אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין בכונן קשיח חיצוני 2.5 80GB עם גיבויי בלחיצת כפתור. המליצו לי על הדיסק של PHILPS עם שנתיים אחריות. התלבטתי לגבי WD 2.5 80 GB רק שבו אין גיבויי בלחיצת כפתור. מה דעתכם לגבי הכונן הזה? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8483194&type=2&product=1&= אשמח לתשובה יום נפלא
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
עריכה: מצטער ראיתי עכשיו את המדריך בFAQ, אפשר לנעול..
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי דיסקט עם מידע מאוד חשוב. עכשיו, כשאני מכניס את הדיסקט לכונן ומנסה להיכנס אליו, הווינדוס רושם לי שהוא צריך איתחול. איך אני משחזר את המידע? זאת עבודה מאוד חשובה לבצפר ואין גיבוי, זה דחוף מאוד.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות כונן נייד ולעבוד איתו על 2 מחשבים. אני רוצה שיהיה קטן פיזית ככל האפשר ויעבוד דרך ה USB ללא ספק כח. יש המלצות? המחשבים חדשים למדי, האם עבודה על הכונן תהיה איטית משמעותית מהעבודה על כונני המחשב? בתודה וברכה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרון נייד של SanDidk Cruzer micro 8GB עכשיו הבעיה היא שמערכת הקבצים היא FAT32 ואני לא יכול להעביר קבצים כמו משחקים שהם יותר מ4 GB אפשרי לשנות את זה למערכת קבצים NTFS אם אפשרי אז איך? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני לא כזה מבין בחיבורי SATA (אני מהדור היותר מיושן של ה IDE) על כל פנים אני מניח שזה חיבור שונה מחיבור SATA של הארדיסק. בכל מקרה קיבלתי את הצורב בלי שום כבלים , בלי כלום. איזה כבל אני צריך לקנות (אם אפשר גם תמונה שלו זה יעזור) ואיפה אני מחבר אותו בלוח אם ? תודה אוקיי אני חושב בערך שהבנתי. יש חיבור SATA רגיל קטן שזה סבבה יש ויש חיבור SATA גדול יותר שזה המקביל של המקור חשמל מהספק ב IDE. על כל פנים במחשב הזה יש לי רק כבל 1 כזה של חיבור לחשמל SATA וזה מחובר להארדיסק (בא מהספק כוח) איך לעזאזל אני משיג חיבור כזה ולאן אני מחבר אותו ?!
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום מאז שקנתי את הצורב DVD שלי הוא לא מזהה שם דיסק וכמובן גם לא צורב במנהל ההתקנים יש לצורב 2 דרייברים מותקנים ובנוסף יש לי צורב רגיל והוא עובד בסדר גמו(יש מצב שהוא מפריעה לDVD?) אך אני יכול פתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום וברכה קניתי הרד דיסק WD 250 GB 16 MB-BUFFER SATA2 במחיר מוזל (470 ש"ח) ועוד לא קיבלתי אותו ויש לי אפשרות לשנות הסיבה היא שבגלל שקניתי לוח אם תומך קונרו אוטמטית חשבתי שהוא תומך ב SATA2 אבל הוא לא הלוח הוא ASROCK 775 VSTA ULTRA השאלה היא האם כמו בזכרונות שהיה אפשר להלביש 400MHZ DDR על SLOT של 333MHZ DDR אפשר גם לחבר SATA2 ל חיבור SATA1 אמנם ללא שיפור בביצועים אבל עדיין יעבוד רגיל בתודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD שישמש גם בכלל כקונן DVD כי אין לי במחשב וזה מבאס תחת על איזה אתם ממליצים לי במחיר שוק נורמלי? וזה גם מתחבר לאותו חיבור כמו של הCD-R נכון?!
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
האם החיבורים של HD SATA 2.5 מתאימים לחיבורים של 3.5 ? האם המתח של מערכת PC רגיל יתאים לי ל-HD של 2.5 ?? חבר שלי הרס לי תדיסק בלפטופ עשה מחיצות בלגנים והמסך נתקע בבוט אפ כשהוא מזהה את הפריימרי כדיסק שהוא יצר והוא לא בוטאבל (BOOTABLE) קיצר סיבך אני רוצה לחבר את ה-HD הנייד ל-PC ואז לפרמט ולתקן את מה שהוא עשה ואני צריך לדעת אם זה בסדר ובטוח לחבר אותו ל-PC...
