עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by nir5177,

האם מישהו ניסה להתקין מערכת הפעלה XP מצורב DVD עם חיבור SATA? מעניין אותי לדעת האם הדבר אפשרי,מבחינת זיהוי דרייברים של מערכת ההפעלה בטעינת קבצי ההתקנה חוויתי בעיות עם מספר לוחות שנדרש דריבר מיוחד ל CONTROLER על מנת שיזהה כונן קשיח SATA, מעניין מה קורה עם כונני DVD בעלי חיבור SATA

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by drorr,

האם עדיף כונן קשיח אחד WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS או שני כוננים של 160 מבחינת מהירות ???

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by OFIRLEVY66,

צריך המלצה לצורב DVD LightScribe שצורב תמונות צבעוניות באיכות גבוהה. שהצורב יהיה בצבע שחור ופנימי

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  4. טכנולוגיית ה-HAMR בה בחרה החברה האמריקאית ממשיכה להבשיל ולהתפתחלכתבה

5. Started by yair23,

1) מישהו פה יודע איפה אני יכול לקנות אותו והאם הוא עדיף על LG או NEC ? מצאתי רק חנות אחת שממוקמת ברמת גן .. 2)האם אני מקבל עם הצורב כבלים ? UDMA5 ... כי אם לא אני צריך לדעת אם לקנות בנפרד, יש לי רק כבלים של UDMA2 בבית ואחד של 5 שכבר מחובר להארד דיסק ...

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by ofir28,

שלום לכולם נהרס לי חלק בדיסק עם חומר חשוב עליו ואני זקוק ב*דחיפות* לחלק מסויים מתוך דיסק זהה מאותו סוג - IBM 41.1GB. אם למישהו יש דיסק כזה למסירה/מכירה - צרו איתי קשר ב oolaf@walla.co.il תודה אלי

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  7. Started by Evyatar,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בסביבות אוגוסט ויש לי שאלה בקשר לכונן הקשיח שלי. יש לי את הדגם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=1865 והוא מספק אותי יפה, אני לא משתמש ביותר מ80 גיגה. עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי להחליף אותו או להוסיף עוד אחד ולהשאיר את זה? השאלה באה כי אני לא בטוח שהכונן יתאים ללוח החדש כי אני רואה שמשתמשים בו בSATA2 ואין לי מושג איזה חיבור זה.. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי במחשב כונן DVD: LG DVD-ROM 8162B. בשנתיים הראשונות שלו הוא פעל מצויין ואז פתאום הוא הפסיק לקרוא DVD וזה כבר למעלה משנה וחצי ככה. בעוד שהוא מצליח לקרוא כל CD בצורה מצויינת - הוא לא מצליח לקרוא אף DVD (צרוב, מקורי...). דברים שניסיתי לעשות ולא עזרו: - לנקות את העדשה עם CD מנקה של SILVERLINE (מכירים את השטות הזו??!) - לשדרג את ה-Firmware לגרסה הכי חדשה (033). מה עכשיו? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  9. Started by zoyaniv,

שלום יש לי צורב DVD של NEC 3540 אני מנסה לצרוב דיסק מידע שגדול ב 40 מגה סך הכל מהקיבולת של הדיסק נרו שואלת אותי אם לעשות OB אני מאשר היא צורבת אבל בסיום מודיע לי שהצריבה נכשלה ניסיתי פעיים ואותה תוצאה שאני מוריד טיפה מידע ככה שלא יהיה צורך ב -OB הצריבה עוברת בלי בעיות מה יכול להיות הבעייה?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  10. אני קניתי מחשב חדש היום !! נתתי להם את הכוננים הקשיחים שלי שהיו במחשב הישן....אמרתי להם לא למחוק ולא לגעת בכוננים פשוט לחבר אותם איך שהם... הם אמרו בסדר בסדר אין שום בעיה !! אני עכשיו מדליק את המחשב ואני רואה הודעה מוזרה...שהווינדוס שלי לא רוצה לעלות.... טוב אמרתי אולי סתם איזה משהו באתי לפרמט ולהתקין ווינדוס חדש אני רואה שהם מחקו לי את כל הכונן שלי !!! אין בכלל PRATTION !!אני רואה כתוב UNLOCATED PARTTION זה היה כונן שמחולק ל C ו F על C היה מותקן ה ווינדוס ועל F היו מלא קבצים חשובים והרבה מאוד תמונות שהצטברו במשך השנים !! והכונן השני כאילו באמת לא נגעו בו..נשאר איך שהוא ! מה אני אמור לעשות ??!?!!! =\ יש דרך כלשהי להחזיר את כל המידע שהיה שם ?! תוכנה כלשהי ? בבקשה אני חיי…

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  11. האם המתח של כונני SATA הוא רגיל או מיוחד כמו של CD ? תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  12. Started by Aner,

מה הסיבה שסדרת 455X עולה יותר מסדרת 457X בחנויות בארץ? האם יש לי ממה לחשוש כשאני בא לקנות את ה-4571? כמו כן, האם יש ממה להירתע מכך שמוכרים את צורבי NEC רק כ-bulk\oem?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  13. תגידו במערך RAID0 מספיק רק בהתקנה של ה XO ללחוץ F6 ולהכניס את הדיסקט וזה כבר יגדיר הכל כרייד או לפני זה להגדיר בביוס רייד? לוח: ASUS Maximus formula X38 כוננים: WD 500AAKS שניים כאלה... מערכת הפעלה: XP PRO SP2 והאם צריך לחבר אותם בדרך כלשהי לבקר עצמו הוא מובנה בלוח. אני צריך להשתמש בכבל כלשהו נוסף על מנת לחבר אותם איכשהו? או זה שהם מחוברים ליציאות SATA 1 ו-2 מספיק? מה אומרים?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  14. Started by GbeTech,

יש לי NEC 3550A, נדפק כבר לפני שנה וחצי, אבל עד עכשיו לא לקחתי את עצמי בידיים וחיפשתי פתרון. ראיתי בפורומים שלהמון משתמשים של NEC יש בעיות דומות לשלי, וחבל שהאחריות נגמרה. אני שוקל לקנות קורא/צורב במקומו, עד 250 ש"ח ~. עקרונית עדיף שיהיה כמה שיותר זול. לא אכפת לי גימיקים כמו מהירות צריבה (אני בכל מקרה תמיד צורב על X2 / X4)... הגורם היחיד הוא אמינות וכמה שנים הוא ישאר לי. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  15. אני רוכש מחשב חדש עם כונן קשיח segate 500G. מערכת ההפעלה תהיה XP PRO. הייתי מעוניין לבודד את מערכת ההפעלה מקבצי המידע. כמה מקום צריך להשאיר למערכת הפעלה ועוד תוכניות בסיסיות נוספות ? האם יש המלצות לחלוקה "חכמה" של המחיצות? למרות שהחלוקה היא מאד תלוית משתמש הייתי מבקש לקבל המלצות לאיסטרטגיות אפשריות. אם יש איזב לינק מעניין בנושא - אשמח לקבלו.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by Lirans,

היי יש לי במחשב אחד שני כוננים אופטיים של LG - אחד צורב רגיל והשני צורב דיוידי. במחשב נוסף יש לי כונן cdrom (בין כמה שנים ולמיטב ידיעתי לא קורא דיסקים טוב במיוחד) של איזו חברה לא ידועה. נתקלתי בדיסקים מסוימים ששני כונני הLG מתקשים במיוחד לקרוא ולעומתם הכונן במחשב הנוסף קורא את אותם דיסקים בלי כל בעיה. האם זה אומר שיש בעיית תאימות של דיסקים מסוימים עם כונני LG? הערה: בדקתי שני דיסקים מאותה תוצרת שצרבתי על צורב של LG פעם וניסיתי עכשיו לקרוא מהצורב שלי שגם הוא LG כאשר אחד מהדיסקים נקרא ללא בעיה והשני עם בעיה - בכונן הנוסף אין בעיה לקרוא את אותו דיסק שעושה בעיות בכונן הLG. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  17. שלום זקוק לעזרה בין הדגם LG-H80-DVDRW-X20שציינתי שהוא גם צורב SATA -ביכלל יש כזה צורב{קיבלתי את הדגם מאייבורי} לבין הדגם X18-LG-GSA-H62N מי מבין שניהם עדיף -מבחינת אמינות והאים תוכלו למליץ על צורב אחר,אם יש צורך המון תודה אגב עבור מחשב חדש . איציק

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by SandLegion,

העברתי 2913665024 בתים באותו כונן (בין פארטישן אחד למשנהו) בזמן של 65109 ms והתוצאה היא: Transfer Rate: 42.677 MB/s. האם זה טוב/רע? [EDIT] שכחתי לציין: WD 160GB 7200RPM 8MB CACHE ATA

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  19. Started by lielb16,

שלום לכולם! יש לי שאלה קטנה ואשמח אם תענו לי: מה ההבדל בין הדגם WD5000AAKS 500GB לדגם WD5000KS 500GB ?? תודה מראש לעונים!

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  20. Started by yonamor,

צרבתי סרט dvd על מדיית dvd-r של teac בצורב nec ובתוכנת nero . צפיתי בדיסק הצרוב ב dvd הביתי, בימים הראשונים הדיסק הצרוב עבד חלק וכעבור כמה ימים הסרט מקרטע ומאוחר יותר הסרט נעצר לגמרי. משיהו יכול להסביר לי בבקשה מה הבעייה כאן?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  21. Started by YI572,

שלום לכולם (: רכשתי דיסק קשיח חדש של סמסונג בנפח 250GB. הפעלתי אותו והכל טוב ויפה, פרט לדבר אחד - הוא עושה רעשים מוזרים.. קול כזה שעולה ויורד כל שניה אני לא מעמיס עליו בכלל. האם צריך לממש אחריות על כזה דבר? כי זה לא ניראה לי ממש הגיוני. לא היה מפריע לי אם הרעש היה גבוה ואחיד, אבל זה כל הזמן עולה ויורד ואני כבר השתגעתי מזה. וזה בוודאות ה HD, ניתקתי אותו וזה הפסיק...

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  22. Started by Ashand,

האם החיבורים של HD SATA 2.5 מתאימים לחיבורים של 3.5 ? האם המתח של מערכת PC רגיל יתאים לי ל-HD של 2.5 ?? חבר שלי הרס לי תדיסק בלפטופ עשה מחיצות בלגנים והמסך נתקע בבוט אפ כשהוא מזהה את הפריימרי כדיסק שהוא יצר והוא לא בוטאבל (BOOTABLE) קיצר סיבך אני רוצה לחבר את ה-HD הנייד ל-PC ואז לפרמט ולתקן את מה שהוא עשה ואני צריך לדעת אם זה בסדר ובטוח לחבר אותו ל-PC...

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by ohadge,

יש לי מחשב AMD עם לוח אם של MSI. מותקן אצלי כונן קשיח של WD 80 GB SATA. רכשתי כונן נוסף של 160 GB ושאלתי היא כזו: הבנתי שכדי להתקינו אני אנתק את הכונן הקיים(שעליו מותקנת מערכת ההפעלה וכל הקבצים האחרים), אחבר את החדש, אתקין עליו את מערכת ההפעלה ולאחר מכן אחבר את הקודם(של ה 80 GB). קודם כל האם עלי בזמן ההתקנה של החדש להתקין דרייבר דרך הפלופי(פרוצדורה שלא עשיתי מידי פעם שפירמטתי), ושאלה שנייה האם לא תהיה התנגשות נתונים בין הקיים לחדש? כמו כן יש לי שני צורבים, כונן פלופי ואת הקשיח הראשון. האם אני צריך לנתק אחד מהם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  24. אחרי התקנת הבקר אי אפשר פתאום למחוק מדיות DVDRW

25. Started by zivelad,

יש לי ARCHOS 80 GB ואני לא כ"כ יודע איך עובדים איתו כנראה חסרים לי דרייברים למרות שניסיתי להוריד מהאתר של התוכנה והורדתי דרייברים אבל זה לא עוזר אז אם יש מישהו שבאמת מבין במכשיר הזה אני ממש צריך עזרה בתודה מראש אלעד

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.