עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קצת אחרי הטיזר המסקרן מחברת ADATA, יצרנית נוספת מבטיחה להציג לנו בקרוב זכרונות דינאמיים וכונני NVMe מהירים באופן בלתי רגיללכתבה

2. Started by theaskingm,

שלום היה לי עד היום כונן SATA2 אחד מחובר למחשב, היום הוספתי עוד אחד, הוא מזוהה על ידי תוכנות כמו EVEREST, גם בביוס... הכל בסדר. רק שאני לא רואה אותו תחת המחשב שלי, האם צריך לעשות משהו לפני?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  3. Started by ifs2003,

מישהו התנסה באחת מן הטכנולוגיות ? יכול לתת המלצה או ביקורת ? רכשתי צורב עם Label Flash של NEC ואני לא מוצא דיסקים לצורב הזה. מישהו ניסה כאן להשתמש בדיסקים של LS בצורב LF ? מה דעתכם תהיה התוצאה ? תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  4. שלום, יש לי כרגע במחשב 37.2GB מחולק בין 2 כוננים. אני מעוניין לרכוש לפחות עוד 100GB למחשב, רציתי לדעת בערך כמה זה יעלה לי ובעיקרון כל המידע שצריך לדעת.. עוד משהו, יש לי גם זיכרון RAM של 256MB והייתי מעוניין לשדרג את זה למשהו יותר טוב, מעבר ל512.. תסלחו לי אם לא הסברתי את עצמי הכי טוב, אבל השתדלתי למה אני לא הכי מתמצא בתחום. תודה מראש, אלי.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by ZZR,

חיברתי 2 כונני Seagate 250GB ב RAID0, הגדרתי בביוס הכל טוב ויפה, הורדתי מאתר MSI את הדרייבר ל Floppy, התחלתי להתקין וינדוס ולאחר שהתקנתי את 2 הדרייברים הדרושים (RAID ו Mass storage) הנדרשים בלוח אם זה, אני מקבל את המסך הכחול האימתני (ממש אחרי שההתקנה מציינת למטה Starting windows. הלוח MSI P6NMG, מערכת ההפעלה WINXP SP2. אני תקוע וכותב ממחשב אחר,צריך את עזרתכם כי נואשתי...

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  6. שלום, אני קונה מחשב חדש מבוסס על Intel Core 2 Duo 6300 ואני רוצה לשים בו שני כוננים קשיחים עם Raid 0 בינהם. אני עדיין לא סגור על לוח אם(כרגע אני נוטה לכיוון Gigabyte GA-8I945P-S3 שעולה בערך 550 שקל) , אני צריך לפחות 300GB של מקום אכסון בכוננים והתקציב שלי לשני הכוננים + בקר רייד\תוספת ללוח אם עם בקר - הוא 800-1000 שקל. הייתי רוצה המלצה על שני כוננים קשיחים שמתאימים ובקר או לוח אם סביר במסגרת התקציב. בתודה מראש, אלמוג.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  7. Started by Tchr0,

אני מעוניין לקנות צורב DVD חדש הדרישות שלי סה"כ שיהיה צורב רגיל לא איזה הדפסה על דיסקים או חיבור אלחוטי למעבורות נאס"א וכאלה לאחר עיון בסטיקי על הצורבים ראיתי את הצורב הזה http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=523346 מה החסרונות שלו? יש עוד משהו שצריך לדעת לפני הקנייה? [וגם רציתי להיות בטוח שזה הדגם המדובר] *עריכה שמתי לב שכמעט בכל מקום מוכרים אותו בלי כבל IDE במידה ויש לי מהצורב DVD הישן אני לא צריך לקנות נכון?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  8. Started by kiki666,

האם נין לגבות א כל הנתונים ואת כל המערכת כמו שהיא, כדי שבעת קריסת המערכת אני יוכל להחזיר את כל המידע? אולי לצרוב לדיסק או בעוד דרך כלשהי?..

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by deso,

ראיתי שלהרבה כונני DVD יש מהירויות שונות.. איזו מהירות הכי מומלצת לכונן DVD? וגם איזו חברה טובה לכוננים האלו? תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  10. שלום אני צריך שתמליצו לי על צורב די וי די נבחר עם חיבור SATA מהירות X18 בצריבת דיסק DVD-R ואפשרות חריטה על הדיסק LIGHTSCRIBE קראתי את האשקול באתר לגבי צורבי הדי וי די המומלצים מעודכן לחודש מאי אך אף צורב מהם לא משך אותי כל כך שמעתי שיצא לפני שבועיים צורב חדש ומומלץ של LG מדגם: GSA-H62LI הבנתי שהדגם הזה עדין לא הגיע לארץ אשמח לדעת אם מישהו שמע על הדגם הזה או שיוכל להגיד לי מתי הוא יגיע לארץ???

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  11. Started by IDAN AMRAM,

ניסיתי להתקין לינוקס... אבל זה לא כל כך הצליח משום מה.... אבל הבעיה שנהייתה לי קצת בעיה עם המחיצות של כונן D במקום המחיצה של כונן D בקיבולת של 54GB קיבלתי את כונן D כ 48GB ועוד שתי מחיצות... אחת של 480 מגה ועוד אחת של 6GB אני רוצה להחזיר את סדר המחיצות למצב הקודם כך שמחיצת D תחזור להיות 54GB בלי המחיצות הקטנות האלה... איך אני עושה את זה? **מצורפת תמונה להמחשה** תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  12. Started by num1000,

היי, הצורב (SONY DVD RW DW) לא קרא את הדיסק, הדיסק נראה מצויין, בלי שריטות. ניסיתי שוב ושוב, כל פעם מכניס ומוציא את הדיסק, בודק אולי הוא לא יושב טוב וכו'... ואז נשבר לי לנסות והוצאתי את הדיסק - על הדיסק הופיעו שרידי חומר לא מזוהה, בהתחלה זה נראה כמו סדקים, שיוצאים ממרכז הדיסק, אבל אחרי השוק הראושני שלי נגעתי בהם והם כמו גומי, או... סיליקון קשה, הם נמרחים משהו. משהו יודע מה הולך לי בצורב, אני מפחד להכניס דיסק אחר לשם והדיסק עם החומר הזה עליו חשוב לי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by ahrol1,

שלום היכן ניתן למצוא צורב BENQ 1640 ?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  14. שלום לכולם ביצעתי בדיקה של מהירות ההרדיסק שלי על ידי התוכנה Drive Speed Cheker. הבעיה היא שאני לא בטוח שאני מבין את כל פלט הנתונים. מה ההבדל בין file write speed לבין chunk write speed? מדוע רוב התוצאות שקיבלתי הן בין מהר מאוד לבינוני ורק file copy speed הוא על איטי מאד ? כמו כן, מדוע שאני מעתיק DVD של קבצים למחשב זה יכול לפעמים לקחת חצי שעה בעוד שלצרוב את הדיסק זה לוקח 6 דקות. האם יתכן שהצורב יכול לצרוב יותר מהר ממה שהוא יכול לקרוא? הדיסק שנבד הוא למעשה RAID 0 של שני כונני 80 GB. תודה מראש לכל המגיבים. קובץ התוצאות מצורף. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by idani1983,

שלום, יש לי הארד דיסק 250GB שמחולק לשני מחיצות\כוננים, אחת לWINDOWS XP ואחת לVISTA אתמול כיביתי ברוב טמטומי את המחשב בזמן DISK CHECK של המחיצה עם ה XP ומאז אני לא יכול לגשת לכונן או לXP, אני יכול להעלות את ה VISTA. ניסתי אפילו לפרמט את המחיצה שיש עליה את ה XP אבל לא ניתן לעשות זאת. מה עלי לעשות?, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  16. Started by aerosmith,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אחד הצורבים שיש ברשימה של המומלצים פה של הפורום, תודה זה עוזר נורא. האם אני אוכל להרכיב את הצורב לבד? זה מסובך? אשמח למדריך או להפנייה טובה. בתודה, חיים.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש אותו ולא מוצא באף חנות.... מישהו יכול לעזור ? אני גר בת"א ויכול לקנות מאזור המרכז תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  18. כרטיס אחסון יוקרתי בממשק PCI-Express פיזי אמור להוות את הופעת הבכורה המסחרית עבור בקר ה-Phison E26 המבטיחלכתבה

19. חשוב לי שהוא יהיה שקט, הצורב שיש לי כרגע יותר מדי רועש אפילו שרק צופים ב - DVD. מישהו חיפש במיוחד צורב שקט ומצא?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by the king2006,

שלום... איך אני יכול לחלק הארד דיסק אחרי שהתקנתי וינדוס ??? תודהה

21. Started by ronen1510,

שלום לכולם היום הייתי בקספ על מנת לרכוש דיסק חיצוני 500GB. למוכר היו 2 הצעות my book essential2 של W.D במחיר 575 ו- .FreeAgent Desktop של Segate במחיר 550. המוכר דווקא המליץ על הזול מבנהם, דבר שבלבל אותי ולכן לא קניתי. מה אתם ממליצים? איזה דיסק לקנות?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by psxr,

כשאני מנסה לצרוב קובץ אימג' (אחד cue ואחד bin ) הנירו מעביר אותי באופן אוטומטי ממצב של dvd למצב של cd. האימג' הוא של dvd ככה שפשוט נירו לא נותן לי לצרוב אותו. הצורב הוא nec4550.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by EviLeader,

-למי שקרה נושאים אחרונים שלי.. איו שם קשר למפרט שביקשתי, מדובר במחשבים אחרים לגמרי - במחשב שלי יש 80GB של WD ישן יחסית. הכול טוב ויפה, אבל הכונן די רועש ויותר מזה זה פאקינג 80GB! אני צריך את עזרתכם בלמצוא לי כונן גדול... אני מניח ש 320GB יספיקו אבל כול דבר עד 500 ש"ח (ואף לא ש"ח יותר...) יטיב עמי. אז השאלה היא... איזה כונן? עד עכשיו שחבתי על WD 320GB AAKS.. אבל לפי מה שהבנתי עדיף Segate? אני לא רוצה להיות מאוכזב, אני רוצה לקנות משהו שישמש אותי לעתיד ואף שיהיה אפשר לעשות RAID בעתיד ולקנות עוד הארדיסק מאותו סוג. הלוח אם שלי הוא K8NMF-9 GIGABYTE (שימו לב, NMF ולא NF) ולפי הבנתי הוא תומך SATA 1 בלבד... אזי, אני צריך כונן מסוג SATA 1.. למרות שאמרו לי שגם הכוננים של SATA 2 מכוו…

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  24. Started by LIOR1994,

כמה יש לו אחריות? הייתי היום ב-SKY PC ונאמר לי שנתיים

• 1 תגובה
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים