עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by iyehuda,

אני צריך עזרה ממשהו שמשתמש בתכונה זאת של הצורב ב CDSPEED שיניתי מ +RW ל DVD-ROM יש לי DVD שלא קורא RW וגם לאחר הצריבה ל DVD-ROM עדיין לא קורא את הדיסק

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by maor0079,

במחשב הישן שלי יש הארד דיסק שצריך להחליף אותו הוא דפוק השאלה איזה חיבור אני צריך לקנות ומה יתאים הינה תמונה: http://img510.imageshack.us/img510/1773/ghgh56xo4ga6.jpg ועוד שאלה יש לי במחשב שלי הארד דיסק sata 2 אז אפשר לחבר אותו לישן?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  3. לפני שידרוג מחשב אני חייב לגבות את הדיסק הקשיח 80GB. המחשב הוא פנטיום 3 800MH וזיכרון של 256MB ומערכת הפעלה XP. האים ניתן להרכיב עליו צורב DVD? אם כן, איזה המומלץ - הכוונה איזה המתאים ביותר למחשב זה... האם תהיינה בעיות צריבה? בהתחשב בעוצמתו של המחשב ובגילו? אם אין אפשרות להתקין צורב DVD על המחשב, איזו צורת הגיבוי המומלצת? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by Yellow,

שלום,אני מחפש באינטרנט המון זמן כונן קשיח בנפח של 160GB שמתאים לSATA

5. שלום רב (למנהל הפורום - הייתה שגיאה צכחוון ה PHP בעת ההקלדה - אז מכניס שוב , אם יש כפילויות אז מחק את הקודם תודה) מעוניין לבצע סקר בנושא קירור לדיסק קשיח לדוגמא : Akasa Hard drive cooler Blue AK-HD-BL Vantec ICEBERQ HDD Cooler Blue HDC-701A-B EVERCOOL HD-F117 EVERCOOL HD-3S EVERCOOL SHDC-E EVERCOOL HDAC THERMALTAKE HARDCANO7 - TT-A1406 THERMALTAKE HARDCANO2 - TT-A1278 THERMALTAKE HARDCANO9 - TT-A1659 THERMALTAKE HARDCANO10 - TT-A1658 THERMALTAKE HARDCANO11 : TT-A1863 COOLERMASTER COOL DRIVE 3 COOLERMASTER COOL DRIVE 4 COOLERMASTER COOL DRIVE 5 COOLERMASTER COOL DRIVE 6 ZALMAN ZM-2HC2 ואבקש כך : א. מחיר ב. קלות התקנה ג. טמפרטורה דיסק לפני וא…

6. Started by מאור247,

רציתי לדעת מזה RAID ???.... ראיתי איזה מחשב נייד וכתוב שם (באנגלית) אם זה 0 קורה כך וכך ואם זה 1 אז..... לא כל כך הבנתי.....אז אם יש למישו איזה מושג בזה או מידע...בבקשה.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by NETANELKOREN,

שלום אני שואל מה זה צורב DUAL LAYER ושמעתי שהצורב מדפיס, משהו כזה,על גבי דיסק האם זה נכון. אם זה נכון אז אני רוצה לקנות את הצורב הזה אבל האם הצורב הזה גם צורב דיסקים רגילים ולא רק על גבי דיסקים

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by Syrex,

כי ראיתי בזאפ שהוא עושה בעיות . האם למישהו יש ניסיון בעניין? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by poopan,

אני משתמש בנרו גרסה 7 premium צורב HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B Hitachi-LG אני שם דיסק dvd 4.7 gb צורב משהו זה מתחיל לצרוב פתאום זה כותב לי could not perform disc at once זה לא משנה איזה קובץ אפילו עם אני צורב מסמך וורד או סרט ושאני שם דיסק רגיל זה כותב could not perform end of track וזה לא בעיה בנרו כי ניסיתי גם דרך windos ו דרך ashampoo אני אשמח לדעת מה הבעיה עם זה בעיה של חומרה או בעיה בעידכון קושחה או משהו לא יודע אבל זה כאילו צורב ופתאום נתקע תודה לעוזרים .....

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by aeea,

על איזה דיסקים לצריגה אתם ממליצים בשביל סרטי DVD? אני מתכוון גם לדיסקים DVD וגם רגילים.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  11. שלום לכולם. לפני שאתם צועקים עלי, טורפים אותי, מחסלים אותי וקוטלים אותי תדע שחיפשתי בכל הפורום וגם באתרים בחו"ל אבל אני עדיין לא מבין אז אל תכעסו בבקשה טוב אז ככה יש לי כרגע דיוידי רום (כמו אידיוט לפני חודשים קניתי אותו ואמרתי לעצמי שאני לא צריך צורב דיוידי ועכשיו התבדתי ואני אוכל את עצמי) וכונן רגיל. אז אני רוצה להכניס במקום הכונן הרגיל צורב דיוידי כולל קורא דיוידי וכו'. מה שאני חשבתיע שאני אלך עליו לפי מה שראיתי פה זה "צורב DVD דו שכבתי BENQ DW1620" : http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1160&scat=271&tcat=34 עכשיו מה שאני לא מבין זה כל הסימני פלוס מינוס וכל מיני דברים שאני לא מבין שם מה הם אומרים אם תוכלו להסביר לי. דבר שני רציתי לדעת אם הכונן הזה יכול…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by NewRig,

הטוב ביותר שניתן לקנות עד 300-350 ש"ח, תומך ב-DL ושתהיה לו תאימות גבוהה (כתיבה על רוב סוגי המדיות, ומדיות כתובות נקראות במרבית הכוננים -גם standalones) קראתי את הסטיקי, את ה-BenQ לא מצאתי בחיפוש זריז והפיליפס לא תומך ב-DL

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by refael,

שלום יש לי כונן של LG 8163 במאפייני מערכת הןא מופיע ואין שום בעיה אבל שאני שם דיסק DVD או רגיל (צרוב ומקורי) הוא אומר שאין כלום בכונן מחקתי אותו במאפייני מערכת ושעשעתי ריסט הוא זיהה אותו מחדש אבל הבעיה לא נעלמה מה זה יכול להיות מישהו יכול לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  14. Started by RX7,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5026 אני מעוניין לקנות, ואני רוצה את חוות דעתכם הסופית. שווה?? שבת שלום ותודה .

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by violator,

שלום אנשים, קניתי מחשב חדש עם צורב LG H42N ואני לא מצליח לצרוב DVD +RW. סוגים אחרים לא ניסיתי. אבל CD הוא מצליח לצרוב. אני משתמש בNERO 7.5.9.0 ההודעה שאני מקבל היא: FORMATTING DISK FAILD CANT PERFORM START OF DISK AT ONCE מישהו יודע במה מדובר???? אני לא יודע אם זה קשור אבל בMY COMPUTER אני רואה שני כוננים E,F האחד הוא CD DRIVE והשני וDVD DRIVE

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by t_elad,

אני צריך צורב DVD איך הצורב הזה : LG GSAH55L ? פשוט חבר נמצא באיזה חנות וזה מה שיש שם של LG למרות שנראה לי זה יקר מדי ב- 180 ש"ח יש לי מחשב יחסית ישן פנטיום 4 והחיבור אם אני לא טועה הוא : PATA\ATA\IDE\Flat Cable ארוך כמו בהודעה בדביק. אני משתמש בדיסקים של סילוורליין DVD+R הכונן יתאים להם? או שכדי את הדגם LG GH22NP20 ? עדיף כמה שיותר זול אבל איכותי. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  17. Started by mikitimsit,

אז כככה הרכבתי צורב די וי די המחשב מזהה אותו הכל טוב ויפה זה חיבור ide אני מכניס דיסק ריק אליו אני לוחץ על האייקון של הכונן והוא נותן לי את השגיאה הבאה H: IS NOT ACCESSBLE INCORECET FUNCTION הכשיו חשוב לציין שחשבתי שהבעיה בצורב אז הלכתי לחנות לבדוק את הצורב אצלו והכל תקין אבל בכל זאת החלפתי את הצורב ואת הדגם גם הדיסק צריבה בסדר כי לאחי יש גם צורב ואצלו הדיסק כן עולה ניסתי דיסקים אחרים ולא עוזר הבעיה היא במחשב לא בצורב הצורב שמחובר לי הכשיו הוא סוני nec x20

