עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. דגם ה-Rocket X5 יוכל להגיע למהירות רציפה של 12,400MBps כאשר יצטרף אל מועדון הדגמים הזמינים בשוקלכתבה

2. Started by iSolt,

כרגע המחיר הכי זול שמצאתי הוא 1600 שקל באמזון ארהב אשמח אם יש מחיר נמוך יותר

3. כונן ה-MP700 עוד לא הוכרז רשמית, אבל יש לנו כבר גרף רשמי שמבטיח מהירויות העברה רציפות של עד 10,000MBps אשר מגמדים את כל מה שזמין בשוק ה-NVMe הביתי כרגעלכתבה

4. אני מחפש לשדרג קצת את המחשב..... אז חשבתי על לקנות הארד דיסק נוסף של 320 ג'יגה [יש לי כרגע 160].... וכרטיס קול נורמאלי שיתמוך טוב ברמקולים החדשים... [ALTEC LANSING MX5021] מישהו יכול לתת המלצות כלשהן? יש לי 750 ש"ח.... עם חריגה קטנה של עד 50.... בקיצור ששניהם ביחד לא יעברו את ה800.... מומלץ שיהיה מKSP או אייבורי... אין לי ממש חנויות חומרה אחרות קרובות לבית... ואני לא מתכוון להזמין מאתרים.... בנוסף לזה, יש לי עוד כמה שאלות: אם אני מתקין את הווינדוס על מחיצה אחת של נגיד 30 ג'יגה.... ומאחסן את כל שאר הדברים שאני מוריד על מחיצה נוספת והארד דיסק נוסף, האם זה ישפיע על המהירות של המחשב? אם כן ואם לא, מה אתם מציעים לעשות? תודה מראש =]

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  5. לקחנו לסיבוב את כונן ה-NVMe החדש של ADATA שרוצה להיות מהיר ומשתלם אל מול תחרות גוברת - ה-S50 Liteלכתבה

6. מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה

7. דגם ה-EX100U של החברה האמריקאית יוכל להגיע למהירויות העברה של עד 1,600MBps - אם יחובר אל ממשק מתאים לכתבה

8. דגם הביניים הטרי של סמסונג ידע לספק את הביצועים המירביים שלו תחת ממשק PCI-Express 4.0 עם ארבעה ערוצים או תחת ממשק PCI-Express 5.0 עם צמד ערוציםלכתבה

9. מפת הדרכים של הצלע השלישית במירוץ האחסון המכאני מפנטזת על מעבר אל טכנולוגיות MAMR ו-HAMR בדרך לדגמים עם נפחים של 40TB או יותר בתוך כשלוש שנים מהיוםלכתבה

10. קצת אחרי הטיזר המסקרן מחברת ADATA, יצרנית נוספת מבטיחה להציג לנו בקרוב זכרונות דינאמיים וכונני NVMe מהירים באופן בלתי רגיללכתבה

11. חברות האחסון ממשיכות לעשות הכנות לקראת הפיכתם של מוצרי אחסון בדור ה-PCI-Express 5.0 לחזית הלוהטת החדשה בשוק הביתילכתבה

12. האם הורדת ה-DRAM מכונני ה-NVMe המודרניים תסייע להפחתה אפקטיבית מתבקשת במחיריהם או שלא תצליח להוכיח את עצמה בהיבט הביצועים? בקרוב יהיו לנו תשובות באדיבות WDלכתבה

13. Western Digital משיקה את התחרות הרשמית הראשונה להרחבות האחסון המהירות מבית Seagate בקונסולות ה-Xbox Series X ו-Xbox Series Sלכתבה

14. האם אנחנו יכולים לראות את האופק בו כונני הבזק מודרניים של 4TB ו-8TB יהיו משתלמים לפחות כמו הדגמים בנפחים של 1TB ו-2TB?לכתבה

15. Started by iveco,

לעיתים מאוד קרובות ה LED HDD במארז דולק קבוע עכשיו אני בודק מאמץ של HDD במחשב וכולם על 0 אולי 1% לא מבין למה זה דולק קבוע ? אני מסתכל בתהליכים שרצים ברקע למרות שהכוננים לא זזים 0-1% אז יש את האנטי וירוס של המחשב מייקרוסופט ויש את ה CCLEANER זה מה שיכול לגרום ללד להיות דלוק קבוע ? , מוזר מאוד או שה NVME הוא מהיר מדי והלד HDD מזהה את העבודה שלו ברקע כ HDD מכני או SATA שעובד ממש קשה , מישהו נתקל בדבר כזה ? , בדקתי את החיווט של ה LED ב PANEL והכול מחובר כמו שצריך !!!

16. החברה הטאיוואנית שמוצריה התקציביים נפוצים בישראל מצטרפת באיחור קל אל המירוץ למיצוי ביצועי האחסון של Gen 4לכתבה

17. כונני שרתים חדשים מבית SK Hynix מגיעים לנפחים מירביים מרשימים מבלי לוותר על מהירויות העברה שדומות בחלקן למקסימום הקיים בכונני Gen 4 ביתייםלכתבה

18. כונני Crucial T705 יגיעו אל השוק בקרוב עם מהירויות העברה מרשימות במיוחד של עד 14,500MBpsלכתבה

19. ההכנות לגל ההשקה הראשון של אחסון בעידן ה-PCIe 5.0 בעיצומן - והיצרנית הטאיוואנית מתיימרת להיות זו שתספק לנו את אחד מהדגמים המתקדמים והזריזים ביותר במסגרתולכתבה

20. האם ההצטרפות המאוחרת שלה למירוץ האחסון המתקדם לא תפגום בהצלחה? הפרטים של דגם ה-NVMe הראשון מבית חברת הענק לפניכם בכדי לעזור לכם להחליטלכתבה

21. החברה מטאיוואן מצטרפת אל GIGABYTE עם הצגה של דגם חדש בעל מהירויות רציפות גבוהות יותר - ומחיר מומלץ גבוה יותר של 500 דולר ל-2TBלכתבה

22. רמות המחירים המוגדלות בגזרת האחסון בתקן PCI-Express 4.0 מושכות שחקניות חדשות - וזה כולל את יצרנית החומרה הטאיוואנית הגדולהלכתבה

23. מאות חברות גדולות ומוכרות עתידות להביא אל תערוכת מוצרי האלקטרוניקה הגדולה בלאס ווגאס את מיטב ההמצאות והפיתוחים שלהן - ו-ADATA הטאיוואנית תהיה אחת מהןלכתבה

24. הדגם הראשון עם בקר ה-IG5666 של חברת Innogrit שמבטיח לספק מהירויות העברה של עד 14,000MBps יחל להימכר במהלך החודש הקרובלכתבה

25. חברת Seagate טרם חשפה תוכניות משלה להשקת כונני NVMe עבור הדור החדש, אך כן תציע לצרכנים גרסה מעוצבת ייחודית של כונני ה-FireCuda 530 המתקדמים שלה מ-Gen4לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.