עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by HydroIT,

מיני דיסקים כאלו (כאילו, מותאמים לשקע השני בכל צורב/קורא), בעלי נפח של 1.4ג'יגה - ניתן לצרוב עליהם כרגיל, כמו כל דיסק אחר?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  2. Started by shibby15,

אני מתעניין לגביו בתור חלופה לייט און.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  3. קצת אחרי הטיזר המסקרן מחברת ADATA, יצרנית נוספת מבטיחה להציג לנו בקרוב זכרונות דינאמיים וכונני NVMe מהירים באופן בלתי רגיללכתבה

4. Started by yotep,

לא מזמן קניתי דיסק קשיח אבל חיברתי אותו עם כבל של ATA33 ועכשיו שאני מנסה לחבר אותו עם כבל מתאים כדי שיפעל לי ב UDMA5 המחשב מסרב לזהות אותו בכל מצב אפשרי של הג'מפר כבר בביוס . מה לעשות? דרך אגב הכבל חדש

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  5. מפת הדרכים של הצלע השלישית במירוץ האחסון המכאני מפנטזת על מעבר אל טכנולוגיות MAMR ו-HAMR בדרך לדגמים עם נפחים של 40TB או יותר בתוך כשלוש שנים מהיוםלכתבה

6. כונן ה-MP700 עוד לא הוכרז רשמית, אבל יש לנו כבר גרף רשמי שמבטיח מהירויות העברה רציפות של עד 10,000MBps אשר מגמדים את כל מה שזמין בשוק ה-NVMe הביתי כרגעלכתבה

7. קניתי מחשב חדש ויש לי עדיין את ההארד-דיסק הישן (IDE), ואני רוצה לחבר את שני ההארד-דיסקים, כבה שהחדש (SATA2) יהיה הראשי עם מערכת ההפעלה. על לוח האם יש לי רק בקר IDE אחד. ניסיתי לג'מפר את החדש גם כ-MASTER, גם כ-SLAVE וגם כ-CABLE SELECT. ב-CS וב-MASTER ה-XP מזהה את הכונן ב-DISK MANAGEMENT וגם ב-DEVICE MANAGER אבל לא ב-MY COMPUTER. ב-DISK MANAGEMENT הוא מזהה את שני הכוננים כ-PRIMARY. ואם אני מג'מפר את הכונן הישן כ-SLAVE, הוא לא מזהה אותו בכלל, גם לא במנהל ההתקנים. מכיוון שיש לי רק בקר אחד, ניסיתי לחבר את שני הכוננים הקשיחים במקביל וגם ניתקתי לצורך זה את כונן התקליטורים, ועל הבקר של ה-IDE יושב רק הכונן הישן, כך שלא זאת הבעיה. מה אני יכול לעשות? איך אני דואג שה-XP יזהה את ההארד…

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  8. שלום רב לכם...יש לי את הנגן RIO NITROS עכשיו יש כניראה בעיה עם קבצים מסויימים בנגן שמשגעים אותו...אני לא יכול למחוק אותם מהנגן כי פתאום אין לי גישה אליו מהתוכנה המצורפת...רציתי לפרמט את הנגן אבל יש לי בעיה...פתאום המחשב לא מראה לי אותו ככונן קשיח (פעם הראה) והמצחיק שהמחשב מזהה אותו כשאני מחבר...אז השאלה שלי אליכם האם יש עוד דרך כלשהי לפרמט אותו? תודה ענקית לעוזרים(אגב אם זה לא מתאים לפה אז איפה לפתוח?)

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  9. Started by ofeky1,

לא משנה לי פנימי או חיצוני העיקר שיהיה כמה שיותר מהיר!! הכי חשוב שיתמוך ב SD וב RS-MMC!! תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  10. Started by getzion,

שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים התקנתי וויסתה ובהתקנה חילקתי את הדיסק לשתיים החלק הראשון כולל את מערכת ההפעלה, כשמערכת ההפעלה עלתה החלק השני לא הופיע בשום מקוםהוא פשוט נעלם. מערכת ההפעלה היא וויסתה הום פרימיום 32 ביט אם זה לא הפורום אודה לכם מאוד אם תפנו אותי לפורם הנכון תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  11. Started by lader,

DVD DRW-1612BL ASUS שווה לקנות במחיר של 220?

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  12. Started by segev22,

האם קיימת כיום בשוק טכנולוגיה מהירה מ-SCSI בתוספת בקר? אם כן איזה הכי מהירה?

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  13. Started by trt,

שלום, ניסתי לחפש בzap דיסקים קשיחים, אבל יש כ"כ הרבה מאפיינים, שאני לא יודע מאיפה להתחיל. אני צריך HD של חצי טרה, ללא צרכים מיוחדים או פיצ'רים מטורפים... כמה דבר כזה צריך לעלות, ועל מה תמליצו?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  14. Started by eiziks,

יש לי במחשב הארד דיסק סאטה .התקנתי הארד דיסק ide. המחשב עולה לי מהארד דיסק החדש. בביוס רשום ide primary צורב שיש ל.י .ide primary slave ההארד דיסק החדש בחיבור ide. ההארד דיסק סאטה מופיע ide secondary. איך אפשר לסדר שהארד דיסק סאטה יעלה את המחשב

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  15. האם אנחנו יכולים לראות את האופק בו כונני הבזק מודרניים של 4TB ו-8TB יהיו משתלמים לפחות כמו הדגמים בנפחים של 1TB ו-2TB?לכתבה

16. Started by A-10,

למי זה לא קרה ? ואם לא, רוב הסיכויים שיקרה. אז הנה, על קצה המזלג תהליך שחזור מידע, ובמקרה הזה מכרטיס מיקרו SD. https://www.youtube.com/watch?v=oW6smFTPDZs

17. דגם ה-EX100U של החברה האמריקאית יוכל להגיע למהירויות העברה של עד 1,600MBps - אם יחובר אל ממשק מתאים לכתבה

18. Western Digital משיקה את התחרות הרשמית הראשונה להרחבות האחסון המהירות מבית Seagate בקונסולות ה-Xbox Series X ו-Xbox Series Sלכתבה

19. Started by bg1987,

הי, יש לי קובץ ISO שאני רוצה לצרוב הבעיה שהקובץ בגודל של 4517MB ועל הDVD יש מקום רק ל 4482MB, האם יש אפשרות לדחוס את האקסטרה מגות האלו לדיסק סטנדרטי, או שצריך לקנות דיסק אחר (זה לא נעים להשתמש בDL בשביל 15 מגה נוספים)?

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  20. Started by zlildror,

אני רוצה להעביר כמה GB מכונן D ל-C, לשם כך השתמשתי ב-PM והשתמשתי ב-Resize a Partition. התוכנה עובדת בסדר, ואני מאשר את כל השינויים, אבל כשאני מפעיל מחדש את המחשב אין את המסך הכחול הזה של הבדיקת דיסק. פשוט עולה לי ישר שולחן העבודה ואין שינוי בגודל של הכוננים. מישהו יודע מה הבעיה? מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  21. ההבדל קריטי ? על הנייר ההבדל פי 2 אבל במציאות ? גלישה / משחקים / עבודה ? או שזה רק בהעברת קצבים ?

22. החברה הטאיוואנית שמוצריה התקציביים נפוצים בישראל מצטרפת באיחור קל אל המירוץ למיצוי ביצועי האחסון של Gen 4לכתבה

23. כונני שרתים חדשים מבית SK Hynix מגיעים לנפחים מירביים מרשימים מבלי לוותר על מהירויות העברה שדומות בחלקן למקסימום הקיים בכונני Gen 4 ביתייםלכתבה

24. קירור אקטיבי עבור הדור החדש שאינו שונה בגודלו מקירור אוויר פשוטים וטיזר לכונן מוזל עם בקר Maxiotekלכתבה

25. חברות האחסון ממשיכות לעשות הכנות לקראת הפיכתם של מוצרי אחסון בדור ה-PCI-Express 5.0 לחזית הלוהטת החדשה בשוק הביתילכתבה

דיונים חדשים בפורומים