עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. חיברתי הארד דיסק נוסף והוא מוגדר בביוס .. בל בוינדוס עצמו לא רואים אותו ... כאילו הוינדוס לא מזהה אותו... מה עושים

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  2. אם התקלקל לכם הארדיסק ואין לכם מה לעשות איתו כמובן לא כל הארדיסק אלא רק הדגם שלמעלה אז בבקשה לפנות אלי אני מוכן לשלם.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by EviLeader,

שלום חברי קהילה, לאחרונה קניתי לי דיסק קשיח המתחבר באמצעות IDE. במחשב שלי נמצא כבר דיסק קשיח אחד ועליו מותקן הווינדוס אך הוא מחובר בSATA. עכשיו, חיברתי את הדיסק הקשיח לIDE. הנה מה שעשיתי (אני רוצה לדעת אם הכול נכון) 1. חיברתי את הכבל לכונן קשיח-> IDE, ישנן 3 כניסות אז הכניסה האמצעית נכנסה לכונן הקשיח. 2. חיברתי את הכונן הקשיח לPOWER 3. שמתי את ההגדרות של הכרטיס הקשיח לSolve (עם הג'מפר) עכשיו, יש לי שאלה אחת. האם עשיתי נכון? האם ההגדרה של SOLVE נכונה או שאני צריך לשים על MASTER..?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by udi,

שלום לכם לאחר קריאה ממושכת שברובה ניסיתי להבין איזה חברה עדיפה יותר { המלחמה בין seagate ל WD } עדיין לא הגעתי למסקנה ולכן אבקש את עזרתכם אני רוצה לקנות HD חיצוני לשימוש רצוף בזמן הפעלת המחשב { או ליתר הדיוק הנייד } ולא לצורך גיבוי פעם ביום אני יודע של WD יש גרסה ללא חיבור של חשמל אלא רק חיבור של USB 2 האם זה קיים גם בחברות האחרות ? בקיצור אני מעוניין ב HD חיצוני בסביבות ה 500 GB בחיבור של USB 2 ללא צורך בחשמל { הכוונה לשקע חשמל בקיר.... } אני כנראה הקנה את זה בארה"ב מ - http://shop2.outpost.com/search?query_string=&sort=vendor&order=desc&cat=-48968&pType=pDisplay&order_by=v06d&from=0&to=24 הודה לכם על העזרה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by YI572,

שלום לכולם (: רכשתי דיסק קשיח חדש של סמסונג בנפח 250GB. הפעלתי אותו והכל טוב ויפה, פרט לדבר אחד - הוא עושה רעשים מוזרים.. קול כזה שעולה ויורד כל שניה אני לא מעמיס עליו בכלל. האם צריך לממש אחריות על כזה דבר? כי זה לא ניראה לי ממש הגיוני. לא היה מפריע לי אם הרעש היה גבוה ואחיד, אבל זה כל הזמן עולה ויורד ואני כבר השתגעתי מזה. וזה בוודאות ה HD, ניתקתי אותו וזה הפסיק...

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  6. יש לי כונן של 250 ג'יגה חילקתי אותו אחד 40 שזה C והשני 210 שזה D עכשיו ככה בD יש לי גודל כולל 195 ולא 210 ג'יגה למה זה ?יש אפשרות לעשות משהו לסדר את זה? ובC זה בסדר כי יש37. משהו ג'יגה תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  7. שלום לכולם אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני. מצאתי שתי אופציות שנראות לי טובות. western digital WDME3200 samsung HXMU032DA אשמח לקבל חוות דעת והצעות נוספות אם יש תודה מראש ויקטור

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by sha1823,

חילקתי אותו לשני חלקים חלק אחד המחשב כן מזהה יעני 80 גיגה וחלק השני הוא לא מזהה יעני חסרים עוד 80 גיגה! מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  9. Started by avidan28,

"הודעה נערכה" האם אפשר לאחד רפטור 36 ורפטור 74 ברייד 0 או 1 לכונן לוגי של 110 גיגה??? כלומר לעשות פעולה הפוכה - במקום לחלק אותם למחיצות לוגיות -לעשות מהם מחיצה אחת. השאלה פה האם זה אפשרי.כי הם שונים בנפח.כי חוק ראשון ברייד מחייב כוננים זהים ורצוי גם מאותה סדרה. תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by ארקדי גאיידמק,

10 יח´ DVD-R לצריבה. אריזת CAKE. יש כזה + ויש - מה לקחת?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  11. אחרי שעשיתי קרוסאובר אני חושב שהצורב התחיל לצרוב דפוק למרות שלא עליתי יותר ממהירות 8. עשיתי הכל כמו שקראתי בכל מקום שמצאתי ולא היה שום הסבר. אני רוצה להחזיר את הפירמוויר לקודם ולתת אותו לחנות שיחליפו. אני רוצה לדעת איך עושים את זה כי ניסיתי ל"עדכן" לפירמוויר המקורי וזה אומר שלא נמצא כונן תואם. יש דרך שאני יכול לעשות את זה עם תוכנה כל שהיא או משהו? יש לי דיסק און קי דיי עתיק של 128 מגה (למרות שמאז שקניתי אותו הוא מראה 120) והוא עשה לי בעיות עוד מזמן מזמן. הוא כאילו מת. המחב קורא ממנו אבל לא נותן להעתיק ממנו. פורמט גם איאפשר. למחוק גם איפשר ולהעתיק אליו גם כן. אני דיי השתמשתי בו הרבה מאוד ואשמח לקל עזרה איך לפתור את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  12. חבר שלי מתכנן להזמין מחשב נייד מחול בגלל הדולר בגדול הרכבנו מחשב יחסית טוב באזור ה1400 דולר ועכשיו ההתלבטות האחרונה היא לגבי ההארדיסק המחשב מגיעה עם 250 גיגה 5400 לפי דעתי הוא צריך לשדרג ל 7200 אבל בגלל שאני לא כל כך מבין אני ישאל בגדול השדרוג הוא ל 160 גיגה 7200 בתוספת של 160 דולר השאלה אם זה שווה את התוספת? שכחתי להגיד שהמחשב לא מיועד למשחקים יותר מדי אבל ביצועים זה די חשוב

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  13. שלום לכולם אשמח לקצת יותר מידע,וקצת מספרים לא יזיקו. תודה.

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by scohen360,

שלום לכולם יש לי צורב של סמסונג sata מדגם: sh-s203b הצורב עובד מעולה צורב לי הכול על דיסקים רגילים ועל דיסקים של dvd 4.7 . אבל יש בעיה שאני מנסה לצרוב דיסקים של די וי די 8.5 גיגה צריבה לוקחת לי יותר משעה וזה אומנם מסיים תצריבה אבל אחר כך יש בעיה בקיראת הדיסק בכול מחשב שאני ינסה להפעיל תדיסק זה יתקשה לקרוא תדיסק וגם שזה קורא אותו ואני מנסה להעתיק קבצים מהדיסק למחשב זה לוקח מלא זמן תמיד באמצע נותן הודעה כאילו אי אפשר להעתיק מהדיסק בקיצור הצריבה מראה לי שזה צורב טוב אבל הדיסק לא יוצא תקין מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  15. יש מחשב מנטרלים דרך הביוס את הדיסק קשיח שלו, האינטרנט האלחוטי והרגיל מחברים דיסק קשיח חדש עם ווינדוס רושמים כמה מסמכים על אותו דיסק קשיח מוציאים את הדיסק ומשמידים אותו (פיזית, שורפים עד שהופך לאבק) יש אפשרות כל שהיא (גם אם משקיעים הרבה כסף) לגלות מה היה באותו דיסק קשיח? ששרפנו?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by vineryt,

יש לי הארד-דיסק כ-3 שנים ממחשב אחר וברצוני להתקינו על המחשב הנוכחי, איך מחברים אותו ללוח האם, איך נראה -חיבור IDE (אני חדש בתחום הזה)

17. Started by mee,

חילקתי דיסק חיצוני על המחשב שלי וראיתי את הכוננים המחולקים שלו בתיקיית מחשב שלי בנוסף לכוננים של הדיסק שנמצא בתוך המחשב פרמטתי את המחשב שלי ואחרי זה אני לא רואה את הדיסק החיצוני במחשב, אני שומעת את הצלילים שחיברתי אותו למחשב אבל לא מופיעה לי ההודעה של חומרה חדשה ולא הכוננים שלו במחשב אחר שלי אני כן רואה את הכוננים של הדיסק הקשיח החיצוני למה זה ?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by semi-t,

האם הוא בעל אותם התכונות כמו הדגמים של LG, NEC, Philips וכד'?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

יש לי כונן חיצוני של eSATA....אני עובד עםOS VISTA ULTIMATE כאשר אני מחבר את הכונן בהמלך הפעלת הOS הוא לא מזהה אותו דרך חיבור הESATA רק כאשר אני עושה ריסט למחשב והוא עובר בוט הוא מזהה אותו גם בOS. אבל שאני מנתק אותו אז הוא לא מזהה אותו שוב... משמע...הוא מזהה אותו רק כאשר אני עושה בוט שהדיסק החיצוני מחובר..ורק עד שאני מנתק אותו... אחרת אני צריך לעבוד עם הUSB וזה לא משהו... יש משהו לעשות עם ? אגב..המפרט שלי זה לא מה שבחתימה...זה מה שרשום במפרט...

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  20. זה שווה ממש להתעקש על היצרן הזה? מישהו יכול לדרג את היצרנים מבחינת עדיפות ואיכות? אגב יש לוורבטים גם חבילות של 25 דיסקים? כי 50 יותר מדי בשבילי

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  21. Started by ofirrjd,

הם נותנים אחריות חמש שנים כמו SUNDISK. האם יש הבדל בביצועים מול SUNDISK? הם עולים פחות במידה ניכרת. ל 2G לדוגמא הם עולים 200 לעומת 300 ש"ח. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by 104952,

האם יש לבלו ריי אזורי קידוד?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  23. יש לי 2 כוננים חיצוניים של 160 GB כל אחד בחיבור USB. כל אחד הוא גיבוי של השני. התוכן הוא זהה לחלוטין. המטרה שלי היא לגרום להעתקה אוטומטית בין הכוננים עצמם. ז"א - אם אני מעביר משהו לדיסק X, אז אותו הדבר יופיע גם בדיסק Y. אותו הדבר גם במחיקה. אין לי בקרי RAID וגם המחשב ישן יחסית. השאלה היא: האם יש תוכנה או התקן חומרי להעתקות רצופות מסוג זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  24. הצורב הזה שניהם של lg 4167b או את זה gsa-h10a ? ומה ההבדלים בינהם? והאם שניהם מסוגלים לעשות ביסטינג. גם אם תענו על חלק זה יהיה מועלה.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by liranzamir,

מחפש את הדיסק הקשיח המצויין בכותרת. נחוץ לצורך פרוק הבקר כך שהדיסק עצמו יכול להיות עם סקטורים לא תקינים תמורת מחיר מוזל. צרו קשר בטלפון 0523570163

• 0 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים