עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום יש לי כרגע במחשב 2 הארדיסקים של 500GB SATA 2 והם פועלים ברייד 0 אני רוצה לצרף הארדיסק של 250GB IDE ולהתקין עליו VISTA יש לי בלוח אם יציאת IDE אחת שהיא הולכת לצורב ואת החיבור השני שמתי בהארדיסק אבל שאני מדליק תמחשב זה לא מזהה את ההארדיסק ולא את הצורב שניתקתי את ההארדיסק זה זיהה עוד פעם תצורב ניסיתי לשחק עם הג'אמפר אבל זה לא עזר, כל פעם שההארדיסק היה מחובר זה לא זיהה את אותו ואת הצורב אז אני צריך עזרה עם השילוב בין ההארדיסקים תודה רבה

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  2. Started by kiki666,

האם נין לגבות א כל הנתונים ואת כל המערכת כמו שהיא, כדי שבעת קריסת המערכת אני יוכל להחזיר את כל המידע? אולי לצרוב לדיסק או בעוד דרך כלשהי?..

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  3. Started by haviv822,

בזמנו קניתי את הצורב LG H10N , משהו זוכר אם הוא תומך במידיות Double Layer ? (8.5GB

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחפש אותו ולא מוצא באף חנות.... מישהו יכול לעזור ? אני גר בת"א ויכול לקנות מאזור המרכז תודה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by cheat-it,

LG DVDRW H62NK או LG DVDRW H66NK ??? אני מתלבט איזה מהם לקנות...

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  6. Started by GHOST,

אני מעוניין לקנות הארדיסק חדש הגודל הרצוי הוא 320, מישהו יכול להמליץ לי על דגם ספציפי שנחשב לאמין ביותר כרגע? אני חשבתי ללכת או על Western Digital 320GB SATA II 16MB 7200RPM WD3200KS או על Maxtor MaXLine III 300GB SATA 16MB 7200RPM 7B300S0 מה אתם ממליצים? כמובן שדגמים נוספים גם כן יתקבלו בברכה.... כמו כן גם שאלה נוספת כרגע יש לי 2 הארדיסקים של 120G כל אחד האם במקרה של חיבור 3 הארדיסקים במקביל יש פגיע בביצועים ועדיף להחליף אחד מהם או שזה לא משנה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  7. האם המוצר הזה באמת שווה משהו ? נותן מהירות מלאה של NVMe M.2 SSD כמו במחשב ? יתרונות / חסרונות ? האם מצריך חיבור מיוחד בלוח אם ? האם האתר יכול לבקש מהיבואן לבדוק את המוצר לאיכות ? https://www.guru3d.com/story/usb-32-gen-2-compatible-nvme-m2-ssd-stand-with-direct-insertion/

8. שלום. אני רוצה להישתמש בתוכנה-Resize, אשר מארגנת מחדש את הנפח של המחיצות במחשב מבלי צורך לפרמט את ה-HD. אז חיפשתי ב-GOOGLE ולא מצאתי את התוכנה הזו להורדה. אז אם מישהוא יכול לתת לי לינק להורדה של התוכנה הזו אני אשמח מאד. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  9. Started by LIOR1994,

כמה יש לו אחריות? הייתי היום ב-SKY PC ונאמר לי שנתיים

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  10. Started by Styx,

שלום מחפש כונן קשיח חיצוני עמיד לשימוש ביתי 2 טרה הדרישה העיקרית שלי הוא באמת שיחזיק המטרה העיקרית הוא לגיבוי תמונות בעיקר חשבתי על ה Western Digital Elements Portable מה דעתכם?

11. Started by nadav2605,

שלום לכולם, בעוד כשבוע ויומיים קרוב משפחה מגיע לארץ מארה"ב ואני רוצה שיביא לי צורב DVD. אבל יש כלכך הרבה סוגים ואני לא יודע מה לבחור, האם מישהו יוכל להמליץ לי על צורה העונה על הצרכים הבאים? -Dual Layer -מהירות סבירה -עד 70-80 דולר מקסימום בארה"ב בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  12. שלום לכולם ביצעתי בדיקה של מהירות ההרדיסק שלי על ידי התוכנה Drive Speed Cheker. הבעיה היא שאני לא בטוח שאני מבין את כל פלט הנתונים. מה ההבדל בין file write speed לבין chunk write speed? מדוע רוב התוצאות שקיבלתי הן בין מהר מאוד לבינוני ורק file copy speed הוא על איטי מאד ? כמו כן, מדוע שאני מעתיק DVD של קבצים למחשב זה יכול לפעמים לקחת חצי שעה בעוד שלצרוב את הדיסק זה לוקח 6 דקות. האם יתכן שהצורב יכול לצרוב יותר מהר ממה שהוא יכול לקרוא? הדיסק שנבד הוא למעשה RAID 0 של שני כונני 80 GB. תודה מראש לכל המגיבים. קובץ התוצאות מצורף. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  13. Started by shai265,

יש לי בעיה רצינית עם הצורב DVD : הרכבתי אותו למחשב הוא זיהה אותו אבל במערכת ההפעלה הוא מופיעה ככונן DVD רגיל מה שלא מאפשר לי צריבה ותוקע את המחשב בעת שאני מכניס דיסק. יש לציין שכבר החלפתי כמה צורבי DVD ובכולם היה אותו בעיה. הצורב הנוכחי שלי הוא LG GSA-H30N

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  14. Started by aerosmith,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אחד הצורבים שיש ברשימה של המומלצים פה של הפורום, תודה זה עוזר נורא. האם אני אוכל להרכיב את הצורב לבד? זה מסובך? אשמח למדריך או להפנייה טובה. בתודה, חיים.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  15. לפני כשבוע יצאתי לאילת והמחשב שלי פעל בצורה רגילה לחלוטין. כשחזרתי גיליתי שאני לא יכול להעלות את windows יותר, אז פירמטתי את מחיצת c בלבד! (הכונן שלי מחולק לc ולd). במהלך הפירמוט עצמו נתקלתי בבעיות רבות, אבל נראה כאילו הדברים הסתדרו בזמן שהתקנתי את windows. לצערי, לאחר ההתקנה גיליתי שD לא מפורמט והינו בלתי נגיש. לצערי הרב לא גיביתי את החומר על הכונן, ויש לי בו כמות עצומה של מוסיקה, משחקים ושאר ירקות שהייתי שמח להצליח לשחזר. אני אהיה אסיר תודה לכל אחד שיוכל לעזור לי :\

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  16. קניתי את הצורב ליפני כמה ימים והוא עבד והכל היה סבבה ועכשיו אני לא יודע למה אני מפעיל תנרו הוא אומר לי לשמור image וזה אף פעם לא עשה לי את זה ואם אני עושה לו לשמור הוא אומר שאין מקום , ניסיתי לצרוב דרך האשף הזה שיש לווינדוס אקספי והוא אומר שאין דיסק והוא כן קורא את הדיסק בדקתי במנהל התקנים הוא לא מראה שיש בעיה תעזרו בבבקשששהההההה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  17. Started by liav12,

זה מה שאני מסוגל להוציא כעת..יש משהו טוב על הפרק? אם נבקש עזרה קצת מאבא אולי אני אוכל לקנות את ה H20 Iriver שנראה לי חמוד רצח וגם 20 גיגה, מה אתם אומרים, יש משהו אחר יותר טוב עם איכות שמיעה טובה יותר? דרך אגב ראיתי שיש גם נגנים עם חיבור קטן ומוזר כזה לאוזניות, שלא מתאים לכל אוזניה, אז אם אפשר עם החיבור הנורמלי לאוזניות.. תודה!

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  18. Started by OFIRLEVY66,

ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE LG GSA-H44 DVDRW X18 LIGHTSCRIBE איזה מבין הצורבים הנ"ל עדיף מבחינת איכות תמונה על הדיסק ובכל איזה מהם טוב יותר? או שאתם ממליצים על משהו אחר

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  19. Started by eegg,

יש לי מחשב נייד ibm x23 ולפני כמה שעות הוא נתקע ואז עבד קצת וכשניסיתי להדליק אותו שוב הוא לא נדלק וכתוב hard disk falure זה אומר שהוא הלך?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by EviLeader,

-למי שקרה נושאים אחרונים שלי.. איו שם קשר למפרט שביקשתי, מדובר במחשבים אחרים לגמרי - במחשב שלי יש 80GB של WD ישן יחסית. הכול טוב ויפה, אבל הכונן די רועש ויותר מזה זה פאקינג 80GB! אני צריך את עזרתכם בלמצוא לי כונן גדול... אני מניח ש 320GB יספיקו אבל כול דבר עד 500 ש"ח (ואף לא ש"ח יותר...) יטיב עמי. אז השאלה היא... איזה כונן? עד עכשיו שחבתי על WD 320GB AAKS.. אבל לפי מה שהבנתי עדיף Segate? אני לא רוצה להיות מאוכזב, אני רוצה לקנות משהו שישמש אותי לעתיד ואף שיהיה אפשר לעשות RAID בעתיד ולקנות עוד הארדיסק מאותו סוג. הלוח אם שלי הוא K8NMF-9 GIGABYTE (שימו לב, NMF ולא NF) ולפי הבנתי הוא תומך SATA 1 בלבד... אזי, אני צריך כונן מסוג SATA 1.. למרות שאמרו לי שגם הכוננים של SATA 2 מכוו…

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  21. Started by lipa,

תודה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  22. הבנתי שהוא תומך עד 2GB המחשב הנ"ל, אך יש שמועות שהוא קורא גם כרטיסים של 4GB. איזה חברה מומלצת? האם הוא יקרא כרטיס של 4GB? אשמח להמלצה לכרטיס איכותי\חברה כלשהי. תודה.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  23. Started by ahrol1,

שלום היכן ניתן למצוא צורב BENQ 1640 ?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  24. Started by esoreanu,

שלום, משהו אולי יודע איפה אפשר למצוא כרטיס PCI שמוציא ESATA? חפשתי ב- ZAP ולא כ"כ מצאתי.. תודה!

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  25. Started by psxr,

כשאני מנסה לצרוב קובץ אימג' (אחד cue ואחד bin ) הנירו מעביר אותי באופן אוטומטי ממצב של dvd למצב של cd. האימג' הוא של dvd ככה שפשוט נירו לא נותן לי לצרוב אותו. הצורב הוא nec4550.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.