עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום רב, אשמח בבקשה לקבל ביקורת בכללי על החברה TEAC, איך היא עם צורבים? אמינה? או שהצורבים מתחילים לעשות בעיות אחרי שנה+- כמו אלו של NEC. וספציפית, הצורב TEAC DV-W518GM הוא חדש יחסית?

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by shlompi,

שלום חברים הצורב שלי, PIONEER X18 DVR-212BK קצת התקלקל, ולא מצליח לצרוב יותר CDים (DVDים הוא צורב דווקא מצויין). הטכנאי בחנות אמר שזו בעיה נפוצה בצורבים האלה ומאחר ויש לי אחריות המליץ לי לבחור צורב אחר מאותה קבוצת המחיר. הוא אישית ממליץ על LG עכשיו יש להם בטווח המחירים הזה את LG GSA-H44LK X18 LIGTHSCRIBE, את LG X18 GSA-H30BAL , את LG GSA-H42LK X18 LIGTHSCRIBE , ואת LG H55NK X20. מה ההבדלים בין הדגמים האלה והאם כדאי לי לקחת אחד מהם או עדיף להישאר עם הפיוניר?

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by RX7,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5026 אני מעוניין לקנות, ואני רוצה את חוות דעתכם הסופית. שווה?? שבת שלום ותודה .

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  4. היה לי צורב DVD של LG (לא זוכר בדיוק את הדגם) שקניתי לפני כשנה וחצי. לאחרונה הוא התקלקל ורציתי לקנות חדש. כשאני מסתכל ברשימת הדגמים של NEC ושל LG אני רואה שמדי פעם יוצאים דגמים חדשים אבל על הנייר אין להם שום יתרון על הצורב הישן שלי (כולם מהירות X16, DL, 2MB BUFFER וכל שאר). אז מה בעצם ההבדל ? (מה ההבדל למשל בין NEC 3500 ל NEC 4500) ? האם בכלל כדאי להשקיע עוד 30-40 שקל ולקנות את הדגמים החדישים יותר או שאין טעם ? תודה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  5. Started by Kopatch,

קיבלתי אתמול את המחשב החדש שלי, ורק היום ניסיתי להדליק אותו לראשונה, ועם כל ההתרגשות ככה גם האכזבה ^^. אז קודם כל הלוח אם שלי הוא: DFI Lanparty DK x48 T2RS אליו מחוברים 2 הארדיסקים של 500GB ב RAID 0 ועוד אחד של 160 שעליו מותקן vista 64bit. עכשיו... כשאני מדליק זה עושה לי failed עם ה raid ורושם לי bootable - NO אבל הוא עדיין מזהה שיש גם את ההארדיסק 160gb הוא נותן לי אפשרות להכנס למסך שינוי אופציות או להמשיך... אם אני ממשיך הוא מבקש דיסק הפעלה, אם אני נכנס לאפשרויות של ה raid זה נותן לי אפשרות לבטל את הraid ועוד כל מיני אפשרויות, אבל בלי אפשרות לשנות boot או משהו דומה. כאשר אני נכנס לביוס אז מבחינת הboot נמצא שם ה160GB ולא הרייד. כרגע אני כותב את זה מהמחשב היש…

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  6. Started by ארקדי גאיידמק,

10 יח´ DVD-R לצריבה. אריזת CAKE. יש כזה + ויש - מה לקחת?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  7. Started by סקרן 10 היחיד,

שלום, איני מבין הרבה בחומרה ואיני מכיר את השוק כיום. האם מישהו יכול להמליץ לי על צורב חיצוני (dvd) אמין וטוב במחיר סביר- ואיכן שווה לקנות.... תודה רבה (וסליחה על הבורות)

8. Started by tomtal,

איגוד ה CompactFlash (מסתבר שיש דבר כזה) מעוניין לשדרג את כרטיסי הCF לטכנולוגיית SATA, ובכך להגדיל את קצב העברת הנתונים בצורה משמעותית. להמשך הכתבה: http://www.solicko.com/?p=40 [attachment deleted by admin]

9. Started by liranzamir,

מחפש את הדיסק הקשיח המצויין בכותרת. נחוץ לצורך פרוק הבקר כך שהדיסק עצמו יכול להיות עם סקטורים לא תקינים תמורת מחיר מוזל. צרו קשר בטלפון 0523570163

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מתנצל אך הבעיה שרשמתי היא לא נכונה (משהו בעבודה שלי תסלחו לי פשוט לא הבנתי נכון). הבעיה היא לא שDL נצרבים במהירות של 8X (להפך זה מצויין), הבעיה היא כזאת: צרבנו מספר של דיסקים חלקם תקינים וחלקם לא. הדיסקים שלא תקינים חלקם מכשירי DVD פשוט פולטים החוצה וחלקם אפשר לראות חלקית. לעומת זאת עם אני אכניס את זה לכונן מחשב אני אראה את כל הדיסק כמו שצריך ??? המכשירים עצמם תומכים DL ואת הדיסקים התקינים המכשירים הנ"ל כן מצליחים להראות. לי אישית אין מושג מה הבעיה ואני אשמח עם מישהו ממכם יוכל לעזור לי. המון תודה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by 1900GT,

שלום, אני מחפש שני צורבים DVD במחיר של 200 שקל בערך לכל אחד. בעיקרון אני צריך אחד בחיבור IDE ושני בחיבור SATA.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  12. רציתי לדעת האם זה אפשרי בכלל שאני אעביר את הכונן הפעלה למחשב חדש ושם אני לא אצטרך להתקין הכל מחדש? תודה

13. Started by OFIRLEVY66,

ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE LG GSA-H44 DVDRW X18 LIGHTSCRIBE איזה מבין הצורבים הנ"ל עדיף מבחינת איכות תמונה על הדיסק ובכל איזה מהם טוב יותר? או שאתם ממליצים על משהו אחר

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  14. Started by ysar,

הצורב החדש (על מחשב חדש) לא מצליח לצרוב, could not perform endtrack. פעם אחת ויחידה הצלחתי, ועוד 10 פעמים לא. אני מנסה לצרוב על CD ריק ולא DVD. מצורף הLOG [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  15. Started by valorien,

ביצעתי חיפוש ברשת ולא ממש מצאתי, בצרתי אני פונה אליכם: מישהו יודע איפה למען השם אפשר לקנות דיסקים של וורבטים שניתן להדפיס על צידם החיצוני? לעונים תודה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  16. מישהו אולי מכיר אתר בחול שמוכר את זה ועושה משלוחים אוויריים? חיפשתי בגוגל מצאתי אחד ואבדה לךי הכתובת... אשמח אם תזערו לי אני חייב להזמין אותם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  17. Started by udi,

שלום לכם לאחר קריאה ממושכת שברובה ניסיתי להבין איזה חברה עדיפה יותר { המלחמה בין seagate ל WD } עדיין לא הגעתי למסקנה ולכן אבקש את עזרתכם אני רוצה לקנות HD חיצוני לשימוש רצוף בזמן הפעלת המחשב { או ליתר הדיוק הנייד } ולא לצורך גיבוי פעם ביום אני יודע של WD יש גרסה ללא חיבור של חשמל אלא רק חיבור של USB 2 האם זה קיים גם בחברות האחרות ? בקיצור אני מעוניין ב HD חיצוני בסביבות ה 500 GB בחיבור של USB 2 ללא צורך בחשמל { הכוונה לשקע חשמל בקיר.... } אני כנראה הקנה את זה בארה"ב מ - http://shop2.outpost.com/search?query_string=&sort=vendor&order=desc&cat=-48968&pType=pDisplay&order_by=v06d&from=0&to=24 הודה לכם על העזרה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by drorr,

האם עדיף כונן קשיח אחד WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS או שני כוננים של 160 מבחינת מהירות ???

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  19. בשעה טובה קניתי מחשב יש לי שני דיסקים קשיחים 250GB אני רוצה לחבר אותם במערך רייד יש לי לוח אם ASUS P5W DH DELUXE ובלוח יש חיבור לרייד איפה בדיוק אני מחבר את הכוננים ואם אני צריך להגדיר אותם בביוס כרייד תודה ושבת שלום[br]פורסם בתאריך: 9.03.2007 בשעה 19:28:49 מה אף אחד לא יודע או לא יכול להפנות אותי לאיזה מאמר

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  20. החברה שהפכה לשם דבר בשוק האחסון מציגה את הדור הבא שלה, שיודע להפיק את המירב מטכנולוגיית PCI-Express 5.0לכתבה

21. Started by omerma,

שלום אני מעוניין לקנות דיסק קשיח למחשב בגודל של 160 גי'גה, 8 mb, חיבור ata, עם 7200 rpm. הבעייה היחידה היא שבלוח אם יש לי רק חיבור אחד-לכונן העכשוי אז חשבתי לקנות כונן חיצוני אך השיקולים העיקריים הם:מהירות,רעש,מחיר. האם כונן חיצוני יהיה כביל להפעלת משחקים וכו' ללא בעיות?. התקציב הוא 350-450 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  22. http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3750330AS מה אתם אומרים על הדיסק הקשיח הזה? הלכתי דווקא עליו כי חשוב לי ה-32 זכרון ו750 ג'יגה. תודה מראש. האם כדאי לעלות לסיגייט 1T? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS או אולי בכלל אתם ממליצים על כונן קשיח אחר?[br]פורסם בתאריך: 6.01.2009 בשעה 17:29:30 אפשר למחוק זה כבר לא רלוונטי.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  23. קניתי היום הארד דיסק של HITACHI בנפח 80 ג'יגה 7200 RPM ב250[מיר יבוא]מה אתם אומרים עליו]?חיבור SATA

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  24. אהלן יש ברשותי את הנגן שבכותרת ובנתונים שלו כתוב שהוא תומך באמצעות חריץ הSD שלו בכרטיסים של עד ל-2 גיגה עכשיו אני די סגור שכאשר הוא יצא לשוק לא היו עוד כרטיסים של 4 גיגה - אז יכול ליהיות שכתבו 2 כי זה מה שהיה והוא יעבוד עם 4??? אני כמובן מאוד אשמח לשדרג את הנגן מ1 גיגה (טוב 2 - יש בו כרטיס של גיגה כרגע) ל-5.... קצת לא נעים לי לבוא לחנות המחשבים שאני קונה בה ולנסות להעביר לכרטיס 4 גיגה של מוזיקה (כמובן שצריך להביא DVD בשביל זה) ואז זה בכלל בלגן לעבור שיר שיר ולראות שהוא ניגש אליו ויכול לקרוא אותו....

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  25. זכרון ניי Micro 2GB SanDisk וCruzer ל Micro 2GB SanDisk U3 וCruzer מזה הU3?? פשוט הזמנתי תזיכרון U3 אמרתי לתאנגאי והוא הזמין לי ת רגיל ........ שווה להחליף ??? או שזה שטויות ?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.