עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ysar,

הצורב החדש (על מחשב חדש) לא מצליח לצרוב, could not perform endtrack. פעם אחת ויחידה הצלחתי, ועוד 10 פעמים לא. אני מנסה לצרוב על CD ריק ולא DVD. מצורף הLOG [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  2. Started by violator,

שלום אנשים, קניתי מחשב חדש עם צורב LG H42N ואני לא מצליח לצרוב DVD +RW. סוגים אחרים לא ניסיתי. אבל CD הוא מצליח לצרוב. אני משתמש בNERO 7.5.9.0 ההודעה שאני מקבל היא: FORMATTING DISK FAILD CANT PERFORM START OF DISK AT ONCE מישהו יודע במה מדובר???? אני לא יודע אם זה קשור אבל בMY COMPUTER אני רואה שני כוננים E,F האחד הוא CD DRIVE והשני וDVD DRIVE

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by shylop,

יש לי WD ELEMENTS 12T איך אפשר להפוך אותו לכונן רשת/ענן ביתי ??

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by shirh,

אני צריך לעבוד על קבצי וידאו באוניברסיטה ובבית. חשבתי לקנות כונן חיצוני שעליו גם אוכל לערוך. אני עובד על מערכת XP PRO ובה 2 כוננים [לא רייד ] אחד לתוכנות ואחד לקובצי עבודה - 500G אבקש המלצותיכם הספציפיות ומחיר למשהו נייד ונוח [צריך עם מאוורר פנימי?] תודות

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by eyalha,

המחשב השני שלי מלפני 4 שנים, והחיבור של ההארד דיסק הוא IDE אני צריך המלצה להארד דיסק כזה מIQPC, הגודל שיהיה בין 120-250 והתקציב עד 400.. זה תלוי ביחס של עלות-תמורה הגודל/תקציב לא קריטיים העיקר שיהיה אמין.. תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by valorien,

ביצעתי חיפוש ברשת ולא ממש מצאתי, בצרתי אני פונה אליכם: מישהו יודע איפה למען השם אפשר לקנות דיסקים של וורבטים שניתן להדפיס על צידם החיצוני? לעונים תודה.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by Yuron,

שלום לכולם...... מזמן לא הייתי כאן בפורום והיום נזקקתי לעזרה. אני מחפש צורב DVD חיצוני למחשב התקציב לקניה זה עד 500-600 שקל. אם אפשר כמה שיותר דחוף כי אני רוצה להזמין אותו כבר היום. תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  8. דגם ה-Rocket X5 יוכל להגיע למהירות רציפה של 12,400MBps כאשר יצטרף אל מועדון הדגמים הזמינים בשוקלכתבה

9. Started by oRBenDavid,

לא ידעתי איפה לכתוב אז כתבתי פה.. אם לא מתאים תעבירו .. איך הASUS DRW-2014L1T X20 לעומת הLG H62/66 ? אם הוא לא משו מה לקחת במקרה ואי אפשר לקחת את הLG ? תודה מראש וסליחה אם זה לא אמור להיות פה .. ???

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  10. שלום אנשים יש לי מחשב מסוג P-4 1800 Mhz עם HD של סמסונג 40Ghz ועם חיבור ATA אני זקוק ל- HD נוסף בנפח של 80Ghz אשר יהיה שקט,אמין ובמחיר זול עד כמה שניתן מבקש המלצתכם

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  11. Started by HydroIT,

למישהו יש מושג כיצד אני עושה Zero Filling להארד דיסק שלי?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by manga05,

שלום לכולם, אני מתלבט בין הדגמים הבאים : http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?cat=23&pid=808 http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=376&cat=23 http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=235&cat=32 על אחד רשום יצרן מיצובישי אבל אין מדיה קוד, על אחד מהם רשום TY שזה גם הכי יקר , ועל אחד אחר רשום MCC שזה לא אומר הרבה (לא מדיה קוד מלא) לפי מה קונים? (שימו לב שה TY עולה משמעותית יותר יקר)

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by stolen,

סך הכל התוכנה אומרת שההרדיסק נעול מוגן בסיסמה אבל לא שמתי על ההרדיסק סיסמה פשוט יום אחד הייתה הפסקת חשמל ואז הוא נינעל לי. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by parker8,

