אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,923 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, מה לדעתכם המלומדת מומלץ למחשב החדש שאני רוכש. 1. HD - מבחינת כמות איחסון די לי ב 160, השאלה היא אם קיים פער איכות בן שני סוגי הקשיחים והאם ה 16MG מהווה יתרון משמעותי לטובת ה SEAGATE או שאולי עדיף HD בנפח 160-250 אחר, טוב יותר 2. צורב - מה נחשב לאיכותי ביותר בסכום של עד 200ש"ח דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ ¤262 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤171 מודה לכם מקרב לב על תרומתכם בקבלת ההחלטה דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤369 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤184
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
היי. אני מתכוון לקנות אחד מה DOKים הנ"ל. אני די לחוץ בכסף ואני מתלבט בין 4 ל-8 GB. השימושים העיקריים הם גיבוי למודלים מתמטיים והעברת קבצים מדי פעם (לא משהו רציני) אני עדין לא התחלתי את הקורס ואין לי מושג כמה מקום זה יתפוס. אני נוטה לכיוון ה-4 GB בגלל המחיר, ואם אני אחליט על 4GBכדאי ללכת על הטיטניום? (DOK שיכול לשאת משקל של 900ק"ג זה שימושי, לא?) בינתיים יש לי DOK בנפח עלוב/עצוב של 256MB :'( אשמח לעצה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש מחשב מנטרלים דרך הביוס את הדיסק קשיח שלו, האינטרנט האלחוטי והרגיל מחברים דיסק קשיח חדש עם ווינדוס רושמים כמה מסמכים על אותו דיסק קשיח מוציאים את הדיסק ומשמידים אותו (פיזית, שורפים עד שהופך לאבק) יש אפשרות כל שהיא (גם אם משקיעים הרבה כסף) לגלות מה היה באותו דיסק קשיח? ששרפנו?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, החלפתי לוח אם ל- GIGABYTE P-35 DS-3 ויש לי בעיה מוזרה בהרד דיסק. ההרד דיסק הוא של WD 160 GB בחיבור IDE. הבעיה היא כשאני מנסה להפעיל משם משחק דרך DAEMON TOOLS או POWER ISO או להעביר קבצים לדיסק הקשיח השני הוא רושם לי שגיאה: THE REQUEST NOT BE PERFORMED BEACUSE OF AN I/O DEVICE ERROR בדיסק הקשיח השני SAMSUNG 320KJ SATA אין לי שום בעיה. בלוח אם הקודם לא היתה לי שום בעיה, פירמטתי את אחת המחיצות בהרד דיסק של ה-160 GB וזה עדיין לא עוזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה דיי דחוף יש לי עליו חומר חשוב. תודה, דן
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
חילקתי דיסק חיצוני על המחשב שלי וראיתי את הכוננים המחולקים שלו בתיקיית מחשב שלי בנוסף לכוננים של הדיסק שנמצא בתוך המחשב פרמטתי את המחשב שלי ואחרי זה אני לא רואה את הדיסק החיצוני במחשב, אני שומעת את הצלילים שחיברתי אותו למחשב אבל לא מופיעה לי ההודעה של חומרה חדשה ולא הכוננים שלו במחשב אחר שלי אני כן רואה את הכוננים של הדיסק הקשיח החיצוני למה זה ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום רב! אבקש המלצה לכונן קשיח 500GB. אני מתלבט בין השניים WD5000AAKS וST3500630AS הבנתי שהWD הרבה יותר קריר, שקט וצורך פחות אנרגיה מאשר הSEAGATE, אך היתרון ששל SEAGATE הוא חמש שנים אחריות ולא שלוש כמו WD. למישהו יש את הSEAGATE? שמעתי שהוא רועש מאוד, האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום אמיג'וס =) צהרים טובים אני צריך עזרה בבקשה בקניית הארד דיסק חיצוני זכיתי במרכז של המדינה בהארד דיסק מסוג SAM-DISK 400 של סמסונג - 400 GB במחיר של 600 ש"ח רציתי לברר קצת מידע לגביו ולא מצאתי מקורות איכותים - אפילו באתר שלהם לא יצא לי למצוא את הדגם הזה. כמו כן ראתי ביקורות רציניות וחיוביות לגבי הארד דסיק חיצוני של WD - הסידרה My Book והסידרה השניה של הארד דיסק שניתן להתחבר אליו מכל מקום - אם אפשר מדיע לגבי זה אני אשמח! שהוא אומנם הרבה יותר יקר . ראיתי 500 GB - ב 1,300 וזה קצת יקר בשבילי. מחפש משהו בסביבות 600 - 900 ש"ח היעוד שלו זה גיבוי של מוזיקה - משחקים ותוכנות. משהו איכות ואמין יש לי מחשב בין חצי שנה בערך לא יודע אם זה נחוץ אבל זה המפרט מעבד DualCore Intel Core 2…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
- 1 follower
-
-
האם המוצר הזה באמת שווה משהו ? נותן מהירות מלאה של NVMe M.2 SSD כמו במחשב ? יתרונות / חסרונות ? האם מצריך חיבור מיוחד בלוח אם ? האם האתר יכול לבקש מהיבואן לבדוק את המוצר לאיכות ? https://www.guru3d.com/story/usb-32-gen-2-compatible-nvme-m2-ssd-stand-with-direct-insertion/
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
- 1 follower
-
-
לא מצאתי ביקורות כ"כ, אבל אני מחפש דיסק בגודל של 160 גיגה ויותר שיהיה עמיד לחום וטלטולים. האם יש המלצות על סמך ביקורות שקראתם?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב של NEC דגם 3550A שאני צורב דיסק הוא רושם בסוף שהכל בסדר. אני מכניס את הדיסק בחזרה לצורב ונפתח לי המסך של וינדוס ששואל מה אני רוצה לעשות לפתוח את התקיה, או לצרוב. כאילו זה דיסק ריק.. שאני יעני מנסה לצרוב עליו רשום לי מהירות 2.4 מקסימום , שבד"כ רשום 12 מקסימום. כמובן שאי אפשר לצרוב כי אז הוא רושם שהדיסק לא ריק. הכל אופן, שאני לוקח את הדיסק למחשב אחר , לדוגמא למחשב של אחותי שיש שם צורב פיוניר ישן X4 רואים שם הכל וזה עובד פיקס. לדעתי, זו לא בעיה בצורב אלא יותר בעיה במערכת ההפעלה אז התקנתי מחדש וינדוס... ועדיין לא השתנה כלום. אולי זה הנרו שלי, יש לי נרו שבא עם דיסק ויש שם מלא תוכנות יש למישהו רעיון? אני אובד עצות.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הצורב הזה שניהם של lg 4167b או את זה gsa-h10a ? ומה ההבדלים בינהם? והאם שניהם מסוגלים לעשות ביסטינג. גם אם תענו על חלק זה יהיה מועלה.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורב DVD , לפני כמה ימים ניסיתי לצרוב משהו בדיסק של DVD, צרבתי אותו, ואז הוא לא קרא לי את הדיסק, עשה כאילו הוא חושב ממש הרבה זמן ואז זה נתקע... ואז ניסיתי להכניס דיסקים של DVD אחרים וזה עשה אותו דבר... אחרי כמה זמן ניסיתי לצרוב דיסק רגיל של 700 מגה בייט וזה נכשל לי בצריבה.... מה יכולה להיות הבעיה? ומה שמעצבן זה שנשאר לי 127 מגהבייט במחשב מתוך 80 ג'יגה... אני אמחק כמה דברים שלא תהיה התפוצצות של ההארד דיסק חחחח אבל מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש לו כבר בערך שנה ,הוא שווה 100 שקל? כי אני רואה שחדש כזה עולה 143 שקל.
-
שלום אני מעוניין לקנות דיסק קשיח למחשב בגודל של 160 גי'גה, 8 mb, חיבור ata, עם 7200 rpm. הבעייה היחידה היא שבלוח אם יש לי רק חיבור אחד-לכונן העכשוי אז חשבתי לקנות כונן חיצוני אך השיקולים העיקריים הם:מהירות,רעש,מחיר. האם כונן חיצוני יהיה כביל להפעלת משחקים וכו' ללא בעיות?. התקציב הוא 350-450 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי, יש לי הרדיסק של מקסטור 80 ג"ב,הוינדוס מזהה אותו בנפח של 56 ג"ב ומחלק לשתי מחיצות אחת של 39 ג"ב ואחת בסביבות 16 ג"ב.(הזיהוי של ההרדיסק בביוס גם כ56 ג"ב במקום 80 ג"ב) א"כ לאן נעלמו כ-25 ג"ב? יש למשהו רעיון לאן? תודה.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
את הודעה זאת פירסמתי גם באשכול הצורבים המומלצים אך זה דחוף לי ואף אחד לא ענה מישהו רכש את הצורב Samsung SH-S182M? האם הוא באמת טוב? מאחר ואני לא מבין בצריבת DVD לא הבנתי כלום מהיתרונות ומהחסרונות שלו אני מצפה מהצורב שלי לצרוב סרטים לDVD הביתי באיכות מעולה ולצרוב משחקים לPS2 האם הוא יוכל לספק לי דרישות אלה? תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות כונן קשיח Maxtor DiamondMax 10 160GB http://www.emaxasp.com/leescomputer/details.asp?item=MX076L160P0 השאלה שלי היא איך אני יודע האם הוא יתאים לי למחשב כי אמרו לי שלא כל הכוננים החדשים מתאימים עכשיו למחשבים ישנים. נ.ב. אני לא זוכר איזה לוח אם יש לי אבל זה הכונן שכבר יש לי: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=128967 תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
האם הוא בעל אותם התכונות כמו הדגמים של LG, NEC, Philips וכד'?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
קניתי היום דיסק קשיח 250GB השאלה שלי היא: לכמה מחיצות כדאי לחלק אותו? וכמה גודל להקצות לכל אחת? *אני מתקין עליו מערכת הפעלה. תודה מראש לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש ברשת ולא ממש מצאתי, בצרתי אני פונה אליכם: מישהו יודע איפה למען השם אפשר לקנות דיסקים של וורבטים שניתן להדפיס על צידם החיצוני? לעונים תודה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שניהם בערך האותו מחיר של ה200 שקל. ה NEC 3550A או LG GSA-H10AB או אולי בכלל כדאי לי צורב אחר באותו מחיר - התקציב שלי הוא פלוס מינוס 200 שקל. אני ממש לא מבין בצורבים ככה שאני אקנה מה שתגידו לי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני יציג כמה תוצאות מהתקני איחסון שונים שיש לי + תחרות קצב ההעברה הגבוה ביותר לכוננים קשיחים: DOK 1GB Kingston DataTraveler: IDE 2 USB cable with WD 80GB 2MB: WD 80GB 80JD SATA: מי עובר אותי ? (יש עוד הפתעות)
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש באינטרנט המון זמן כונן קשיח בנפח של 160GB שמתאים לSATA
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-