אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,913 דיונים בפורום זה
-
יש לי חוח אם של ASUS מסוג SABERTOOTH X58 עם שני בקרי רייד כאשר חיברתי 4 דיסקים של 1 טרה מסוג WD Caviar Black כאשר הגדרתי בביוס את סוג המערך שבו אני רוצה לעבוד (רייד 5) שמערכת הפעלה עלתה הכוננים לא זוהו נכון כפי שהגדרתי בביוס האם אני צריך לקנות דיסקים שמיועדים ספיצית למערכי רייד כמו WD RE4 ?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע 2 כונני IDE בנפח 200GB כל אחד ללא שימוש מיוחד. אני מעוניין להפוך אותם לכונני גיבוי כאשר הם ישמשו כמראה האחד של האחר. לצורך העניין אני מעוניין להשקיע מינימום כסף ועל כן הרעיון הכי זול שעלה בראשי הוא להפוך כל אחד מהם לכונן חיצוני לכל דבר עם קופסא מתמאימה, לחבר למחשב ב-USB ודרך תוכנה להגדיר את זמן ותוכן הגיבויים. מה דעתכם? אשמח לשמוע פתרונות אפקטיביים יותר, אך יחד עם זאת גם זולים, כיוון שקופסאות רייד לשני כוננים קיימות בשוק, אך אין לי כוונה להוציא יותר מידי כסף על כך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מחפש לאכסן את כל המוזיקה שלי וכמה סרטים שעל המחשב בדיסק קשיח חיצוני... עדיפות ל1 טרה... ושמתחבר לusb בכבל ארוך מעט ללא חיבור לחשמל,אשמח גם להמלצה על כמה חברות ודגמים טובים,התקציב 300 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לאשר שזה ה HD204UI ? לפי האתר של סמסונג נראה שזו האופציה היחידה: http://www.samsung.com/global/business/hdd/productTypeList.do?group=72&type=94
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את הכונן לחשמל ואח"כ לכבל frimware וכשחיברתי את הכבל ליציאה 1394 בלוח אם פתאום היה הבזק חשמל כחול. אני מאוד מקווה שלא נשרף לי הכונן ואתו כל החומרים שדי חשובים לי. אני מקווה שזה רק טרנספומטור (שנאי) שצריך להחליף. 1. אבקש לדעת האם הכונן בסדר או שהוא נשרף? 2. אם אני אוציא אותו מהקופסה ואחבר רגיל למחשב האם הוא יעלה? 3. מאיפה אני יכול להשיג שנאי או לבדוק שהשנאי מוציא זרם? 4. והכי חשוב כמה יעלה לי לשחזר את המידע מדובר על כונן בנפח של 1TB תודה רבה, אשמח אם תעזרו לי זה חשוב מאוד.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים . בימים הקרובים חבר שלי נמצא בסין , על איזה כונן SSD הייתם ממליצים בנפח של 80\60\120 GB תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לא יודע כמה להקציב - אבל כמה שפחות יותר טוב. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מה נשמע ? יש לי כמה שאלות לפני קנייה הבנתי שהמהירות סל"ד משפיע גם על מהירות העברת הנתונים, אם כן מה ההבדל בין 5400 ו 7200 ב USB3? אם כדאי כבר לקנות 3.5 אינצ' עם מהירות של 7200 או שמספיק 2.5 עם ה 5400 ? כי אני בכל מקרה מעדיף לקנות USB3 [ שעדיין לא כל כך נפוץ. אבל יש יותר ב 2.5" ] כי יש לי בלפטופ וגם כי ההבדל הוא של 50-100 שקל. כעיקרון שמתי עין על אלה : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db187326=856123&db142297=142298&db141811=1999732 גם המחיר אטרקטיבי וגם הביקורות בחו"ל [ ומה שיש בארץ על גרסאות אחרות של החברה הזאת ] טובות מה דעתכם ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
על איזה כונן קשיח אתם הייתם ממליצים? זה כונן לגיבויים נטו. כרגע הוא יחובר למשב נייד עם מתאם USB. בעתיד אולי יתחבר למחשב נייח בSATA. שוב - זה כולה כונן שאחת לשבוע אני מגבה לתוכו איזה 20 ג'יגה וזהו. אני מתלבט בין אלו: Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS 405 ש"ח Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX 410 ש"ח 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 395 ש"ח 2TB EcoGreen F4 32MB SATA II HD204UI 365 ש"ח מן הסתם הוא אמור להיות אמין. שלא יתקלקל לי באמצע כי יש בתוכו מידע חשוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי סטרימר - xtreamer pro עם הארד דיסק 2 טרה בייט של WD, בדרך כלל אני מעביר להארד דיסק (בעזרת חיבור כבל) מידע מהמחשב אולם עכשיו כשאני מחבר את הסטרימר המחשב פשוט לא קולט את החיבור. כאילו אין שום חיבור למחשב. נכנסתי להתקנים בלוח בקרה, ודווקא הוא כן הוסיף את ה SATA USB COMBO (ככה זה נקרא ב'התקנים של המחשב') אבל משום מה אין אפשרות לפתוח את ההארד דיסק עצמו מהמחשב (מוזר..) כמו כן, ניסיתי להפעיל את הסטרימר- גם הסטרימר עצמו לא מזהה את ההארד דיסק, פשוט לא מזהה, כאילו הוא לא קיים. מוזר מאוד. למישהו יש אולי דרך לתקן את העסק הזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכונן חיצוני הבא של ווסטרן דיגיטל 1 טרה עולה 300 ש"ח באופיס דיפו ... סתם ככה שתדעו מה אני רוצה - 1 טרה עדיפות לחברה מוכרת ואמינה עד 350 ש"ח בחנות כמו ביג בוקס אופיס דיפו חנויות שיש במרכזי קניות ולא חנויות אחרות... הכונן הוא - מועתק מאתר אופיס דיפו.[table] [tr] [td] [table] [tr] [td][/td][td]מידע אודות המוצר [/td][/tr][/table][/td][/tr][tr][td] [table][tr][td][/t][/t][/t] [/l][/l][/td][td]דיסק קשיח חיצוני מבית WD סדרת MY BOOK Essential Apollo Edition 2.0, עם חיבור USB2.0 מהיר [/td][/tr][tr][td][/t][/t][/t] [/l][table][tr][td]עיצוב חדש הכולל נורת חיווי הממחישה את כמות הנפח בזמן אמת! [/td][/tr][tr][td][/t][/t] [/l][table][tr][td]גבו את כל המסמכים, התמונות, השירים והוידאו של…
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לפתע, קריאה וכתיבה מהדיסק הקשיח התבצעה בצורה איטית להחריד (3000KB לשניה). הדיסק קשיח חדש, 103SJ , טרה, 600 גיגה פנוים. סגרתי את כל התהליכים היכולים לגרום לבעיות, לא עזר. כיביתי את המחשב, ניתקתי את אחד ההרד-דיסקים, הדלקתי את המחשב, הכל עובד פיקס. יש למישהו השערה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
למען שמו באהבה יש לי כונן SATA שמשמש לגיבוי. אני מחפש כבל ESATA או USB 3.0 על מנת שיאפשר לי את החיבור של הדיסק, ואת העברת הגיבויים אליו. מישהו יודע איפה אפשר לקנות, או להמליץ על מוצר מEBAY? שתהיה לנו שנה טובה! דודי.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד עם מקום ל2 כוננים, המקום הריק לכונן הנוסף מגיע עם סוג של סרט שחור כזה מעליו ובמקום של הכונן הקיים אין סרט כזה. אני רוצה להתקין SSD שקניתי במקום הריק עם הסרט, מה זה הסרט הזה? הכונן צריך לבוא מתחתיו? עריכה - לא רלוונטי יותר - תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לא הבנתי מה זה? זה מוסיף ראם? נפח ל-HDD? אם יש לי 4GB מה-READYBOOST בעצם יש לי עוד 4GB ראם/HDD? אם הוספתי מ-RB נפח אני אוכל לפתוח עוד תוכנות בו זמנית (נגיד שאם יש לי 4GB ראם אני יכול לפתוח 150 תוכנות. אם הוספתי 4GB מה-RB אני אוכל לפתוח עוד 150? כמובן שזו רק דוגמא והמספרים לא רציניים, רק לצורך הדוגמא)? ואם לא- אשמח להסבר מפורט יותר. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות הארד דיסק חיצוני אני לא כזה מבין בזה אז אציג בפניך 2 שמצאתי תגיד לי מה אתה אומר.... http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=823952 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=796222 מעבר לזה אין לי מושג מה זה אומר: 5400 rpm אשמח להסבר קצר ואם זה מספיק בשביל שמחשב ירוץ עם ההארד דיסק.....אם יש לך הצעות אחרות בנוגע למשהו יותר זול ושווה את זה או להשקיע טיפה יותר ולרקבל משהו ממש שווה אשמח.....תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מחפש דיסק קשיח חיצוני שיהיה מחובר לראוטר (TPLINK 1043) וישמש בעיקר לגיבוי וגם קצת להעביר קבצים בין מחשבים אני רוצה שיהיה 1TB, עדיפות לUSB 3, אמין, 3.5" (בשביל המהירות) בסביבות ה500 שקל. אני מצאתי את זה http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=11697 מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שרת בבית מזה כבר 4 שנים. והוא עובד 24/7 אני מגבה איתו לקוחות + צופה בסרטים דרך סטרימר, מוריד קבצים, מבצע התקנות, מגבה את המחשבים הבייתיים, מוריד קבצים, שומע שירים באוטו דרך האינטרנט ועוד הרבה.... החלטתי לשדרג אותו, ובתור התחלה אני רוצה לשדרג את כל מערך האחסון שלו. כיום יש לי איזה 6 דיסקים קשיחים, כל אחד בגודל אחר, חלק מחוברים ללוח M, וחלק לכרטיס RAID בPCI. אני רוצה להתחיל בשדרוג של האחסון שלו, כי זה הדבר שהכי חשוב לי. חשבתי על להתחיל בכרטיס RAID חדש וליצור מערך קטן, אולי mirror של 2TB, ואח"כ להגדיל אותו עם הזמן.... מה אתם אומרים? מה כדאי לי לקנות? כי אני לא מבין כל כך בטכנולוגיה החדשה כמו SAS ו SSD... האם כדאי לי לקנות כרטיס RAID חדש ודיסקים קשיחים 24/7 …
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ראיתי שמאוד אוהבים כאן את הM4 שזה נחמד אבל במידה ונוציא את הפקטור של המחיר מהמשוואה ונשאיר כונן SSD 128GB עם דגש על אמינות וביצועים בלבד, עדיין יומלץ הM4 או שישנם SSDים עדיפים עליו?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
טוב, אני עומד לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט איזה SSD לקנות. אני רוצה את הSSD הכי טוב, איכותי, ומהיר לתמורת המחיר, מבין הSSDים האלה[ובבקשה גם תסבירו למה אתם ממליצים דווקא עליו]: Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 Corsair Force Series 3 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail SSD Transcend SSD720 2.5'' 128GB SSD SATA III Retail Corsair Force Series GT 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail Corsair Force Series 3 180GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail OCZ Vertex 4 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail Intel 120GB SSD 320 Series Sata II 2.5'' SSDSA2CW120G3K5 Retail להלן המפרט שאני כנראה אקנה: מעבד - Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray כמות 1 קירור למעבד - S…
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי, מחפש לאחותי כונן חיצוני. הדרישות: 2.5" נפח 1T זיכרון מטמון 8MB או 16MB ביצועים RPM 5400, אם מישהו מכיר משהו טוב עם 7200 אז בכלל נפלא, לא הצלחתי למצוא. לא SSD, לא USB3 החיפוש בזאפ הביא אותי לIomega prestige, אבל הבנתי שהוא דורש חיבור ל-2 כניסות בשביל לעבוד, וזה לא בא בחשבון. התקציב הוא בערך 600-700, אבל יש גם אפשרות להתגמש בשביל משהו שבאמת שווה את ההבדל. תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מתאים לי למחשב גיימינג אבל לא מעל ל2000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
במקום דיסקים/DVD עם התקנות של Windows, Office ושאר תוכנות, האם אפשר להעביר הכל ל DOK ולהתקין הכל משם? 1. מה בנוגע להתקנות הדורשות Bootable CD (כגון התקנת Windows)? כיצד ההתקנה תתבצע ובמה זה תלוי? א. האם המחשב חייב לאפשר אתחול מ DOK, והאם גם מחשבים ישנים מאפשרים זאת? ב. כיצד על קבצי ההתקנה להשמר על ה DOK? האם כ ISO (אני מניח שלא)? האם תחת אפשר תחת תקייה או שחובה פריסה ב Root? 2. בנוגע לכל שאר ההתקנות, אני מניח פשוט כדאי לשמור אותן כ ISO או כתיקייה עם קבצים פרוסים? האם עדיף ISO מכיוון שיש תוכנות המחייבות התקנה מדיסק (ואז להשתמש ב Daemon Tools)? תודה.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג מערכת כך שתכיל מערך raid5 של 4 קשיחים. התקנת כרטיס raid איכותי הוא תמיד האופציה הטובה ביותר - אבל לצערי אין לי חריץ pci-e פנוי (לוח microATX) משהו מכיר דרך לעשות raid ולחבר את המערך בחיבור sata3 בודד בלוח האם?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להעברי או להפעיל קבצים או לעשות פעולה כל שהיא הכונן החיצוני מתנתק ומתחבר חזרה אומנם רק לרגע אבל הניתוק כמובן עוצר את הפעולה שביצעתי הכונן לא נפל ואני מאוד שומר עליו הוא היה מחובר למחשב כל הזמן וגם כשניסיתי לנתק אותו ולחכות שהוא יתקרר הבעיה חוזרת.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-