עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by AreaDooM,

יש לי צורב כבר כמה זמן הדגם הוא PIONEER 108 ועד עכשיו כל הצריבות היו בסדר עד ש....(טופים) לפני כמה ימים ניסיתי לצרוב משהו על דיסק DVD של חברתTEAC זרקתי 4 דיסקים עד שהצלחתי , חשבתי שאולי זה בגלל שהדיסקים לא איכותיים וקניתי דיסקיםDVD-RW של VERBATIM אני לא יודע כמה זה נחוץ אבל הנה תמונה http://tinyurl.com/2u27xb.ניסיתי לצרוב שוב אבל כל היו לא מוצלחים שמרתי את הLOG ובתוכו הייתה השגיאה הבאה : Power calibration error ומאז לא הצלחתי לצרוב על שום דבר (ניסיתי X4 ו X2 אותו הדבר) . לנוחיותכם צירפתי את הLOG. תודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  2. שלושה דגמי NVMe חדשים תחת דור ה-PCI-Express 4.0 - ומעליהם הצגה פומבית של זוג דגמי ה-PCI-Express 5.0 הראשונים שלהלכתבה

3. Started by marmark,

שלום לכולם צרבתי קובץ ISO 7GB ולאחר השצורב סיים הכונן לא מזהה את הDVD. הצורב שלי תומך ב DL. תודה.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  4. אני מחפש צורב שקט שיהיה יותר נגן מאשר צורב כך שהמהירות ויכולות הצריבה פחות מענינות... זה חייב להיות אחד שחור מהדגמים האלה - LG GSA-H12N x18 Multi DVD-Recorder Black Bulk NEC AD-7170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk Sony AWG170AB2 Dual Layer DVD±R/W/DL/R9 16X BLACK Oem Samsung DVD-RW S182M x18 Lightscribe Black Pioneer DVD+-RW x18 DVR-112BK Black או אחד מהלבנים האלה: Sony AWG170A-B2 Dual Layer DVD±R/W/DL/R9 18X Oem ASUS DRW-1608P3S Samsung DVD-RW S182M x18 Lightscribe TEAC DVDRW DV-W516GDM NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X White Bulk LG GSA-4167 x16 Multi DVD-Recorder Bulk מה הכי מתאים מבחינת ביצועים ושקט?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  5. תגידו במערך RAID0 מספיק רק בהתקנה של ה XO ללחוץ F6 ולהכניס את הדיסקט וזה כבר יגדיר הכל כרייד או לפני זה להגדיר בביוס רייד? לוח: ASUS Maximus formula X38 כוננים: WD 500AAKS שניים כאלה... מערכת הפעלה: XP PRO SP2 והאם צריך לחבר אותם בדרך כלשהי לבקר עצמו הוא מובנה בלוח. אני צריך להשתמש בכבל כלשהו נוסף על מנת לחבר אותם איכשהו? או זה שהם מחוברים ליציאות SATA 1 ו-2 מספיק? מה אומרים?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  6. קניתי דיסק קשיח ST3500418AS וחיברתי אותו למחשב כדיסק שני(חיברתי כבל SATA + חשמל). המחשב זיהה אותו כחומרה חדשה ולפי מנהל ההתקנים הוא פועל טוב. בדקתי בביוס והוא מוגדר כסלייב בעוד ההארד הדיסק השני מוגדר כמאסטר ועדיין אני לא מצליח למצוא אותו או לגשת אליו כלומר בתייקיה המחשב שלי לא קיים כונן כלשהו. הדיסק מן הסתם עדיין לא מפורמט. אני מתאר לעצמי שזה טעות של ניובי אבל מה עשיתי לא נכון?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  7. אחרי התקנת הבקר אי אפשר פתאום למחוק מדיות DVDRW

8. Started by shpatoza,

היי,יש לי בעייה יש לי במחשב כונן אחד IDE שמחובר כמאסטר והסלייב שלו זה הצורב חוץ ממנו יש לי כונן SATA שמחובר רגיל כ SATA קניתי הארדיסק נוסף ושחיברתי אותו כמו הSATA הקיים הווינדווז לא עולה, השגיאה שהוא נותן היא שזה בגלל הקונפיגורציה של ההארדיסק החדש פתרונות? מישהו?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by shlompi,

שלום חברים הצורב שלי, PIONEER X18 DVR-212BK קצת התקלקל, ולא מצליח לצרוב יותר CDים (DVDים הוא צורב דווקא מצויין). הטכנאי בחנות אמר שזו בעיה נפוצה בצורבים האלה ומאחר ויש לי אחריות המליץ לי לבחור צורב אחר מאותה קבוצת המחיר. הוא אישית ממליץ על LG עכשיו יש להם בטווח המחירים הזה את LG GSA-H44LK X18 LIGTHSCRIBE, את LG X18 GSA-H30BAL , את LG GSA-H42LK X18 LIGTHSCRIBE , ואת LG H55NK X20. מה ההבדלים בין הדגמים האלה והאם כדאי לי לקחת אחד מהם או עדיף להישאר עם הפיוניר?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  10. קניתי היום דיסק קשיח 250GB השאלה שלי היא: לכמה מחיצות כדאי לחלק אותו? וכמה גודל להקצות לכל אחת? *אני מתקין עליו מערכת הפעלה. תודה מראש לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by Dr__MIKO,

שלום כולם יש לי שאלה שנישמעת ממש ממש מפגרת אבל זה מציק לי. קניתי לפני כמה שבועות הארד דיסק של wd 80 Gb sata ksp אם אתם מתעקשים... אקיצר מה שמוזר לי בכל העסק שבפועל גודל הדיסק הוא "רק" 74.6 או משהו כזה. כמעט 6 ג'יגה "חסרים"... טוב לא ציפיתי בשום שלב שזה יהיה עגול על 80 אבל 6 ג'יגה זה לא מעט... מה אתם אומרים? ככה זה אצל כולם?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by shylop,

יש לי WD ELEMENTS 12T איך אפשר להפוך אותו לכונן רשת/ענן ביתי ??

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by Kopatch,

קיבלתי אתמול את המחשב החדש שלי, ורק היום ניסיתי להדליק אותו לראשונה, ועם כל ההתרגשות ככה גם האכזבה ^^. אז קודם כל הלוח אם שלי הוא: DFI Lanparty DK x48 T2RS אליו מחוברים 2 הארדיסקים של 500GB ב RAID 0 ועוד אחד של 160 שעליו מותקן vista 64bit. עכשיו... כשאני מדליק זה עושה לי failed עם ה raid ורושם לי bootable - NO אבל הוא עדיין מזהה שיש גם את ההארדיסק 160gb הוא נותן לי אפשרות להכנס למסך שינוי אופציות או להמשיך... אם אני ממשיך הוא מבקש דיסק הפעלה, אם אני נכנס לאפשרויות של ה raid זה נותן לי אפשרות לבטל את הraid ועוד כל מיני אפשרויות, אבל בלי אפשרות לשנות boot או משהו דומה. כאשר אני נכנס לביוס אז מבחינת הboot נמצא שם ה160GB ולא הרייד. כרגע אני כותב את זה מהמחשב היש…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by Yuron,

שלום לכולם...... מזמן לא הייתי כאן בפורום והיום נזקקתי לעזרה. אני מחפש צורב DVD חיצוני למחשב התקציב לקניה זה עד 500-600 שקל. אם אפשר כמה שיותר דחוף כי אני רוצה להזמין אותו כבר היום. תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  15. מישהו אולי מכיר אתר בחול שמוכר את זה ועושה משלוחים אוויריים? חיפשתי בגוגל מצאתי אחד ואבדה לךי הכתובת... אשמח אם תזערו לי אני חייב להזמין אותם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  16. שלום, Windows מזהה צורב DVD LG-H42 ככונן SCSI, ולכן הוא לא צורב ולא קורא טוב. ניסיתי למחוק אותו ולהפעיל מחדש את המחשב, והוא כל פעם מחדש מזהה אותו כ-SCSI, מה אפשר לעשות? תודה רבה!!! הלוח הוא GA-965P-S3 WIN XP SP2

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  17. צורב LG GSA-4167B X 16 צורב LG GSA-4165B X 16 איזה מהם טוב יותר? וגם איזה דיסקים DVD לא יקרים אך טובים אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by davidreznic,

היי. אני מתכוון לקנות אחד מה DOKים הנ"ל. אני די לחוץ בכסף ואני מתלבט בין 4 ל-8 GB. השימושים העיקריים הם גיבוי למודלים מתמטיים והעברת קבצים מדי פעם (לא משהו רציני) אני עדין לא התחלתי את הקורס ואין לי מושג כמה מקום זה יתפוס. אני נוטה לכיוון ה-4 GB בגלל המחיר, ואם אני אחליט על 4GBכדאי ללכת על הטיטניום? (DOK שיכול לשאת משקל של 900ק"ג זה שימושי, לא?) בינתיים יש לי DOK בנפח עלוב/עצוב של 256MB :'( אשמח לעצה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  19. http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3750330AS מה אתם אומרים על הדיסק הקשיח הזה? הלכתי דווקא עליו כי חשוב לי ה-32 זכרון ו750 ג'יגה. תודה מראש. האם כדאי לעלות לסיגייט 1T? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS או אולי בכלל אתם ממליצים על כונן קשיח אחר?[br]פורסם בתאריך: 6.01.2009 בשעה 17:29:30 אפשר למחוק זה כבר לא רלוונטי.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מתנצל אך הבעיה שרשמתי היא לא נכונה (משהו בעבודה שלי תסלחו לי פשוט לא הבנתי נכון). הבעיה היא לא שDL נצרבים במהירות של 8X (להפך זה מצויין), הבעיה היא כזאת: צרבנו מספר של דיסקים חלקם תקינים וחלקם לא. הדיסקים שלא תקינים חלקם מכשירי DVD פשוט פולטים החוצה וחלקם אפשר לראות חלקית. לעומת זאת עם אני אכניס את זה לכונן מחשב אני אראה את כל הדיסק כמו שצריך ??? המכשירים עצמם תומכים DL ואת הדיסקים התקינים המכשירים הנ"ל כן מצליחים להראות. לי אישית אין מושג מה הבעיה ואני אשמח עם מישהו ממכם יוכל לעזור לי. המון תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  21. הורדתי קובץ AVI שאורכו 79 דקות... כאשר גררתי את הקובץ לנרו בפורמט VCD הכל היה טוב . נרו עשה לקובץ ENCODING ולאחר מכן צרב אותו. כאשר הכנתי את הדיסק לDVD שלי הסאונד היה בסדר גמור אך התמונה ירוקה ולא משתנה... השאלה שלי למה זה קורה.? אם זה עוזר אני עובד עם נרו 6 אולטרה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by אלעד ת.,

יש לי בעיה רצינית בזמן האחרון עם הצורב, הוא כן מוכן לצרוב דיסקים, אבל לא מוכן לקרוא מה יש בהם (העניין כן פועל עם דיסקים מקוריים, הבעיה העיקרית היא עם דיסקים של דיודיי צרובים), הוא לא עושה רעשים של מאמץ, אלא פשוט אומר שאין בהם מידע למרות שבודאות יש בהם. מישהו מכיר בעיה כזו?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  23. Started by ysar,

הצורב החדש (על מחשב חדש) לא מצליח לצרוב, could not perform endtrack. פעם אחת ויחידה הצלחתי, ועוד 10 פעמים לא. אני מנסה לצרוב על CD ריק ולא DVD. מצורף הLOG [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  24. Started by חצופי,

עשיתי מערך RAID0 והייתי רוצה להשוות את התוצאות למערך RAID 0 אחר או ללא מערך בDISK BENCHMARK שב EVEREST בכדי לראות תוצאות.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  25. אני צריך המלצה למגירה חיצונית לדיסק קשיח IDE שאני אוכל לחבר אותה עם USB לנייד שלי עד 300 שקל

• 0 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים