עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by graetz,

יש לי בעייה עם bluetooth USB של חברת PC2PC של MSI המחשב לא נותן לו לעבוד. יש לי XP וגם את דיסקט ההפעלה אבל שום דבר לא עובד בבקשה עזרו...

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by TopSound,

אני מעוניין לרכוש Disk On Key חדש ואני מתבלט בין שני הדגמים האלה, Corsair Voyager 8GB ל-SanDisk Cruzer Contour 8GB. הבנתי ששניהם מהירים מאוד וההפרש הכספי בינהם הוא זניח, יש למישהו תובנות בנושא? למי יש ביצועים טובים יותר? מי אמין יותר? ובכלל מי יותר? הצעות, הערות, הארות ושאר ירקות יתקבלו בברכה, תודה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  3. שלום, אני מחפש כונן קשיח חיצוני בעיקר לחיבור לLCD (דרך USB) לסרטי HD בגדול של 500GB-1TB בטווח של200-250 ש''ח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  4. מחפש קופסא להארד דיסק בסביבות ה- 200 ש"ח כדי להתקיו עליו מערכת הפעלה נוספת. תודה.

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  5. היי יש לי כרגע RAID הבנוי מ2 דיסקים ועוד דיסק ישן. יש לי מערכת הפעלה על ה-RAID וגם על הדיסק הישן. הבעיה היא שכאשר ניסיתי להפעיל את מערכת ההפעלה בדיסק הישן יחד עם הדיסקים של הRAID קיבלתי מסך כחול באופן קבוע כאשר נכנסתי לUSER שלי ב-Windows (עקב כך התקנתי חלונות מחדש על ה-RAID) אני די בטוח שאם ארצה להפעיל את הWindows שבדיסק הישן אהיה חייב לנתק את הדיסקים שמרכיבים את ה-RAID השאלה איך יגיב הבקר של הRAID? האם ההגדרות ימחקו לי? ואם כן, האם אהיה חייב לבנות את הRAID מחדש תוך כדי מחיקת כל הנתונים? או שאוכל לבנות את הRAID מחדש והנתונים ישארו (ראיתי שם בהגדרות אופציה ל"בנייה מחדש" של המערך)? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by MrSlave,

אחרי שנה ומשהו ב-Vista החלטתי להתקין Windows 7 על המחשב שלי. את המחשב ירשתי מאחי שפינק את שלושת כונני ה-Sata שלי בחיבור Raid (כפי שמשתמע, אני לא הכי מבין מה זה אומר ואיך לעכל את הנושא) לאחר המעבר ל-Windows 7 המחשב שלי נעשה ממש בעייתי, הרחבות קבצים איטיות, הורדות שלא יוצאות כמו שצריך בניסיון הראשון ועוד. שמתי לב שכשאני מריץ את המחשב - הדבר הבא מופיע לי (תמונה מצורפת). יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה/מה אפשר לעשות כדי לאבחן/לטפל בה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  7. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מצאתי בארון כונן SATA של WD, החיבור נתונים שלו קצת התעקם (הפסים ממתכת האלו) חלק מהם בולטים יותר, חלק פחות. יש סיכוי שיהיה אפשר לתקן אותו לבד? או שהוא אבוד? (אין לו אחריות עד כמה שאני רואה) צריך את עצתכם (עוד 120 ג'יגה יכולים לשמש אותי נהדר!)

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by matan007,

אני מחפש מארז חיצוני לכונן פנימי "3.5 חיבור SATA. התקציב עד 100 ש"ח עם חריגה קטנה. מן הסתם שיהיה USB2 וכבל חשמל, אבל אם יש גם אחד עם חיבור eSATA זה יהיה ממש טוב. מוכן לקנות גם מ- EBAY או DX וכו". אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  9. יש לי צורב חיצוני של BENQ (חיבור USB) מדגם EW822U ואני מאוד מרוצה ממנו. הבעיה היא שנאלצתי לפרמט מחדש את המחשב, וכנראה שאבד לי הפלופי של ההתקנה, ולכן כאשר אני מחבר את הצורב ל USB, המחשב לא מזהה אותו.. ניסיתי להכנס חאתר של BENQ לשם הורדם תוכנת ההתקנה אך היא לא נמצאה שם. למישהו יש את היכולת או המידע כיצד אני מאתר מחדש את תוכנת ההתקנה כדי שאוכל לחבר ולהשתמש שוב בצורב שלי ? המון תודה מראש, תומר.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  10. הבנתי שהחברה נמכרה ל- WD אבל למה לא מביאים את הדיסקים שלהם ? הרי יש יבואן ל- WD יש למשהו קשר עם היבואן וצפי מתי יגיעו ?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by R9800P2,

יש לכם איזה קישור למוכנה שעושה תמונות לדיסיקים? שמעתי שיש מכונה למדבקות עם אין דבר כזה אז אני הקנה מדפסת אני יודע שבמדפסת יש גם את המכונה של המדבקות של הדיסיקם שאפשר לעשות מדבקה אבל אתם יוכלים להמליץ לי על מדפסת ליזיר במחיר 500 אפשר כצת יותר אבל מדפסת ליזיר אי צובעת בצבעים נכון? ומדפסת של לייזר אי מדפיסה גם בצבעים נכון?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by yehonatan_giladi,

רציתי לשאול מה דעתכם על הכונן חיצוני הזה,אולי יש לכם אחד כזה? האם הוא עושה לכם בעיות.צריך קצת חוות דעת עליו. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10695

13. שלום לכולם הארדיסק שלי [מפרט בצד] התחיל לנשמיע רעשים מוזרים בזמן האחרון, הם נשמעים במיוחד כאשר הוא במאמץ... הגברתי את ההקלטה כדי שישמעו יותר טוב. לינק אפשר לשמוע בלי להוריד... מישהו יכולל להגיד לי מה זה הרעשים? מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by x-dude,

הצורב הראשון שתומך ב DVD-R DL.... לא שזה כל כך משנה לרוב האנשים חחחח, בסה"כ יותר מדיי דברים שלילים במסקנות (דברים שיכולים לתקן אותם בעזרת קושחה נורמלית). http://www.cdfreaks.com/article/260/9

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  15. שלום לכולם. היום נוכחתי לשים לב, כי מערכת ההפעלה והתוכנות מזהים כולם את קיבולת הדיסק הקשיח שלי כ-500 מגהבייט (בסייר החלונות, כל מחיצה הוצגה כ-232 גיגהבייט, כלומר 500 גיגהבייט), כאשר משום מה, זכור לי שהדיסק שהותקן במחשב שלי, הוא של 1 טרהבייט, ועל כן אינני יכול לדעת האם 500 מגהביט היא הקיבולת האמיתית של הדיסק שלי, או 1TB וחלונות 7 מזהה אותו כ-500 מגהביט. בתוכנת Aida64 שברשותי, דגם הדיסק הקשיח שבמחשב שלי מוצג כ: SAMSUNG HD502HI ATA Device (500 GB, 5400 RPM, SATA-II). האם המצב תקין (שאכן הדיסק שברשותי הוא של 500 גיגהבייט)? או שהקיבולת המזוהה שגויה? עדכון: שאלתי את אבא שלי שקנה לי את המחשב שלי, והוא אמר לי שהדיסק הקשיח שמותקן הוא אכן 500 גיגהבייט. אתם יכולים למחוק או לנעול את …

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  16. מחקתי קובץ חשוב מהנגן , האם אני יכול לשחזר אותו? או לשחזר מהסל מיחזור של המחשב? אם כן אז איך ? (תוכנה כנראה , אז איזה)

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. היצרנית הטאיוואנית Lite-On מתכוננת להשקה של כונן ה-M8Pe, עם ממשק PCI-Express 3.0, בקר NVMe והבטחה לביצועים מרשימים בהחלט אחרי כמה שנים טובות בהחלט בה מוצריה היו מוזכרים לרוב בנשימה אחת יחד עם אלו של סמסונג ו-Crucial, שנת 2015 הייתה שקטה באופן מפתיע עבור Plextor, שהיא מותג האחסון של חברת Lite-On, אשר מגיע מחברת Plextor היפנית הוותיקה. אחרי שהייתה מהראשונות לספק כונן SSD המבוסס על תקן ה-M.2 העדכני (בתקן PCI-Express, במקום SATA מסורתי), הדיווחים העדכניים מספרים ש-Plextor תחשוף בתערוכת CES 2016 את הדור הבא שלה בתחום – כונן ה-M8Pe, אשר יהווה את היורש הרשמי ל-M6e ולכונן ה-M7e שתוכנן אך גם נגנז לפני שהושק מעשית. ה-M7e לא הגיע בסופו של דבר, אבל לא נורא – עכשי…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  18. זקוק לחוות דעת על צורב LG H62N X 18 SATA

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  19. יש לי USB 2GB אני רוצה להתקין מהמפתח הזה ו לא CD (יותר מהיר פחות בעיות) ושנית האם אפשר לנצל את זה גם ל X86 MEM TEST ?

20. אנא הצביעו בסקר אם יש עניין. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=546337.0

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  21. Started by weinman,

לאחרונה התקנתי דיסק קשיח בגודל 200 גיגה כדיסק ראשי עם מחיצת אתחול. דיסק זה שימש כרגיל כדיסק רגיל לאכסון ועבד טוב. לאחר ההתקנה הראשונה המערכת קרסה וכך קרה לאחר 3 התקנות נוספות. האפיון העיקרי של הקריסה היה אובדן מחיצת התקנה ושיבוש קבצים קריטיים. בעיית וירוסים ושאר המזיקים נבדקה ונמצאה תקינה. המחשב עובד היטב עם ההתקנה הקודמת על דיסק קשיח 80 MB של WD לאחר התייעצות עם בעל נסיון עלתה ההשערה שיתכן מדובר בבעיית חומרה הנובעת מזיהוי לא תקין של הדיסק ברמת הביוס. והשאלה היא האם משהו נתקל בבעייה דומה או מודע לפיתרון כלשהו? להלן המפרט של המחשב: (ע"י BIOS Agent Version 3.23) BIOS Date: 11/05/02 BIOS Type: American Megatrends BIOS ID: 62-2002-001199-00101111-040201-KT333-GA7VRXP1 O…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by Muadib,

אז ככה, נכון להיום (ימי הביניים, עד שאני קונה את המחשב החדש) יש לי דיסק אחד של 120G שמחולק עם בערך 15G למערכת הפעלה, ו partition שני לכל שאר ההתקנות \ הורדות, שדחוס לגמרי ואני נאלץ להפעיל עליו משטר דיאטה לא סביר. חוץ מזה יש לי עוד 160G, WD, 8MB שמשמש רק למוזיקה. אה כן, IDE... יש לי כמה אפשרויות למחשב החדש, אבל אני אשמח להצעות. השאלה היא כמובן איך לקבל מקסימום ביצועים ו reliability. השאלה הראשונה היא האם לדיסק שמשמש רק למוזיקה באמת משנה עם הוא מיושן כמו הנוכחי שלי, ואולי כדאי להעביר אותו כמו שהוא למחשב החדש (הדיסק הראשון נשאר במחשב הישן). שאלה שנייה היא, האם כדאי לקנות דיסק קטן יותר, שיתן מהירות אופטימלית ולשים עליו רק את ההתקנות, או רק מערכת הפעלה. ולקנות דיסק שני של…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  23. אדגיש מראש - אני לא מבין בעניין, ויעול להיות שכל הנאמר כאן הוא שטויות במיץ.נניח ויש לי מערך 5+0. אם אחד מהדיסקים קורס, מערך ה0 העליון לא אמור לראות בכלל את התקלה, וניתן לעשות rebuild ל5 הפנימי בו כלול הדיסק שקרס מתוך היתירות שבו. תקנו אותי אם אני טועה עד כאן. עתה, נניח שהמערך בנוי הפוך, כלומר 0+5 (זה אפשרי בכלל?). אם אחד הדיסקים קורס, המערך החיצוני היתיר בפני עצמו אמור להמשיך לעבוד, אבל איך ניתן לעשות rebuild? הרי המערך הפנימי הוא raid 0, כלומר, גם אם ה5 החיצוני מספק את כל המידע הדרוש לכך, איך הבקר יודע איך לחלק את המידע הפנימי בין הדיסקים? או שפשוט מפרמטים את התת-מערך כולו ונותנים למערך החיצוני לשחזר את תת-המערך כדיסק יחיד "נקי"? ובכלל, עד כמה מורגש הבדל המהירות בתצורה ה…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש דיסק משני (מחזיק קבצי עבודה; הראש הוא SSD). מה דעתכם על הדיסק הזה ברמת ביצועים ומחיר? https://www.amazon.com/WD-Blue-6TB-Hard-Drive/dp/B013HNYVCE תודה לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  25. אהלן אני מתכנן לחבר דיסקים פנימיים ב RAID 5 ללא כרטיס RAID ייעודי, בשימוש ב intel chipset P55 (מעבד i5 לוח GA-P55-UD3R). המטרה היא שרידות ואמינות הנתונים במקרה של כשל דיסק. לא שיפור ביצועים. אני רגיל להשתמש ב WD, אבל עכשיו ש TLER ב- WD דורש השקעה בדיסק ייעודי במחיר כפול, לאחר ש WD חסמו את האפשרות לשנות את ה FW של הדיסק, אני מסתכל על אפשרויות אחרות. סיגייט כותבים באתר של ה 7200.12 שהוא מומלץ ל "desktop RAID". מה זה אומר? שיש לו זמן חסום ל error recovery, או שהם אומרים בעצם שלא צריך TLER בשביל desktop RAID? במקביל, אני מבין שהסמסונג F3 מומלץ כאן בפורום. איך הוא מתמודד עם זמני error recovery? מישהו ניסה אותו ב RAID5 ? שורה תחתונה: 1) F1, F3 או 7200.12 עבור desktop RAID? 2)…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.