עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by aerosmith,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אחד הצורבים שיש ברשימה של המומלצים פה של הפורום, תודה זה עוזר נורא. האם אני אוכל להרכיב את הצורב לבד? זה מסובך? אשמח למדריך או להפנייה טובה. בתודה, חיים.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  2. Started by esoreanu,

שלום, משהו אולי יודע איפה אפשר למצוא כרטיס PCI שמוציא ESATA? חפשתי ב- ZAP ולא כ"כ מצאתי.. תודה!

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  3. Started by bullman,

אחרי קריאה מעמיקה של ביקורות בפורום והסטיקי של הצורבים המומלצים צומצמה הרשימה לשלושה הבאים: 1. Pioneer DVR-112 2. LiteOn 20A1P 3. LG GSA-42 מה שאני צריך זה צריבה איכותית גם בCD וגם בDVD (מהירות הצריבה פחות משמעותית) והיכולת להתמודד עם מדיות לא איכותיות כיוון שרוב העבודה תהיה לגיבוי תמיכה בטכנולוגיות חדשות לא מעניינת אותי וגם קריאת DVD מקורי לא ממש חשובה. איזה צורב יתן את התמורה ההולמת ביותר לדרישותי?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  4. יש לי צורב חיצוני של BENQ (חיבור USB) מדגם EW822U ואני מאוד מרוצה ממנו. הבעיה היא שנאלצתי לפרמט מחדש את המחשב, וכנראה שאבד לי הפלופי של ההתקנה, ולכן כאשר אני מחבר את הצורב ל USB, המחשב לא מזהה אותו.. ניסיתי להכנס חאתר של BENQ לשם הורדם תוכנת ההתקנה אך היא לא נמצאה שם. למישהו יש את היכולת או המידע כיצד אני מאתר מחדש את תוכנת ההתקנה כדי שאוכל לחבר ולהשתמש שוב בצורב שלי ? המון תודה מראש, תומר.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  5. Started by GHOST,

אני מעוניין לקנות הארדיסק חדש הגודל הרצוי הוא 320, מישהו יכול להמליץ לי על דגם ספציפי שנחשב לאמין ביותר כרגע? אני חשבתי ללכת או על Western Digital 320GB SATA II 16MB 7200RPM WD3200KS או על Maxtor MaXLine III 300GB SATA 16MB 7200RPM 7B300S0 מה אתם ממליצים? כמובן שדגמים נוספים גם כן יתקבלו בברכה.... כמו כן גם שאלה נוספת כרגע יש לי 2 הארדיסקים של 120G כל אחד האם במקרה של חיבור 3 הארדיסקים במקביל יש פגיע בביצועים ועדיף להחליף אחד מהם או שזה לא משנה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  6. Started by EviLeader,

-למי שקרה נושאים אחרונים שלי.. איו שם קשר למפרט שביקשתי, מדובר במחשבים אחרים לגמרי - במחשב שלי יש 80GB של WD ישן יחסית. הכול טוב ויפה, אבל הכונן די רועש ויותר מזה זה פאקינג 80GB! אני צריך את עזרתכם בלמצוא לי כונן גדול... אני מניח ש 320GB יספיקו אבל כול דבר עד 500 ש"ח (ואף לא ש"ח יותר...) יטיב עמי. אז השאלה היא... איזה כונן? עד עכשיו שחבתי על WD 320GB AAKS.. אבל לפי מה שהבנתי עדיף Segate? אני לא רוצה להיות מאוכזב, אני רוצה לקנות משהו שישמש אותי לעתיד ואף שיהיה אפשר לעשות RAID בעתיד ולקנות עוד הארדיסק מאותו סוג. הלוח אם שלי הוא K8NMF-9 GIGABYTE (שימו לב, NMF ולא NF) ולפי הבנתי הוא תומך SATA 1 בלבד... אזי, אני צריך כונן מסוג SATA 1.. למרות שאמרו לי שגם הכוננים של SATA 2 מכוו…

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  7. Started by lipa,

תודה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  8. Started by מאור247,

יש לי סרט dvd על המחשב אבל הוא נמצא בשתי תיקיות (VIDEO_TS ו- AUDIO_TS) איך אני צורב את הסרט לדיסק dvd??

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  9. אני מחפש משהו טוב שיעשה את העבודה ושלא יהיו איתו בעיות! תודה רבה של 80 גיגה

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  10. קניתי את הצורב ליפני כמה ימים והוא עבד והכל היה סבבה ועכשיו אני לא יודע למה אני מפעיל תנרו הוא אומר לי לשמור image וזה אף פעם לא עשה לי את זה ואם אני עושה לו לשמור הוא אומר שאין מקום , ניסיתי לצרוב דרך האשף הזה שיש לווינדוס אקספי והוא אומר שאין דיסק והוא כן קורא את הדיסק בדקתי במנהל התקנים הוא לא מראה שיש בעיה תעזרו בבבקשששהההההה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  11. Started by liav12,

זה מה שאני מסוגל להוציא כעת..יש משהו טוב על הפרק? אם נבקש עזרה קצת מאבא אולי אני אוכל לקנות את ה H20 Iriver שנראה לי חמוד רצח וגם 20 גיגה, מה אתם אומרים, יש משהו אחר יותר טוב עם איכות שמיעה טובה יותר? דרך אגב ראיתי שיש גם נגנים עם חיבור קטן ומוזר כזה לאוזניות, שלא מתאים לכל אוזניה, אז אם אפשר עם החיבור הנורמלי לאוזניות.. תודה!

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  12. הבנתי שהוא תומך עד 2GB המחשב הנ"ל, אך יש שמועות שהוא קורא גם כרטיסים של 4GB. איזה חברה מומלצת? האם הוא יקרא כרטיס של 4GB? אשמח להמלצה לכרטיס איכותי\חברה כלשהי. תודה.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  13. Started by ahrol1,

שלום היכן ניתן למצוא צורב BENQ 1640 ?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  14. Started by getzion,

שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים התקנתי וויסתה ובהתקנה חילקתי את הדיסק לשתיים החלק הראשון כולל את מערכת ההפעלה, כשמערכת ההפעלה עלתה החלק השני לא הופיע בשום מקוםהוא פשוט נעלם. מערכת ההפעלה היא וויסתה הום פרימיום 32 ביט אם זה לא הפורום אודה לכם מאוד אם תפנו אותי לפורם הנכון תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  15. יש לי 2 מחשבים בבית .. אחד ישן מעפן ואחד די חדש .. החדש אבא שלי לקח והישן אחי .. עכשיו אני רוצה להחליף תהארד דיסקים ביניהם מהמחשב החדש לישן ומהישן לחדש . לא צריך פירמוט נכון ? יש קבצים כאלה שאתה סם ב SYSTEM32 ואז לא צריך לפרמט ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  16. שלום, הכונן שלי נהרס ורציתי לקנות כונן חדש. קראתי הרבה המלצות בקשר לLG GSA-H62N וחשבתי לקנות אותו. אך באשקול בנעוץ היה פרט שתפס את עני: "שימו לב שה- N לא תומך Lightscribe בעוד שה- L כן" מה זה lightscribe? מה זאת אומרת N לא וL כן? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  17. היי יש לי דיסקים של DVD ואני מעוניין לצרוב אותם שוב על דיסק של DVD אציין שהסרט המקורי לדוגמא-חגיגה בסנוקר אי אפשר לצרוב אותו כהעתקה הגודל שלו הוא כמעט 8 ג'יגה אלא צריך להשתמש בתוכנה DVD DECRIPTER ולאחר מכן DVD SHRINK ואז הוא מתכווץ ל4.6 ג'יגה הבעיה היא שאת הסרט הצרוב אני לא מצליח לצרוב שוב לא דרך התוכנה הראשונה ולא דרך השניה חברים יקרים אני מאוד מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי ועם זאת אני צריך תוכנה שתעזור לי לצרוב את הסרט שוב המון תודות חברים יקרים

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  18. Started by GUNZ,

שלום חברה קיבלתי לידי היום הר דיסק נייד בתוך קופסה כזאת עכשיו קיבלתי אותו ללא שום קבלים מאחורה יש את ה USB שיש לי בבית וחיברתי ללא בעיה אבל יש גם חיבור DC IN שקבל בצורה כזאת אין לי זהו חיבור חובה? איך נראה הקבל הזה מאיפה אפשר לקנות?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  19. שלום רציתי לקבל חוות דעות על הצורב הנ"ל. הוא שקט? מהיר? יעיל? תומך בדיסקים דו-שכבתיים? במיני-דיסקים? עמיד? אמין? תודה.

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  20. Started by yaron9988,

שלום אני רוצה להפעיל מחשב לא על HD , האם אפשר לקחת דיסק אונקי רגיל 16 ג'גה לצורך העניין או כרטיס זיכרון נגיד sd גדול ולהפעיל עליו XP וכו'.... תודה

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  21. יש לי את הכונן הנ"ל Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS וברצוני לקנות את הכונן הבא: Western Digital 320GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD3200YS לכוננים אלו יש אפשרות של RAID (מערך כוננים משהו אין לי מושג) השאלה היא האם אני צריך לעשות בינהם איזשהו מערך או סתם לחבר ישר למחשב ולהתחיל לעבוד אם אפשר הסבר מעמיק מה זה מערך כוננים ומה זה נותן אני אשמח תודה

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  22. חומרה חדשה מאפשרת ליצור כונני SSD שמגיעים למהירויות גבוהות במיוחד - עד כמה הדבר מתרגם לחווית שימוש משופרת עבור המשתמש? לקחנו את אחד מהדגמים המודרניים המוכרים ביותר בסביבה לסיבוב התרשמותלכתבה

23. Started by psxr,

כשאני מנסה לצרוב קובץ אימג' (אחד cue ואחד bin ) הנירו מעביר אותי באופן אוטומטי ממצב של dvd למצב של cd. האימג' הוא של dvd ככה שפשוט נירו לא נותן לי לצרוב אותו. הצורב הוא nec4550.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  24. Started by jack77,

מה ההבדל בין :Western Digital 320Gb 16MB AAKS-עולה 343 ש"ח Western Digital 320Gb SATA II 8MB AAJS-עולה 430 ש"ח מה ההבדל בינהם והאם הוא שווה את הכמעט 100 ש"ח הפרש?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  25. לאחרונה עברתי לחלונות ויסטה ויש לי בעיה עם הצורב DVD lg gsa-h44n בחלונות XP הצורב קורא וכותב בצורה תקינה לחלוטין. בחלונות ויסטה יש את הבעיה הבאה: * מערכת החלונות ויסטה מזהה את הצורב בצורה תקינה * צורב קורא דיסקים שהוא צרב ב x4 * כאשר מכניסים דיסקים אחרים הצורב לא קורא אותם ולא רואה קבצים על הדיסק * למרות שהוא לא קורא את הדיסק - אני יכול לראות בפרמטרים כמה מקום נשאר בדיסק וכמה תפוס * לכל דיסק שהוא לא קורא הוא מתייחס כדיסק ריק ומקפיץ את אופצית הפירמוט של ה DVD בויסטה מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.