עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מעוניין בכונן קשיח חיצוני 2.5 80GB עם גיבויי בלחיצת כפתור. המליצו לי על הדיסק של PHILPS עם שנתיים אחריות. התלבטתי לגבי WD 2.5 80 GB רק שבו אין גיבויי בלחיצת כפתור. מה דעתכם לגבי הכונן הזה? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8483194&type=2&product=1&= אשמח לתשובה יום נפלא

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  2. Started by sdsd,

קניתי מחשב לא מזמן והוא בא עם קורא כרטיסים מובנה במקום כונן הדיסקטים. עכשיו,יהיה לי בקרוב כרטיס זיכרון mini sd, ורציתי לדעת האם אפשר להכניס אותו לקורא הכרטיסים. אני לא רוצה לנסות ואז הכרטיס יהרס. לפי מה שכתוב על הקורא כרטיסים הוא קורא: ms/pro/duo cf/microdrive sd/mmc sm אם כתוב sd הוא יתמוך גם ב-mini?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. ב"ה מעצבן........ קניתי דיסק און קי חדש CRUZER contour 8GB העליתי עליו סרטים וצפיתי בDVD והכל עבד סבבה.. אחרי שהפעלתי סיסמא במערכת U3 הDVD לא זיהה את המכשיר.. חזרתי וביטלתי את הסיסמא, ו.......... שוב לא מזהה... מה לעשות??? תודה רבה מראש למי שיעזור לי עם זה.. יובל

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  4. אני לא מבין הוא לא מזהה לי דיסקים של דיוידי שצרבתי,מזמן וגם לא לפני הרבה זמן.הוא נמצא אצלי כבר חצי שנה והוא תמיד זיהה לי הכל. אני לא יודע מה קרה.הוא מזהה לי רק דיסקים רגילים.לא של דיוידי. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  5. Started by shirh,

אני צריך לעבוד על קבצי וידאו באוניברסיטה ובבית. חשבתי לקנות כונן חיצוני שעליו גם אוכל לערוך. אני עובד על מערכת XP PRO ובה 2 כוננים [לא רייד ] אחד לתוכנות ואחד לקובצי עבודה - 500G אבקש המלצותיכם הספציפיות ומחיר למשהו נייד ונוח [צריך עם מאוורר פנימי?] תודות

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  6. היי!, אני רוצה לאחד שני הרדיסקים של סאטא 2 250 גיגה לאחד של 500 בRAID 0 , האים צריך שהם יהיו של אותה חברה או שאני יכול לקחת 1 מקסטור ו1 ווסטרן? תודה!

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  7. Started by leonchik1976,

יש לי 2 דיסקים זהים WD3200KS, אני רוצה לקנות דיסק נוסף, מה עדיף לקחת בשביל RAID, שלישי זהה WD3200KS, או WD3200YS?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by nahonh,

מישהו יודע איך הצורב הזה : ?Philips DVD±RW x16 LightScribe? SPD6000BM הסתכלתי בסטיק של המומלצים וקצת דידפתי אחורה ואף אחד לא הזכיר את הצורב קישור: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2908

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by yakir8,

שלום מאז שקנתי את הצורב DVD שלי הוא לא מזהה שם דיסק וכמובן גם לא צורב במנהל ההתקנים יש לצורב 2 דרייברים מותקנים ובנוסף יש לי צורב רגיל והוא עובד בסדר גמו(יש מצב שהוא מפריעה לDVD?) אך אני יכול פתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by lowlow1001,

שלום וברכה קניתי הרד דיסק WD 250 GB 16 MB-BUFFER SATA2 במחיר מוזל (470 ש"ח) ועוד לא קיבלתי אותו ויש לי אפשרות לשנות הסיבה היא שבגלל שקניתי לוח אם תומך קונרו אוטמטית חשבתי שהוא תומך ב SATA2 אבל הוא לא הלוח הוא ASROCK 775 VSTA ULTRA השאלה היא האם כמו בזכרונות שהיה אפשר להלביש 400MHZ DDR על SLOT של 333MHZ DDR אפשר גם לחבר SATA2 ל חיבור SATA1 אמנם ללא שיפור בביצועים אבל עדיין יעבוד רגיל בתודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  11. Started by Liran3331,

כשהוא קורא דיסקים הוא טוחן לי תשכל זה בלתי נסבל כשאני נוגע בכונן זה מפסיק.. יכול להיות שמשהו שם רופף? וגם לוקח לו הרבה זמן עד שהוא פולט את הדיסק אחרי צריבה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  12. שלום רב, אשמח בבקשה לקבל ביקורת בכללי על החברה TEAC, איך היא עם צורבים? אמינה? או שהצורבים מתחילים לעשות בעיות אחרי שנה+- כמו אלו של NEC. וספציפית, הצורב TEAC DV-W518GM הוא חדש יחסית?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by boaz_aha,

שלום, מעוניין לקנות כונן נייד ולעבוד איתו על 2 מחשבים. אני רוצה שיהיה קטן פיזית ככל האפשר ויעבוד דרך ה USB ללא ספק כח. יש המלצות? המחשבים חדשים למדי, האם עבודה על הכונן תהיה איטית משמעותית מהעבודה על כונני המחשב? בתודה וברכה לעונים.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  14. שלום, אני ממש לפני קניית צורב dvd ורציתי להתייעץ לגבי צורב חיצוני SE-S184 (של Samsung). אני ממש אשמח אם מישהו יכול לתת חוות דעת - כי אני לא הכי מבין בזה.... תודה רבה... ואם לא לקנות את זה - אז אשמח לקבל המלצה...

15. Started by SandLegion,

העברתי 2913665024 בתים באותו כונן (בין פארטישן אחד למשנהו) בזמן של 65109 ms והתוצאה היא: Transfer Rate: 42.677 MB/s. האם זה טוב/רע? [EDIT] שכחתי לציין: WD 160GB 7200RPM 8MB CACHE ATA

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  16. Started by lielb16,

שלום לכולם! יש לי שאלה קטנה ואשמח אם תענו לי: מה ההבדל בין הדגם WD5000AAKS 500GB לדגם WD5000KS 500GB ?? תודה מראש לעונים!

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  17. אני קניתי מחשב חדש היום !! נתתי להם את הכוננים הקשיחים שלי שהיו במחשב הישן....אמרתי להם לא למחוק ולא לגעת בכוננים פשוט לחבר אותם איך שהם... הם אמרו בסדר בסדר אין שום בעיה !! אני עכשיו מדליק את המחשב ואני רואה הודעה מוזרה...שהווינדוס שלי לא רוצה לעלות.... טוב אמרתי אולי סתם איזה משהו באתי לפרמט ולהתקין ווינדוס חדש אני רואה שהם מחקו לי את כל הכונן שלי !!! אין בכלל PRATTION !!אני רואה כתוב UNLOCATED PARTTION זה היה כונן שמחולק ל C ו F על C היה מותקן ה ווינדוס ועל F היו מלא קבצים חשובים והרבה מאוד תמונות שהצטברו במשך השנים !! והכונן השני כאילו באמת לא נגעו בו..נשאר איך שהוא ! מה אני אמור לעשות ??!?!!! =\ יש דרך כלשהי להחזיר את כל המידע שהיה שם ?! תוכנה כלשהי ? בבקשה אני חיי…

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by amitaihasnes7,

שלום. יש לי כמה מושגים שאני ניסיתי להבין שקשורים למערך-RAID, ולא הצלחתי. אז אם מישהוא יוכל להסביר לי אני אודה לו. 1-מה הכוונה כשכתוב: Striping and Mirroring במערך-RAID, ברמה- 0+1. 2-מה הכוונה כשכתוב: Striping with parity, במערך-RAID מסוג-4 3-מה הכוונה כשכתוב: Striping with dual distributed parity במערך-RAID מסוג-6 4-מה הכוונה כשכתוב: Striping with distributed parity במערך-RAID מסוג-5. אני ישמח אם יפרשו לי את המושגים לעברית, כי חיפשתי את הפירושים במילון והם לא נישמעים לי הגיוניים. (אני כן בדקתי בסטיק של השאלות הנפוצות, אבל עדייןלא מצאתי תשובה לשאלות האלו).

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by Lirans,

היי יש לי במחשב אחד שני כוננים אופטיים של LG - אחד צורב רגיל והשני צורב דיוידי. במחשב נוסף יש לי כונן cdrom (בין כמה שנים ולמיטב ידיעתי לא קורא דיסקים טוב במיוחד) של איזו חברה לא ידועה. נתקלתי בדיסקים מסוימים ששני כונני הLG מתקשים במיוחד לקרוא ולעומתם הכונן במחשב הנוסף קורא את אותם דיסקים בלי כל בעיה. האם זה אומר שיש בעיית תאימות של דיסקים מסוימים עם כונני LG? הערה: בדקתי שני דיסקים מאותה תוצרת שצרבתי על צורב של LG פעם וניסיתי עכשיו לקרוא מהצורב שלי שגם הוא LG כאשר אחד מהדיסקים נקרא ללא בעיה והשני עם בעיה - בכונן הנוסף אין בעיה לקרוא את אותו דיסק שעושה בעיות בכונן הLG. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by סקרן 10 היחיד,

שלום, איני מבין הרבה בחומרה ואיני מכיר את השוק כיום. האם מישהו יכול להמליץ לי על צורב חיצוני (dvd) אמין וטוב במחיר סביר- ואיכן שווה לקנות.... תודה רבה (וסליחה על הבורות)

21. Started by Drek Boy,

אני מחפש צורב DVD שישמש גם בכלל כקונן DVD כי אין לי במחשב וזה מבאס תחת על איזה אתם ממליצים לי במחיר שוק נורמלי? וזה גם מתחבר לאותו חיבור כמו של הCD-R נכון?!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by DL,

אני מחפש צורב DVD אבל אין לי מושג מה זה כל ה R+ וה R- וכו' , מישהו יכול אולי להסביר לי, או לקשר אותי למדירך שיגיד לי מה הם אומרים? בעיקרון הצורב הוא רק בשביל לצרוב סרטים ל Pioneer 383 ואולי גם קצת ל PS2, איזה אפשרות חשוב שתהיה לי?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  23. אני משתמש בדיסק קשיח כבר 5 שנים ואני חושש שמשהו קורה לו יש סיכוי שמשהו יקרה לו בגלל שהמחשב דלוק כל היום ואני לא מכבה אותו? אתם יכולים גם לענות על השאלה ששאלתי במקום אחר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258212.0 תודה למי שידע לענות

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by pilgonico,

שלום אני מרכיב מחשב חדש....עם לוח אם של asus p5b deluxe ואני מתכוון לעשות raid 0 עם שני הארד דיסקים של 250 ג'יגה בייט + אחד של 80 ג'יגה בייט למערכת הפעלה... השאלה שלי איך אני מחבר את הכבלים ללוח האם ולאן? מצורפת תמונה.... תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  25. רציתי לדעת אם קיים דגם כלשהו של מארז לכונן קשיח (3.5) שעובד על מתח הusb בלבד. קניתי הארד דיסק שהוא סבבה לגמריי.. עמיד וזה.. אבל העיניין עם המתח החיצון מהווה בעיה. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים