אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום אמיג'וס =) צהרים טובים אני צריך עזרה בבקשה בקניית הארד דיסק חיצוני זכיתי במרכז של המדינה בהארד דיסק מסוג SAM-DISK 400 של סמסונג - 400 GB במחיר של 600 ש"ח רציתי לברר קצת מידע לגביו ולא מצאתי מקורות איכותים - אפילו באתר שלהם לא יצא לי למצוא את הדגם הזה. כמו כן ראתי ביקורות רציניות וחיוביות לגבי הארד דסיק חיצוני של WD - הסידרה My Book והסידרה השניה של הארד דיסק שניתן להתחבר אליו מכל מקום - אם אפשר מדיע לגבי זה אני אשמח! שהוא אומנם הרבה יותר יקר . ראיתי 500 GB - ב 1,300 וזה קצת יקר בשבילי. מחפש משהו בסביבות 600 - 900 ש"ח היעוד שלו זה גיבוי של מוזיקה - משחקים ותוכנות. משהו איכות ואמין יש לי מחשב בין חצי שנה בערך לא יודע אם זה נחוץ אבל זה המפרט מעבד DualCore Intel Core 2…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני של eSATA....אני עובד עםOS VISTA ULTIMATE כאשר אני מחבר את הכונן בהמלך הפעלת הOS הוא לא מזהה אותו דרך חיבור הESATA רק כאשר אני עושה ריסט למחשב והוא עובר בוט הוא מזהה אותו גם בOS. אבל שאני מנתק אותו אז הוא לא מזהה אותו שוב... משמע...הוא מזהה אותו רק כאשר אני עושה בוט שהדיסק החיצוני מחובר..ורק עד שאני מנתק אותו... אחרת אני צריך לעבוד עם הUSB וזה לא משהו... יש משהו לעשות עם ? אגב..המפרט שלי זה לא מה שבחתימה...זה מה שרשום במפרט...
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
עשיתי מערך RAID0 והייתי רוצה להשוות את התוצאות למערך RAID 0 אחר או ללא מערך בDISK BENCHMARK שב EVEREST בכדי לראות תוצאות.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה להארד דיסק נייד, בנפח של 1T , שיש לאחסון מידע רב.. על ההארד דיסק להיות אמין, ושיהיה אפשר להעביר אליו מידע באופן אלחוטי.. מה דעתכם על WD My Book World Edition II ? התקציב בערך 2000, אפשר יותר תלוי במוצר.. תודה..
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הרכבתי RAID 5 עם 3 הרד-דיסקים 320GB SATA 2 16MB בדיקות של HD TACH נתנו תוצאות טובות (אם כי לא יציבות) (תמונה 1) לעומת זאת העתקה של קובץ מהרד-דיסק אחר (120GB IDE 8MB) נתן קצב העברה של כ5000KB/S ז"א למרות תוצאות טובות בתוכנה - בפועל ההרדיסקים עבדו לאט לעומת זאת התקנתי מחדש את ההרדיסקים בRAID 1 והתוצאות יירדו מאוד (תמונה 2) אבל .... העברת קובץ מתרחשת בממוצע של 27000KB/S (ממש ממש מהר ) ברוב הזמן ..ולעיתים עוברת את ה40000KB/S השתמשתי בTOTAL COPY לבדיקת מהירות העברת קובץ ( http://www.ranvik.net/totalcopy ) ז"א או שהתוכנה HD TACH לא מסתדרת עם SATAII או שיש לה בעיית אמינות קשה..... בנוסף קבצי RAR נפתחים בכמעט חצי זמן (יותר מהר) מאשר נפתחו בRAID (יותר מהר בקצת מה120 IDE ) תובנות…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה בבחירת הארד דיסק בטכנולוגיית ATA\IDE בנפח של מעל 120 GB עם 7200 RPM כמובן... על איזה הארד דיסק מהסוג המיושן הזה מומלץ כיום? (מחיר בסביבות ה200 - 300 ש"ח) תודה לכל מי שעוזר....
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי. אני מתכוון לקנות אחד מה DOKים הנ"ל. אני די לחוץ בכסף ואני מתלבט בין 4 ל-8 GB. השימושים העיקריים הם גיבוי למודלים מתמטיים והעברת קבצים מדי פעם (לא משהו רציני) אני עדין לא התחלתי את הקורס ואין לי מושג כמה מקום זה יתפוס. אני נוטה לכיוון ה-4 GB בגלל המחיר, ואם אני אחליט על 4GBכדאי ללכת על הטיטניום? (DOK שיכול לשאת משקל של 900ק"ג זה שימושי, לא?) בינתיים יש לי DOK בנפח עלוב/עצוב של 256MB :'( אשמח לעצה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
DVD±RW X16 LG GSA-4167B אני לא כל כך בקיא בנושאים האלה אבל אני יכול להביא אותו ב200 שקל שווה?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נייד חדש (מזל טוב לי), אבל אני לא כל כך מצליח לצרוב איתו (נותן הודעה שהDMA לא מופעל ולא נותן להפעיל אותו), בגדול הוא גם לא קורא לי דיסקים כראוי (איטי ומשמיע דיסקים בצורה לא רציפה). החשד של הוא להתנגשות חומרה, למישהו יש כיוון מה עושים עכשיו? PHILIPS DVD+-RW SDVD8441 הצורב שלי....
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב של NEC דגם 3550A שאני צורב דיסק הוא רושם בסוף שהכל בסדר. אני מכניס את הדיסק בחזרה לצורב ונפתח לי המסך של וינדוס ששואל מה אני רוצה לעשות לפתוח את התקיה, או לצרוב. כאילו זה דיסק ריק.. שאני יעני מנסה לצרוב עליו רשום לי מהירות 2.4 מקסימום , שבד"כ רשום 12 מקסימום. כמובן שאי אפשר לצרוב כי אז הוא רושם שהדיסק לא ריק. הכל אופן, שאני לוקח את הדיסק למחשב אחר , לדוגמא למחשב של אחותי שיש שם צורב פיוניר ישן X4 רואים שם הכל וזה עובד פיקס. לדעתי, זו לא בעיה בצורב אלא יותר בעיה במערכת ההפעלה אז התקנתי מחדש וינדוס... ועדיין לא השתנה כלום. אולי זה הנרו שלי, יש לי נרו שבא עם דיסק ויש שם מלא תוכנות יש למישהו רעיון? אני אובד עצות.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין הדגמים הבאים : http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?cat=23&pid=808 http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=376&cat=23 http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=235&cat=32 על אחד רשום יצרן מיצובישי אבל אין מדיה קוד, על אחד מהם רשום TY שזה גם הכי יקר , ועל אחד אחר רשום MCC שזה לא אומר הרבה (לא מדיה קוד מלא) לפי מה קונים? (שימו לב שה TY עולה משמעותית יותר יקר)
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם , שאלה שמטרידה .. צרבתי משחק בקובץ ISO בגודל 4 ג'יגה על גבי דיסק DVD . אותו משחק יש לי גם בחלקים קטנים של 40 קבצי RAR וגם אותו צרבתי על דיסק DVD . הבעייה היא שכשאני מעתיק את הקובץ ISO הגדול מהדיסק לשולחן עבודה , הקריאה של הצורב איטית להחריד ולוקח הרבה זמן עד שהוא מועבר במלואו לשולחן עבודה . מצד שני , את הקובץ המחולק ל-RAR-ים , אני מעתיק ידנית קבוצה -קבוצה של איזה 4 לינקים ולוקח הרבה יותר מהר (בסה"כ כמובן.כשאני בודק זמן אחרי הורדת כל הקבצים) . מה הסיבה לכך ? האם הבעייה בצורב ? בדיסקים ? או שכך זה אמור להיות (שקובץ גדול מועבר\נקרא בפרק זמן ארוך יותר לעומת אותו קובץ שמחולק לחלקים) . עריכה: 2 הדיסקים שעליהם נצרבו המשחקים , הם מאותו סוג בדיוק (אפילו באותה חבילה..א…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
רכשתי דיסק חיצוני WD Paspport. האם אפשר לעבוד איתו גם רגיל בלי התוכנה שמאפשרת גיבוי אוטומאטי? המחשב הישן שלי ThinkPad X20 מסרב להתקין את התוכנה ולכן הוא לא פועל. הצילו!
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי, יש לי הרדיסק של מקסטור 80 ג"ב,הוינדוס מזהה אותו בנפח של 56 ג"ב ומחלק לשתי מחיצות אחת של 39 ג"ב ואחת בסביבות 16 ג"ב.(הזיהוי של ההרדיסק בביוס גם כ56 ג"ב במקום 80 ג"ב) א"כ לאן נעלמו כ-25 ג"ב? יש למשהו רעיון לאן? תודה.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח wd250ks ולפעמים אני מרגיש איטיות בהעברת קבצים ויש רעש של טחינה,הורידי את hdtune, האם התוצאה תקינה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שמתי דיסק X16 לצורב שלי : LG H10A והוא צרב X16... איך? הוא יכול לפי הנתונים רק X12... תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
חילקתי אותו לשני חלקים חלק אחד המחשב כן מזהה יעני 80 גיגה וחלק השני הוא לא מזהה יעני חסרים עוד 80 גיגה! מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
קניתי היום דיסק קשיח 250GB השאלה שלי היא: לכמה מחיצות כדאי לחלק אותו? וכמה גודל להקצות לכל אחת? *אני מתקין עליו מערכת הפעלה. תודה מראש לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
האם הצורב DvD הזה: http://www.officedepot.co.il/(cdmupa55czmbx3np3guxjvq0)/catalogFamily.aspx?ID=593310&CID=100 טוב מבחינת כל תחום שצריך להיות בצורב DVD? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש ברשת ולא ממש מצאתי, בצרתי אני פונה אליכם: מישהו יודע איפה למען השם אפשר לקנות דיסקים של וורבטים שניתן להדפיס על צידם החיצוני? לעונים תודה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם ...ברשותי צורב מחברת NU הוא מותקן למחשב אבל לא קורא כלום ולא מעלה שום דיסק חיפשתי המון באינטרנט דרייבר לצורב אך ללא הצלחה...אודה מאוד למי שיעזור לי למצוא דרייבר להורדה לצורב שלי... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני יציג כמה תוצאות מהתקני איחסון שונים שיש לי + תחרות קצב ההעברה הגבוה ביותר לכוננים קשיחים: DOK 1GB Kingston DataTraveler: IDE 2 USB cable with WD 80GB 2MB: WD 80GB 80JD SATA: מי עובר אותי ? (יש עוד הפתעות)
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הצורב הזה שניהם של lg 4167b או את זה gsa-h10a ? ומה ההבדלים בינהם? והאם שניהם מסוגלים לעשות ביסטינג. גם אם תענו על חלק זה יהיה מועלה.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לו כבר בערך שנה ,הוא שווה 100 שקל? כי אני רואה שחדש כזה עולה 143 שקל.