אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אובכן, רמז - אל תזרקו את הצורב שלכם. כל השאר ... ככה ככה . https://www.youtube.com/watch?v=xA9Xq7hb6Q0
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדלים בין: WD3200KS Western Digita - 575 WD3200YS Western Digital - 625 שמצדיקם את הפרש המחירים ? ה - KS הוא בממשק SATA 2 אבל זה לא אמור להיות יותר טוב מ - SATA 1 ? חוץ מזה אני לא רואה הבדלים, אז למה ה - YS בכל זאת יותר יקר?
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7431 קיימת אופציה אחרת שתיתן לי יחס ביצועים - מחיר, טוב יותר?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
יש לי משחב נייד של לנובו יש לו HD של 80GB ויש לי הסך הכול משהו כמו 17GB וקצת בשימוש אבל שאני עושה לחצן ימני->ואז מאפיינים הוא מראה שיש לי בשימוש 50GB אתם יכולים לראות בתמונה סימנתי את כול הקבצים וזה שהם שוקלים 17GB ובמאפיינים 50GB בשימוש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני קונה לי מחשב חדש ומארגן את הישן כמדיה סנטר בסלון מה המהירות שכדאי לHD למדיה סנטר? 7200? 5200? יש את כל הקטע הזה שהכונן צריך להיות שקט וכ'ו.. זה קריטי? אשמח לקבל עצות ממי שהרכיב לו כבר מדיה סנטר.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
דגם ה-WD Blue SN570 משדרג משמעותית את הביצועים הרציפים של קודמו הפופולרי - וזמין לרכישה מקוונת במחירים תחרותיים כבר עכשיולכתבה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה עם הכונן DVD של IBM פירמטתי את המחשב.... עכשיו הוא מבקש דריבר לכונן...... מודל-gsa-4082b שם מלא - dvd writable/cd-rw drive למישהו יש את הדריבר.....? אני חייב להתקין משחק........
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
עשיתי בנורטון מג'יק MERGE(CELLS) PARTITION לכונן D: שיעבור לC: וקיבלתי הפתעה לא נעימה כונן D: שלי נמחק טוטאלית עם מלא מלא חומר חשוב.. אני ממש צריך את החומר הזה שנמחק האם יש דרך לעשות זאת? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני משתמש בדיסק קשיח כבר 5 שנים ואני חושש שמשהו קורה לו יש סיכוי שמשהו יקרה לו בגלל שהמחשב דלוק כל היום ואני לא מכבה אותו? אתם יכולים גם לענות על השאלה ששאלתי במקום אחר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258212.0 תודה למי שידע לענות
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
החברות Seagate ו-ADATA נכנסות אל תוך הקלחת הרותחת של כונני אחסון ביתיים שמגיעים למהירויות מעבר ל-10,000MBpsלכתבה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מעוניין לקנות כונן נייד ולעבוד איתו על 2 מחשבים. אני רוצה שיהיה קטן פיזית ככל האפשר ויעבוד דרך ה USB ללא ספק כח. יש המלצות? המחשבים חדשים למדי, האם עבודה על הכונן תהיה איטית משמעותית מהעבודה על כונני המחשב? בתודה וברכה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים אחד נייד והשני נייח, יש לי מספר דיסקים של dvd שצרבתי בעבר ואף אחד מהמחשבים לא מזהה אותם, כאשר אני מכניס אותם לכונן בשני המחשבים המחשב מזהה אותם כדיסק ריק ונותן לי את האפשרות לצרוב עליהם. כאשר אני מכניס אותם לdvd שמחובר לטלויזיה אני כן רואה ויכול להפעיל את הקבצים שצרבתי עליהם. למה המחשבים לא מזהים את תכולת הדיסקים?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום. יש לי כמה מושגים שאני ניסיתי להבין שקשורים למערך-RAID, ולא הצלחתי. אז אם מישהוא יוכל להסביר לי אני אודה לו. 1-מה הכוונה כשכתוב: Striping and Mirroring במערך-RAID, ברמה- 0+1. 2-מה הכוונה כשכתוב: Striping with parity, במערך-RAID מסוג-4 3-מה הכוונה כשכתוב: Striping with dual distributed parity במערך-RAID מסוג-6 4-מה הכוונה כשכתוב: Striping with distributed parity במערך-RAID מסוג-5. אני ישמח אם יפרשו לי את המושגים לעברית, כי חיפשתי את הפירושים במילון והם לא נישמעים לי הגיוניים. (אני כן בדקתי בסטיק של השאלות הנפוצות, אבל עדייןלא מצאתי תשובה לשאלות האלו).
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש מבוסס על Intel Core 2 Duo 6300 ואני רוצה לשים בו שני כוננים קשיחים עם Raid 0 בינהם. אני עדיין לא סגור על לוח אם(כרגע אני נוטה לכיוון Gigabyte GA-8I945P-S3 שעולה בערך 550 שקל) , אני צריך לפחות 300GB של מקום אכסון בכוננים והתקציב שלי לשני הכוננים + בקר רייד\תוספת ללוח אם עם בקר - הוא 800-1000 שקל. הייתי רוצה המלצה על שני כוננים קשיחים שמתאימים ובקר או לוח אם סביר במסגרת התקציב. בתודה מראש, אלמוג.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
קניתי סרט לאחרונה מחו"ל וניסיתי לגבות אותו ולא הצלחתי גם עם תוכנת דיקריפטר לא הצלחתי הצלחתי להעתיק למחשב רק עם DVD FAB DECRYPTER אבל אני לא מצליח לצרוב ,נסיתי עם SHRINK כיוונתי לסיפריה ששם העתקתי אבל קיבלתי הודעת שגיאה פעם היה לי הסבר איך לצרוב דיסקים מוגנים כמו SONY COPORATION אבל בגלל שהייתי בחו"ל לא יצא לי להתעסק עם זה הרבה זמן ואיבדתי את הקישור יש למישהו משהו
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום היה לי עד היום כונן SATA2 אחד מחובר למחשב, היום הוספתי עוד אחד, הוא מזוהה על ידי תוכנות כמו EVEREST, גם בביוס... הכל בסדר. רק שאני לא רואה אותו תחת המחשב שלי, האם צריך לעשות משהו לפני?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
האם משהו מכיר מקום או בנדם שיכול לעזור לי אם זה. צריך לשחזר מישם הרבה מוסיקה ותמונות.
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכם!! יש לי צורב של nec וכבר יותר משנה הוא אצלי הוא עושה לי הרבה בעיות. אחת הבעיות המוזרות שהוא עושה לי, זה שאני צורב נגיד משהו הוא צורב אותו ובסוף הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת הפרמטר שגוי לחץ על האישור. ככה מסתיימת הצריבה , והוא לא צורב כלום בסוף. לא משנה באיזה דיסק אני צורב לא משנה עם זה dvd אוו דיסק רגיל ניסיתי כבר 10 דיסקים? עוד דבר רציתי לשאול. מה הבדל בין צורב של lg gsa h42 ל- lg gsa h55? ומה הסידרה הכי אחרונה שיש ל- lg. האם ההבדל הוא רק במהירות? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
היי אנשים לפני שבועיים קניתי דיסק חדש של seagate baracuda 320 G התקנתי עליו וויסטה הכול טוב ויפה ועובד פתאום היום מסך כחול ומאז המערכת לא עולה המחשב לא מזהה את הארד דיסק אין לו זימן בביוס וגם בתחילת תהליך הפוסט הוא לא מזוהה יכול להיות שהדיסק הלך לי אחרי שבועיים ???? יש לציין שלפני חודש קניתי הראד דיסק של אותה חברה 250 ג'יגה והחזרתי אותו כי הוא היה מרעיש אז עכשיו 320 ג'יגה הולך אחרי שבועיים ??? מה עושים ? יש למישהו רעיונות למה הלוח ביוס לא מזהה לי את הדיסק ? אגב הארד דיסק SATA2 על לוח MSI מעבד קונרו 6300
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
חשוב לי שהוא יהיה שקט, הצורב שיש לי כרגע יותר מדי רועש אפילו שרק צופים ב - DVD. מישהו חיפש במיוחד צורב שקט ומצא?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כונני NVMe לשוק הביתי שתומכים בתקן PCI-Express 5.0 החדיש עדיין אין, אך כשהם יגיעו - יש חברות שיהיו מוכנות לקלוט כמה מהם יחד על מנת לספק לנו מהירויות העברה דמיוניות כמעטלכתבה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
- 1 follower
-
-
מה פירוש ההודעה queue again later כאשר אני צורב. הצריבה מגיעה עד 1 אחוז ואז הצורב מתחיל לעשות רעשים מוזרים עם הדיסק (כאילו הדיסק נשרט) ואז מגיעה ההודעה והדיסק נהרס מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
הכל חוץ מ NEC (מעדיף יותר לכיוון ה-LG) תמליצו על דגם והכל תודה...
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר חודשים היה ברשותי צורב NEC 3550, הצורב לא קרא דיסקים ריקים ומלאים של DVD (ניסיתי של המון חברות, ביניהם וורבטים וסילבר ליין) ועשה לי שגיאות באמצע הצריבה (לא הצלחתי אף פעם לצרוב DVD). הלכתי לאחריות וקיבלתי מהם NEC 5170A, כשהכנסתי דיסק DVD לצורב, ראיתי בכונן שהוא בעצם לא קורא את הדיסק והמקום פנוי הוא 0 מתוך 0 (וזאת הבעיה שגם הייתה לי בNEC3550), ניסיתי בכל זאת לצרוב, ואיזה פלא - הוא סיים את הצריבה בהצלחה! (מה שלא קרא בNEC3550). הכנסתי את הדיסק הזה שוב ו? לא קורא את הדיסק... מקום פנוי 0 מתוך 0. אז מה הבעיה כאן? אולי אני עושה משהו לא טוב? והתייעצתי היום עם מישהו והוא אמר לי שאני צריך לנעול את הדיסק אחרי הצריבה. זה נכון? איך עושים את זה? אם זה בכלל יעזור...
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
קניתי דיסקים של VERBATIM DVD-R X16. אם אני יצרוב על X2 האיכות של הצריבה תהיה יותר איכותית?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-