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ב200 ש"ח אפשר לקנות משהו נורמלי? וצרבתי דיסקים DVD -R יש לי כונן DVD של טושיבה והוא עובד מצויין אבל את הדיסקים האלה הוא לא קורא.. למרות שהדיסקים תקינים בדקתי אצל מישהו.. יש תוכנה או משהו שיכול לתאר בדיוק איזה פורמטים הDVD שלי מסוגל לקרוא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכם!! יש לי צורב של nec וכבר יותר משנה הוא אצלי הוא עושה לי הרבה בעיות. אחת הבעיות המוזרות שהוא עושה לי, זה שאני צורב נגיד משהו הוא צורב אותו ובסוף הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת הפרמטר שגוי לחץ על האישור. ככה מסתיימת הצריבה , והוא לא צורב כלום בסוף. לא משנה באיזה דיסק אני צורב לא משנה עם זה dvd אוו דיסק רגיל ניסיתי כבר 10 דיסקים? עוד דבר רציתי לשאול. מה הבדל בין צורב של lg gsa h42 ל- lg gsa h55? ומה הסידרה הכי אחרונה שיש ל- lg. האם ההבדל הוא רק במהירות? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם. לקחתי את הצורב הזה מחבר שלי שקנה אותו בזמנו אך לא השתמש בו בכלל, אז הוא כמו חדש. הבעיה שלי איתו היא שהוא לא ממש מצליח לצרוב על מדיות מסוג DVD-RW התוכנה כותבת שהוא מבצע פירמוט מהיר לדיסק אך הפרמוט המהיר מתארך לזמן של פרמוט איטי ואז שהוא כביכול מתחיל לצרוב הוא לא מסיים. צריך לכבות את המחשב כדי לגרום לצורב להפסיק את עבודתו וכדי שאפשר יהיה להוציא את הדיסק. ניסיתי את הצורב על 3 מחשבים ובכולם אותה תוצאה - בכולם עם כבל UDMA 100. יש לציין שדיסקים מסוג DVD+RW הוא צורב בלי בעיה וגם כל שאר הדיסקים, רק הבעיה עם DVD-RW וגם כשהוא מנסה לפרמט אותו הוא עושה רעשים מוזרים כאילו הדיסק לא מסתובב טוב. לא מותקנות שום תוכנות וירטואליזציה כמו אלכוהול 120 או דאמון טולס שעלולות להפריע ל…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ניראה לי ההרדיסק נידפק אני מחבר אותו הוא עובד אני מרגיש ושומע אבל אבל המחשב לא מזהה אותו......... בבקשה תעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אחרי קריאה מעמיקה של ביקורות בפורום והסטיקי של הצורבים המומלצים צומצמה הרשימה לשלושה הבאים: 1. Pioneer DVR-112 2. LiteOn 20A1P 3. LG GSA-42 מה שאני צריך זה צריבה איכותית גם בCD וגם בDVD (מהירות הצריבה פחות משמעותית) והיכולת להתמודד עם מדיות לא איכותיות כיוון שרוב העבודה תהיה לגיבוי תמיכה בטכנולוגיות חדשות לא מעניינת אותי וגם קריאת DVD מקורי לא ממש חשובה. איזה צורב יתן את התמורה ההולמת ביותר לדרישותי?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה שלי וכל התוכנות יושבים על כונן IDE רגיל ואני מוסיף כונן SATA האם אפשר להעביר את ההתקנה מIDE וכונן SATA או מאני מוכרח להתקין WIN מחדש?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
העברתי 2913665024 בתים באותו כונן (בין פארטישן אחד למשנהו) בזמן של 65109 ms והתוצאה היא: Transfer Rate: 42.677 MB/s. האם זה טוב/רע? [EDIT] שכחתי לציין: WD 160GB 7200RPM 8MB CACHE ATA
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
כשהוא קורא דיסקים הוא טוחן לי תשכל זה בלתי נסבל כשאני נוגע בכונן זה מפסיק.. יכול להיות שמשהו שם רופף? וגם לוקח לו הרבה זמן עד שהוא פולט את הדיסק אחרי צריבה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני משתמש בדיסק קשיח כבר 5 שנים ואני חושש שמשהו קורה לו יש סיכוי שמשהו יקרה לו בגלל שהמחשב דלוק כל היום ואני לא מכבה אותו? אתם יכולים גם לענות על השאלה ששאלתי במקום אחר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258212.0 תודה למי שידע לענות
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש. קראתי את סטיקי המומלצים כדאי לנסות להבין איזה צורב DVD מומלץ לי לקנות למחשב, וראיתי שהצורבים מחולקים לשני סוגים - SATA ו-PATA. השאלה היא - האם יש עדיפות כלשהי לקחת צורב SATA, או שחוץ משיטת חיבור שונה אין שום בשורה חדשה עם הצורבים האלו, ואין לי מה להתחשב בצורת החיבור כשאני בא לקנות צורב, אלא בתכונותיו של הצורב בלבד?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח בבקשה לקבל ביקורת בכללי על החברה TEAC, איך היא עם צורבים? אמינה? או שהצורבים מתחילים לעשות בעיות אחרי שנה+- כמו אלו של NEC. וספציפית, הצורב TEAC DV-W518GM הוא חדש יחסית?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
איזה כונן קשיח יותר טוב ...? 1. WD3200KS Western Digital 320GB Sata II 2. Seagate Barracuda 320GB 7200 SATA II 16MB ST3320620AS אם מאוד חשוב לי השקט כדאי להתפשר על 250 או שמא אחד מהאפשרויות הנ"ל יכול להתאים לי ...?!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, איני מבין הרבה בחומרה ואיני מכיר את השוק כיום. האם מישהו יכול להמליץ לי על צורב חיצוני (dvd) אמין וטוב במחיר סביר- ואיכן שווה לקנות.... תודה רבה (וסליחה על הבורות)
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני ממש לפני קניית צורב dvd ורציתי להתייעץ לגבי צורב חיצוני SE-S184 (של Samsung). אני ממש אשמח אם מישהו יכול לתת חוות דעת - כי אני לא הכי מבין בזה.... תודה רבה... ואם לא לקנות את זה - אז אשמח לקבל המלצה...
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן DVD פילפס מדגם DV5016L2 הכנון עובד יפה מאד אבל לא מזהה דיסקים של 8.5 גיגה.למישהו יש פיתרון לעניין??? חיפשתי באתר של פילפס והוא בגרמנית ובגוגל לא מצאתי כלום. אשמח לקבל עצה.תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-