ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אודה לכם אם תמליצו לי על נייד עם ביצועים גבוהים הכולל מעבד I7 2800MHZ * מטרות המחשב- לימודים (אופיס וכאלה), עריכה גרפית של סרטים ותמונות, משחקים כבדים כמו IV ודיאבלו. * גודל המסך-15.6 * משקל רצוי- לא כבד מידי - שיהיה ניתן לקחת אותו והוא לא "יכביד" עליי * זמן סוללה ארוך- 6 וחצי + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI, USB3 * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח : 750GB * כונן CD/DVD? צורב- כן * כונן Bluray- לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית - עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-כן עם WIN 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- DELL ' HP ואם יש עוד חברה שאתם מכירים …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב נייד של MSI לפני חצי שנה בערך. רציתי לדעת מה שווי המחשב כרגע במידה ואני רוצה למכור אותו, המחשב כמובן שמור, כולל כל הדרייברים בדיסק והתיק וכ'ו וכ'ו המפרט : http://ufu.co.il/files/gh591i3dvgnlvbf73w69.png
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה, זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי ממוצע עם עדיפות לעבודה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Blender, תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אם לא פוגע בביצועים אבל רק אם לא פוגע.. בקיצור.. הכי טוב שאפשר מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב : גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Call of Duty MW3,Battlefield 3 , gta iv , crysis 3, וכל שאר הכבדים ביותר... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 זה 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצי…
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:battlefield 3, diablo 3, call of duty, ac revolosion -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של דל, הInspiron 6400 מחשב דיי ישן.. בקיצור הסוללה שלו לא עובדת כבר איזה שנתיים נראלי, אבל תמיד הייתי עובד איתו כשהוא מחובר לחשמל והוא היה עובד פיקס.. היום אני מדליק אותו, והמנורה הימנית (מן ברק כזה) מהבהבת כל עוד המחשב דלוק (גם כשהוא מכובה ומחובר לחשמל) המחשב פועל הרבה יותר לאט מבדרך כלל, שום דבר כמעט לא זז, אפילו כשאני סתם מזיז את העכבר הוא זז בצורה תקועה אמרתי אולי זה קשור להתחממות, שמתי אותו מתחת למזגן איזה כמה שעות וזה לא עזר מה אתם אומרים יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. המחשב הישן שלי החליט בשבילי שאני חייב מחשב חדש, לצורך כך הסתכלתי במדור ה"מפרטים מומלצים" ומצאתי את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137589§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 עכשיו השאלה שלי היא: איפה יש חנות (טובה ואמינה, עם עדיפות לאזור הצפון), שתביא לי את המפרט הזה בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שני נושאים שונים בתכלית: * זה לא מנוסח לפי החוקים שלכם, אבל זה מכיוון שאני לא מחפש מחשב ספציפי אלא התייחסות לנושאים מסויימים שיאפשרו לי למצוא את המחשב שלי בקלות 1. אני רוצה לקנות מחשב נייד זול (2000-2500 שח) שיחליף את הדל וסטרו 1510 שלי שנפטר לא מזמן. הדרישות הכלליות שלי נוגעות בעיקר לשימוש אינטנסיבי בדברים הרגילים - אני רגיל לעבוד על עשרות חלונות פתוחים במקביל, כאשר כולם מכילים לא יותר ממסמכי וורד והמון חלונות אינטרנט. א. מכיוון שחשוב לי לא להוציא המון כסף על המחשב, ואני עדין רוצה שהוא ימלא את תפקידו, הייתי רוצה לדעת איזה חלק במפרט של המחשב הוא מהותי לי לתפקוד השפיר שלו, כלומר האם שווה לי להשקיע במעבד מסוים, האם בכמות זיכרון מסוימת, או שאולי בכונן. כאמור, במחיר הזה אני מ…
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הי חבר'ה! מה העניינים? לפני 3 שנים הצקתי לכם כאן ועזרתם לי לבחור את המפרט הבא למחשב הבא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray לוח אם Gigabyte GA-P43-ES3G כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB [מאז התווסף עוד כונן קשיח של סמסונג של 500GB] זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 Vapor-X 512MB DDR3 PCIe ספק כח Seasonic SS-400ET 400W מארז ללא ספק Antec Three Hundred קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Pro מדוע אני מעוניין לשדרג? הסיבה העיקרית היא שבחודשים האחרונים המחשב קורס ספונטנית אחת לכמה זמן. לפעמים עם שגיאה קריטית. לפני חצי שנה פשוט לא יכולתי לאתחל אותו יותר. מה שעשיתי היה לפתוח אותו ולנקות אותו ה…
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, ברשותי סט של 4 גיגהבייט (2X2) של זכרונות DDR2 מהסוג הנ"ל. הם נקנו לפני מספר חודשים מועט מאוד ולא נעשה עליהם OC או שימוש אינסנסיבי. יש לי את הקופסא וקבלה מ-KSP (נקנו ב-360 ש"ח) אשמח להערכה כמה הם שווים אה, ויש לי גם לוח MSI P43T-C51 (סוקט 775) בן שנתיים במצב טוב מאוד אבל בלי קופסא... אם אפשר גם עליו הערכה (אני לא מצפה לגדולות)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום * מטרות המחשב? אינטרנט - עבודה עם הרבה מאוד טאבים במקביל, אפליקציות - הרבה שרצות במקביל, הזרמה של תכני FHD למסך חיצוני * גודל המסך? רצוי 17" או יותר אבל אפשר לשקול 15.6" * משקל רצוי? לא משנה כי המחשב יהיה נייד רק בתוך הבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך (יומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין צורך כי תמיד יהיה נקודת חשמל קרובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA - לא HDMI - כן * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray? לא חובה * תקציב? עד 4500 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * סוג אחריות? לפחות 3 שנים עדיפות לאפשרות איסוף והחזרה מאתר הלקוח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DEL…
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, מבקשת המלצה למפרט מחשב למעצבת פנים / אדריכלית/ ארכיטקטית תוכנות גרפיקה ועריכה בשימוש קבוע נדרשות : AutoCAD, PhotoShop, SketchUp, אילוסטרייטור ועוד תוכנות הדמיה ללא OC ללא חומרה מיוחדת נדרשת חשבתי על מערכת הפעלה 64BIT אודה להצעה גם למסך תואם Full HD. בתודה,
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. התקרה היא 5K.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות וגם וידאו באיכות FULL HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Adobe Premiere, Adobe After Effects, Avid, Maya 3D, Final Cut. מיועד לשימוש תדיר וכבד במהלך קורס ואולי בהמשך גם לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) התקציב המקסימלי: 7 אלף חריגה: עד 300 ש"ח עדיפות לחסוך בתקציב אבל אפשר גם את כל התקציב, אם תוכלו אז שני גרסאות של מפרטים, אחד חסכונית ואחד כל התקציב. 2) שימושי המחשב: תכנות, בניית אתרים, עריכה גראפית וגיימינג א. התוכנות שיהיו בשימוש: After Effects CS5 Photoshop CS6 Cinema 4D Illustrater CS5 3D Max Maya Sony Veags 11 ב. המשחקים שאני ישחק: Battlefield 3 GTA IV Skyrim World of Warcraft Guild wars 2 ג. הגדרות גרפיות: גבוהות 3) יש צורך בציוד הבא: מקלדת - עדיפות למסך Dell המפורסם (אין טעם בדגם) עכבר - משהו שיהיה נוח ויתאים לגיימינג פאד - שיהיה יחסית גדול, ויתאים לחיישן העכבר רמקולים - ברמקולים אין לי מושג, שהיו איכות טובה, עמידים, כולל סאבוופר ואיכות טובה שזה גבוהה ולא שישמעו…
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הי, מצטער שאני פותח דיון חדש, ואני יודע שזה קצת נודניקי, אבל אני מקפיץ את הקודם כבר כמה ימים ואף אחד לא עונה. P: אני צריך מפרט למחשב חדש לגיימינג כבד שיריץ משחקים לכמה שיותר שנים, אין שום כוונה לOC והוא צריך להיות שקט. הנה מה שרשמתי בסוף של הדיון הקודם; טוב אז אחרי כמה דיונים כאלה כאון ובפורומים אחרים הגעתי למסקנה שאלה החלקים שאני רוצה במפרט שלי, אם למישהו יש רעיון לחלקים יותר משתלמים ישגיד, אבל על אלה קיבלתי הכי הרבה המלצות.מעבד של אינטל, IVY BRIDGE לפי מה שהבנתי הוא מ-א-ו-ד משתלם.כרטיס מסך 7950-80, גם כן, לפי מה שהבנתי הרבה יותר טוב מהGTX570 וכרטיסי מסך של נווידיה בOC מתחממים בטירוף. (לא משהו שאני רוצה לעבור, המחשב הקודם התפוצץ בגלל החום, החדר חם והמחשב די צמוד לקיר.…
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הי חברים,שוב אני מגיע לכאן לקבל המלצה על מפרט, רק שהפעם זה לא בשבילי והשימושים טיפה שונים. 1. התקציב הוא 4500 ש"ח לכל היותר 2. המחשב ישמש בעיקר ללימודים,אינטרנט ומולטימדיה (סרטים וסדרות באיכות 1080p) וזה החלק הבעייתי: לכאורה אפשר להרכיב מפרט נהדר לשימוש משרדי בכ-3000 ש"ח; הבעיה היא שלצפייה איכותית בHD יש צורך ב...(וכאן כבר אין לי מושג). 3. מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. מסך 2x" איכותי ובריא (המחשב ישמש כתחנת עבודה, כך שיש צורך במסך שלא יזיק לעיניים בצפייה ממשוכת) 5.כונן HD פנימי 1TB 7200RPM 6. כונן HD חיצוני 1TB (אם ניתן) 7. מעבד i5 לכל הפחות או האלטרנטיבה המקבילה של AMD 8. כמה שיותר RAM שניתן 9. אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה בחנות 10. חנות באזור חיפה יהיה פלוס, אבל לא מ…
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אם לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Call of Duty MW3,Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכל באי הפורום. אפתח בשאלה. ברשותי מחשב נייד מסוג LG Z1 BRITE, סוס עבודה שסוחב כבר חמש שנים מעייפות. מאז הפירמוט האחרון נוצרה בעיה ממש מוזרה. בכל פעם שאני צופה בוידאו הסרט נתקע בצורה מחזורית אחרי 6-7 דקות, המחשב לא קורס אלא מתפקד כרגיל ואחרי כדקה הסרט חוזר למוטב וממשיך לפעול כאילו כלום לא קרה (כלומר הוא התקדם את הדקה שלכאורה נתקעה). התקנתי את הדרייברים של ה-intel chip set (כרטיס המסך שברשותי), הקודקים מעודכנים (K-lite codec pack) למישהו יש סיבה הגיונית למה דבר כזה קורה? כעת להמלצה. כפי שכבר ציינתי ה-LG נמצא אצלי כבר חמש שנים וכמו כל סוס עבודה - הגיע הזמן להחליף אותו. אני מחפש מחשב אלטרנטיבי שיספק את הצרכים שלי, בעיקר שיטוט ברשת, צפייה בסרטים, מוזיקה ועבודה על תו…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום רב אודה לכם אם תמליצו לי על נייד שאמור להחליף את הנייח הישן שלי * מטרות המחשב- עבודות משרדיות ,צפיה בסרטים, עריכה גרפית תלת מימד * גודל המסך-15-17 * משקל רצוי-2.5קג * זמן סוללה ארוך- 4-6 ש' * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח-500-750 7200rpm * כונן CD/DVD? צורב- כן * כונן Bluray- לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית - עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא תודה.
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע מחשב בחדר ישן יחסית, ומחשב חדש יותר בסלון המשמש כ HTPC. אני משחק הרבה במשחקים כבדים יחסית ובסלון הם רצים בלי בעיה, הבעיה מגיעה כשאני רוצה לשחק משחקי RPG או משחקי יריות (הסלון רחוק יחסית מהפלזמה ואי אפשר לשחק עם מקלדת ועכבר כמו שצריך). בחדר שלי זה קצת יותר בעיה, כשאני מריץ דיאבלו 3 המחשב מתחמם אחרי שעה בערך של משחק, אבל הוא עדיין עובד חלק בהגדרות גרפיקה בינוניות, כשאני שם על מקסימום בגרפיקה הוא מתחיל להיתקע קצת. השאלה שלי היא, אם בכלל כדאי לשדרג את המחשב שנמצא בחדר או למצוא פתרון למחשב בסלון. אני כבר הרבה זמן מחפש פתרונות ל HTPC אבל אני לא מוצא שום דבר. בשלט של ה XBOX 360 ממש לא נוח לשחק במשחקים האלה. אז כל עוד אין פתרון ל HTPC שבסלון אשמח לדעת מה אני יכול …
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב גיימינג כבד סרטים מוזיקה תוכנות מסרים אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים אני מניח שאתם יודעים איזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימום הגדרות בכל המשחקים שקיימים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד מדגם HP Pavilion DV6000, שנקנה לפני כמה שנים טובות.. קראתי עליו קצת באינטרנט, והבנתי שיש לדגם הזה המון בעיות.. אני נתקל בבעיה מציקה, שכל פעם שאני מזיז את המחשב, לא חשוב לאיזה צד, אפילו טיפה, המסך "מתחרבש" ונתקע. זה קורה גם אם אני מזיז אותו לפני שהווינדוס הספיק לעלות. אם המחשב עומד בלי לזוז, אני יכול לעבוד איתו שעות. איך אני יכול להתגבר על הבעיה? האם בכלל שווה לתקן דבר כזה, בדגם כל כך בעייתי? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי במפרטים המומלצים את המפרט הזה שבמבט ראשון מתאים לי: AMD A4-3400- BOX350 לוח-אםAsrock A75M-HVS360 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3120 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךמובנה0 מארזEnermax Laguna 300W350 ספק כחכלול במארז אבל אני חייב יציאת S-video ולפי המפרט לוח האם אין לו יציאה כזו. חשבתי לפתור את העיניין ע"י חיבור Geforce 6600GT,אבל האם חיבור כרטיס כזה ישן לא אבסורדי כשעל לוח האם יש כרטיס מתקדם פי כמה? כמו כן לפי האתר של אנרמקס המארז מאפשר חיבור כרטיסי Low profile בלבד, אני רוצה לשמור על מארז מסוגנן שמתאים למדיה סנטר אבל לנצל גם את מלוא הלוח במקרה של שדרוג עתידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש…
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - שימוש עיקרי הוא תכנות (קומפילציה, סביבות עבודה שונה, הרצה של סרביסים שונים וכו). * גודל המסך - 14 או 15 * משקל רצוי - ממש לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - עדיף, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - צריך יציאה טובה למסך חיצוני (עדיפות למשהו יותר טוב מ VGA) * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי של הארד דיסק - 500 במהירות 7200. אם אפשר יותר אז מצוין. עדיפות מאוד גבוהה לכונן נוסף של SSD (אם בכלל יש תמיכה ב2 כוננים) * כונן CD/DVD? צורב - כן * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, אבל נדרשת אחריות מאוד טובה בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - אין צורך במערכת הפעלה בכלל (עדיף בלי) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - כן, עדיפות ר…
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני אתן קצת רקע כדי שלא יהיו סתם מילים ריקות. סבתא שלי עורכת סרטים כבר כמה שנים וכל פעם קונה מחשב חדש מהטכנאי הגנב שלה כי הוא לא מספיק חזק לתוכנת הפינקאל החדשה. עכשיו היא החליטה שהיא רוצה מחשב חדש כי הi5,8GB RAM וכרטיס מסך QUADRO 600 אינם מספיקים כי התוכנה קורסת לה ובגלל שהיא עוברת עכשיו לתוכנה אחרת בשם AVID והטכנאי מחשבים שלה אמר לה שהיא תצטרך כרטיס מסך ב6000 שקל. בכל מקרה אבא שלי ודוד שלי החליטו שצריך לקחת על זה פיקוד ולא להשאיר את זה לטכנאי האינטרסנט שלה עוד פעם. אז אני אגיד ככה מבחינת תקציב אין מקסימום והמחשב שיעשה את העבודה יקנה אך זה יהיה במטרה של לא לקנות מחשב במשך הכמה שנים הקרובות ולספק את גחמותיה של סבתא שלי שהתוכנה לא תקרוס לה. 1. מה התקציב המקסימאלי? מפורט ל…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-