עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by SpiritKnight,

איך הביצועים שלו?האם הוא בסדר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ovego,

אוקיי חבר'ה אני הולך לקנות צורב והברירות שיש לי הן או benQ או samsung או ricoh. אני יודע שלייט-און יותר טובים,אני יודע שפלקסטור יותר טובים וגם ימהה,אבל זה מה יש ואני צריך לבחור אחד מהם. אז על מה אתם ממליצים? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by alexii86,

אנשים מחר אני קונה צורב של LG24/32 אני צריך עזרה להתקין אותו אני יודע פחות או יותר אבל פוחד שמשהו ידפק ניתן להשאיר פה הודעה ואני אחזור אליכם או לפנות לאיסיקיו - {com - לא עושים את זה ככה פה. הפורום הוא בשביל כולם, לא רק בשבילך.}

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by alexii86,

תענו לי זה דחוף

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. עדיף בבאר-שבע אבל כל מקום אחר יתקבל בברכה!!!

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  6. Started by fire15,

משיהו מכיר תוכנה טובה לצריבת DVD?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  7. יש למישהו מושג אם אפשר למסור אותו ליבואן בארץ או משהו בסגנון יש לי אחריות בחו"ל אבל משלוח וכל זה יוצא יקר

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  8. Started by yair_gobani,

יצא גרסא של 40 גיגה אם 8 מגה Cache ? יאיר

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Tzion,

אחד מהשיקולים שלי לבחירת הלוח זה הבקר רייד שיש בו, אבל חשבתי האם אני בכלל ישתמש בו?? מה שאני מתכוון לחבר זה CD-ROM *52 וכונן דיסק קשיח במהירות ATA100 בעתיד אני אולי אוסיף כונן DVD וגם כנראה שמידי פעם אני אחבר הארד דיסק של חבר להעביר קבצים אבל זאת לא צריכה להיות בעיה... אז השאלה שלי היא: *מה המהירות של הCD-ROM ומה המהירות של כונן DVD? מהירות ATA האם אני אוכל לחבר את שניהם על אותו סלוט, בלי שאחד יאט את השני?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Ewingum,

לא יודע אם זה משהו תוכנתי או חומרתי. בכל מקרה, הפרטישן הראשי שלי, 25 ג'יגה של קודי מקור רבים של תוכנות שעשיתי (וחלק שהיו בפיתוח), שלא לדבר על הווינדוס עצמו, ועוד הרבה מסמכים וכו' וכו' וכו', החליט להתאבד. כשהמחשב עולה אז מופיע מסך כחול של error בntfs.sys (יש את המסך טעינה של הווינדוס). הפרטישן הוא NTFS, ככה שאני יכול לבדוק אותו רק מתוכנות מיוחדות. בתוכנות האלה זה מראה כאילו הכונן ריק. כמו כן ההתקנה של XP מזהה את הסוג פרטישן (שהוא תיאורטית NTFS) כUNKNOWN ושכל המקום פנוי :-\ . כפי הנראה הפרטישן השני עובד בינתיים בסדר. בעבר הווינדוס הראה שגיאה בC:\windows\system32\shfolder.dll אבל (ואולי לא הייתי צריך לעשות את זה כי השגיאה הייתה bad image ) החלפתי את הקובץ בקובץ "תקין" מחבר,…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by NOVA,

ספציפית הדגם של ה 40/12/48. לא ידעתי בכלל שיש כזה צורב לפנסוניק.

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  12. ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by SEangel,

יש למישהו מושג מה הג'ימפור של הדי וי די של איי אופן? ז"א יש 5 זוגות ( ::::: ) אבל לא כתוב בשום מקום מה זה כ"א מהם (מאסטר, סלייב, כייבל סלקט)?

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by miim17,

זה תוכנה? או ג'אמפר? או משהוא אחר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ovego,

לאחר מסע שכנועים מאסיבי שבו ניסיתי להסביר לאבא שלי שהוא חייב לפרמט את המחשב החבוט שיש להורים שלי (P3 450). הוא לבסוף הבין שכל מה שהוא צריך זה צורב (כי יש לו שם חומר שממש חשוב לעבודה שלו) בכדי לגבות את המידע. סיכמנו שאני אקנה לו צורב ובפעם הבאה שאני אעשה "ביקור מולדת" אני אתקין לו אותו ואפרמט את המחשב וכו'. מכיוון שקשה לי להאמין שהוא יעשה איתו עבודת צריבה מאסיבית,חיפשתי משהו זול,ומצאתי צורב של סוני (40X10X24). האם אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by the man,

נשבר לי הCD ROM ואני לט יודע איזה CD שווה ליקנות תציעו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לאחרונה הזמנתי HD זה איך אוכל לזהות אם זה מה שבאמת קיבלתי מה מספר הדגם או אם יש למשהו תמונה. שאלה נוספת היא האם לקרר את ההרד דיסק בפנל מיוחד או לקנות כבל עגול בשבילו וכמובן לכמה פרטישנים לחלק אם אני משתמש ב WIN2000

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. לא ידעתי כ"כ איפה לשים את הת'רד, בכל מקרה חבר שלי מעוניין ב DVD טוב קורא צרובים ואת כל האיזורים, אין לי ממש ידע בתחום, אז אם אפשר להביא לי שמות של דגמים טובים והסברים... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by blabla2002,

אני שומע זימזומים בהרדיסק, זה מפחיד אותי אז לא יודע מיפו זה בא, כי זה בא ל5 שניות והולך ועד אז אני לא מצליך לגלות. אז אני 60 אחוז זה בא מההרד דיסק. אז יש לי שאלה א. אם קניתי לפני שנה את ההרד דיסק אז זה עדין 3 שנים אחריות או רק שנה. ב. אם יש בעיה בהרדיסק ניצאת מחת שוברה או משהוא כזה אז ההחאריות מגינה אל זה. ומה אתם חושבים שזה בבקשה תעזרו לי. עריכה: מרוצה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by marking,

פיתאום נעלם לי הכונן CD של LG בוינדוס XP PRO! בדקתי 39689 פעם שגיעות בדיסק, וירוסים, ואיחוי, שום דבר לא עוזר, אני לא יודע מאיפה מורידים דריוורים! התקנתי את XP עוד פעם (בלי לפרמט, כלומר יש לי עכשיו עוד XP, 2 וינדוסים) והכונן מופיע בוינדוס החדש! (XP שם לו לבד דריוורים!) אין לי בעיה לעבוד עם הצורב של פלקטסור X16 X10 X40... אבל כשאני צריך לצרוב איזה דיסק... בעיה! תעזרו בבקשה! תודה.

21. שלום לכולם! אני מבקשת אם תוכלו להמליץ לי בבקשה על דיסקים לצריבה שהם הכי אמינים (המידע שעליהם ישאר קריא למשך עשרות שנים)? אספר לכם סיפור קטן: אצלי במשרד אנו עושים גיבוי יומי על דיסקים לצריבה, כבר במשך כ-3 שנים. כל גיבוי נעשה על שני זיסקים שונים, שכל אחד מאוחסן פיזית במקום אחר, כדי שאם אחד יפגם השני ישאר. לפני שבועיים בערך הייתי צריכה להוציא מידע על פרוייקט שנערך לפני כשנתיים. מצאתי את דיסק הגיבוי, שהוא דיסק לצריבה Sony CDQ-74BN וכונן התקליטורים לא הצליח לקרוא אותו. ניסיתי לקרוא אותו בכוננים אחרים, כולל צורבים וכולל הצורב שצרב אותו (Smart & Friendly) אז, ובשום מחשב ובשום כונן לא היה ניתן לקרוא אותו. אז מכיוון שלכל דיסק יש עותק שני, למחרת הלכתי למקום בו מאוחסן הד…

• 80 תגובות
    • 13.9k צפיות
  22. Started by Argo013,

מחפש המלצה על הדיסק הקשיח שנחשב להכי טוב (מהיר ואמין) כיום. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by igt,

העברתי את מע"כ הקבצים מFAT32 לNTFS בעזרת convert בXP משום מה גם אחרי איחוי , אני מרגיש ירידה של 50% בביצועים של הדיסק ואת זה מאמתת SANDRA במבחן של הדיסק ירדתי מ21000 ל14000 ... למה ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by X - DreaM,

רציתי לדעת מה היתרון של צורב SCSI על IDE כמו כן אם אני מחבר צורב SCSI לבקר וההארדיסקים שלי מחוברים ללוח אז עדיין אני מנצל את הצריבה של הSCSI או שזה קורה רק אם מחברים גם הארדיסק SCSI

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by INFERNO,

צורבים איכותיים , ? אמינים ? , מהירים ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים