אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
כשאני שם דיסק של מוסיקה רגיל מהחנות ברדיו דיסק של האוטו הוא מנגן אותו חופשי, אבל כשאני צורב דיסק מקבצי mp3 בנרו לדיסק של מוסיקה (cda) אז הוא לא מנגן אותם, עכשיו הקטע המוזר הוא שבאוטו של חבר שלי זה כן מנגן. מצאתי כמה דיסקים צרובים ישנים מלפני 6 שנים וזה כן מנגן באוטו שלי. איפה הבעיה כאן? אני מפספס פה משהו? (הדיסקים החדשים הם של TDK).
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
החברה שהפכה למוכרת בישראל תודות לדגמים בינוניים במחירים טובים משיקה את כונן האחסון המתקדם ביותר שלה עד כה - שמכוון באופן ספציפי ליכולת הרחבת האחסון הטרייה בקונסולה המצליחה של סונילכתבה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, Windows מזהה צורב DVD LG-H42 ככונן SCSI, ולכן הוא לא צורב ולא קורא טוב. ניסיתי למחוק אותו ולהפעיל מחדש את המחשב, והוא כל פעם מחדש מזהה אותו כ-SCSI, מה אפשר לעשות? תודה רבה!!! הלוח הוא GA-965P-S3 WIN XP SP2
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום מאז שקנתי את הצורב DVD שלי הוא לא מזהה שם דיסק וכמובן גם לא צורב במנהל ההתקנים יש לצורב 2 דרייברים מותקנים ובנוסף יש לי צורב רגיל והוא עובד בסדר גמו(יש מצב שהוא מפריעה לDVD?) אך אני יכול פתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום זקוק לעזרה בין הדגם LG-H80-DVDRW-X20שציינתי שהוא גם צורב SATA -ביכלל יש כזה צורב{קיבלתי את הדגם מאייבורי} לבין הדגם X18-LG-GSA-H62N מי מבין שניהם עדיף -מבחינת אמינות והאים תוכלו למליץ על צורב אחר,אם יש צורך המון תודה אגב עבור מחשב חדש . איציק
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש היום !! נתתי להם את הכוננים הקשיחים שלי שהיו במחשב הישן....אמרתי להם לא למחוק ולא לגעת בכוננים פשוט לחבר אותם איך שהם... הם אמרו בסדר בסדר אין שום בעיה !! אני עכשיו מדליק את המחשב ואני רואה הודעה מוזרה...שהווינדוס שלי לא רוצה לעלות.... טוב אמרתי אולי סתם איזה משהו באתי לפרמט ולהתקין ווינדוס חדש אני רואה שהם מחקו לי את כל הכונן שלי !!! אין בכלל PRATTION !!אני רואה כתוב UNLOCATED PARTTION זה היה כונן שמחולק ל C ו F על C היה מותקן ה ווינדוס ועל F היו מלא קבצים חשובים והרבה מאוד תמונות שהצטברו במשך השנים !! והכונן השני כאילו באמת לא נגעו בו..נשאר איך שהוא ! מה אני אמור לעשות ??!?!!! =\ יש דרך כלשהי להחזיר את כל המידע שהיה שם ?! תוכנה כלשהי ? בבקשה אני חיי…
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם (: רכשתי דיסק קשיח חדש של סמסונג בנפח 250GB. הפעלתי אותו והכל טוב ויפה, פרט לדבר אחד - הוא עושה רעשים מוזרים.. קול כזה שעולה ויורד כל שניה אני לא מעמיס עליו בכלל. האם צריך לממש אחריות על כזה דבר? כי זה לא ניראה לי ממש הגיוני. לא היה מפריע לי אם הרעש היה גבוה ואחיד, אבל זה כל הזמן עולה ויורד ואני כבר השתגעתי מזה. וזה בוודאות ה HD, ניתקתי אותו וזה הפסיק...
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם נהרס לי חלק בדיסק עם חומר חשוב עליו ואני זקוק ב*דחיפות* לחלק מסויים מתוך דיסק זהה מאותו סוג - IBM 41.1GB. אם למישהו יש דיסק כזה למסירה/מכירה - צרו איתי קשר ב oolaf@walla.co.il תודה אלי
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD עם לוח אם של MSI. מותקן אצלי כונן קשיח של WD 80 GB SATA. רכשתי כונן נוסף של 160 GB ושאלתי היא כזו: הבנתי שכדי להתקינו אני אנתק את הכונן הקיים(שעליו מותקנת מערכת ההפעלה וכל הקבצים האחרים), אחבר את החדש, אתקין עליו את מערכת ההפעלה ולאחר מכן אחבר את הקודם(של ה 80 GB). קודם כל האם עלי בזמן ההתקנה של החדש להתקין דרייבר דרך הפלופי(פרוצדורה שלא עשיתי מידי פעם שפירמטתי), ושאלה שנייה האם לא תהיה התנגשות נתונים בין הקיים לחדש? כמו כן יש לי שני צורבים, כונן פלופי ואת הקשיח הראשון. האם אני צריך לנתק אחד מהם? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
תגידו במערך RAID0 מספיק רק בהתקנה של ה XO ללחוץ F6 ולהכניס את הדיסקט וזה כבר יגדיר הכל כרייד או לפני זה להגדיר בביוס רייד? לוח: ASUS Maximus formula X38 כוננים: WD 500AAKS שניים כאלה... מערכת הפעלה: XP PRO SP2 והאם צריך לחבר אותם בדרך כלשהי לבקר עצמו הוא מובנה בלוח. אני צריך להשתמש בכבל כלשהו נוסף על מנת לחבר אותם איכשהו? או זה שהם מחוברים ליציאות SATA 1 ו-2 מספיק? מה אומרים?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
האם מישהו ניסה להתקין מערכת הפעלה XP מצורב DVD עם חיבור SATA? מעניין אותי לדעת האם הדבר אפשרי,מבחינת זיהוי דרייברים של מערכת ההפעלה בטעינת קבצי ההתקנה חוויתי בעיות עם מספר לוחות שנדרש דריבר מיוחד ל CONTROLER על מנת שיזהה כונן קשיח SATA, מעניין מה קורה עם כונני DVD בעלי חיבור SATA
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי אשמח אם תוכלו להמליץ על איזה דיסקים כדאי לקנות בנפח 700MB תודה
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אחרי שנפגעתי גם אני מnce 3550 שהפסקיק פתאום לקרוא דיסקים רק לצרוב אבל לא קורא אני רוצה לקנות אחד חדש שיחזיק לפחות שנתיים קראתי את התדר של המומלצים אבל לא הבנתי מה הכי כדי? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD שישמש גם בכלל כקונן DVD כי אין לי במחשב וזה מבאס תחת על איזה אתם ממליצים לי במחיר שוק נורמלי? וזה גם מתחבר לאותו חיבור כמו של הCD-R נכון?!
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
האם המתח של כונני SATA הוא רגיל או מיוחד כמו של CD ? תודה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב כונן DVD: LG DVD-ROM 8162B. בשנתיים הראשונות שלו הוא פעל מצויין ואז פתאום הוא הפסיק לקרוא DVD וזה כבר למעלה משנה וחצי ככה. בעוד שהוא מצליח לקרוא כל CD בצורה מצויינת - הוא לא מצליח לקרוא אף DVD (צרוב, מקורי...). דברים שניסיתי לעשות ולא עזרו: - לנקות את העדשה עם CD מנקה של SILVERLINE (מכירים את השטות הזו??!) - לשדרג את ה-Firmware לגרסה הכי חדשה (033). מה עכשיו? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב חדש עם כונן קשיח segate 500G. מערכת ההפעלה תהיה XP PRO. הייתי מעוניין לבודד את מערכת ההפעלה מקבצי המידע. כמה מקום צריך להשאיר למערכת הפעלה ועוד תוכניות בסיסיות נוספות ? האם יש המלצות לחלוקה "חכמה" של המחיצות? למרות שהחלוקה היא מאד תלוית משתמש הייתי מבקש לקבל המלצות לאיסטרטגיות אפשריות. אם יש איזב לינק מעניין בנושא - אשמח לקבלו.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח (פנימי) חדש למחשב הישן שלי. לוח האם שיש לי נקרא "p4s533 DDR". אני רוצה לוודא שהלוח אם הזה יתמוך בדיסק הקשיח שאני יקנה. ברור לי שאני יקנה חיבור IDE, אבל לא ברור לי אם יש מגבלה כלשהיא על הקיבולת המקסימלית של הארדדיסק שה-p4s533 ידע לתמוך בה. חיפשתי בחוברת המקורית של לוח האם, אבל לא מצאתי התייחסות למגבלה כזאת. האם הלוח-אם מגביל את הקיבולת המקסימלית לכונן קשיח IDE? אם כן, איזה נתונים אני צריך לחפש כדי למצוא את המגבלה? דרך אגב, אני מתכנן ללכת על הדגם Western Digital WD3200JB כאן: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=128955 תודה!
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אהלן לכולם, עד עכשיו היו לי שני דיסקים של 80 ו20 ג'יגה. קניתי WD 250 ג'יגה SATA וחיברתי אותו ביחד עם ה80 ג'יגה. המחשב לא זז, הכל איטי וממש אי אשפר לעבוד ככה. כאשר אני מנתק את הישן, ה80 ג'יגה , הכל עובד כרגיל. השאלה: האם אפשר לעבוד עם שני הכוננים האלה? אחד SATA והשני לא. דרך אגב, לא מורגש שום שינוי עם SATA... תקין?
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אוקי יש לי 3 כוננים של WD 2 של 40 ג'יגה 8 מגה קאש IDE ואחד 80 ג'יגה SATA. יש לי מחשב sempron 2800 ולוח אם KV8PRO. עכשיו, כשאני מתקין מערכת הפעלה על דיסקי ה-IDE, הוא מסיים להעתיק את הקבצים להתקנה אבל כאשר המחשב עושה ריסט ואני מגיע לקטע של ההתקנה הממשית הוא אומר לי missing operating system. זה עושה לי את אותה בעיה בשני ההארדיסקים. יש לציין שבדיסק אחד זה לא היה ככה, קרה משהו במחשב הקודם שלי ומאז זה ככה. הדיסק השני היה ככה מלכתחילה. זה קורה בכמה מערכות מחשב (ניסיתי על A3000+ סמפרון2800 פנטיום 3 למיניהם ואינטל דואל קור בכולם אותה בעיה), ככה שאני מניח שהבעיה בהארדיסק. הקטע המשעשע הוא שהוא מתפקד כהארדיסק נורמאלי לחלוטין אבל! אי אפשר לפרמט אותו בווינדווס והוא כל הזמן נכשל בפירמוט…
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי כונן של 250 ג'יגה חילקתי אותו אחד 40 שזה C והשני 210 שזה D עכשיו ככה בD יש לי גודל כולל 195 ולא 210 ג'יגה למה זה ?יש אפשרות לעשות משהו לסדר את זה? ובC זה בסדר כי יש37. משהו ג'יגה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
היי,יש לי בעייה יש לי במחשב כונן אחד IDE שמחובר כמאסטר והסלייב שלו זה הצורב חוץ ממנו יש לי כונן SATA שמחובר רגיל כ SATA קניתי הארדיסק נוסף ושחיברתי אותו כמו הSATA הקיים הווינדווז לא עולה, השגיאה שהוא נותן היא שזה בגלל הקונפיגורציה של ההארדיסק החדש פתרונות? מישהו?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
חזרתי עכשיו מטיול מגרמניה ( :'( כ"כ מדכא לחזור לארץ.. ). במהלך הטיול נגמר לי המקום במצלמה הדיגיטלית אז נכנסתי לחנות צילום באיזו עיירה, כדי שיצרבו לי את התמונות לדיסק. המוכר בחנות צרב לי את זה ב-2 עותקים, ששניהם עבדו אצלו במחשב. עכשיו במחשב בבית באתי לראות את התמונות, אבל כשהכנסתי את הדיסק למחשב הוא בכלל לא זיהה את הדיסק - הכונן ניסה וניסה לקרוא, ולא הצליח. ניסיתי את זה ב-2 הכוננים שיש לי ועם 2 העותקים שהוא צרב לי. מה נראה לכם הבעיה פה? צריבה פגומה? אולי זה בגלל המדיה - המדיה די מוזרה (הבחנתי בזה רק בארץ) - הצד האחורי שלה ממש שחור. היא של FUJIFILM וכתוב עליה: CD-R for Digital Photos. יכול להיות שזו מדיה שונה? או שהצריבה לא הייתה בסדר? מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני חייב את העזרה שלכם דחוף!!! מישהו יודע אם אני יכול להשים את הTravelstar 7K100 או Travelstar 7K80 אבל את הדגם עם הSATA, 1.5 Gb/s, 7200 RPM בmacbook 2.0 וזה באמת יעביר לי במהירות כזאות כי לפי אפל מה שיש לי עכשיו מעביר ב150 mbs או שלא הבנתי נכון ושאלה אחרונה יש למישהו מוסג אם מרגישים הבדל???
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הם נותנים אחריות חמש שנים כמו SUNDISK. האם יש הבדל בביצועים מול SUNDISK? הם עולים פחות במידה ניכרת. ל 2G לדוגמא הם עולים 200 לעומת 300 ש"ח. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-