ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין במחשב הבא : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6385&CatCode=1 עכשיו אני אשמח אם תמליצו לי אילו חלקים כדאי להחליף/לשדרג. אני רוצה מחשב טוב, שיריץ משחקים כמו שצריך ושלא יתפרק לי אחרי שנה. תקציב: 3000 ₪ - אפשר לחרוג אם זה שווה את זה. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום עריכה: . מה התקציב המקסימלי? 3000 ₪, ניתן לחרוג אם זה שווה את זה (500 ₪ מקסימום). 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים, תכני HD, עבודה משרדית. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1440 על 900, 21 אינצ'. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים לא הכי כבדים. * לאילו הגדרות גר…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , . אני זקוק למפרט מבוסס קונרו , ללא ציוד הקפי : מסך רמקולים צורב ופלופי. רצוי עם הלוח הבא: DFI INFINITY 975X/G . והמעבד כמובן : E6300. אני מתכנן OC אז ששאר החלקים יהיו בהתאם. לא צריך יותר מ80GB דיסק קשיח, כדי שיעמוד בתקציב. וכרטיס מסך : 7600GT, זקוק להמלצה לחנות באיזור המרכז אין לי בעיה לפצל קנייה כדי לעמוד בתקציב תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם צירפתי מפרט של המחשב שברשותי,שרכשתי לפני כשנתיים,אני משתמש במחשב להכל-מדיה סנטר ,ומהסיבה שאני חובב משחקי מחשב המשחקים החדשים קצת מקרטעים,במיוחד שאני מריץ על הגרפיקה הגבוהה- ultra ... ** רציתי לדעת מה ההמלצה הכי טובה לשדרוג במינימום עלויות -ז"א -רק לשדרג כ.מסך אם זה אפשרי..או גם זיכרון .. ועדיפות כמובן לכרטיס חזק ,בין הגרסאות האחרונות...בתקציב של 500-700 שח... ** והייתי שמח לקבל פידבק האם כדאי בכלל לשדרג את כל המחשב או שהוא בינתיים יכול לרוץ עוד שנה ככה.. תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרגע קיבלתי אישור מאמא שלי שהיא מוכנה להוציא לי 6000 שקל על המחשב .. ואני לא יודע איזה מחשב אני רוצה ... צריך את העזרה שלכם... המחשב מיועד לסרטים מוזיקה ולמשחקים... במחשב אני צריך שיהיה מסך דק (17 או 19), צורב די וי די, רמקולים (2.1 או אפילו רגילים), וכל השאר יאללה תנו בהצעות ... תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאמור, צריך מסך 12 אינטש, זמן סוללה לא חשוב בכלל, הביצועים חשובים, המשקל קצת פחות, אבל בגודל מסך כזה, שיהיה מתחת ל1.6 עדיף... התקציב: עד 10,000, אבל עדיף פחות... תודה מראש (:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי הנה עברו להם 5 שנים מאז שהתיעצתי אתכם כאן על המחשב הנוכחי שלי, שנקנה מ TMS ושירת אותי נעמנה כול השנים הלא קלות הללו . אני ממש לא גיימר רצני אבל אם אני משחק אז אני רוצה שזה יעבוד טוב וברמות הגבוהות שמאפשר המשחק. כרגע אני נהנה ממשחק "world of tanks" ורוצה שהגדרות תצוגה יהיו במקסימום ולפעמים גם אני מטיס ברשת "Flight sim". כמו כן אני רוצה שהמחשב ישרת אותי ויוכל לספק את הצרכים שלי כמה שנים קדימה כמו שלמעשה היה עם המחשב הנוכחי שלי . אז התקציב הוא 2500-2700 והשמח מאוד לראות את המלצתכם ! תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למעבדים האלה (בגירסה של מחשבים ניידים) ליבה גרפית כמו אצל I5/3 ואז יש חיסכון החשמל כאשר לא משתמשים בכרטיס מסך החיצוני???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באי HWzone שלום, אני מחפש לרכוש נוטבוק (2-3.5 אלף, לפנאי, בעיקר סרטים, מוזיקה וקריאה). עברתי על מלא דגמים של כל מיני חברות וכל מיני מפיצים למיניהם. לא הצלחתי למצוא אפילו אחד שמאפשר לי לעשות קאסטומיזציה. מישהו אולי מכיר חברות שמאפשרות להזמין נוטבוק מותאם אישית? כלומר לבקש מראש להכניס יותר זיכרון, או כונן נוסף וכד' תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרון יש לי את כל הרכיבים מהמחשב הקודם שלי (amd 1700+), רק שלושה דברים אני רוצה\צריך לשדרג: מעבד, לוח אמ וזכרונות. לגביי הספק והמאווררים לא נראה לי שיש בעייה (תקנו אותי אם אני טועה). תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה למצוא לעצמי נייד, במסגרת העבודה שלי אני צריך לעבוד עם WINDOWS + LINUX עבודה עם MATLAB + MODELSIM כך שאני צריך לפחות 4GB RAM וכוח עבודה כמה שיותר אני מעוניין שהנייד יהיה כמה שיותר קטן אני מכוון לאזור ה-13" , 17" וכ"ד כנראה לא בא בחשבון עדיפות למאיץ גרפי של NVIDIA עם יציאת HDMI (לא חייב אך אני מחפש לראות סרטים ממנו גם) דגמים שמצאתי היו: n3010/r13 של DELL קישור לחנות: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a430m.htm Vostro 3300 של DELL קישור: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-n520m.htm יש גם את Aspire 5740G של ACER בגדול אני נוראה נוטה ל-n3010 של DELL הוא נותן לי כמעט הכל, פרט לכרטיס מסך שקצת אוכל לי את הלב שהוא ATI התמיכה של החברה הז…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, תודה מראש לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי?ח4500 ש"י א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-500 - עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO/Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כולם שוב, תודה לchevy שהראה לי איך מנסחים את השאלה פה נכון. אז ככה- * מטרות המחשב-חיבור למסך הפלזמה לצורך צפייה בסרטים באיכות hd, גלישה כללית באינטרנט, לימודים. * גודל המסך-עד 14 אינץ', לא כל כך משנה לי אם זה מט או לא. * רזולוציית המסך-FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט-אין לי מושג מה זה. אין לי דרישות מיוחדות. * משקל רצוי- עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך-עד 6 שעות בגלישה רגילה באינטרנט\לימודים, עד שעתיים בצפייה בסרטים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות-HDMI ,USB * Bluetooth- כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח-750 ג"ב ,אני לא כל כך מבין בסוגים, אשמח אם מישהו יוכל לעזור * כונן אופטי-לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- מה זה? * האם…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכוונה במסתובב היא שניתן לסגור את הלפטופ כך שהמסך יהיה מופנה החוצה ואוכל לכתוב עליו כמו מחברת. ואם אפשר להתפנק, אז שתהיה מצלמה מסתובבת מובנית(כמו בDELL XPS). שתהיה בטריה חזקה ושיהיה בסביבות 10 אינצ. שיהיה חזק מבחינת מעבד וזיכרון. תקציב עד 3500 שקל(אפשרי? נטבוק סטנדרטי עולה 2K, אני מניח שעם מסך מגע זה 3.5 זה הרבה מעבר לסביר לא?)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט הנוכחי: 2X eVGA 260gtx Geil DDR2 4096MB 1066MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb 1333MHz BOX XFX nForce 780i 3-Way SLI Intel Motherboard 7200 RPM Seagate Barracuda 500gb Thermaltake Roughpower 850W Thermaltake Armor+ MX Case * התקציב הוא בערך 5,000 ש"ח. * מטרות המחשב היא נטו משחקים. * כל מה שנדרש הוא החלקים אותם הזכרתי לעיל. * אין העדפה לחברה מסויימת. * נושא עיצוב המארז אינו חשוב כלל, אך בעדיפות גבוהה שיהיה שקט. * אין צורך במערכת הפעלה. * לא מתוכנן O/C כלל, אך יכול להיות נחמד לנסות בעתיד. * המחשב הולך להיות מחובר לטלויזיה 32" ב-720P, אך בקרוב ארצה לשנות זאת ל-1080P. הכל בר שינוי למעט הכרטיסי מסך שכבר הוזמנו מח…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אנחנו מחפשים מחשב נייד ביתי עד 3000 ש"ח שיהיה נוח לשימוש, שיענה על דרישות ביתיות של גלישה (דיי מרובה) ומידי פעם על גרפיקה (פוטושופ וחבריה..) ראיתי את המחשב הנ"ל אך אינני יודעת אם יספיק. http://fre.co.il/items/1299537#Image_1 אשמח לקבל הצעות נוספות. שיר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד עבור עריכה גרפית (סרטים וכו...) תוכנת העריכה אמורה ליהיות פרימייר (כך שממה שאני מבין עדיף כרטיס מסך של nvidia) תקציב עד 3500 אם אפשר פחות. אני לא מבין כל כך במשחבים ניידים אז סליחה אם לא אענה על חלק מהדברים * גודל המסך? לא יודע מה הגדלים של מסכי המחשבים , מניח שהסטדנרט * משקל רצוי? לא יודע מה המשקלים של מחשבים ניידים , אבל שלא יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מניח סביבות 8-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מניח ש hdmi * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 400 + * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה/רצוי * האם בתקציב …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב עד סכום של 5000 שקל מחשב חזק למחשקים. כמה שאלות, האם עדיף להשקיע במעבד I5 מקסימלי במקום I7 מינימלי שמעתי כמה שמועות שI7 לא שווה את המחיר שלו וגם ככה אני לא ינצל את כל היכולות שלו. את רוב הסכום אני רוצה להשקיע במעבד ובכרטיס מסך. האם יש הבדל בין מסך מחשב לLCD? מעוניין ב 20\21\22\23 אינטץ מסך. עכבר מקלדת הכי פשוט והכי זול לא צריך להשתגע, רמקולים לא צריך, זיכרון קשיח האם כדי לקנות טרה למרות שאני לא ימלא אותו? מחכה לתשובות והמלצות שלכם, תודה מראש. איזה מחשב הייתם בונים לעצמכם אם היה לכם את הסכום הזה מקס.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן, שוב זה. 1. מה התקציב המקסימאלי? ~3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג אם זה נותן שינוי קריטי בביצוע, אבל עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אם להיות אופטימיים וללכת על המשחקים היותר חדשים\שיצאו, (למרות שגם משחקים מ2005 בקושי עבדו לי עד עכשיו); Diablo 3, TES Skyrim, Mass Effect 2-3,DOTA 2, AC revelation, Batman Arkham City וכו' וכו' …
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות למפרט ב3000 שיוכל להריץ gta iv (זה בערך המשחק הכבד היחיד שאני אריץ בו.)
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים מחר אבא שלי נוסע לסין ואני נותן לו רשימת חלקים לקנות בכדי להרכיב מחשב חדש מה אתם אומרים על המפרט הבא INTEL Core2 Duo E6400 ABIT AB9 או ASUS PB5 עדיין לא החלטתי יש לכם המלצות? 2 סטיקים של DDR II 667Mhz ה 800Mhz נראה לי יקר כרגע אלא אם כן אתם חושבים שיש הבדל ביצועים משמעותי? Radeon X1900XT 512MB למישהו יש רעיונות לכרטיס טוב יותר באיזור המחירים האלה? זהו פחות היותר כל שאר החלקים זה בקטנה הערות תגובות הצעות כל דבר יתקבל בברכה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי קצת מיקס של חלקים ואני לא סגור על חלקם, לכן אשמח לעזרה על המלצות בנוגע לחומרה שמתאימה לחלקים שכבר יש ברשותי. יש לי - DDR5 5600mhz 40cl Kingston fury gen4 nvme wd sn850 X 2 כרטיס מסך 1660S או Ti משהו בסגנון. עד כאן מה שכבר ברשותי. מעבד אני אקנה 13700K או 13600K, אני רוצה לפסול את ה- i7 רק בגלל הקירורים המטורפים שצריך עבורו. מארז - נוטה לכיוון phanteks 400 או משהו בסגנון. ספק - חשבתי על Antec HCG 750W. קירור למעבד - ראיתי שבאמזון יש דגם שנקרא Thermalright Peerless Assassin 120 SE עם המלצות טובות והוא יחסית זול. השימוש הוא תכנות, מערכות וירטואליות, קימפול קוד ופה ושם קצת גיימינג. אני לא צופה ש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני זקוק להמלצה על נייד לשימוש בסיסי (אינטרנט, מסמכים וכאלה), בסכום של עד 400$. הסכום בדולרים, מכיון שההזמנה תעשה מחו"ל. פתחתי שרשור ב TomsHardware (פה), אבל פתאום חשבתי שאפשר גם לפתוח פה, אולי פה מישהו מכיר משהו יותר טוב. סדר העדיפויות בקניית המחשב: גודל מסך - 14"-15" מחשב מהיר מחברה טובה. משקל נוח לנשיאה. זמן סוללה ארוך. מחשב מעוצב, עדיף בצבע ורוד/אדום. (מדובר במחשב בשביל בחורה אז בעיקרון, האופציות שלי כרגע, הן: 2 האופציות למחשבים חזקים יחסית: HP 15-f018dx at BestBuy ASUS D550CA-RS31 at Amazon.com ובתקציב נמוך יותר (סביבות ה 300$) Toshiba Satellite BC55-B5201 Refurbished from Toshiba.com Asus X551MAV-EB01-B fr…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA,Battle field -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני גבוה(עד כמה שניתן בתקציב הנ"ל) 3. האם יש צורך בציוד הקפי : כן, רק למסך מינימום 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=ש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות, שימוש בתוכנות שונות (למשל, רוזתה סטון), גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים. עדיף מחשב יחסית קטן ובעל משקל נמוך. חשוב שיהיה מהיר מאד, זכרון רם עדיף 8, זמן סוללה ארוך. אשמח לשמוע רעיונות טובים ויחסית זולים (עד 3500), וכן מה דעתכם על המחשבים הללו: http://www.wallashops.co.il/Mobile/Main#!/app/product/6MKFBB94E2 http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=4702&siteurl=http%3a%2f%2fwww.pc-online.co.il%2fitem.php%3fps%3d3002&modelid=878415&prodId=1626094054&platform=2
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט שהרכבתי: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 3 1200 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 495 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 365 זכרונות: DDR4 8G / 2400 CL16 A-DATA כמות: 1 - מחיר: ₪ 367 מארזים: Cougar MX330 כמות: 1 - מחיר: ₪ 181 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 248 דיסקים קשיחים: Seagate HDD 2.0TB 64MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 288 כרטיסי מסך: Palit GTX 1050Ti StormX 4GB DDR5 PCIE HDMI DP - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 695 הרכבת מחשב: הרכבת כסף (חינם! בהזמנת מחשב חדש)…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-