אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום. לקרוב משפחה שלי היה מחשב ישנן ובו הכונן שאני מדבר עליו רציתי לדעת אם זה כונן קשיח רגיל או שהוא לשרתים או משהו מיוחד מפני שהצורה שלו שונה מהכוננים הקשיחים שרואים ביום יום... בנוסף לא רשום עליו את הנפח שלו.. מישהו יודע כמה יש לו ב GB? שבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
האם קיים הבדל בביצועים בחיבור שני דיסקים זהים בSATA לעומת חיבור דיסק בודד (לא RAID)? נניח כונן אחד: מערכת הפעלה ותוכנות למינהם כונן שני: משחקים + pagefile אני ארגיש שיפור לעומת זה שהכל יהיה זרוק על כונן יחיד?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
עם כל הכבוד (ויש הרבה מאד) להסברים בנעוץ, עודף מידע יוצר בלבול במיוחד כשחלק מהדגמים שודרגו באחרים. הבנתי שהצורבים המומלצים הם של LG ו-LITEON הצורב המומלץ של LG 42N הוחלף (אך עדיין נמכר) בדגם 44N איזה דגם משני החברות הנ"ל ממולץ לקנות (כרגע רצוי IDE) ?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
לפני שבוע התקנתי ויסטא והתייאשתי ממנו וחזרתי לxp שאותו השארתי על דיסק ישן של 160 gb והויסטא מותקן על דיסק של 250 gb איך אני מוחק את הויסטא וחוזר למצב שיש לי רק xp (הויסטא נמצאת על דיסק חדש שקניתי והxp על הישן )?? ואיך אני מוסיף מקום לדיסק של הxp (כחומר למחיצה c) מבלי לפרמט???? כי יש לי רק 30 ג'יגה ואני רוצה להגדיל ל60 עכשיו שיש 400 ג'יגה על המחשב תודה רבה רבהההה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
משהו יודע איפה אפשר להשיג היום את הצורב מדגם LH-20A1P של Lite-On??? אם אפשר במחיר הכי זול שיש!! תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
חברה אם המאוורר מוציא חום זה אומר שזה המאוור שמוציא אוויר?!
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אני משתמש במדיית DVD-RW מסוג SILVERLINE, מהירות 4X. הצורב שלי הוא Sony DW-Q30A אני מנסה לצרוב דרך נרו (גם EXPRESS וגם BURNING ROOM) והוא אומר שהדיסק לא ריק וצריך לעשות לו מחיקה. עשיתי גם מחיקה "מהירה" וגם מחיקה "מלאה" אבל זה לא עזר, למרות שהדיסק חדש מהחנות! תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות כונן נייד ולעבוד איתו על 2 מחשבים. אני רוצה שיהיה קטן פיזית ככל האפשר ויעבוד דרך ה USB ללא ספק כח. יש המלצות? המחשבים חדשים למדי, האם עבודה על הכונן תהיה איטית משמעותית מהעבודה על כונני המחשב? בתודה וברכה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרון נייד של SanDidk Cruzer micro 8GB עכשיו הבעיה היא שמערכת הקבצים היא FAT32 ואני לא יכול להעביר קבצים כמו משחקים שהם יותר מ4 GB אפשרי לשנות את זה למערכת קבצים NTFS אם אפשרי אז איך? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם...... מזמן לא הייתי כאן בפורום והיום נזקקתי לעזרה. אני מחפש צורב DVD חיצוני למחשב התקציב לקניה זה עד 500-600 שקל. אם אפשר כמה שיותר דחוף כי אני רוצה להזמין אותו כבר היום. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD (האמת שאני קונה 2 כי הקודם שלי לא רוצה לצרוב יותר).. אני מחפש משהו זול ומשהו שיש בKSP או SKYPC כי החנויות די קרובות אלי לבית, ואני חייב צורב בצבע שחור ככה שהבחירה שלי היא: ?NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black? שעולה 200 שקל ?Sony DVD±R DWG120A x16 Dual Layer (Black)? ?LG DVD±R GSA-H10A x16 Dual Layer x8 (Black שעולה 215 שקל SONY DWQ30 DVD±R/RW X16 שעולה 189 שקל ?LiteOn SHW-160P6S x16 Black שעולה 230? ?PIONEER A110 DVD±RW Black? שעולה 225 מבחינתי כמה שיותר זול יותר טוב, עד עכשיו היה לי את ה SONY DRU700A שהוא היה צורב טוב אין לי תלונות אבל יום בהיר אחד (שלשום בערך..) הוא הפסיק לצרוב למחצה ומאז לא הצלחתי לצרוב שום דיסק והוא סך הכל בן כמעט שנתיים ולא צר…
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שיהיה הכי מהיר שיש היום הכי מקצועי ושל החברה הכי מובילה בתחום היום תודות רבות על העזרה ....
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הצורב פיוניר 111D בקשר לסריקה,אני יודע שבLG בודקים על X8 ובNEC בודקים על X5 מה עושים במקרה של צורב פיוניר? תודה
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
האם משהו מכיר מקום או בנדם שיכול לעזור לי אם זה. צריך לשחזר מישם הרבה מוסיקה ותמונות.
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי את הכונן הנ"ל Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS וקניתי את הכונן: Western Digital 320GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD3200YS ברצוני לחבר אותו השאלה היא האם לחבר אותו לחיבור SATA2 ולהעביר את הכונן דיוידי לSATA3? או אין חשיבות לזה והאם צריך לשחק עם הג'אמפרים שלו ועשות SLAVE או משהו כזה? האם צריך לשנות איזשהם הגדרות בביוס? תודה..
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום. יש לי הארד דיסק שהיה מחובר למחשב ישן, והוא הפסיק לעבוד משום מה. כשאני מנסה לחבר אותו, מידי פעם המחשב מזהה שקיים הארד דיסק, אבל הוא לא פועל. האם ההארד-דיסק מת, או שיש עוד סיכוי להצלה?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
קניתי סרט לאחרונה מחו"ל וניסיתי לגבות אותו ולא הצלחתי גם עם תוכנת דיקריפטר לא הצלחתי הצלחתי להעתיק למחשב רק עם DVD FAB DECRYPTER אבל אני לא מצליח לצרוב ,נסיתי עם SHRINK כיוונתי לסיפריה ששם העתקתי אבל קיבלתי הודעת שגיאה פעם היה לי הסבר איך לצרוב דיסקים מוגנים כמו SONY COPORATION אבל בגלל שהייתי בחו"ל לא יצא לי להתעסק עם זה הרבה זמן ואיבדתי את הקישור יש למישהו משהו
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
לי אישית אין שום בעיה עם צורבי נק, המלצתי לחבר שלי ללכת על ה 3550, דיסק ראשון שהוא צרב (וורבטים) עבר בהצלחה במהירות 16X, יתר הדיסקים (4 במספר) כולם נכשלו עם השגיאה שבכותרת. הוא ניסה לצרוב במהירויות 12X ו 8X ועדיין אותה הבעיה. לפני שאני קופץ אליו לברר לעומק מה הבעיה, אולי מישהו התנסה עם הבעיה הספציפית הזו ויכול לזרוק איזה טיפ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם הארדיסק בנפח 160 ג'יגה... אחרי שפירמטתי את כל הכוננים ועשיתיפרטישן אני רואה שבכונן D ששמתי בו 45 ג'יגה יש מקום בשימוש 21 ג'יגה ורק כל השאר זה ריק... ואפילו עוד לא התקנתי כלום... מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה לכל העוזרים, שמעון
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הכל חוץ מ NEC (מעדיף יותר לכיוון ה-LG) תמליצו על דגם והכל תודה...
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום. יש לי כמה מושגים שאני ניסיתי להבין שקשורים למערך-RAID, ולא הצלחתי. אז אם מישהוא יוכל להסביר לי אני אודה לו. 1-מה הכוונה כשכתוב: Striping and Mirroring במערך-RAID, ברמה- 0+1. 2-מה הכוונה כשכתוב: Striping with parity, במערך-RAID מסוג-4 3-מה הכוונה כשכתוב: Striping with dual distributed parity במערך-RAID מסוג-6 4-מה הכוונה כשכתוב: Striping with distributed parity במערך-RAID מסוג-5. אני ישמח אם יפרשו לי את המושגים לעברית, כי חיפשתי את הפירושים במילון והם לא נישמעים לי הגיוניים. (אני כן בדקתי בסטיק של השאלות הנפוצות, אבל עדייןלא מצאתי תשובה לשאלות האלו).
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
בעצם השאלה בכותרת אני מתכנן לקנות מחשב חדש [מעבד QUAD] ורציתי לשאול אם הדיסק קשיח שלי [WD 250] יתמוך ויעבוד נורמלי עם לוח אם חדש מהדור האחרון ואם הוא יעבוד - הוא יעבוד בדיוק כמו שהוא צריך לעבוד ובלי הגבלות מסוימות? תודה
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שני הצורבים הנזכרים לעיל הופיעו במומלצים, אולם לאחר בדיקה די מעמיקה של שניהם אינני בטוח בבחירה בין שניהם משום שהיכולות שלהם דומות פחות או יותר... אני יכול לקבל המלצה מכם איזה צורב לבחור? כלומר, באיזה אתם יותר בוטחים\מאמינים שיהיה בחירה אמינה יותר? ומדוע? (דרך אגב, האם סריקת שגיאות אמינה, אשר נטענת בהתייחס לצורב של liteon היא נתון חשוב?) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P5-s800vm של Asus. יש לו 2 כניסות Sata. 1. האם לשניהם ניתן להרכיב Sata2 ואם כן, אז לאיזה מהם, לזה שקרוב למרכז או לשני? 2. האם בהתקנת Win -שדורש ממני F6, זה בגלל הלוח אם או בגלל ה- HD?? 3.האם בכל HD של Sata צריך ללחוץ על F6 בהתקנת Windows או שזה תלוי בלוח אם שלי?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שאם ארכוש דיסק קשיח חיצוני USB 2 .אני אתקשה לראות בו סרטיי בלו ריי ולכן כדאי לקנות עם התקן יותר מהיר האם הוא צודק?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-