אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם GIGABYTE GA-K8NS 939 ULTRA הלוח תומך בשני RAID-ים: NVIDIA RAID & SILICON IMAGE SIL3512 RAID שמישהו יגיד לי בבקשה: מה ומי מהם יותר טוב והכי חשוב - למה ? :s05: :s05: :s05: כמו כן, אם יש למישהו מאיפה שהו תמונות BENCHMARK של שניהם - אשמח במידה רבה תודה מראש לכל מגיב מחקה לתשובות
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב של סמסונג sata מדגם: sh-s203b הצורב עובד מעולה צורב לי הכול על דיסקים רגילים ועל דיסקים של dvd 4.7 . אבל יש בעיה שאני מנסה לצרוב דיסקים של די וי די 8.5 גיגה צריבה לוקחת לי יותר משעה וזה אומנם מסיים תצריבה אבל אחר כך יש בעיה בקיראת הדיסק בכול מחשב שאני ינסה להפעיל תדיסק זה יתקשה לקרוא תדיסק וגם שזה קורא אותו ואני מנסה להעתיק קבצים מהדיסק למחשב זה לוקח מלא זמן תמיד באמצע נותן הודעה כאילו אי אפשר להעתיק מהדיסק בקיצור הצריבה מראה לי שזה צורב טוב אבל הדיסק לא יוצא תקין מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי. אני מתכוון לקנות אחד מה DOKים הנ"ל. אני די לחוץ בכסף ואני מתלבט בין 4 ל-8 GB. השימושים העיקריים הם גיבוי למודלים מתמטיים והעברת קבצים מדי פעם (לא משהו רציני) אני עדין לא התחלתי את הקורס ואין לי מושג כמה מקום זה יתפוס. אני נוטה לכיוון ה-4 GB בגלל המחיר, ואם אני אחליט על 4GBכדאי ללכת על הטיטניום? (DOK שיכול לשאת משקל של 900ק"ג זה שימושי, לא?) בינתיים יש לי DOK בנפח עלוב/עצוב של 256MB :'( אשמח לעצה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
התקנתי דיסק חדש: WD1600JS SATA. הביוס מזהה אותו , וכך גם device manager של ווינדוס, אבל משום מה הוא בכלל לא מופיע בmy computer ואין לי איך לגשת אליו. מה יכולה להיות הבעיה? אציין שיש לי עוד דיסק IDE רגיל, שמחולק לשני חלקים.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שאתם צועקים עלי, טורפים אותי, מחסלים אותי וקוטלים אותי תדע שחיפשתי בכל הפורום וגם באתרים בחו"ל אבל אני עדיין לא מבין אז אל תכעסו בבקשה טוב אז ככה יש לי כרגע דיוידי רום (כמו אידיוט לפני חודשים קניתי אותו ואמרתי לעצמי שאני לא צריך צורב דיוידי ועכשיו התבדתי ואני אוכל את עצמי) וכונן רגיל. אז אני רוצה להכניס במקום הכונן הרגיל צורב דיוידי כולל קורא דיוידי וכו'. מה שאני חשבתיע שאני אלך עליו לפי מה שראיתי פה זה "צורב DVD דו שכבתי BENQ DW1620" : http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1160&scat=271&tcat=34 עכשיו מה שאני לא מבין זה כל הסימני פלוס מינוס וכל מיני דברים שאני לא מבין שם מה הם אומרים אם תוכלו להסביר לי. דבר שני רציתי לדעת אם הכונן הזה יכול…
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי שני dokים אבל אני צריך לבחור אחד אני צריך שתעזרו לי לבחור הראשון זה:sandisk ultra 8gb והשני זה:sandisk cruzer slice 16gb תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי שאלה שנישמעת ממש ממש מפגרת אבל זה מציק לי. קניתי לפני כמה שבועות הארד דיסק של wd 80 Gb sata ksp אם אתם מתעקשים... אקיצר מה שמוזר לי בכל העסק שבפועל גודל הדיסק הוא "רק" 74.6 או משהו כזה. כמעט 6 ג'יגה "חסרים"... טוב לא ציפיתי בשום שלב שזה יהיה עגול על 80 אבל 6 ג'יגה זה לא מעט... מה אתם אומרים? ככה זה אצל כולם?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אם אחבר למערך RAID 1 הרדיסק אחד של 10,000 סיבובים לדקה והשני של 7,200 סיבובים לדקה האם שניהם יעבדו ב-7,200 סיבובים לדקה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
ראיתי בסטיקי את המוצרים האם זה עדין מעודכן ש LiteOn DH-20A3S הכי טוב? ואם לא איזה לקחת?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לכתוב אז כתבתי פה.. אם לא מתאים תעבירו .. איך הASUS DRW-2014L1T X20 לעומת הLG H62/66 ? אם הוא לא משו מה לקחת במקרה ואי אפשר לקחת את הLG ? תודה מראש וסליחה אם זה לא אמור להיות פה .. ???
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
יש כזה דבר מין ספרייה כזאת שזה כמו מחשב ואי מחבר את כל ההארד דיסקים מגודל מסוים פנימה ואז זה עושה לי אותם כמו הארד דיסק אחד ואני יכול להשתמש רק בחיבור אחד??? אם כן מישהו יכול לתת לי קישור לאחד כזה שיתאים לכונני 3.5 בחיבור סאטה
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין הדגמים הבאים : http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?cat=23&pid=808 http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=376&cat=23 http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=235&cat=32 על אחד רשום יצרן מיצובישי אבל אין מדיה קוד, על אחד מהם רשום TY שזה גם הכי יקר , ועל אחד אחר רשום MCC שזה לא אומר הרבה (לא מדיה קוד מלא) לפי מה קונים? (שימו לב שה TY עולה משמעותית יותר יקר)
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי כוננים קשיחים במחשב ואני רוצה לחבר אותם בRAID, איך אני עושה את זה ??? יש לי לוח ASUS P5B DELUXE, כוננים WD2500JS & WD2500KS של WD. מערכת הפעלה vista ultimate. בבקשה תעזרו !!! תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
טוב, אז קראתי את הת'רד על הצורבים של NEC ובתור הבעלים המאוכזים של ND-3520AW (אחרי עדכון קושחה) אני מתחבר לתלונות של כל האנשים וגם הצורב שלי לא קורא דיסקים מסויימים... אכזבה.. אני שוקל להחליף אותו לצורב של LG .. רציתי לדעת מה דעתכם על הצורבים שלהם באופן כללי ואשמח לשמוע מאנשים שיש להם צורבים של LG (בעיקר על תקלות שלהם) *על בעיית המגש שנתקע כבר קראתי* (: חשבתי בעיקר על שני דגמים: GSA-H10A GSA-4167B
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות כונן קשיח Maxtor DiamondMax 10 160GB http://www.emaxasp.com/leescomputer/details.asp?item=MX076L160P0 השאלה שלי היא איך אני יודע האם הוא יתאים לי למחשב כי אמרו לי שלא כל הכוננים החדשים מתאימים עכשיו למחשבים ישנים. נ.ב. אני לא זוכר איזה לוח אם יש לי אבל זה הכונן שכבר יש לי: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=128967 תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש לקנות כונן רשת שישמש בעיקר לגיבויים אבל מן הסתם גם להעברת קבצים בין מספר מחשבים ברשת. רציתי לשאול אם יש מישהו שמכיר כוננים מומלצים, מה העלות שלהם והאם הם באים עם תוכנת גיבוי. תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח wd250ks ולפעמים אני מרגיש איטיות בהעברת קבצים ויש רעש של טחינה,הורידי את hdtune, האם התוצאה תקינה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית בזמן האחרון עם הצורב, הוא כן מוכן לצרוב דיסקים, אבל לא מוכן לקרוא מה יש בהם (העניין כן פועל עם דיסקים מקוריים, הבעיה העיקרית היא עם דיסקים של דיודיי צרובים), הוא לא עושה רעשים של מאמץ, אלא פשוט אומר שאין בהם מידע למרות שבודאות יש בהם. מישהו מכיר בעיה כזו?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום חברים הצורב שלי, PIONEER X18 DVR-212BK קצת התקלקל, ולא מצליח לצרוב יותר CDים (DVDים הוא צורב דווקא מצויין). הטכנאי בחנות אמר שזו בעיה נפוצה בצורבים האלה ומאחר ויש לי אחריות המליץ לי לבחור צורב אחר מאותה קבוצת המחיר. הוא אישית ממליץ על LG עכשיו יש להם בטווח המחירים הזה את LG GSA-H44LK X18 LIGTHSCRIBE, את LG X18 GSA-H30BAL , את LG GSA-H42LK X18 LIGTHSCRIBE , ואת LG H55NK X20. מה ההבדלים בין הדגמים האלה והאם כדאי לי לקחת אחד מהם או עדיף להישאר עם הפיוניר?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות מגרה/עריסה של multibay II למחשב נייד המיועדת לHD? כלומר להוציא את DVD הנשלף להכניס HD במקומו. איזה גודל HD נכנס למגירה כזאת? 2.5 או 1.8? חיפשת ועד עכשיו לא מצאתי! תודה לעוזרים, טל (אם אי אפשר להשיג בחנויות או משהו כזה... ולמשהו יש ממחשב נייד ישן... שיצור איתי קשר)
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היה לי צורב DVD של LG (לא זוכר בדיוק את הדגם) שקניתי לפני כשנה וחצי. לאחרונה הוא התקלקל ורציתי לקנות חדש. כשאני מסתכל ברשימת הדגמים של NEC ושל LG אני רואה שמדי פעם יוצאים דגמים חדשים אבל על הנייר אין להם שום יתרון על הצורב הישן שלי (כולם מהירות X16, DL, 2MB BUFFER וכל שאר). אז מה בעצם ההבדל ? (מה ההבדל למשל בין NEC 3500 ל NEC 4500) ? האם בכלל כדאי להשקיע עוד 30-40 שקל ולקנות את הדגמים החדישים יותר או שאין טעם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה למגירה חיצונית לדיסק קשיח IDE שאני אוכל לחבר אותה עם USB לנייד שלי עד 300 שקל
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש שלי, ורק היום ניסיתי להדליק אותו לראשונה, ועם כל ההתרגשות ככה גם האכזבה ^^. אז קודם כל הלוח אם שלי הוא: DFI Lanparty DK x48 T2RS אליו מחוברים 2 הארדיסקים של 500GB ב RAID 0 ועוד אחד של 160 שעליו מותקן vista 64bit. עכשיו... כשאני מדליק זה עושה לי failed עם ה raid ורושם לי bootable - NO אבל הוא עדיין מזהה שיש גם את ההארדיסק 160gb הוא נותן לי אפשרות להכנס למסך שינוי אופציות או להמשיך... אם אני ממשיך הוא מבקש דיסק הפעלה, אם אני נכנס לאפשרויות של ה raid זה נותן לי אפשרות לבטל את הraid ועוד כל מיני אפשרויות, אבל בלי אפשרות לשנות boot או משהו דומה. כאשר אני נכנס לביוס אז מבחינת הboot נמצא שם ה160GB ולא הרייד. כרגע אני כותב את זה מהמחשב היש…
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-