עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by fuichtva,

התקנתתי צורב DVD חדש , מוזיקה של תקליטורי CD וכן תמונות של סרט ה DVD אני רואה ושומע אך אך את המוזיקה של הסרט איני שומע. מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  2. Started by the king2006,

שלום... איך אני יכול לחלק הארד דיסק אחרי שהתקנתי וינדוס ??? תודהה

3. Started by Armageddon1,

ב200 ש"ח אפשר לקנות משהו נורמלי? וצרבתי דיסקים DVD -R יש לי כונן DVD של טושיבה והוא עובד מצויין אבל את הדיסקים האלה הוא לא קורא.. למרות שהדיסקים תקינים בדקתי אצל מישהו.. יש תוכנה או משהו שיכול לתאר בדיוק איזה פורמטים הDVD שלי מסוגל לקרוא? תודה.

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  4. Started by Jesper,

ה-HD שלי גוסס - אם אני מפעיל את המחשב אחרי מספר דקות של עבודה המחשב נתקע, ונשמע כאילו ה-HD הפסיק להסתובב. זה קורה כבר שבועיים. בהתחלה אחרי שה-HD היה נתקע הוא היה חוזר לעבוד, ועכשיו הוא כבר לא חוזר לעבוד אחרי שזה קורה, והמחשב עושה RESTART וכשהוא נדלק מחדש הוא בכלל לא מזהה את ה-HD, ואני צריך לחכות כמה דקות ואז להפעיל אותו כדי שה-HD יעבוד. אני רוצה לקנות HD חדש. אני צריך שתמליצו לי על HD של 60-80 GB, ורק שלא יהיו SATA כי לוח האם שלי לא תומך בזה. חוץ מזה, אחרי שאני אקנה HD, איך אני אמור לגבות את ה-HD הישן לחדש? ה-HD הישן שלי מפסיק לעבוד אחרי 2 דקות שהוא עובד. איך אני אוכל להעביר את התוכן שלו בלי שהוא יקרוס כל רגע? יש לכם איזה רעיון?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  5. Started by stolen,

ניראה לי ההרדיסק נידפק אני מחבר אותו הוא עובד אני מרגיש ושומע אבל אבל המחשב לא מזהה אותו......... בבקשה תעזרו לי.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  6. Started by deso,

ראיתי שלהרבה כונני DVD יש מהירויות שונות.. איזו מהירות הכי מומלצת לכונן DVD? וגם איזו חברה טובה לכוננים האלו? תודה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  7. Started by adi11.,

איזה צורב הכי טוב.. במחיר של עד 200 ש"ח

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  8. כונן פנימי בטכנולוגיית 3D XPoint שהייתה אמורה להיות הדבר הגדול הבא של אינטל מחולק לרוכשי Core i9-12900K באמזוןלכתבה

9. Started by LIOR1994,

כמה יש לו אחריות? הייתי היום ב-SKY PC ונאמר לי שנתיים

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  10. Started by ronen1510,

שלום לכולם היום הייתי בקספ על מנת לרכוש דיסק חיצוני 500GB. למוכר היו 2 הצעות my book essential2 של W.D במחיר 575 ו- .FreeAgent Desktop של Segate במחיר 550. המוכר דווקא המליץ על הזול מבנהם, דבר שבלבל אותי ולכן לא קניתי. מה אתם ממליצים? איזה דיסק לקנות?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש אותו ולא מוצא באף חנות.... מישהו יכול לעזור ? אני גר בת"א ויכול לקנות מאזור המרכז תודה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  12. Started by cheat-it,

LG DVDRW H62NK או LG DVDRW H66NK ??? אני מתלבט איזה מהם לקנות...

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  13. Started by rab10,

3.5 אינץ הכי גדול שיש. משהו שאני יוכל להכניס אליו את כל הכוננים וזה יהיה אם יציאת sata אחת ושזה יעשה שכולם יהיו אותו כונן

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  14. Started by aerosmith,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אחד הצורבים שיש ברשימה של המומלצים פה של הפורום, תודה זה עוזר נורא. האם אני אוכל להרכיב את הצורב לבד? זה מסובך? אשמח למדריך או להפנייה טובה. בתודה, חיים.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  15. Started by GHOST,

אני מעוניין לקנות הארדיסק חדש הגודל הרצוי הוא 320, מישהו יכול להמליץ לי על דגם ספציפי שנחשב לאמין ביותר כרגע? אני חשבתי ללכת או על Western Digital 320GB SATA II 16MB 7200RPM WD3200KS או על Maxtor MaXLine III 300GB SATA 16MB 7200RPM 7B300S0 מה אתם ממליצים? כמובן שדגמים נוספים גם כן יתקבלו בברכה.... כמו כן גם שאלה נוספת כרגע יש לי 2 הארדיסקים של 120G כל אחד האם במקרה של חיבור 3 הארדיסקים במקביל יש פגיע בביצועים ועדיף להחליף אחד מהם או שזה לא משנה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  16. Started by Fungus Funk,

איזה כונן קשיח יותר טוב ...? 1. WD3200KS Western Digital 320GB Sata II 2. Seagate Barracuda 320GB 7200 SATA II 16MB ST3320620AS אם מאוד חשוב לי השקט כדאי להתפשר על 250 או שמא אחד מהאפשרויות הנ"ל יכול להתאים לי ...?!

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  17. Started by EviLeader,

-למי שקרה נושאים אחרונים שלי.. איו שם קשר למפרט שביקשתי, מדובר במחשבים אחרים לגמרי - במחשב שלי יש 80GB של WD ישן יחסית. הכול טוב ויפה, אבל הכונן די רועש ויותר מזה זה פאקינג 80GB! אני צריך את עזרתכם בלמצוא לי כונן גדול... אני מניח ש 320GB יספיקו אבל כול דבר עד 500 ש"ח (ואף לא ש"ח יותר...) יטיב עמי. אז השאלה היא... איזה כונן? עד עכשיו שחבתי על WD 320GB AAKS.. אבל לפי מה שהבנתי עדיף Segate? אני לא רוצה להיות מאוכזב, אני רוצה לקנות משהו שישמש אותי לעתיד ואף שיהיה אפשר לעשות RAID בעתיד ולקנות עוד הארדיסק מאותו סוג. הלוח אם שלי הוא K8NMF-9 GIGABYTE (שימו לב, NMF ולא NF) ולפי הבנתי הוא תומך SATA 1 בלבד... אזי, אני צריך כונן מסוג SATA 1.. למרות שאמרו לי שגם הכוננים של SATA 2 מכוו…

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  18. Started by lipa,

תודה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  19. Started by yuvalri1,

שלום יש לי שאלה: למעט בגודל, מה פשר ההבדלים בין שני הדגמים, ומה טיב השוני בביצועים עקב הבדלים אלו (שוב - למעט הגודל כמובן)? Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Western Digital 200GB SATA II 8MB 7200RPM WD2000JS תודה

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  20. Started by nesber,

קניתי חבילה של TDK DVD+R ורק אחרי שפתחתי , שמתי לב שזה RW. השאלה היא האם לפי הנסיון שלכם הדיסקים האלה עושים בעיות מיוחדות עם כוננים מסוימים?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  21. Started by haviv822,

בזמנו קניתי את הצורב LG H10N , משהו זוכר אם הוא תומך במידיות Double Layer ? (8.5GB

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  22. Started by bullman,

אחרי קריאה מעמיקה של ביקורות בפורום והסטיקי של הצורבים המומלצים צומצמה הרשימה לשלושה הבאים: 1. Pioneer DVR-112 2. LiteOn 20A1P 3. LG GSA-42 מה שאני צריך זה צריבה איכותית גם בCD וגם בDVD (מהירות הצריבה פחות משמעותית) והיכולת להתמודד עם מדיות לא איכותיות כיוון שרוב העבודה תהיה לגיבוי תמיכה בטכנולוגיות חדשות לא מעניינת אותי וגם קריאת DVD מקורי לא ממש חשובה. איזה צורב יתן את התמורה ההולמת ביותר לדרישותי?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  23. Started by shai265,

יש לי בעיה רצינית עם הצורב DVD : הרכבתי אותו למחשב הוא זיהה אותו אבל במערכת ההפעלה הוא מופיעה ככונן DVD רגיל מה שלא מאפשר לי צריבה ותוקע את המחשב בעת שאני מכניס דיסק. יש לציין שכבר החלפתי כמה צורבי DVD ובכולם היה אותו בעיה. הצורב הנוכחי שלי הוא LG GSA-H30N

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  24. שלום יש לי כרגע במחשב 2 הארדיסקים של 500GB SATA 2 והם פועלים ברייד 0 אני רוצה לצרף הארדיסק של 250GB IDE ולהתקין עליו VISTA יש לי בלוח אם יציאת IDE אחת שהיא הולכת לצורב ואת החיבור השני שמתי בהארדיסק אבל שאני מדליק תמחשב זה לא מזהה את ההארדיסק ולא את הצורב שניתקתי את ההארדיסק זה זיהה עוד פעם תצורב ניסיתי לשחק עם הג'אמפר אבל זה לא עזר, כל פעם שההארדיסק היה מחובר זה לא זיהה את אותו ואת הצורב אז אני צריך עזרה עם השילוב בין ההארדיסקים תודה רבה

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  25. Started by esoreanu,

שלום, משהו אולי יודע איפה אפשר למצוא כרטיס PCI שמוציא ESATA? חפשתי ב- ZAP ולא כ"כ מצאתי.. תודה!

• 1 תגובה
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.