עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by lmlm,

שלום, יש לי צורב שך LG H10 הזה שכולם ממליצים עליו בפורום מפרטים. עכשיו הבעיה היא כזאת :כאשר אני סוגר תמחשב, הצורב מוציא את הדיסק שבפנים ולא סוגר את הכונן. ככה שיוצא שהכונן בחוץ, והמחשב מכובה. איך אני מבטל לו את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  2. אני מעוניין בכונן קשיח חיצוני 2.5 80GB עם גיבויי בלחיצת כפתור. המליצו לי על הדיסק של PHILPS עם שנתיים אחריות. התלבטתי לגבי WD 2.5 80 GB רק שבו אין גיבויי בלחיצת כפתור. מה דעתכם לגבי הכונן הזה? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8483194&type=2&product=1&= אשמח לתשובה יום נפלא

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  3. אני משתמש בדיסק קשיח כבר 5 שנים ואני חושש שמשהו קורה לו יש סיכוי שמשהו יקרה לו בגלל שהמחשב דלוק כל היום ואני לא מכבה אותו? אתם יכולים גם לענות על השאלה ששאלתי במקום אחר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258212.0 תודה למי שידע לענות

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  4. Started by Dubek,

שלום. יש לי הארד דיסק שהיה מחובר למחשב ישן, והוא הפסיק לעבוד משום מה. כשאני מנסה לחבר אותו, מידי פעם המחשב מזהה שקיים הארד דיסק, אבל הוא לא פועל. האם ההארד-דיסק מת, או שיש עוד סיכוי להצלה?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  5. מערכת ההפעלה שלי וכל התוכנות יושבים על כונן IDE רגיל ואני מוסיף כונן SATA האם אפשר להעביר את ההתקנה מIDE וכונן SATA או מאני מוכרח להתקין WIN מחדש?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  6. שלום יש לי כונן DVD פילפס מדגם DV5016L2 הכנון עובד יפה מאד אבל לא מזהה דיסקים של 8.5 גיגה.למישהו יש פיתרון לעניין??? חיפשתי באתר של פילפס והוא בגרמנית ובגוגל לא מצאתי כלום. אשמח לקבל עצה.תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  7. Started by siin,

עם כל הכבוד (ויש הרבה מאד) להסברים בנעוץ, עודף מידע יוצר בלבול במיוחד כשחלק מהדגמים שודרגו באחרים. הבנתי שהצורבים המומלצים הם של LG ו-LITEON הצורב המומלץ של LG 42N הוחלף (אך עדיין נמכר) בדגם 44N איזה דגם משני החברות הנ"ל ממולץ לקנות (כרגע רצוי IDE) ?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by DL,

אני מחפש צורב DVD אבל אין לי מושג מה זה כל ה R+ וה R- וכו' , מישהו יכול אולי להסביר לי, או לקשר אותי למדירך שיגיד לי מה הם אומרים? בעיקרון הצורב הוא רק בשביל לצרוב סרטים ל Pioneer 383 ואולי גם קצת ל PS2, איזה אפשרות חשוב שתהיה לי?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  9. wd caviar 250gb 7200rpm sata 3.0gb cache 16 seek time:8.9 write time:10.9 המחיר (מארה"ב) 70 $. שווה משהו?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by TrancEnergY,

יש לי את הכונן הנ"ל Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS וקניתי את הכונן: Western Digital 320GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD3200YS ברצוני לחבר אותו השאלה היא האם לחבר אותו לחיבור SATA2 ולהעביר את הכונן דיוידי לSATA3? או אין חשיבות לזה והאם צריך לשחק עם הג'אמפרים שלו ועשות SLAVE או משהו כזה? האם צריך לשנות איזשהם הגדרות בביוס? תודה..

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  11. משהו יודע איפה אפשר להשיג היום את הצורב מדגם LH-20A1P של Lite-On??? אם אפשר במחיר הכי זול שיש!! תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  12. Started by Fungus Funk,

מה ההבדלים בין: WD3200KS Western Digita - 575 WD3200YS Western Digital - 625 שמצדיקם את הפרש המחירים ? ה - KS הוא בממשק SATA 2 אבל זה לא אמור להיות יותר טוב מ - SATA 1 ? חוץ מזה אני לא רואה הבדלים, אז למה ה - YS בכל זאת יותר יקר?

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by shylop,

יש לי WD ELEMENTS 12T איך אפשר להפוך אותו לכונן רשת/ענן ביתי ??

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by nahonh,

מישהו יודע איך הצורב הזה : ?Philips DVD±RW x16 LightScribe? SPD6000BM הסתכלתי בסטיק של המומלצים וקצת דידפתי אחורה ואף אחד לא הזכיר את הצורב קישור: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2908

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  15. לפני שבוע התקנתי ויסטא והתייאשתי ממנו וחזרתי לxp שאותו השארתי על דיסק ישן של 160 gb והויסטא מותקן על דיסק של 250 gb איך אני מוחק את הויסטא וחוזר למצב שיש לי רק xp (הויסטא נמצאת על דיסק חדש שקניתי והxp על הישן )?? ואיך אני מוסיף מקום לדיסק של הxp (כחומר למחיצה c) מבלי לפרמט???? כי יש לי רק 30 ג'יגה ואני רוצה להגדיל ל60 עכשיו שיש 400 ג'יגה על המחשב תודה רבה רבהההה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  16. עשיתי בכונן הזה שימוש לפני איזה שבועיים והכול עבד בסדר ועכשיו פתאום יום בהיר אחד אני בא לעשות ריסט למחשב והווינדואס מציג לי הודעה שגיאה : WINDOWS - DIVE NOT READY THE DRIVE IS NOT READY FOR USE ; ITS DOOR MAY BE OPEN. PLEASE CHECK DRIVE A: AND MAKE SURE THAT A DISK IS INSERTED AND THAT THE DRIVE DOOR IS CLOSED קיצר אני לא מבין מה הולך כאן שפתאום הכונן הקטן לא עובד והמנורה הקטנה גם לא עובדת הוא פשוט לא מנסה אפילו לקקרוא.. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  17. שיהיה הכי מהיר שיש היום הכי מקצועי ושל החברה הכי מובילה בתחום היום תודות רבות על העזרה ....

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  18. Started by Danihell,

האם משהו מכיר מקום או בנדם שיכול לעזור לי אם זה. צריך לשחזר מישם הרבה מוסיקה ותמונות.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  19. אני משתמש במדיית DVD-RW מסוג SILVERLINE, מהירות 4X. הצורב שלי הוא Sony DW-Q30A אני מנסה לצרוב דרך נרו (גם EXPRESS וגם BURNING ROOM) והוא אומר שהדיסק לא ריק וצריך לעשות לו מחיקה. עשיתי גם מחיקה "מהירה" וגם מחיקה "מלאה" אבל זה לא עזר, למרות שהדיסק חדש מהחנות! תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by WarSoul,

שלום , יש לי הארדיסק 40 ג'יגה של wd בבית ואני מעוניין להוסיף הארדיסק חדש של 160 ג'יגה של wd . איך ההארדיסק הזה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5279 ומזה בעצם ה sata raid ? הייתי לוקח רק sata אבל לא מצעתי הארדיסק של 160 אצל נועה , זה משנה אם אני אקנה את זה אם sata raid ? זה יעבוד לי אם ההארדיסק שיש לי כבר ?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  21. כונן פנימי בטכנולוגיית 3D XPoint שהייתה אמורה להיות הדבר הגדול הבא של אינטל מחולק לרוכשי Core i9-12900K באמזוןלכתבה

22. Started by InvisibleKid,

יש לי דיסקט עם מידע מאוד חשוב. עכשיו, כשאני מכניס את הדיסקט לכונן ומנסה להיכנס אליו, הווינדוס רושם לי שהוא צריך איתחול. איך אני משחזר את המידע? זאת עבודה מאוד חשובה לבצפר ואין גיבוי, זה דחוף מאוד.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  23. הכל חוץ מ NEC (מעדיף יותר לכיוון ה-LG) תמליצו על דגם והכל תודה...

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  24. Started by lidor_abo,

חברה אם המאוורר מוציא חום זה אומר שזה המאוור שמוציא אוויר?!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  25. Started by pilgonico,

שלום אני מרכיב מחשב חדש....עם לוח אם של asus p5b deluxe ואני מתכוון לעשות raid 0 עם שני הארד דיסקים של 250 ג'יגה בייט + אחד של 80 ג'יגה בייט למערכת הפעלה... השאלה שלי איך אני מחבר את הכבלים ללוח האם ולאן? מצורפת תמונה.... תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים