אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
לקחנו לסיבוב את כונן ה-SSD החיצוני החדש של WD בשביל לגלות מה ניתן לצפות מאחת האפשרויות הזולות בשוק לאחסון נייד מהירלכתבה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אחד הצורבים שיש ברשימה של המומלצים פה של הפורום, תודה זה עוזר נורא. האם אני אוכל להרכיב את הצורב לבד? זה מסובך? אשמח למדריך או להפנייה טובה. בתודה, חיים.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
אני מעונין ליקנות HD 250 16 MB SATA2 וראיתי שכולם ממליצים על maxtor וראיתי באתר ביקרות על maxline 10 ראיתי בזאת את זה ככה http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141804=142201&DB187326=187333 ואני לא יודע איזה דגם יותר טוב ושנים 16 mb ?ושניהם sata2 תודה רבה גיל והאם זה ההארדיסק הכי מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל חוות דעות על הצורב הנ"ל. הוא שקט? מהיר? יעיל? תומך בדיסקים דו-שכבתיים? במיני-דיסקים? עמיד? אמין? תודה.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
קצת אחרי הטיזר המסקרן מחברת ADATA, יצרנית נוספת מבטיחה להציג לנו בקרוב זכרונות דינאמיים וכונני NVMe מהירים באופן בלתי רגיללכתבה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
- 1 follower
-
-
בזמנו קניתי את הצורב LG H10N , משהו זוכר אם הוא תומך במידיות Double Layer ? (8.5GB
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
-
ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE LG GSA-H44 DVDRW X18 LIGHTSCRIBE איזה מבין הצורבים הנ"ל עדיף מבחינת איכות תמונה על הדיסק ובכל איזה מהם טוב יותר? או שאתם ממליצים על משהו אחר
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, משהו אולי יודע איפה אפשר למצוא כרטיס PCI שמוציא ESATA? חפשתי ב- ZAP ולא כ"כ מצאתי.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
עריכה: מצטער ראיתי עכשיו את המדריך בFAQ, אפשר לנעול..
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
כונני דור PCIe Gen 5 ידועים כלוהטים ויצרנית החומרה ADATA מגיעה עם פתרון קירור מעניין במיוחד - האם אנחנו באמת צריכים את כל הרעש הזה? בדקנו את ADATA LEGEND 970, כונן בתקן M.2 NVMeלכתבה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
עכשיו התקשרתי ל-KSP ושאלתי אותם למה אין להם SATA רגיל והנציג שם אמר לי שSATA וSATA2 זה אותו דבר ושרק צריך לג'מפר אותו האם זה נכון?? זה לא מזיק לשים SATA2 בלוח אם שתומך בSATA רגיל יש לי ASUS P4P800 אני יודע שזה לוח אם ישן תודה רבה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
הי! איך אפשר לצרוב סרט בפורמט AVI, או MPEG בשני דיסקים? זאת אומרת לפצל אותו כדי לצרוב את כל הסרט בCD רגיל? תודה על כל פיסת מידע
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
לפני כשבוע יצאתי לאילת והמחשב שלי פעל בצורה רגילה לחלוטין. כשחזרתי גיליתי שאני לא יכול להעלות את windows יותר, אז פירמטתי את מחיצת c בלבד! (הכונן שלי מחולק לc ולd). במהלך הפירמוט עצמו נתקלתי בבעיות רבות, אבל נראה כאילו הדברים הסתדרו בזמן שהתקנתי את windows. לצערי, לאחר ההתקנה גיליתי שD לא מפורמט והינו בלתי נגיש. לצערי הרב לא גיביתי את החומר על הכונן, ויש לי בו כמות עצומה של מוסיקה, משחקים ושאר ירקות שהייתי שמח להצליח לשחזר. אני אהיה אסיר תודה לכל אחד שיוכל לעזור לי :\