טוב השאלה שלי כך. הורי קנו לי באופיס דיפו חבילת דיסקים של DVD של חברת TEAC ועל האריזה היה רשום "דיסקים הניתנים להדפסה" והצד שבו ניתן לכתוב היה לבן וריק. אמממ... מה זה אומר? האם זה צורב מיוחד שחוסך את הכתיבה עם העטים המיוחדים? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  15. אני מחפש צורב שקט שיהיה יותר נגן מאשר צורב כך שהמהירות ויכולות הצריבה פחות מענינות... זה חייב להיות אחד שחור מהדגמים האלה - LG GSA-H12N x18 Multi DVD-Recorder Black Bulk NEC AD-7170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk Sony AWG170AB2 Dual Layer DVD±R/W/DL/R9 16X BLACK Oem Samsung DVD-RW S182M x18 Lightscribe Black Pioneer DVD+-RW x18 DVR-112BK Black או אחד מהלבנים האלה: Sony AWG170A-B2 Dual Layer DVD±R/W/DL/R9 18X Oem ASUS DRW-1608P3S Samsung DVD-RW S182M x18 Lightscribe TEAC DVDRW DV-W516GDM NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X White Bulk LG GSA-4167 x16 Multi DVD-Recorder Bulk מה הכי מתאים מבחינת ביצועים ושקט?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  16. היי, אני מתכוון לקנות כונן קשיח Maxtor DiamondMax 10 160GB http://www.emaxasp.com/leescomputer/details.asp?item=MX076L160P0 השאלה שלי היא איך אני יודע האם הוא יתאים לי למחשב כי אמרו לי שלא כל הכוננים החדשים מתאימים עכשיו למחשבים ישנים. נ.ב. אני לא זוכר איזה לוח אם יש לי אבל זה הכונן שכבר יש לי: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=128967 תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by Kopatch,

קיבלתי אתמול את המחשב החדש שלי, ורק היום ניסיתי להדליק אותו לראשונה, ועם כל ההתרגשות ככה גם האכזבה ^^. אז קודם כל הלוח אם שלי הוא: DFI Lanparty DK x48 T2RS אליו מחוברים 2 הארדיסקים של 500GB ב RAID 0 ועוד אחד של 160 שעליו מותקן vista 64bit. עכשיו... כשאני מדליק זה עושה לי failed עם ה raid ורושם לי bootable - NO אבל הוא עדיין מזהה שיש גם את ההארדיסק 160gb הוא נותן לי אפשרות להכנס למסך שינוי אופציות או להמשיך... אם אני ממשיך הוא מבקש דיסק הפעלה, אם אני נכנס לאפשרויות של ה raid זה נותן לי אפשרות לבטל את הraid ועוד כל מיני אפשרויות, אבל בלי אפשרות לשנות boot או משהו דומה. כאשר אני נכנס לביוס אז מבחינת הboot נמצא שם ה160GB ולא הרייד. כרגע אני כותב את זה מהמחשב היש…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  18. שלום, Windows מזהה צורב DVD LG-H42 ככונן SCSI, ולכן הוא לא צורב ולא קורא טוב. ניסיתי למחוק אותו ולהפעיל מחדש את המחשב, והוא כל פעם מחדש מזהה אותו כ-SCSI, מה אפשר לעשות? תודה רבה!!! הלוח הוא GA-965P-S3 WIN XP SP2

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לו כבר בערך שנה ,הוא שווה 100 שקל? כי אני רואה שחדש כזה עולה 143 שקל.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  20. שלום זקוק לעזרה בין הדגם LG-H80-DVDRW-X20שציינתי שהוא גם צורב SATA -ביכלל יש כזה צורב{קיבלתי את הדגם מאייבורי} לבין הדגם X18-LG-GSA-H62N מי מבין שניהם עדיף -מבחינת אמינות והאים תוכלו למליץ על צורב אחר,אם יש צורך המון תודה אגב עבור מחשב חדש . איציק

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by NETANELKOREN,

שלום אני שואל מה זה צורב DUAL LAYER ושמעתי שהצורב מדפיס, משהו כזה,על גבי דיסק האם זה נכון. אם זה נכון אז אני רוצה לקנות את הצורב הזה אבל האם הצורב הזה גם צורב דיסקים רגילים ולא רק על גבי דיסקים

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by sheff2k1,

התקנתי דיסק חדש: WD1600JS SATA. הביוס מזהה אותו , וכך גם device manager של ווינדוס, אבל משום מה הוא בכלל לא מופיע בmy computer ואין לי איך לגשת אליו. מה יכולה להיות הבעיה? אציין שיש לי עוד דיסק IDE רגיל, שמחולק לשני חלקים.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  23. Started by vineryt,

יש לי הארד-דיסק כ-3 שנים ממחשב אחר וברצוני להתקינו על המחשב הנוכחי, איך מחברים אותו ללוח האם, איך נראה -חיבור IDE (אני חדש בתחום הזה)

24. אחרי התקנת הבקר אי אפשר פתאום למחוק מדיות DVDRW

25. Started by shlompi,

שלום חברים הצורב שלי, PIONEER X18 DVR-212BK קצת התקלקל, ולא מצליח לצרוב יותר CDים (DVDים הוא צורב דווקא מצויין). הטכנאי בחנות אמר שזו בעיה נפוצה בצורבים האלה ומאחר ויש לי אחריות המליץ לי לבחור צורב אחר מאותה קבוצת המחיר. הוא אישית ממליץ על LG עכשיו יש להם בטווח המחירים הזה את LG GSA-H44LK X18 LIGTHSCRIBE, את LG X18 GSA-H30BAL , את LG GSA-H42LK X18 LIGTHSCRIBE , ואת LG H55NK X20. מה ההבדלים בין הדגמים האלה והאם כדאי לי לקחת אחד מהם או עדיף להישאר עם הפיוניר?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים