ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
הצעת מחיר למחשב. [table][tr][td] כללי [/t] פירוט [table][tr][td] מחיר [/td][/tr] [tr][td] מעבד אינטל [/t] Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray [table][tr][td] 549 [/td][/tr] [tr][td] מאוורר וגוף קירור [/t] Arctic Freezer 11 LP [table][tr][td] 80 [/td][/tr] [tr][td] לוח אם [/t] ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, [table][tr][td] 335 [/td][/tr] [tr][td] זכרונות [/t] DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill [table][tr][td] 150 [/td][/tr] [tr][td] דיסק קשיח [/t] Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III [table][tr][td] 395 [/td][/tr] [tr][td] כרטיס מסך [/t] ASUS - nVidia GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E [t…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דוד שלי מחפש מחשב חדש, עם מפרט בערך כזה: CPU: P-4 2.8 GHz, 800 MHz FSB + 1 MB Cache Motherboard: something suitable, 800 MHz FSB + sound card on board . 512 MB RAM 120 GB HD (7200 RPM) Decent 128 MB non-shared video card Keyboard / Mouse / Speakers MAG 17'' Pureflat monitor CD-Burner + DVD Reader (combined, or preferably, separate) Network card באייבורי מציעים את המחשב הזה: אספקה מיידית, המחשב כולל: *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 2.8G (PRESCOTT 1M HT 800MHz)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב ASUS או MSI DUAL DDR, 800MHZ,AGP8,S-ATA -שלוש שנות אחריות זכרון 512MB 400MHz * כרטיס מסך לא משולב GeForce 5 FX5200 128M DDR+TV OUT *מסך מג MAG 17. ניתן לבחור מסך אחר SAMSUNG,AOC,LG …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש בשביל חבר מחשב נייד מאוד ספציפי וזול. המחשב ישמש לסטודנט, אבל גם יעבדו עליו. (בעיקר תוכנות Office) גדול המסך הרצוי הוא 15.6" (איכות פחות חשובה - בכל מקרה בתקציב הוא לא יקבל משהו מטורף ) - מאט יהיה תוספת נחמדה, אבל לא קריטית אין דרישת משקל מיוחדת, אבל בתקציב אני בספק אם היה משהו שהוא פחות מ 2.3~ זמן סוללה של כ-8 שעות בשימוש של word וכו' עכשיו לדרישות : i5 4200U 8G RAM 256SSD כמה שלא ניסתי לחפש ולא מצאתי אף לפטופ שעונה על ה 3 בפחות מ 3K, אין בעיה לקנות לפטופ "נחות" יותר ולשדרג - אבל צריך להתחשב שהמחיר יהיה נמוך מההפרש הקניה של החומרה החסרה. הכי קרוב שהגעתי אליו זה ה G510, ב2100~ הבעיה היא שצריך להוסיף 4G RAM ולקנות SSD, שזה מביא אותי ל 3K ופחות …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לצורך גיימינג שיתאים לשנים הקרובות. עד היום שרדתי עם מחשב בעל מעבד דול קור כאשר עם הזמן שידרגתי לו את המסך ואת הזיכרון . לרוב מה שאני משחק זה היה מצויין. עם זאת נכון להיום אני רוצה שתיהיה לי האופציה לשחק בכל משחק, גם כאלו שבעלי דרישות גרפיות גבוהות. המשחק שכרגע עשה לי את הבעיות והוא הטריגר לרכישת מחשב חדש זה - Subnautica http://store.steampowered.com/app/264710/Subnautica/ הבעיות שחוויתי הן תזוזה לא חלקה, קפיצות ותקיעות ולפעמים אפילו טעינה איטית של פני השטח. נכון להיום יש לי כרטיס מסך 960GTX שאשמח לא להחליף אותו אם לא ממממש הכרחי. יש לי הארדיסקים קשיחים רגילים ככה שגם את זה לא צריך. …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המפרט: http://www.spacenet.co.il/Product.asp?Pid=HP8440PVQ664EA&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=18&aff=Kama〈=he האם הכרטיס מסך מספיק? האם יש צורך ב4GB זכרון? איך הדגם הזה באופן כללי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודה משרדית. נראה לי שהתקציב עומד באזור ה4.5K אבל אולי אני מגזים לאור הצרכים. אני רוצה שהמחשב יהיה עם מערכת ההפעלה WIN 7. חשוב לי מאוד זמן סוללה ארוך כי הניידות שלו חשובה שלא יהיה כבד מדי, אבל לא חייב להיות סופר קל. גודל מסך לא מאוד משנה, המחשב יתחבר לעיתים למסך רגיל ככה שהמסך שלו לא צריך להיות מאוד גדול, אבל גם לא קטן. המטרות שלו זה בעיקר עבודה משרדים כל ה OFFICE, גלישה באינטרנט וכדו', אולי גם תוכנות קצת יותר כבדות של גרפיקה או משהו כזה, אבל לא משהו בשמיים. מה שכן חשוב שהמחשב יעבוד מהר, שהוא יהיה יציב, עם אחריות להרבה זמן וזהו פחות או יותר. תודה על העזרה יואב
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במעט ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו בעיקר (וגימניג קל אך בעדיפות נמוכה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): בעיקר קיוביס ואבלטון ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל אך לא חובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שמי מיכאל ואני עורך וידאו כבד, רציתי לשתף אתכם במפרט של המחשב הנוכחי שלי: http://www.tms.co.il/preview/spec/6w8nvjag החלפתי את הזיכרון לאחרונה ב:[h=1]G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X Dual[/h] והוספתי כונן: [h=1]Seagate 3TB Barracuda Sata III[/h][h=1]אשמח אם תתייחסו לחלקים שיש לי ויהיה אפשר להעביר אותם, מבלי להוסיף עכשיו עוד ראם, לדוגמא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000[/h]א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה כבדה, אפטר אפקטס, אביד, פרמייר, פוטושופ, ברמות הגבוהות ביותר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרש…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ולצפייה בסרטונים ביוטיוב לרוב. שיהיה מסוגל לנגן גם סרטים/סדרות בקבצי AVI פשוטים, לא 720p או 1080p. הנה עוד כמה קריטריונים שחשובים לי: מסך: 12 אינצ' בקירוב, שיהיה לד, LED, ולא LCD. חברה: אני מעדיף asus, אבל אם יש טובים יותר אז שיהיה חברה אחרת. טווח מחיר: עד 2500 שקל. בלוטות' מובנה - חובה, מצלמת אינטרנט מובנית - לא חובה. קל משקל, נוח לנשיאה. הארד-דיסק 160 ג"ב לפחות. שלא יתחמם בקלות. כונן DVD, לא חייב צורב DVD או CD. זמן סוללה ארוך. זהו בעיקרון :] תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט לHTPC, תקציב 5-6K, שימוש - HD גם ready וגם full. בעצם שלא תהיה לו שום בעיה להריץ בצורה החלקה ביותר שום סרט משום פורמט שאשים לו. משחקים גם אשמח אם אוכל לשחק ברזולוציות גבוהות מאוד בביצועים מיטביים, לכמה שנים הבאות, כאשר סוג המשחקים הוא ספורט ומשחקי תפקידים למיניהם, אבל גם פעולה- מבט ראשון ושלישי... יתחבר למערכת קולנוע ביתית גם כן כך שצריך גם כ.קול עם יציאות מתאימות. אשמח לקבל מפרט מיטבי. גודל הטלויזיה המיועדת למחשב זה הוא 50 אינץ'. מארז שיהיה יפה ושקט. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. שמעתי על הפורום מחבר המלצות טובות על העזרה והתמיכה פה והחלטתי להירשם (כפי שאתם רואים הודעתי הראשונה) אז אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולייעץ, תודה רבה לעוזרים ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 GTA וכל השאר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים! אני רוצה לקנות נטבוק, (תקציב של בערך 2500 ש"ח), והמליצו לי על אחד מהמעבדים האלה: Intel Atom N450/N470/N330 הבנתי שה470 הוא הכי חזק לנטבוקים..האם זה נכון? והאם הוא כפול ליבה? מה לגבי ה450? שמעתי שגם הוא טוב.. לגבי ה330 שמעתי שהוא לא מוצלח..האם זה נכון? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני מתכוון לקנות מחשב לשימוש משרדי ומדי פעם עריכת סרטים ותמונות. בגדול המחשב יכיל: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3L כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT SILENT 512MB PCIe רציתי עזרה בנושאים הבאים: 1. לגבי מארז וספק - כמה מאווררים אני צריך? כמה הספק? האם כדאי לקנות באנדל? למשל 6A19 + 400TRT של COMPUCASE/HEC - האם הספק מספיק חזק? האם יש לו מספיק איוורור? מצד אחד הספק אמור להיות חזק לפי המאמרים פה והוא גם עולה בערך 300 ש"ח, אבל המארז לבד עולה בערך 250 ש"ח... משהו לא מסתדר לי... 2. לגבי מסך - אני מחפש 19 אינץ LCD. מה יש עד 1500 ש"ח שיתאים לצרכים שלי? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב נייד שכרגע יש בו 4GB RAM שמחולק לשתי כרטיסים של 2GB המחשב יכול להכיל עד 16 GB והוא בעל 4 סלוטים השאלה שלי הי אם יש אפשרות להשאיר את שתי הסכרטיסים שכרגע יש במחשב ולקנות עוד שני כרטיסים בנפח 4GB ו8GB בשביל שסך הכל יהיה לי 16 GB ? (כולם באותו תדר כמובן)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב במחיר 2200-2400 ש"ח. שימושים: אינטרנט, עריכת וידאו בסיסית, ניהול (מיון) DATABASE גדול מאד של תמונות, AUTOCAD. העדפות: מעבד אינטל, חשוב שיהיה שקט. אשמח אם אפשר להמליץ על חנויות באיזור חיפה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד core 2 duo e6300 1200 ש"ח לוח אם asrock 775-dual vsta 360 ש"ח זכרון twinmos ddr2 512 mb 667mhz X2 590 ש"ח מארז 1147 atx 255 ש"ח מה שאומר שסך הכל יצא לי 2500 הארדיסק סידי וכרטיס מסך אני מעביר מהמחשב הישן
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , מחפש לשדרג מחשב ישן ב 5 שנים , מצ"ב הדרישות : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3200 עם אפשרות לחרוג עד 100 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כל המשחקים החדשים ב 1440p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - קיים כרטיס מסך 1070Ti 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית+ צפיה בוידאו 4K -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות (לא מיועד לעריכה גרפית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים סבירים ופשוטים אופציה למסך 1080p ומעלה עם איכות צבעים סבירה+ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה... ברצוני לשדרג את המחשב , המחשב שלי ישן , ואיטי , הביצועים שלו נמוכים , ואני באמת הייתי רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי להוסיף ולשדרג , או שלדעתכם זה מיותר מכיוון שהמחשב ישן ועדיף לקנות מחשב חדש.. אלו הם הנתונים של המחשב שלי + ציוד היקפי .. בואו תייעצו לי מה כדאי לנו לעשות.. המחשב : מעבד - Intel Core i7-3770K 3.5Ghz 8M קישור - http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=II73770KT מחיר : 1539 ש"ח . לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 קישור - http://ksp.co.il/?uin=15378 מחיר - 730 ש"ח . מאוורר למעבד - Arctic Cooling Freezer 13 CO קישור - http://ksp.co.il/?uin=19734 מחיר - 140 ש"ח . זכרון - Corsair 32GB DDR3 1600MHz CMY32GX3M4A1600C9R קישור - http://www.ivory.co.i…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.scan.co.uk/reviewsys/ עם היינו משנים תמעבד ל AMD וכמובן תלוח אם המחשב היה פצצה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי 5 שנים טובות הלך המחשב, הגיע הזמן לחדש. אשתמש בו בעיקר לגיימינג, משחקים כמו The Witcher 3, Cyberpunk 2077, Skyrim ועוד כל מיני. חשוב לציין שאני כמעט בכלל לא מבין בחלקי מחשב אז יש סיכוי גדול שכל מה שבניתי פלופ אחד גדול. אשמח לדעת אם פספסתי משהו, חלקים חשובים, אם יש חלקים שבחרתי שיש טובים מהם או עולים פחות ושווים בביצוע וכו'. מתכנן לקנות באילת או באמאזון. או גם וגם. https://pcpartpicker.com/list/dhJNsZ
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תוכנות גרפיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). unigraphics, solidworks מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יעד עיקרי גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassim's Creed, Roket League, Overwatch, Far Cry, Shadow of War -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 22inc -לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המחשב הבא לעריכת וידאו וקצת משחקים: מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות: 1GB TwinMOS 667 X 2 דיסק: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב: LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 או ?NEC ND-3550A DVD±RW x16, DL x8 Silver? מארז: Chieftec Bravo Black / Black / Silver (No PSU ספק: Liberty ELT400AWT 400W מסך: L1970HR 19'' LCD 2ms DVI עכבר: Logitech U96 Optical Wheel USB רמקולים: GPT 2.1 כרטיס מסך: יש לי X1600 ממחשב אחר סה"כ ב-KSP יצא 6600 ש"ח מה דעתכם על המפרט? איזה צורב עדיף, או שאולי לקנות מסוג אחר? אשמח לשמוע דעתכם... תודה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשתי סטודנטית וכמחשב שני חשבנו על נייד/NOTEBOOK. השימוש יהיה אופיס, אינטרנט ופה ושם ניגון וידאו, לא יותר מזה. הייתי מאד שמח לרכוש משהו בעד 3000 ש"ח. מה הייתם ממליצים? נייד פשוט או NOTEBOOK (שכפי שאני מבין האופציות בכ 2300 הן ה MSI WIND או ה 1000HA). אוסיף שבסה"כ אני מאמין שרוב הזמן המחשב לא יתנייד ממקום למקום. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, מאוד אודה לעזרתכם בייעוץ רכש למחשב נייד לסטודנטית. * מטרות המחשב? השימוש הוא office, צפיה בסרטונים, פתיחת PDF וגלישה. * גודל המסך? 14 אינץ', מסך מאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת איכותית, מקשים מופרדים ונוחה! * משקל רצוי? הכי קל שיש, פחות מ2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ישמש ללימודים, רוב הזמן יהיה חיבור לחשמל, אבל כמובן שעדיף זמן סוללה ארוך יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא ממש קריטי, אבל נחמד אם יהיה HDMI. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. תקציב: עד 3000+/- תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-