עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי אפשרות לקנות X61 בקונפיגורציה החלשה שלו עם תחנת עגינה וסוללה דפוקה ב1400. עם אחריות לעוד 3 חודשים אני עכשיו מסתכל קצת ביד2 ואני רואה מחשבים חזקים יחסית במחירים של 2000 [XPS או E310 של LG] השימושים שלי מאוד מגוונים...עריכות בפוטושופ, סוני ווגאס לעריכת סרטים, משחקים קצת ובקיצור קצת מהכל. אני יודע שאני לא יקבל את כל מה שאני רוצה ממחשב נייד יד שנייה ב2000...אני יכול להשלים חלק עם המחשב הנייח. השאלה שלי זה אם שווה להחליף מחשב נייד עסקי חלש במחשב נייד יותר חזק אבל לא עסקי? עקרונית גם מפריע לי שהמסך של הX61 ברזולוציה מאוד נמוכה, ואני יכול להשיג מחשבים 13" בטיפונת יותר.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by uvshowu,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור אני מעוניין לרכוש מחשב עסקי יש לי מספר מפרטים למחשב DELL שאלה ראשונה :מה עדיף מעבד i7 עם ליבה כפולה או מעבד i5 עם 4 ליבות להלן המפרטים: 1. Dell Latitude E6510 Intel Core i7-620M Processor 2.66Ghz (3.33 GHz Turbo Mode/4MB Cache) 4 GB DDR2 1066mhz 320 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) 8X DVD+/-RW w/dbl layer write capability 15.6 inch WXGA Anti Glare LED Display (1366x768) Integrated Webcam w/ Digital Microphone 512MB nVidia Quadro NVS 3100M Dell Wireless 1520 802.11 a/g/n (54-300 MBPS) & Bluetooth FIPS compliant fingerprint reader Backlit Keyboard Windows 7 Professional Edition (32 Bit) & Windows …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניתן לנצל, אולי לרדת קצת מ2000 יכול להיות נחמד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא לחרוג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - וורד, אינטרנט וכו', וצפייה בסרטים, ואולי מעט משחקים אבל לא כבדים בסגנון קאונטר סטרייק, לכן עדיף שיהיה כרטיס מסך בסיסי(שישמש גם בשביל הסרטים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?צריך את כל המפרט..(ללא ציוד היקפי כמובן^) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב אבל לא מאוד קריטי, סביבות ה6-7 6. האם מ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by UV1,

יש לי מחשב מזה כמה שנים המעבד Q9550 זיכרון RAM 4GB. אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה ולעיבוד תמונות בפוטושופ ולייטרום. לאחרונה עברתי למצלמה של 24 מגה פיקסל וקבצי ה RAW די גדולים זה מאט את העבודה. זה לא בלתי נסבל ברמה קשה אבל קצת מעצבן. השאלה שלי היא מה ניתן לעשות? האם תוספת זיכרון תשפר משמעותית? אם אני לא טועה מותקן לי DDR2 533MHZ והבורד לא תומך ב DDR3. הורדתי דוח אבחון מצ"ב עם כל הפרטים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אז אני קונה מחשב גיימינג באזור ה4-5k הקירור הוא למעבד בלבד אני קונה עוד מאוורר למחשב עצמו (corsair ml120 pro led blue 120mm premium magnetic levitation fan) המחשב בקצרה: (הכרטיס מסך בא עם אוברקלוק מובנה מהיצרן) i5 8400, gtx 1060 אני מתלבט אם לקנות קירור אוויר חדש או להישאר עם מה שבא עם המחשב במקרה הזה Arctic Alpine 11 PLUS או להחליף למשהו אחר באזור ה150-200 שקל כי מאוד חשוב לי שהמחשב לא יתחמם יותר מדי כי אני קונה אותו לכמה שנים טובות אני משחק במשחקים מהסוג של gta v, fortnite, pubg, csgo,overwatch ועוד... אם תרצו שאני אפרט עוד לגבי המחשב אני אפרט רק תכתבו לי. אשמח לעזרה, תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tomerkis,

אני מחליף בימים אלו את הקשיש שלי - בן 7. אשמח אם תוכלו להביא לי מפרט למחשב ב 3000 ש"ח בעיקר לאופיס ולגלישה אבל שיוכל להריץ תוכנות כמו matlab וגם משחקים ברמה נורמלית. לא כולל מסך. כ.מסך יכול להיות מובנה. ויש לי כמה שאלות: אני מעוניין לשדרג אותו בעתיד- מה יכול להיות פלטפורמה טובה לשדרוג עתידי? עדיף להשקיע בסוקט 939? מה ההבדל בכלל? על איזה חנויות אתם ממליצים באיזור המרכז?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הבן של בן 9 ואני רוצה לקנות לו מחשב. עיקר העיסוקים שלו יהיו - גלישה באינטרנט , קצת עבודות לבית הספר משחקים וצפיה ב TV (כולל הקלטה) וסרטים. אני רוצה מחשב שהוא יגדל איתו לפחות כמה שנים טובות וזה אומר שיהיה אפשר לשדרג רכיבים וכדומה. ראיתי כמה מפרטים בסיסיים בזד מחשבים שנותנים עם מסך 22 ב 2000 ש"ח ואחרי שדרוג של כמה דברים מגיעים בערך ל 2500 ש"ח .הבעיה שלי שלפי דעתי זה לוחות אם ישנים(G31). אשמח גם לדעת איזה לוח אם כדאי לקנות (לא משנה איזו חברה) כי הבנתי של AMD יש לוחות שמשולבים עם כרטיסי מסך טובים. אני לא צריך את כל הציוד ההיקפי ויש לי את הכרטיס TV ו HD חדש . תודה מראש על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by orel13orel,

יש למעבדים האלה (בגירסה של מחשבים ניידים) ליבה גרפית כמו אצל I5/3 ואז יש חיסכון החשמל כאשר לא משתמשים בכרטיס מסך החיצוני???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by aperseus12,

אשמח אם תעזרו לי להבין אם למחשב שלי יש קיבולת למשחקים עם גרפיקות חזקות הלינק למפרט : http://www8.hp.com/il/he/products/laptops/product-detail.html?oid=5342563&jumpid=reg_r1002_ilhe_c-001_title_r0001〈=he&cc=il תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by kobx,

שלום אנשים אני צריך עזרה עם המלצה למחשב נייד בשביל חברה שלי.. אז ככה: בקשר למסך עדיף מסך סביבות ה15.6 משקל הוא לא כלכך בעיה כי אין צורך שיהיה יותר מידי נייד כי השימוש שלו הוא בחדר, אז עד 3 קילו זה סבבה ובקשר למפרט עדיף שיהיה כמה שיותר חזק עם דגש על מעבד וזיכרון ואם אפשר גם כרטיס מסך לא מובנה אז יותר טוב.. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by regacc,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe CS6, Visual Studio -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Crysis, Diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" LED -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מחפש מחשב שיכול להריץ את המשחק בצורה טובה לפי הדרישות שלו https://larian.com/support/faqs/system-requirements_47 זה אפשרי בסביבות 5000?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by gregos1990,

קודם כל שלום לכל חברי הפורום! אני יודע שמחשב נייד לגיימינג הוא יקר הרבה יותר ממחשב נייח למשחקים אז בואו נדלג על הקטע הזה, אני גם לא בטוח בכלל אם פתחתי את הנושא בפורום הנכון כי בפורום של "מפרטים" הם מדברים רק על משחבים נייחים וזה לא מה שמעניין אותי. בכל זאת ולמרות הכל זה פורום של מחשבים וחומרה אז בבקשה לא לסגור לי את הנושא אני מעוניין לקנות מחשב נייד לגיימינג כבד, אני אוהב לשחק במשחב עם רזולוציה הכי גבוה שניתן לסחוט מהמחשב ובאותו הזמן שיעבוד חלק, בלי תקיעות, בלי שגיאות שנובעות מכרטיס מסך ( נתקלתי בכמה משחקים שלא עבדו טוב או לא עבדו בכלל דוקא בגלל אי התאמה לכרטיס מסך מסויים) איזה מפרט אתם יכולים ליעץ לי ? המחיר המקסימלי שאני מוכן להשקיע זה 8000 ש"ח קיבלתי הצעות מ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by mgs_foxhound,

