עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nitz166,

* מטרות המחשב? שימושים כלליים, שיריץ גם משחקים ברמה סבירה (דרוש כרטיס מסך) * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא כבד מדי, אבל לא להשקיע הרבה בשביל זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה!

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 13K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב - הדמיות בתלת מימד ורינדור , בעיקר עבודה בREALTIME פחות חוות רינדור. תוכנות : 3dsMax. AE. MAYA. PHOTOSHOP א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2x 19 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אם ישפר משמעותית 2. מה שימושי המחשב: משחקים, והקרנת תכני HD 3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי : כן, עכבר מעדיף אלחוטי נטען, מקלדת ומסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט )? 8 6. האם מתוכנן (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אול…

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  4. מחשב all in one חדש של SAMSUNG יעבוד מבחינת מהירות כמו LEPTOP או כמו DESKTOP ? תמיד DESKTOP יהיה יותר מהיר מ LEPTOP עם הם אותו מפרט פחות או יותר,איך זה עובד עם המחשב הזה לדוגמא : http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+23%22+Touch-Screen+Series+7+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/3424662.p?id=1218401492145&skuId=3424662&cmp=RMX&ky=2oh0NrwOl4j1qjMx3Oy2gXfVGhMUl0WiJ&utm_campaign=bazaarvoice&utm_medium=SearchVoice&utm_source=RatingsAndReviews&utm_content=Default

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by rollcage,

חברה שלי בארצות הברית והיא רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה לה ללימודים(בעיקר כתיבה ואולי קצת עריכה בפוטושופ וכאלה)סרטים וקצת משחקים וגם יראה מגניב ויפה (עד עכשיו היה לה את המחשב נייד של SONY שהיה מעוצב יפה ונוח לא זוכר את הדגם אבל יחסית די ישן 5-6 שנים) התחלתי קצת לקרוא ולחפש על מחשבים ניידים אבל נאבדתי די מהר... אם מישהו יוכל בבקשה להביא המלצה למחשב נייד במחיר הנ'ל והסבר קצר גם למה עדיף את הדגם הספציפי שהוא ממליץ אפשר גם במחיר נמוך יותר לא חייב לסחוט את התקציב תודה רבה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  6. קראתי קצת על הדגם הזה והתרשמתי שאפשר להריץ איתו סרטים גם ב-1080p הם רושמים שזה מתאפשר כאשר הקובץ נמצא על המחשב - האם הכוונה שהוא חייב להיות על ה- H.D של המחשב או שניתן לחבר דיסק חיצוני ב-USB? :s05: הכוונה כאמור היא להשתמש בו כמחשב שמחובר למסך 42FHD ב- HDMI. לחילופין, מישהו מכיר אופציה אחרת במחיר נמוך (~1400 ש"ח) שכזה+שקט+צריכת חשמל אפסית שכוללת גם אינטרנט מלא?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, האם מישהו מכיר מקום אמין בארץ, שאפשר להשיג בו חלקי חילוף לניידים? ספציפית פאנל מסך לנייד של סוני sony PCG-7133L. תודה מראש למשיבים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by hellforge,

אני מבקש המלצות למחשב נייד שיוכל להריץ את דיאבלו 3 חלק על מקסימום ומשחקים חדשים אחרים חלק על גבוה (לא חייב לראות את הזיעה על הפנים של היחידות) השימוש הנוסף בו יהיה פוטושופ וצפייה בסרטים. הנייד ישמש כתחליף לנייח כך שנושאי הסוללה, משקל וכו לא רלונטיים. מה שחשוב זה שלא יקרטע, לא יתחמם הרבה ושישרוד כמה שנים טובות של גיימינג כבד. תקציב: 5000+ גמיש * גודל המסך - 15.6\17 * משקל לא משנה *זמן סוללה לא משנה * יציאות מיוחדות - USB 3 * גודל מינימלי של כונן קשיח לא משנה, יש לי חיצוני * כונן CD/DVD? צורב- צורב * כונן Bluray - לא * אחריות בינלאומית - לא * רישיון למערכת הפעלה- רצוי * העדפה לחברה - dell אבל גם asus נשמע טוב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by CRT,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי יריות, BF, COD וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by UrKiller,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני משחקים חלקם גרפיקה גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות\גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אם אפשר לחסוך בלי להתפשר מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). WAMP5 - PHP MY ADMIN - אני מאמין שכל מחשב יפעיל אותה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, GTA V, MAFIA 2 ועוד הרבה משחקים חדשים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  12. שלום לכולם. אני עומד לרכוש מחשב חדש ואני קצת הולך לאיבוד עם כל המפרטים והשילובים שיש לכן אני זקוק לעזרת המבינים בדבר... בתור התחלה עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מפרטים דומים למה שאני מחפש ולכן לקחתי מפרט כלשהו שהוצע כאן ושיניתי אותו. הדרישות מהמחשב הם: פיתוח - 25% משחקים - 25% (הרבה זמן לא שיחקתי אך משחקים כמו maxPayne 3 וכדומה) סרטים/חיבור לטלוויזיה - 30% (גם הקלטה מהטלוויזיה - כרטיס טלוויזיה, וגם הקרנת סרטים ב-LCD 46 FHD) אינטרנט וכו 20% (פתיחה מרובה של דפי אינטרנט - 10 לפחות). התקציב הוא עד 3500 ש"ח. הנה המפרט שבניתי ב- KSP: מעבד אינטל : Intel Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד : Zalman SZ CC92HS CPU…

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לימודים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב :3 Diablo 3, Skyrim, guild wars 2, Dota 2, starcraft 2, secret world, mass effect -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש…

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD + מוזיקה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Counter Strike בהגדרות הכי גבוהות ! Call Of Duty MW3 ברשת ועוד ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LCD FULL HD 32"-37" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  15. שלום רב אודה לכם אם תמליצו לי על נייד עם ביצועים גבוהים הכולל מעבד I7 2800MHZ * מטרות המחשב- לימודים (אופיס וכאלה), עריכה גרפית של סרטים ותמונות, משחקים כבדים כמו IV ודיאבלו. * גודל המסך-15.6 * משקל רצוי- לא כבד מידי - שיהיה ניתן לקחת אותו והוא לא "יכביד" עליי * זמן סוללה ארוך- 6 וחצי + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI, USB3 * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח : 750GB * כונן CD/DVD? צורב- כן * כונן Bluray- לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית - עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-כן עם WIN 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- DELL ' HP ואם יש עוד חברה שאתם מכירים …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by talelisapov,

אהלן, קניתי מחשב נייד של MSI לפני חצי שנה בערך. רציתי לדעת מה שווי המחשב כרגע במידה ואני רוצה למכור אותו, המחשב כמובן שמור, כולל כל הדרייברים בדיסק והתיק וכ'ו וכ'ו המפרט : http://ufu.co.il/files/gh591i3dvgnlvbf73w69.png

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by poraraid,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה, זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי ממוצע עם עדיפות לעבודה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Blender, תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך…

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  18. Started by ronikoz,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אם לא פוגע בביצועים אבל רק אם לא פוגע.. בקיצור.. הכי טוב שאפשר מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב : גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Call of Duty MW3,Battlefield 3 , gta iv , crysis 3, וכל שאר הכבדים ביותר... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 זה 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצי…

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by tslil100100,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:battlefield 3, diablo 3, call of duty, ac revolosion -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Eladious,

יש לי מחשב נייד של דל, הInspiron 6400 מחשב דיי ישן.. בקיצור הסוללה שלו לא עובדת כבר איזה שנתיים נראלי, אבל תמיד הייתי עובד איתו כשהוא מחובר לחשמל והוא היה עובד פיקס.. היום אני מדליק אותו, והמנורה הימנית (מן ברק כזה) מהבהבת כל עוד המחשב דלוק (גם כשהוא מכובה ומחובר לחשמל) המחשב פועל הרבה יותר לאט מבדרך כלל, שום דבר כמעט לא זז, אפילו כשאני סתם מזיז את העכבר הוא זז בצורה תקועה אמרתי אולי זה קשור להתחממות, שמתי אותו מתחת למזגן איזה כמה שעות וזה לא עזר מה אתם אומרים יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  21. שלום לחברי הפורום. המחשב הישן שלי החליט בשבילי שאני חייב מחשב חדש, לצורך כך הסתכלתי במדור ה"מפרטים מומלצים" ומצאתי את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137589&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 עכשיו השאלה שלי היא: איפה יש חנות (טובה ואמינה, עם עדיפות לאזור הצפון), שתביא לי את המפרט הזה בדיוק?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  22. שני נושאים שונים בתכלית: * זה לא מנוסח לפי החוקים שלכם, אבל זה מכיוון שאני לא מחפש מחשב ספציפי אלא התייחסות לנושאים מסויימים שיאפשרו לי למצוא את המחשב שלי בקלות 1. אני רוצה לקנות מחשב נייד זול (2000-2500 שח) שיחליף את הדל וסטרו 1510 שלי שנפטר לא מזמן. הדרישות הכלליות שלי נוגעות בעיקר לשימוש אינטנסיבי בדברים הרגילים - אני רגיל לעבוד על עשרות חלונות פתוחים במקביל, כאשר כולם מכילים לא יותר ממסמכי וורד והמון חלונות אינטרנט. א. מכיוון שחשוב לי לא להוציא המון כסף על המחשב, ואני עדין רוצה שהוא ימלא את תפקידו, הייתי רוצה לדעת איזה חלק במפרט של המחשב הוא מהותי לי לתפקוד השפיר שלו, כלומר האם שווה לי להשקיע במעבד מסוים, האם בכמות זיכרון מסוימת, או שאולי בכונן. כאמור, במחיר הזה אני מ…

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  23. הי חבר'ה! מה העניינים? לפני 3 שנים הצקתי לכם כאן ועזרתם לי לבחור את המפרט הבא למחשב הבא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray לוח אם Gigabyte GA-P43-ES3G כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB [מאז התווסף עוד כונן קשיח של סמסונג של 500GB] זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 Vapor-X 512MB DDR3 PCIe ספק כח Seasonic SS-400ET 400W מארז ללא ספק Antec Three Hundred קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Pro מדוע אני מעוניין לשדרג? הסיבה העיקרית היא שבחודשים האחרונים המחשב קורס ספונטנית אחת לכמה זמן. לפעמים עם שגיאה קריטית. לפני חצי שנה פשוט לא יכולתי לאתחל אותו יותר. מה שעשיתי היה לפתוח אותו ולנקות אותו ה…

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  24. שלום, ברשותי סט של 4 גיגהבייט (2X2) של זכרונות DDR2 מהסוג הנ"ל. הם נקנו לפני מספר חודשים מועט מאוד ולא נעשה עליהם OC או שימוש אינסנסיבי. יש לי את הקופסא וקבלה מ-KSP (נקנו ב-360 ש"ח) אשמח להערכה כמה הם שווים אה, ויש לי גם לוח MSI P43T-C51 (סוקט 775) בן שנתיים במצב טוב מאוד אבל בלי קופסא... אם אפשר גם עליו הערכה (אני לא מצפה לגדולות)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Dima323,

שלום * מטרות המחשב? אינטרנט - עבודה עם הרבה מאוד טאבים במקביל, אפליקציות - הרבה שרצות במקביל, הזרמה של תכני FHD למסך חיצוני * גודל המסך? רצוי 17" או יותר אבל אפשר לשקול 15.6" * משקל רצוי? לא משנה כי המחשב יהיה נייד רק בתוך הבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך (יומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין צורך כי תמיד יהיה נקודת חשמל קרובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA - לא HDMI - כן * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray? לא חובה * תקציב? עד 4500 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * סוג אחריות? לפחות 3 שנים עדיפות לאפשרות איסוף והחזרה מאתר הלקוח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DEL…

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.