עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ohadge,

יש לי מחשב AMD עם לוח אם של MSI. מותקן אצלי כונן קשיח של WD 80 GB SATA. רכשתי כונן נוסף של 160 GB ושאלתי היא כזו: הבנתי שכדי להתקינו אני אנתק את הכונן הקיים(שעליו מותקנת מערכת ההפעלה וכל הקבצים האחרים), אחבר את החדש, אתקין עליו את מערכת ההפעלה ולאחר מכן אחבר את הקודם(של ה 80 GB). קודם כל האם עלי בזמן ההתקנה של החדש להתקין דרייבר דרך הפלופי(פרוצדורה שלא עשיתי מידי פעם שפירמטתי), ושאלה שנייה האם לא תהיה התנגשות נתונים בין הקיים לחדש? כמו כן יש לי שני צורבים, כונן פלופי ואת הקשיח הראשון. האם אני צריך לנתק אחד מהם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by Fungus Funk,

מה ההבדלים בין: WD3200KS Western Digita - 575 WD3200YS Western Digital - 625 שמצדיקם את הפרש המחירים ? ה - KS הוא בממשק SATA 2 אבל זה לא אמור להיות יותר טוב מ - SATA 1 ? חוץ מזה אני לא רואה הבדלים, אז למה ה - YS בכל זאת יותר יקר?

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by pilgonico,

שלום אני מרכיב מחשב חדש....עם לוח אם של asus p5b deluxe ואני מתכוון לעשות raid 0 עם שני הארד דיסקים של 250 ג'יגה בייט + אחד של 80 ג'יגה בייט למערכת הפעלה... השאלה שלי איך אני מחבר את הכבלים ללוח האם ולאן? מצורפת תמונה.... תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by WarSoul,

שלום , יש לי הארדיסק 40 ג'יגה של wd בבית ואני מעוניין להוסיף הארדיסק חדש של 160 ג'יגה של wd . איך ההארדיסק הזה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5279 ומזה בעצם ה sata raid ? הייתי לוקח רק sata אבל לא מצעתי הארדיסק של 160 אצל נועה , זה משנה אם אני אקנה את זה אם sata raid ? זה יעבוד לי אם ההארדיסק שיש לי כבר ?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  5. מערכת ההפעלה שלי וכל התוכנות יושבים על כונן IDE רגיל ואני מוסיף כונן SATA האם אפשר להעביר את ההתקנה מIDE וכונן SATA או מאני מוכרח להתקין WIN מחדש?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by asinnn,

קניתי אחרי המלצות את הצורב DVD של ASUS 1814BL אמרו לי שמקבלים 3 דיסקים אחד של NERO ושתים של דיסיקים של צריבה אחד דיסק של הLIGHTSCRBE ואחד רגיל ניראה לי ואמרו שמקבלים תקייה קטנה כזאותי שאפשר לעשים שם דסקים והגיעה לי הצורב הזה היום ואני רואההה שאים שם כלום חוץ מי דיסק NERO והצורב עצמו וברגים לא הגיע כלום זה ניראה כמו הריזה חדשה אז איך זה יוכל להיות דבר כזה? *ולא קבלתי קבל של SATA צריך לקבל גם לא ??? ושם קבל לא קבלתי.. או שרצריך לקנות ? או שיש במחשב? ואני מסתקל על הקופסא אני איפה רשום SATA לא רשום בשום מקום SATA רשום רק ATAPI ניראה לי שיש 2 סוגים של צורבים 1814BL ואחד בסוף עם 1814BLT זה אותו דגם רק קיצור לא ??

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by leonchik1976,

יש לי 2 דיסקים זהים WD3200KS, אני רוצה לקנות דיסק נוסף, מה עדיף לקחת בשביל RAID, שלישי זהה WD3200KS, או WD3200YS?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by Erany,

שלום רב. אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חיצוני של Westeran digital בנפח של 250 ג'יגה. יש למישהו הערות ו/או הארות וגם לכוננים אלטרנטיבים ? הכונן העתידי מתחבר רק ב-usb 2.0. האם עלי לרכוש כונן עם חיבור firewire ? איך אדע שנתוני המחשב שלי יכולי לממש את הפוטנציאל של הממשק המהיר ? רב תודות, ערן

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  9. שלום זקוק לעזרה בין הדגם LG-H80-DVDRW-X20שציינתי שהוא גם צורב SATA -ביכלל יש כזה צורב{קיבלתי את הדגם מאייבורי} לבין הדגם X18-LG-GSA-H62N מי מבין שניהם עדיף -מבחינת אמינות והאים תוכלו למליץ על צורב אחר,אם יש צורך המון תודה אגב עבור מחשב חדש . איציק

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  10. Started by shirNoshe,

קניתי,חיברתי.זה מה שמופיע לי.האם יש טעם לעדכן או שזה יפגום באחריות,או שאני לא ארגיש שום הבדל בצריבות.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by Dubek,

יש לי מחשב נייד של HP מסוג Presario 700. המחשב הזה היה מכבה את עצמו כל הזמן, אז פתחתי אותו כדי לנקות את המאוורר, והבעיה טופלה, אבל משום מה המחשב כבר לא מזהה את ההארד דיסק. מה שקורה הוא שאני מנסה להתקין ווינדוס, אבל ההתקנה אומרת לי שאין לי הארד דיסק מותקן. כל מה שעשיתי עם ההארד דיסק כשפירקתי את המחשב היה להוציא אותו ולהכניס אותו בחזרה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by GHOST,

האם הצורב הזה (Pioneer DVR-111) מומלץ ועדיף על ה111?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  13. Started by oDot,

שלום. קניתי מחשב חדש עם 3200AAKS שבו גם יכנס הHD הישן שלי בגודל 200GB (גם כן של WD) שעובד עם IDE. רציתי לדעת איפה הכי כדאי להתקין את מערכת ההפעלה, למה דווקא שם, ואם לחלק למחיצות אז לאיזה גודל ולמה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  14. יצרנית האחסון מבית סוני מדגימה בהצלחה מהירויות העברה של יותר מ-10,000MBps בקריאה ובכתיבה לצד טמפרטורות סבירותלכתבה

15. הדגם הזה..? ‏SH-S183A DVD±R x18 מה דעתכם עליו?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  16. אני משתמש בדיסק קשיח כבר 5 שנים ואני חושש שמשהו קורה לו יש סיכוי שמשהו יקרה לו בגלל שהמחשב דלוק כל היום ואני לא מכבה אותו? אתם יכולים גם לענות על השאלה ששאלתי במקום אחר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258212.0 תודה למי שידע לענות

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  17. wd caviar 250gb 7200rpm sata 3.0gb cache 16 seek time:8.9 write time:10.9 המחיר (מארה"ב) 70 $. שווה משהו?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  18. משהו יודע איפה אפשר להשיג היום את הצורב מדגם LH-20A1P של Lite-On??? אם אפשר במחיר הכי זול שיש!! תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  19. Started by lidor_abo,

חברה אם המאוורר מוציא חום זה אומר שזה המאוור שמוציא אוויר?!

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  20. Started by sdsd,

קניתי מחשב לא מזמן והוא בא עם קורא כרטיסים מובנה במקום כונן הדיסקטים. עכשיו,יהיה לי בקרוב כרטיס זיכרון mini sd, ורציתי לדעת האם אפשר להכניס אותו לקורא הכרטיסים. אני לא רוצה לנסות ואז הכרטיס יהרס. לפי מה שכתוב על הקורא כרטיסים הוא קורא: ms/pro/duo cf/microdrive sd/mmc sm אם כתוב sd הוא יתמוך גם ב-mini?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  21. Started by Cyber Angel,

אהלן! אני רוצה להחליף את הדיסק קשיח שלי לאחד עם נפח גדול יותר ושיהיה שקט (ואמין). זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ(C על איזה חברה אתם ממליצים? למה אני צריך לשים לב לפני שאני קונה? בבקשה תעזרו לי , למה אני ממש לא מבין בזה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  22. עשיתי בכונן הזה שימוש לפני איזה שבועיים והכול עבד בסדר ועכשיו פתאום יום בהיר אחד אני בא לעשות ריסט למחשב והווינדואס מציג לי הודעה שגיאה : WINDOWS - DIVE NOT READY THE DRIVE IS NOT READY FOR USE ; ITS DOOR MAY BE OPEN. PLEASE CHECK DRIVE A: AND MAKE SURE THAT A DISK IS INSERTED AND THAT THE DRIVE DOOR IS CLOSED קיצר אני לא מבין מה הולך כאן שפתאום הכונן הקטן לא עובד והמנורה הקטנה גם לא עובדת הוא פשוט לא מנסה אפילו לקקרוא.. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  23. Started by lowlow1001,

שלום וברכה קניתי הרד דיסק WD 250 GB 16 MB-BUFFER SATA2 במחיר מוזל (470 ש"ח) ועוד לא קיבלתי אותו ויש לי אפשרות לשנות הסיבה היא שבגלל שקניתי לוח אם תומך קונרו אוטמטית חשבתי שהוא תומך ב SATA2 אבל הוא לא הלוח הוא ASROCK 775 VSTA ULTRA השאלה היא האם כמו בזכרונות שהיה אפשר להלביש 400MHZ DDR על SLOT של 333MHZ DDR אפשר גם לחבר SATA2 ל חיבור SATA1 אמנם ללא שיפור בביצועים אבל עדיין יעבוד רגיל בתודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  24. שלושה דגמי NVMe חדשים תחת דור ה-PCI-Express 4.0 - ומעליהם הצגה פומבית של זוג דגמי ה-PCI-Express 5.0 הראשונים שלהלכתבה

25. אני מעוניין בכונן קשיח חיצוני 2.5 80GB עם גיבויי בלחיצת כפתור. המליצו לי על הדיסק של PHILPS עם שנתיים אחריות. התלבטתי לגבי WD 2.5 80 GB רק שבו אין גיבויי בלחיצת כפתור. מה דעתכם לגבי הכונן הזה? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8483194&type=2&product=1&= אשמח לתשובה יום נפלא

• 1 תגובה
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים