אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מערכת ההפעלה שלי וכל התוכנות יושבים על כונן IDE רגיל ואני מוסיף כונן SATA האם אפשר להעביר את ההתקנה מIDE וכונן SATA או מאני מוכרח להתקין WIN מחדש?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מחפש אמצעי איחסון עצמאי (ללא חיבור למחשב) הכולל קורא כרטיסים (CF) תודה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב DVD של NEC 3540 אני מנסה לצרוב דיסק מידע שגדול ב 40 מגה סך הכל מהקיבולת של הדיסק נרו שואלת אותי אם לעשות OB אני מאשר היא צורבת אבל בסיום מודיע לי שהצריבה נכשלה ניסיתי פעיים ואותה תוצאה שאני מוריד טיפה מידע ככה שלא יהיה צורך ב -OB הצריבה עוברת בלי בעיות מה יכול להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אחרי התקנת הבקר אי אפשר פתאום למחוק מדיות DVDRW
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי NEC 3550A, נדפק כבר לפני שנה וחצי, אבל עד עכשיו לא לקחתי את עצמי בידיים וחיפשתי פתרון. ראיתי בפורומים שלהמון משתמשים של NEC יש בעיות דומות לשלי, וחבל שהאחריות נגמרה. אני שוקל לקנות קורא/צורב במקומו, עד 250 ש"ח ~. עקרונית עדיף שיהיה כמה שיותר זול. לא אכפת לי גימיקים כמו מהירות צריבה (אני בכל מקרה תמיד צורב על X2 / X4)... הגורם היחיד הוא אמינות וכמה שנים הוא ישאר לי. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
יש לי ARCHOS 80 GB ואני לא כ"כ יודע איך עובדים איתו כנראה חסרים לי דרייברים למרות שניסיתי להוריד מהאתר של התוכנה והורדתי דרייברים אבל זה לא עוזר אז אם יש מישהו שבאמת מבין במכשיר הזה אני ממש צריך עזרה בתודה מראש אלעד
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9632 אני מתחיל לחשוב על האפשרויות מבחינת מכשירים אלקטרונים נידים כמו MP3 PMP קונסולות נידות פאלפונים מצלמות וכו עד היום היה צריך ארד דיסק לכמות זיכרון גדולה וארד דיסקים יותר רגישים וצורכים הרבה חשמל אבל שמגיעים כבר ל16 גיגה זה כמות מספקת להרבה שימושים של מכשירים נידים ומספיק חלקית אפילו לסרטים באיכות גבוה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להחליף את הדיסק קשיח שלי לאחד עם נפח גדול יותר ושיהיה שקט (ואמין). זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ(C על איזה חברה אתם ממליצים? למה אני צריך לשים לב לפני שאני קונה? בבקשה תעזרו לי , למה אני ממש לא מבין בזה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
העברתי 2913665024 בתים באותו כונן (בין פארטישן אחד למשנהו) בזמן של 65109 ms והתוצאה היא: Transfer Rate: 42.677 MB/s. האם זה טוב/רע? [EDIT] שכחתי לציין: WD 160GB 7200RPM 8MB CACHE ATA
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה קטנה ואשמח אם תענו לי: מה ההבדל בין הדגם WD5000AAKS 500GB לדגם WD5000KS 500GB ?? תודה מראש לעונים!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
צרבתי סרט dvd על מדיית dvd-r של teac בצורב nec ובתוכנת nero . צפיתי בדיסק הצרוב ב dvd הביתי, בימים הראשונים הדיסק הצרוב עבד חלק וכעבור כמה ימים הסרט מקרטע ומאוחר יותר הסרט נעצר לגמרי. משיהו יכול להסביר לי בבקשה מה הבעייה כאן?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן להזמין מחשב נייד מחול בגלל הדולר בגדול הרכבנו מחשב יחסית טוב באזור ה1400 דולר ועכשיו ההתלבטות האחרונה היא לגבי ההארדיסק המחשב מגיעה עם 250 גיגה 5400 לפי דעתי הוא צריך לשדרג ל 7200 אבל בגלל שאני לא כל כך מבין אני ישאל בגדול השדרוג הוא ל 160 גיגה 7200 בתוספת של 160 דולר השאלה אם זה שווה את התוספת? שכחתי להגיד שהמחשב לא מיועד למשחקים יותר מדי אבל ביצועים זה די חשוב
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
1) מישהו פה יודע איפה אני יכול לקנות אותו והאם הוא עדיף על LG או NEC ? מצאתי רק חנות אחת שממוקמת ברמת גן .. 2)האם אני מקבל עם הצורב כבלים ? UDMA5 ... כי אם לא אני צריך לדעת אם לקנות בנפרד, יש לי רק כבלים של UDMA2 בבית ואחד של 5 שכבר מחובר להארד דיסק ...
