ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום, קודם כל הפרטים החשובים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 100 ש"ח, ואולי קצת יותר במידה והחריגה באמת תוסיף משמעותית ליכולות המחשב 2. מה שימושי המחשב: משחקים, וצפייה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW3, BF3,COD BLACK OPS II ומשחקי FPS כבדים בסגנון הנ"ל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל 26'', רזולוציה טבעית 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגבוהות ביותר במסגרת התקציב (נית…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושטופ,אילוסטריטור,אקשטין סקריפ,תוכנות פלאש וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הירוס 6,דיאבלו 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).[19 אינץ',אם חשוב דגם אברר] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמובן שכמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חדש ואני לא כל כך מבין במחשבים אז ראיתי איזה דיל אחד ואני לא מבין בזה אז שואל אותכם כדאי לי לקנות את זה : http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama/7498321?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_181&a=2022
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
היי, אני זקוק לייעוץ למחשב גיימינג חזק + פעם בכמה זמן עריכת וידאו / המרות ובתדירות גבוהה יותר photoshop לתמונות המשפחתיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לרדת לכיוון ה- 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר FPS ומדי פעם עריכת וידאו ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe premier, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, max payne 3 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לקצת עזרה בבניית מפרט, אני מעצב אתרים ואני צריך מחשב חדש! התקציב הוא עד 5000 בערך, לא כולל מסך...נראה לי מחיר סביר לא? במידה והיה כבר פוסט שדיבר על זה אשמח להפניה, כי לא מצאתי... תודה מראש, שגיא
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגיימינג ו-OC. אין צורך בציוד הקפי והארד דיסק. [table] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] INTEL 3570K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1081 [/td][/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] MSI Z77A-G43 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪581 [/td][/tr] [tr] [td] זיכרון: [/td] [td] G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 - RIPJAWS-X אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪333 [/td][/tr] [tr] [td] כרטיס מסך: [/td] [td] GIGABYTE HD7950 "WINDFORCE" 3GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1671 [/td][/tr] [tr] [td] מארז: [/td] [td] FRACTAL DESIGN DEFINE R3 BLACK FRONT USB3 - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪560 [/td][/tr]…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני טס בספטמבר לניו יורק ובכוונתי לרכוש מחשב נייד לקראת הלימודים. - המטרה של המחשב כמו שאתם יכולים להבין היא בעיקר שימושי אופיס למינהם, אבל אני כן אוהב לשחק במחשב וחשוב לי כרטיס מסך טוב ומעבד רציני - גודל המסך רצוי שיהיה 12- 14 אינץ' -המשקל הרצוי הוא באיזור ה2 קילו, אבל אם אין ברירה אני מוכן לסחוב יותר בשביל מחשב חזק (עד 3 קילו) -אני אשמח לזמן סוללה של 5 שעות + -אני מעוניין ביציאת HDMI גודל כונן : 500GB -עדיף שכן יהיה כונן אופטי (עדיך בלוריי אבל לא חובה) -אין חובה לרשיון ווינדוס (יש לי) -ראיתי חברה בשם maingear, האם כדאי להביא את המחשב לארץ? או שיש סיכון בגלל שאין משווק?? וגם ה Dell Inspiron 14z ניראה לי מצויין, מה אתם אומרים? בשורה התחתונה ראיתי אחלה מחשבים…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מבקש עזרתכם בבניית מפרט לשימושים רגילים המחשב ישמש כמחשב המרכזי בבית ועליו ישמר רוב הדאטה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, HD, פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא נדרש 4. רכיבים נדרשים באופן פרטני: הארד דיסק 2TB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. הא…
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי בכמה אפשר למכור את הדיסקים הבאים: * סמסונג נפח: 500G מהירות 7200RPM 16MB זיכרון ממשק: SATA קניתי אותו באוקטובר 2010 * WD Caviar blue נפח: 320GB 16MB זיכרון ממשק: SATA * WD Caviar SE נפח: 80GB מהירות: 7200RPM ממשק: SATA תודה
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לאישתי בתקציב של 2000-3000 כמה שפחות אבל שיספק את הדרישות * מטרות המחשב? היא צריכה אותו כדי לרשום בשיעורים, אינטרנט (ברמה אינטנסיבית של הרבה טאבים פתוחים במקביל) ו-OFFICE * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר נמוך ונייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף כמה שיותר אבל לפחות לשעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא פחות מ - 100-200G * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה כונן. לא צריך צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? במידה ואתם מחליטים שמשתלם יותר מארה"ב אז כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם…
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד lenovo n500. מפרט: מעבד intel t3400 (כפול ליבה) זיכרון: 2GB כונן קשיח: 160GB מסך: 15.6 סוללה לא עובדת. שריטות על גב המחשב. חוץ מזה הכל תקין. שנאי חדש. כמה שווה מחשב כזה היום? בכמה ריאלי למכור?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב נייד והנה המפרט הרצוי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(כולל HD),ריבוי משימות * גודל המסך לא משנה * משקל רצוי? משקל שיהיה מיועד לניידות טובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שחיזיק 4-5 שעות או אפילו יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,יציאת HDMI+USB+יציאה למיקרופון+אוזניות+חיבור VGA+RJ-45 * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? שיהיה לו צורב DVD * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן לפחות 3 שנים או יותר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מפרט למחשב מדיה סנטר בתקציב של סביבות 2,000 ש"ח. המחשב אמור לשמש כמחשב רגיל שיחובר לטלוויזיה לגלישה באתרים, הורדת סרטים ושירים ובעיקר לצפייה ישירה בערוצים שונים היות ואין לנו יס או הוט. חשוב לציין שיש לנו בלו ריי ומקרן קול... אז שיהיו חיבורים מתאימים וכרטיס קול שיתמוך בעניין הזה. אני מעדיפה מפרט עם מעבד של אינטל, אני לא מבינה הרבה אבל אני סומכת עליהם יותר. ובעיקר חשוב המארז, אם אתם יודעים איזה חנויות יש להם מבחרים גדולים אז אשמח לקבל המלצות. תודה רבה מראש, מחכה לעזרתכם!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות - Dell Inspiron N5110 i5 http://ksp.co.il/?uin=15067 מפרט טכני רלבנטי: i5 2450M 6GB DDR3 (1x4096+1x2048) 750GB 7200rpm 1GB nVidia GeForce GT 525M אני לא כל כך צריך את הכרטיס מסך שנמצא במחשב השאלה האם אני מפסיד מהבחינות הבאות אם אני לוקח מחשב שמכיל אותו: חום (הוא כנראה יותר מתחמם מ-integrated?), משקל, יציבות המחשב (אם אין תמיכה כל כך טובה בכרטיס מסך וכו') מה אתם אומרים? תודה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלווזיה איכותי למטרת הקלטה מממיר YES. הממיר לא תומך HD, אבל אני מעוניין שהכרטיס יתמוך למען שדרוג עתידי. (יש הבדל מחירים משמעותי?) יש לי i5 עם 4gb ram כרטיס hd5850 ואין סוף מקום פנוי ב HD. מקריאה מהירה, הבנתי שיש בעיה עם כרטיסי hauppauge בשילוב win7 ו 4gb ram. זה נכון? אם כן, מה הפתרון? מהי החברה המומלצת כיום? (haup/aver?) והאם ישנו דגם ספציפי מומלץ? אשמח להמלצה על כרטיס באיזור ה 500~ ש"ח עם אפשרות דחיסת וידאו טובה. תודה רבה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בצורה סבירה ,בעל מסך איכותי, תקציב:כ-1500 ש"ח בערך
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 8.5K כמובן עדיף פחות אם ניתן לחסוך. המחשב ישמש לתכני HD, מעט גרפיקה כללית (פוטושופ ורינדור תלת מימד), הרבה עבודה עם תוכנת Solidworks, וקצת משחקים פה ושם. הציוד הנלווה הנדרש - עכבר ומקלדת אלחוטיים, ומסך. המחשב ימוקם בחדר שינה ולכן רצוי שיהיה שקט ככל האפשר. לא מתוכנן אוברקלוק או שום דבר כזה במחשב. אין צורך בשום תוכנה, כמו כן הרכבת המחשב בחינם - יתרון, בתשלום - אפשר להסתדר לבד בבית. אין העדפה לחנות, איזור ראשל"צ. USB3 חובה. אם ניתן שהמחשב יהיה כמה שיותר ניתן לשדרוג. גודל המסך הנדרש הינו 23-27 אינץ' במסגרת התקציב והדרישות. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייד זקן שאני לא מתכוון להחליף בשנה הקרובה. לאחרונה הוא התחיל להתחמם יתר על המידה (אפילו בהשוואה לקיץ הקודם). אשמח לקבל המלצות על משטח קירור טוב וזול יחסית (גבול עליון למחיר - 150 ש"ח). אם יש איזה משטח קירור סופר-מיוחד שעולה יותר, אז אני אשמח לשמוע למה שווה להשקיע יותר בשבילו. תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב טיפה מיושן שאני רוצה להפוך למדיה סנטר בסלון, השידרוגים שהחלטתי שאני מבצע לו הם בעיקר קניית מארז כמה שיותר קטן ואלגנטי שיתאים לסלון, התקנת תוכנת מדיה סנטר כלשהי, והתקנת שליטה מרחוק כלשהי (מקלדת שלט מיוחד וכו'). ולשאלתי- מה עליי לוודא לגבי המארז שאני הולך לקנות? והאם עליי לשדרג לוח אם? המחשב הוא בעל מעבד core2duo e7500 ויושב על לוח אם צ'יפסט G31 שכתוב במפרט שלו שהוא microATX. בנוסף יש כרטיס מסך geforce 9400gt.(כמו כן יש הארד דיסק, כרטיס רשת אלחוטי, כונן אופטי) האם יש מארז מומלץ? המטרה שוב- שייצא הכי קטן שאפשר... ובנוסף אם יש המלצות על שדרוגים כדי שתצא מערכת טובה אני אשמח לשמוע... תודה! עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 800 א) האם לנצל את כל התקציב א…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לעזרה בבחירת חלקים למחשב קולנוע ביתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD לסלון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום שלום זה הוא מפרט למשחקים כבדים בהגדרות גרפיות גבוהות, תכני HD, שימוש משרדי אני משקיע בו בשביל שהמחשב יסחוב לי עוד שנים רבות התקציב 10K יש אפשרות לחרגיה יקנה מאייבורי מחשבים מכיוון שאני עובד שם האם יש חלקים שהייתם מציעים לי להחליף ולשפר? אין לי צורך בשום ציוד היקפי כמו מסך ואין צורך בדיסק קשיח חוץ מהSSD אין לי כוונות לעשות לו OC תודה! 1,690.00- מעבד אינטל 3.6GHz 10MB CORE I7 2011 QUAD 3820 1,400.00- לוח S2011 P9X79 X79 ASUS 945.00- מארז ARMOR REVO BLACK THERMALTAKE 890.00- דיסק CORSAIR FORCE3 2.5" SATA3 180GB SSD 690.00- ספק כח A.PFC NAXN 82+ MODULAR 750W ENERMAX 840.00- X2 זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ 80.00- צורב SATA LG DVDX24 DL ש…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד לשימוש למשחקים. התקציב הוא 3,000 שקלים (אפשר לחרוג מעט אבל עדיף שלא). יש צורך ביציאת HDMI. אני לא מחפש מחשב שיריץ הכל באולטרה, מבחינתי מדיום זה סביר בהחלט. בעיקר את דיאבלו 3. המחשב מיועד לאחי שרוצה לקחת אותו איתו לבסיס, לכן משקל כן מהווה פרמטר. אני לא יודע אם זה בכלל ריאלי מבחינת התקציב, אבל אני אשמח לעזרה. אם יש צורך בעוד פרטים אשמח לתת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
הלוח אם הזה H61 based Motherboard with support of USB3 Sata3 יש לו יצאת דולבי דיגיטל למוזיקה5.1 ערוצים צריך להוסיף עוד משהוא שאני לא יודע ???
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג בין השאר גם סרטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050- LG w2284F 22inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהותמעבד אינטלIntel Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray1 [/l] מאוורר למעבדZalman SZ CC92HS CPU Cooler1 לוחות אם למעבדי אינטלAsus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA1 זכרונותG.Skill 1x4GB…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: [..] INTEL 3770K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪1617 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z77X-D3H ₪801 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪116 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX670 "OC" 2048MB GDDR5 - RETAIL ₪2335 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] ANTEC ELEVEN HUNDRED w/o PSU ₪566 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W - MODULAR - זמין במלאי ₪433 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR INTEL ONLY ₪135 דיסק קשיח: [..] CRUCIAL SSD M4 SATA3 2.5" 128GB - זמין במלאי ₪664 דיסק קשיח 2: HITACHI 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪473 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - ב…
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-