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by aerosmith,

שלום לכולם, יש לי צורב DVD , לפני כמה ימים ניסיתי לצרוב משהו בדיסק של DVD, צרבתי אותו, ואז הוא לא קרא לי את הדיסק, עשה כאילו הוא חושב ממש הרבה זמן ואז זה נתקע... ואז ניסיתי להכניס דיסקים של DVD אחרים וזה עשה אותו דבר... אחרי כמה זמן ניסיתי לצרוב דיסק רגיל של 700 מגה בייט וזה נכשל לי בצריבה.... מה יכולה להיות הבעיה? ומה שמעצבן זה שנשאר לי 127 מגהבייט במחשב מתוך 80 ג'יגה... אני אמחק כמה דברים שלא תהיה התפוצצות של ההארד דיסק חחחח אבל מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  19. Started by manga05,

שלום לכולם, אני מתלבט בין הדגמים הבאים : http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?cat=23&pid=808 http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=376&cat=23 http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=235&cat=32 על אחד רשום יצרן מיצובישי אבל אין מדיה קוד, על אחד מהם רשום TY שזה גם הכי יקר , ועל אחד אחר רשום MCC שזה לא אומר הרבה (לא מדיה קוד מלא) לפי מה קונים? (שימו לב שה TY עולה משמעותית יותר יקר)

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  20. שלום, צריך עזרה בבחירת הארד דיסק בטכנולוגיית ATA\IDE בנפח של מעל 120 GB עם 7200 RPM כמובן... על איזה הארד דיסק מהסוג המיושן הזה מומלץ כיום? (מחיר בסביבות ה200 - 300 ש"ח) תודה לכל מי שעוזר....

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by Linkin Park,

שלום, יש לי לוח אם של חברה לא כל כך נפוצה Matsonic MS9087C עם צ'יפסט של אינטל 865. השאלה שלי היא אם מישהו יודע איך אני בודק מה המגבלה של גודל ההארד דיסק שהוא יכול לזהות? בגלל שבאתר שלהם לא כתוב כלום וגם לא ב-מנואל של הלוח. פשוט אני מעוניין לקנות הארד דיסק SATA של 250 ג'יגה... תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by Styx,

שלום מחפש כונן קשיח חיצוני עמיד לשימוש ביתי 2 טרה הדרישה העיקרית שלי הוא באמת שיחזיק המטרה העיקרית הוא לגיבוי תמונות בעיקר חשבתי על ה Western Digital Elements Portable מה דעתכם?

23. שלום, החלפתי לוח אם ל- GIGABYTE P-35 DS-3 ויש לי בעיה מוזרה בהרד דיסק. ההרד דיסק הוא של WD 160 GB בחיבור IDE. הבעיה היא כשאני מנסה להפעיל משם משחק דרך DAEMON TOOLS או POWER ISO או להעביר קבצים לדיסק הקשיח השני הוא רושם לי שגיאה: THE REQUEST NOT BE PERFORMED BEACUSE OF AN I/O DEVICE ERROR בדיסק הקשיח השני SAMSUNG 320KJ SATA אין לי שום בעיה. בלוח אם הקודם לא היתה לי שום בעיה, פירמטתי את אחת המחיצות בהרד דיסק של ה-160 GB וזה עדיין לא עוזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה דיי דחוף יש לי עליו חומר חשוב. תודה, דן

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by GILGILGIL,

אלו צורבי DVD. תודה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by ofirterev,

שלום לכולם ראיתי צורב שרציתי לקנות אבל אני ראיתי שהוא תומך בהרבה דברים ואין לי מושג מה הם 1:overspeeding 2:ביט סטינג 3:lightscribe 4:lablefalsh

• 1 תגובה
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים