עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tomtal,

איגוד ה CompactFlash (מסתבר שיש דבר כזה) מעוניין לשדרג את כרטיסי הCF לטכנולוגיית SATA, ובכך להגדיל את קצב העברת הנתונים בצורה משמעותית. להמשך הכתבה: http://www.solicko.com/?p=40 [attachment deleted by admin]

2. שלום אנשים יש לי מחשב מסוג P-4 1800 Mhz עם HD של סמסונג 40Ghz ועם חיבור ATA אני זקוק ל- HD נוסף בנפח של 80Ghz אשר יהיה שקט,אמין ובמחיר זול עד כמה שניתן מבקש המלצתכם

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  3. שלום יש לי שתי כוננים קשיחים במחשב ואני רוצה לחבר אותם בRAID, איך אני עושה את זה ??? יש לי לוח ASUS P5B DELUXE, כוננים WD2500JS & WD2500KS של WD. מערכת הפעלה vista ultimate. בבקשה תעזרו !!! תודה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  4. תראו אני משחק קאונטר כבר כמה זמן ויש לי מספיק כסף החלטתי שזה הזמן לקנות לי שרת לא סרבר שרת ממש הקופסא ואני ימכור שירותי איכסון וסרברים לאנשים שמעוניינים.. עכשיו רציתי לדעת לגבי המרכיבים של השרת כאילו מאילו סוגי חומרה הוא בנוי.. רציתי לדעת לגבי מכיר של שרת כזה עם איכסון של 120GB ובנוסף אני רוצה לדעת מה ההוצאות חוץ מחשמל אינטרנט והוצאה רישונית על המחיר של השרת.. ובעיקרון איך אני מתפעל אותו מה אני צריך להתקין עליו על מנת שאני יוכל לפתוח יוזרים כאילו איך אני הופך אותו לשרת באינטרנט.. אם מישהו יוכל להביא לי מדריך ממש טוב בעיברית רצוי.... כל הFTP וכל הבולשיט הזה אם מישהו יכול להביא לי מדריך או תענות על השאלות אני ישמח מאוד ואדמין תרגיש חופשי להעביר כי אני לא סגור על איזה נושא …

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  5. את הודעה זאת פירסמתי גם באשכול הצורבים המומלצים אך זה דחוף לי ואף אחד לא ענה מישהו רכש את הצורב Samsung SH-S182M? האם הוא באמת טוב? מאחר ואני לא מבין בצריבת DVD לא הבנתי כלום מהיתרונות ומהחסרונות שלו אני מצפה מהצורב שלי לצרוב סרטים לDVD הביתי באיכות מעולה ולצרוב משחקים לPS2 האם הוא יוכל לספק לי דרישות אלה? תודה ויום טוב

6. Started by din707b,

שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני 1TB המליצו לי בחום על הארדיסק עם חיבור לLAN האם זה נכון ושווה את ההבדלים במחיר אם כן או לא על איזה הארד דיסק אתם ממליצים ?? תודה מראש על העזרה !!!!

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  8. Started by איתי 241,

שלום , המחשב שלי פורמט וחולק לשני כוננים קשיחים , C וD. לאילו מטרות צריך לשמש C ולאילו מטרות צריך לשמש D? תודה.

9. Started by Black_eagle,

שלום. התקנתי את ה HD של WD 160GB SATA . התקנתי הכל בסדר. בעת ההפלעה שאני מעלה הוא מזהה את הHD ועוד האחד שקיים אצלי. וגם ב WINDOWS ב DEVICE MANAGER הוא מזהה אותו. אבל במחשב שלי כשאני נכנס אין שם שום דבר . מה אני צריך לעשות כדי שהוא יפעל? תודה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by shlomiassaf,

שלום יש לי צורב של NEC דגם 3550A שאני צורב דיסק הוא רושם בסוף שהכל בסדר. אני מכניס את הדיסק בחזרה לצורב ונפתח לי המסך של וינדוס ששואל מה אני רוצה לעשות לפתוח את התקיה, או לצרוב. כאילו זה דיסק ריק.. שאני יעני מנסה לצרוב עליו רשום לי מהירות 2.4 מקסימום , שבד"כ רשום 12 מקסימום. כמובן שאי אפשר לצרוב כי אז הוא רושם שהדיסק לא ריק. הכל אופן, שאני לוקח את הדיסק למחשב אחר , לדוגמא למחשב של אחותי שיש שם צורב פיוניר ישן X4 רואים שם הכל וזה עובד פיקס. לדעתי, זו לא בעיה בצורב אלא יותר בעיה במערכת ההפעלה אז התקנתי מחדש וינדוס... ועדיין לא השתנה כלום. אולי זה הנרו שלי, יש לי נרו שבא עם דיסק ויש שם מלא תוכנות יש למישהו רעיון? אני אובד עצות.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  11. שלום לכולם ...ברשותי צורב מחברת NU הוא מותקן למחשב אבל לא קורא כלום ולא מעלה שום דיסק חיפשתי המון באינטרנט דרייבר לצורב אך ללא הצלחה...אודה מאוד למי שיעזור לי למצוא דרייבר להורדה לצורב שלי... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by drorr,

האם עדיף כונן קשיח אחד WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS או שני כוננים של 160 מבחינת מהירות ???

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  13. רכשתי דיסק חיצוני WD Paspport. האם אפשר לעבוד איתו גם רגיל בלי התוכנה שמאפשרת גיבוי אוטומאטי? המחשב הישן שלי ThinkPad X20 מסרב להתקין את התוכנה ולכן הוא לא פועל. הצילו!

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  14. Started by NETANELKOREN,

שלום אני שואל מה זה צורב DUAL LAYER ושמעתי שהצורב מדפיס, משהו כזה,על גבי דיסק האם זה נכון. אם זה נכון אז אני רוצה לקנות את הצורב הזה אבל האם הצורב הזה גם צורב דיסקים רגילים ולא רק על גבי דיסקים

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by dagish,

היי לכולם, אני מחפש לקנות כונן רשת שישמש בעיקר לגיבויים אבל מן הסתם גם להעברת קבצים בין מספר מחשבים ברשת. רציתי לשאול אם יש מישהו שמכיר כוננים מומלצים, מה העלות שלהם והאם הם באים עם תוכנת גיבוי. תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. מישהו אולי מכיר אתר בחול שמוכר את זה ועושה משלוחים אוויריים? חיפשתי בגוגל מצאתי אחד ואבדה לךי הכתובת... אשמח אם תזערו לי אני חייב להזמין אותם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by nvaknin,

לכל יודעי הדבר, אני מנסה להעתיק דיסק שווינדוס לא מזהה!!! זהו דיסק אודיו עם הגנה כזאת או אחרת שהנגנים מזהים אבל הווינדוס לא. ניסיתי מספר תוכנות והנרו נתקע בגלל שהוא לא מזהה את הדיסק CLONE CD כביכול קורא 11% ונתקע האמת שניסיתי לעבוד עם צורב אחד בלבד שממנו גם קוראים ובסוף התהליך צורבים אבל לא הצלחתי. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by rab10,

יש כזה דבר מין ספרייה כזאת שזה כמו מחשב ואי מחבר את כל ההארד דיסקים מגודל מסוים פנימה ואז זה עושה לי אותם כמו הארד דיסק אחד ואני יכול להשתמש רק בחיבור אחד??? אם כן מישהו יכול לתת לי קישור לאחד כזה שיתאים לכונני 3.5 בחיבור סאטה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by yair23,

1) מישהו פה יודע איפה אני יכול לקנות אותו והאם הוא עדיף על LG או NEC ? מצאתי רק חנות אחת שממוקמת ברמת גן .. 2)האם אני מקבל עם הצורב כבלים ? UDMA5 ... כי אם לא אני צריך לדעת אם לקנות בנפרד, יש לי רק כבלים של UDMA2 בבית ואחד של 5 שכבר מחובר להארד דיסק ...

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by AreaDooM,

יש לי צורב כבר כמה זמן הדגם הוא PIONEER 108 ועד עכשיו כל הצריבות היו בסדר עד ש....(טופים) לפני כמה ימים ניסיתי לצרוב משהו על דיסק DVD של חברתTEAC זרקתי 4 דיסקים עד שהצלחתי , חשבתי שאולי זה בגלל שהדיסקים לא איכותיים וקניתי דיסקיםDVD-RW של VERBATIM אני לא יודע כמה זה נחוץ אבל הנה תמונה http://tinyurl.com/2u27xb.ניסיתי לצרוב שוב אבל כל היו לא מוצלחים שמרתי את הLOG ובתוכו הייתה השגיאה הבאה : Power calibration error ומאז לא הצלחתי לצרוב על שום דבר (ניסיתי X4 ו X2 אותו הדבר) . לנוחיותכם צירפתי את הLOG. תודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מתנצל אך הבעיה שרשמתי היא לא נכונה (משהו בעבודה שלי תסלחו לי פשוט לא הבנתי נכון). הבעיה היא לא שDL נצרבים במהירות של 8X (להפך זה מצויין), הבעיה היא כזאת: צרבנו מספר של דיסקים חלקם תקינים וחלקם לא. הדיסקים שלא תקינים חלקם מכשירי DVD פשוט פולטים החוצה וחלקם אפשר לראות חלקית. לעומת זאת עם אני אכניס את זה לכונן מחשב אני אראה את כל הדיסק כמו שצריך ??? המכשירים עצמם תומכים DL ואת הדיסקים התקינים המכשירים הנ"ל כן מצליחים להראות. לי אישית אין מושג מה הבעיה ואני אשמח עם מישהו ממכם יוכל לעזור לי. המון תודה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  22. שלום רב, אשמח בבקשה לקבל ביקורת בכללי על החברה TEAC, איך היא עם צורבים? אמינה? או שהצורבים מתחילים לעשות בעיות אחרי שנה+- כמו אלו של NEC. וספציפית, הצורב TEAC DV-W518GM הוא חדש יחסית?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by GbeTech,

יש לי NEC 3550A, נדפק כבר לפני שנה וחצי, אבל עד עכשיו לא לקחתי את עצמי בידיים וחיפשתי פתרון. ראיתי בפורומים שלהמון משתמשים של NEC יש בעיות דומות לשלי, וחבל שהאחריות נגמרה. אני שוקל לקנות קורא/צורב במקומו, עד 250 ש"ח ~. עקרונית עדיף שיהיה כמה שיותר זול. לא אכפת לי גימיקים כמו מהירות צריבה (אני בכל מקרה תמיד צורב על X2 / X4)... הגורם היחיד הוא אמינות וכמה שנים הוא ישאר לי. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  24. Started by Oranili,

שלום, רציתי לדעת למה באתר SKYPC הם כותבים שהדגם של ההארדיסק : 250GB AAKS הוא SATA ולא S-ATA2?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  25. Started by shylop,

יש לי WD ELEMENTS 12T איך אפשר להפוך אותו לכונן רשת/ענן ביתי ??

• 0 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים