עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tenana,

חזרתי לי משמירת יום העצמאות ולא מספיק זה היה נורא גם ככה, גם כנראה נקעתי את הרגל וכמעט איבדתי את החוגר.. ובנוסף לכל הצרות כשהגעתי הביתה.. גיליתי שהמחשב לא מסכים לעלות.. הוא רצה לעשות Boot כל הזמן בלי סיבה.. עד שהכנסתי דיסק של ווינדוז ואז הוא שאל מה אני רוצה לעשות, להתקין מחדש לעשות ריפייר או לצאת, אז עשיתי ריפייר, ואז הוא רשם שאין כונן קשיח.. האם זה אומר שההרד דיסק שלי, שבק חיים ? :'( כשהוא מחובר הוא כן עובד, מרגישים שהוא עובד, אבל המחשב לא מצליח לזהות אותו.. וניסיתי להחליף כבל Sata וזה לא עזר..

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  2. Started by Jesper,

אני עומד לקנות מחשב חדש. קראתי את סטיקי המומלצים כדאי לנסות להבין איזה צורב DVD מומלץ לי לקנות למחשב, וראיתי שהצורבים מחולקים לשני סוגים - SATA ו-PATA. השאלה היא - האם יש עדיפות כלשהי לקחת צורב SATA, או שחוץ משיטת חיבור שונה אין שום בשורה חדשה עם הצורבים האלו, ואין לי מה להתחשב בצורת החיבור כשאני בא לקנות צורב, אלא בתכונותיו של הצורב בלבד?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  3. Started by jambo222,

שלום ביום שישי המחשב קרס ואתחל את עצמו מחדש , בדקתי את הטמפרטורות של ssd והם עמדו על 76 ת כיבתי את המחשב . אתמול בלילה הפעלתי שוב את המחשב וקיבלתי תוצאות של 60 מעלות ( תמונה ) האם יש בעיה ב ssd ?

4. Started by +Eliran+,

יש לי צורב וכונן רגילים לא DVD. והביאו לי דיסק DVD לצרוב וכשאני מכניס אותו המחשב בכלל לא מזהה את הדיסק באף אחד מהכוננים. זה בגלל שהכוננים הם לא DVD? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  5. שלום אני חובבן בכל הנוגע לסרברים אבל ברצוני לחפש תחליף לענן שלי בגוגל סוג של כלי או מוצר שאיתו אני יוכל לגשת לקבצים שלי בכל העולם וגם יאפשר לי להסטרים סרטונים שצילמתי או לראות תמונות מבלי שאצטרך להוריד אותם (כמו ענן) ניסיתי כמה אופציות שמצאתי באינטרנט אבל שום דבר לא ממלא את כל מה שאני מחפש פתחתי שרת FTP הבעיה איתו שאי אפשר לפתוח את התמונות והסרטונים מבלי להוריד אותם למכשיר ובנוסף ניסיתי גם לפתוח כמה סוגים של media servers אבל כולם לא מצליחים לשמש לי כתחליף כי אין הם לא קוראים קבצים שהם לא תמונות או סרטונים וגם התצוגה של רובם לקבצים היא יותר סוג של גלרייה מאשר משהו שאני מחפש שהוא יותר כמו מנהל קבצים כרגע אני משתמש בשילוב של FTP סרבר וEMBY סרבר אבל כמו שאמרתי זה לא מושלם אש…

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  6. שלום לכולם בשנת 2024, יש היצע גדול ומגוון ( עדיין ) של אמצעי אחסון ניידים / חיצוניים. החל מהקשיחים הוותיקים דרך דיסק און קי וכלה בכונני TB4. כל אחד ויתרונותיו וחיסרונותיו. נניח שיש לנו מערכת מחשב עם כל הצילצולים והטפטפות, יעני, המילה האחרונה של פורטים מכל הטוב שיש ליצרנים להציע. עד כאן, הכל טוב ויפה. השאלה, באיזה אחסון חיצוני להשתמש. אובכן, אתרכז במה לא, או יותר נכון למה לשים לב. בפרט, במה שקשור להרכבה עצמית של כונן מהיר, קרי NVME. אפשר לומר, למה לי לקנות כונני SSD חיצוניים מוכנים ב - X כסף, כאשר אני יכול לקנות מארז וכונן כרצוני, בסגנון מה שמוכר מעידן הכוננים הקשיחים, ואז גם להחליף את הכונן /…

7. Started by jepe,

קיבלתי הרד דיסק חיצוני חדש של סמסונג במארז USB. כשחיברתי אותו לחשמל ואחר כך למחשב אז המחשב זיהה אותו ורשם לי שהוא עובד כשורה אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי.

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  8. Started by Oranili,

.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  9. מבצע יומי נהדר נוסף מבית פלטפורמת המסחר המקוונת הענקית יהיה זמין רק לחצי היממה הקרובה - ומשום שחלק מהמחירים הם הנמוכים ביותר מאז ומעולם, כנראה שלא תרצו להחמיץ אותולכתבה

10. מותג Crucial של מיקרון מכריז על כונני SSD חדשים להמונים בתצורת M.2 ובמהירויות מכובדות תחת PCIe 3.0 ו-PCIe 4.0לכתבה

11. Started by Styx,

שלום מחפש כונן קשיח חיצוני עמיד לשימוש ביתי 2 טרה הדרישה העיקרית שלי הוא באמת שיחזיק המטרה העיקרית הוא לגיבוי תמונות בעיקר חשבתי על ה Western Digital Elements Portable מה דעתכם?

12. כשאני פותח את המגש הוא נפתח ובסוף הוא זז ימינה. האם זה טבעי? האם לעוד מישהו קרה אותו הדבר עם הצורב הזה? המגש במקום לצאת ישר, הוא בהתחלה יוצא ישר ובסוף זז קצת ימינה.

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  13. Started by גירון,

שלום לכולם , יש לי מחשב שבו שני כוננים קשיחים, לפני כמה זמן הכונן המשני הפסיק לעבוד, חשבתי שהוא נשרף אבל כשלקחתי אותו לבדיקה אמרו לי שהוא נמצא על מצב Dynamic ואני צריך להעביר אותו למצב Basic ואז הוא יסתדר, הבעיה שכשאני יעביר אותו כל הכונן ימחק ויש שם קבצים שממש חשובים לי, רציתי לשאול האם יש דרך כלשהי להפוך אותו ולשמור על הקבצים? אולי בתוכנת דוס או משהו...? תודה רבה מראש, גירון.

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  14. אני לא מבין גדול בזיכרונות ניידים ואני צריך לקנות אז הינה מה אני חושב ואני מתלבט http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=973 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=955 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=631 ואם יש למשהו עצה יותר טובה.. אז שייביא ואני מעדיף 8gb והתקציב שלי הוא עד 180 ש"ח. אם רשמתי במקום הלא נכון תעבירו

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  15. Started by Tal14,

שלום יש לי במחשב מסוים 2 הארד דיסקים,ומשהו מוזר קרה לאחר הפירמוט הכונן שנקרא כונן C: והכונן D: התהפכו ז"א שבכונן D: יש את הווינדוס אבל כשאני מוציא את כונן C: זה נותן שגיאה NTLDR משהו כזה, מה אפשר לעשות על מנת להוציא כונן אחד אבל להשאיר את השני עם הווינדוס ? תודה

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  16. Started by rabbit,

מה המהירויות שלו כיום? מה מסל הפלוס והמינוס ? איזה חברה הכי טוב לקנות? ומה המחיר פחות או יותר?

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  17. כשאני שם דיסק (גם סי די רום רגיל עם מידע עליו) בצורב הדי. וי. די. ומנסה לקרא אותו המחשב קופא. לא ניתן לעשות שום דבר מלבד reaset. (מדובר ב win xp) באותו מחשב יש לי 2 מע' הפעלה. במע' ההפעלה השניה (win2000) הוא מתפקד מצויין. גם כשחיברתי אותו למחשב אחר הוא עובד בסדר גמור. הסרתי את הדריברים של הצורב ושל בקר הide מה device manager . הורדתי את הדרייבר של ה chipset מאתר החברה והתקנתי מחדש. המחשב מזהה את הצורב אבל הבעיה נשארה. אני בטוח שהבעיה במע' ההפעלה (לכן שאלתי גם בפורום windows) האם מישהו נתקל בתופעה כזו או דומה? יש למישהו מושג מה עוד אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  18. http://hazira.globes.co.il/sale.php?sale=3058396&refid=226#SaleJoinContentTop 200 GB ,המחיר נראה נמוך מאד,אין פרטים על הממשק,תומך USB2 ורק 2 MB ,האם הקניה שווה ?

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  19. Started by IDAN AMRAM,

ניסיתי להתקין לינוקס... אבל זה לא כל כך הצליח משום מה.... אבל הבעיה שנהייתה לי קצת בעיה עם המחיצות של כונן D במקום המחיצה של כונן D בקיבולת של 54GB קיבלתי את כונן D כ 48GB ועוד שתי מחיצות... אחת של 480 מגה ועוד אחת של 6GB אני רוצה להחזיר את סדר המחיצות למצב הקודם כך שמחיצת D תחזור להיות 54GB בלי המחיצות הקטנות האלה... איך אני עושה את זה? **מצורפת תמונה להמחשה** תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  20. הרחבת אחסון עבור קונסולות ה-PlayStation 5 ממשיכה לעורר עניין משמעותי אצל היצרניות לכתבה

21. שלום אנשים התקנתי את הכונן הנ"ל על לוח של ASUS חדש נדמה לי A2NPV-VM ולמרות שהדיסק פרט להיותו מרעיד עובד בסדר ומזוהה על ידי המערכת לפי שם גם בSETUP אבל מצד שני יש לי הודעה מוזרה ליד האייקונים לצד השעון שלפיה החומרה ריבוע אפור עם חץ ירוק שהכותרת שלו SAFTEY REMOVE HARWARE כשאני לוחץ על האייקון הנ"ל יש לי חלון ובו אפשרויות ומוביל אותי למעשה להתקנת דרייבר של הדיסק. לא מצאתי דרייבר מתאים לדיסק גם לא באתר הבית של WD השאלה אם זה משנה משהו ואם יש דרך לפתור את זה תודה!

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  22. Started by Vashu,

שלום בזמן האחרון הכונן DVD במחשב של אח שלי עושה לנו בעיות-הוא לא מוכן לקרוא דיסקים בפורמט DVD בכלל (המחשב כל הזמן מנסה לקרוא את הדיסק ועושה רעשים, אבל הוא לא מצליח), אבל דיסקים רגילים הוא מצליח לקרוא בלי בעיה בכלל. לפני שאנחנו הולכים לקנות כונן חדש רצינו לדעת מה הבעיה בכלל, ואם יש משהו שאפשר לעשות. תודה מראש, עמית

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  23. בואו להתרשם מעוד סט של מוצרים משתלמים במיוחד מחנויות מקוונות שונות של אמאזוןלכתבה

24. שלום לכולם יש לי קורא כרטיסים של LEXAR די חדש בן חודש וחצי בערך Lexar Multi-Card USB2 Card Reader והוא היה מחובר למחשב קבוע. היום הפעלתי את המחשב והוא הודיע שהוא מצא New Hardware - כונן מתברר שבמקום להופיע כ4 כוננים הקורא מופיע ככונן אחד. אם מכניסים מס' כרטיסים ביחד הוא עובד בשיטת "הכסא החם" - האחרון שהוכנס מופיע. לאחר נסיון לעשות Uninstall ממנהל ההתקנים ולחבר מחדש (לאחר אתחול) הסיפור חזר על עצמו. כמו כן זה חזר במחשב אחר. יש לי משהו שאני יכול לעשות על מנת לתקן את המצב? או שהברירה היחידה היא להפעיל אחריות (צריכה ליהיות לי של שנתיים)? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  25. Started by law89,

מה מבין השלושה הכי טוב? evo 970 שמאיזו סיבה קפץ מאוד במחיר באמזון evo 980 - יש סתירה בנתונים בין האתר של אמזון לבין האתר של סמסונג. אם האתר של סמסונג נכון, זה נראה שהכונן איטי יותר evo 970 plus - שמשום מה עולה יותר מה-980

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.