אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת האם בכוננים שיש להם שתי עיניות צריבה CD ו-DVD ,האם אלו שתי עיניות פיסיות או עינית בעינית? ואיך אם יש עינית אחת הוא יכול לצרוב גם CD וגם DVD.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי יש לי דיסק עם תוכנה שאני צריך, הבעיה היא שהדיסק הנ"ל הוא לא בוטאבייל , איך אני מעביר אותו למחשב ואחרי זה צורב אותו מחדש כבוטאייבל, התוכנה היא נרו תודה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
על פי סקירה ב HARDWARE SECRETS נמצא מהיר בטירוף ועדיף על ה SE16 WD שאומנם יותר שקט וגם יותר ירוק [uhttp://www.hardwaresecrets.com/article/603/10rl] אך בבדיקת אמינות דרך N.E 44% נתנו 5 ביצים ו 44% נתנו ביצה אחת וזה כבר מפחיד. שאלה של ניסיון בפורום?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי כוננים קשיחים במחשב ואני רוצה לחבר אותם בRAID, איך אני עושה את זה ??? יש לי לוח ASUS P5B DELUXE, כוננים WD2500JS & WD2500KS של WD. מערכת הפעלה vista ultimate. בבקשה תעזרו !!! תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
החברה האמריקאית פיתחה מערכת חינמית להרכבה וירטואלית של המחשב הבא שלכם תוך ווידוא כי כל הרכיבים מותאמים במימדים ובכמויות - עם קצת קידום עצמו מובנהלכתבה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
- 2 followers
-
-
את הודעה זאת פירסמתי גם באשכול הצורבים המומלצים אך זה דחוף לי ואף אחד לא ענה מישהו רכש את הצורב Samsung SH-S182M? האם הוא באמת טוב? מאחר ואני לא מבין בצריבת DVD לא הבנתי כלום מהיתרונות ומהחסרונות שלו אני מצפה מהצורב שלי לצרוב סרטים לDVD הביתי באיכות מעולה ולצרוב משחקים לPS2 האם הוא יוכל לספק לי דרישות אלה? תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לפני שפרמטתי את המחשב הכנתי גיבוי בכמה DVDים. את הדיסק של התמונות לא סגרתי כדי להמשיך ולהוסיף עליו. אם אני זוכר נכון צרבתי עליו פעם אחת נוספת. הצורב הוא LG H22, תוכנת הצריבה בזמנו הייתה נרו 6. כרגע אני לא מצליח לראות שום קובץ בדיסק, הצורב שצרב את הדיסק מזהה דיסק ריק עם 1GB פנוי, צורב אחר בנייד שלי לא מצליח לזהות בכלל את הדיסק. משום מה רק הDVD בסלון מצליח להראות את התמונות! איך אני יכול להגיע לתמונות שבדיסק דרך המחשב??
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה אפשרי בכלל שאני אעביר את הכונן הפעלה למחשב חדש ושם אני לא אצטרך להתקין הכל מחדש? תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום רב! אבקש המלצה לכונן קשיח 500GB. אני מתלבט בין השניים WD5000AAKS וST3500630AS הבנתי שהWD הרבה יותר קריר, שקט וצורך פחות אנרגיה מאשר הSEAGATE, אך היתרון ששל SEAGATE הוא חמש שנים אחריות ולא שלוש כמו WD. למישהו יש את הSEAGATE? שמעתי שהוא רועש מאוד, האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
תראו יש לי מחשב AMD64 מפרט בצד ימין... יש לי עליו הארדיסק 60 ג'גה של ווסטרן דיגיטל ואני רוצה עכשיו לקנות עוד 80 ג'יגה... הסתכלתי וראיתי שיש כל מיני דברים SATA \ IDE בלה בלה בלה.. השאלה מה מתאים לי ומה הכי עדיף? אני רוצה לעבוד עם 2 הארדיסקים אני מקווה שזה לא מפחית מהביצועים כאשר הווינדוס יהיה מותקן על הארדיסק הישן ומשחק שיפעל מהארדיסק החדש יפחית לי בביצועים? ועוד שאלה ... יש אפשרות להעשות העברה כללית מהארדיסק הישן לחדש ולתפקד כרגיל עם החדש ?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
