אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני רוכש מחשב חדש עם כונן קשיח segate 500G. מערכת ההפעלה תהיה XP PRO. הייתי מעוניין לבודד את מערכת ההפעלה מקבצי המידע. כמה מקום צריך להשאיר למערכת הפעלה ועוד תוכניות בסיסיות נוספות ? האם יש המלצות לחלוקה "חכמה" של המחיצות? למרות שהחלוקה היא מאד תלוית משתמש הייתי מבקש לקבל המלצות לאיסטרטגיות אפשריות. אם יש איזב לינק מעניין בנושא - אשמח לקבלו.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה שלי וכל התוכנות יושבים על כונן IDE רגיל ואני מוסיף כונן SATA האם אפשר להעביר את ההתקנה מIDE וכונן SATA או מאני מוכרח להתקין WIN מחדש?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אוקי יש לי 3 כוננים של WD 2 של 40 ג'יגה 8 מגה קאש IDE ואחד 80 ג'יגה SATA. יש לי מחשב sempron 2800 ולוח אם KV8PRO. עכשיו, כשאני מתקין מערכת הפעלה על דיסקי ה-IDE, הוא מסיים להעתיק את הקבצים להתקנה אבל כאשר המחשב עושה ריסט ואני מגיע לקטע של ההתקנה הממשית הוא אומר לי missing operating system. זה עושה לי את אותה בעיה בשני ההארדיסקים. יש לציין שבדיסק אחד זה לא היה ככה, קרה משהו במחשב הקודם שלי ומאז זה ככה. הדיסק השני היה ככה מלכתחילה. זה קורה בכמה מערכות מחשב (ניסיתי על A3000+ סמפרון2800 פנטיום 3 למיניהם ואינטל דואל קור בכולם אותה בעיה), ככה שאני מניח שהבעיה בהארדיסק. הקטע המשעשע הוא שהוא מתפקד כהארדיסק נורמאלי לחלוטין אבל! אי אפשר לפרמט אותו בווינדווס והוא כל הזמן נכשל בפירמוט…
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי משחב נייד של לנובו יש לו HD של 80GB ויש לי הסך הכול משהו כמו 17GB וקצת בשימוש אבל שאני עושה לחצן ימני->ואז מאפיינים הוא מראה שיש לי בשימוש 50GB אתם יכולים לראות בתמונה סימנתי את כול הקבצים וזה שהם שוקלים 17GB ובמאפיינים 50GB בשימוש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן להזמין מחשב נייד מחול בגלל הדולר בגדול הרכבנו מחשב יחסית טוב באזור ה1400 דולר ועכשיו ההתלבטות האחרונה היא לגבי ההארדיסק המחשב מגיעה עם 250 גיגה 5400 לפי דעתי הוא צריך לשדרג ל 7200 אבל בגלל שאני לא כל כך מבין אני ישאל בגדול השדרוג הוא ל 160 גיגה 7200 בתוספת של 160 דולר השאלה אם זה שווה את התוספת? שכחתי להגיד שהמחשב לא מיועד למשחקים יותר מדי אבל ביצועים זה די חשוב
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום. הוספתי לHD SATA שלי עוד אחד קטן ATA עם FLAT CABLE (אם זה משנה) והתקנתי עליו XP. אחרי כמה ימים,שמתי לב שהוא מחובר למחשב,שאני מעלה את הHD השני (הגדול,הרגיל) הוא מעלה את הווינדאוס ואז נתקע,ככה שאני לא יכול גם לפרמט אותו דרך הווינדאוס. ושאני מעלה את הקטן,הוא כותב שאי אפשר לקרוא את הHD. ושניסיתי שרק הוא יהיה מחובר ולהפעיל לינוקס מCD,הדיסק נתקע בשלב כלשהוא,ושאני מכניס דיסק הפעלה של WIN הוא כותב לי שאי אפשר להתקין על הדיסק הזה כלום וגם לא נותן לי אפשרות לפרמט אותו. מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני צריך dok 4gb מפנדה אני צריך להזמין מחר בבוקר אז דחוף לי חשבתי על זה אבל אמרו לי שהתוכנה המובנית בו היא מעצבת מה דעתכם?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=13614
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אהלן לכולם, עד עכשיו היו לי שני דיסקים של 80 ו20 ג'יגה. קניתי WD 250 ג'יגה SATA וחיברתי אותו ביחד עם ה80 ג'יגה. המחשב לא זז, הכל איטי וממש אי אשפר לעבוד ככה. כאשר אני מנתק את הישן, ה80 ג'יגה , הכל עובד כרגיל. השאלה: האם אפשר לעבוד עם שני הכוננים האלה? אחד SATA והשני לא. דרך אגב, לא מורגש שום שינוי עם SATA... תקין?
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מחפש אמצעי איחסון עצמאי (ללא חיבור למחשב) הכולל קורא כרטיסים (CF) תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
איזה כונן מהיר יותר 320AAKS או 500AAKS האם בכונן ה-500 זמני הגישה ארוכים יותר בגלל שהוא גדול יותר?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD אבל אין לי מושג מה זה כל ה R+ וה R- וכו' , מישהו יכול אולי להסביר לי, או לקשר אותי למדירך שיגיד לי מה הם אומרים? בעיקרון הצורב הוא רק בשביל לצרוב סרטים ל Pioneer 383 ואולי גם קצת ל PS2, איזה אפשרות חשוב שתהיה לי?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי הארד-דיסק כ-3 שנים ממחשב אחר וברצוני להתקינו על המחשב הנוכחי, איך מחברים אותו ללוח האם, איך נראה -חיבור IDE (אני חדש בתחום הזה)
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
יש שתי גרסאות עם הבדל במחיר אחת מהם זה RAID 0 מזה אומר הדבר הזה? שמעתי את זה כל כך הרבה פעמים אף פעם לא הבנתי מזה ומזה נותן לי שמצדיק 80 שקל הבדל במחיר?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכונן DVD של IBM פירמטתי את המחשב.... עכשיו הוא מבקש דריבר לכונן...... מודל-gsa-4082b שם מלא - dvd writable/cd-rw drive למישהו יש את הדריבר.....? אני חייב להתקין משחק........
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
הוא מציג מפרט כמו של הלייט און והוא IDE, רציתי שתתנו את דעתכם על הצורב הנ"ל בבקשה. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 8.05.2007 בשעה 20:32:04 מצטער על ההקפצה..הגיע לעמוד שני ואפילו לא תגובה אחת... בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי צורב כבר כמה זמן הדגם הוא PIONEER 108 ועד עכשיו כל הצריבות היו בסדר עד ש....(טופים) לפני כמה ימים ניסיתי לצרוב משהו על דיסק DVD של חברתTEAC זרקתי 4 דיסקים עד שהצלחתי , חשבתי שאולי זה בגלל שהדיסקים לא איכותיים וקניתי דיסקיםDVD-RW של VERBATIM אני לא יודע כמה זה נחוץ אבל הנה תמונה http://tinyurl.com/2u27xb.ניסיתי לצרוב שוב אבל כל היו לא מוצלחים שמרתי את הLOG ובתוכו הייתה השגיאה הבאה : Power calibration error ומאז לא הצלחתי לצרוב על שום דבר (ניסיתי X4 ו X2 אותו הדבר) . לנוחיותכם צירפתי את הLOG. תודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי,יש לי בעייה יש לי במחשב כונן אחד IDE שמחובר כמאסטר והסלייב שלו זה הצורב חוץ ממנו יש לי כונן SATA שמחובר רגיל כ SATA קניתי הארדיסק נוסף ושחיברתי אותו כמו הSATA הקיים הווינדווז לא עולה, השגיאה שהוא נותן היא שזה בגלל הקונפיגורציה של ההארדיסק החדש פתרונות? מישהו?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
לא בטוח שזה המקום...אבל יש לי שאלה קצת מוזרה.. יש ברשותי מחשב ישן (פנטיום ) ללא יציאת USB שעליו מותקן WIN98. המחשב הוא לצורך משהוא ספציפי שמחייב סביבת עבודה שתומכת DOS ולכן הוא כזה ישן בכל מקרה...למחשב זה יש רק כונן דיסקטים רגיל שאלתי האם יש דרך זולה לחבר DISK ON KEY למחשב כזה...יש לו כל מיני יציאות ישנות ...אולי יש איזה מתאם פשוט שמאפשר חיבור של DISK ON KEY והאם בכלל WIN98 ידע לזהות משהוא כזה ??? או צריך להתקין משהוא בשביל שיזהה... בכל מקרה האם יש מישהוא שיודע על דרך לעזור לי ...אשמח :-)
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להחליף את הדיסק קשיח שלי לאחד עם נפח גדול יותר ושיהיה שקט (ואמין). זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ(C על איזה חברה אתם ממליצים? למה אני צריך לשים לב לפני שאני קונה? בבקשה תעזרו לי , למה אני ממש לא מבין בזה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום , יש לי הארדיסק 40 ג'יגה של wd בבית ואני מעוניין להוסיף הארדיסק חדש של 160 ג'יגה של wd . איך ההארדיסק הזה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5279 ומזה בעצם ה sata raid ? הייתי לוקח רק sata אבל לא מצעתי הארדיסק של 160 אצל נועה , זה משנה אם אני אקנה את זה אם sata raid ? זה יעבוד לי אם ההארדיסק שיש לי כבר ?
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני לא כזה מבין בחיבורי SATA (אני מהדור היותר מיושן של ה IDE) על כל פנים אני מניח שזה חיבור שונה מחיבור SATA של הארדיסק. בכל מקרה קיבלתי את הצורב בלי שום כבלים , בלי כלום. איזה כבל אני צריך לקנות (אם אפשר גם תמונה שלו זה יעזור) ואיפה אני מחבר אותו בלוח אם ? תודה אוקיי אני חושב בערך שהבנתי. יש חיבור SATA רגיל קטן שזה סבבה יש ויש חיבור SATA גדול יותר שזה המקביל של המקור חשמל מהספק ב IDE. על כל פנים במחשב הזה יש לי רק כבל 1 כזה של חיבור לחשמל SATA וזה מחובר להארדיסק (בא מהספק כוח) איך לעזאזל אני משיג חיבור כזה ולאן אני מחבר אותו ?!
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים חיצוניים של 160 GB כל אחד בחיבור USB. כל אחד הוא גיבוי של השני. התוכן הוא זהה לחלוטין. המטרה שלי היא לגרום להעתקה אוטומטית בין הכוננים עצמם. ז"א - אם אני מעביר משהו לדיסק X, אז אותו הדבר יופיע גם בדיסק Y. אותו הדבר גם במחיקה. אין לי בקרי RAID וגם המחשב ישן יחסית. השאלה היא: האם יש תוכנה או התקן חומרי להעתקות רצופות מסוג זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
חיברתי הארד דיסק נוסף והוא מוגדר בביוס .. בל בוינדוס עצמו לא רואים אותו ... כאילו הוינדוס לא מזהה אותו... מה עושים
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
קניתי אחרי המלצות את הצורב DVD של ASUS 1814BL אמרו לי שמקבלים 3 דיסקים אחד של NERO ושתים של דיסיקים של צריבה אחד דיסק של הLIGHTSCRBE ואחד רגיל ניראה לי ואמרו שמקבלים תקייה קטנה כזאותי שאפשר לעשים שם דסקים והגיעה לי הצורב הזה היום ואני רואההה שאים שם כלום חוץ מי דיסק NERO והצורב עצמו וברגים לא הגיע כלום זה ניראה כמו הריזה חדשה אז איך זה יוכל להיות דבר כזה? *ולא קבלתי קבל של SATA צריך לקבל גם לא ??? ושם קבל לא קבלתי.. או שרצריך לקנות ? או שיש במחשב? ואני מסתקל על הקופסא אני איפה רשום SATA לא רשום בשום מקום SATA רשום רק ATAPI ניראה לי שיש 2 סוגים של צורבים 1814BL ואחד בסוף עם 1814BLT זה אותו דגם רק קיצור לא ??
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי!, אני רוצה לאחד שני הרדיסקים של סאטא 2 250 גיגה לאחד של 500 בRAID 0 , האים צריך שהם יהיו של אותה חברה או שאני יכול לקחת 1 מקסטור ו1 ווסטרן? תודה!
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-