עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Jesper,

חזרתי עכשיו מטיול מגרמניה ( :'( כ"כ מדכא לחזור לארץ.. ). במהלך הטיול נגמר לי המקום במצלמה הדיגיטלית אז נכנסתי לחנות צילום באיזו עיירה, כדי שיצרבו לי את התמונות לדיסק. המוכר בחנות צרב לי את זה ב-2 עותקים, ששניהם עבדו אצלו במחשב. עכשיו במחשב בבית באתי לראות את התמונות, אבל כשהכנסתי את הדיסק למחשב הוא בכלל לא זיהה את הדיסק - הכונן ניסה וניסה לקרוא, ולא הצליח. ניסיתי את זה ב-2 הכוננים שיש לי ועם 2 העותקים שהוא צרב לי. מה נראה לכם הבעיה פה? צריבה פגומה? אולי זה בגלל המדיה - המדיה די מוזרה (הבחנתי בזה רק בארץ) - הצד האחורי שלה ממש שחור. היא של FUJIFILM וכתוב עליה: CD-R for Digital Photos. יכול להיות שזו מדיה שונה? או שהצריבה לא הייתה בסדר? מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  2. Started by Oranili,

שלום, רציתי לדעת למה באתר SKYPC הם כותבים שהדגם של ההארדיסק : 250GB AAKS הוא SATA ולא S-ATA2?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  3. אני צריך המלצה למגירה חיצונית לדיסק קשיח IDE שאני אוכל לחבר אותה עם USB לנייד שלי עד 300 שקל

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  4. שלום, אני ממש לפני קניית צורב dvd ורציתי להתייעץ לגבי צורב חיצוני SE-S184 (של Samsung). אני ממש אשמח אם מישהו יכול לתת חוות דעת - כי אני לא הכי מבין בזה.... תודה רבה... ואם לא לקנות את זה - אז אשמח לקבל המלצה...

5. Started by Liran3331,

כשהוא קורא דיסקים הוא טוחן לי תשכל זה בלתי נסבל כשאני נוגע בכונן זה מפסיק.. יכול להיות שמשהו שם רופף? וגם לוקח לו הרבה זמן עד שהוא פולט את הדיסק אחרי צריבה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מתנצל אך הבעיה שרשמתי היא לא נכונה (משהו בעבודה שלי תסלחו לי פשוט לא הבנתי נכון). הבעיה היא לא שDL נצרבים במהירות של 8X (להפך זה מצויין), הבעיה היא כזאת: צרבנו מספר של דיסקים חלקם תקינים וחלקם לא. הדיסקים שלא תקינים חלקם מכשירי DVD פשוט פולטים החוצה וחלקם אפשר לראות חלקית. לעומת זאת עם אני אכניס את זה לכונן מחשב אני אראה את כל הדיסק כמו שצריך ??? המכשירים עצמם תומכים DL ואת הדיסקים התקינים המכשירים הנ"ל כן מצליחים להראות. לי אישית אין מושג מה הבעיה ואני אשמח עם מישהו ממכם יוכל לעזור לי. המון תודה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  7. קניתי היום הארד דיסק של HITACHI בנפח 80 ג'יגה 7200 RPM ב250[מיר יבוא]מה אתם אומרים עליו]?חיבור SATA

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  8. אני מחפש צורב שקט שיהיה יותר נגן מאשר צורב כך שהמהירות ויכולות הצריבה פחות מענינות... זה חייב להיות אחד שחור מהדגמים האלה - LG GSA-H12N x18 Multi DVD-Recorder Black Bulk NEC AD-7170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk Sony AWG170AB2 Dual Layer DVD±R/W/DL/R9 16X BLACK Oem Samsung DVD-RW S182M x18 Lightscribe Black Pioneer DVD+-RW x18 DVR-112BK Black או אחד מהלבנים האלה: Sony AWG170A-B2 Dual Layer DVD±R/W/DL/R9 18X Oem ASUS DRW-1608P3S Samsung DVD-RW S182M x18 Lightscribe TEAC DVDRW DV-W516GDM NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X White Bulk LG GSA-4167 x16 Multi DVD-Recorder Bulk מה הכי מתאים מבחינת ביצועים ושקט?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  9. אני חייב את העזרה שלכם דחוף!!! מישהו יודע אם אני יכול להשים את הTravelstar 7K100 או Travelstar 7K80 אבל את הדגם עם הSATA, 1.5 Gb/s, 7200 RPM בmacbook 2.0 וזה באמת יעביר לי במהירות כזאות כי לפי אפל מה שיש לי עכשיו מעביר ב150 mbs או שלא הבנתי נכון ושאלה אחרונה יש למישהו מוסג אם מרגישים הבדל???

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  10. יש לי דיסק קשיח Maxtor maxline III 250 Gb ואני רוצה להכניס אותו לתוך מארז חיצוני. אני מעוניין במארז טוב, עם חיבור טוב ומהיר ( אפשר Firewire)? אשמח להמלצות, תודה!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  11. Started by ofcourse,

היי אשמח אם תוכלו להמליץ על איזה דיסקים כדאי לקנות בנפח 700MB תודה

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  12. Started by Mish1,

היי אני מעוניין לקנות צורב רגיל ולא יודע איזה הכי כדאי. חשוב לי שיוכל לצרוב על דיסקים של 100 דקות כי הבנתי שלא כולם יכולים. ברור שגם הכסף והאיכות שלו חשובים... אשמח אם מישהו יביע דעה מנסיון אישי. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by Drek Boy,

אני מחפש צורב DVD שישמש גם בכלל כקונן DVD כי אין לי במחשב וזה מבאס תחת על איזה אתם ממליצים לי במחיר שוק נורמלי? וזה גם מתחבר לאותו חיבור כמו של הCD-R נכון?!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  14. יש לי כונן של 250 ג'יגה חילקתי אותו אחד 40 שזה C והשני 210 שזה D עכשיו ככה בD יש לי גודל כולל 195 ולא 210 ג'יגה למה זה ?יש אפשרות לעשות משהו לסדר את זה? ובC זה בסדר כי יש37. משהו ג'יגה תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  15. Started by עקרב,

כשאני שם דיסק של מוסיקה רגיל מהחנות ברדיו דיסק של האוטו הוא מנגן אותו חופשי, אבל כשאני צורב דיסק מקבצי mp3 בנרו לדיסק של מוסיקה (cda) אז הוא לא מנגן אותם, עכשיו הקטע המוזר הוא שבאוטו של חבר שלי זה כן מנגן. מצאתי כמה דיסקים צרובים ישנים מלפני 6 שנים וזה כן מנגן באוטו שלי. איפה הבעיה כאן? אני מפספס פה משהו? (הדיסקים החדשים הם של TDK).

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  16. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9632 אני מתחיל לחשוב על האפשרויות מבחינת מכשירים אלקטרונים נידים כמו MP3 PMP קונסולות נידות פאלפונים מצלמות וכו עד היום היה צריך ארד דיסק לכמות זיכרון גדולה וארד דיסקים יותר רגישים וצורכים הרבה חשמל אבל שמגיעים כבר ל16 גיגה זה כמות מספקת להרבה שימושים של מכשירים נידים ומספיק חלקית אפילו לסרטים באיכות גבוה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  17. אני לא מבין הוא לא מזהה לי דיסקים של דיוידי שצרבתי,מזמן וגם לא לפני הרבה זמן.הוא נמצא אצלי כבר חצי שנה והוא תמיד זיהה לי הכל. אני לא יודע מה קרה.הוא מזהה לי רק דיסקים רגילים.לא של דיוידי. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  18. כונני NVMe לשוק הביתי שתומכים בתקן PCI-Express 5.0 החדיש עדיין אין, אך כשהם יגיעו - יש חברות שיהיו מוכנות לקלוט כמה מהם יחד על מנת לספק לנו מהירויות העברה דמיוניות כמעטלכתבה

19. שלום, אני צריך המלצה ל hard disk חדש : 1. בסביבות 400-450 שקל (אפשר יותר אם זה שווה את ההשקעה) 2. שיהיה בנפח של ~250gb 3. לא מרעיש 4. שיהיה בחיבור SATA II 5. מסידרה טובה (למדתי שחברה של ה HD משנה פחות ויותר חשוב שהוא יהיה מסדרה טובה). באתר של KSP (החנות נוחה לי בגלל הקירבה לבית) ראיתי את הנ"ל שמתאימים לדרישות : Western Digital, 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II -> 395 nis Maxtor, 250GB 16MB, SATA II -> 450 nis איזה כדי לקנות ולמה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום מאז שקנתי את הצורב DVD שלי הוא לא מזהה שם דיסק וכמובן גם לא צורב במנהל ההתקנים יש לצורב 2 דרייברים מותקנים ובנוסף יש לי צורב רגיל והוא עובד בסדר גמו(יש מצב שהוא מפריעה לDVD?) אך אני יכול פתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  21. דגם ה-WD Blue SN570 משדרג משמעותית את הביצועים הרציפים של קודמו הפופולרי - וזמין לרכישה מקוונת במחירים תחרותיים כבר עכשיולכתבה

22. שמעתי מזמן כבר על כרטיס PCI רגיל בעל סלוטים שאפשר לחבר אליו כרטיסי זכרון רגילים (כמו DDR2 וכו') והוא משמש כהארדיסק לכל דבר אמנם הנפח קטן יחסית אבל המהירות שלו בשמים יחסית להארדיס רגיל. מישהו שמע עליו? איפה אפשר להשיג אחד כזה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  23. ב"ה מעצבן........ קניתי דיסק און קי חדש CRUZER contour 8GB העליתי עליו סרטים וצפיתי בDVD והכל עבד סבבה.. אחרי שהפעלתי סיסמא במערכת U3 הDVD לא זיהה את המכשיר.. חזרתי וביטלתי את הסיסמא, ו.......... שוב לא מזהה... מה לעשות??? תודה רבה מראש למי שיעזור לי עם זה.. יובל

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by ofirrjd,

הם נותנים אחריות חמש שנים כמו SUNDISK. האם יש הבדל בביצועים מול SUNDISK? הם עולים פחות במידה ניכרת. ל 2G לדוגמא הם עולים 200 לעומת 300 ש"ח. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by shirh,

אני צריך לעבוד על קבצי וידאו באוניברסיטה ובבית. חשבתי לקנות כונן חיצוני שעליו גם אוכל לערוך. אני עובד על מערכת XP PRO ובה 2 כוננים [לא רייד ] אחד לתוכנות ואחד לקובצי עבודה - 500G אבקש המלצותיכם הספציפיות ומחיר למשהו נייד ונוח [צריך עם מאוורר פנימי?] תודות

• 0 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.