ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
סליחה על הטופס המוזר!!! האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא משנה בכלל איפה... מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ.. תקציב: 4500יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 4700 יד ראשונה\שניה: ראשונה! זמן אחריות רצוי: שנה לפחות חברת המחשב הניד המועדפת: לא משנה כל כך שיהיה משהו מוכר (לא TOSHIBA) נראה לי ישעדיפות לHP... מערכת הפעלה מועדפת: WIN 7 גודל כונן קשיח מועדף: לפחות 500 משקל הנייד המועדף: כמה שיותר קל עדיף (לא כל כך משנה תכלס...) גודל הצג::עדיף 13.3אבל אפשר גם 15.6 זמן סוללה רצוי: לפחות 3-4 שעות צבע המחשב הרצוי: לא וורוד או משהו אפשרויות נוספות במחשב:שיקרר את עצמו טוב ויחזיק הרבה זמן! מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזי…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אם אפשר לחסוך בלי להתפשר מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). WAMP5 - PHP MY ADMIN - אני מאמין שכל מחשב יפעיל אותה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, GTA V, MAFIA 2 ועוד הרבה משחקים חדשים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של דל, הInspiron 6400 מחשב דיי ישן.. בקיצור הסוללה שלו לא עובדת כבר איזה שנתיים נראלי, אבל תמיד הייתי עובד איתו כשהוא מחובר לחשמל והוא היה עובד פיקס.. היום אני מדליק אותו, והמנורה הימנית (מן ברק כזה) מהבהבת כל עוד המחשב דלוק (גם כשהוא מכובה ומחובר לחשמל) המחשב פועל הרבה יותר לאט מבדרך כלל, שום דבר כמעט לא זז, אפילו כשאני סתם מזיז את העכבר הוא זז בצורה תקועה אמרתי אולי זה קשור להתחממות, שמתי אותו מתחת למזגן איזה כמה שעות וזה לא עזר מה אתם אומרים יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. המחשב הישן שלי החליט בשבילי שאני חייב מחשב חדש, לצורך כך הסתכלתי במדור ה"מפרטים מומלצים" ומצאתי את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137589§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 עכשיו השאלה שלי היא: איפה יש חנות (טובה ואמינה, עם עדיפות לאזור הצפון), שתביא לי את המפרט הזה בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב נייד של MSI לפני חצי שנה בערך. רציתי לדעת מה שווי המחשב כרגע במידה ואני רוצה למכור אותו, המחשב כמובן שמור, כולל כל הדרייברים בדיסק והתיק וכ'ו וכ'ו המפרט : http://ufu.co.il/files/gh591i3dvgnlvbf73w69.png
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, נניח עד 3000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף מאוד שלא 2. מה שימושי המחשב: גיימינג, הרצת MATLAB, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: MATLAB בתדירות גבוהה (אבל לא נראה לי שזה צריך להשפיע על השיקול, כל מחשב סביר יסחוב בכיף) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: רוצה להיות מסוגל להריץ בכיף משחקים חדשים שיוצאים בשנה הקרובה נניח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינצ', 1440X900 אבל יוגדל בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני משחקים חלקם גרפיקה גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות\גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:battlefield 3, diablo 3, call of duty, ac revolosion -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי קצת על הדגם הזה והתרשמתי שאפשר להריץ איתו סרטים גם ב-1080p הם רושמים שזה מתאפשר כאשר הקובץ נמצא על המחשב - האם הכוונה שהוא חייב להיות על ה- H.D של המחשב או שניתן לחבר דיסק חיצוני ב-USB? :s05: הכוונה כאמור היא להשתמש בו כמחשב שמחובר למסך 42FHD ב- HDMI. לחילופין, מישהו מכיר אופציה אחרת במחיר נמוך (~1400 ש"ח) שכזה+שקט+צריכת חשמל אפסית שכוללת גם אינטרנט מלא?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מעוניינת לשדרג מחשב צריכה בבקשה את עזרתכם תקציב רצוי 2500K עדיף ללא חריגה שמוש עיקרי : אופיס, תכנות, אינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים בעיקר FIFA ו HEROESE לא מעוניינת בOC אין צורך בציוד היקפי יש ברשותי מסך בגודל 22 באיכות HD כרטיס מסך ATI HD 6850 ספק גם כן יש לא זוכרת דגם חשבתי על המפרט : מעבד intel core i53550 3.3ghz s1155 6mb או Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray קירור Scythe Katana 3 CPU Cooler לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, זכרון Corsair 2x4GB DDR3 1333Mhz Value Dual Channel CL9-9-9-2 4 דיסק קשיח Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 או Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA…
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אם לא פוגע בביצועים אבל רק אם לא פוגע.. בקיצור.. הכי טוב שאפשר מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב : גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Call of Duty MW3,Battlefield 3 , gta iv , crysis 3, וכל שאר הכבדים ביותר... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 זה 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצי…
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הי חברים,שוב אני מגיע לכאן לקבל המלצה על מפרט, רק שהפעם זה לא בשבילי והשימושים טיפה שונים. 1. התקציב הוא 4500 ש"ח לכל היותר 2. המחשב ישמש בעיקר ללימודים,אינטרנט ומולטימדיה (סרטים וסדרות באיכות 1080p) וזה החלק הבעייתי: לכאורה אפשר להרכיב מפרט נהדר לשימוש משרדי בכ-3000 ש"ח; הבעיה היא שלצפייה איכותית בHD יש צורך ב...(וכאן כבר אין לי מושג). 3. מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. מסך 2x" איכותי ובריא (המחשב ישמש כתחנת עבודה, כך שיש צורך במסך שלא יזיק לעיניים בצפייה ממשוכת) 5.כונן HD פנימי 1TB 7200RPM 6. כונן HD חיצוני 1TB (אם ניתן) 7. מעבד i5 לכל הפחות או האלטרנטיבה המקבילה של AMD 8. כמה שיותר RAM שניתן 9. אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה בחנות 10. חנות באזור חיפה יהיה פלוס, אבל לא מ…
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מבקש המלצות למחשב נייד שיוכל להריץ את דיאבלו 3 חלק על מקסימום ומשחקים חדשים אחרים חלק על גבוה (לא חייב לראות את הזיעה על הפנים של היחידות) השימוש הנוסף בו יהיה פוטושופ וצפייה בסרטים. הנייד ישמש כתחליף לנייח כך שנושאי הסוללה, משקל וכו לא רלונטיים. מה שחשוב זה שלא יקרטע, לא יתחמם הרבה ושישרוד כמה שנים טובות של גיימינג כבד. תקציב: 5000+ גמיש * גודל המסך - 15.6\17 * משקל לא משנה *זמן סוללה לא משנה * יציאות מיוחדות - USB 3 * גודל מינימלי של כונן קשיח לא משנה, יש לי חיצוני * כונן CD/DVD? צורב- צורב * כונן Bluray - לא * אחריות בינלאומית - לא * רישיון למערכת הפעלה- רצוי * העדפה לחברה - dell אבל גם asus נשמע טוב
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב?עריכת מוזיקה * גודל המסך? לא חשוב * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב אודה לכם אם תמליצו לי על נייד עם ביצועים גבוהים הכולל מעבד I7 2800MHZ * מטרות המחשב- לימודים (אופיס וכאלה), עריכה גרפית של סרטים ותמונות, משחקים כבדים כמו IV ודיאבלו. * גודל המסך-15.6 * משקל רצוי- לא כבד מידי - שיהיה ניתן לקחת אותו והוא לא "יכביד" עליי * זמן סוללה ארוך- 6 וחצי + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI, USB3 * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח : 750GB * כונן CD/DVD? צורב- כן * כונן Bluray- לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית - עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-כן עם WIN 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- DELL ' HP ואם יש עוד חברה שאתם מכירים …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 13,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד ל14 אלף שקל.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיצאו במהלך השנים הקרובות על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 23 אינץ' ברזולוצית FHD, ואולי בעתיד עוד אחת כזה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מבקשת המלצה למפרט מחשב למעצבת פנים / אדריכלית/ ארכיטקטית תוכנות גרפיקה ועריכה בשימוש קבוע נדרשות : AutoCAD, PhotoShop, SketchUp, אילוסטרייטור ועוד תוכנות הדמיה ללא OC ללא חומרה מיוחדת נדרשת חשבתי על מערכת הפעלה 64BIT אודה להצעה גם למסך תואם Full HD. בתודה,
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכל באי הפורום. אפתח בשאלה. ברשותי מחשב נייד מסוג LG Z1 BRITE, סוס עבודה שסוחב כבר חמש שנים מעייפות. מאז הפירמוט האחרון נוצרה בעיה ממש מוזרה. בכל פעם שאני צופה בוידאו הסרט נתקע בצורה מחזורית אחרי 6-7 דקות, המחשב לא קורס אלא מתפקד כרגיל ואחרי כדקה הסרט חוזר למוטב וממשיך לפעול כאילו כלום לא קרה (כלומר הוא התקדם את הדקה שלכאורה נתקעה). התקנתי את הדרייברים של ה-intel chip set (כרטיס המסך שברשותי), הקודקים מעודכנים (K-lite codec pack) למישהו יש סיבה הגיונית למה דבר כזה קורה? כעת להמלצה. כפי שכבר ציינתי ה-LG נמצא אצלי כבר חמש שנים וכמו כל סוס עבודה - הגיע הזמן להחליף אותו. אני מחפש מחשב אלטרנטיבי שיספק את הצרכים שלי, בעיקר שיטוט ברשת, צפייה בסרטים, מוזיקה ועבודה על תו…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, ראיתי במפרטים המומלצים את המפרט הזה שבמבט ראשון מתאים לי: AMD A4-3400- BOX350 לוח-אםAsrock A75M-HVS360 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3120 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךמובנה0 מארזEnermax Laguna 300W350 ספק כחכלול במארז אבל אני חייב יציאת S-video ולפי המפרט לוח האם אין לו יציאה כזו. חשבתי לפתור את העיניין ע"י חיבור Geforce 6600GT,אבל האם חיבור כרטיס כזה ישן לא אבסורדי כשעל לוח האם יש כרטיס מתקדם פי כמה? כמו כן לפי האתר של אנרמקס המארז מאפשר חיבור כרטיסי Low profile בלבד, אני רוצה לשמור על מארז מסוגנן שמתאים למדיה סנטר אבל לנצל גם את מלוא הלוח במקרה של שדרוג עתידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש…
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הי חבר'ה! מה העניינים? לפני 3 שנים הצקתי לכם כאן ועזרתם לי לבחור את המפרט הבא למחשב הבא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray לוח אם Gigabyte GA-P43-ES3G כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB [מאז התווסף עוד כונן קשיח של סמסונג של 500GB] זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 Vapor-X 512MB DDR3 PCIe ספק כח Seasonic SS-400ET 400W מארז ללא ספק Antec Three Hundred קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Pro מדוע אני מעוניין לשדרג? הסיבה העיקרית היא שבחודשים האחרונים המחשב קורס ספונטנית אחת לכמה זמן. לפעמים עם שגיאה קריטית. לפני חצי שנה פשוט לא יכולתי לאתחל אותו יותר. מה שעשיתי היה לפתוח אותו ולנקות אותו ה…
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רב אודה לכם אם תמליצו לי על נייד שאמור להחליף את הנייח הישן שלי * מטרות המחשב- עבודות משרדיות ,צפיה בסרטים, עריכה גרפית תלת מימד * גודל המסך-15-17 * משקל רצוי-2.5קג * זמן סוללה ארוך- 4-6 ש' * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח-500-750 7200rpm * כונן CD/DVD? צורב- כן * כונן Bluray- לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית - עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא תודה.
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - שימוש עיקרי הוא תכנות (קומפילציה, סביבות עבודה שונה, הרצה של סרביסים שונים וכו). * גודל המסך - 14 או 15 * משקל רצוי - ממש לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - עדיף, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - צריך יציאה טובה למסך חיצוני (עדיפות למשהו יותר טוב מ VGA) * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי של הארד דיסק - 500 במהירות 7200. אם אפשר יותר אז מצוין. עדיפות מאוד גבוהה לכונן נוסף של SSD (אם בכלל יש תמיכה ב2 כוננים) * כונן CD/DVD? צורב - כן * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, אבל נדרשת אחריות מאוד טובה בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - אין צורך במערכת הפעלה בכלל (עדיף בלי) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - כן, עדיפות ר…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
התקציב הוא סביב ה5000. מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים[כולל HD לסוגיו] ועיקר הצורך למחשב החדש הוא לצורך לימוד תכנות בJAVA/ANDROID. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI USB3.0 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 750 ומומלץ 1T * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שתהיה אחרויות טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש. אני מעדיף מעבד במדור החדש ivybridge וכן מעדיף i7.…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני אציין שבעבר ביקשתי הצעת מחשב, אך התמקדתי ברכישה מחנות שבזכותכם הבנתי שאינה מתאימה (שוב תודה לכל המעורבים בשכנועים ). דחיתי את רכישת המחשב מסיבות שונות, אך כרגע שוב התעורר הצורך ורציתי מפרט מעודכן והפעם כולל מסך מחנות שאתם ממליצים (רצוי כזאת שנותנת שירות באיזור קריות-חיפה). התקציב הינו בערך 3500 מינוס-פלוס עם מסך. רמקולים לא בהכרח חשובים היות ואני מתכנן לחבר את המחשב למערכת סטריאו ישנה שיש לי (עד עכשיו עבד טוב), ואני אשקול לרכוש מגבר/רמקולים רק אם לא יחרוג (יותר מדי) מהתקציב. המחשב נועד בעיקרו לראיית סרטי HD באיכות גבוהה אך גם לעבודה/לימודים (תוכנות אופיס) ומעט MATLAB. אני לא גיימר - רוב המשחקים שאני משחק, אם בכלל - בד"כ כמה דורות אחורה אבל הייתי רוצה…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב all in one חדש של SAMSUNG יעבוד מבחינת מהירות כמו LEPTOP או כמו DESKTOP ? תמיד DESKTOP יהיה יותר מהיר מ LEPTOP עם הם אותו מפרט פחות או יותר,איך זה עובד עם המחשב הזה לדוגמא : http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+23%22+Touch-Screen+Series+7+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/3424662.p?id=1218401492145&skuId=3424662&cmp=RMX&ky=2oh0NrwOl4j1qjMx3Oy2gXfVGhMUl0WiJ&utm_campaign=bazaarvoice&utm_medium=SearchVoice&utm_source=RatingsAndReviews&utm_content=Default
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-