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מה הסיבה שסדרת 455X עולה יותר מסדרת 457X בחנויות בארץ? האם יש לי ממה לחשוש כשאני בא לקנות את ה-4571? כמו כן, האם יש ממה להירתע מכך שמוכרים את צורבי NEC רק כ-bulk\oem?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בסביבות אוגוסט ויש לי שאלה בקשר לכונן הקשיח שלי. יש לי את הדגם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=1865 והוא מספק אותי יפה, אני לא משתמש ביותר מ80 גיגה. עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי להחליף אותו או להוסיף עוד אחד ולהשאיר את זה? השאלה באה כי אני לא בטוח שהכונן יתאים ללוח החדש כי אני רואה שמשתמשים בו בSATA2 ואין לי מושג איזה חיבור זה.. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני צריך לעבוד על קבצי וידאו באוניברסיטה ובבית. חשבתי לקנות כונן חיצוני שעליו גם אוכל לערוך. אני עובד על מערכת XP PRO ובה 2 כוננים [לא רייד ] אחד לתוכנות ואחד לקובצי עבודה - 500G אבקש המלצותיכם הספציפיות ומחיר למשהו נייד ונוח [צריך עם מאוורר פנימי?] תודות
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי יש לי במחשב אחד שני כוננים אופטיים של LG - אחד צורב רגיל והשני צורב דיוידי. במחשב נוסף יש לי כונן cdrom (בין כמה שנים ולמיטב ידיעתי לא קורא דיסקים טוב במיוחד) של איזו חברה לא ידועה. נתקלתי בדיסקים מסוימים ששני כונני הLG מתקשים במיוחד לקרוא ולעומתם הכונן במחשב הנוסף קורא את אותם דיסקים בלי כל בעיה. האם זה אומר שיש בעיית תאימות של דיסקים מסוימים עם כונני LG? הערה: בדקתי שני דיסקים מאותה תוצרת שצרבתי על צורב של LG פעם וניסיתי עכשיו לקרוא מהצורב שלי שגם הוא LG כאשר אחד מהדיסקים נקרא ללא בעיה והשני עם בעיה - בכונן הנוסף אין בעיה לקרוא את אותו דיסק שעושה בעיות בכונן הLG. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חיצוני של Westeran digital בנפח של 250 ג'יגה. יש למישהו הערות ו/או הארות וגם לכוננים אלטרנטיבים ? הכונן העתידי מתחבר רק ב-usb 2.0. האם עלי לרכוש כונן עם חיבור firewire ? איך אדע שנתוני המחשב שלי יכולי לממש את הפוטנציאל של הממשק המהיר ? רב תודות, ערן
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
טכנולוגיית ה-HAMR בה בחרה החברה האמריקאית ממשיכה להבשיל ולהתפתחלכתבה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
- 1 follower
-
-
כשהוא קורא דיסקים הוא טוחן לי תשכל זה בלתי נסבל כשאני נוגע בכונן זה מפסיק.. יכול להיות שמשהו שם רופף? וגם לוקח לו הרבה זמן עד שהוא פולט את הדיסק אחרי צריבה
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי צורב כבר כמה זמן הדגם הוא PIONEER 108 ועד עכשיו כל הצריבות היו בסדר עד ש....(טופים) לפני כמה ימים ניסיתי לצרוב משהו על דיסק DVD של חברתTEAC זרקתי 4 דיסקים עד שהצלחתי , חשבתי שאולי זה בגלל שהדיסקים לא איכותיים וקניתי דיסקיםDVD-RW של VERBATIM אני לא יודע כמה זה נחוץ אבל הנה תמונה http://tinyurl.com/2u27xb.ניסיתי לצרוב שוב אבל כל היו לא מוצלחים שמרתי את הLOG ובתוכו הייתה השגיאה הבאה : Power calibration error ומאז לא הצלחתי לצרוב על שום דבר (ניסיתי X4 ו X2 אותו הדבר) . לנוחיותכם צירפתי את הLOG. תודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום. הוספתי לHD SATA שלי עוד אחד קטן ATA עם FLAT CABLE (אם זה משנה) והתקנתי עליו XP. אחרי כמה ימים,שמתי לב שהוא מחובר למחשב,שאני מעלה את הHD השני (הגדול,הרגיל) הוא מעלה את הווינדאוס ואז נתקע,ככה שאני לא יכול גם לפרמט אותו דרך הווינדאוס. ושאני מעלה את הקטן,הוא כותב שאי אפשר לקרוא את הHD. ושניסיתי שרק הוא יהיה מחובר ולהפעיל לינוקס מCD,הדיסק נתקע בשלב כלשהוא,ושאני מכניס דיסק הפעלה של WIN הוא כותב לי שאי אפשר להתקין על הדיסק הזה כלום וגם לא נותן לי אפשרות לפרמט אותו. מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי הארד-דיסק כ-3 שנים ממחשב אחר וברצוני להתקינו על המחשב הנוכחי, איך מחברים אותו ללוח האם, איך נראה -חיבור IDE (אני חדש בתחום הזה)
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני צריך dok 4gb מפנדה אני צריך להזמין מחר בבוקר אז דחוף לי חשבתי על זה אבל אמרו לי שהתוכנה המובנית בו היא מעצבת מה דעתכם?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=13614
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
צרבתי אידה 500 מ"ב של תמונות, אבל כשהעברתי את הדיסק לנגן, המחשב אומר שהוא לא מזהה אותו/הדיסק corrupted (צרבתי בנרו) מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-