אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני לא כזה מבין בחיבורי SATA (אני מהדור היותר מיושן של ה IDE) על כל פנים אני מניח שזה חיבור שונה מחיבור SATA של הארדיסק. בכל מקרה קיבלתי את הצורב בלי שום כבלים , בלי כלום. איזה כבל אני צריך לקנות (אם אפשר גם תמונה שלו זה יעזור) ואיפה אני מחבר אותו בלוח אם ? תודה אוקיי אני חושב בערך שהבנתי. יש חיבור SATA רגיל קטן שזה סבבה יש ויש חיבור SATA גדול יותר שזה המקביל של המקור חשמל מהספק ב IDE. על כל פנים במחשב הזה יש לי רק כבל 1 כזה של חיבור לחשמל SATA וזה מחובר להארדיסק (בא מהספק כוח) איך לעזאזל אני משיג חיבור כזה ולאן אני מחבר אותו ?!
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
איזה כונן קשיח יותר טוב ...? 1. WD3200KS Western Digital 320GB Sata II 2. Seagate Barracuda 320GB 7200 SATA II 16MB ST3320620AS אם מאוד חשוב לי השקט כדאי להתפשר על 250 או שמא אחד מהאפשרויות הנ"ל יכול להתאים לי ...?!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מבצע יומי נהדר נוסף מבית פלטפורמת המסחר המקוונת הענקית יהיה זמין רק לחצי היממה הקרובה - ומשום שחלק מהמחירים הם הנמוכים ביותר מאז ומעולם, כנראה שלא תרצו להחמיץ אותולכתבה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום זקוק לעזרה בין הדגם LG-H80-DVDRW-X20שציינתי שהוא גם צורב SATA -ביכלל יש כזה צורב{קיבלתי את הדגם מאייבורי} לבין הדגם X18-LG-GSA-H62N מי מבין שניהם עדיף -מבחינת אמינות והאים תוכלו למליץ על צורב אחר,אם יש צורך המון תודה אגב עבור מחשב חדש . איציק
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
עשיתי בכונן הזה שימוש לפני איזה שבועיים והכול עבד בסדר ועכשיו פתאום יום בהיר אחד אני בא לעשות ריסט למחשב והווינדואס מציג לי הודעה שגיאה : WINDOWS - DIVE NOT READY THE DRIVE IS NOT READY FOR USE ; ITS DOOR MAY BE OPEN. PLEASE CHECK DRIVE A: AND MAKE SURE THAT A DISK IS INSERTED AND THAT THE DRIVE DOOR IS CLOSED קיצר אני לא מבין מה הולך כאן שפתאום הכונן הקטן לא עובד והמנורה הקטנה גם לא עובדת הוא פשוט לא מנסה אפילו לקקרוא.. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הוא מציג מפרט כמו של הלייט און והוא IDE, רציתי שתתנו את דעתכם על הצורב הנ"ל בבקשה. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 8.05.2007 בשעה 20:32:04 מצטער על ההקפצה..הגיע לעמוד שני ואפילו לא תגובה אחת... בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כרגע המחיר הכי זול שמצאתי הוא 1600 שקל באמזון ארהב אשמח אם יש מחיר נמוך יותר
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
- 1 follower
-
-
כמובן ששני הכוננים יהיו מפורמטים כ-NTFS.
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
האם המתח של כונני SATA הוא רגיל או מיוחד כמו של CD ? תודה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
בקר חדש לשוק הביניים אמור להעניק מהירויות העברה רציפות של מעל ל-10,000MBps מבלי להזדקק לאמצעי קירור אקזוטיים מתקדמיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי להרחיב את המחשב שלי,כרגע יש לי 120 ואני רוצה הרבה יותר תראו אני לא מבין כלום על הארדיסקים אבל אני רואה שיש פה די מומחים,אז אני אשמח לקבל הצעות על הארדיסקים בנפחים האלה ועוד שאלה קטנה, זה יעמיס על המחשב שיש עליו 320 או שזה לא משנה ?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הצורב פיוניר 111D בקשר לסריקה,אני יודע שבLG בודקים על X8 ובNEC בודקים על X5 מה עושים במקרה של צורב פיוניר? תודה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מה הסיבה שסדרת 455X עולה יותר מסדרת 457X בחנויות בארץ? האם יש לי ממה לחשוש כשאני בא לקנות את ה-4571? כמו כן, האם יש ממה להירתע מכך שמוכרים את צורבי NEC רק כ-bulk\oem?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי דיסקט עם מידע מאוד חשוב. עכשיו, כשאני מכניס את הדיסקט לכונן ומנסה להיכנס אליו, הווינדוס רושם לי שהוא צריך איתחול. איך אני משחזר את המידע? זאת עבודה מאוד חשובה לבצפר ואין גיבוי, זה דחוף מאוד.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
משהו יודע איפה אפשר להשיג היום את הצורב מדגם LH-20A1P של Lite-On??? אם אפשר במחיר הכי זול שיש!! תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הכל חוץ מ NEC (מעדיף יותר לכיוון ה-LG) תמליצו על דגם והכל תודה...
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין: WD3200KS Western Digita - 575 WD3200YS Western Digital - 625 שמצדיקם את הפרש המחירים ? ה - KS הוא בממשק SATA 2 אבל זה לא אמור להיות יותר טוב מ - SATA 1 ? חוץ מזה אני לא רואה הבדלים, אז למה ה - YS בכל זאת יותר יקר?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אחרי קריאה מעמיקה של ביקורות בפורום והסטיקי של הצורבים המומלצים צומצמה הרשימה לשלושה הבאים: 1. Pioneer DVR-112 2. LiteOn 20A1P 3. LG GSA-42 מה שאני צריך זה צריבה איכותית גם בCD וגם בDVD (מהירות הצריבה פחות משמעותית) והיכולת להתמודד עם מדיות לא איכותיות כיוון שרוב העבודה תהיה לגיבוי תמיכה בטכנולוגיות חדשות לא מעניינת אותי וגם קריאת DVD מקורי לא ממש חשובה. איזה צורב יתן את התמורה ההולמת ביותר לדרישותי?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
לא בטוח שזה המקום...אבל יש לי שאלה קצת מוזרה.. יש ברשותי מחשב ישן (פנטיום ) ללא יציאת USB שעליו מותקן WIN98. המחשב הוא לצורך משהוא ספציפי שמחייב סביבת עבודה שתומכת DOS ולכן הוא כזה ישן בכל מקרה...למחשב זה יש רק כונן דיסקטים רגיל שאלתי האם יש דרך זולה לחבר DISK ON KEY למחשב כזה...יש לו כל מיני יציאות ישנות ...אולי יש איזה מתאם פשוט שמאפשר חיבור של DISK ON KEY והאם בכלל WIN98 ידע לזהות משהוא כזה ??? או צריך להתקין משהוא בשביל שיזהה... בכל מקרה האם יש מישהוא שיודע על דרך לעזור לי ...אשמח :-)
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה שלי וכל התוכנות יושבים על כונן IDE רגיל ואני מוסיף כונן SATA האם אפשר להעביר את ההתקנה מIDE וכונן SATA או מאני מוכרח להתקין WIN מחדש?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן DVD פילפס מדגם DV5016L2 הכנון עובד יפה מאד אבל לא מזהה דיסקים של 8.5 גיגה.למישהו יש פיתרון לעניין??? חיפשתי באתר של פילפס והוא בגרמנית ובגוגל לא מצאתי כלום. אשמח לקבל עצה.תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום חברה קיבלתי לידי היום הר דיסק נייד בתוך קופסה כזאת עכשיו קיבלתי אותו ללא שום קבלים מאחורה יש את ה USB שיש לי בבית וחיברתי ללא בעיה אבל יש גם חיבור DC IN שקבל בצורה כזאת אין לי זהו חיבור חובה? איך נראה הקבל הזה מאיפה אפשר לקנות?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD (האמת שאני קונה 2 כי הקודם שלי לא רוצה לצרוב יותר).. אני מחפש משהו זול ומשהו שיש בKSP או SKYPC כי החנויות די קרובות אלי לבית, ואני חייב צורב בצבע שחור ככה שהבחירה שלי היא: ?NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black? שעולה 200 שקל ?Sony DVD±R DWG120A x16 Dual Layer (Black)? ?LG DVD±R GSA-H10A x16 Dual Layer x8 (Black שעולה 215 שקל SONY DWQ30 DVD±R/RW X16 שעולה 189 שקל ?LiteOn SHW-160P6S x16 Black שעולה 230? ?PIONEER A110 DVD±RW Black? שעולה 225 מבחינתי כמה שיותר זול יותר טוב, עד עכשיו היה לי את ה SONY DRU700A שהוא היה צורב טוב אין לי תלונות אבל יום בהיר אחד (שלשום בערך..) הוא הפסיק לצרוב למחצה ומאז לא הצלחתי לצרוב שום דיסק והוא סך הכל בן כמעט שנתיים ולא צר…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
בניגוד לקודם שביקש, אני חייב דגם SATA (או SATA2). תקציב לא משנה במקרה הזה אני מניח, אבל עד 280 ש"ח, שיהיה פנימי, תמיכה ב-Dual Layer, כמה שיותר שקט. אה, ושיהיה לבן ;D תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD עם לוח אם של MSI. מותקן אצלי כונן קשיח של WD 80 GB SATA. רכשתי כונן נוסף של 160 GB ושאלתי היא כזו: הבנתי שכדי להתקינו אני אנתק את הכונן הקיים(שעליו מותקנת מערכת ההפעלה וכל הקבצים האחרים), אחבר את החדש, אתקין עליו את מערכת ההפעלה ולאחר מכן אחבר את הקודם(של ה 80 GB). קודם כל האם עלי בזמן ההתקנה של החדש להתקין דרייבר דרך הפלופי(פרוצדורה שלא עשיתי מידי פעם שפירמטתי), ושאלה שנייה האם לא תהיה התנגשות נתונים בין הקיים לחדש? כמו כן יש לי שני צורבים, כונן פלופי ואת הקשיח הראשון. האם אני צריך לנתק אחד מהם? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-