אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,923 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את התוכנה למחשבים ניידים והוא קיבל 40% http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_TU0BBxx?OpenDocument ללכת להחליף או שזה נורמאלי כי הדיסק הקשיח איטי מטבעו...?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
מה עדיף: דיסק קשיח למשל WD 500GB +"מארז חיצוני, או דיסק אורגינלי חיצוני של אותה חברה.(יתרונות וחסרונות)
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הייתי חייב !! לכתבה המשמחת כעת לשאלה שלי..... האם עדיין מייצרים את ה 1640 ? במידה וכן.. איפה אפשר לקנות? אנשים, תגיבו !!!
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לצורב dvd בחיבור sata ושיתמוך בכל הפורמטים ודבר חשוב שהיה אפשר להשיג אותו בלבן
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הלוח אם שלי נדפק ואני צריך להחליף אותו...הבעיה שהארד דיסק שלי ישן ואם אני לא טועה הוא ata (איך אני בודק את זה דרך אגב?) רציתי לדעת אם לוח של היום תומך אוטומטית בata או צריך לוח מיוחד לזה..(לא שנראה לי שיש כי הכי ישן שראיתי זה sata) תודה רבה לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני של eSATA....אני עובד עםOS VISTA ULTIMATE כאשר אני מחבר את הכונן בהמלך הפעלת הOS הוא לא מזהה אותו דרך חיבור הESATA רק כאשר אני עושה ריסט למחשב והוא עובר בוט הוא מזהה אותו גם בOS. אבל שאני מנתק אותו אז הוא לא מזהה אותו שוב... משמע...הוא מזהה אותו רק כאשר אני עושה בוט שהדיסק החיצוני מחובר..ורק עד שאני מנתק אותו... אחרת אני צריך לעבוד עם הUSB וזה לא משהו... יש משהו לעשות עם ? אגב..המפרט שלי זה לא מה שבחתימה...זה מה שרשום במפרט...
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כבל USB קיים לשימוש זה? כבל רשת מוצלב? מה עדיף תודה
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל האם כונן קשיח שעובד על SATA2 יכול לעבוד על לוח אם שתומך רק בSATA?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מהו הדרך / האופן הטוב ביותר לפרמט את הכונן הקשיח ?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אהלן רכשתי לאחרונה טלפון מדגם W810I של Sony Ericsson, העושה שימוש בכרטיס שרשמתי בכותרת. הטלפון כמובן מגיע עם כבל USB, אבל מהירות העברת הנתונים אל כרטיס הזכרון היא ממש איטית = משהו כמו 18 דקות ל100 מגה! מכיוון שאני מתכוון לרכוש כרטיס של 4GB, העניין הזה מציק לי מאוד. רציתי לשאול אם מישהו התנסה בהעברת נתונים אל כרטיס כזה שלא דרך הטלפון (למשל באמצעות קורא כרטיסים) ויכול להעיד על קצב ההעברה? מה אמור ליהיות הקצב בכרטיסים ה"רגילים", ומה הקצב בכרטיסים של X60? עוד משהו... אני אצתרך קורא כרטיסים עבור הפורמט הזה, ועדיף אחד כמה שיותר מהיר... יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הכונן : Maxtor 200GB ATA 100 8MB Cache הכונן נקנה בערך לפני כ- 4-5 חודשים. בהתחלה הכונן היה שקט מאוד ולא עשה שום קולות מחשידים. בשבוע האחרון הוא החל לעשות רעשים מוזרים כאילו הוא טוחן את עצמו בלי סוף, יש לציין שהמחשב עובד בסדר ובלי בעיות. האם כדאי לפנות לאחריות? האם הכונן לאחר כמה חודשים אמור לעשות רעשים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק חדש, אבל לוח האם שלי לא תומך בSATA. האם יש דיסקים בעלי חיבור IDE וגם SATA? אני יודע שיש כרטיס מתאם, אבל אני רוצה לחסוך את הקניה שלו אם ניתן.
