אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,913 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב, לצערי הכונן הקשיח במחשב הנייד שברשותי (sony vaio) עושה רעשים ומנסה להודיע לי שזמנו קצוב. (העבודה נעשתה איטית מאוד, נתקע המון פעמים ורעש של תקתוק נשמע מידי פעם - יש אפשרות להציל אותו דוקטור??) :s05: אשמח לקבל המלצה לכונן קשיח 2.5 אינץ' בנפח של 500 ג'יגה. נכון שקצת קשה לבקש שיהיה אמין (כל עוד לא מדובר בכונן SSD), בסופו של דבר הוא יושב במחשב נייד והזעזועים והחום לא מוסיפים לאורך החיים שלו. אבל מיידע שיש פה לאנשים אני אשמח לשמוע על כוננים מומלצים. כמו כן, אם מישהו יודע אם קיימת אחריות על כוננים קשיחים בניידים של סוני מעבר לשנת אחריות הבסיסית שמקבלים אני אשמח לשמוע פרטים (הכונן המקורי שיש במחשב הוא של טושיבה) תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע קניתי את הכונן הקשיח הנ"ל ושמתי עליו קבצים של סרטים ותמונות.לאחר מכן כדי לצפות בהם בטלויזיה שלי חיברתי אותם לדיוידי בעל חיבור USB והכל עבד חלק והייתי מאוד מרוצה. השבוע באתי לעשות זאת שוב אך משום מה הדיוידי לא נכנס כלל לקבצים,ניסיתי גם עם טלויזיה שיש לה חיבור USB של האייר ושם אומנם אני מצליח להפעיל את הסרטים אך הם עובדים בתקיעות כל איזה חצי דקה,מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב דגם הדיוידיujicom CDP001 תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
Samsung S2 Portable Western Digital Elements Samsung G2 Portable Western Digital My Passport Essential Verbatim Store n Go אני מחפש הדסיק אמין שלא יהרס, יהיה קל לשימוש,
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכם, אתמול המחשב שלי עוד עבד כמו שצריך, והיום הוא פשוט לא עולה. הביוס מזהה את הכונן SDD שלי. הוינדוס 7 לא מצליח לעלות. הפעלתי את התקנת/תיקון וינדוס מהדיסק (מבלי להתקין ממש) וזה מראה שהדיסק SDD שלי ריק לחלוטין, כאילו מעולם לא נעשה בו שימוש... יש לציין שהמחשב היה כבוי בליילה, והוא גם מחובר לUPS שהוא גם מייצב מתח. הכונן שברשותי הוא Intel SSD 320 120gb, והוא בשימוש כחודשיים. ניסיתי אגב להחליף יציאת SATA בתקווה שאולי יקרה נס, אבל זה לא עזר. מה הולך פה? אני לא יודעת מה לעשות, לנסות לממשל אחרויות או להתקין מחדש את הוינדוס? ולמה כל זה בכלל קרה?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום , לפני כמה ימים המחשב פתאום התחיל להגיב באיטיות בכל הנוגע לפתיחת ה EXPLORER (לא הדפדפן) , אחרי שנאלצתי לעשות לו בוט ידני כי הוא נתקע. שמתי לב בביוס שהמחשב נתקע בשלב הזיהוי של אחד ההארד דיסקים. הדבר הזה קרה לי בעבר עם 3 הארד דיסקים של WD (מאותה סדרה דפוקה של BLUE & GREEN מאז החלפתי לסמסונג ועבד טפו טפו בסדר עד לפני כמה ימים) ואף אחד לא ידע להסביר. המפרט שלי מופיע פה בצד , לפי דעתכם מה יכול לגרום לזה(ספק , כבל SATA) מלבד האופציה הברורה שכנראה הוא גוסס וצריך להחליף אותו (שדי באסה כי SKYPC כבר לא קיימים)... בתכלס לא נראה לי שזה הספק או הלוח אם כי ההארד דיסק של סיגייט עובד רציף כבר שנתיים בלי בעיות (טפו טפו). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הנה זה בא - גרסה שנייה לכושחה של הכונן. פותרת את בעית ה"פריזים" (אין לי מושג מאיפה הם לקחו שיש כאלה ) הנה הלינק: Crucial.com Product Downloads - Firmware Updates איך עושים. הדבר פשוט: 1. מורידים את הקובץ ומחלצים ממנו קובץ ISO 2. צורבים את קובץ ה-ISO ל-CD-ROM, מומלץ לבצע בדיקה לאחר הצריבה. 3. מגבים את תכולת הכונן. 4. מפעילים את המחשב ונכנסים לביוס. 5. משנים את הגדרות הבקר מ-AHCI ל-IDE או Compatible , שומרים ויוצאים מביוס. 6. מפעילים את המחשב מכונן ה-CD-ROM 7. כאשר מתבקשים - כותבים yes ולוחצים אינטר. 8. ממתינים עד הסיום (יהיה כתוב, כי התהליך הסתיים וגרסה חדשה היא 0002) 9. מאתחלים את המחשב מחדש (אפשר עם Ctrl+Alt+Del) 10. נכנסים לביוס ומשנים את הפר…
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
לצורך השוואת ביצועי כתיבה בחרתי קבצים (סרטים) בנפח של כ 105GB הנמצאים על דיסק מדגם WDC WD20EARS-00S8B1 2TB להלן זמני הביצועים לדיסקים אליהם הועתקו 179 קבצים: זמן דגם הדיסק תצורה RAID0 2XWDC WD50000AACS-00G8B1 5400 RPM 0:39:32 SATA2 WDC WD5000AAKS-00TMA0 7200 RPM 0:34:58 USB2/SATA2 SEAGATE FREEAGENT 2TB 1:01:50 USB2/SATA3 HITACHI HDS 723020BLA642 2TB 7200RPM 1:00:00 USB3/SATA3 HITACHI HDS 723020BLA642 2TB 7200RPM 0:24:00 מסתבר שבמערכת שלי, כתיבה לדיסק USB3 החיצוני היא המהירה ביותר.
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום ברשותי כונן של LG מהדגם שכתבתי למעלה, GH24NS50.. בעבר הצלחתי לצרוב דיסקים כפולי שכבה אבל היום לא ! כשאני מכניס דיסק כפול, הכונן מהבהב, המחשב נתקע כשאני לוחץ על הכונן או עושה משהו שקשור לכונן, תוכנות צריבה גם כן נתקעות... המערכת הפעלה שלי היא WIN7 ULTIMATE 32BIT אני לא יודע מה הבעיה, כל היום ניסיתי למצוא אותה.! החלפתי כוננים עם כונן ליטאון ישן שיש לי שגם הוא תומך בשכבה כפולה, שידרגתי גירסא.. מחקתי תוכנות של התקנים ווירטואלים כמו דמון טולס (IMGBURN מצא עם זה איזה בעיה.. משהו SPDT) בקיצור אני כבר ממש נואש, חושב כבר על לפרמט את המחשב.. וזה ממש נורא לגבות עכשיו 250 גיגה. ! בבקשה עזרה אני נואש כבר..
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
עדיף SSD באזור של ה 120 ג'יגה (זה בערך התקציב ממה שהתרשמתי מהמחירים) אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על כונן דרישות - שיהיה אמין סה"כ מערכת ההפעלה,ה Page file של 8Gb, ועוד המון תוכנות הולכות לשבת עליו. עדיף כונן שיהיה הכי מהיר לדרישה הנל. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הביא לי הארד דיסק חיצוני (WD elements SE של 1TB ) כדי שאעביר לו סרטים. את סרטי ה S הוא מעביר טוב מאוד. כשאני מגיע ל HD יש בעיה והוא נותן לי שגיאה שאין לי מושג איך להתגבר עליה, ניסיתי גם לפרמט את הכונן ולהעביר אך ללא הצלחה קצת פרטים : המערכת הפעלה שלי היא WIN 7 32BIT הדיסק הקשיח שלו : WD elements SE 1 TB מפורמט כ NTFS הקבצים אותם אני מנסה להעביר : MKV תמונה של השגיאה : תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני צריך לחבר הארדיסקים ללא מארז יש באפשרותי לחבר הארדיסק דרך תחנת עגינה בחיבור USB 3 או בעזרת סוג של מגירה כמו בלינק המצורף בחיבור SATA איזה חיבור יעבוד טוב ומהר יותר (מדובר באותו הארדיסק) 1. מגירת ה SATA 2. תחנת עגינה ב USB 3 http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjA2OQ==
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לרכוש דיסק או קי. חשבתי שאולי תעזרו לי למצוא את מה שאני מחפש. אני מחפש דיסק-און-קי בעל נפח של 8GB, שיהיה קטן (mini), עד 45 שח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה ההבדל בין הסדרה S2 לבין G2 של סמסונג? ואם ניתן לומר איזה מהסדרות יותר מוצלחת. למיטב הבנתי G2 זה USB 2 ו- S2 זה USB3 תודה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אדגיש מראש - אני לא מבין בעניין, ויעול להיות שכל הנאמר כאן הוא שטויות במיץ.נניח ויש לי מערך 5+0. אם אחד מהדיסקים קורס, מערך ה0 העליון לא אמור לראות בכלל את התקלה, וניתן לעשות rebuild ל5 הפנימי בו כלול הדיסק שקרס מתוך היתירות שבו. תקנו אותי אם אני טועה עד כאן. עתה, נניח שהמערך בנוי הפוך, כלומר 0+5 (זה אפשרי בכלל?). אם אחד הדיסקים קורס, המערך החיצוני היתיר בפני עצמו אמור להמשיך לעבוד, אבל איך ניתן לעשות rebuild? הרי המערך הפנימי הוא raid 0, כלומר, גם אם ה5 החיצוני מספק את כל המידע הדרוש לכך, איך הבקר יודע איך לחלק את המידע הפנימי בין הדיסקים? או שפשוט מפרמטים את התת-מערך כולו ונותנים למערך החיצוני לשחזר את תת-המערך כדיסק יחיד "נקי"? ובכלל, עד כמה מורגש הבדל המהירות בתצורה ה…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי 2 כוננים של WD בנפח 640GB כל אחד, ורציתי לחבר אותם ב- Raid 0. איך עושים את זה ? נ.ב. הלוח אם שלי הוא Asus P6TD Deluxe תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן חברי פורום יקרים, בזמן האחרון התחלתי לצלם ולערוך באופן מאסיבי קבצי HD (ממצלמות 5d2 ו-TM700) על פרימייר CS5. כידוע - צריך יכולת קריאה/כתיבה גבוהה עם קבצים מהסוג הזה. ככל שעריכות (ועיבודים) נהיות מורכבות יותר המחשב שלי מתחיל להזיע. הדבר הראשון שאני הולך לעשות זה להוסיף עוד זכרון אבל תהיתי כמה מעבר לדיסק קשיח חדש ישפיע על הביצועים. כרגע יש לי WD5000AAKS-00A7B2 של ווסטרן כמובן. אם אפילו Windows טוען שהוא זה שמוריד את ציון ביצועי המערכת אולי יש מה לשקול. בעקבות סקר קצר הבנתי שהלחמניה החמה היא הF3 של סמסונג. השאלה היא כמה אני באמת אראה השפעה שלו? (לא הצלחתי למצוא מבחן שבודק את שניהם ביחד). אשמח לשמוע דעתכם בנושא (ואם יש לכם המלצות אחרות לשדרוג חוץ מכרטיס מסך של nvidia …
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
איזה כונן ssd 120g sata3 יש את הביצועים הכי טובים?? המליצו לי על הכונן של קרוסר איך הוא??
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי הארד של Samsung Spinpoint F3 HD103SJ שנקנה לפי חצי שנה בערך, באמת אחלה הארד, לא עשה לי שום בעיות. לפני כחודש התחילו לי אתחולים ספונטניים של המחשב פעם בכמה ימים, ולאט לאט האתחולים קרו לעיתים יותר ויותר קרובות, בסופו של דבר המחשב איתחל את עצמו פעמיים בשלוש שעות. לאחר מכן כל פעם שניסיתי להדליק אותו הוא הגיע למסך BOOT של הווינדוס (ווינדוס 7) ואיתחל את עצמו. לאחר בדיקה של החומרה לעומק מצאתי 4 קבלים נפוחים על הלוח אם שהם כנראה הגורם לאתחולים. במהלך הבדיקות לסיבת התקלה חיברתי את ההארד כהארד נוסף למחשב של חבר, הוא זיהה אותו והצלחתי אפילו להעתיק מהארד למחשב שלו. ההארד שלי מחולק ל-Partitions, הרצתי chkdsk על שניהם והכל הראה תקין. עכשיו לדברים המוזרים: 1. כשנכנסו ל-Disk Managm…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שבוע טוב,אני עומד לפני רכישה של 2 דיסקים קשיחים פנמיים למחשב למטרת גיבוי,הייתי רוצה לשמוע המלצות וחוות דעת על איזה חברה או דגם כדאי לי ללכת. השאלה באה גם בגלל העובדה שדיסק קשיח שקניתי לפני חצי שנה הראה לי על שגיאות בסקטורים ועשה לי בעיה גדולה עם חומר שהיה לי שם,אציין רק שהדיסק הוא של מדגם:Caviar Black WD1002FAEX של חברת : WESTREN DIGITAL תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני נוסע לארהב באוגוסט, ואני רוצה לקנות שם SSD. השאלה הראשונה היא מבחינת נפח. מה הנפח המומלץ לכונן כזה, הוא ישמש ככנון מערכת, אולי גם משחק או שניים שישבו בשביל שיפור ביצועים. עשיתי קצת קיראה, וראיתי שכרגע הVERTEX 3 של OCZ מאוד מומלץ, בחיבור של 6GB, (שכרגע אין, אבל אני מתכנן לשדרג את המחשב בקרוב). מצד שני הם מגיעים רק ב120 ומעלה, אני חושב ש 80 יספיק לי בקלות(יש לי כרגע 35 מתוך 40 בכונן מערכת). האם יש אותו ב80?. אני רוצה לשמוע על כוננים אחרים ברמה של הV3, בשביל להשוות ביצועים ואולי גם לחסוך טיפה.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG(כתוב עליו SUPER MULTI אם זה עוזר).. מה זה אומר-שאני צריך DVD שיודע לקרוא 8 ג'יגה? אני מניח שזה בגלל זה כי זה סרט כבד, ובמחשב הוא מזהה אותו כDVD ריק של 4.7 ג'יגה. עריכה: הסתדרתי, אפשר למחוק.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים אחד עם HD IDE והשני עם HD SATA, עכשיו אני רוצה לחבר את HD IDE למחשב של הSATA.. זה אפשרי..? זה יזהה אותו ויעבוד רגיל..? זה משנה איזה SATA זה..? תודה!
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
http://www.israelcoupon.co.il/%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99-750g-%D7%A0%D7%A4%D7%97-%D7%A2%D7%A0%D7%A7-%D7%91-335%D7%A9%D7%97-%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-590%D7%A9%D7%97-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9B%D7%9C-%D7%A1%D7%95%D7%92%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%9C
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-