אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
דגם ה-Rocket X5 יוכל להגיע למהירות רציפה של 12,400MBps כאשר יצטרף אל מועדון הדגמים הזמינים בשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע המחיר הכי זול שמצאתי הוא 1600 שקל באמזון ארהב אשמח אם יש מחיר נמוך יותר
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
- 1 follower
-
-
כונן ה-MP700 עוד לא הוכרז רשמית, אבל יש לנו כבר גרף רשמי שמבטיח מהירויות העברה רציפות של עד 10,000MBps אשר מגמדים את כל מה שזמין בשוק ה-NVMe הביתי כרגעלכתבה
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לשדרג קצת את המחשב..... אז חשבתי על לקנות הארד דיסק נוסף של 320 ג'יגה [יש לי כרגע 160].... וכרטיס קול נורמאלי שיתמוך טוב ברמקולים החדשים... [ALTEC LANSING MX5021] מישהו יכול לתת המלצות כלשהן? יש לי 750 ש"ח.... עם חריגה קטנה של עד 50.... בקיצור ששניהם ביחד לא יעברו את ה800.... מומלץ שיהיה מKSP או אייבורי... אין לי ממש חנויות חומרה אחרות קרובות לבית... ואני לא מתכוון להזמין מאתרים.... בנוסף לזה, יש לי עוד כמה שאלות: אם אני מתקין את הווינדוס על מחיצה אחת של נגיד 30 ג'יגה.... ומאחסן את כל שאר הדברים שאני מוריד על מחיצה נוספת והארד דיסק נוסף, האם זה ישפיע על המהירות של המחשב? אם כן ואם לא, מה אתם מציעים לעשות? תודה מראש =]
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את כונן ה-NVMe החדש של ADATA שרוצה להיות מהיר ומשתלם אל מול תחרות גוברת - ה-S50 Liteלכתבה
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-EX100U של החברה האמריקאית יוכל להגיע למהירויות העברה של עד 1,600MBps - אם יחובר אל ממשק מתאים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם הביניים הטרי של סמסונג ידע לספק את הביצועים המירביים שלו תחת ממשק PCI-Express 4.0 עם ארבעה ערוצים או תחת ממשק PCI-Express 5.0 עם צמד ערוציםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
- 1 follower
-
-
מפת הדרכים של הצלע השלישית במירוץ האחסון המכאני מפנטזת על מעבר אל טכנולוגיות MAMR ו-HAMR בדרך לדגמים עם נפחים של 40TB או יותר בתוך כשלוש שנים מהיוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
- 1 follower
-
-
קצת אחרי הטיזר המסקרן מחברת ADATA, יצרנית נוספת מבטיחה להציג לנו בקרוב זכרונות דינאמיים וכונני NVMe מהירים באופן בלתי רגיללכתבה
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
- 1 follower
-
-
חברות האחסון ממשיכות לעשות הכנות לקראת הפיכתם של מוצרי אחסון בדור ה-PCI-Express 5.0 לחזית הלוהטת החדשה בשוק הביתילכתבה
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
- 1 follower
-
-
האם הורדת ה-DRAM מכונני ה-NVMe המודרניים תסייע להפחתה אפקטיבית מתבקשת במחיריהם או שלא תצליח להוכיח את עצמה בהיבט הביצועים? בקרוב יהיו לנו תשובות באדיבות WDלכתבה
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
- 1 follower
-
-
Western Digital משיקה את התחרות הרשמית הראשונה להרחבות האחסון המהירות מבית Seagate בקונסולות ה-Xbox Series X ו-Xbox Series Sלכתבה
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
- 1 follower
-
-
האם אנחנו יכולים לראות את האופק בו כונני הבזק מודרניים של 4TB ו-8TB יהיו משתלמים לפחות כמו הדגמים בנפחים של 1TB ו-2TB?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
- 1 follower
-
-
לעיתים מאוד קרובות ה LED HDD במארז דולק קבוע עכשיו אני בודק מאמץ של HDD במחשב וכולם על 0 אולי 1% לא מבין למה זה דולק קבוע ? אני מסתכל בתהליכים שרצים ברקע למרות שהכוננים לא זזים 0-1% אז יש את האנטי וירוס של המחשב מייקרוסופט ויש את ה CCLEANER זה מה שיכול לגרום ללד להיות דלוק קבוע ? , מוזר מאוד או שה NVME הוא מהיר מדי והלד HDD מזהה את העבודה שלו ברקע כ HDD מכני או SATA שעובד ממש קשה , מישהו נתקל בדבר כזה ? , בדקתי את החיווט של ה LED ב PANEL והכול מחובר כמו שצריך !!!
-
- 4 תגובות
- 389 צפיות
- 2 followers
-
-
החברה הטאיוואנית שמוצריה התקציביים נפוצים בישראל מצטרפת באיחור קל אל המירוץ למיצוי ביצועי האחסון של Gen 4לכתבה
-
- 0 תגובות
- 381 צפיות
- 1 follower
-
-
כונני שרתים חדשים מבית SK Hynix מגיעים לנפחים מירביים מרשימים מבלי לוותר על מהירויות העברה שדומות בחלקן למקסימום הקיים בכונני Gen 4 ביתייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 381 צפיות
- 1 follower
-
-
כונני Crucial T705 יגיעו אל השוק בקרוב עם מהירויות העברה מרשימות במיוחד של עד 14,500MBpsלכתבה
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
- 1 follower
-
-
ההכנות לגל ההשקה הראשון של אחסון בעידן ה-PCIe 5.0 בעיצומן - והיצרנית הטאיוואנית מתיימרת להיות זו שתספק לנו את אחד מהדגמים המתקדמים והזריזים ביותר במסגרתולכתבה
-
- 0 תגובות
- 379 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ההצטרפות המאוחרת שלה למירוץ האחסון המתקדם לא תפגום בהצלחה? הפרטים של דגם ה-NVMe הראשון מבית חברת הענק לפניכם בכדי לעזור לכם להחליטלכתבה
-
- 0 תגובות
- 373 צפיות
- 1 follower
-
-
החברה מטאיוואן מצטרפת אל GIGABYTE עם הצגה של דגם חדש בעל מהירויות רציפות גבוהות יותר - ומחיר מומלץ גבוה יותר של 500 דולר ל-2TBלכתבה
-
- 0 תגובות
- 373 צפיות
- 1 follower
-
-
רמות המחירים המוגדלות בגזרת האחסון בתקן PCI-Express 4.0 מושכות שחקניות חדשות - וזה כולל את יצרנית החומרה הטאיוואנית הגדולהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 372 צפיות
- 1 follower
-
-
מאות חברות גדולות ומוכרות עתידות להביא אל תערוכת מוצרי האלקטרוניקה הגדולה בלאס ווגאס את מיטב ההמצאות והפיתוחים שלהן - ו-ADATA הטאיוואנית תהיה אחת מהןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 372 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם הראשון עם בקר ה-IG5666 של חברת Innogrit שמבטיח לספק מהירויות העברה של עד 14,000MBps יחל להימכר במהלך החודש הקרובלכתבה
-
- 0 תגובות
- 372 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Seagate טרם חשפה תוכניות משלה להשקת כונני NVMe עבור הדור החדש, אך כן תציע לצרכנים גרסה מעוצבת ייחודית של כונני ה-FireCuda 530 המתקדמים שלה מ-Gen4לכתבה
-
- 0 תגובות
- 372 צפיות
- 1 follower
-