עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הדגם הראשון עם בקר ה-IG5666 של חברת Innogrit שמבטיח לספק מהירויות העברה של עד 14,000MBps יחל להימכר במהלך החודש הקרובלכתבה

2. קירור אקטיבי עבור הדור החדש שאינו שונה בגודלו מקירור אוויר פשוטים וטיזר לכונן מוזל עם בקר Maxiotekלכתבה

3. החברה האמריקאית שמציעה נכון להיום את הכוננים המשתלמים ביותר בשוק בדור ה-Gen 4 מתכוננת להשקה הראשונה שלה עבור הדור הבא, עם מהירויות העברה של עד 12,400MBpsלכתבה

4. ההבדל קריטי ? על הנייר ההבדל פי 2 אבל במציאות ? גלישה / משחקים / עבודה ? או שזה רק בהעברת קצבים ?

5. במקביל להכרזה הרשמית אודות דגם ה-SM2268XT המבטיח, בחברה מספקים טיזר לצמד שבבים עם תמיכה ב-PCI-Express 5.0 שאמורים להגיע בהמשך 2023 וב-2024 עבור השוק הגבוה ושוק הבינייםלכתבה

6. הביקורות הראשונות עבור כונן ה-Crucial T700 החדש ממשיכות לספק פריטי מידע מעניינים אודות עידן האחסון החדשלכתבה

7. החברה האמריקאית עושה שימוש ראשון מעניין בבקר SSD מבית InnoGrit - עם ביצועים מבטיחים על הדףלכתבה

8. דגם ה-Crucial T700 שמבטיח להעניק מהירויות העברה של מעל 12,000MBps הופך זמין לרכישה מוקדמת, לצד חשיפת המחירים המומלצים עבור ששת התצורות בהן יהיה זמין בתור התחלהלכתבה

9. Started by avz,

יש לי תוכנה ישנה חשובה שמותקנת על שלושה דיסקטים פלופי 1.44 אני רוצה להעביר את התוכנה למדיה אחרת, תקליטור או דיסק און קי. לשם כך אני זקוק לכונן מתאים. זה יכול להיות כונן ישן מהסוג שמתחבר עם כבל שטוח 34 פין (השגתי מחשב ישן שיש לו קונקטור לפלופי) או חדש יותר עם חיבור USB. אם יש כאן למישהו כונן תקין כזה למכירה או להשאלה, אשמח מאד. לחילופין - אם מכירים מעבדה/מכון שיכול להעתיק את הדיסקטים, אשמח לשמוע.

10. כמה יעלה לכם M.2 בנפח 2TB שמסוגל להגיע למהירויות העברה של עד 10,000MBps? כעת יש לנו תשובה מעשיתלכתבה

11. משפחת דגמי MP600 מתרחבת שוב עם דגם שיוכל להכפיל את האחסון הפנימי במחשב-קונסולה מבית Valve ובמתחרים שלולכתבה

12. דגם חדש שמנצל את יכולות ה-PCI-Express 5.0 גורם לנו לתהות מדוע כונני האחסון של העידן החדש עדיין לא מציפים את החנויותלכתבה

13. גם מתאם ה-PCI-Express לארבעה כרטיסי NVMe במערך אחוד יהנה משדרוג לדור החמישי של הטכנולוגיה, עם הכפלה פוטנציאלית של מהירויות ההעברה האפשריות בדרך לקבל נתונים שנשמעים פשוט דמיונייםלכתבה

14. Started by A-10,

למי זה לא קרה ? ואם לא, רוב הסיכויים שיקרה. אז הנה, על קצה המזלג תהליך שחזור מידע, ובמקרה הזה מכרטיס מיקרו SD. https://www.youtube.com/watch?v=oW6smFTPDZs

15. החברה האמריקאית מתכננת להציג את דגם ה-Gen5 הראשון שלה במסגרת התערוכה הענקית בטאיוואן שתיפתח בסוף השבוע הנוכחי - יחד עם סדרה חדשה של זכרונות DDR5לכתבה

16. צמד ספקיות כונני SSD מוכרות מבטיחות להציג לנו דגמי Gen5 עם מהירויות שמתקרבות למיצוי יכולות הממשק בתערוכת הענק המתקרבתלכתבה

17. כונני דור PCIe Gen 5 ידועים כלוהטים ויצרנית החומרה ADATA מגיעה עם פתרון קירור מעניין במיוחד - האם אנחנו באמת צריכים את כל הרעש הזה? בדקנו את ADATA LEGEND 970, כונן בתקן M.2 NVMeלכתבה

• 0 תגובות
    • 320 צפיות
  18. ענקית האחסון Western Digital משיקה סדרת כוננים קשיחים חיצוניים בעלי קיבולת של 6TB לשימושים שוניםלכתבה

• 0 תגובות
    • 301 צפיות
  19. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש המלצה לכונן SSD חיצוני לגיבוי קבצים חשבתי על הכונן הזה https://www.bug.co.il/brand/sandisk/color/black/extreme/portable/ssd/1050mb/s/2tb? עקרונית נראה לי אני אקח 1tb יש המלצות לכוננים אחרים ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.