אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
המחשב השני שלי מלפני 4 שנים, והחיבור של ההארד דיסק הוא IDE אני צריך המלצה להארד דיסק כזה מIQPC, הגודל שיהיה בין 120-250 והתקציב עד 400.. זה תלוי ביחס של עלות-תמורה הגודל/תקציב לא קריטיים העיקר שיהיה אמין.. תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
צרבתי אידה 500 מ"ב של תמונות, אבל כשהעברתי את הדיסק לנגן, המחשב אומר שהוא לא מזהה אותו/הדיסק corrupted (צרבתי בנרו) מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P5-s800vm של Asus. יש לו 2 כניסות Sata. 1. האם לשניהם ניתן להרכיב Sata2 ואם כן, אז לאיזה מהם, לזה שקרוב למרכז או לשני? 2. האם בהתקנת Win -שדורש ממני F6, זה בגלל הלוח אם או בגלל ה- HD?? 3.האם בכל HD של Sata צריך ללחוץ על F6 בהתקנת Windows או שזה תלוי בלוח אם שלי?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שאם ארכוש דיסק קשיח חיצוני USB 2 .אני אתקשה לראות בו סרטיי בלו ריי ולכן כדאי לקנות עם התקן יותר מהיר האם הוא צודק?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם הארדיסק בנפח 160 ג'יגה... אחרי שפירמטתי את כל הכוננים ועשיתיפרטישן אני רואה שבכונן D ששמתי בו 45 ג'יגה יש מקום בשימוש 21 ג'יגה ורק כל השאר זה ריק... ואפילו עוד לא התקנתי כלום... מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה לכל העוזרים, שמעון
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
עשיתי בנורטון מג'יק MERGE(CELLS) PARTITION לכונן D: שיעבור לC: וקיבלתי הפתעה לא נעימה כונן D: שלי נמחק טוטאלית עם מלא מלא חומר חשוב.. אני ממש צריך את החומר הזה שנמחק האם יש דרך לעשות זאת? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן והוא בא עם קורא כרטיסים מובנה במקום כונן הדיסקטים. עכשיו,יהיה לי בקרוב כרטיס זיכרון mini sd, ורציתי לדעת האם אפשר להכניס אותו לקורא הכרטיסים. אני לא רוצה לנסות ואז הכרטיס יהרס. לפי מה שכתוב על הקורא כרטיסים הוא קורא: ms/pro/duo cf/microdrive sd/mmc sm אם כתוב sd הוא יתמוך גם ב-mini?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות כונן נייד ולעבוד איתו על 2 מחשבים. אני רוצה שיהיה קטן פיזית ככל האפשר ויעבוד דרך ה USB ללא ספק כח. יש המלצות? המחשבים חדשים למדי, האם עבודה על הכונן תהיה איטית משמעותית מהעבודה על כונני המחשב? בתודה וברכה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי את הדגם WD1600JS, ובו יש ג'אמפר שמאפשר להוריד את המהירות ל1.5 Gb/s. גם בזה יש את האפשרות הזאת? כי אני עובד עם בקר שהופך SATA לIDE, וזה יכול לעבוד רק בקצב הנ"ל.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום. לקרוב משפחה שלי היה מחשב ישנן ובו הכונן שאני מדבר עליו רציתי לדעת אם זה כונן קשיח רגיל או שהוא לשרתים או משהו מיוחד מפני שהצורה שלו שונה מהכוננים הקשיחים שרואים ביום יום... בנוסף לא רשום עליו את הנפח שלו.. מישהו יודע כמה יש לו ב GB? שבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
האם קיים הבדל בביצועים בחיבור שני דיסקים זהים בSATA לעומת חיבור דיסק בודד (לא RAID)? נניח כונן אחד: מערכת הפעלה ותוכנות למינהם כונן שני: משחקים + pagefile אני ארגיש שיפור לעומת זה שהכל יהיה זרוק על כונן יחיד?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
דגם ה-Rocket X5 יוכל להגיע למהירות רציפה של 12,400MBps כאשר יצטרף אל מועדון הדגמים הזמינים בשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
- 1 follower
-
-
בעצם השאלה בכותרת אני מתכנן לקנות מחשב חדש [מעבד QUAD] ורציתי לשאול אם הדיסק קשיח שלי [WD 250] יתמוך ויעבוד נורמלי עם לוח אם חדש מהדור האחרון ואם הוא יעבוד - הוא יעבוד בדיוק כמו שהוא צריך לעבוד ובלי הגבלות מסוימות? תודה
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
בניגוד לקודם שביקש, אני חייב דגם SATA (או SATA2). תקציב לא משנה במקרה הזה אני מניח, אבל עד 280 ש"ח, שיהיה פנימי, תמיכה ב-Dual Layer, כמה שיותר שקט. אה, ושיהיה לבן ;D תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום וברכה קניתי הרד דיסק WD 250 GB 16 MB-BUFFER SATA2 במחיר מוזל (470 ש"ח) ועוד לא קיבלתי אותו ויש לי אפשרות לשנות הסיבה היא שבגלל שקניתי לוח אם תומך קונרו אוטמטית חשבתי שהוא תומך ב SATA2 אבל הוא לא הלוח הוא ASROCK 775 VSTA ULTRA השאלה היא האם כמו בזכרונות שהיה אפשר להלביש 400MHZ DDR על SLOT של 333MHZ DDR אפשר גם לחבר SATA2 ל חיבור SATA1 אמנם ללא שיפור בביצועים אבל עדיין יעבוד רגיל בתודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
בואו להתרשם מעוד סט של מוצרים משתלמים במיוחד מחנויות מקוונות שונות של אמאזוןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי זיכרון נייד של SanDidk Cruzer micro 8GB עכשיו הבעיה היא שמערכת הקבצים היא FAT32 ואני לא יכול להעביר קבצים כמו משחקים שהם יותר מ4 GB אפשרי לשנות את זה למערכת קבצים NTFS אם אפשרי אז איך? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מבצע יומי נהדר נוסף מבית פלטפורמת המסחר המקוונת הענקית יהיה זמין רק לחצי היממה הקרובה - ומשום שחלק מהמחירים הם הנמוכים ביותר מאז ומעולם, כנראה שלא תרצו להחמיץ אותולכתבה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי HD של SATA2 אבל משום מה יש לי רק חיבור אחד מהסוג שרואים בצד שמאל בתמונה והוא כבר בשימוש ע"י HD SATA2 אחר.. אבל יש לי עוד הרבה חיבורים לבנים שאפשר לחבר ל HD IDE רגיל.. איך אוכל לחבר את HD ה-SATA 2 השני שלי ?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
קניתי,חיברתי.זה מה שמופיע לי.האם יש טעם לעדכן או שזה יפגום באחריות,או שאני לא ארגיש שום הבדל בצריבות.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הצורב פיוניר 111D בקשר לסריקה,אני יודע שבLG בודקים על X8 ובNEC בודקים על X5 מה עושים במקרה של צורב פיוניר? תודה
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם: עד היום לא היה לי צורב DVD, ואני חושב לקנות את ה LG GSA-H30N . אם למישהו יש ניסיון איתו - אני אשמח לשמוע אם הוא קל להתקנה, ואם יש איתו איזשהן בעיות. חוץ מזה, ראיתי שהוא מגיע בלי תוכנה מצורפת. יש לי nero 5.5 מותקן - אפשר להשתמש בו כדי לצרוב DVD? אם לא - באיזה תוכנה כדאי להשתמש? תודה מראש לכל המגיבים
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים אחד נייד והשני נייח, יש לי מספר דיסקים של dvd שצרבתי בעבר ואף אחד מהמחשבים לא מזהה אותם, כאשר אני מכניס אותם לכונן בשני המחשבים המחשב מזהה אותם כדיסק ריק ונותן לי את האפשרות לצרוב עליהם. כאשר אני מכניס אותם לdvd שמחובר לטלויזיה אני כן רואה ויכול להפעיל את הקבצים שצרבתי עליהם. למה המחשבים לא מזהים את תכולת הדיסקים?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם...... מזמן לא הייתי כאן בפורום והיום נזקקתי לעזרה. אני מחפש צורב DVD חיצוני למחשב התקציב לקניה זה עד 500-600 שקל. אם אפשר כמה שיותר דחוף כי אני רוצה להזמין אותו כבר היום. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
חשוב לי שהוא יהיה שקט, הצורב שיש לי כרגע יותר מדי רועש אפילו שרק צופים ב - DVD. מישהו חיפש במיוחד צורב שקט ומצא?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-