית ועליו ישמר רוב הדאטה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, HD, פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא נדרש 4. רכיבים נדרשים באופן פרטני: הארד דיסק 2TB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. הא…

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  23. היי בכמה אפשר למכור את הדיסקים הבאים: * סמסונג נפח: 500G מהירות 7200RPM 16MB זיכרון ממשק: SATA קניתי אותו באוקטובר 2010 * WD Caviar blue נפח: 320GB 16MB זיכרון ממשק: SATA * WD Caviar SE נפח: 80GB מהירות: 7200RPM ממשק: SATA תודה

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  24. שלום אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לאישתי בתקציב של 2000-3000 כמה שפחות אבל שיספק את הדרישות * מטרות המחשב? היא צריכה אותו כדי לרשום בשיעורים, אינטרנט (ברמה אינטנסיבית של הרבה טאבים פתוחים במקביל) ו-OFFICE * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר נמוך ונייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף כמה שיותר אבל לפחות לשעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא פחות מ - 100-200G * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה כונן. לא צריך צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? במידה ואתם מחליטים שמשתלם יותר מארה"ב אז כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם…

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  25. ברשותי מחשב נייד lenovo n500. מפרט: מעבד intel t3400 (כפול ליבה) זיכרון: 2GB כונן קשיח: 160GB מסך: 15.6 סוללה לא עובדת. שריטות על גב המחשב. חוץ מזה הכל תקין. שנאי חדש. כמה שווה מחשב כזה היום? בכמה ריאלי למכור?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.