עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Dude29,

שלום, רציתי לשאול את עצתכם לגבי חיבור 2 דיסקים קשיחים Maxtor 80GB S-ATA Seagate 250GB S-ATA יש לי המון קבצים משותפים וכמו כן חומר חשוב כגון תמונות וסרטים ברור לי שתציעו שמערכת ההפעלה תשב על ה80 והחומר על ה250 יש לציין שה250 דיסק דנדש, וה80 בן 3 שנים אם זה משנה משהו בכלל דבר נוסף, לא אמורה להיות בעיה של איטיות כלשהי מעבודה עם 2 הארדיסקים נכון? תודה

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  2. יש לי דיסק קשיח Maxtor maxline III 250 Gb ואני רוצה להכניס אותו לתוך מארז חיצוני. אני מעוניין במארז טוב, עם חיבור טוב ומהיר ( אפשר Firewire)? אשמח להמלצות, תודה!

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  3. היי יש לי דיסק עם תוכנה שאני צריך, הבעיה היא שהדיסק הנ"ל הוא לא בוטאבייל , איך אני מעביר אותו למחשב ואחרי זה צורב אותו מחדש כבוטאייבל, התוכנה היא נרו תודה

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  4. הרכבתי RAID 5 עם 3 הרד-דיסקים 320GB SATA 2 16MB בדיקות של HD TACH נתנו תוצאות טובות (אם כי לא יציבות) (תמונה 1) לעומת זאת העתקה של קובץ מהרד-דיסק אחר (120GB IDE 8MB) נתן קצב העברה של כ5000KB/S ז"א למרות תוצאות טובות בתוכנה - בפועל ההרדיסקים עבדו לאט לעומת זאת התקנתי מחדש את ההרדיסקים בRAID 1 והתוצאות יירדו מאוד (תמונה 2) אבל .... העברת קובץ מתרחשת בממוצע של 27000KB/S (ממש ממש מהר ) ברוב הזמן ..ולעיתים עוברת את ה40000KB/S השתמשתי בTOTAL COPY לבדיקת מהירות העברת קובץ ( http://www.ranvik.net/totalcopy ) ז"א או שהתוכנה HD TACH לא מסתדרת עם SATAII או שיש לה בעיית אמינות קשה..... בנוסף קבצי RAR נפתחים בכמעט חצי זמן (יותר מהר) מאשר נפתחו בRAID (יותר מהר בקצת מה120 IDE ) תובנות…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by crabrocket,

התקציב שלי הוא עד 200ש"ח רציתי המלצה לצרוב שיעבוד מצויין הרבה זמן ולא ידפוק דיסקים: מה אתם אומרים על אלו: DVD LG RW GSA-4167B http://www.cnm.co.il/Product.asp?productid=198 DVD±RW X16 LG GSA-H10A http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=DVDRWH10A&Cat2Cat1ID=16&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he איזה מהם עדיף? ובכלל אם יש לכם המלצות לצורבים אחרים טובים יותר. בתודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by omerma,

שלום אני מעוניין לקנות דיסק קשיח למחשב בגודל של 160 גי'גה, 8 mb, חיבור ata, עם 7200 rpm. הבעייה היחידה היא שבלוח אם יש לי רק חיבור אחד-לכונן העכשוי אז חשבתי לקנות כונן חיצוני אך השיקולים העיקריים הם:מהירות,רעש,מחיר. האם כונן חיצוני יהיה כביל להפעלת משחקים וכו' ללא בעיות?. התקציב הוא 350-450 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by מאור247,

רציתי לדעת מזה RAID ???.... ראיתי איזה מחשב נייד וכתוב שם (באנגלית) אם זה 0 קורה כך וכך ואם זה 1 אז..... לא כל כך הבנתי.....אז אם יש למישו איזה מושג בזה או מידע...בבקשה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by TrancEnergY,

יש לי את הכונן הנ"ל Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS וקניתי את הכונן: Western Digital 320GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD3200YS ברצוני לחבר אותו השאלה היא האם לחבר אותו לחיבור SATA2 ולהעביר את הכונן דיוידי לSATA3? או אין חשיבות לזה והאם צריך לשחק עם הג'אמפרים שלו ועשות SLAVE או משהו כזה? האם צריך לשנות איזשהם הגדרות בביוס? תודה..

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  9. Started by ofirterev,

שלום לכולם ראיתי צורב שרציתי לקנות אבל אני ראיתי שהוא תומך בהרבה דברים ואין לי מושג מה הם 1:overspeeding 2:ביט סטינג 3:lightscribe 4:lablefalsh

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  10. Started by liornet,

האם אפשרי לחבר צורב DVD וכונן קשיח דרך כבל ide אחד? הלוח אם הוא gigabyte-p35-ds3. ליאור.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  11. ב"ה מעצבן........ קניתי דיסק און קי חדש CRUZER contour 8GB העליתי עליו סרטים וצפיתי בDVD והכל עבד סבבה.. אחרי שהפעלתי סיסמא במערכת U3 הDVD לא זיהה את המכשיר.. חזרתי וביטלתי את הסיסמא, ו.......... שוב לא מזהה... מה לעשות??? תודה רבה מראש למי שיעזור לי עם זה.. יובל

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  12. קניתי היום דיסק קשיח 250GB השאלה שלי היא: לכמה מחיצות כדאי לחלק אותו? וכמה גודל להקצות לכל אחת? *אני מתקין עליו מערכת הפעלה. תודה מראש לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by Demp,

שלום לכם אני כבר כמה ימים מנסה לחבר מחשב בסלון (בתוך קופסא של רסיבר) עם חבר וכל מה שהיה חסר זה HD לפני כמה ימים קניתי HD חדש 250 ג'יגה SATA של WD שחיברתי למחשב שלי בחדר בנוסף לHD הישן שלי 80 ג'יגה חשבתי לעצמי למה לא להעביר את הHD הישן לסלון ולבדוק אם זה עובד אז העברתי כשניסיתי להתקין ווינדוס במחשב בסלון המחשב עשה מסך כחול עם הודעת שגיאה מפחידה סבבה אמרתי לא עובד לא צריך באתי להחזיר את הHD למחשב שלי והוא עושה את אותה שגיאה כחולה, לא מעלה אותו (מזהה אותו בהתחלה) ועושה רעשים מוזרים עכשיו הבעיה שאני צריך כמה קבצים שיש לי על הHD הזה ואני חייב שהוא יעלה לפחות לכמה דקות כדי שאני יגבה אותם מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לדעת מספר דברים: 1. אם יש לי כסף - כלומר סכום גבוה של בערך 17,000 ש"ח כדי להכניס 2 רפטורים של 36 ג'יגה במערך RAID 0 ועוד דיסק קשיח בנפרד בשביל מקום - האם זה כדאי? את הביצועים הגבוהים אני צריך, אז לא לשאול שאלות שלא קשורות. 2. הבנתי החיסרון הגדול של הרפטור זה שהוא רועש, האם זה נכון? הוא כ"כ רועש? יש לי מארז Stacker 831 - האם הוא עדיין יהיה רועש? תודה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  15. Started by OutRaGe,

היי לחבר שלי יש צורב DVD ועוד צורב רגיל שעד לפני כמה ימים פעלו מצוין שפתאום משום מה הם לא נמצאים אצלו ב"מחשב שלי", ב-Device manager הם היו עם סימן שאלה והוא ניסה למחוק ולהתקין מחדש הג'מפרים מסודרים אחד סלייב אחד מסטר, כל החיבורים נבדקו, הוא ניסה להחליף את הסדר של הכבל IDE כלומר את הקצה והאמצע להחליף בין הכוננים הוא ניסה לחבר כל אחד מהכוננים בנפרד, פשוט נגמרו הרעיונות כבר מה לעשות . בנוסף הוינדווס נותן הודעה שיש שגיאה כלשהיא בשני הצורבים עוד הצעות? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by shaik,

אני רוצה לקנות דיסק חדש, אבל לוח האם שלי לא תומך בSATA. האם יש דיסקים בעלי חיבור IDE וגם SATA? אני יודע שיש כרטיס מתאם, אבל אני רוצה לחסוך את הקניה שלו אם ניתן.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by YI572,

שלום לכולם (: רכשתי דיסק קשיח חדש של סמסונג בנפח 250GB. הפעלתי אותו והכל טוב ויפה, פרט לדבר אחד - הוא עושה רעשים מוזרים.. קול כזה שעולה ויורד כל שניה אני לא מעמיס עליו בכלל. האם צריך לממש אחריות על כזה דבר? כי זה לא ניראה לי ממש הגיוני. לא היה מפריע לי אם הרעש היה גבוה ואחיד, אבל זה כל הזמן עולה ויורד ואני כבר השתגעתי מזה. וזה בוודאות ה HD, ניתקתי אותו וזה הפסיק...

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by nir_varon,

טוב, אז קראתי את הת'רד על הצורבים של NEC ובתור הבעלים המאוכזים של ND-3520AW (אחרי עדכון קושחה) אני מתחבר לתלונות של כל האנשים וגם הצורב שלי לא קורא דיסקים מסויימים... אכזבה.. אני שוקל להחליף אותו לצורב של LG .. רציתי לדעת מה דעתכם על הצורבים שלהם באופן כללי ואשמח לשמוע מאנשים שיש להם צורבים של LG (בעיקר על תקלות שלהם) *על בעיית המגש שנתקע כבר קראתי* (: חשבתי בעיקר על שני דגמים: GSA-H10A GSA-4167B

19. Started by Styx,

שלום מחפש כונן קשיח חיצוני עמיד לשימוש ביתי 2 טרה הדרישה העיקרית שלי הוא באמת שיחזיק המטרה העיקרית הוא לגיבוי תמונות בעיקר חשבתי על ה Western Digital Elements Portable מה דעתכם?

20. Started by davidreznic,

היי. אני מתכוון לקנות אחד מה DOKים הנ"ל. אני די לחוץ בכסף ואני מתלבט בין 4 ל-8 GB. השימושים העיקריים הם גיבוי למודלים מתמטיים והעברת קבצים מדי פעם (לא משהו רציני) אני עדין לא התחלתי את הקורס ואין לי מושג כמה מקום זה יתפוס. אני נוטה לכיוון ה-4 GB בגלל המחיר, ואם אני אחליט על 4GBכדאי ללכת על הטיטניום? (DOK שיכול לשאת משקל של 900ק"ג זה שימושי, לא?) בינתיים יש לי DOK בנפח עלוב/עצוב של 256MB :'( אשמח לעצה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by most,

קניתי עוגה של 50 חתיכות כתוב שהם מעולים למוסיקה והם של חברה רצינית בדקתי אותם והיצרן הוא mcc. מישהו מכיר?? מה דעתכם??

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  22. Started by Elad_m,

שלום יש לי דיסק קשיח wd250ks ולפעמים אני מרגיש איטיות בהעברת קבצים ויש רעש של טחינה,הורידי את hdtune, האם התוצאה תקינה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by Leo101,

הלוח אם שלי נדפק ואני צריך להחליף אותו...הבעיה שהארד דיסק שלי ישן ואם אני לא טועה הוא ata (איך אני בודק את זה דרך אגב?) רציתי לדעת אם לוח של היום תומך אוטומטית בata או צריך לוח מיוחד לזה..(לא שנראה לי שיש כי הכי ישן שראיתי זה sata) תודה רבה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  24. Started by איתי 241,

שלום , המחשב שלי פורמט וחולק לשני כוננים קשיחים , C וD. לאילו מטרות צריך לשמש C ולאילו מטרות צריך לשמש D? תודה.

25. Started by RX7,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5026 אני מעוניין לקנות, ואני רוצה את חוות דעתכם הסופית. שווה?? שבת שלום ותודה .

• 2 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים