אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הדגם הראשון עם בקר ה-IG5666 של חברת Innogrit שמבטיח לספק מהירויות העברה של עד 14,000MBps יחל להימכר במהלך החודש הקרובלכתבה
-
- 0 תגובות
- 369 צפיות
- 1 follower
-
-
קירור אקטיבי עבור הדור החדש שאינו שונה בגודלו מקירור אוויר פשוטים וטיזר לכונן מוזל עם בקר Maxiotekלכתבה
-
- 0 תגובות
- 368 צפיות
- 1 follower
-
-
החברה האמריקאית שמציעה נכון להיום את הכוננים המשתלמים ביותר בשוק בדור ה-Gen 4 מתכוננת להשקה הראשונה שלה עבור הדור הבא, עם מהירויות העברה של עד 12,400MBpsלכתבה
-
- 0 תגובות
- 368 צפיות
- 1 follower
-
-
ההבדל קריטי ? על הנייר ההבדל פי 2 אבל במציאות ? גלישה / משחקים / עבודה ? או שזה רק בהעברת קצבים ?
-
- 0 תגובות
- 365 צפיות
- 1 follower
-
-
במקביל להכרזה הרשמית אודות דגם ה-SM2268XT המבטיח, בחברה מספקים טיזר לצמד שבבים עם תמיכה ב-PCI-Express 5.0 שאמורים להגיע בהמשך 2023 וב-2024 עבור השוק הגבוה ושוק הבינייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 363 צפיות
- 1 follower
-
-
הביקורות הראשונות עבור כונן ה-Crucial T700 החדש ממשיכות לספק פריטי מידע מעניינים אודות עידן האחסון החדשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 362 צפיות
- 1 follower
-
-
החברה האמריקאית עושה שימוש ראשון מעניין בבקר SSD מבית InnoGrit - עם ביצועים מבטיחים על הדףלכתבה
-
- 0 תגובות
- 359 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Crucial T700 שמבטיח להעניק מהירויות העברה של מעל 12,000MBps הופך זמין לרכישה מוקדמת, לצד חשיפת המחירים המומלצים עבור ששת התצורות בהן יהיה זמין בתור התחלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 358 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי תוכנה ישנה חשובה שמותקנת על שלושה דיסקטים פלופי 1.44 אני רוצה להעביר את התוכנה למדיה אחרת, תקליטור או דיסק און קי. לשם כך אני זקוק לכונן מתאים. זה יכול להיות כונן ישן מהסוג שמתחבר עם כבל שטוח 34 פין (השגתי מחשב ישן שיש לו קונקטור לפלופי) או חדש יותר עם חיבור USB. אם יש כאן למישהו כונן תקין כזה למכירה או להשאלה, אשמח מאד. לחילופין - אם מכירים מעבדה/מכון שיכול להעתיק את הדיסקטים, אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 354 צפיות
- 2 followers
-
-
כמה יעלה לכם M.2 בנפח 2TB שמסוגל להגיע למהירויות העברה של עד 10,000MBps? כעת יש לנו תשובה מעשיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 350 צפיות
- 1 follower
-
-
משפחת דגמי MP600 מתרחבת שוב עם דגם שיוכל להכפיל את האחסון הפנימי במחשב-קונסולה מבית Valve ובמתחרים שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 345 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם חדש שמנצל את יכולות ה-PCI-Express 5.0 גורם לנו לתהות מדוע כונני האחסון של העידן החדש עדיין לא מציפים את החנויותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 343 צפיות
- 2 followers
-
-
גם מתאם ה-PCI-Express לארבעה כרטיסי NVMe במערך אחוד יהנה משדרוג לדור החמישי של הטכנולוגיה, עם הכפלה פוטנציאלית של מהירויות ההעברה האפשריות בדרך לקבל נתונים שנשמעים פשוט דמיונייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 340 צפיות
- 1 follower
-
-
למי זה לא קרה ? ואם לא, רוב הסיכויים שיקרה. אז הנה, על קצה המזלג תהליך שחזור מידע, ובמקרה הזה מכרטיס מיקרו SD. https://www.youtube.com/watch?v=oW6smFTPDZs
-
- 0 תגובות
- 338 צפיות
- 1 follower
-
-
החברה האמריקאית מתכננת להציג את דגם ה-Gen5 הראשון שלה במסגרת התערוכה הענקית בטאיוואן שתיפתח בסוף השבוע הנוכחי - יחד עם סדרה חדשה של זכרונות DDR5לכתבה
-
- 0 תגובות
- 336 צפיות
- 1 follower
-
-
צמד ספקיות כונני SSD מוכרות מבטיחות להציג לנו דגמי Gen5 עם מהירויות שמתקרבות למיצוי יכולות הממשק בתערוכת הענק המתקרבתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 331 צפיות
- 1 follower
-
-
כונני דור PCIe Gen 5 ידועים כלוהטים ויצרנית החומרה ADATA מגיעה עם פתרון קירור מעניין במיוחד - האם אנחנו באמת צריכים את כל הרעש הזה? בדקנו את ADATA LEGEND 970, כונן בתקן M.2 NVMeלכתבה
-
- 0 תגובות
- 320 צפיות
-
-
ענקית האחסון Western Digital משיקה סדרת כוננים קשיחים חיצוניים בעלי קיבולת של 6TB לשימושים שוניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 301 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לכונן SSD חיצוני לגיבוי קבצים חשבתי על הכונן הזה https://www.bug.co.il/brand/sandisk/color/black/extreme/portable/ssd/1050mb/s/2tb? עקרונית נראה לי אני אקח 1tb יש המלצות לכוננים אחרים ?
-
- 0 תגובות
- 261 צפיות
- 1 follower
-