קניתי hd חיצוני לפני שנתיים עם 2 כבלי usb וקניתי אחד היום עם כבל אחד.יש הבדל? הראשון הוא של טושיבה 120gb עם 2 כבלי usb והשני של wd 250GB עם כבל אחד של usb יהיה הבדל בביצועים ביניהם ואם כן לטובת מי תודה הנה תמונות של שניהם
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כונן פנימי בטכנולוגיית 3D XPoint שהייתה אמורה להיות הדבר הגדול הבא של אינטל מחולק לרוכשי Core i9-12900K באמזוןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת מספר דברים: 1. אם יש לי כסף - כלומר סכום גבוה של בערך 17,000 ש"ח כדי להכניס 2 רפטורים של 36 ג'יגה במערך RAID 0 ועוד דיסק קשיח בנפרד בשביל מקום - האם זה כדאי? את הביצועים הגבוהים אני צריך, אז לא לשאול שאלות שלא קשורות. 2. הבנתי החיסרון הגדול של הרפטור זה שהוא רועש, האם זה נכון? הוא כ"כ רועש? יש לי מארז Stacker 831 - האם הוא עדיין יהיה רועש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוננת לקנות הרד דיסק, ואני רוצה שיהיה אפשר להריץ דוס מיד אחרי הבוט של המחשב כדי לעשות גוהסט. האם זה אפשרי גם עם הרד דיסק serial ata? תודה דינה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש צורב DVD ועוד צורב רגיל שעד לפני כמה ימים פעלו מצוין שפתאום משום מה הם לא נמצאים אצלו ב"מחשב שלי", ב-Device manager הם היו עם סימן שאלה והוא ניסה למחוק ולהתקין מחדש הג'מפרים מסודרים אחד סלייב אחד מסטר, כל החיבורים נבדקו, הוא ניסה להחליף את הסדר של הכבל IDE כלומר את הקצה והאמצע להחליף בין הכוננים הוא ניסה לחבר כל אחד מהכוננים בנפרד, פשוט נגמרו הרעיונות כבר מה לעשות . בנוסף הוינדווס נותן הודעה שיש שגיאה כלשהיא בשני הצורבים עוד הצעות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הכונן : Maxtor 200GB ATA 100 8MB Cache הכונן נקנה בערך לפני כ- 4-5 חודשים. בהתחלה הכונן היה שקט מאוד ולא עשה שום קולות מחשידים. בשבוע האחרון הוא החל לעשות רעשים מוזרים כאילו הוא טוחן את עצמו בלי סוף, יש לציין שהמחשב עובד בסדר ובלי בעיות. האם כדאי לפנות לאחריות? האם הכונן לאחר כמה חודשים אמור לעשות רעשים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לכל יודעי הדבר, אני מנסה להעתיק דיסק שווינדוס לא מזהה!!! זהו דיסק אודיו עם הגנה כזאת או אחרת שהנגנים מזהים אבל הווינדוס לא. ניסיתי מספר תוכנות והנרו נתקע בגלל שהוא לא מזהה את הדיסק CLONE CD כביכול קורא 11% ונתקע האמת שניסיתי לעבוד עם צורב אחד בלבד שממנו גם קוראים ובסוף התהליך צורבים אבל לא הצלחתי. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק חדש, אבל לוח האם שלי לא תומך בSATA. האם יש דיסקים בעלי חיבור IDE וגם SATA? אני יודע שיש כרטיס מתאם, אבל אני רוצה לחסוך את הקניה שלו אם ניתן.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם , שאלה שמטרידה .. צרבתי משחק בקובץ ISO בגודל 4 ג'יגה על גבי דיסק DVD . אותו משחק יש לי גם בחלקים קטנים של 40 קבצי RAR וגם אותו צרבתי על דיסק DVD . הבעייה היא שכשאני מעתיק את הקובץ ISO הגדול מהדיסק לשולחן עבודה , הקריאה של הצורב איטית להחריד ולוקח הרבה זמן עד שהוא מועבר במלואו לשולחן עבודה . מצד שני , את הקובץ המחולק ל-RAR-ים , אני מעתיק ידנית קבוצה -קבוצה של איזה 4 לינקים ולוקח הרבה יותר מהר (בסה"כ כמובן.כשאני בודק זמן אחרי הורדת כל הקבצים) . מה הסיבה לכך ? האם הבעייה בצורב ? בדיסקים ? או שכך זה אמור להיות (שקובץ גדול מועבר\נקרא בפרק זמן ארוך יותר לעומת אותו קובץ שמחולק לחלקים) . עריכה: 2 הדיסקים שעליהם נצרבו המשחקים , הם מאותו סוג בדיוק (אפילו באותה חבילה..א…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
טוב, אז קראתי את הת'רד על הצורבים של NEC ובתור הבעלים המאוכזים של ND-3520AW (אחרי עדכון קושחה) אני מתחבר לתלונות של כל האנשים וגם הצורב שלי לא קורא דיסקים מסויימים... אכזבה.. אני שוקל להחליף אותו לצורב של LG .. רציתי לדעת מה דעתכם על הצורבים שלהם באופן כללי ואשמח לשמוע מאנשים שיש להם צורבים של LG (בעיקר על תקלות שלהם) *על בעיית המגש שנתקע כבר קראתי* (: חשבתי בעיקר על שני דגמים: GSA-H10A GSA-4167B
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אם בכלל יש כזה דבר, איזה דגמים יש? אין לי כבר מקום לאחסן דברים במחשב ואני גם לא רוצה להעמיס על הספק שלי. תודה רבה לעוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום כעת יש לי במחשב הקרד דיסק של סמסונג מסוג סאטה 2 בנפח 160 גיגה. אני מעונין להוסיף עוד הרדיסק. האם להוסיף 160,250,320? ואלו מבין הדגמים לבחור?(אני מחפש איכות ועבודה טובה ) 160 גיגה: 1, דיסק קשיח מבית Western Digital דגם WD1600JS נפח 160GB 2,דיסק קשיח מבית Western Digitalדגם WD1600AAJS 160GB 3, דיסק קשיח מבית Hitachi/IBM דגם Deskstar 7K160 נפח 160GB 4, דיסק קשיח מבית Western Digital דגם WD1600AAJB נפח 160GB 250 גיגה: 1, כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3250410AS נפח 250GB 2, כונן קשיח Western Digital נפח 250GB דגם WD2500AAKS 320 גיגה: 1, כונן קשיח מבית Western Digital דגם WD3200AAKS 320GB 2, כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3320613AS נפח 320GB תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שלושה הארדים ATA של מקסטור במחשב . שניים מחוברים על כבל אחד והשלישי היה מחובר עם הצורב , ההארד הוא הארד של 20 ג'יגה שלי דגם 2B020H1 , ההארד ישב כל הזמן במגירה ואתמול התחלתי לשמוע תיקים של המחט ממנו . לאחר כמה זמן הוא התנתק והוינדואוס לא הראה אותו . הקטע ככה , בביוס הוא מזהה אותו , בדיויס מאנגר מזהה אותו רק שאני לא יכול לגשת אליו בשום צורה ואני חושש שיהיה צורך לפרמט דרך דוס . דבר נוסף זה שההארד של ה120 שלי שישב קודם לכן במגירה , גם לו קרה אותו הדבר ואז נאלצתי לעשות פורמט אולי מישהו יודע איך לסדר את זה או משהו .......חבל לפרמט היו שם די הרבה דברים חשובים
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
זכרון ניי Micro 2GB SanDisk וCruzer ל Micro 2GB SanDisk U3 וCruzer מזה הU3?? פשוט הזמנתי תזיכרון U3 אמרתי לתאנגאי והוא הזמין לי ת רגיל ........ שווה להחליף ??? או שזה שטויות ?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
DVD±RW X16 LG GSA-4167B אני לא כל כך בקיא בנושאים האלה אבל אני יכול להביא אותו ב200 שקל שווה?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-