עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by pufipumba,

תקציב מקסימאלי: 3500, אין אפשרות לחרוג מן התקציב ואף עדיף לא לנצל את כולו. שימושי המחשב: גלישה באינטרנט; משחקי מחשב שאינם שוטרים (לדוגמא: CIV5, סטארקראפט, דיאבלו 3), תוך הרצת דפדפן, שיחת VOIP בסקייפ, ותוכנות מסרים; תכנות בסיסי לאנדרואיד. המשחקים צריכים לרוץ ברזולוציה טובה, אין צורך ב-HD. הארדיסק: לפחות 750G ציוד היקיפי: אין צורך האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת המחשב בחנות, ללא מערכות הפעלה. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין א…

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by pufipumba,

מטרות המחשב: גלישה באינטרנט, סביבת לימוד והרצה לשרת PHP, תכנות ב/ל: MATLAB ,C, אנדרואיד ו-IPHONE, כולל הרצת VM. גודל המסך: 15-19 משקל רצוי: לא משנה זמן סוללה ארוך: רצוי, בטריות גיבוי הן גם אופציה (ארוך - מעל ל-3 שעות של הרצת VM ושרת במקביל) יציאות מיוחדות: USB3.0 בלוטות: כן גודל מינימלי של כונן קשיח: 250G כונן/צורב CD/DVD: אין צורך כונן Bluray: אין צורך זיכרון: 6G, המחשב ישמש לעבודה רבה עם VM רזולוציה: לא רלבנטית טווח מחירים: עד כ-5,000 ש"ח האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא, שתהיה אחריות טובה בארץ האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא האם יש עדיפות מבחינת מחיר, נוחות ויעילות לקניית מחשב שולחני עם אותן דרישות והשתלטות מרחוק בעת הצ…

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. היי, לרגל הלימודים שמתקרבים, הגיע הזמן לקנות לפטופ... תקציב הגיוני נראה לי בסביבות ה-3500 (אפשרי גם קצת יותר) * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, מוזיקה, צפייה בסרטים, ריבוי משימות, הרצת תוכנות לתיכנות * גודל המסך: 14 (מעדיפה להתפשר בזה על חשבון המשקל) * משקל רצוי? כמה שפחות (בעיקר צריך להיות נוח להתניידות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות יהיה סבבה, יותר מזה מבורך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? UBS סטנדרטי, מעבר לזה לא באמת.. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של ? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, ל-3 שנים + אחריות מ/אל הלקוח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? המליצו לי dell vost…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by shaymor26,

לילה טוב אנשים ! יש לי את המחשב הזה : Q6600 (ללא אובר קלוק) + קירור של OCZ לוח אם ASUS P5ND 2 כרטיסי זכרון של GEIL 2 כרטיסי זכרון של CEON (סה"כ 8 ג'יגה) כונן קשיח 750 GB segate barcuda 7200 RPM כרטיס מסך 9800 GT עם 512 זכרון וכל זה מוחזק ע"י ספק ENERMAX 525W מודולרי את המחשב קניתי לפני משהו כמו 3 שנים. עד עכשיו אני מחובר עם מסך 22 אינץ' של פיליפס אבל אני מתכנן לעשות שינוי ביחידת דיור שלי ולעבור לטלויזיה 37 אינץ'. אני אחד שמאוד אוהב משחקי רשת וחשוב הFPS בנוסף, אני אוהב גם לערוך דברים (סרטונים, פוטושופ ואפילו קצת קיובס ואני הולך לקבל כרטיס קול מקצועי מתנה מחבר) בקיצור, אני צריך מחשב חזק ואחרי כמה זמן שלא הייתי עקבי שמתי לב שיצאו מלא כרטיסי מסך חדשים וכוננ…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום חברים, אני חדש כאן באתר, קראתי קצת וראיתי שאפשר לקבל פה עצות טובות. המחשב שלי לא מצליח להריץ את Tom.Clancys.Ghost.Recon.Future.Soldier ,המשחק מגמגם מבחינת הפריימים, ככה גם משחקי באטמן לעומת זאת MODERNWARFRE רצים חלק אפילו על רזולוציה טובה. איך אוכל לשדרג את המחשב בצורה שתשדרג את המשחקים והפוטושופ שלי? כרטיס המסך שלי הוא Nvidia 8500GT והמפרט שלי הוא: [table] [tr][td] [table][tr][td] CPU-Z 1.48 report file[/td][/tr][/table] [/td][/tr] [tr] [td] [table] [tr] [td]Processor(s)[/td] [td][/td][/tr][/table][/td][/tr] [tr] [td] [table] [tr] [td]Number of processors[/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]Number of cores[/td] [td]2 per processor[/td][/tr] [tr] [td]Number of threads[/…

6. Started by elad26,

שלום רב, אני מעוניין במחשב לגיימינג לילד בן 12,שיריץ משחקים כגון FIFA ו-BF3 על מסך 22 אינץ אני לא יודע את רזולוציה של המסך. בניתי את המפרט הבא: AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 Gigabyte GA-MA74GMT-S2 DDR3 AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2159 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪378 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3848 Sapphire ATI Radeon 6670 1GB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪418 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3188 צורב Samsung SHS222 x 22 Sata (OEM) Black, יחידות 1 ₪113 http://www.rsm.co.il/product.…

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  7. שלום לכולם אני מחפש 2 מחשבים נידיים עם בקשות זהות : מסך ~''15.6 מטרות עבודה : משרדית בעיקר, קצת סרטים , משחקים ממש בקטנה . הכי חשוב עבודה מהירה ושוטפת של המחשב. זמן סוללה: כמובן כמה שיותר ארוך (אם אפשר 8 תאים , בילתי אפשרי להתפשר על גודל מסך). דרישות מיוחדות: תקן N . HDMI . VGA -יהיה נחמד (יציאה אנלוגית). 4GB ראם המחשב יהיה מחובר הרבה למסך LCD רמקולים איכותיים ורמת גימור גבוהה (לא עדין - יש ילדודס ) עדיף בלי מערכת הפעלה (כדי לחסוך). מצלמה עדיף כמה שיותר איכותית. חשבתי על הדגם הבא : http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1HCS525G33B הכל נראה דיי קולע (למרות שאין לי מושג איך LG בניידים) - רק שהמלצה קצת נפילה (אפשרי להתפשר). http://www.ivory.co.il/catal…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  8. Started by daone,

שלום, החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגיימינג. חשוב לי שהוא יהיה עם התחשבות בעתיד כלומר שהוא יחזיק כמו שהמחשב שלי החזיק עד עכשיו לפחות 3 וחצי שנים עם ביצועים טובים. התקציב הוא 5800-5000. אז מפרט 1: מעבד: Intel Core i5 3570k קירור למעבד: Noctua NH-D14 SE201 לוח אם: GYGABYTE Z68P-DS3 S1155 זיכרון:2X4gb G.Skill 1600Mhz ares דיסק קשיח: WD CAVIAR BLUE 500GB (פחות רלוונטי) צורב DVD של LG. ספק: ANTEC 620W HIGH CURRENT GAMER כרטיס מסך: ZOTAC GTX670 2GB מחיר הכל כולל מארז :5600 מפרט שני: מעבד: Intel Core i7 3770 קירור למעבד: Noctua NH-D14 SE201 לוח אם: GYGABYTE Z68P-DS3 S1155 זיכרון:2X4gb G.Skill 1600Mhz ares דיסק קשיח: WD CAVIAR BLUE 500GB (פחות רלוונט…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  9. את המחקר שלי עשיתי פחות או יותר לגבי איזו חומרה צריך, אז אני אכתוב כאן ב"ראשי תיבות": - מעבד i7 דור 3 - 16GB זיכרון - כרטיס מסך Quadro 2000M מינימום המחשב ייקנה בארץ או בארה"ב. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות/צפייה בסרטים/עריכה גרפית כבדה(Z brush, Maya, Premiere, After Effects וכו')[בלי משחקים, לא קלים לא בינוניים ולא כבדים] * גודל המסך? עד 16 אינץ * משקל רצוי? עד 4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? יכול להיות נחמד, ממש לא חובה. המחשב יהיה רוב הזמן בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI זו תוספת חביבה. USB 3 חובה. * בלוטות? לא חובה, אבל יכול להיות נחמד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB, לא SSD. * כונן…

• 51 תגובות
    • 6k צפיות
  10. Started by bimbim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתמש בכל מה שצריך ואפילו יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, מכונות וירטואליות, סרטי HD, תיכנות, שרת אינטרנט, קידוד ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VirtualBox, netBeans, altBinz, IDM, codeBlocks, Apache, Premiere Pro, VirtualDubMod. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, Prototype, GTA IV, Sniper Ghost , Skyrim -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רב, אני מעונין לשדרג את המחשב. המפרט כיום: Operating System MS Windows 7 Ultimate 32-bit SP1 CPU Intel Core i5 760 @ 2.80GHz 39 °C Lynnfield 45nm Technology RAM 4.0GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. P55A-UD4 (Socket 1156) Graphics DELL 2408WFP @ 1920x1200 NVIDIA GeForce GTX 460 NVIDIA GeForce GTX 460 Hard Drives 977GB SAMSUNG SAMSUNG HD103SJ ATA Device (IDE) בנוסף אני עם מארז: Cooler Master 690 2 Advance Black וספק כוח: HEC Win+ 700 700W אני חושב על השדרוג הבא: א. הוספת דיסק SSD בנפח 128GB. אשמח לקבל המלצות לקניה. ב. החלפת הזכרון הקיים ל-8GB מהיר יותר (1333MHZ או 1666M…

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  12. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכעל במידת הצורך, לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כבד בגלישה באינטרנט, יישומי אופיס וצפייה בסרטי 1080p ובלוריי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג, אולי משחקים קלים כדוגמת סיסמס ומשחקי דפדפן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 נקנה dell 23u12 -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מטרה ושימושים: מחשב נייד שהוא למעשה המשרד הנייד שלי. הרבה פגישות ונסיעות, צריך להיות קשיח וניתן לטילטול. צריך להיות קל. פועל שעות ארוכות וצריך שלא יתחמם בעבודה ממושכת. הרבה עבודה משרדית, אופיס, גלישה, סרטים – לא עריכה ולא גיימינג תקציב משוער : 3,000 ₪ ניתן לחרוג בעד 500 ₪ גודל הצג: 15.6 - אבל חשוב שגם גודל המחשב לא יהיה גדול ( יש לי היום לנובו T60 , 15 אינצ' הרוחב שלו 31 סמ. – המחשבים שאני רואה היום הם 15 אינצ' עם רוחב 37 ס"מ !!!) משקל רצוי: כמה שיותר קל עדיף מבלי לפגוע בשאר ביצועי המחשב. סביבות 2 קילו זה סביר, גבול עליון 2.5 לא יותר עדיף פחות.זמן סוללה רצוי: כ 3-4 שעות בלוטות: אפשרי , לא חובה גודל כונן קשיח מועדף: 500 GB זיכרון: 4 GB כרטיס רשת: כן, כרטיס רשת אלחו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by AMIR7710,

1. מה התקציב המקסימאלי?3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה יחסית מאוד נמוכה אבל אני אקנה בקרוב מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by levinir1234,

שלום לכולם, עוד כמה חודשים יש לי בר מצווה ואני מתכנן לקנות מחשב נייד. הדברים שחשובים לי הם: I5 או I7 6 או 8 GB זיכרון 1TB 15.6 אינץ' ומעלה כרטיס מסך שיריץ משחקים כמו COD FIFA PES NFS GTA IV וסרטים. סוללה בינונית. התקציב הוא עד 5000 בערך. לבינתיים ראיתי את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12481 ואת זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11863 תודה רבה לעוזרים,ניר

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by hasake,

5500 שקל, עדיפות לנצל את התקציב ואם אני מפספס מבצע עצבני אז 200 שקל חריגה מקס'. המחשב יהיה למשחקים וHD אז עדיף קשיח עם קיבולת (: לגבי המשחקים זה נע מפיפא עד משחקי מלחמה חדשים שיש\שיצאו. מסך לפחות 23 אינץ' שגם אותו אני רוצה לקנות עם המחשב הזה. עדיפות כמובן להגדרות גבוהות. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך בצורב DVD. שוב, יש צורך במסך. מ1 עד 10 נאמר שהשקט עומד על 6. מתוכנן אוברקלוק קל. הרכבה בחנות חובה. אני מאיזור חיפה כך שעדיפות לחנות קרובה אבל אין לי בעיה לאסוף מחשב מהמרכז אם יש חנות ממש טובה שם. המחשב מתוכנן להחזיק כ-3 שנים ללא שדרוג. אני יודע שעד אז לא הכל יעבוד על ההגדרות הכי גבוהות, אבל מה שאפשר להוציא ממנו נוציא. אגב הבנתי שהמחירים של הקשיחים אמורים לרדת בחודשים הקרובים…

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  17. מבקש המלצה למחשב לתלמיד תיכון. המחשב ישמש אותו לצורך לימודיו בתיכון (שימושי אופיס). הדרישות העיקריות: משקל - עד 2.5 ק"ג (עדיף פחות אם ניתן - הוא לוקח אותו כל יום לביה"ס על הגב). גודל מסך מינימלי 14" (עדיף 15"). עמידות מירבית במכות/זעזועים/נפילות (מארז מוקשח/בולמי זעזועים והגנות נוספות ככל הניתן). דגש על אמינות ואיכות בניה. תקציב: עד 4.5K ש"ח (עדיף פחות). התקציב כולל מערכת הפעלה (WIN7). זמן סוללה סטנדרטי. כונן נלווה - צורב DVD. כנון קשיח: חצי טרה מינימום. שאר המפרט סטנדרטי לחלוטין ללא כל העדפה מסוימת. תודה מראש למסייעים.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  18. שלום , אשמח להמלצות לקניית מחשב המיועד לווידיאו על AVID ועריכה גרפית PHOTOSHOP LIGHTROOM מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ישנה אפשרות של חריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו, פוטושופ, LIGHTROOM, AFTER EFFECTS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לעריכה כבדה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: , לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכ…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב נייד והנה המפרט הרצוי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(כולל HD),ריבוי משימות * גודל המסך:גודל באזור ה -15.6 (יש לציין שחלק מאופן העבודה שלי מול המחשב היא בחוץ בשמש) * משקל רצוי? 1.5-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שחיזיק בלי הטענה מינימום 5 שעות אם אפשר יותר מצויין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,יציאת HDMI+USB 2.0+יציאה למיקרופון+אוזניות+חיבור VGA+RJ-45 * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? שיהיה לו צורב DVD * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן לפחות 3 שנים או יותר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מחפשת מחשב שיעבוד טוב עם עריכות ווידאו (יתמוך בAVID )פוטושופ לייטרום אפטר אפקט אשמח לעזרה מה התקציב המקסימאלי?3000- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יאי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת ווידאו ,ועריכה גרפית ,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד ל AVID LIGHTROOM PHOTOSHOP. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ,לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by Judas Iscariot,

עכשיו שAlienware הם חלק מDELL, האם ניתן לרכוש מהם מחשב ולקבל עליו אחריות בארץ? עריכה: אני מתעניין בעיקר במחשב נייד ולכן אני שואל בפורום זה, אם זה מתאים יותר לפורום אחר מוזמנים להעביר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by arel508,

מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 שקל אם זה נחוץ וכדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ובלה בלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by Moshiko50,

רציתי בבקשה המלצה על מפרט מחשב שהדרישות שלו הם: תקציב: 2200 ש״ח משחקים:ברמה גבוהה עם רזולוציה גבוהה ושיעבדו חלק.משחקים כמו Crycis 2 או max payne או פרו אבולושיין 12 וNBA2K 12 רצוי כרטיס מסך חזק כמו נגיד 550 gtx זיכרון: ram 4 גודל כונן קשיח: 500/600GB בלי מסך אני מחפש מחשב בעיקר למשחקים תודה על העזרה השתדלתי להגיד כל מה שאני צריך...

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  24. בהמשך לשרשור שפתחתי פה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=530838.0 מצורף המפרט הסופי שאני רוצה להזמין (אלא אם יהיו הערות נוספות) עבר לא מעט זמן מאז השרשור המקורי וחלק מהחלקים כבר לא זמינם אבל נראה לי שבחרתי חלקים חליפים טובים יותר שעכשיו אפילו יצאו מעט יותר זולים. אני מצרף פה שוב את השאלון שודכן מעט מאז השרשור המקורי - 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח (ניתן לחרוג מעט אבל נראה לי שזה מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות \ עריכת וידאו \ הרצה של לפחות שתי מכונות וירטואליות בו זמנית, משמש לפרנסה *השימוש העיקרי הוא פיתוח לווב והמכונה תריץ כנראה שלוש מכונות ווירטואליות שיצטרכו לעבוד במהירות סבירה 3. האם יש …

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, שתכליתו העיקרית עבודה על אופיס ואינטרנט, אבל שיאפשר גם צפייה איכותית בסרטים, כולל HD (לפחות 720P). חשוב שיהיה קל. חשוב לי שאת השימושים הבסיסיים הללו הוא יוכל לבצע היטב (בקיצור, שלא יתחיל להיתקע רק כיוון שפתחתי ארבעה טאבים בדפדפן, השארתי מסמך וורד פתוח ואני צופה בסרט). * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט וסרטים. * גודל המסך? כמה שיותר (שיתאים גם לסרטים). לאור המשקל הרצוי, אני מניח ש-13". * משקל רצוי? כמה שפחות. לא יותר מ-2 ק"ג (משהו שלא יציק בגב יותר מדי גם במסלול בית-עבודה-אוניברסיטה-קניות-בית. הייתי שמח למשהו קל באמת אבל חוששני שאין לי תקציב לזה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זה יהיה נחמד, אבל לא חי…

דיונים חדשים בפורומים