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
למישהו יש מושג כיצד אני עושה Zero Filling להארד דיסק שלי?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
חיברתי HD של 80 גיגה בחיבור SATA1 והוא זיהה לי רק 48 גיגה, אם זה משנה מחובר למחשב עוד 2 HDs בחיבור רגיל. תודה
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש צורב חיצוני איכותי, סוס עבודה. יש לכם המלצה כלשהי? המחיר לא כל כך משנה.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP על מחשב שמקונפג עם SATA AHCI (ולא, אין לי כוונה לשנות את ההגדרה לLEGACY) הכנתי דיסקט עם הDRIVERS של INTEL לAHCI שמתאים ל ICH8R שהוא הצ'יפסט שיש לי ואני מתקין אותו בעזרת F6 בזמן התקנת הXP בכל זאת הXP לא מזהה דיסקים (יש לי שם 3 דיסקים, שלושתם עובדים באותו SETUP תחת LINUX) (ניסיתי גם עם SLIPSTREAM אבל כנראה שלא הכנתי אותו כמו שצריך, ימח שמם MICROSOFT שחייבים לעשות דברים בסיסיים כל כך מסובכים) אם יש רעיונות "מקצועיים" אשמח לשמוע כרגע הכיוון שלי - שלא רציתי להגיע איליו, הוא להתקין VISTA [צמרמורת]
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני. מצאתי שתי אופציות שנראות לי טובות. western digital WDME3200 samsung HXMU032DA אשמח לקבל חוות דעת והצעות נוספות אם יש תודה מראש ויקטור
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בחיבור HD חיצוני בעל ממשק USB2. הרי חיבור USB2 מעביר תיאורתית 480 מגה ביט שזה 60 מגה בייט.באם חיבור כזה מהווה צואר בקבוק עבור הכונן/עבודה עם המחשב?שהרי כונן בעל חיבור SATA2 נניח מעביר 300מגה בייט לשניה.. האם לגודל המטמון של הכוננים הקשיחים יש חשיבות בעבודה אינטנסיבית בצורת I/O? כלומר מה היתרון/חיסרון של עבודה עם כונן חיצוני? שהרי אם הוא פנימי אין כל הבדלים במהירויות? והנוחות זה הגורם המשםיע?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של היטאצי שנקנה בערך לפני 3 שנים, ובשל הזמן, אינני זוכר היכן נקנה.. לפי המספר הסידורי שלו, הוא עדיין תחת אחרויות, וכעט שהתקלקל, אני רוצה להחליפו. על המדבקה של היבואן רשום WIS - תוכלו לעזור לי לזהות במי מדובר שאוכל לפנות אליו ?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
זקוק לחוות דעת על צורב LG H62N X 18 SATA
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
במחשב הישן שלי יש הארד דיסק שצריך להחליף אותו הוא דפוק השאלה איזה חיבור אני צריך לקנות ומה יתאים הינה תמונה: http://img510.imageshack.us/img510/1773/ghgh56xo4ga6.jpg ועוד שאלה יש לי במחשב שלי הארד דיסק sata 2 אז אפשר לחבר אותו לישן?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי מחשב חדש עם צורב LG H42N ואני לא מצליח לצרוב DVD +RW. סוגים אחרים לא ניסיתי. אבל CD הוא מצליח לצרוב. אני משתמש בNERO 7.5.9.0 ההודעה שאני מקבל היא: FORMATTING DISK FAILD CANT PERFORM START OF DISK AT ONCE מישהו יודע במה מדובר???? אני לא יודע אם זה קשור אבל בMY COMPUTER אני רואה שני כוננים E,F האחד הוא CD DRIVE והשני וDVD DRIVE
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותיי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win-xp sp2 , מעבד 2.66 , זיכרון 512mb . השאלה שלי היא כזאת: אני רוצה לקנות עכשיו ארדיסק 250gb של w.d ide הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לחבר את זה למחשב שלי והמחשב יזהה אותו? כי אני חושב שיש איזה הגבלה למחשב לגביי גודל ארדיסק... אשמח אם אני יקבל תשובה מפורטת בנושא הזה. תודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
אז ככה קניתי משחק לPS2 ואני לא רוצה שהוא ישרט...השאלה היא איך אני צורב אותו שיהיה לי עותק לשימוש אישי..? התבלבלות בפורום.. להעביר לאמצעי איחסון...
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-