עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם אשמח לקצת יותר מידע,וקצת מספרים לא יזיקו. תודה.

• 7 תגובות
    • 552 צפיות
  2. שלום רב, מה לדעתכם המלומדת מומלץ למחשב החדש שאני רוכש. 1. HD - מבחינת כמות איחסון די לי ב 160, השאלה היא אם קיים פער איכות בן שני סוגי הקשיחים והאם ה 16MG מהווה יתרון משמעותי לטובת ה SEAGATE או שאולי עדיף HD בנפח 160-250 אחר, טוב יותר 2. צורב - מה נחשב לאיכותי ביותר בסכום של עד 200ש"ח דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ ¤262 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤171 מודה לכם מקרב לב על תרומתכם בקבלת ההחלטה דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤369 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤184

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  3. Started by sheff2k1,

התקנתי דיסק חדש: WD1600JS SATA. הביוס מזהה אותו , וכך גם device manager של ווינדוס, אבל משום מה הוא בכלל לא מופיע בmy computer ואין לי איך לגשת אליו. מה יכולה להיות הבעיה? אציין שיש לי עוד דיסק IDE רגיל, שמחולק לשני חלקים.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  4. נתחיל עם הצורב. יש לי צורב nec 2510a כבר, נראה לי שנתיים. כל הצריבות שלי נעשות במהירות 4X. פשוט זה מספיק איכותי ומספיק מהיר בשבילי. לפני כמה דקות קראתי בריפרוף את האשכול שנמצא בנעוץ לגבי הצורבים של NEC. איכשהו ראיתי שלצורב שלי יש אפשרות לצרוב ב8X דיוידי... שאני צורב על מקס זה צורב לי על 4X. בעיה... עכשיו לא אכפת לי להשאר במצב הקיים, גם ככה אני לא יצרוב יותר מ4X דיוידי, אבל האם זה אומר שהצורב ידפק בזמן הקרוב? (למרות שהעניין קיים כבר הרבה זמן, לא יודע כמה זמן, כי תמיד צרבתי ב4X). לגבי ההארד דיסק. שוב... ( 8) ) קראתי אשכול לגבי WD שהוא רועש. שמתי במפרט של המחשב שאני הולך לקנות 160G של WD. בעבר היה לי הארד דיסק של WD והוא נדפק, ולפני שהוא נדפק היו לו בעיות של רעשים ממש מציקי…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  5. Started by mee,

חילקתי דיסק חיצוני על המחשב שלי וראיתי את הכוננים המחולקים שלו בתיקיית מחשב שלי בנוסף לכוננים של הדיסק שנמצא בתוך המחשב פרמטתי את המחשב שלי ואחרי זה אני לא רואה את הדיסק החיצוני במחשב, אני שומעת את הצלילים שחיברתי אותו למחשב אבל לא מופיעה לי ההודעה של חומרה חדשה ולא הכוננים שלו במחשב אחר שלי אני כן רואה את הכוננים של הדיסק הקשיח החיצוני למה זה ?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by refael,

שלום יש לי כונן של LG 8163 במאפייני מערכת הןא מופיע ואין שום בעיה אבל שאני שם דיסק DVD או רגיל (צרוב ומקורי) הוא אומר שאין כלום בכונן מחקתי אותו במאפייני מערכת ושעשעתי ריסט הוא זיהה אותו מחדש אבל הבעיה לא נעלמה מה זה יכול להיות מישהו יכול לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  7. Started by RX7,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5026 אני מעוניין לקנות, ואני רוצה את חוות דעתכם הסופית. שווה?? שבת שלום ותודה .

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by ysar,

הצורב החדש (על מחשב חדש) לא מצליח לצרוב, could not perform endtrack. פעם אחת ויחידה הצלחתי, ועוד 10 פעמים לא. אני מנסה לצרוב על CD ריק ולא DVD. מצורף הLOG [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  9. Started by Dr__MIKO,

שלום כולם יש לי שאלה שנישמעת ממש ממש מפגרת אבל זה מציק לי. קניתי לפני כמה שבועות הארד דיסק של wd 80 Gb sata ksp אם אתם מתעקשים... אקיצר מה שמוזר לי בכל העסק שבפועל גודל הדיסק הוא "רק" 74.6 או משהו כזה. כמעט 6 ג'יגה "חסרים"... טוב לא ציפיתי בשום שלב שזה יהיה עגול על 80 אבל 6 ג'יגה זה לא מעט... מה אתם אומרים? ככה זה אצל כולם?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  10. Started by omerma,

שלום אני מעוניין לקנות דיסק קשיח למחשב בגודל של 160 גי'גה, 8 mb, חיבור ata, עם 7200 rpm. הבעייה היחידה היא שבלוח אם יש לי רק חיבור אחד-לכונן העכשוי אז חשבתי לקנות כונן חיצוני אך השיקולים העיקריים הם:מהירות,רעש,מחיר. האם כונן חיצוני יהיה כביל להפעלת משחקים וכו' ללא בעיות?. התקציב הוא 350-450 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  11. Started by NETANELKOREN,

שלום אני שואל מה זה צורב DUAL LAYER ושמעתי שהצורב מדפיס, משהו כזה,על גבי דיסק האם זה נכון. אם זה נכון אז אני רוצה לקנות את הצורב הזה אבל האם הצורב הזה גם צורב דיסקים רגילים ולא רק על גבי דיסקים

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  12. את הודעה זאת פירסמתי גם באשכול הצורבים המומלצים אך זה דחוף לי ואף אחד לא ענה מישהו רכש את הצורב Samsung SH-S182M? האם הוא באמת טוב? מאחר ואני לא מבין בצריבת DVD לא הבנתי כלום מהיתרונות ומהחסרונות שלו אני מצפה מהצורב שלי לצרוב סרטים לDVD הביתי באיכות מעולה ולצרוב משחקים לPS2 האם הוא יוכל לספק לי דרישות אלה? תודה ויום טוב

13. http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3750330AS מה אתם אומרים על הדיסק הקשיח הזה? הלכתי דווקא עליו כי חשוב לי ה-32 זכרון ו750 ג'יגה. תודה מראש. האם כדאי לעלות לסיגייט 1T? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS או אולי בכלל אתם ממליצים על כונן קשיח אחר?[br]פורסם בתאריך: 6.01.2009 בשעה 17:29:30 אפשר למחוק זה כבר לא רלוונטי.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  14. אהלן יש ברשותי את הנגן שבכותרת ובנתונים שלו כתוב שהוא תומך באמצעות חריץ הSD שלו בכרטיסים של עד ל-2 גיגה עכשיו אני די סגור שכאשר הוא יצא לשוק לא היו עוד כרטיסים של 4 גיגה - אז יכול ליהיות שכתבו 2 כי זה מה שהיה והוא יעבוד עם 4??? אני כמובן מאוד אשמח לשדרג את הנגן מ1 גיגה (טוב 2 - יש בו כרטיס של גיגה כרגע) ל-5.... קצת לא נעים לי לבוא לחנות המחשבים שאני קונה בה ולנסות להעביר לכרטיס 4 גיגה של מוזיקה (כמובן שצריך להביא DVD בשביל זה) ואז זה בכלל בלגן לעבור שיר שיר ולראות שהוא ניגש אליו ויכול לקרוא אותו....

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני 1TB המליצו לי בחום על הארדיסק עם חיבור לLAN האם זה נכון ושווה את ההבדלים במחיר אם כן או לא על איזה הארד דיסק אתם ממליצים ?? תודה מראש על העזרה !!!!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  16. Started by semi-t,

האם הוא בעל אותם התכונות כמו הדגמים של LG, NEC, Philips וכד'?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  17. Started by arpa,

אהלן, דגש על מהירות, מחיר - עד 700 ש"ח. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  18. לגבי המחשב שהביאו כאן באתר מאמזון: https://www.amazon.com/Laptop-1920x1200-Display-i7-1355U-SFG14-71T-72QV/dp/B0BTQWR77M?tag=hwzone0f-20 ראיתי בתגובה הזאת : https://www.amazon.com/Laptop-1920x1200-Display-i7-1355U-SFG14-71T-72QV/product-reviews/B0BTQWR77M/ref=cm_cr_dp_d_show_all_btm?ie=UTF8&reviewerType=all_reviews#:~:text=Anyways%2C you've probably,in the comments. שיש בו חריץ נסתר נוסף של m2. זה קורץ לי כי אני רוצה מחשב עם המון מקום שיכיל באופן קבוע תמונות, מוזיקה וכדו'. אני רוצה להשקיע ולקנות כונן של 2-4 טרה (עוד לא החלטתי) כדי להגדיל את האחסון של המחשב.. השאלה שלי- איזה כונן יתאים לזה (מבחינת חיבורים, חימום וכדו')? …

19. Started by at,

איפה אפשר לקנות מגרה/עריסה של multibay II למחשב נייד המיועדת לHD? כלומר להוציא את DVD הנשלף להכניס HD במקומו. איזה גודל HD נכנס למגירה כזאת? 2.5 או 1.8? חיפשת ועד עכשיו לא מצאתי! תודה לעוזרים, טל (אם אי אפשר להשיג בחנויות או משהו כזה... ולמשהו יש ממחשב נייד ישן... שיצור איתי קשר)

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by Black_eagle,

שלום. התקנתי את ה HD של WD 160GB SATA . התקנתי הכל בסדר. בעת ההפלעה שאני מעלה הוא מזהה את הHD ועוד האחד שקיים אצלי. וגם ב WINDOWS ב DEVICE MANAGER הוא מזהה אותו. אבל במחשב שלי כשאני נכנס אין שם שום דבר . מה אני צריך לעשות כדי שהוא יפעל? תודה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by alergic,

ראיתי בסטיקי את המוצרים האם זה עדין מעודכן ש LiteOn DH-20A3S הכי טוב? ואם לא איזה לקחת?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by Kopatch,

קיבלתי אתמול את המחשב החדש שלי, ורק היום ניסיתי להדליק אותו לראשונה, ועם כל ההתרגשות ככה גם האכזבה ^^. אז קודם כל הלוח אם שלי הוא: DFI Lanparty DK x48 T2RS אליו מחוברים 2 הארדיסקים של 500GB ב RAID 0 ועוד אחד של 160 שעליו מותקן vista 64bit. עכשיו... כשאני מדליק זה עושה לי failed עם ה raid ורושם לי bootable - NO אבל הוא עדיין מזהה שיש גם את ההארדיסק 160gb הוא נותן לי אפשרות להכנס למסך שינוי אופציות או להמשיך... אם אני ממשיך הוא מבקש דיסק הפעלה, אם אני נכנס לאפשרויות של ה raid זה נותן לי אפשרות לבטל את הraid ועוד כל מיני אפשרויות, אבל בלי אפשרות לשנות boot או משהו דומה. כאשר אני נכנס לביוס אז מבחינת הboot נמצא שם ה160GB ולא הרייד. כרגע אני כותב את זה מהמחשב היש…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by mtnm,

שניהם בערך האותו מחיר של ה200 שקל. ה NEC 3550A או LG GSA-H10AB או אולי בכלל כדאי לי צורב אחר באותו מחיר - התקציב שלי הוא פלוס מינוס 200 שקל. אני ממש לא מבין בצורבים ככה שאני אקנה מה שתגידו לי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by ori-silver,

אני מחפש כונן בממשק Ide של 250 gb איזה כוננים טובים יש??

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  25. Started by udi,

שלום לכם לאחר קריאה ממושכת שברובה ניסיתי להבין איזה חברה עדיפה יותר { המלחמה בין seagate ל WD } עדיין לא הגעתי למסקנה ולכן אבקש את עזרתכם אני רוצה לקנות HD חיצוני לשימוש רצוף בזמן הפעלת המחשב { או ליתר הדיוק הנייד } ולא לצורך גיבוי פעם ביום אני יודע של WD יש גרסה ללא חיבור של חשמל אלא רק חיבור של USB 2 האם זה קיים גם בחברות האחרות ? בקיצור אני מעוניין ב HD חיצוני בסביבות ה 500 GB בחיבור של USB 2 ללא צורך בחשמל { הכוונה לשקע חשמל בקיר.... } אני כנראה הקנה את זה בארה"ב מ - http://shop2.outpost.com/search?query_string=&sort=vendor&order=desc&cat=-48968&pType=pDisplay&order_by=v06d&from=0&to=24 הודה לכם על העזרה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים