אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
זכרון ניי Micro 2GB SanDisk וCruzer ל Micro 2GB SanDisk U3 וCruzer מזה הU3?? פשוט הזמנתי תזיכרון U3 אמרתי לתאנגאי והוא הזמין לי ת רגיל ........ שווה להחליף ??? או שזה שטויות ?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני 1TB המליצו לי בחום על הארדיסק עם חיבור לLAN האם זה נכון ושווה את ההבדלים במחיר אם כן או לא על איזה הארד דיסק אתם ממליצים ?? תודה מראש על העזרה !!!!
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE LG GSA-H44 DVDRW X18 LIGHTSCRIBE איזה מבין הצורבים הנ"ל עדיף מבחינת איכות תמונה על הדיסק ובכל איזה מהם טוב יותר? או שאתם ממליצים על משהו אחר
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח (פנימי) חדש למחשב הישן שלי. לוח האם שיש לי נקרא "p4s533 DDR". אני רוצה לוודא שהלוח אם הזה יתמוך בדיסק הקשיח שאני יקנה. ברור לי שאני יקנה חיבור IDE, אבל לא ברור לי אם יש מגבלה כלשהיא על הקיבולת המקסימלית של הארדדיסק שה-p4s533 ידע לתמוך בה. חיפשתי בחוברת המקורית של לוח האם, אבל לא מצאתי התייחסות למגבלה כזאת. האם הלוח-אם מגביל את הקיבולת המקסימלית לכונן קשיח IDE? אם כן, איזה נתונים אני צריך לחפש כדי למצוא את המגבלה? דרך אגב, אני מתכנן ללכת על הדגם Western Digital WD3200JB כאן: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=128955 תודה!
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם בכוננים שיש להם שתי עיניות צריבה CD ו-DVD ,האם אלו שתי עיניות פיסיות או עינית בעינית? ואיך אם יש עינית אחת הוא יכול לצרוב גם CD וגם DVD.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היה לי צורב DVD של LG (לא זוכר בדיוק את הדגם) שקניתי לפני כשנה וחצי. לאחרונה הוא התקלקל ורציתי לקנות חדש. כשאני מסתכל ברשימת הדגמים של NEC ושל LG אני רואה שמדי פעם יוצאים דגמים חדשים אבל על הנייר אין להם שום יתרון על הצורב הישן שלי (כולם מהירות X16, DL, 2MB BUFFER וכל שאר). אז מה בעצם ההבדל ? (מה ההבדל למשל בין NEC 3500 ל NEC 4500) ? האם בכלל כדאי להשקיע עוד 30-40 שקל ולקנות את הדגמים החדישים יותר או שאין טעם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
"הודעה נערכה" האם אפשר לאחד רפטור 36 ורפטור 74 ברייד 0 או 1 לכונן לוגי של 110 גיגה??? כלומר לעשות פעולה הפוכה - במקום לחלק אותם למחיצות לוגיות -לעשות מהם מחיצה אחת. השאלה פה האם זה אפשרי.כי הם שונים בנפח.כי חוק ראשון ברייד מחייב כוננים זהים ורצוי גם מאותה סדרה. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למגירה חיצונית לדיסק קשיח IDE שאני אוכל לחבר אותה עם USB לנייד שלי עד 300 שקל
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר אתר בחול שמוכר את זה ועושה משלוחים אוויריים? חיפשתי בגוגל מצאתי אחד ואבדה לךי הכתובת... אשמח אם תזערו לי אני חייב להזמין אותם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש כזה דבר מין ספרייה כזאת שזה כמו מחשב ואי מחבר את כל ההארד דיסקים מגודל מסוים פנימה ואז זה עושה לי אותם כמו הארד דיסק אחד ואני יכול להשתמש רק בחיבור אחד??? אם כן מישהו יכול לתת לי קישור לאחד כזה שיתאים לכונני 3.5 בחיבור סאטה
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מחשב מסוג P-4 1800 Mhz עם HD של סמסונג 40Ghz ועם חיבור ATA אני זקוק ל- HD נוסף בנפח של 80Ghz אשר יהיה שקט,אמין ובמחיר זול עד כמה שניתן מבקש המלצתכם
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
1) מישהו פה יודע איפה אני יכול לקנות אותו והאם הוא עדיף על LG או NEC ? מצאתי רק חנות אחת שממוקמת ברמת גן .. 2)האם אני מקבל עם הצורב כבלים ? UDMA5 ... כי אם לא אני צריך לדעת אם לקנות בנפרד, יש לי רק כבלים של UDMA2 בבית ואחד של 5 שכבר מחובר להארד דיסק ...
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
טוב, אז קראתי את הת'רד על הצורבים של NEC ובתור הבעלים המאוכזים של ND-3520AW (אחרי עדכון קושחה) אני מתחבר לתלונות של כל האנשים וגם הצורב שלי לא קורא דיסקים מסויימים... אכזבה.. אני שוקל להחליף אותו לצורב של LG .. רציתי לדעת מה דעתכם על הצורבים שלהם באופן כללי ואשמח לשמוע מאנשים שיש להם צורבים של LG (בעיקר על תקלות שלהם) *על בעיית המגש שנתקע כבר קראתי* (: חשבתי בעיקר על שני דגמים: GSA-H10A GSA-4167B
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתנצל אך הבעיה שרשמתי היא לא נכונה (משהו בעבודה שלי תסלחו לי פשוט לא הבנתי נכון). הבעיה היא לא שDL נצרבים במהירות של 8X (להפך זה מצויין), הבעיה היא כזאת: צרבנו מספר של דיסקים חלקם תקינים וחלקם לא. הדיסקים שלא תקינים חלקם מכשירי DVD פשוט פולטים החוצה וחלקם אפשר לראות חלקית. לעומת זאת עם אני אכניס את זה לכונן מחשב אני אראה את כל הדיסק כמו שצריך ??? המכשירים עצמם תומכים DL ואת הדיסקים התקינים המכשירים הנ"ל כן מצליחים להראות. לי אישית אין מושג מה הבעיה ואני אשמח עם מישהו ממכם יוכל לעזור לי. המון תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי כונן שיש לי עליו הרבה דברים חשובים עכשיו אחרי פירמוט הXP לא נותן לי לפתוח את הכונן לפני שאני יעשה עליו פירמוט איך אני פותח אותו? יש תוכנה חיצונית?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
חזרתי עכשיו מטיול מגרמניה ( :'( כ"כ מדכא לחזור לארץ.. ). במהלך הטיול נגמר לי המקום במצלמה הדיגיטלית אז נכנסתי לחנות צילום באיזו עיירה, כדי שיצרבו לי את התמונות לדיסק. המוכר בחנות צרב לי את זה ב-2 עותקים, ששניהם עבדו אצלו במחשב. עכשיו במחשב בבית באתי לראות את התמונות, אבל כשהכנסתי את הדיסק למחשב הוא בכלל לא זיהה את הדיסק - הכונן ניסה וניסה לקרוא, ולא הצליח. ניסיתי את זה ב-2 הכוננים שיש לי ועם 2 העותקים שהוא צרב לי. מה נראה לכם הבעיה פה? צריבה פגומה? אולי זה בגלל המדיה - המדיה די מוזרה (הבחנתי בזה רק בארץ) - הצד האחורי שלה ממש שחור. היא של FUJIFILM וכתוב עליה: CD-R for Digital Photos. יכול להיות שזו מדיה שונה? או שהצריבה לא הייתה בסדר? מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום חברים הצורב שלי, PIONEER X18 DVR-212BK קצת התקלקל, ולא מצליח לצרוב יותר CDים (DVDים הוא צורב דווקא מצויין). הטכנאי בחנות אמר שזו בעיה נפוצה בצורבים האלה ומאחר ויש לי אחריות המליץ לי לבחור צורב אחר מאותה קבוצת המחיר. הוא אישית ממליץ על LG עכשיו יש להם בטווח המחירים הזה את LG GSA-H44LK X18 LIGTHSCRIBE, את LG X18 GSA-H30BAL , את LG GSA-H42LK X18 LIGTHSCRIBE , ואת LG H55NK X20. מה ההבדלים בין הדגמים האלה והאם כדאי לי לקחת אחד מהם או עדיף להישאר עם הפיוניר?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי לאחרונה הבחנתי בתופעה מוזרה: כאשר אני מעביר חומר ממחיצה למחיצה באותו דיסק פיזי (דיסק חדש בן מס' חודשים מועט) אני מקבל הערכות זמן מטורפות תוך כדי התהליך: לדוגמא, התחלתי להעתיק כ-5 GB של חומר וההערכה היתה כ-5 דקות, אך בשלב מסוים המספר עלה לכיוון ה30 ויותר. בסופו של דבר ההעתקה עברה בפחות מ-10 דקות (להערכתי, לא השתמשתי בסטופר) אך הסיפור מאוד מטריד אותי - יכול ליהיות שאיפשהוא בדרך היה קושי רב לכתוב או לקרוא? אם כך יש אפשרות שהדיסק הולך לקרוס לי? ההסבר השני שאני יכול לחשוב עליו היא שבמחיצה שאני מעתיק ממנה יש ככל הנראה פרגמנטציה די רצינית. מדובר בדיסק של חברת SEAGATE, יחסית חדש כמו שציינתי, בנפח 500GB, באפר 32 מגה ו5 שנים אחריות, והוא לא מרגיש חם במיוחד למגע תוך כדי עבודה. א…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן .. בקיצור.. אני קצר מאוד במגה בייטים .. אני לא מבין בהבדלים בין הסוגי הארדיסקים (SATA\SATA 2\ATA).. בקיצור אין לי מושג מה זה אומר, הדבר היחידי שאני יודע זה שיש הבדלים במהירות ---> חשוב .. מפרט: Amd Athlon 64Bit 3000+ Venice Gigabyte K8nsc s939 החיבור כי מהיר שיתאים לי בבקשה.. ואם מישהו יכול לפרט בקצרה על ההבדלים אני אשמח . תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי מחשב יש לי שני דיסקים קשיחים 250GB אני רוצה לחבר אותם במערך רייד יש לי לוח אם ASUS P5W DH DELUXE ובלוח יש חיבור לרייד איפה בדיוק אני מחבר את הכוננים ואם אני צריך להגדיר אותם בביוס כרייד תודה ושבת שלום[br]פורסם בתאריך: 9.03.2007 בשעה 19:28:49 מה אף אחד לא יודע או לא יכול להפנות אותי לאיזה מאמר
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב של סמסונג sata מדגם: sh-s203b הצורב עובד מעולה צורב לי הכול על דיסקים רגילים ועל דיסקים של dvd 4.7 . אבל יש בעיה שאני מנסה לצרוב דיסקים של די וי די 8.5 גיגה צריבה לוקחת לי יותר משעה וזה אומנם מסיים תצריבה אבל אחר כך יש בעיה בקיראת הדיסק בכול מחשב שאני ינסה להפעיל תדיסק זה יתקשה לקרוא תדיסק וגם שזה קורא אותו ואני מנסה להעתיק קבצים מהדיסק למחשב זה לוקח מלא זמן תמיד באמצע נותן הודעה כאילו אי אפשר להעתיק מהדיסק בקיצור הצריבה מראה לי שזה צורב טוב אבל הדיסק לא יוצא תקין מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
קניתי היום הארד דיסק של HITACHI בנפח 80 ג'יגה 7200 RPM ב250[מיר יבוא]מה אתם אומרים עליו]?חיבור SATA
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שני צורבים DVD במחיר של 200 שקל בערך לכל אחד. בעיקרון אני צריך אחד בחיבור IDE ושני בחיבור SATA.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח בבקשה לקבל ביקורת בכללי על החברה TEAC, איך היא עם צורבים? אמינה? או שהצורבים מתחילים לעשות בעיות אחרי שנה+- כמו אלו של NEC. וספציפית, הצורב TEAC DV-W518GM הוא חדש יחסית?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כונן פנימי בטכנולוגיית 3D XPoint שהייתה אמורה להיות הדבר הגדול הבא של אינטל מחולק לרוכשי Core i9-12900K באמזוןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
- 1 follower
-