אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את ההארד דיסק WD 80 GB 7200 RPM 8 MB Cache איך הוא? מבחינת מחיר הוא טוב? שווה לקנות אותו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על הארד דיסק בנפח של 40GB. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי צורב X24(מהירות הצריבה) של חברת לייטאון - עד היום הצורב היה עושה לי דיסקים ב 3.5 דקות עד 4 דקות(דיסקים מלאים), היום הצריבה לוקחת 5.5 דקות עד 6 דקות. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 25 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
יש לי כונן DVD של LG שעושה בעיות בהחלפת אזורים ובקריאה של האזור גם אחרי מאמצים רבים שהצלחתי להחליף את האזור למשל... הבאתי לפני כמה ימים את שר הטבעות והכונן לא היה מוכן לקרוא אותו ובDVD הבייתי לא היה בעיה מעצבן! וגם הוא עושה בעיות שהוא לא מוכן להחליף לי אזורים...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה מי שמכיר את הסיפור שלי שקיבלתי דיסק של 5400 RPM במקום 7200 RPM אז לאחר שעשיתי קצת בלגן הם הביאו לי דיסק של WD 7200 אך הוא היה דפוק ולא הצלחתי להתקין את הוינדאוס עליו אחרי זה עשיתי עוד קצת בלגן ;D :saint: :asthanos: והם הביאו לי דיסק קשיח של 7200 RPM ו ATA 133 של MAXTOR אבל הלוח שלי אינו תומכן ב ATA 133 אבל אני יודע שלפי ההשארות ATA 66 אמור לפעול יותר מהר מה ATA 133 בפועל אז השאלה שלי האם הלוח שלי יכול לקחת מן ההרד דיסק את כל מה שיש לו ?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול לגבי הפיצ'ר הבא: Audio Master Advanced Audio Master Quality Recording "Under this mode, the system widens the lands and pits during recording. This significantly reduces jitter and improves audio and music recording quality. The new Advanced Audio Master Quality mode now supports 1x and 8x writing speeds as well as the original 4x speed mode. You can select proper writing speed for the media in use, or use the Best mode allowing the CRW-F1 to determine the best writing speed. " רציתי לשאול עד כמה יעילה האפשרות הזהו ? האם היא באמת מסוגלת להשפיע על איכות הדיסק ? והאם יש צורבים אחרים (לא בהכרח של YAMAHA) שיש להם פיצ'ר דומים ?
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מישהו פה במקרה יודע איפה אפשר להשיג בארץ דיסקים לצריבה שמיוצרים ע"י אחת מהחברות הנ"ל: (לא אכפת לי אם כתוב על האריזה סוני או gpt או משה אלקטרוניקה - זה כמעט לא משנה) 1) TDK (הדיסקים של tdk שיש בארץ לא מיוצרים על-ידם) 2) Taiyo Yuden 3) Mitsui Chemical, Ricoh, Ritek (שוב - אני מדבר על ייצור, ולא על הbrand שמשווק) במהירות של לפחות X24, ועדיפות עליונה לצמד הראשונים כמובן. תודה מראש. (נ.ב > מישהו נתקל במדיה של tdk במהירות 48 בארץ? או אפילו רק 32?)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי היה מבצע בחנות בירושלים (עיר מגורי) תביא מחשב פנטיום 1/2 תקבל מחשב אינטל סלרון 800 לוח של אסוס הארד דיסק IBM 10G ata100 7200 בתוספת של 400 ש"ח עשיתי קומבינה הבאתי מחשב פנטיום 1 שבקושי נדלק ועשיתי את הטראיד אין ... עכשיו המחשב הסלרון הוא מחשב הנסיונות שלי .. מי שאני בעסק של מודינג אוברקלוקינג עליו אני מנסה ולא על שלי. לפני עשיתי פירמוט .. אחראי הפירמוט אני רואה Bad Sectors .. בדקתי אם כמה תוכנות פירמטתי שוב והכל הראה שבאמת ישנם סקטורים פגומים .. החנות שבה עשיתי את הטראיד אין נסגרה ... ההארד דיסק הוא משנה 2001 בחודש מאי ויש על 3 שנים אחריות מה שאומר עוד שנה וחצי .. אבל אני לא ידוע היכן להחליף אותו ! יש לי את המספר של שרות IBM 03-9534744 אתם אומרים…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים בגלל שהוספה לי מערכת קולנוע בייתית למחשבי ... אני גם רוצה לקנות כונן DVD איזה הכי טובה ? אני שמעתי שפיוניר ובנק אם למישהו יש הצעות ... ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל קרה אחרי שהכנסתי דיסקט BOOT של BEOS (לנסות מערכת הפעלה אחרת) ואחרי זה הכונן לא עובד הוא מופיע בWINDOWS אבל למשל שאני מכניס STARTUP DISK הוא לא מזהה אותו והכל בביוס טוב וגם הקבלים מחוברים טוב אז למה לדעתכם זה קרה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זאת אומרת נעילת אזורים בDVD, ומה זה MULTIZONE וMULTIREGION? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע להפוך fat32 לntfs אבל לא ההפך
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כרגע יש לי הארד דיסק של MAXTOR 10GB .. מה אתם אומרים ? זה מספיק זיכרון או שאני צריך לקנות הארד דיסק חדש ? אם זה לא מספיק אז אני רוצה לקנות Western Digital 80GB 7200RPM 8MB Cache 100ATA במחיר של 660 ש"ח ... שווה לי ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע אם זה משהו תוכנתי או חומרתי. בכל מקרה, הפרטישן הראשי שלי, 25 ג'יגה של קודי מקור רבים של תוכנות שעשיתי (וחלק שהיו בפיתוח), שלא לדבר על הווינדוס עצמו, ועוד הרבה מסמכים וכו' וכו' וכו', החליט להתאבד. כשהמחשב עולה אז מופיע מסך כחול של error בntfs.sys (יש את המסך טעינה של הווינדוס). הפרטישן הוא NTFS, ככה שאני יכול לבדוק אותו רק מתוכנות מיוחדות. בתוכנות האלה זה מראה כאילו הכונן ריק. כמו כן ההתקנה של XP מזהה את הסוג פרטישן (שהוא תיאורטית NTFS) כUNKNOWN ושכל המקום פנוי :-\ . כפי הנראה הפרטישן השני עובד בינתיים בסדר. בעבר הווינדוס הראה שגיאה בC:\windows\system32\shfolder.dll אבל (ואולי לא הייתי צריך לעשות את זה כי השגיאה הייתה bad image ) החלפתי את הקובץ בקובץ "תקין" מחבר,…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נעלמו לי הכונן של הCD-ROM ושל הצורב סתם כך מבלי שעשיתי כלום מישהו יודע מה אני צריך לעשות? יש לי ווינדוס XP PRO באנגלית אולי זה יעזור לכם לדעת מה אני צריך לעשות
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
ראיתי את כל הדיונים בפורום הנוגע לאיכות מחיר ותקלות. יש לי אפשרות ל ATA133 מה לקנות אם אני לא רוצה יותר מ 80GIGA
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
-
קניתי לפני לחודשים את הHD הזה והיום קיבלתי מסך כחול פתאום באמצע היום אחרי מספר בדיקות ( התקנת מערכת הפעלה ב HD אחר ) התברר שיש על ה HD של WD 4K של סקטורים פגומים 1. מה לעשות? 2. משהו נתכל בתופעה כזאת? 3. יש לציין שזה ה HD השני שלי ב 8 חודשי קיום המחשב ( הHD הקודם היה של סגייט 60G ) שבשניים קיבלתי סקטורים פגומים יש קשר? או שזה מזל רע? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש וראיתי בחוברת הלוח שיש לו תמיכה בATA133 מה זה אומר?, וגם האם יש בארץ דיסקים קשיחים כאלו איפה? וכמה הם עולים. אני ראיתי דיסקים כאלו רק במהירות 5400 האם יש יותר מהירים ?. הם באים רק בגדלים יותר מ 100GIGA האם יש פחות ? - ובגלל זה יותר זולים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
MAXTOR מציגה 80 גיגה לצלחת, 8 מגה בפר, ATA133 סידרת דיסקים חדשה: The 7200 RPM DiamondMax® Plus 9 hard drive is your solution for performance PCs with data- intensive applications such as network attached storage, home networking devices, audio, video and other multimedia applications. When your applications demand performance and reliability for your critical data, DiamondMax Plus 9 provides the highest capacity in its class. DiamondMax Plus 9 is equipped with fluid dynamic bearing motors for acoustic sensitive applications. This allows the drive to operate with extremely low sound output, an important feature for many applications. With Maxtor Shock Protection and Data…
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
פעם במאתיים שנה אני פותח ת'רד (כנראה שאני לא מוצא מספיק דברים חשובים להגיד....) לתשומת לב כל ציבור החומרה בארץ. כנראה (בינתיים יש הודעה רשמית רק מהיבואן של MAXTOR) מה 1/10 כל הדיסקים הקשיחים עוברים ל שנת אחריות אחת בלבד. לפי השמועות סידרת WD עם ה 8MB CACHE תמשיך להיות בעלת 3 שנות אחריות... לתשומת ליבכם... וכמובן , מה אתם אומרים על זה??? חוצפה לא???
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי, יש לי את הצורב הנ"ל , במהירות של 8x4x32x, ואני עושה שימוש בתוכנת הצריבה Nero בגרסא 5.5.7.6 . אני מעוניין לצרוב דיסק של 800 מ"ב, (90 דקות?) ולפי דיווחים מהרשת הדגם שלי מסוגל אפילו לצרוב דיסק של 99 דקות, כלומר 900 מ"ב. משום מה קראתי על כך מזמן ואין לי מושג איפה למצוא את זה שוב. מה שאני כן זוכר זו טבלה גדולה בדף ראשי של אתר מפורסם העוסק בכוננים אופטיים, שבה מצויין בין השאר כי הצורב שלי מסוגל לצרוב עד 900 מ"ב. אני חושש לנסות,ואין לי שום כוונה לסכן את הצורב, אבל בכל זאת: אני יודע שלמישה קיסלנסקי יש את הצורב הזה, לכן אשמח אם יתן את חוות דעתו ונסיונו. איזה דיסק לצריבה כדאי לקנות (חברה, דגם), של 90 דקות? האם אני צריך תוכנת צריבה מסוימת, או יותר מעודכנת מזו שציינתי למעלה? הא…