עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dror.eitan,

שלום רב לחברי הפורום, אני נעזר בפורום הנ"ל לא מעט, קורא המון ומשכיל מנסיונכם ומהידע שלכם ועל זה מגיעה לכם תודה רבה, אתם באמת עושים עבודה נפלאה. אני פונה אליכם כעת על-מנת לקבל המלצה למחשב נייד לשימוש בייתי +, לאחר שהנייד שלי ושל אישתי נגנב לא מזמן בפריצה שאירעה בביתנו. אני במקצועי מעצב תעשייתי, כך שאני רגיל למפרטים די בומבסטיים במחשבים, כאלה שמאפשרים עבודה רצינית מאד בתלת וברינדורים. על כן אני מתקשה למצוא מפרט למחשב הסלוני-הביתי שיניח את דעתי בצורה מספקת, כזה בו לא יהיה שימוש בתלת עליו אני מדבר אך אולי, אם אפשר במסגרת התקציב, פוטושופ קליל פה ושם לתמונות (אני גם מצלם). אז לענייננו בהתאם לשאלון: * מטרות המחשב? בייתי סטנדרטי-כל יישומי אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים HD וה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Ratpark,

שלום, החלקים שקיימים: 1. i7 8700k 2. לוח אם: GIGABYTE Z370 AORUS GAMING 3 3. שני SSD 4. NVIDIA 1050TI דרושים: 1. מארז (זול) 2. ספק כוח (שיספיק לשידרוג עתידי של הכרטיס מסך) 3. קירור למעבד (עם עדיפות לשקט) 4. זיכרון (16GB) אשמח להמלצות. דבר נוסף, אני מתכוון להרכיב אותו בעצמי למרות שאין לי הרבה נסיון בזה. אני מבין שאני צריך משחה טרמית, האם יש עוד משהו? כבלים? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן, אני צריך המלצה למחשב, הנה הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+-10% 2. מה שימושי המחשב – שימוש ביתי רגיל, OFFICE, אינטרנט וכד' 3. האם יש צורך בציוד הקפי – בלי שום קשר לתקציב, אשמח להמלצה על סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב שלא יהיה רועש. 6. האם מתוכנן OC? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.איזור המרכז 9. האם יש בק…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עריכה , גיימינג כבד , OC במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?DELL 2209WA 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים החדשים והאלה שהולכים לצאת.. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ובלי ציוד הקפי ורצוי את המעבד הקטלני הזה AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Ruvka94,

. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר קצת לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 זה הכי הרבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, Max Payne 3, GTA V ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tapas10,

שלום, אני מחפשת לפטופ חדש - מסך בגוד 13 , קד וקל כרגע יש לי ASUS VivoBook S301LA הוא היה דיי סבבה , ועדיין דיי סבבה אבל אולי הגיעה הזמן להחליף 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?סביב 6000 שקל עדיפות לקטן דק וקל 2. מה שימושי המחשב : כלי העבודה הראשי שלי, יותר אינטנרט , אופייס - בעיקר מסמכים , לראות קצת סרטונים , לאחרונה גם להריץ תוכנות יותר כבדות כמו למשל תוכנות של אוטודסק , תוכנות סטטיסטיקה ועיבוד תמונה , לא ברמה גבוה מידי משהו בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי - כונן דיסקים חיצוני 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כנראה שלא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט וקל - לנסיעה בתיק ממקום למקום במהלך ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. היי, רציתי לשאול מה דעתכם לגבי המפרט הזה שמבוסס על מעבד XEON ולוח אם מאלי אקספרס לצורך הפקת מוזיקה. לוח אם: 350 huananzhi X79 מעבד: 190 Intel Xeon E5 2689 LGA 2011 2.6GHz 8 Core 16 Threads זיכרונות: 227.3 PLEXHD 16GB 1866Mhz x 2pcs כרטיס מסך: 184.8 GTX 750TI OC 2GB קירור מעבד: 96 Cooler סה"כ: 1048.1 מה שחשוב לי בעיקר זה התמורה למחיר, והאם ובכמה ישתפרו לי הביצועים ביחס למה שאני משתמש כ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Internal,

היי אנשים, הצורב שלי התחיל לקרטע ואני חשבתי להחליפו, הבעיה שזה צורב פנימי כאילו המכסה של הצורב אינו יוצא אלא בעזרת EJECT הנמצא על המקלדת והדיסק יוצא לבד ואני לא מוצא איפה מוכרים סוג כזה של צורבים, והאם כל מותג מתאים לי? המחשב STUDIO 1535

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by doronz,

מתלבט נואשות בין Toshiba z835-p330 לבין Acer s3-951-6646 שניהם באותו מחיר. חייב לקנות היום. מה יותר חשוב מעבד I5 ורק 20 גיגה SSD לאייסר או דיסק 128 גיגה SSD וUSB 3 לטושיבה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לאחר מעל 7 שנים, הגיע הזמן להגיד שלום לפנטיום 4, 1 ג'יגה RAM עם הFX5200 הקלאסי ולעבור למשהו חזק ושקט הרבה יותר. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250-300 ₪, אלא אם כן תוספת קטנה מעבר לזה מצדיקה מאוד או הכרחית 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה שוטפת (אינטרנט, משרדית, סרטים עד איכות 720p), פיתוח תוכנה (ויז'ואל סטודיו, מכונות וירטואליות, קומפיילרים למיניהם, מטלב וכו'), גיימינג קל מאוד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. – ויז'ואל סטודיו, VMWare Workstation ב) צייינו האם תשתמש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yotam.m,

רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול להעריך לי את המפרט הבא... p4 2.4 northwood INTEL D850EMD או משהו דומה לא בטוח שזה הסוג המדוייק של הלוח אבל הוא של אינטל 256MB RDRAM GEFORCE 4 MX400 צורב+סידירום H.D 60GB כרטיס קול כמובן מובנה על הלוח.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. איך הניידים של Acer? מישהו מכיר/התנסה? אשמח לקבל גם לינק לביקורת על הניידים שלהם

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by lenso,

שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב שיהיה מיועד למשחקים בתקציב די מוגבל [ אפילו מומלץ להוריד אותו קצת]. ללא מסך [ יש לי LCD 19" של סמסונג] מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤781 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤502 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ¤264 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤369 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-4800P2-SX כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDF צורב LG GSA-GH20N X20…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Sp_RuS,

כידוע, IBM מתחממים מאוד מאוד מאוד... :-\ הגעתי למצב שבמנוחה הטמפ אצלי 50~55, שזה גרוע. פירקתי אותו, צילמתי, ואז צילמתי את שלבי ההרכה חזרה, תראו: הסידי וההארד דיסק: בלאגן... מיליון ברגים, וכולם באורך שונה, אז כדי לא להתבלבל סידרתי אותם לפי הסדר איך שהם על המחשב. המחשב מורכב חזרה: אגב, בסוף לא מצאתי איך אני מפרק את הפלטה התחתונה, אז לקחתי מלא אוויר בראות, ועשיתי פפפוווו, ככה שיצא כל האבק... יצא בסדר... אגב הורדתי 13 מעלות! =) שזה מלא...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד, lenovo T60 כידוע יש לחצני ווליום במחשב עצמו שמאפשרים להוריד ולהגביר את הווליום הכללי במחשב ע"י לחיצה עליהם. הבעיה שהוא לפעמים שם מוזיקה ונועל את המחשב ונוגעים לו בלחצנים. הוא רוצה לדעת איך לבטל אותם, או לפחות לנטרל אותם במצב שבו המחשב נעול, כי במצב הנוכחי גם במצב שהמחשב נעול הלחצנים עובדים וכל אחד יכול להגביר/להנמיך את הווליום. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by fareedamr,

שלום אני צריך עזרה בקנית לוח אם מתאים וטוב יותר למפרט P-4?(עד 750 שקל) ואם תוכלו תסבירו מה ההבדל ביניהם(לוחות אם)? המפרט: 1030 nis מעבדי אינטל? P-4 2,4 Ghz (512k 533MH) 550 nis לוחות אם למעבדי אינטל? 8SG800 AGPx8, DDR400 GIGABYTE(האם הלוח אם הזה מספיק למפרט?) 490 nis זכרונות? 512MB Kingston DDR 333 990 nis כרטיסי מסך? V9280 Ti4200 128MB,TV,DVI,AGPx8 ASUS Price 490 nis כרטיסי קול? TotalCREATIVE 6.1 Audigy 2 50 nis כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? Citizen 1.44 FLOPPY Price 130 nis כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM ASUS x52 310 nis צורבים? ASUS 48 x 24 x 48 ) 290 nis מארזים? ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black 109…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by maorwtf,

המחשב נועד למשחקים (לא כ"כ חזקים, לא צריך כ. מסך high end) ולהורדת וצריבת סרטים 1. מה התקציב? , 5500, יש אפשרות לחריגה ל 6000, אבל רק אם זה באמת חיוני 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים,הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?: רק מסך (17"), אין לי בעיה של מקום, אז אני לא יודע אם כדאי LCD או CRT, 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? , כ. קול ורשת מובנה על הלוח זה נראה לי ברור, לא לכלול מארז וספק, את זה אני אבחר וזה בא מכסף מחוץ לתקציב הנ"ל 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כונן דוד, לא צורב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? שוב, למארז ולקירור הכללי אני אדאג. לגבי המעבד והצ'יפסט - לפי שיקול דעתכם (…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, הנני מעוניין לקנות מחשב יד שניה. מצאתי הצעה מיד 2 על המפרט הבא: core i7 860 RAM 4GB DDR3 1333Mhz HD 160GB Geforce 285 זה בגדול בקשתי ממנו את הדגמים הספציפים מכיוון שאין לי כרגע מידע על מארז לוח אם וספק. רציתי לדעת בכמה אתם מערכים את המחשב. בנוסף המחשב לא היה בשישמוש סה"כ 3 חודשים. הוא נקנה לצורך סטארטאפ שקשור להרצת אלגוריתמים על כרטיסי מסך . תודה רבה, אלדד כהן.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by YardenG,

נהרס לי המחשב ואני צריך מחשב למשחקים. הזמנתי תמפרט הזה: מעבד- Intel E6300 (מחיר 1049 ש"ח) לוח Gigabyte GA945p S3 RH (מחיר 555 ש"ח) זכרונות- Twinmos DDR667 512mbX2 (מחיר- 315 ש"ח לסטיק, 630 סה"כ) כרטיס מסך Sapphire Radeon X1950pro 256mb (מחיר 1165 ש"ח) כרטיס קול Creative Audigy2 ZS retail (מחיר 430 ש"ח) צורב - LG GSA H22A/N DVD-RW (מחיר 190 ש"ח) הארדיסק Seagate 250GB SATA2 NCQ 16mb buffer (מחיר 435 ש"ח) מארז Compucase 6A19black+HEC400w (מחיר 415 ש"ח) סה"כ 4716 החלטתי לרד בכרטיס מסך ל 7600GS .. המפרט יהיה טוב למשחקים ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by iNtro7,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 12000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא צריך מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים, בהתחשב בעתיד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by coben,

היי, מתכנן לקנות את המפרט הבא: מעבדים: AMD Ryzen 5 2400G With Radeon RX Vega 11 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 735 לוחות אם: Gigabyte GA-AX370M-DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 402 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance LPX CMK16GX4M2B3000C15 כמות: 1 - מחיר: ₪ 789 מארזים: Corsair Carbide 275R Tempered Glass Gaming Black כמות: 1 - מחיר: ₪ 301 ספקי כוח: Corsair RM650x 650W PSU 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 517 כונני SSD: ADATA XPG SSD 480GB SX8200 M.2 2280 כמות: 1 - מחיר: ₪ 586 מסכים: Dell 24" LED U2417H HUB USB3.0 Pivot 16:9 כמות: 1 - מחיר: ₪ 993 השאלה האם אכן הלוח הנ"ל, שנראה לא כ"כ מומלץ עדיף על לוח B350, כגון Asus PRIME B350M-A תו…

23. Started by dor sas,

שלום 1. אני מעוניין לדעת האם יש עוד הבדלים בין asus g73jh a2 לבין asus g73jh rbbx05 (הדגם הזה מ bestbuy) ההבדלים ששמתי לב עליהם הם: א. דיסק קשיח (1000gb ל a2 ו500gb לrbbx05) ב. זיכרון ראם (8gb לa2 ו6gb לrbbx05) 2. האחריות של המחשבים תקפות בארץ? 3. מבחינה חיצונית (כלומר לא המפרט חח) המחשב נראה אותו הדבר? (נראה לי שכן אבל בכל זאת ) 4. האם ל דגם rbbx05 יש בעיות או משהו (למשל התחממות או משהו ) תודה לכם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי,אני מעדיף שלא לקנות משהו עם כרטיס גרפי של אינטל אז מצאתי מחשב אחד שנראה לי די טוב,אשמח לשמוע המלצות נוספות או הערות Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6891

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

שלומות, ההארד דרייב בלפטופ IBM ThinkPad Pentium 3 הלך לעולמו, האם אני יכול לקנות חדש? אם כן, איפה? כמו כן, האם אפשר להרחיב זיכרון בלפטופ הנ"ל?(יש לו 128).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.