אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,913 דיונים בפורום זה
-
שלום האם ניתן להפוך ssd פנימי לssd חיצוני usb ?
-
- 5 תגובות
- 307 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום ביום שישי המחשב קרס ואתחל את עצמו מחדש , בדקתי את הטמפרטורות של ssd והם עמדו על 76 ת כיבתי את המחשב . אתמול בלילה הפעלתי שוב את המחשב וקיבלתי תוצאות של 60 מעלות ( תמונה ) האם יש בעיה ב ssd ?
-
- 4 תגובות
- 305 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם חדש שמנצל את יכולות ה-PCI-Express 5.0 גורם לנו לתהות מדוע כונני האחסון של העידן החדש עדיין לא מציפים את החנויותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 303 צפיות
- 2 followers
-
-
החברה האמריקאית מתכננת להציג את דגם ה-Gen5 הראשון שלה במסגרת התערוכה הענקית בטאיוואן שתיפתח בסוף השבוע הנוכחי - יחד עם סדרה חדשה של זכרונות DDR5לכתבה
-
- 0 תגובות
- 301 צפיות
- 1 follower
-
-
למי זה לא קרה ? ואם לא, רוב הסיכויים שיקרה. אז הנה, על קצה המזלג תהליך שחזור מידע, ובמקרה הזה מכרטיס מיקרו SD. https://www.youtube.com/watch?v=oW6smFTPDZs
-
- 0 תגובות
- 284 צפיות
- 1 follower
-
-
צמד ספקיות כונני SSD מוכרות מבטיחות להציג לנו דגמי Gen5 עם מהירויות שמתקרבות למיצוי יכולות הממשק בתערוכת הענק המתקרבתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 283 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם הראשון עם בקר ה-IG5666 של חברת Innogrit שמבטיח לספק מהירויות העברה של עד 14,000MBps יחל להימכר במהלך החודש הקרובלכתבה
-
- 0 תגובות
- 278 צפיות
- 1 follower
-
-
כונני דור PCIe Gen 5 ידועים כלוהטים ויצרנית החומרה ADATA מגיעה עם פתרון קירור מעניין במיוחד - האם אנחנו באמת צריכים את כל הרעש הזה? בדקנו את ADATA LEGEND 970, כונן בתקן M.2 NVMeלכתבה
-
- 0 תגובות
- 260 צפיות
-
-
4 טרה זה בכלל לא הרבה ביחד לגודל של משחקים היום. יש משחקים שמגיעים ל200 GB אפילו לבד. מה זה המחירים האלה? זה פשוט הזייה https://ksp.co.il/web/cat/152..1438?srsltid=AfmBOopl8HcT2mu-NKpUBpZ9d7TSbN_E8fkId--BMxZkatWlwkcsKouM
-
- 2 תגובות
- 255 צפיות
- 2 followers
-
-
ענקית האחסון Western Digital משיקה סדרת כוננים קשיחים חיצוניים בעלי קיבולת של 6TB לשימושים שוניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 248 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לכונן SSD חיצוני לגיבוי קבצים חשבתי על הכונן הזה https://www.bug.co.il/brand/sandisk/color/black/extreme/portable/ssd/1050mb/s/2tb? עקרונית נראה לי אני אקח 1tb יש המלצות לכוננים אחרים ?
-
- 0 תגובות
- 193 צפיות
- 1 follower
-
-
לעיתים מאוד קרובות ה LED HDD במארז דולק קבוע עכשיו אני בודק מאמץ של HDD במחשב וכולם על 0 אולי 1% לא מבין למה זה דולק קבוע ? אני מסתכל בתהליכים שרצים ברקע למרות שהכוננים לא זזים 0-1% אז יש את האנטי וירוס של המחשב מייקרוסופט ויש את ה CCLEANER זה מה שיכול לגרום ללד להיות דלוק קבוע ? , מוזר מאוד או שה NVME הוא מהיר מדי והלד HDD מזהה את העבודה שלו ברקע כ HDD מכני או SATA שעובד ממש קשה , מישהו נתקל בדבר כזה ? , בדקתי את החיווט של ה LED ב PANEL והכול מחובר כמו שצריך !!!
-
- 4 תגובות
- 117 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי תוכנה ישנה חשובה שמותקנת על שלושה דיסקטים פלופי 1.44 אני רוצה להעביר את התוכנה למדיה אחרת, תקליטור או דיסק און קי. לשם כך אני זקוק לכונן מתאים. זה יכול להיות כונן ישן מהסוג שמתחבר עם כבל שטוח 34 פין (השגתי מחשב ישן שיש לו קונקטור לפלופי) או חדש יותר עם חיבור USB. אם יש כאן למישהו כונן תקין כזה למכירה או להשאלה, אשמח מאד. לחילופין - אם מכירים מעבדה/מכון שיכול להעתיק את הדיסקטים, אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 107 צפיות
- 2 followers
-