ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
מעבד core 2 duo e6300 1200 ש"ח לוח אם asrock 775-dual vsta 360 ש"ח זכרון twinmos ddr2 512 mb 667mhz X2 590 ש"ח מארז 1147 atx 255 ש"ח מה שאומר שסך הכל יצא לי 2500 הארדיסק סידי וכרטיס מסך אני מעביר מהמחשב הישן
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או קיי, שלום. אני מודה שבמחשבים ניידים אני צריך יעוץ. אני מחפש מחשב נייד עם 2GB זיכרון, לפחות 160GB כונן קשיח ומעבד טוב.מסך 15.4 (לא פחות) לא איכפת לי AMD VS INTEL. מיכוון שאני רוכש את המחשב לעצמי, הרכישה היא נטו מחיר דילר. מכרתי כמה מחשבי טושיבה A210 ולקוחות מרוצים. האם יש מחשבים ברמה דומה נניח של HP, LENOVO או LG שיכולים לענות לצרכים? חשוב לי ולכולם כמובן נושא האחריות, ואני יודע וקראתי את בעית האחריות. (לא נתקלתי בצורך של שירות ממכירת ניידים..טפו..טפו..טפו..חמסה.)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר, אם לא אז לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מינימלית אם בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מבחינת משחקים מודרניים bioshock infinite, הבאטמנים, דוטה 2 ודומיהם. כמו כן אימולטורים לקונסולות ישנות יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב בתקציב 7000 שח עדיף שימוש חלקי בתקציב המטרה העיקרית של המחשב הוא משחקים בגרפיקה גבוהה רזולוציה 1680X1050 ללא צורך בציוד היקפי הרעש לא חשוב בכלל (1) לא מתוכנן אוברקלוק למחשב אני מעדיף שתיכלל מערכת הפעלה ווינדוס 7 (לא חייב) אני גר בחדרה אין דרישות לחיבורים מיוחדים או מארזים לא מתוכנן שידרוג משמעותי של המפרט בהמשך אך יש דגש על כרטיס מסך חזק מאוד !!!! לא משנה של נווידיה או רדאון עם תמיכה ב DIRECT X 11
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד מסך - 13-14 אינץ סכום - 3000- 4500 שימוש משרדי ביתי אופיס מצגות סרטים וקצת פיתוח חשוב לי גם זמן סוללה סביר לפחות 4 שעות עבודה וכמובן שירוץ טוב לפונקציות האלו כל השאר לא מאוד קריטי לי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משחקים פשוט הכול אינטרנט תוכנות הכול בלי מסך ! אבל רק של אינטל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים נעזרתי בחברי הפורום (תודה לכולם, בעיקר ל-DJ Peter ) בהרכבת מפרט HTPC - אפשר לראות את הת'רד כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291198.msg2558476#msg2558476 לאחר התייעצות והרצת שיקולי תקציב עם מי שמשלמת (אחותי) הרכבתי את המפרט הבא: מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T ¤ 656 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים NZXT Trinity No PSU Black ¤ 300 1 קירור למעבד THERMALTAKE GOLDEN ORB II CL-P0220 ¤ 169 1 ספקי כוח Enermax NoiseTaker 370W ¤ 260 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 398 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כר…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט למחשב (בלי מסך) בין 3500-4000 ש"ח. אני מעדיף פנטיום (רק בגלל שאיתו יש לו ניסיון ואני לא מעוניין במחשב שיעשה הרבה רעש). השימוש העיקרי במחשב הוא לאינטרנט ומוזיקה, תוכנה די כבדה ומשחקים מידי פעם. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות עבור אח שלי מפרט למחשב תקציבי שיאפשר גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עדכניים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרטי המחשב שלי הם : מעבד : Pentium® Dual-core CPU E6300. מהירות המעבד : 2.80 GHz. זיכרון RAM במחשב : 2 ג'יגה. כרטיס מסך : NAVIDIA GeForce 8400 GS. ספק כוח : AC220V. נפח אכסון בהארד דיסק : 465 ג'יגה בייט. מערכת הפעלה : Windows 7 Ultimate. מארז : Cooler Master תוכנות אופיס 2007. אשמח לדעת כמה המחשב שלי שווה היום.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני צריך מחשב לסבא.. דיברים שחובה שיהיו: לא צריך כונן דיסקטים - כבר לא משתמשים בזה היום. מעבד כדאי שיהיה AMD - זה גם מוזיל את המחיר. מסך דק - 17" מקלדת ועבר (כדאי עכבר אופטי) כדאי שיהיה: זיכרון 512 לפחות - בטח הנכדין יבואו וירצו לשחק.. וגם שהמחשב לא יזחל. צורב כונן DVD או שילוב של שתיהם.. כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים כמו SIMS 2 אני חושב שאפילו GFX5200 יכול לעשות את העבודה לא? וזהו. כל השאר תסיפו.. לא איכפת לי ממש מאיזה חנויות.. כדי שיהיה במרכז אבל כרגע זה לא ממש חשוב.. לא חובה שכל החלקים יהיו מאותה חנות.. וזה תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי הנה עברו להם 5 שנים מאז שהתיעצתי אתכם כאן על המחשב הנוכחי שלי, שנקנה מ TMS ושירת אותי נעמנה כול השנים הלא קלות הללו . אני ממש לא גיימר רצני אבל אם אני משחק אז אני רוצה שזה יעבוד טוב וברמות הגבוהות שמאפשר המשחק. כרגע אני נהנה ממשחק "world of tanks" ורוצה שהגדרות תצוגה יהיו במקסימום ולפעמים גם אני מטיס ברשת "Flight sim". כמו כן אני רוצה שהמחשב ישרת אותי ויוכל לספק את הצרכים שלי כמה שנים קדימה כמו שלמעשה היה עם המחשב הנוכחי שלי . אז התקציב הוא 2500-2700 והשמח מאוד לראות את המלצתכם ! תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי את המפרט הבא בIQPC: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤ 845 זיכרון : KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤ 427 לוח אם : GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤ 488 ספק כוח : CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤ 524 מארז : COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤ 378 כרטיס מסך : GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 DUAL DVI - RETAIL ¤ 1304 הייתי רוצה לצמצם קצת בחלקים שייצא 3.5K ולא 4K כמו שיצא. אני אחבר את המחשב לטלוויזיה HD READY ברזולוציה 1368X768 ולכן אני לא צריך כרטיסממש מפלצתי, אני אצטרך 4870 לרזולוציה כזו? לטווח של שנתיים בערך 4850 יספיק או שעדיף כבר עכשיו ללכת על 4870? הייתי רוצה לצמצם קצת במארז ובספק, לא חשוב לי מארז יפה,…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תחליף ללפטופ. השימוש שלי צריך לכלול מחשב עם כונן 500 ג׳יגה שיפעיל תוכנה מסויימת קבוע בלי לכבות אותו. לכן רצוי מחשב קטן ככל הניתן עם צריכת חשמל נמוכה וחיבור לאינטרנט. חשבתי שאפשרי לעשות את זה על רספברי פאי אבל לא הצלחתי להפעיל תוכנה עם קובץ exe על win 10 iot. אם מישהו יודע איך לעשות זאת או להמליץ על מחשב מיני מסויים שיהיה הכי זול בנמצא. תודה רבה, גיל.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה למכור נייד שלו אחרי שנה בשימוש המחשב הוא של חברת alienware מעבד T8100 geforce 8600M gt 120gb hd 1 giga איזה מחיר כדאי לו לדרוש עליו לא ידעתי כל כך מה להגיד לו? ואם מישהו יודע עם מעבדות שמטפלות במחשבי DELL בארץ יטפלו גם במחשבי ALIENWARE
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את המחשב הנל : HP Pavilion DV6-2130EJ רציתי לדעת אם במחיר שהוא מוצע בארץ,סביב ה 4500 שח הוא כדאי, אם לא מה כן יכול לעמוד בסטנדרטים,תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש המלצה למחשב נייד, המטרה המרכזית תהיה שימוש בלימודים אבל אשמח אם יוכל להפעיל גם כמה משחקים מהפחות דורשים. משקל - עדיף פחות מ2.5 קילו, אבל אפשר לחרוג חובה סוללה שתחזיק יותר משעתיים של שימוש משרדי גודל מסך - עד עכשיו היה 15" והספיק, אפשר יותר אבל עדיף שלא פחות התקציב הוא בסביבות ה2500, עדיף פחות אבל אפשר לחרוג במקרה והמוצר יצדיק זאת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ותודה על העזרה . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים בינוניים בערך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר Counter Striker Global Offensive , Teamfortress , DayZ , Garrysmod , A.V.A , Smite משחקי FPS לרוב . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו ה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחשב מחשב למטרות לימודים בתקציב של עד 5500 שח... מסך רחב זאת אופציה אבל ממש לא חובה .. אני רוצה צורב dvd לא חובה daul layer זיכרון לא פחות מ 512 מב HDD 60 גיגה.... כרטיס מסך כמובן עדיף לא משולב אבל תמליצו לי אתם.. המחשב הוא אינו למשחקים, מקסימום אני אריץ DIABLO 2 .... חח עכשיו לגבי המעבדים אני ממש מבולבל.... מה עדיף, מה משתלם ... תודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לייעוץ בנוגע להרכבת מחשב לעריכת תמונות, בעיקר שימוש בתכנות לייטרום ופוטושופ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב גמיש מאוד, מעדיפה להשקיע באיכות המוצר וביכולות שלו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בתוכנות אדובי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי! האם ההבדל העיקרי בין שני סוגי המעבדים הוא בזיכרון המטמון המופחת ב-Dual Core. מישהו יודע האם ההבדל בביצועים משמעותי כאשר משווים בין מעבד Dual Core עם 1MB L2 Cache למעבד Core 2 Duo עם Cache של 2MB, 3 או 4? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - בעיקר לגיימינג וגלישה וכל השאר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -2K15 COD ועוד כל מיני -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שגם אקנה מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות אבל אפשרי להתגמש 3. האם …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה מחשב שקט ככל האפשר עם רכיבים טובים. למרות שי לי כבר בערך מפרט אבל אני לא בטוח שהוא שקט. אז אם אפשר בבקשה לקבל מפרט למחשב שקט.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. שוב אני נאלץ לבקש מכם חוות דעת על מפרט. המחשב מיועד בעיקר למשחקים (l4d2 / BFBC2 /CRYSIS וכו'). יש לי כבר מארז,ספק (500W),כרטיס מסך 8800GT ,דיסק קשיח וציוד הקפי- על OC אני מוותר .... מעבד,לוח אם וזיכרון,חשבתי על המפרט הבא: Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET 287.00 ₪ - 1 1 AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX 750.00 ₪ - 1 1 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 149.00 ₪ - 1 1 RSM אקספרס - הרכבת מחשב מהיום להיום 99.00 ₪ - 1 1 סה"כ-1285 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי במקרה באתר הזה: http://www.overclockerscave.com/index.php/98-performance-laptops-overview/279-asus-rog-g750jw-and-g750jx-gaming-laptops הוא מציג את הדגם החדש של ASUS. נתונים מרשימים ביותר אבל אני לא יודע אם זה אמיתי בכלל. נכנסתי לאתר הרשמי שלהם ROG, ואין שום אזכור אפילו קטן לדבר הזה. ייתכן שזה הנייד הבא שלהם ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-