אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
קירור אקטיבי עבור הדור החדש שאינו שונה בגודלו מקירור אוויר פשוטים וטיזר לכונן מוזל עם בקר Maxiotekלכתבה
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לשדרג קצת את המחשב..... אז חשבתי על לקנות הארד דיסק נוסף של 320 ג'יגה [יש לי כרגע 160].... וכרטיס קול נורמאלי שיתמוך טוב ברמקולים החדשים... [ALTEC LANSING MX5021] מישהו יכול לתת המלצות כלשהן? יש לי 750 ש"ח.... עם חריגה קטנה של עד 50.... בקיצור ששניהם ביחד לא יעברו את ה800.... מומלץ שיהיה מKSP או אייבורי... אין לי ממש חנויות חומרה אחרות קרובות לבית... ואני לא מתכוון להזמין מאתרים.... בנוסף לזה, יש לי עוד כמה שאלות: אם אני מתקין את הווינדוס על מחיצה אחת של נגיד 30 ג'יגה.... ומאחסן את כל שאר הדברים שאני מוריד על מחיצה נוספת והארד דיסק נוסף, האם זה ישפיע על המהירות של המחשב? אם כן ואם לא, מה אתם מציעים לעשות? תודה מראש =]
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
חברת Seagate טרם חשפה תוכניות משלה להשקת כונני NVMe עבור הדור החדש, אך כן תציע לצרכנים גרסה מעוצבת ייחודית של כונני ה-FireCuda 530 המתקדמים שלה מ-Gen4לכתבה
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
- 1 follower
-
-
האם הורדת ה-DRAM מכונני ה-NVMe המודרניים תסייע להפחתה אפקטיבית מתבקשת במחיריהם או שלא תצליח להוכיח את עצמה בהיבט הביצועים? בקרוב יהיו לנו תשובות באדיבות WDלכתבה
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
- 1 follower
-
-
ההצגה של החברה עבור דגם ה-Spatium M570 Pro החדש שלה, מצוייד בקירורי Frozr ו-Frozr+, בחרה ללכת צעד אחד קדימה לעומת כל המתחרותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
- 1 follower
-
-
החברה מטאיוואן מצטרפת אל GIGABYTE עם הצגה של דגם חדש בעל מהירויות רציפות גבוהות יותר - ומחיר מומלץ גבוה יותר של 500 דולר ל-2TBלכתבה
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Crucial T700 שמבטיח להעניק מהירויות העברה של מעל 12,000MBps הופך זמין לרכישה מוקדמת, לצד חשיפת המחירים המומלצים עבור ששת התצורות בהן יהיה זמין בתור התחלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
- 1 follower
-
-
מאות חברות גדולות ומוכרות עתידות להביא אל תערוכת מוצרי האלקטרוניקה הגדולה בלאס ווגאס את מיטב ההמצאות והפיתוחים שלהן - ו-ADATA הטאיוואנית תהיה אחת מהןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
- 1 follower
-
-
משפחת דגמי MP600 מתרחבת שוב עם דגם שיוכל להכפיל את האחסון הפנימי במחשב-קונסולה מבית Valve ובמתחרים שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
- 1 follower
-
-
רמות המחירים המוגדלות בגזרת האחסון בתקן PCI-Express 4.0 מושכות שחקניות חדשות - וזה כולל את יצרנית החומרה הטאיוואנית הגדולהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
- 1 follower
-
-
החברה האמריקאית שמציעה נכון להיום את הכוננים המשתלמים ביותר בשוק בדור ה-Gen 4 מתכוננת להשקה הראשונה שלה עבור הדור הבא, עם מהירויות העברה של עד 12,400MBpsלכתבה
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
- 1 follower
-
-
במקביל להכרזה הרשמית אודות דגם ה-SM2268XT המבטיח, בחברה מספקים טיזר לצמד שבבים עם תמיכה ב-PCI-Express 5.0 שאמורים להגיע בהמשך 2023 וב-2024 עבור השוק הגבוה ושוק הבינייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
- 1 follower
-
-
הביקורות הראשונות עבור כונן ה-Crucial T700 החדש ממשיכות לספק פריטי מידע מעניינים אודות עידן האחסון החדשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ההצטרפות המאוחרת שלה למירוץ האחסון המתקדם לא תפגום בהצלחה? הפרטים של דגם ה-NVMe הראשון מבית חברת הענק לפניכם בכדי לעזור לכם להחליטלכתבה
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
- 1 follower
-
-
ההכנות לגל ההשקה הראשון של אחסון בעידן ה-PCIe 5.0 בעיצומן - והיצרנית הטאיוואנית מתיימרת להיות זו שתספק לנו את אחד מהדגמים המתקדמים והזריזים ביותר במסגרתולכתבה
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
- 1 follower
-
-
כמה יעלה לכם M.2 בנפח 2TB שמסוגל להגיע למהירויות העברה של עד 10,000MBps? כעת יש לנו תשובה מעשיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
- 1 follower
-
-
צמד ספקיות כונני SSD מוכרות מבטיחות להציג לנו דגמי Gen5 עם מהירויות שמתקרבות למיצוי יכולות הממשק בתערוכת הענק המתקרבתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
- 1 follower
-
-
החברה האמריקאית עושה שימוש ראשון מעניין בבקר SSD מבית InnoGrit - עם ביצועים מבטיחים על הדףלכתבה
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
- 1 follower
-
-
החברה האמריקאית מתכננת להציג את דגם ה-Gen5 הראשון שלה במסגרת התערוכה הענקית בטאיוואן שתיפתח בסוף השבוע הנוכחי - יחד עם סדרה חדשה של זכרונות DDR5לכתבה
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם חדש שמנצל את יכולות ה-PCI-Express 5.0 גורם לנו לתהות מדוע כונני האחסון של העידן החדש עדיין לא מציפים את החנויותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
- 2 followers
-
-
גם מתאם ה-PCI-Express לארבעה כרטיסי NVMe במערך אחוד יהנה משדרוג לדור החמישי של הטכנולוגיה, עם הכפלה פוטנציאלית של מהירויות ההעברה האפשריות בדרך לקבל נתונים שנשמעים פשוט דמיונייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 385 צפיות
- 1 follower
-
-
ענקית האחסון Western Digital משיקה סדרת כוננים קשיחים חיצוניים בעלי קיבולת של 6TB לשימושים שוניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 377 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לכונן SSD חיצוני לגיבוי קבצים חשבתי על הכונן הזה https://www.bug.co.il/brand/sandisk/color/black/extreme/portable/ssd/1050mb/s/2tb? עקרונית נראה לי אני אקח 1tb יש המלצות לכוננים אחרים ?
-
- 0 תגובות
- 361 צפיות
-
-
חברים, אני בטוח שגם אתם, כמוני, רגילים שהטכנולוגיה תמיד הופכת ליותר זולה עם הזמן. אבל בתור מי שחי את שוק החומרה יום-יום במעבדת המחשבים שלי בחיפה, אני רואה בחודשים האחרונים תופעה הפוכה ומדאיגה: המחירים פשוט טסים למעלה. אנחנו בעיצומו של "משבר ה-AI" – ענקיות הטכנולוגיה שואבות את כל מלאי ה-HBM והשבבים, והשאריות שמגיעות אלינו לשוק הביתי מתייקרות מרגע לרגע. במאמר החדש שפרסמתי, אני צולל לתוך "מאחורי הקלעים" של מפעלי השבבים ב-2026 ומסביר למה הסטנדרט של 16GB RAM הוא כבר מזמן לא המלצה, אלא חובה למערכות ההפעלה המודרניות. איך ה-NVMe Gen5 משפיע על השחיקה של הכונן שלכם? למה ה-AI "חונק" לכם את הזיכרון גם כשאתם רק בדפדפן? ואיך אפשר לשדרג חכם בלי לפשוט רגל בתקופה של מחסור עולמי? כל ה…
-
- 0 תגובות
- 90 צפיות
- 2 followers
-