אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. יש ברשותי צורב lg h10n שבעזרתו צרבתי אימייג'ים על דיסקים דו שכבתיים. לאחרונה החלטתי לבדוק ולהתקין את אחד הדיסקים שצרבתי אך להפתעתי הצורב זיהה את דיסק כדיסק סידי ריק(cd blank) אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה. הקושחה הינה 1.03, החיבור הינו SATA1 בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אפילו נורית שלו לא נידלקת האם יש משהו שניתן לעשות.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
רכשתי HD של SATA2 אבל משום מה יש לי רק חיבור אחד מהסוג שרואים בצד שמאל בתמונה והוא כבר בשימוש ע"י HD SATA2 אחר.. אבל יש לי עוד הרבה חיבורים לבנים שאפשר לחבר ל HD IDE רגיל.. איך אוכל לחבר את HD ה-SATA 2 השני שלי ?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות raptor 36 gb, אבל חושש שהוא מפיק רעש וויברציות נוראיות...למישהו יש כאן דיסק כזה ויכול לתאר?
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P5-s800vm של Asus. יש לו 2 כניסות Sata. 1. האם לשניהם ניתן להרכיב Sata2 ואם כן, אז לאיזה מהם, לזה שקרוב למרכז או לשני? 2. האם בהתקנת Win -שדורש ממני F6, זה בגלל הלוח אם או בגלל ה- HD?? 3.האם בכל HD של Sata צריך ללחוץ על F6 בהתקנת Windows או שזה תלוי בלוח אם שלי?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
לי אישית אין שום בעיה עם צורבי נק, המלצתי לחבר שלי ללכת על ה 3550, דיסק ראשון שהוא צרב (וורבטים) עבר בהצלחה במהירות 16X, יתר הדיסקים (4 במספר) כולם נכשלו עם השגיאה שבכותרת. הוא ניסה לצרוב במהירויות 12X ו 8X ועדיין אותה הבעיה. לפני שאני קופץ אליו לברר לעומק מה הבעיה, אולי מישהו התנסה עם הבעיה הספציפית הזו ויכול לזרוק איזה טיפ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
היי זאת ההודעה הראשונה שלי אז אני מיצטער מראש על כל טעות בקשר להודעה אם יש כזאת! לפני הכול זה המפרט שלי: amd 64 3000 gigabyte ga-k8nf wd 120gb sata1 ati x600 256mb 1.בנוגע לדיסק קשיח יש לי כמה שאלות ניגמר לי המקום אז אני קונה דיסק קשיח sata1(הלוח לא תומך בsata2) של wd השאלה שלי היא איזה דרכים יש "לנקות" את הדיסק(הישן)...דרך אגב הכונן מחולק ל 2 אחרי שביררתי מה לוקח את המקום בכונן גיליתי למשל שיש לי תיקיה ב-local setting בשם-temp ב-c ,האם לימחוק? 2ראיתי האת הצורבים המומלצים שלכם,ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הצורב dvd הזה של lg- GSA-H20L תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן והוא בא עם קורא כרטיסים מובנה במקום כונן הדיסקטים. עכשיו,יהיה לי בקרוב כרטיס זיכרון mini sd, ורציתי לדעת האם אפשר להכניס אותו לקורא הכרטיסים. אני לא רוצה לנסות ואז הכרטיס יהרס. לפי מה שכתוב על הקורא כרטיסים הוא קורא: ms/pro/duo cf/microdrive sd/mmc sm אם כתוב sd הוא יתמוך גם ב-mini?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז הצורב הישן שלי החליט שנמאס לו והפסיק לעבוד, אני מעוניין לקנות צורב DVD חדש. הבעיה היא שהלוח שלי הוא מאוד מאוד ישן ואין לי מושג איזה חיבורים יש לי עליו. הלוח הוא Asus P4S533-X. אני צריך לדעת איזה סוג של צורב DVD אני אוכל להרכיב עליו. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הייתי בקספ על מנת לרכוש דיסק חיצוני 500GB. למוכר היו 2 הצעות my book essential2 של W.D במחיר 575 ו- .FreeAgent Desktop של Segate במחיר 550. המוכר דווקא המליץ על הזול מבנהם, דבר שבלבל אותי ולכן לא קניתי. מה אתם ממליצים? איזה דיסק לקנות?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש בנוסף לאחד שכמובן יש לי והוא המאסטר. כשחיברתי את ההארד דיסק החדש בתור סלייב הוא לא הופיע לי בתור התקן שהמחשב מזהה אך בתוכנת אברסט הוא מופיע בתור הארד דיסק שקיים במערכת. מה עשיתי לא נכון או על איזה שלב דילגתי ?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מישהו התנסה באחת מן הטכנולוגיות ? יכול לתת המלצה או ביקורת ? רכשתי צורב עם Label Flash של NEC ואני לא מוצא דיסקים לצורב הזה. מישהו ניסה כאן להשתמש בדיסקים של LS בצורב LF ? מה דעתכם תהיה התוצאה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
בניגוד לקודם שביקש, אני חייב דגם SATA (או SATA2). תקציב לא משנה במקרה הזה אני מניח, אבל עד 280 ש"ח, שיהיה פנימי, תמיכה ב-Dual Layer, כמה שיותר שקט. אה, ושיהיה לבן ;D תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אוקיי, אז כמו שאמרתי - אני רוצה לשים את ה HD הישן שלי, שיש בו WIN XP במחשב של אחי, שיש לו כרגע גם HD עם WIN XP... תהיה בעיה או התנגשות? איך המחשב יעבוד עם 2 מ''ה?? תודה חבר'ה...
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היי, אני קונה כונן חדש, גדול ויפה עכשיו יש לי שני כוננים, אחד 12 ואחד 40, אני רוצה לדעת איך אני מעביר את כל המידע שבכוננים לכוננים החדשים(יהיו שתיים, ואני רוצה שהם בדיוק יהיו אותו הדבר...אפילו אות). קניתי ראפטור אחד ו300GB... תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום... איך אני יכול לחלק הארד דיסק אחרי שהתקנתי וינדוס ??? תודהה
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
ב200 ש"ח אפשר לקנות משהו נורמלי? וצרבתי דיסקים DVD -R יש לי כונן DVD של טושיבה והוא עובד מצויין אבל את הדיסקים האלה הוא לא קורא.. למרות שהדיסקים תקינים בדקתי אצל מישהו.. יש תוכנה או משהו שיכול לתאר בדיוק איזה פורמטים הDVD שלי מסוגל לקרוא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
ניראה לי ההרדיסק נידפק אני מחבר אותו הוא עובד אני מרגיש ושומע אבל אבל המחשב לא מזהה אותו......... בבקשה תעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
ראיתי שלהרבה כונני DVD יש מהירויות שונות.. איזו מהירות הכי מומלצת לכונן DVD? וגם איזו חברה טובה לכוננים האלו? תודה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני צריך הארדיסק טוב ואמין 160-250 ג"ב עלות עד 350 ש"ח :s05:
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
חיברתי 2 כונני Seagate 250GB ב RAID0, הגדרתי בביוס הכל טוב ויפה, הורדתי מאתר MSI את הדרייבר ל Floppy, התחלתי להתקין וינדוס ולאחר שהתקנתי את 2 הדרייברים הדרושים (RAID ו Mass storage) הנדרשים בלוח אם זה, אני מקבל את המסך הכחול האימתני (ממש אחרי שההתקנה מציינת למטה Starting windows. הלוח MSI P6NMG, מערכת ההפעלה WINXP SP2. אני תקוע וכותב ממחשב אחר,צריך את עזרתכם כי נואשתי...
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
החלטתי להרחיב את המחשב שלי,כרגע יש לי 120 ואני רוצה הרבה יותר תראו אני לא מבין כלום על הארדיסקים אבל אני רואה שיש פה די מומחים,אז אני אשמח לקבל הצעות על הארדיסקים בנפחים האלה ועוד שאלה קטנה, זה יעמיס על המחשב שיש עליו 320 או שזה לא משנה ?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
בזמנו קניתי את הצורב LG H10N , משהו זוכר אם הוא תומך במידיות Double Layer ? (8.5GB
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום קניתי צורב חדש שמחובר למחשב שלי באמצעות usbהצלחתי לצרוב איתו קבצים מתוך המחשב ועשות גיבוי אבל כשניסיתי לצרוב מוזיקה מתוך דיסק on key הוא הודיע לי שנכשל (לאחר שהוריד את מהירות הצריבה) בחלק מהפעמים הוא פשוט נתקע ולא תקדם בצריבה . אני משתמש בנרו 6 מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה ?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם. לקחתי את הצורב הזה מחבר שלי שקנה אותו בזמנו אך לא השתמש בו בכלל, אז הוא כמו חדש. הבעיה שלי איתו היא שהוא לא ממש מצליח לצרוב על מדיות מסוג DVD-RW התוכנה כותבת שהוא מבצע פירמוט מהיר לדיסק אך הפרמוט המהיר מתארך לזמן של פרמוט איטי ואז שהוא כביכול מתחיל לצרוב הוא לא מסיים. צריך לכבות את המחשב כדי לגרום לצורב להפסיק את עבודתו וכדי שאפשר יהיה להוציא את הדיסק. ניסיתי את הצורב על 3 מחשבים ובכולם אותה תוצאה - בכולם עם כבל UDMA 100. יש לציין שדיסקים מסוג DVD+RW הוא צורב בלי בעיה וגם כל שאר הדיסקים, רק הבעיה עם DVD-RW וגם כשהוא מנסה לפרמט אותו הוא עושה רעשים מוזרים כאילו הדיסק לא מסתובב טוב. לא מותקנות שום תוכנות וירטואליזציה כמו אלכוהול 120 או דאמון טולס שעלולות להפריע ל…
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-