אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב הארד דיסק סאטה .התקנתי הארד דיסק ide. המחשב עולה לי מהארד דיסק החדש. בביוס רשום ide primary צורב שיש ל.י .ide primary slave ההארד דיסק החדש בחיבור ide. ההארד דיסק סאטה מופיע ide secondary. איך אפשר לסדר שהארד דיסק סאטה יעלה את המחשב
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את כונן ה-NVMe החדש של ADATA שרוצה להיות מהיר ומשתלם אל מול תחרות גוברת - ה-S50 Liteלכתבה
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
- 2 followers
-
-
הבקר החדש מבית חברת Silicon Motion אינו זקוק לזכרון דינאמי מובנה בכדי לספק למשתמשים מהירויות העברה של עד 7,400MBps, לכאורהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם הביניים הטרי של סמסונג ידע לספק את הביצועים המירביים שלו תחת ממשק PCI-Express 4.0 עם ארבעה ערוצים או תחת ממשק PCI-Express 5.0 עם צמד ערוציםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם הראשון עם בקר ה-IG5666 של חברת Innogrit שמבטיח לספק מהירויות העברה של עד 14,000MBps יחל להימכר במהלך החודש הקרובלכתבה
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-ZikeDrive מבטיח לספק מהירויות העברה גבוהות מאלו של כונני ה-NVMe המתקדמים ביותר בדור ה-PCI-Express 3.0 עבור מוצר קומפקטי שילך אתכם לכל מקום - אבל זה יעלה לכם מעל ל-300 שקלים בתור התחלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
- 1 follower
-
-
כונן ה-MP700 עוד לא הוכרז רשמית, אבל יש לנו כבר גרף רשמי שמבטיח מהירויות העברה רציפות של עד 10,000MBps אשר מגמדים את כל מה שזמין בשוק ה-NVMe הביתי כרגעלכתבה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להעביר כמה GB מכונן D ל-C, לשם כך השתמשתי ב-PM והשתמשתי ב-Resize a Partition. התוכנה עובדת בסדר, ואני מאשר את כל השינויים, אבל כשאני מפעיל מחדש את המחשב אין את המסך הכחול הזה של הבדיקת דיסק. פשוט עולה לי ישר שולחן העבודה ואין שינוי בגודל של הכוננים. מישהו יודע מה הבעיה? מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
דגם ה-EX100U של החברה האמריקאית יוכל להגיע למהירויות העברה של עד 1,600MBps - אם יחובר אל ממשק מתאים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, יש לי קובץ ISO שאני רוצה לצרוב הבעיה שהקובץ בגודל של 4517MB ועל הDVD יש מקום רק ל 4482MB, האם יש אפשרות לדחוס את האקסטרה מגות האלו לדיסק סטנדרטי, או שצריך לקנות דיסק אחר (זה לא נעים להשתמש בDL בשביל 15 מגה נוספים)?
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
מפת הדרכים של הצלע השלישית במירוץ האחסון המכאני מפנטזת על מעבר אל טכנולוגיות MAMR ו-HAMR בדרך לדגמים עם נפחים של 40TB או יותר בתוך כשלוש שנים מהיוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
- 1 follower
-
-
קצת אחרי הטיזר המסקרן מחברת ADATA, יצרנית נוספת מבטיחה להציג לנו בקרוב זכרונות דינאמיים וכונני NVMe מהירים באופן בלתי רגיללכתבה
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
- 1 follower
-
-
האם אנחנו יכולים לראות את האופק בו כונני הבזק מודרניים של 4TB ו-8TB יהיו משתלמים לפחות כמו הדגמים בנפחים של 1TB ו-2TB?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לשדרג קצת את המחשב..... אז חשבתי על לקנות הארד דיסק נוסף של 320 ג'יגה [יש לי כרגע 160].... וכרטיס קול נורמאלי שיתמוך טוב ברמקולים החדשים... [ALTEC LANSING MX5021] מישהו יכול לתת המלצות כלשהן? יש לי 750 ש"ח.... עם חריגה קטנה של עד 50.... בקיצור ששניהם ביחד לא יעברו את ה800.... מומלץ שיהיה מKSP או אייבורי... אין לי ממש חנויות חומרה אחרות קרובות לבית... ואני לא מתכוון להזמין מאתרים.... בנוסף לזה, יש לי עוד כמה שאלות: אם אני מתקין את הווינדוס על מחיצה אחת של נגיד 30 ג'יגה.... ומאחסן את כל שאר הדברים שאני מוריד על מחיצה נוספת והארד דיסק נוסף, האם זה ישפיע על המהירות של המחשב? אם כן ואם לא, מה אתם מציעים לעשות? תודה מראש =]
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
חברות האחסון ממשיכות לעשות הכנות לקראת הפיכתם של מוצרי אחסון בדור ה-PCI-Express 5.0 לחזית הלוהטת החדשה בשוק הביתילכתבה
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
- 1 follower
-
-
Western Digital משיקה את התחרות הרשמית הראשונה להרחבות האחסון המהירות מבית Seagate בקונסולות ה-Xbox Series X ו-Xbox Series Sלכתבה
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
- 1 follower
-
-
החברה הטאיוואנית שמוצריה התקציביים נפוצים בישראל מצטרפת באיחור קל אל המירוץ למיצוי ביצועי האחסון של Gen 4לכתבה
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
- 1 follower
-
-
האם הורדת ה-DRAM מכונני ה-NVMe המודרניים תסייע להפחתה אפקטיבית מתבקשת במחיריהם או שלא תצליח להוכיח את עצמה בהיבט הביצועים? בקרוב יהיו לנו תשובות באדיבות WDלכתבה
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
- 1 follower
-
-
קירור אקטיבי עבור הדור החדש שאינו שונה בגודלו מקירור אוויר פשוטים וטיזר לכונן מוזל עם בקר Maxiotekלכתבה
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
- 1 follower
-
-
כונני שרתים חדשים מבית SK Hynix מגיעים לנפחים מירביים מרשימים מבלי לוותר על מהירויות העברה שדומות בחלקן למקסימום הקיים בכונני Gen 4 ביתייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
- 1 follower
-
-
כונני Crucial T705 יגיעו אל השוק בקרוב עם מהירויות העברה מרשימות במיוחד של עד 14,500MBpsלכתבה
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
- 1 follower
-
-
ההבדל קריטי ? על הנייר ההבדל פי 2 אבל במציאות ? גלישה / משחקים / עבודה ? או שזה רק בהעברת קצבים ?
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Seagate טרם חשפה תוכניות משלה להשקת כונני NVMe עבור הדור החדש, אך כן תציע לצרכנים גרסה מעוצבת ייחודית של כונני ה-FireCuda 530 המתקדמים שלה מ-Gen4לכתבה
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
- 1 follower
-
-
ההכנות לגל ההשקה הראשון של אחסון בעידן ה-PCIe 5.0 בעיצומן - והיצרנית הטאיוואנית מתיימרת להיות זו שתספק לנו את אחד מהדגמים המתקדמים והזריזים ביותר במסגרתולכתבה
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
- 1 follower
-
-
ההצגה של החברה עבור דגם ה-Spatium M570 Pro החדש שלה, מצוייד בקירורי Frozr ו-Frozr+, בחרה ללכת צעד אחד קדימה לעומת כל המתחרותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
- 1 follower
-