קיבלתי הצעה מאיבוריי למחשב : מעבד : Amd 3200+ 939 venice לוח אם : msi k8n diamond plus sli זכרון : OCZ EL DDR PC-3200 Gold GX XTC Dual Channel 1024 (512x2) דיסק קשיח: wd 160 כרטיס מסך : msi nx7600gs ספק : pfc מאוררים 500w 2 צורב : LG 16x כל זה ב-5600. מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני הולך להשקיע במחשב תקציב עד 7600 ש"ח לגיימינג כבד. אני קונה בקרוב מסך 4K לאחר קניית המחשב . חשוב לי בעיקר ה איכות והרצת הגראפיקה במשחקים על רזולוציה מקסימלית וההגדרות הכי גבוהות שניתן. אשמח להצעות לשיפור , סה"כ 7553 מעבד: 1 Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 * Tray Processor Intel 31300 קירור למעבד 1 Arctic Freezer i30 CPU Cooler CPU Cooler 23491 לוח אם: Gigabyte GA*Z97X*Gaming 5 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI*E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות X2 2 G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz CL11 Memory 29124 כרטיס מסך 1 Asus GTX980 Ti 6GB STRIX OC DirectCU III GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI*E VGA Cards 34726 שתי דיסקים קשיחים של 1TB 2 Western Digital Caviar Black WD1003FZ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by SmallerMeow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Total war atilla, Doom, The witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 '23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. למטרות גיימינג ובכללי איזה כרטיס מבינהם נחשב חזק יותר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shahar0592,

אני כניראה קונה אותו מחרתיים באילת, ורציתי לדעת אם הוא שווה את הכסף (4436 שקל לגירסת ה-I5 עם הSSD)? הגלל שאני מתחיל לימודים אני מחפש מחשב עם זמן סוללה סביר אבל זה יהיה גם המחשב המרכזי שלי (ה"נייח" שלי) לכן חשוב לי כרטיס מסך בינוני לפחות להרצת משחקים כמו LOL או NFS . והפיצ'אר החשוב לי מכולם הוא טאץ כי הנוכות של טאץ' מורגשת בעיקר בווינדוס 8/10.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by dodihob,

שלום שמי ערן, סטודנט להנדסת חשמל שנה שנייה. בחיפושי אחר מחשב נייד נתקלתי במחשב הבא: http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion&uin=16996 Dell Inspiron 14 3420-32106G74IB על פניו נראה כעסקה משתלמת, כמו כן אנסה לקנות באילת כך שהמחיר צונח לסביבות 3300. האם זהו מחשב משתלם ביחס למחיר? או האם יש מחשב אחר יותר מומלץ? אני מצרף למטה את הדרישות לפי חוקי הפורום תודה רבה מראש ערן * מטרות המחשב? לימודים (מקלדת נוחה), משחקים מידי פעם, ניגון חלק קבצי 1080p.* גודל המסך: 13.3-14 לא קריטי, רק לא 15.6* משקל רצוי: לא קריטי, רק שהמחשב לא יהיה מגושם* האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיהיה חסכוני במצב חסכון בסוללה, אולי 6-7 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI* בלוטות: כן* גודל מינימלי וסו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כולל הכל מהכל - כל הציוד ההיקפי וכמובן כרטיס קול חיצוני שיהיה בעיקר להקלטות. בהקשר הזה אני מכיר את http://pcpower.co.il/, אך אם יש לכם הצעות אחרות הן יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן, ברשותי מחשב די ישן: E4500 2 ג'יגה ראם קשיח 160GB כרטיס מסך 9500GT (לא ממש רלוונטי כי אני בקושי משחק במחשב הזה. אם כבר משחקים אז רק משהו כמו פיפא) האם יש דרך לשדרג אותו (כלומר, לא להחליף מארז לגמרי אלא רק את ה"בפנוכו") או שאצטרך לזרוק את המחשב הנ"ל לפח ולקנות חדש לגמרי? אני שואל את זה מכיוון שבזמן האחרון (למעשה, כמה חודשים כבר) אני חווה איטיות בלתי נסבלת שמתבטאת בפתיחת כמה טאבים בגוגל כרום ובכלל הכל מרגיש כבד מאוד. אני עם ווינדוס 7. עיקר השימוש במחשב זה אינטרנט (במצב נורמלי עם הרבה טאבים, היום פחות), מיילים ומקסימום משחק כמו פיפא. אשמח לעזרה, מה כדאי/נכון לעשות במצב הזה. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by liron_e,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לפחות 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה בסיסי, VGA לפחות * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD לפחות 500 GB * כונן אופטי? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן (מקסימום אני יכול לקנות בנפרד) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=22110&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap הוא בלי מערכת הפעלה ודי זול - מה אומרים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מנסה להריץ אנדרומדה אבל הוא עושה לי קונצים ואני מאוד רוצה לדעת מה אני צריכה לעשות כדי לגרום לו לרוץ חלק. יש לי כמה צילומי מסך (דרך הפלאפון, סליחה מראש) שאני בטוחה שמישהו כאן יכול להסיק מהם יותר מסקנות ממני. זה התחיל בזה שניסיתי להריץ את המשחק בפעם הראשונה וקפצה ההודעה הזו: עשיתי גוגל על הדרייבר המדובר וכשניסיתי להוריד אותו קפצה ההודעה הבאה: חזרתי אחורה לדרישות של המשחק, הנה הן: ממשיכה בקישורים כי זה לא נותן לי להעלות עוד תמונות. צילמתי את הנתונים שהופיעו ב-CPU-Z: http://imgur.com/Cl5Syvs http://imgur.com/IS5OE8T http://imgur.com/hU0NMvq http://imgur.com/BrY2Ggm http://imgur.com/zfQN4vX ht…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by e-r-a-n,

לאחרונה אני נמצא בהתלבטות בנוגע לשני הדגמים. את הדל אני יכול לרכוש בארץ ב3600-3700 עם I5, סוללת 6 תאים וכו'. ואת האסוס אני יכול להביא מחו"ל בעלות סופית של כ4100ש"ח. האסוס מגיע עם מפרט דומה מאוד, שנבדל בסוללה חזקה יותר - 8 תאים וכרטיס מסך משופר. בסה"כ המחיר בניהם מאוד קרוב אחד לשני אחרי שדרוג זכרון ל 4GB, ואז נשאלת השאלה מי עדיף? זמן סוללה חשוב למדי, ואני מקבל סוללת 8 תאים ולא 6, וגם יש הרבה ביקורות ברשת על זמן סוללה ארוך מאוד לאסוס (9.5 מוצהר מהיצרן, 6~ בפועל - עדיין מכובד) מעבר לסוללה, איכות החומרים של האסוס גבוהה יותר ועשוי ברובו מאלומיניום - כאשר החלק היחידי שנותר מפלסטיק הוא אזור המקלדת. מי לדעתכם עדיף?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by lironori,

ברצוני לקבל חוו"ד על מפרט למחשב : המחשב רב תכליתי אך בעיקר מיועד למשחקים עם דרישות מערכת גבוהות , חשוב לי ביצועים, מהירות ושהמחשב לא ירעיש את המחשב הקודם קניתי לפני כ-7 שנים המחשב היה חזק במיוחד והחזיק המון זמן מעמד עד לפני כשנה עדיין הספיק לדרישות מערכת, מלבד שדרוג של כרטיס מסך הוספת זכרונות והחלפת ספק כח לא נגעתי בו, חשוב לי גם שלמחשב הנוכחי תהייה תוחלת חיים די ארוכה. Gigabyte ga-58a-udr3 Intel core i7 950 3.06ghz 8mb Arctic cooling freezer pro rev.2 cpu fan Gigabyte gtx460 1gb ddr5 Western digital caviar black 1tb 64mb 7200rpm Kingston hyper x 3x2gb ddr3 1600mhz Coolermaster cm690 ii plus black atx Chieftec 650w modular psu 14cmfun 24pin Asus drw-22b2s dvd+rw סך תשלום…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים