אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי אמר לי שאם ארכוש דיסק קשיח חיצוני USB 2 .אני אתקשה לראות בו סרטיי בלו ריי ולכן כדאי לקנות עם התקן יותר מהיר האם הוא צודק?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
לי אישית אין שום בעיה עם צורבי נק, המלצתי לחבר שלי ללכת על ה 3550, דיסק ראשון שהוא צרב (וורבטים) עבר בהצלחה במהירות 16X, יתר הדיסקים (4 במספר) כולם נכשלו עם השגיאה שבכותרת. הוא ניסה לצרוב במהירויות 12X ו 8X ועדיין אותה הבעיה. לפני שאני קופץ אליו לברר לעומק מה הבעיה, אולי מישהו התנסה עם הבעיה הספציפית הזו ויכול לזרוק איזה טיפ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
עשיתי בנורטון מג'יק MERGE(CELLS) PARTITION לכונן D: שיעבור לC: וקיבלתי הפתעה לא נעימה כונן D: שלי נמחק טוטאלית עם מלא מלא חומר חשוב.. אני ממש צריך את החומר הזה שנמחק האם יש דרך לעשות זאת? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
ה-HD שלי גוסס - אם אני מפעיל את המחשב אחרי מספר דקות של עבודה המחשב נתקע, ונשמע כאילו ה-HD הפסיק להסתובב. זה קורה כבר שבועיים. בהתחלה אחרי שה-HD היה נתקע הוא היה חוזר לעבוד, ועכשיו הוא כבר לא חוזר לעבוד אחרי שזה קורה, והמחשב עושה RESTART וכשהוא נדלק מחדש הוא בכלל לא מזהה את ה-HD, ואני צריך לחכות כמה דקות ואז להפעיל אותו כדי שה-HD יעבוד. אני רוצה לקנות HD חדש. אני צריך שתמליצו לי על HD של 60-80 GB, ורק שלא יהיו SATA כי לוח האם שלי לא תומך בזה. חוץ מזה, אחרי שאני אקנה HD, איך אני אמור לגבות את ה-HD הישן לחדש? ה-HD הישן שלי מפסיק לעבוד אחרי 2 דקות שהוא עובד. איך אני אוכל להעביר את התוכן שלו בלי שהוא יקרוס כל רגע? יש לכם איזה רעיון?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכם!! יש לי צורב של nec וכבר יותר משנה הוא אצלי הוא עושה לי הרבה בעיות. אחת הבעיות המוזרות שהוא עושה לי, זה שאני צורב נגיד משהו הוא צורב אותו ובסוף הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת הפרמטר שגוי לחץ על האישור. ככה מסתיימת הצריבה , והוא לא צורב כלום בסוף. לא משנה באיזה דיסק אני צורב לא משנה עם זה dvd אוו דיסק רגיל ניסיתי כבר 10 דיסקים? עוד דבר רציתי לשאול. מה הבדל בין צורב של lg gsa h42 ל- lg gsa h55? ומה הסידרה הכי אחרונה שיש ל- lg. האם ההבדל הוא רק במהירות? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר חודשים היה ברשותי צורב NEC 3550, הצורב לא קרא דיסקים ריקים ומלאים של DVD (ניסיתי של המון חברות, ביניהם וורבטים וסילבר ליין) ועשה לי שגיאות באמצע הצריבה (לא הצלחתי אף פעם לצרוב DVD). הלכתי לאחריות וקיבלתי מהם NEC 5170A, כשהכנסתי דיסק DVD לצורב, ראיתי בכונן שהוא בעצם לא קורא את הדיסק והמקום פנוי הוא 0 מתוך 0 (וזאת הבעיה שגם הייתה לי בNEC3550), ניסיתי בכל זאת לצרוב, ואיזה פלא - הוא סיים את הצריבה בהצלחה! (מה שלא קרא בNEC3550). הכנסתי את הדיסק הזה שוב ו? לא קורא את הדיסק... מקום פנוי 0 מתוך 0. אז מה הבעיה כאן? אולי אני עושה משהו לא טוב? והתייעצתי היום עם מישהו והוא אמר לי שאני צריך לנעול את הדיסק אחרי הצריבה. זה נכון? איך עושים את זה? אם זה בכלל יעזור...
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי את הדגם WD1600JS, ובו יש ג'אמפר שמאפשר להוריד את המהירות ל1.5 Gb/s. גם בזה יש את האפשרות הזאת? כי אני עובד עם בקר שהופך SATA לIDE, וזה יכול לעבוד רק בקצב הנ"ל.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שני הצורבים הנזכרים לעיל הופיעו במומלצים, אולם לאחר בדיקה די מעמיקה של שניהם אינני בטוח בבחירה בין שניהם משום שהיכולות שלהם דומות פחות או יותר... אני יכול לקבל המלצה מכם איזה צורב לבחור? כלומר, באיזה אתם יותר בוטחים\מאמינים שיהיה בחירה אמינה יותר? ומדוע? (דרך אגב, האם סריקת שגיאות אמינה, אשר נטענת בהתייחס לצורב של liteon היא נתון חשוב?) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לאחרונה עברתי לחלונות ויסטה ויש לי בעיה עם הצורב DVD lg gsa-h44n בחלונות XP הצורב קורא וכותב בצורה תקינה לחלוטין. בחלונות ויסטה יש את הבעיה הבאה: * מערכת החלונות ויסטה מזהה את הצורב בצורה תקינה * צורב קורא דיסקים שהוא צרב ב x4 * כאשר מכניסים דיסקים אחרים הצורב לא קורא אותם ולא רואה קבצים על הדיסק * למרות שהוא לא קורא את הדיסק - אני יכול לראות בפרמטרים כמה מקום נשאר בדיסק וכמה תפוס * לכל דיסק שהוא לא קורא הוא מתייחס כדיסק ריק ומקפיץ את אופצית הפירמוט של ה DVD בויסטה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להישתמש בתוכנה-Resize, אשר מארגנת מחדש את הנפח של המחיצות במחשב מבלי צורך לפרמט את ה-HD. אז חיפשתי ב-GOOGLE ולא מצאתי את התוכנה הזו להורדה. אז אם מישהוא יכול לתת לי לינק להורדה של התוכנה הזו אני אשמח מאד. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P5-s800vm של Asus. יש לו 2 כניסות Sata. 1. האם לשניהם ניתן להרכיב Sata2 ואם כן, אז לאיזה מהם, לזה שקרוב למרכז או לשני? 2. האם בהתקנת Win -שדורש ממני F6, זה בגלל הלוח אם או בגלל ה- HD?? 3.האם בכל HD של Sata צריך ללחוץ על F6 בהתקנת Windows או שזה תלוי בלוח אם שלי?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
התקנתתי צורב DVD חדש , מוזיקה של תקליטורי CD וכן תמונות של סרט ה DVD אני רואה ושומע אך אך את המוזיקה של הסרט איני שומע. מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מחפש משהו טוב שיעשה את העבודה ושלא יהיו איתו בעיות! תודה רבה של 80 גיגה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
הבנתי שהוא תומך עד 2GB המחשב הנ"ל, אך יש שמועות שהוא קורא גם כרטיסים של 4GB. איזה חברה מומלצת? האם הוא יקרא כרטיס של 4GB? אשמח להמלצה לכרטיס איכותי\חברה כלשהי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום אני חובבן בכל הנוגע לסרברים אבל ברצוני לחפש תחליף לענן שלי בגוגל סוג של כלי או מוצר שאיתו אני יוכל לגשת לקבצים שלי בכל העולם וגם יאפשר לי להסטרים סרטונים שצילמתי או לראות תמונות מבלי שאצטרך להוריד אותם (כמו ענן) ניסיתי כמה אופציות שמצאתי באינטרנט אבל שום דבר לא ממלא את כל מה שאני מחפש פתחתי שרת FTP הבעיה איתו שאי אפשר לפתוח את התמונות והסרטונים מבלי להוריד אותם למכשיר ובנוסף ניסיתי גם לפתוח כמה סוגים של media servers אבל כולם לא מצליחים לשמש לי כתחליף כי אין הם לא קוראים קבצים שהם לא תמונות או סרטונים וגם התצוגה של רובם לקבצים היא יותר סוג של גלרייה מאשר משהו שאני מחפש שהוא יותר כמו מנהל קבצים כרגע אני משתמש בשילוב של FTP סרבר וEMBY סרבר אבל כמו שאמרתי זה לא מושלם אש…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
חיברתי אייפוד למחשב דרך היו אס בי והוא לא מופיע לי במחשב שלי (הוא לא על hold), מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
רכשתי HD של SATA2 אבל משום מה יש לי רק חיבור אחד מהסוג שרואים בצד שמאל בתמונה והוא כבר בשימוש ע"י HD SATA2 אחר.. אבל יש לי עוד הרבה חיבורים לבנים שאפשר לחבר ל HD IDE רגיל.. איך אוכל לחבר את HD ה-SATA 2 השני שלי ?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי, אני קונה כונן חדש, גדול ויפה עכשיו יש לי שני כוננים, אחד 12 ואחד 40, אני רוצה לדעת איך אני מעביר את כל המידע שבכוננים לכוננים החדשים(יהיו שתיים, ואני רוצה שהם בדיוק יהיו אותו הדבר...אפילו אות). קניתי ראפטור אחד ו300GB... תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
ב200 ש"ח אפשר לקנות משהו נורמלי? וצרבתי דיסקים DVD -R יש לי כונן DVD של טושיבה והוא עובד מצויין אבל את הדיסקים האלה הוא לא קורא.. למרות שהדיסקים תקינים בדקתי אצל מישהו.. יש תוכנה או משהו שיכול לתאר בדיוק איזה פורמטים הDVD שלי מסוגל לקרוא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7431 קיימת אופציה אחרת שתיתן לי יחס ביצועים - מחיר, טוב יותר?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
צרבתי אידה 500 מ"ב של תמונות, אבל כשהעברתי את הדיסק לנגן, המחשב אומר שהוא לא מזהה אותו/הדיסק corrupted (צרבתי בנרו) מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי את הכונן הנ"ל Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS וברצוני לקנות את הכונן הבא: Western Digital 320GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD3200YS לכוננים אלו יש אפשרות של RAID (מערך כוננים משהו אין לי מושג) השאלה היא האם אני צריך לעשות בינהם איזשהו מערך או סתם לחבר ישר למחשב ולהתחיל לעבוד אם אפשר הסבר מעמיק מה זה מערך כוננים ומה זה נותן אני אשמח תודה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
זה מה שאני מסוגל להוציא כעת..יש משהו טוב על הפרק? אם נבקש עזרה קצת מאבא אולי אני אוכל לקנות את ה H20 Iriver שנראה לי חמוד רצח וגם 20 גיגה, מה אתם אומרים, יש משהו אחר יותר טוב עם איכות שמיעה טובה יותר? דרך אגב ראיתי שיש גם נגנים עם חיבור קטן ומוזר כזה לאוזניות, שלא מתאים לכל אוזניה, אז אם אפשר עם החיבור הנורמלי לאוזניות.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם. לקחתי את הצורב הזה מחבר שלי שקנה אותו בזמנו אך לא השתמש בו בכלל, אז הוא כמו חדש. הבעיה שלי איתו היא שהוא לא ממש מצליח לצרוב על מדיות מסוג DVD-RW התוכנה כותבת שהוא מבצע פירמוט מהיר לדיסק אך הפרמוט המהיר מתארך לזמן של פרמוט איטי ואז שהוא כביכול מתחיל לצרוב הוא לא מסיים. צריך לכבות את המחשב כדי לגרום לצורב להפסיק את עבודתו וכדי שאפשר יהיה להוציא את הדיסק. ניסיתי את הצורב על 3 מחשבים ובכולם אותה תוצאה - בכולם עם כבל UDMA 100. יש לציין שדיסקים מסוג DVD+RW הוא צורב בלי בעיה וגם כל שאר הדיסקים, רק הבעיה עם DVD-RW וגם כשהוא מנסה לפרמט אותו הוא עושה רעשים מוזרים כאילו הדיסק לא מסתובב טוב. לא מותקנות שום תוכנות וירטואליזציה כמו אלכוהול 120 או דאמון טולס שעלולות להפריע ל…
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-