אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, אני מחפש לקנות כונן רשת שישמש בעיקר לגיבויים אבל מן הסתם גם להעברת קבצים בין מספר מחשבים ברשת. רציתי לשאול אם יש מישהו שמכיר כוננים מומלצים, מה העלות שלהם והאם הם באים עם תוכנת גיבוי. תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
חזרתי עכשיו מטיול מגרמניה ( :'( כ"כ מדכא לחזור לארץ.. ). במהלך הטיול נגמר לי המקום במצלמה הדיגיטלית אז נכנסתי לחנות צילום באיזו עיירה, כדי שיצרבו לי את התמונות לדיסק. המוכר בחנות צרב לי את זה ב-2 עותקים, ששניהם עבדו אצלו במחשב. עכשיו במחשב בבית באתי לראות את התמונות, אבל כשהכנסתי את הדיסק למחשב הוא בכלל לא זיהה את הדיסק - הכונן ניסה וניסה לקרוא, ולא הצליח. ניסיתי את זה ב-2 הכוננים שיש לי ועם 2 העותקים שהוא צרב לי. מה נראה לכם הבעיה פה? צריבה פגומה? אולי זה בגלל המדיה - המדיה די מוזרה (הבחנתי בזה רק בארץ) - הצד האחורי שלה ממש שחור. היא של FUJIFILM וכתוב עליה: CD-R for Digital Photos. יכול להיות שזו מדיה שונה? או שהצריבה לא הייתה בסדר? מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אחרי שעשיתי קרוסאובר אני חושב שהצורב התחיל לצרוב דפוק למרות שלא עליתי יותר ממהירות 8. עשיתי הכל כמו שקראתי בכל מקום שמצאתי ולא היה שום הסבר. אני רוצה להחזיר את הפירמוויר לקודם ולתת אותו לחנות שיחליפו. אני רוצה לדעת איך עושים את זה כי ניסיתי ל"עדכן" לפירמוויר המקורי וזה אומר שלא נמצא כונן תואם. יש דרך שאני יכול לעשות את זה עם תוכנה כל שהיא או משהו? יש לי דיסק און קי דיי עתיק של 128 מגה (למרות שמאז שקניתי אותו הוא מראה 120) והוא עשה לי בעיות עוד מזמן מזמן. הוא כאילו מת. המחב קורא ממנו אבל לא נותן להעתיק ממנו. פורמט גם איאפשר. למחוק גם איפשר ולהעתיק אליו גם כן. אני דיי השתמשתי בו הרבה מאוד ואשמח לקל עזרה איך לפתור את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב של NEC דגם 3550A שאני צורב דיסק הוא רושם בסוף שהכל בסדר. אני מכניס את הדיסק בחזרה לצורב ונפתח לי המסך של וינדוס ששואל מה אני רוצה לעשות לפתוח את התקיה, או לצרוב. כאילו זה דיסק ריק.. שאני יעני מנסה לצרוב עליו רשום לי מהירות 2.4 מקסימום , שבד"כ רשום 12 מקסימום. כמובן שאי אפשר לצרוב כי אז הוא רושם שהדיסק לא ריק. הכל אופן, שאני לוקח את הדיסק למחשב אחר , לדוגמא למחשב של אחותי שיש שם צורב פיוניר ישן X4 רואים שם הכל וזה עובד פיקס. לדעתי, זו לא בעיה בצורב אלא יותר בעיה במערכת ההפעלה אז התקנתי מחדש וינדוס... ועדיין לא השתנה כלום. אולי זה הנרו שלי, יש לי נרו שבא עם דיסק ויש שם מלא תוכנות יש למישהו רעיון? אני אובד עצות.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה בבחירת הארד דיסק בטכנולוגיית ATA\IDE בנפח של מעל 120 GB עם 7200 RPM כמובן... על איזה הארד דיסק מהסוג המיושן הזה מומלץ כיום? (מחיר בסביבות ה200 - 300 ש"ח) תודה לכל מי שעוזר....
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום רב (למנהל הפורום - הייתה שגיאה צכחוון ה PHP בעת ההקלדה - אז מכניס שוב , אם יש כפילויות אז מחק את הקודם תודה) מעוניין לבצע סקר בנושא קירור לדיסק קשיח לדוגמא : Akasa Hard drive cooler Blue AK-HD-BL Vantec ICEBERQ HDD Cooler Blue HDC-701A-B EVERCOOL HD-F117 EVERCOOL HD-3S EVERCOOL SHDC-E EVERCOOL HDAC THERMALTAKE HARDCANO7 - TT-A1406 THERMALTAKE HARDCANO2 - TT-A1278 THERMALTAKE HARDCANO9 - TT-A1659 THERMALTAKE HARDCANO10 - TT-A1658 THERMALTAKE HARDCANO11 : TT-A1863 COOLERMASTER COOL DRIVE 3 COOLERMASTER COOL DRIVE 4 COOLERMASTER COOL DRIVE 5 COOLERMASTER COOL DRIVE 6 ZALMAN ZM-2HC2 ואבקש כך : א. מחיר ב. קלות התקנה ג. טמפרטורה דיסק לפני וא…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
צרבתי סרט dvd על מדיית dvd-r של teac בצורב nec ובתוכנת nero . צפיתי בדיסק הצרוב ב dvd הביתי, בימים הראשונים הדיסק הצרוב עבד חלק וכעבור כמה ימים הסרט מקרטע ומאוחר יותר הסרט נעצר לגמרי. משיהו יכול להסביר לי בבקשה מה הבעייה כאן?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום. לאחר שבת'רד הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278590.0 המליצו לי על הH62 של LG , הלכתי היום לחנות ונוכחתי לדעת שאין ולא יהיה במלאי את הצורב הנ"ל. המוכר בחנות (KSP) המליץ על Asus 1814 , רציתי לדעת איך הצורב הזה? האם יש צורב DVD טוב יותר באותו טווח מחיר? תודה מראש, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני משתמש בנרו גרסה 7 premium צורב HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B Hitachi-LG אני שם דיסק dvd 4.7 gb צורב משהו זה מתחיל לצרוב פתאום זה כותב לי could not perform disc at once זה לא משנה איזה קובץ אפילו עם אני צורב מסמך וורד או סרט ושאני שם דיסק רגיל זה כותב could not perform end of track וזה לא בעיה בנרו כי ניסיתי גם דרך windos ו דרך ashampoo אני אשמח לדעת מה הבעיה עם זה בעיה של חומרה או בעיה בעידכון קושחה או משהו לא יודע אבל זה כאילו צורב ופתאום נתקע תודה לעוזרים .....
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות 2 דיסקים חדשים של חברת Western Digital עבור המחשב החדש שלי. 1. WD800JD 80GB 7200RPM 8MB SATA במחיר של 215 ש"ח. 2. WD3200KS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER במחיר של 415 ש"ח. אשמח לקבל תגובות והמלצות לגבי הבחירה שלי והאם במחיר הזה עדיף לקחת דיסקים של חברות אחרות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח ST3500418AS וחיברתי אותו למחשב כדיסק שני(חיברתי כבל SATA + חשמל). המחשב זיהה אותו כחומרה חדשה ולפי מנהל ההתקנים הוא פועל טוב. בדקתי בביוס והוא מוגדר כסלייב בעוד ההארד הדיסק השני מוגדר כמאסטר ועדיין אני לא מצליח למצוא אותו או לגשת אליו כלומר בתייקיה המחשב שלי לא קיים כונן כלשהו. הדיסק מן הסתם עדיין לא מפורמט. אני מתאר לעצמי שזה טעות של ניובי אבל מה עשיתי לא נכון?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הטוב ביותר שניתן לקנות עד 300-350 ש"ח, תומך ב-DL ושתהיה לו תאימות גבוהה (כתיבה על רוב סוגי המדיות, ומדיות כתובות נקראות במרבית הכוננים -גם standalones) קראתי את הסטיקי, את ה-BenQ לא מצאתי בחיפוש זריז והפיליפס לא תומך ב-DL
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש שתי גרסאות עם הבדל במחיר אחת מהם זה RAID 0 מזה אומר הדבר הזה? שמעתי את זה כל כך הרבה פעמים אף פעם לא הבנתי מזה ומזה נותן לי שמצדיק 80 שקל הבדל במחיר?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אהלן רכשתי לאחרונה טלפון מדגם W810I של Sony Ericsson, העושה שימוש בכרטיס שרשמתי בכותרת. הטלפון כמובן מגיע עם כבל USB, אבל מהירות העברת הנתונים אל כרטיס הזכרון היא ממש איטית = משהו כמו 18 דקות ל100 מגה! מכיוון שאני מתכוון לרכוש כרטיס של 4GB, העניין הזה מציק לי מאוד. רציתי לשאול אם מישהו התנסה בהעברת נתונים אל כרטיס כזה שלא דרך הטלפון (למשל באמצעות קורא כרטיסים) ויכול להעיד על קצב ההעברה? מה אמור ליהיות הקצב בכרטיסים ה"רגילים", ומה הקצב בכרטיסים של X60? עוד משהו... אני אצתרך קורא כרטיסים עבור הפורמט הזה, ועדיף אחד כמה שיותר מהיר... יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לפני שידרוג מחשב אני חייב לגבות את הדיסק הקשיח 80GB. המחשב הוא פנטיום 3 800MH וזיכרון של 256MB ומערכת הפעלה XP. האים ניתן להרכיב עליו צורב DVD? אם כן, איזה המומלץ - הכוונה איזה המתאים ביותר למחשב זה... האם תהיינה בעיות צריבה? בהתחשב בעוצמתו של המחשב ובגילו? אם אין אפשרות להתקין צורב DVD על המחשב, איזו צורת הגיבוי המומלצת? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכם לאחר קריאה ממושכת שברובה ניסיתי להבין איזה חברה עדיפה יותר { המלחמה בין seagate ל WD } עדיין לא הגעתי למסקנה ולכן אבקש את עזרתכם אני רוצה לקנות HD חיצוני לשימוש רצוף בזמן הפעלת המחשב { או ליתר הדיוק הנייד } ולא לצורך גיבוי פעם ביום אני יודע של WD יש גרסה ללא חיבור של חשמל אלא רק חיבור של USB 2 האם זה קיים גם בחברות האחרות ? בקיצור אני מעוניין ב HD חיצוני בסביבות ה 500 GB בחיבור של USB 2 ללא צורך בחשמל { הכוונה לשקע חשמל בקיר.... } אני כנראה הקנה את זה בארה"ב מ - http://shop2.outpost.com/search?query_string=&sort=vendor&order=desc&cat=-48968&pType=pDisplay&order_by=v06d&from=0&to=24 הודה לכם על העזרה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורב DVD , לפני כמה ימים ניסיתי לצרוב משהו בדיסק של DVD, צרבתי אותו, ואז הוא לא קרא לי את הדיסק, עשה כאילו הוא חושב ממש הרבה זמן ואז זה נתקע... ואז ניסיתי להכניס דיסקים של DVD אחרים וזה עשה אותו דבר... אחרי כמה זמן ניסיתי לצרוב דיסק רגיל של 700 מגה בייט וזה נכשל לי בצריבה.... מה יכולה להיות הבעיה? ומה שמעצבן זה שנשאר לי 127 מגהבייט במחשב מתוך 80 ג'יגה... אני אמחק כמה דברים שלא תהיה התפוצצות של ההארד דיסק חחחח אבל מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש באינטרנט המון זמן כונן קשיח בנפח של 160GB שמתאים לSATA
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
רכשתי דיסק חיצוני WD Paspport. האם אפשר לעבוד איתו גם רגיל בלי התוכנה שמאפשרת גיבוי אוטומאטי? המחשב הישן שלי ThinkPad X20 מסרב להתקין את התוכנה ולכן הוא לא פועל. הצילו!
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מה עדיף: דיסק קשיח למשל WD 500GB +"מארז חיצוני, או דיסק אורגינלי חיצוני של אותה חברה.(יתרונות וחסרונות)
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני צריך עזרה ממשהו שמשתמש בתכונה זאת של הצורב ב CDSPEED שיניתי מ +RW ל DVD-ROM יש לי DVD שלא קורא RW וגם לאחר הצריבה ל DVD-ROM עדיין לא קורא את הדיסק
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי צורב כבר כמה זמן הדגם הוא PIONEER 108 ועד עכשיו כל הצריבות היו בסדר עד ש....(טופים) לפני כמה ימים ניסיתי לצרוב משהו על דיסק DVD של חברתTEAC זרקתי 4 דיסקים עד שהצלחתי , חשבתי שאולי זה בגלל שהדיסקים לא איכותיים וקניתי דיסקיםDVD-RW של VERBATIM אני לא יודע כמה זה נחוץ אבל הנה תמונה http://tinyurl.com/2u27xb.ניסיתי לצרוב שוב אבל כל היו לא מוצלחים שמרתי את הLOG ובתוכו הייתה השגיאה הבאה : Power calibration error ומאז לא הצלחתי לצרוב על שום דבר (ניסיתי X4 ו X2 אותו הדבר) . לנוחיותכם צירפתי את הLOG. תודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, החלפתי לוח אם ל- GIGABYTE P-35 DS-3 ויש לי בעיה מוזרה בהרד דיסק. ההרד דיסק הוא של WD 160 GB בחיבור IDE. הבעיה היא כשאני מנסה להפעיל משם משחק דרך DAEMON TOOLS או POWER ISO או להעביר קבצים לדיסק הקשיח השני הוא רושם לי שגיאה: THE REQUEST NOT BE PERFORMED BEACUSE OF AN I/O DEVICE ERROR בדיסק הקשיח השני SAMSUNG 320KJ SATA אין לי שום בעיה. בלוח אם הקודם לא היתה לי שום בעיה, פירמטתי את אחת המחיצות בהרד דיסק של ה-160 GB וזה עדיין לא עוזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה דיי דחוף יש לי עליו חומר חשוב. תודה, דן
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כשאני שם דיסק של מוסיקה רגיל מהחנות ברדיו דיסק של האוטו הוא מנגן אותו חופשי, אבל כשאני צורב דיסק מקבצי mp3 בנרו לדיסק של מוסיקה (cda) אז הוא לא מנגן אותם, עכשיו הקטע המוזר הוא שבאוטו של חבר שלי זה כן מנגן. מצאתי כמה דיסקים צרובים ישנים מלפני 6 שנים וזה כן מנגן באוטו שלי. איפה הבעיה כאן? אני מפספס פה משהו? (הדיסקים החדשים הם של TDK).
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני 1TB המליצו לי בחום על הארדיסק עם חיבור לLAN האם זה נכון ושווה את ההבדלים במחיר אם כן או לא על איזה הארד דיסק אתם ממליצים ?? תודה מראש על העזרה !!!!
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-