עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shirNoshe,

קניתי,חיברתי.זה מה שמופיע לי.האם יש טעם לעדכן או שזה יפגום באחריות,או שאני לא ארגיש שום הבדל בצריבות.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  2. היי, אני קונה כונן חדש, גדול ויפה עכשיו יש לי שני כוננים, אחד 12 ואחד 40, אני רוצה לדעת איך אני מעביר את כל המידע שבכוננים לכוננים החדשים(יהיו שתיים, ואני רוצה שהם בדיוק יהיו אותו הדבר...אפילו אות). קניתי ראפטור אחד ו300GB... תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  3. לצד מיקרון, חברה אמריקאית פופולרית נוספת עתיד להתחיל לשווק כונני NVMe מהדור החדש בקרוב מאודלכתבה

4. Started by A.Iniesta,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7431 קיימת אופציה אחרת שתיתן לי יחס ביצועים - מחיר, טוב יותר?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  5. אפילו נורית שלו לא נידלקת האם יש משהו שניתן לעשות.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  6. אני שוקל לקנות raptor 36 gb, אבל חושש שהוא מפיק רעש וויברציות נוראיות...למישהו יש כאן דיסק כזה ויכול לתאר?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  7. Started by HydroIT,

בניגוד לקודם שביקש, אני חייב דגם SATA (או SATA2). תקציב לא משנה במקרה הזה אני מניח, אבל עד 280 ש"ח, שיהיה פנימי, תמיכה ב-Dual Layer, כמה שיותר שקט. אה, ושיהיה לבן ;D תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  8. מותג Crucial של מיקרון מכריז על כונני SSD חדשים להמונים בתצורת M.2 ובמהירויות מכובדות תחת PCIe 3.0 ו-PCIe 4.0לכתבה

9. האם הטכנולוגיה החדישה שתסייע לשמור על הרלוונטיות של הכוננים המכאניים סוף סוף בשלה באמת לייצור מסחרי המוני?לכתבה

10. עשיתי בנורטון מג'יק MERGE(CELLS) PARTITION לכונן D: שיעבור לC: וקיבלתי הפתעה לא נעימה כונן D: שלי נמחק טוטאלית עם מלא מלא חומר חשוב.. אני ממש צריך את החומר הזה שנמחק האם יש דרך לעשות זאת? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  11. שלום לכולם: עד היום לא היה לי צורב DVD, ואני חושב לקנות את ה LG GSA-H30N . אם למישהו יש ניסיון איתו - אני אשמח לשמוע אם הוא קל להתקנה, ואם יש איתו איזשהן בעיות. חוץ מזה, ראיתי שהוא מגיע בלי תוכנה מצורפת. יש לי nero 5.5 מותקן - אפשר להשתמש בו כדי לצרוב DVD? אם לא - באיזה תוכנה כדאי להשתמש? תודה מראש לכל המגיבים

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  12. מה פירוש ההודעה queue again later כאשר אני צורב. הצריבה מגיעה עד 1 אחוז ואז הצורב מתחיל לעשות רעשים מוזרים עם הדיסק (כאילו הדיסק נשרט) ואז מגיעה ההודעה והדיסק נהרס מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  13. שלום לכם!! יש לי צורב של nec וכבר יותר משנה הוא אצלי הוא עושה לי הרבה בעיות. אחת הבעיות המוזרות שהוא עושה לי, זה שאני צורב נגיד משהו הוא צורב אותו ובסוף הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת הפרמטר שגוי לחץ על האישור. ככה מסתיימת הצריבה , והוא לא צורב כלום בסוף. לא משנה באיזה דיסק אני צורב לא משנה עם זה dvd אוו דיסק רגיל ניסיתי כבר 10 דיסקים? עוד דבר רציתי לשאול. מה הבדל בין צורב של lg gsa h42 ל- lg gsa h55? ומה הסידרה הכי אחרונה שיש ל- lg. האם ההבדל הוא רק במהירות? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  14. Started by uk1980,

יש לי בבית שני מחשבים אחד נייד והשני נייח, יש לי מספר דיסקים של dvd שצרבתי בעבר ואף אחד מהמחשבים לא מזהה אותם, כאשר אני מכניס אותם לכונן בשני המחשבים המחשב מזהה אותם כדיסק ריק ונותן לי את האפשרות לצרוב עליהם. כאשר אני מכניס אותם לdvd שמחובר לטלויזיה אני כן רואה ויכול להפעיל את הקבצים שצרבתי עליהם. למה המחשבים לא מזהים את תכולת הדיסקים?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  15. שלום לכולם לפני מספר חודשים היה ברשותי צורב NEC 3550, הצורב לא קרא דיסקים ריקים ומלאים של DVD (ניסיתי של המון חברות, ביניהם וורבטים וסילבר ליין) ועשה לי שגיאות באמצע הצריבה (לא הצלחתי אף פעם לצרוב DVD). הלכתי לאחריות וקיבלתי מהם NEC 5170A, כשהכנסתי דיסק DVD לצורב, ראיתי בכונן שהוא בעצם לא קורא את הדיסק והמקום פנוי הוא 0 מתוך 0 (וזאת הבעיה שגם הייתה לי בNEC3550), ניסיתי בכל זאת לצרוב, ואיזה פלא - הוא סיים את הצריבה בהצלחה! (מה שלא קרא בNEC3550). הכנסתי את הדיסק הזה שוב ו? לא קורא את הדיסק... מקום פנוי 0 מתוך 0. אז מה הבעיה כאן? אולי אני עושה משהו לא טוב? והתייעצתי היום עם מישהו והוא אמר לי שאני צריך לנעול את הדיסק אחרי הצריבה. זה נכון? איך עושים את זה? אם זה בכלל יעזור...

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  16. קניתי דיסקים של VERBATIM DVD-R X16. אם אני יצרוב על X2 האיכות של הצריבה תהיה יותר איכותית?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  17. שלום, אני קונה מחשב חדש מבוסס על Intel Core 2 Duo 6300 ואני רוצה לשים בו שני כוננים קשיחים עם Raid 0 בינהם. אני עדיין לא סגור על לוח אם(כרגע אני נוטה לכיוון Gigabyte GA-8I945P-S3 שעולה בערך 550 שקל) , אני צריך לפחות 300GB של מקום אכסון בכוננים והתקציב שלי לשני הכוננים + בקר רייד\תוספת ללוח אם עם בקר - הוא 800-1000 שקל. הייתי רוצה המלצה על שני כוננים קשיחים שמתאימים ובקר או לוח אם סביר במסגרת התקציב. בתודה מראש, אלמוג.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  18. Started by Dark_Phantom,

שלום רב. יש ברשותי צורב lg h10n שבעזרתו צרבתי אימייג'ים על דיסקים דו שכבתיים. לאחרונה החלטתי לבדוק ולהתקין את אחד הדיסקים שצרבתי אך להפתעתי הצורב זיהה את דיסק כדיסק סידי ריק(cd blank) אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה. הקושחה הינה 1.03, החיבור הינו SATA1 בתודה מראש.

19. Started by Night,

אני קונה לי מחשב חדש ומארגן את הישן כמדיה סנטר בסלון מה המהירות שכדאי לHD למדיה סנטר? 7200? 5200? יש את כל הקטע הזה שהכונן צריך להיות שקט וכ'ו.. זה קריטי? אשמח לקבל עצות ממי שהרכיב לו כבר מדיה סנטר.. תודה!

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  20. Started by Classify,

רכשתי HD של SATA2 אבל משום מה יש לי רק חיבור אחד מהסוג שרואים בצד שמאל בתמונה והוא כבר בשימוש ע"י HD SATA2 אחר.. אבל יש לי עוד הרבה חיבורים לבנים שאפשר לחבר ל HD IDE רגיל.. איך אוכל לחבר את HD ה-SATA 2 השני שלי ?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  21. שלום לכולם. לקחתי את הצורב הזה מחבר שלי שקנה אותו בזמנו אך לא השתמש בו בכלל, אז הוא כמו חדש. הבעיה שלי איתו היא שהוא לא ממש מצליח לצרוב על מדיות מסוג DVD-RW התוכנה כותבת שהוא מבצע פירמוט מהיר לדיסק אך הפרמוט המהיר מתארך לזמן של פרמוט איטי ואז שהוא כביכול מתחיל לצרוב הוא לא מסיים. צריך לכבות את המחשב כדי לגרום לצורב להפסיק את עבודתו וכדי שאפשר יהיה להוציא את הדיסק. ניסיתי את הצורב על 3 מחשבים ובכולם אותה תוצאה - בכולם עם כבל UDMA 100. יש לציין שדיסקים מסוג DVD+RW הוא צורב בלי בעיה וגם כל שאר הדיסקים, רק הבעיה עם DVD-RW וגם כשהוא מנסה לפרמט אותו הוא עושה רעשים מוזרים כאילו הדיסק לא מסתובב טוב. לא מותקנות שום תוכנות וירטואליזציה כמו אלכוהול 120 או דאמון טולס שעלולות להפריע ל…

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by AvIv`A,

קניתי הארד דיסק חדש בנוסף לאחד שכמובן יש לי והוא המאסטר. כשחיברתי את ההארד דיסק החדש בתור סלייב הוא לא הופיע לי בתור התקן שהמחשב מזהה אך בתוכנת אברסט הוא מופיע בתור הארד דיסק שקיים במערכת. מה עשיתי לא נכון או על איזה שלב דילגתי ?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  23. Started by fuck off,

יש לי את הדגם WD1600JS, ובו יש ג'אמפר שמאפשר להוריד את המהירות ל1.5 Gb/s. גם בזה יש את האפשרות הזאת? כי אני עובד עם בקר שהופך SATA לIDE, וזה יכול לעבוד רק בקצב הנ"ל.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  24. Started by a_buzaglo,

שלום קניתי צורב חדש שמחובר למחשב שלי באמצעות usbהצלחתי לצרוב איתו קבצים מתוך המחשב ועשות גיבוי אבל כשניסיתי לצרוב מוזיקה מתוך דיסק on key הוא הודיע לי שנכשל (לאחר שהוריד את מהירות הצריבה) בחלק מהפעמים הוא פשוט נתקע ולא תקדם בצריבה . אני משתמש בנרו 6 מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה ?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  25. Started by sdsd,

קניתי מחשב לא מזמן והוא בא עם קורא כרטיסים מובנה במקום כונן הדיסקטים. עכשיו,יהיה לי בקרוב כרטיס זיכרון mini sd, ורציתי לדעת האם אפשר להכניס אותו לקורא הכרטיסים. אני לא רוצה לנסות ואז הכרטיס יהרס. לפי מה שכתוב על הקורא כרטיסים הוא קורא: ms/pro/duo cf/microdrive sd/mmc sm אם כתוב sd הוא יתמוך גם ב-mini?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.