עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by SandLegion,

העברתי 2913665024 בתים באותו כונן (בין פארטישן אחד למשנהו) בזמן של 65109 ms והתוצאה היא: Transfer Rate: 42.677 MB/s. האם זה טוב/רע? [EDIT] שכחתי לציין: WD 160GB 7200RPM 8MB CACHE ATA

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  2. Started by lowlow1001,

שלום וברכה קניתי הרד דיסק WD 250 GB 16 MB-BUFFER SATA2 במחיר מוזל (470 ש"ח) ועוד לא קיבלתי אותו ויש לי אפשרות לשנות הסיבה היא שבגלל שקניתי לוח אם תומך קונרו אוטמטית חשבתי שהוא תומך ב SATA2 אבל הוא לא הלוח הוא ASROCK 775 VSTA ULTRA השאלה היא האם כמו בזכרונות שהיה אפשר להלביש 400MHZ DDR על SLOT של 333MHZ DDR אפשר גם לחבר SATA2 ל חיבור SATA1 אמנם ללא שיפור בביצועים אבל עדיין יעבוד רגיל בתודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  3. כמובן ששני הכוננים יהיו מפורמטים כ-NTFS.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by yonamor,

צרבתי סרט dvd על מדיית dvd-r של teac בצורב nec ובתוכנת nero . צפיתי בדיסק הצרוב ב dvd הביתי, בימים הראשונים הדיסק הצרוב עבד חלק וכעבור כמה ימים הסרט מקרטע ומאוחר יותר הסרט נעצר לגמרי. משיהו יכול להסביר לי בבקשה מה הבעייה כאן?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by aviran_n,

הוא מציג מפרט כמו של הלייט און והוא IDE, רציתי שתתנו את דעתכם על הצורב הנ"ל בבקשה. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 8.05.2007 בשעה 20:32:04 מצטער על ההקפצה..הגיע לעמוד שני ואפילו לא תגובה אחת... בבקשה...

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by DL,

אני מחפש צורב DVD אבל אין לי מושג מה זה כל ה R+ וה R- וכו' , מישהו יכול אולי להסביר לי, או לקשר אותי למדירך שיגיד לי מה הם אומרים? בעיקרון הצורב הוא רק בשביל לצרוב סרטים ל Pioneer 383 ואולי גם קצת ל PS2, איזה אפשרות חשוב שתהיה לי?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by ohadge,

יש לי מחשב AMD עם לוח אם של MSI. מותקן אצלי כונן קשיח של WD 80 GB SATA. רכשתי כונן נוסף של 160 GB ושאלתי היא כזו: הבנתי שכדי להתקינו אני אנתק את הכונן הקיים(שעליו מותקנת מערכת ההפעלה וכל הקבצים האחרים), אחבר את החדש, אתקין עליו את מערכת ההפעלה ולאחר מכן אחבר את הקודם(של ה 80 GB). קודם כל האם עלי בזמן ההתקנה של החדש להתקין דרייבר דרך הפלופי(פרוצדורה שלא עשיתי מידי פעם שפירמטתי), ושאלה שנייה האם לא תהיה התנגשות נתונים בין הקיים לחדש? כמו כן יש לי שני צורבים, כונן פלופי ואת הקשיח הראשון. האם אני צריך לנתק אחד מהם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by Dubek,

שלום. יש לי הארד דיסק שהיה מחובר למחשב ישן, והוא הפסיק לעבוד משום מה. כשאני מנסה לחבר אותו, מידי פעם המחשב מזהה שקיים הארד דיסק, אבל הוא לא פועל. האם ההארד-דיסק מת, או שיש עוד סיכוי להצלה?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  9. חשבתם שה-Samsung 980 Pro היה מהיר? הדגם החדש מיועד להשאיר אבק לו ולכל המתחרים האחרים בסביבהלכתבה

10. Started by penny1,

לא בטוח שזה המקום...אבל יש לי שאלה קצת מוזרה.. יש ברשותי מחשב ישן (פנטיום ) ללא יציאת USB שעליו מותקן WIN98. המחשב הוא לצורך משהוא ספציפי שמחייב סביבת עבודה שתומכת DOS ולכן הוא כזה ישן בכל מקרה...למחשב זה יש רק כונן דיסקטים רגיל שאלתי האם יש דרך זולה לחבר DISK ON KEY למחשב כזה...יש לו כל מיני יציאות ישנות ...אולי יש איזה מתאם פשוט שמאפשר חיבור של DISK ON KEY והאם בכלל WIN98 ידע לזהות משהוא כזה ??? או צריך להתקין משהוא בשביל שיזהה... בכל מקרה האם יש מישהוא שיודע על דרך לעזור לי ...אשמח :-)

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  11. Started by Psy,

אני לא כזה מבין בחיבורי SATA (אני מהדור היותר מיושן של ה IDE) על כל פנים אני מניח שזה חיבור שונה מחיבור SATA של הארדיסק. בכל מקרה קיבלתי את הצורב בלי שום כבלים , בלי כלום. איזה כבל אני צריך לקנות (אם אפשר גם תמונה שלו זה יעזור) ואיפה אני מחבר אותו בלוח אם ? תודה אוקיי אני חושב בערך שהבנתי. יש חיבור SATA רגיל קטן שזה סבבה יש ויש חיבור SATA גדול יותר שזה המקביל של המקור חשמל מהספק ב IDE. על כל פנים במחשב הזה יש לי רק כבל 1 כזה של חיבור לחשמל SATA וזה מחובר להארדיסק (בא מהספק כוח) איך לעזאזל אני משיג חיבור כזה ולאן אני מחבר אותו ?!

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by Lirans,

היי יש לי במחשב אחד שני כוננים אופטיים של LG - אחד צורב רגיל והשני צורב דיוידי. במחשב נוסף יש לי כונן cdrom (בין כמה שנים ולמיטב ידיעתי לא קורא דיסקים טוב במיוחד) של איזו חברה לא ידועה. נתקלתי בדיסקים מסוימים ששני כונני הLG מתקשים במיוחד לקרוא ולעומתם הכונן במחשב הנוסף קורא את אותם דיסקים בלי כל בעיה. האם זה אומר שיש בעיית תאימות של דיסקים מסוימים עם כונני LG? הערה: בדקתי שני דיסקים מאותה תוצרת שצרבתי על צורב של LG פעם וניסיתי עכשיו לקרוא מהצורב שלי שגם הוא LG כאשר אחד מהדיסקים נקרא ללא בעיה והשני עם בעיה - בכונן הנוסף אין בעיה לקרוא את אותו דיסק שעושה בעיות בכונן הLG. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  13. היי!, אני רוצה לאחד שני הרדיסקים של סאטא 2 250 גיגה לאחד של 500 בRAID 0 , האים צריך שהם יהיו של אותה חברה או שאני יכול לקחת 1 מקסטור ו1 ווסטרן? תודה!

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  14. Started by leonchik1976,

יש לי 2 דיסקים זהים WD3200KS, אני רוצה לקנות דיסק נוסף, מה עדיף לקחת בשביל RAID, שלישי זהה WD3200KS, או WD3200YS?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  15. בעצם השאלה בכותרת אני מתכנן לקנות מחשב חדש [מעבד QUAD] ורציתי לשאול אם הדיסק קשיח שלי [WD 250] יתמוך ויעבוד נורמלי עם לוח אם חדש מהדור האחרון ואם הוא יעבוד - הוא יעבוד בדיוק כמו שהוא צריך לעבוד ובלי הגבלות מסוימות? תודה

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  16. Started by Dubek,

יש לי מחשב נייד של HP מסוג Presario 700. המחשב הזה היה מכבה את עצמו כל הזמן, אז פתחתי אותו כדי לנקות את המאוורר, והבעיה טופלה, אבל משום מה המחשב כבר לא מזהה את ההארד דיסק. מה שקורה הוא שאני מנסה להתקין ווינדוס, אבל ההתקנה אומרת לי שאין לי הארד דיסק מותקן. כל מה שעשיתי עם ההארד דיסק כשפירקתי את המחשב היה להוציא אותו ולהכניס אותו בחזרה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by Ashand,

האם החיבורים של HD SATA 2.5 מתאימים לחיבורים של 3.5 ? האם המתח של מערכת PC רגיל יתאים לי ל-HD של 2.5 ?? חבר שלי הרס לי תדיסק בלפטופ עשה מחיצות בלגנים והמסך נתקע בבוט אפ כשהוא מזהה את הפריימרי כדיסק שהוא יצר והוא לא בוטאבל (BOOTABLE) קיצר סיבך אני רוצה לחבר את ה-HD הנייד ל-PC ואז לפרמט ולתקן את מה שהוא עשה ואני צריך לדעת אם זה בסדר ובטוח לחבר אותו ל-PC...

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by oDot,

שלום. קניתי מחשב חדש עם 3200AAKS שבו גם יכנס הHD הישן שלי בגודל 200GB (גם כן של WD) שעובד עם IDE. רציתי לדעת איפה הכי כדאי להתקין את מערכת ההפעלה, למה דווקא שם, ואם לחלק למחיצות אז לאיזה גודל ולמה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  19. Started by Aner,

מה הסיבה שסדרת 455X עולה יותר מסדרת 457X בחנויות בארץ? האם יש לי ממה לחשוש כשאני בא לקנות את ה-4571? כמו כן, האם יש ממה להירתע מכך שמוכרים את צורבי NEC רק כ-bulk\oem?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by lidor_abo,

חברה אם המאוורר מוציא חום זה אומר שזה המאוור שמוציא אוויר?!

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  21. Started by sdsd,

קניתי מחשב לא מזמן והוא בא עם קורא כרטיסים מובנה במקום כונן הדיסקטים. עכשיו,יהיה לי בקרוב כרטיס זיכרון mini sd, ורציתי לדעת האם אפשר להכניס אותו לקורא הכרטיסים. אני לא רוצה לנסות ואז הכרטיס יהרס. לפי מה שכתוב על הקורא כרטיסים הוא קורא: ms/pro/duo cf/microdrive sd/mmc sm אם כתוב sd הוא יתמוך גם ב-mini?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by rasta22,

היי אנשים לפני שבועיים קניתי דיסק חדש של seagate baracuda 320 G התקנתי עליו וויסטה הכול טוב ויפה ועובד פתאום היום מסך כחול ומאז המערכת לא עולה המחשב לא מזהה את הארד דיסק אין לו זימן בביוס וגם בתחילת תהליך הפוסט הוא לא מזוהה יכול להיות שהדיסק הלך לי אחרי שבועיים ???? יש לציין שלפני חודש קניתי הראד דיסק של אותה חברה 250 ג'יגה והחזרתי אותו כי הוא היה מרעיש אז עכשיו 320 ג'יגה הולך אחרי שבועיים ??? מה עושים ? יש למישהו רעיונות למה הלוח ביוס לא מזהה לי את הדיסק ? אגב הארד דיסק SATA2 על לוח MSI מעבד קונרו 6300

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  23. מבצע יומי נהדר נוסף מבית פלטפורמת המסחר המקוונת הענקית יהיה זמין רק לחצי היממה הקרובה - ומשום שחלק מהמחירים הם הנמוכים ביותר מאז ומעולם, כנראה שלא תרצו להחמיץ אותולכתבה

24. Started by GeForce,

איזה כונן מהיר יותר 320AAKS או 500AAKS האם בכונן ה-500 זמני הגישה ארוכים יותר בגלל שהוא גדול יותר?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  25. מערכת ההפעלה שלי וכל התוכנות יושבים על כונן IDE רגיל ואני מוסיף כונן SATA האם אפשר להעביר את ההתקנה מIDE וכונן SATA או מאני מוכרח להתקין WIN מחדש?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים