אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שהצורב יהיה : שקט, איכות צריבה, תומך ביסטינג, תומך "3 הכבשות", תיקון/סריקת שגיאות, קריאה מהירה (לא חובה). להלן 2 הסוגים. מומלצים? ואם כן מה עדיף מבינהם? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_2072&products_id=20077 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_2072&products_id=20030 עריכה: או אולי עדיף את ה115DBK של פיוניר? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_2445&products_id=20015
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכם, רק רציתי ליידע שיש קופון של My Passport Essential 500GB ב-329 ש"ח, נראה לי דיל סבבה סה"כ. http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/0189762d-5643-46d4-b220-a5492c341a7d?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Center&utm_campaign=c6ed923104-Buy2_-1_24_09_12_Center+06AM&utm_medium=email
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאד. בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה. ניסיתי לתקין את המשחק סטארקראפט. הכונן קרא את הדיסק (היה אור מהבהב) ואז האור נהיה רצוף, פשוט דלוק, ולא קרה כלום. הסמל של הכונן הפך לסמל של המשחק כמו שאמור להיות, אבל לא עלתה ההתקנה. נכנסתי לדיסק עצמו (אקספלור דיסק) וניסיתי להפעיל את הsetup, אבל לא קרה כלום. הדיסק בן איזה 6 שנים, אז חשבתי עלצמי שזה הגיוני שהוא בטח גמר את שרותו. הזמנתי לי חדש, והיום הוא הגיע. ושוב, קרה אותו דבר בדיוק! גם בכונן דיוידי וגם בצורב. ניסיתי את הדיסק במחשב של אחותי, והוא עבד. מכאן אני מבין שהבעיה או בכוננים שלי או במחשב עצמו. מישהו יודע מה קורה כאן?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ה-RC100 יהיה עוד נסיון לגרום לטכנולוגיית האחסון המתקדמת לפרוץ אל השוק ההמוני לכתבה
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מחפש דיסק חיצוני של 2TB לגיבוי ולשימוש ככונן רשת ביתי (NAS). תקציב - 500-800 ש"ח. אשמח ללמוד מנסיונכם תודה
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כמה שיותר זול מ500GB עד 1טרה מה שיצא יותר משתלם עדיפות לחיצוני אם אחריות כמה שיותר טובה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את צורב הDVD של NEC ND 3520, הצורב שקט ופועל מצויין רק שכאשר אני מנסה לראות דיסק DVD מקורי דרך מסך הטלוויזיה (TV OUT) התמונה כאילו נחלשת ונעלמת. בהתיעצות ריאשונה נאמר לי כי יכול להיות שהדריוור אינו מעודכן לאחר חיפושים רבים לא נמצא דרייוור או פירם וואר לDVD יש רעיונות או עצות נוספות למישהו? :s05:
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של שמונים ג'יגה והביאו לי כונן קטן של 3 וחצי ג'יגה ואני רוצה לחבר אותו ולשים עליו כל מיני קבצים חשובים שיהיה לי מעין גיבוי ואני לא יודע איך לעשות את זה אז תעזרו בבקשה..
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום חברים, אני בונה מחשב חדש שיעשה שימוש ב 3 דיסקים של 500גיגה בתצורת RAID5... הלוח זה לוח של ASUS P5E שעל פניו תומך בתצורה. השאלה היא כזאת: האם הביצועים שהלוח יספק על סמך נסיונכם הינם סבירים או שעלי לקחת כרטיס RAID יעודי שיעסוק בכך... בסבירים אני מתכוון - אם הולך דיסק יצליח להמשיך לעבוד עם 2 דיסקים בלבד תוך מתן או פחות מקום או פחות הגנה ובמידה ואני מחליף דיסק פגום יצליח לבנות אותו מחדש בזמן סביר (נגיד כמה שעות) כמו כן בשעת פעולה רגילה יספק ביצועים חלקים בלי תקיעות מערכת ויותר מהירים מדיסק בודד או JBOD. 3 הדיסקים שקניתי הם של WD 5000AAKS אודה למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מתלבט אם לקנות HD חדש. יש לי HD ישן מפני שנתיים של WD. עכשיו מפני חודש וחצי קניתי מחשב והשארתי תארד דיסק. עכשיו יש לי מלא בעיות ואני חושב שהבעיות האלה נוצרות ממנו(ואני חושב שהוא מתחמם מהר ותוקע לי לעפמיים משחקים). אז חשבתי לקנות HD חדש. עכשיו אם אני יקנה HD הוא יהיה יותר טוב מהישן? ואם כן במה. זה המערכת שלי: AMD A 64 Bit 3500+ DFI lan party ulntra -d RX800XL 1024RAM וספק פגז מארצות הברית שאני לא זוכר את השם שלו. ויש לי 5 עד 8 מאוררים במארז ועוד מאוורר בספק ואחד 120 מ"מ על 120XP. אם אני יקנה HD חדש אז אני רוצה שהוא יהיה 80G איזה הייתם ממליצים? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי קניתי צורב NEC ואני לא מצליח לצרוב דיסק DVD נותן הודעת שגיאה NO seek complete הצורב יושב לבד בתור master וההארדיסק לבד בתור master הצלחתי לצרוב דיסק רגיל nero 6.6.0.16 בבקשה ממש דחוף...
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
קבלו אותם (וחכו לעדכוני קושחה ) http://www.cdfreaks.com/article/286/1 http://www.cdfreaks.com/article/292/1 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=18307 ואת ה DATARIUS http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=18307&PageId=1
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי WD ELEMENTS 12T איך אפשר להפוך אותו לכונן רשת/ענן ביתי ??
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
בקר חדש לשוק הביניים אמור להעניק מהירויות העברה רציפות של מעל ל-10,000MBps מבלי להזדקק לאמצעי קירור אקזוטיים מתקדמיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההגבלת קובץ בשרתים 100webspace ו hostiz.com תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כונן בגודל 250GB, מאחר והכונן 160GB שמכיל את כל המידע החשוב שלי, נפגע קשות מהפסקות חשמל.. האם יש כוננים/חברות מומלצות במיוחד? אני חיפשתי קצת והכוננים ששמתי עליהם עין הם: WD2500AAKS Western Digital WD2500AAJS Western Digital כאשר השני קצת יותר זול, יש ביניהם הבדל משמעותי? איזה מהם יותר משתלם? ומה לגבי שקט? (חשוב לי שיהיה שקט יחסית) ועוד דבר: יש לי כרגע את הכונן 160GB הגוסס שהזכרתי למעלה שמכיל רק מידע, ועוד כונן בגודל 80GB שב ויש את כל מערכות ההפעלה שלי. אני לא יודע אם הספק הג'נרי שלי (אני לא יודע כמה וואט הוא..) יצליח להחזיק את שלושתם באותו הזמן ביחד, בשביל להעביר את המידע שעוד בסדר מה-160 ל250, זה אמור לעבור בשלום או שזה מסוכן? תודה.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מתנה ליום הולדתי ה 18... קיבלתי מבני משפחתי דוק נחמד... 256 מגה (מה לעשות, זה שהוא גם נגן MP3 עלה כ 1000 שקלים... הגזמה קלה לכל הדעות ) לאתר שיטוט קל בפורום, ראיתי שמישהו אמר משהו על תוכנה שמחלקת את הדוק לשתי מחיצות... אחת נעולה ואחת לא... האם יש מין האמת בזה? מה עושים? איך מתקינים אותה? קניתי את הדוק באופיס דיפו (סניף פאוור סנטר אם זה משנה) במחיר "סמלי" של 580 שקלים... על הדוק עצמו כתוב fellow (הידעתם? www.fellow.com אומר שהאתר בבניה... האם זו טעות שלי? או שאין למוצר אתר בית ??? ) בקיצור, איזה עוד פרטים מזהים שלו אני יכול לתת... על הקופסא שלו כתוב Mobile Disk (זו קופסאת פלסטיק כזו...) בפנים היה גם כבל (די קצר למען האמת...) של USB והכי מגניבבבבבבבבבבבבבב... הדיסק …
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אמ אוקיי.. יש לי מחשב ישן שיש עליו שני צורבים טובים, של ASUS וLG ודיסק קשיח בגודל 40/80GB אני אפילו לא זוכר, עם מלא דברים נוסטלגים עכשיו הצלחתי איכשהו להוציא את הצורב LG, אבל הוא היה מחובר לחוטים כאלה שמחוברים לאחרים ואחרים וכך הלאה בקיצור הצלחתי להוציא רק אותו בלי שום חיבור.. יש אפשרות לחבר את זה ככה למחשב או משו ? לא מבין בזה כלום עכשיו בקשר לדיסק קשיח.. איפה אני מוצא אותו בכלל? ומה ההבדל בין IDE לSATA לSATA II
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לא רק אינטל וסמסונג: גם חברת Patriot רוצה נתח בשוק כונני ה-SSD המתקדמים בממשק M.2, עם הבטחה למהירויות גבוהות מתמיד נראה שימיו של ממשק ה-SATA 3 כאמצעי אחסון נבחר לכונני SSD ספורים. עם פיתוח טכנולוגיית ה-NVMe החדשה לאמצעי אחסון מתקדמים, רף הביצועים בשוק הביתי מטפס בכמה מדרגות ומכפיל את עצמו כמה פעמים. הפעם בתפריט כונן חדש של יצרנית הזיכרונות הותיקה Patriot. לכונן קוראים Hellfire והוא למעשה כרטיס SSD המתאים לממשק M.2 הנפוץ כיום בלוחות אם מבוססי ערכות השבבים H170 ו-Z170 של אינטל. כמו כן, גם במחשבים ניידים מתקדמים העושים שימוש במעבדי הדור השישי של אינטל, הסקיילייק. הבקר של Phison, שיהווה את לב ליבו של הכונן החדש מ-Patriot הכונן המדובר מחיר בקר …
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כונן ה-Innov8 החדש של Seagate עושה שימוש בטכנולוגיה ייעודית בכדי לתת יישום ממשי לדור החדש של חיבורי ה-USB, ומצליח להרשים לחיוב למרות מחיר בלתי מבוטל לפני כשבועיים הפתיעה אותנו חברת Seagate כשהציגה כונן קשיח חיצוני ייחודי, עטוף באלומיניום מסוגנן ובעל חיבור USB 3.1 אחד בלבד מסוג Type-C הסימטרי – שעשה שימוש בשידרוגים הטכנולוגיים שהוא מביא איתו בכדי להעלים את ספקי הכוח והמחברים לשקעים למיניהם, שאותם אנחנו רואים בכל הקשיחים החיצוניים האחרים, ובפרט אלו שמתבססים על גודל של 3.5 אינץ' (כמו ה-Innov8) ודורשים יותר אנרגיה. במעמד ההכרזה לא קיבלנו יותר מדי פרטים טכניים ולא היינו בטוחים כיצד ה-Innov8, שמציע נפח אחסון מכובד בהחלט של 8 טרה-בייט בהתבסס על 6 פלטות של 3.5 אי…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם בכוננים שיש להם שתי עיניות צריבה CD ו-DVD ,האם אלו שתי עיניות פיסיות או עינית בעינית? ואיך אם יש עינית אחת הוא יכול לצרוב גם CD וגם DVD.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
חייב ליידע אותכם, קנית באתר לירה www.lira.co.il במהירות 8 בזול 50 יחידות ב 159 שקל ומשלוח בלי כסף. אורגינל, מעולה חבל"ז. אוהב אותכם, הרבה זמן לא הייתי כאן, אתם הכי טובים.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום במערכת מחשב בה יש 4 כוננים עם מערכת הפעלה Win 10 אני מעוניין שמערכת ההפעלה לא תוכל לגשת ל 2 כוננים באופן קבוע (לא קריאה ולא כתיבה). איך עושים זאת ? המטרה שלי להתקין 2 מערכות הפעלה של win 10 על דיסקים שונים ולכל מערכת הפעלה יהיו 2 כוננים בלבד (אחד SSD ואחד רגיל), וכל אחד ממערכות ההפעלה לא יוכל לגשת לזוג הכוננים השני. זה לטובת שימוש במחשב ע"י 2 משתמשים, במקום לעשות 2 משתמשים ב win 10. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי HD אחד wd 80 gb ide וקניתי אחד נוסף wd2500ks. בכדי להעתיק את הדיסק הישן לחדש, השתמשתי בתוכנה שנקראת HDD CLONE. התוכנה אמנם העתיקה את כל הקבצים, אך משום מה שינתה גם את גודל המחיצות. כעת במקום מחיצות של 75 ו-175 ההארד דיסק החדש מוצג בתור 17 ו-56 (כמו הישן). מישהו מכיר דרך לשנות את זה חוץ מפירמוט?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אתמול מחשב חדש, וברוב "חוכמתי" הוצאתי מהמחשב הישן את הדיסק הלא נכון, פירמטתי אותו (quick format), והתקנתי XP ורק אז הבנתי שמחקתי לעצמי את כל החיים בערך. מדובר על דיסק של 80 ג'יגה, כשבערך 20 ג'יגה מתוכם אני חייב לשחזר. השאלה - האם לנסות לעשות סריקה בעזרת rstudio או כלי אחר שלא כותב על הדיסק ולראות אם מה שאני צריך נמצא שם ולנסות לשחזר, או לפנות לחברה מקצועית שתשחזר לי את המידע? האם בכלל אפשר לשחזר משהו? כמה צריך לעלות שחזור כזה בחברה מקצועית? הדיסק תקין לחלוטין פיזית ומזוהה ע"י המחשב. תודה!!! (ושנה טובה!)
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-