עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by hal,

היי, יש לי הרדיסק של מקסטור 80 ג"ב,הוינדוס מזהה אותו בנפח של 56 ג"ב ומחלק לשתי מחיצות אחת של 39 ג"ב ואחת בסביבות 16 ג"ב.(הזיהוי של ההרדיסק בביוס גם כ56 ג"ב במקום 80 ג"ב) א"כ לאן נעלמו כ-25 ג"ב? יש למשהו רעיון לאן? תודה.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  2. את הודעה זאת פירסמתי גם באשכול הצורבים המומלצים אך זה דחוף לי ואף אחד לא ענה מישהו רכש את הצורב Samsung SH-S182M? האם הוא באמת טוב? מאחר ואני לא מבין בצריבת DVD לא הבנתי כלום מהיתרונות ומהחסרונות שלו אני מצפה מהצורב שלי לצרוב סרטים לDVD הביתי באיכות מעולה ולצרוב משחקים לPS2 האם הוא יוכל לספק לי דרישות אלה? תודה ויום טוב

3. נתחיל עם הצורב. יש לי צורב nec 2510a כבר, נראה לי שנתיים. כל הצריבות שלי נעשות במהירות 4X. פשוט זה מספיק איכותי ומספיק מהיר בשבילי. לפני כמה דקות קראתי בריפרוף את האשכול שנמצא בנעוץ לגבי הצורבים של NEC. איכשהו ראיתי שלצורב שלי יש אפשרות לצרוב ב8X דיוידי... שאני צורב על מקס זה צורב לי על 4X. בעיה... עכשיו לא אכפת לי להשאר במצב הקיים, גם ככה אני לא יצרוב יותר מ4X דיוידי, אבל האם זה אומר שהצורב ידפק בזמן הקרוב? (למרות שהעניין קיים כבר הרבה זמן, לא יודע כמה זמן, כי תמיד צרבתי ב4X). לגבי ההארד דיסק. שוב... ( 8) ) קראתי אשכול לגבי WD שהוא רועש. שמתי במפרט של המחשב שאני הולך לקנות 160G של WD. בעבר היה לי הארד דיסק של WD והוא נדפק, ולפני שהוא נדפק היו לו בעיות של רעשים ממש מציקי…

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  4. שלום אמיג'וס =) צהרים טובים אני צריך עזרה בבקשה בקניית הארד דיסק חיצוני זכיתי במרכז של המדינה בהארד דיסק מסוג SAM-DISK 400 של סמסונג - 400 GB במחיר של 600 ש"ח רציתי לברר קצת מידע לגביו ולא מצאתי מקורות איכותים - אפילו באתר שלהם לא יצא לי למצוא את הדגם הזה. כמו כן ראתי ביקורות רציניות וחיוביות לגבי הארד דסיק חיצוני של WD - הסידרה My Book והסידרה השניה של הארד דיסק שניתן להתחבר אליו מכל מקום - אם אפשר מדיע לגבי זה אני אשמח! שהוא אומנם הרבה יותר יקר . ראיתי 500 GB - ב 1,300 וזה קצת יקר בשבילי. מחפש משהו בסביבות 600 - 900 ש"ח היעוד שלו זה גיבוי של מוזיקה - משחקים ותוכנות. משהו איכות ואמין יש לי מחשב בין חצי שנה בערך לא יודע אם זה נחוץ אבל זה המפרט מעבד DualCore Intel Core 2…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by sha1823,

חילקתי אותו לשני חלקים חלק אחד המחשב כן מזהה יעני 80 גיגה וחלק השני הוא לא מזהה יעני חסרים עוד 80 גיגה! מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  6. קניתי היום דיסק קשיח 250GB השאלה שלי היא: לכמה מחיצות כדאי לחלק אותו? וכמה גודל להקצות לכל אחת? *אני מתקין עליו מערכת הפעלה. תודה מראש לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by ori-silver,

אני מוריד מוזיקה באיכות גבוהה בפורמט wav,אני רוצה לצרוב אותה על דיסקים איכותיים בשביל שזה ישמע 100% כמו המקור ללא שגיאות ושיחזיק הרבה מאוד זמן,איזה דיסקים טובים יש?

8. Started by at,

איפה אפשר לקנות מגרה/עריסה של multibay II למחשב נייד המיועדת לHD? כלומר להוציא את DVD הנשלף להכניס HD במקומו. איזה גודל HD נכנס למגירה כזאת? 2.5 או 1.8? חיפשת ועד עכשיו לא מצאתי! תודה לעוזרים, טל (אם אי אפשר להשיג בחנויות או משהו כזה... ולמשהו יש ממחשב נייד ישן... שיצור איתי קשר)

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  9. Started by Black_eagle,

שלום. התקנתי את ה HD של WD 160GB SATA . התקנתי הכל בסדר. בעת ההפלעה שאני מעלה הוא מזהה את הHD ועוד האחד שקיים אצלי. וגם ב WINDOWS ב DEVICE MANAGER הוא מזהה אותו. אבל במחשב שלי כשאני נכנס אין שם שום דבר . מה אני צריך לעשות כדי שהוא יפעל? תודה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  10. אם התקלקל לכם הארדיסק ואין לכם מה לעשות איתו כמובן לא כל הארדיסק אלא רק הדגם שלמעלה אז בבקשה לפנות אלי אני מוכן לשלם.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by shlomiassaf,

שלום יש לי צורב של NEC דגם 3550A שאני צורב דיסק הוא רושם בסוף שהכל בסדר. אני מכניס את הדיסק בחזרה לצורב ונפתח לי המסך של וינדוס ששואל מה אני רוצה לעשות לפתוח את התקיה, או לצרוב. כאילו זה דיסק ריק.. שאני יעני מנסה לצרוב עליו רשום לי מהירות 2.4 מקסימום , שבד"כ רשום 12 מקסימום. כמובן שאי אפשר לצרוב כי אז הוא רושם שהדיסק לא ריק. הכל אופן, שאני לוקח את הדיסק למחשב אחר , לדוגמא למחשב של אחותי שיש שם צורב פיוניר ישן X4 רואים שם הכל וזה עובד פיקס. לדעתי, זו לא בעיה בצורב אלא יותר בעיה במערכת ההפעלה אז התקנתי מחדש וינדוס... ועדיין לא השתנה כלום. אולי זה הנרו שלי, יש לי נרו שבא עם דיסק ויש שם מלא תוכנות יש למישהו רעיון? אני אובד עצות.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by Yellow,

שלום,אני מחפש באינטרנט המון זמן כונן קשיח בנפח של 160GB שמתאים לSATA

13. Started by scohen360,

שלום לכולם יש לי צורב של סמסונג sata מדגם: sh-s203b הצורב עובד מעולה צורב לי הכול על דיסקים רגילים ועל דיסקים של dvd 4.7 . אבל יש בעיה שאני מנסה לצרוב דיסקים של די וי די 8.5 גיגה צריבה לוקחת לי יותר משעה וזה אומנם מסיים תצריבה אבל אחר כך יש בעיה בקיראת הדיסק בכול מחשב שאני ינסה להפעיל תדיסק זה יתקשה לקרוא תדיסק וגם שזה קורא אותו ואני מנסה להעתיק קבצים מהדיסק למחשב זה לוקח מלא זמן תמיד באמצע נותן הודעה כאילו אי אפשר להעתיק מהדיסק בקיצור הצריבה מראה לי שזה צורב טוב אבל הדיסק לא יוצא תקין מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by NETANELKOREN,

שלום אני שואל מה זה צורב DUAL LAYER ושמעתי שהצורב מדפיס, משהו כזה,על גבי דיסק האם זה נכון. אם זה נכון אז אני רוצה לקנות את הצורב הזה אבל האם הצורב הזה גם צורב דיסקים רגילים ולא רק על גבי דיסקים

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  15. יש מחשב מנטרלים דרך הביוס את הדיסק קשיח שלו, האינטרנט האלחוטי והרגיל מחברים דיסק קשיח חדש עם ווינדוס רושמים כמה מסמכים על אותו דיסק קשיח מוציאים את הדיסק ומשמידים אותו (פיזית, שורפים עד שהופך לאבק) יש אפשרות כל שהיא (גם אם משקיעים הרבה כסף) לגלות מה היה באותו דיסק קשיח? ששרפנו?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  16. אהלן יש ברשותי את הנגן שבכותרת ובנתונים שלו כתוב שהוא תומך באמצעות חריץ הSD שלו בכרטיסים של עד ל-2 גיגה עכשיו אני די סגור שכאשר הוא יצא לשוק לא היו עוד כרטיסים של 4 גיגה - אז יכול ליהיות שכתבו 2 כי זה מה שהיה והוא יעבוד עם 4??? אני כמובן מאוד אשמח לשדרג את הנגן מ1 גיגה (טוב 2 - יש בו כרטיס של גיגה כרגע) ל-5.... קצת לא נעים לי לבוא לחנות המחשבים שאני קונה בה ולנסות להעביר לכרטיס 4 גיגה של מוזיקה (כמובן שצריך להביא DVD בשביל זה) ואז זה בכלל בלגן לעבור שיר שיר ולראות שהוא ניגש אליו ויכול לקרוא אותו....

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  17. Started by din707b,

שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  18. שלום לכולם. לפני שאתם צועקים עלי, טורפים אותי, מחסלים אותי וקוטלים אותי תדע שחיפשתי בכל הפורום וגם באתרים בחו"ל אבל אני עדיין לא מבין אז אל תכעסו בבקשה טוב אז ככה יש לי כרגע דיוידי רום (כמו אידיוט לפני חודשים קניתי אותו ואמרתי לעצמי שאני לא צריך צורב דיוידי ועכשיו התבדתי ואני אוכל את עצמי) וכונן רגיל. אז אני רוצה להכניס במקום הכונן הרגיל צורב דיוידי כולל קורא דיוידי וכו'. מה שאני חשבתיע שאני אלך עליו לפי מה שראיתי פה זה "צורב DVD דו שכבתי BENQ DW1620" : http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1160&scat=271&tcat=34 עכשיו מה שאני לא מבין זה כל הסימני פלוס מינוס וכל מיני דברים שאני לא מבין שם מה הם אומרים אם תוכלו להסביר לי. דבר שני רציתי לדעת אם הכונן הזה יכול…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  19. Started by dagish,

היי לכולם, אני מחפש לקנות כונן רשת שישמש בעיקר לגיבויים אבל מן הסתם גם להעברת קבצים בין מספר מחשבים ברשת. רציתי לשאול אם יש מישהו שמכיר כוננים מומלצים, מה העלות שלהם והאם הם באים עם תוכנת גיבוי. תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by Elad_m,

שלום יש לי דיסק קשיח wd250ks ולפעמים אני מרגיש איטיות בהעברת קבצים ויש רעש של טחינה,הורידי את hdtune, האם התוצאה תקינה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  21. Started by איתי 241,

שלום , המחשב שלי פורמט וחולק לשני כוננים קשיחים , C וD. לאילו מטרות צריך לשמש C ולאילו מטרות צריך לשמש D? תודה.

22. Started by semi-t,

האם הוא בעל אותם התכונות כמו הדגמים של LG, NEC, Philips וכד'?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  23. Started by yotaml22,

לאחרונה קיבלתי שני dokים אבל אני צריך לבחור אחד אני צריך שתעזרו לי לבחור הראשון זה:sandisk ultra 8gb והשני זה:sandisk cruzer slice 16gb תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by refael,

שלום יש לי כונן של LG 8163 במאפייני מערכת הןא מופיע ואין שום בעיה אבל שאני שם דיסק DVD או רגיל (צרוב ומקורי) הוא אומר שאין כלום בכונן מחקתי אותו במאפייני מערכת ושעשעתי ריסט הוא זיהה אותו מחדש אבל הבעיה לא נעלמה מה זה יכול להיות מישהו יכול לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  25. Started by אלעד ת.,

יש לי בעיה רצינית בזמן האחרון עם הצורב, הוא כן מוכן לצרוב דיסקים, אבל לא מוכן לקרוא מה יש בהם (העניין כן פועל עם דיסקים מקוריים, הבעיה העיקרית היא עם דיסקים של דיודיי צרובים), הוא לא עושה רעשים של מאמץ, אלא פשוט אומר שאין בהם מידע למרות שבודאות יש בהם. מישהו מכיר בעיה כזו?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.