אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,913 דיונים בפורום זה
-
טוב... עכשיו אני צריך לבחור מבין 4 החברות האלה... מה הכי כדאי ? או שיש חברה אחרת שיותר כדאי ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי HD IBM60 GB 120GXP עכשיו האים נכונה השמועה שרצוי שהHD יפעל רק 8 שעות עם כן אני ישמח לאיזה הוחכה למה הטכנאי שלי לא מאמין לי הוא אומר לי שאם זה היה ככה הם היו פושטים את הרגל
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חברת המסכים KDS מביאה אלינו את המוצר המדהים הבא: כל זאת במחיר של 140$ באתר של KDS עצמה.. עוד פרטים ברוויו הבא
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כונן של 30 ג'יגה... והוא כל הזמן מלא... ועכשיו אני גם מקבל אדסל - אז חשבתי לקנות עוד כונן של 30 ג'יגה (נראה לי מספיק - ולכם?) אז רציתי לדעת איזה חברה הכי כדאי לקנות ומה המחירים ??? ??? ???
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אצל טום לא מצאתי השוואות רצניות יש לו 15-30 GB בכתבה לפני שנתיים אני רוצא לקנות HD חדש ואני מתלבת מה לקחת?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מעביר משהו מן ההארד דיסק אל לוח אם אז זה פועל במהירות של 100 מגה הרץ או 133 מגה הרץ במקרה של Ata 133 האם יש דרך בעזרת טכנלוגיה אחרת שהיא לא ata133 להעביר במהירות יותר גבוהה כמו 533 מגה הרץ או פחות אם כן נמקו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
פתאום גיליתי שיש לפסי IDE מהירות! מה אתם יודעים... ;D אז ככה. יש לי הארדיסק ST340824A ז"א 40 ג'יגה ב 7200 סל"ד. סידי CRD-8521B ז"א LG קורא כפול 52. צורב CED-8081B ז"א LG כותב כפול 8. ( זה כל מה שאני יודע, וצריך לדעת עליו ) עד עכשיו הם היו מחוברים (בחיבור של 40 חוטים, למרות שאני לא בטוח שאני אזהה חיבור של 80 שאני אראה אחד...) הארדיסק ראשי לבד, וסידי וצורב על המשני, כאשר הצורב הוא האדון. (עברית שפה יפה). ומסתבר שההארדיסק עבד על UDMA MODE 2 וגם הצורב וגם הקורא על PIO. לפי מה שהבנתי PIO זה חטא, אז ניסיתי דבר ראשון לשים את הסידי כאדון, מה שנתן לו UDMA MODE 2, אך הצורב נשאר PIO, ניחא. עכשיו : מסתבר שההארדיסק מסוגל לתת ATA 100, אך מוגבל על ידי סוג הבאס ( 40 חוטים ). …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מנסה לצרוב MPEG -2 בעזרת NERO 5.5.8 (יש לי את ה-mpeg -2 plug) או CDRWIN 3.8 באמצעות צורב PLEXTORX24 העסק נכשל. פעולת הצריבה מסתיימת בהצלחה אבל לא ניצן לצפות בחומר הנצרב.windows media player מנסה לפתוח את החומר הצרוב ולבסוף נותן הודעת שגיאה, POWERDVD מציין שהחומר בדיסק הוא בפורמט בלתי נתמך(ואם מתעקשים מקבלים מסך כחול). איך אני מצליח לצרוב MPEG -2 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.plextor.be/English/products/pxw401240u.html חיצוני מדהים הוא נמכר בארץ ב1350 ש"ח. חבל שלא כל הדיסקים תומכים במהירות צריבה X40..... תגידו איפה אפשר לקנות בארץ דיסקים שתומכים במהירות צריבה הכי גבוה שיש (בארץ)?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם לקנות צורב שני ולחברו במקום סידי רום אז קודם כל האם זה אפשרי? דבר שני איזה צורב כדאי לקנות חדיש ולא יקר? (יש לי כרגע פלקסטור X24 שהוא אחלה צורב) ואיך מחברים שני צורבים לאותו מחשב? אני מצפה להרבה תגובות ודעות בבקשה מכולם גל
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי צורב liteon 24X10X40 בכל מקרה הצריבות הרגילות מהארדיסק הולכות חלק ומהר(4 דקות בערך לדיסק),אבל כשאני עושה צריבה מדיסק לדיסק הצריבה נעשית במשהו כמו 12 דקות... הסידרום שממני אני צורב הוא MSI X56 מישהו יודע אולי מה הבעייה?
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
SONY CRX-175E-RP 24X10X40 מפרט מלא http://www.sony-middleeast.com/pcrelated/crx175_fs.htm
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי... אני לא ממש בעסקי הצורבים אבל אני נכנס עכשיו... רציתי לברר על משהו תחת המפרט של הצורב שאני רוצה יש 2MB buffer memory with Buffer Under Run Proof Technology זה טוב?!?! זה לא טוב?! זה סטנדרד?! אשמח לתשובה ועצה.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הארד דיסק הראשי, DVD, צורב ועוד ארד דיסק שמדי פעם אני מחבר אותו. את מי לשים עם מי? כדי שתהיה העברת נתונים מקסימלית ללא התנגשויות? נגיד אני מחבר את הארד דיסק הראשי עם עוד משהו על הPRIMARY, זה משנה על איזה חיבור IDE אני יחבר אותו(העליון או התחתון)?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההשקה בדיוק 15 ליולי שנה זו יחד איתו יבואו מצלמות מסרטות וידאו MP3 UGUS http://dataplay.com/jsp_files/en/whatsplaying/blankmedia.jsp
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני לפני קנייה של הארד דיסק חדש של MAXTOR ורציתי לדעת האם כדאי לשקול לקנות גם מגירסה נוספת, את זו של ENERMAX שיש בזיגזג עם המאוורים וכו'. אני מעוניין שהארד דיסק יהיה נייד אבל אני לא מתכוון להוציא אותו כל יום... אבל לפחות כמה פעמיים בחודש... האם זה כדאי או להשאיר אותו קבוע בתוך המחשב ? רציתי לדעת האם יש בארץ גם את המגירה שמוצגת בעמוד החדשות הראשי של Vantec ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש בנרות CD-ROM עם טעינת slot ויציאה דיגיטלית אך ללא הצלחה. מצאתי דגם של פיוניר שיתאים (DR-A04S), אבל נראה שאי אפשר להשיג אותו יותר בשום מקום. אולי מישהו יודע איפה ניתן להשיג כזה דבר או מוכר כונן כזה יד שניה? תודה מראש נ.ב רצוי כמה שיותר איטי כדי לחסוך במחיר...
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1)מה האבדל בין דיסקים רגילים לצריבה לבין בדיסקים המקורים(האלה שיש במשחקים שקונים) 2)אפשר בצריבת סרט (לא דיוידי) להוריד את האכות שלו? 3)כנ"ל רק לקיבצי מוזיקה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לחבר שלי את הצורב הזה והוא צרב לי את המשחק GTA3 עכשיו יש לי צורב HP ניסתי לצרוב אותו הוא צרב אבל בהתקנה של המשחק הוא רושם שגיאה חבר שלי אמר שיש לפלקסטור הגנה מישהו יודע איך אני יכול לצרוב מהצורב שלו את המשחק בלי ההגנה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי צורב YAMAHA20*10*40 עכשיו הצורב הוא פשוט לא קורא דיסקים הוא רושם לי שהם הרוסים או בה פרופורטיס הוא רושם שיש 0 מקום פנוי ו 0 מקום תפוס אז זה לא עם כל הדיסקים יש דיסקים שהוא בכל זאת מפעיל אבל האם זה אורמ שהוא נדפק או שאולי צריך להתקין משהו
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-