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב DVD חדש הדרישות שלי סה"כ שיהיה צורב רגיל לא איזה הדפסה על דיסקים או חיבור אלחוטי למעבורות נאס"א וכאלה לאחר עיון בסטיקי על הצורבים ראיתי את הצורב הזה http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=523346 מה החסרונות שלו? יש עוד משהו שצריך לדעת לפני הקנייה? [וגם רציתי להיות בטוח שזה הדגם המדובר] *עריכה שמתי לב שכמעט בכל מקום מוכרים אותו בלי כבל IDE במידה ויש לי מהצורב DVD הישן אני לא צריך לקנות נכון?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
ניראה לי ההרדיסק נידפק אני מחבר אותו הוא עובד אני מרגיש ושומע אבל אבל המחשב לא מזהה אותו......... בבקשה תעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את כונן ה-NVMe החדש של ADATA שרוצה להיות מהיר ומשתלם אל מול תחרות גוברת - ה-S50 Liteלכתבה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב נייד ibm x23 ולפני כמה שעות הוא נתקע ואז עבד קצת וכשניסיתי להדליק אותו שוב הוא לא נדלק וכתוב hard disk falure זה אומר שהוא הלך?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-למי שקרה נושאים אחרונים שלי.. איו שם קשר למפרט שביקשתי, מדובר במחשבים אחרים לגמרי - במחשב שלי יש 80GB של WD ישן יחסית. הכול טוב ויפה, אבל הכונן די רועש ויותר מזה זה פאקינג 80GB! אני צריך את עזרתכם בלמצוא לי כונן גדול... אני מניח ש 320GB יספיקו אבל כול דבר עד 500 ש"ח (ואף לא ש"ח יותר...) יטיב עמי. אז השאלה היא... איזה כונן? עד עכשיו שחבתי על WD 320GB AAKS.. אבל לפי מה שהבנתי עדיף Segate? אני לא רוצה להיות מאוכזב, אני רוצה לקנות משהו שישמש אותי לעתיד ואף שיהיה אפשר לעשות RAID בעתיד ולקנות עוד הארדיסק מאותו סוג. הלוח אם שלי הוא K8NMF-9 GIGABYTE (שימו לב, NMF ולא NF) ולפי הבנתי הוא תומך SATA 1 בלבד... אזי, אני צריך כונן מסוג SATA 1.. למרות שאמרו לי שגם הכוננים של SATA 2 מכוו…
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
ה-ZikeDrive מבטיח לספק מהירויות העברה גבוהות מאלו של כונני ה-NVMe המתקדמים ביותר בדור ה-PCI-Express 3.0 עבור מוצר קומפקטי שילך אתכם לכל מקום - אבל זה יעלה לכם מעל ל-300 שקלים בתור התחלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את הצורב ליפני כמה ימים והוא עבד והכל היה סבבה ועכשיו אני לא יודע למה אני מפעיל תנרו הוא אומר לי לשמור image וזה אף פעם לא עשה לי את זה ואם אני עושה לו לשמור הוא אומר שאין מקום , ניסיתי לצרוב דרך האשף הזה שיש לווינדוס אקספי והוא אומר שאין דיסק והוא כן קורא את הדיסק בדקתי במנהל התקנים הוא לא מראה שיש בעיה תעזרו בבבקשששהההההה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
כשאני מנסה לצרוב קובץ אימג' (אחד cue ואחד bin ) הנירו מעביר אותי באופן אוטומטי ממצב של dvd למצב של cd. האימג' הוא של dvd ככה שפשוט נירו לא נותן לי לצרוב אותו. הצורב הוא nec4550.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי צורב חיצוני של BENQ (חיבור USB) מדגם EW822U ואני מאוד מרוצה ממנו. הבעיה היא שנאלצתי לפרמט מחדש את המחשב, וכנראה שאבד לי הפלופי של ההתקנה, ולכן כאשר אני מחבר את הצורב ל USB, המחשב לא מזהה אותו.. ניסיתי להכנס חאתר של BENQ לשם הורדם תוכנת ההתקנה אך היא לא נמצאה שם. למישהו יש את היכולת או המידע כיצד אני מאתר מחדש את תוכנת ההתקנה כדי שאוכל לחבר ולהשתמש שוב בצורב שלי ? המון תודה מראש, תומר.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
כרטיס אחסון יוקרתי בממשק PCI-Express פיזי אמור להוות את הופעת הבכורה המסחרית עבור בקר ה-Phison E26 המבטיחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
- 1 follower
-