אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מזה RAID ???.... ראיתי איזה מחשב נייד וכתוב שם (באנגלית) אם זה 0 קורה כך וכך ואם זה 1 אז..... לא כל כך הבנתי.....אז אם יש למישו איזה מושג בזה או מידע...בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לניהול ולאמצעי איחסון זה מראה לי את ה150GB שנשארו בתור מחיצה אבל כשאני נכנס למחשב שלי זה לא נותן לי להיכנס לזה.. כשאני מנסה למחוק את המחיצה בניהול הוא לא נותן לי.. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מתי אמורים להופייע לי כבר explore recovery points?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שלושה הארדים ATA של מקסטור במחשב . שניים מחוברים על כבל אחד והשלישי היה מחובר עם הצורב , ההארד הוא הארד של 20 ג'יגה שלי דגם 2B020H1 , ההארד ישב כל הזמן במגירה ואתמול התחלתי לשמוע תיקים של המחט ממנו . לאחר כמה זמן הוא התנתק והוינדואוס לא הראה אותו . הקטע ככה , בביוס הוא מזהה אותו , בדיויס מאנגר מזהה אותו רק שאני לא יכול לגשת אליו בשום צורה ואני חושש שיהיה צורך לפרמט דרך דוס . דבר נוסף זה שההארד של ה120 שלי שישב קודם לכן במגירה , גם לו קרה אותו הדבר ואז נאלצתי לעשות פורמט אולי מישהו יודע איך לסדר את זה או משהו .......חבל לפרמט היו שם די הרבה דברים חשובים
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לצורב dvd בחיבור sata ושיתמוך בכל הפורמטים ודבר חשוב שהיה אפשר להשיג אותו בלבן
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הלוח אם שלי נדפק ואני צריך להחליף אותו...הבעיה שהארד דיסק שלי ישן ואם אני לא טועה הוא ata (איך אני בודק את זה דרך אגב?) רציתי לדעת אם לוח של היום תומך אוטומטית בata או צריך לוח מיוחד לזה..(לא שנראה לי שיש כי הכי ישן שראיתי זה sata) תודה רבה לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
DVD±RW X16 LG GSA-4167B אני לא כל כך בקיא בנושאים האלה אבל אני יכול להביא אותו ב200 שקל שווה?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מהו הדרך / האופן הטוב ביותר לפרמט את הכונן הקשיח ?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הרכבתי RAID 5 עם 3 הרד-דיסקים 320GB SATA 2 16MB בדיקות של HD TACH נתנו תוצאות טובות (אם כי לא יציבות) (תמונה 1) לעומת זאת העתקה של קובץ מהרד-דיסק אחר (120GB IDE 8MB) נתן קצב העברה של כ5000KB/S ז"א למרות תוצאות טובות בתוכנה - בפועל ההרדיסקים עבדו לאט לעומת זאת התקנתי מחדש את ההרדיסקים בRAID 1 והתוצאות יירדו מאוד (תמונה 2) אבל .... העברת קובץ מתרחשת בממוצע של 27000KB/S (ממש ממש מהר ) ברוב הזמן ..ולעיתים עוברת את ה40000KB/S השתמשתי בTOTAL COPY לבדיקת מהירות העברת קובץ ( http://www.ranvik.net/totalcopy ) ז"א או שהתוכנה HD TACH לא מסתדרת עם SATAII או שיש לה בעיית אמינות קשה..... בנוסף קבצי RAR נפתחים בכמעט חצי זמן (יותר מהר) מאשר נפתחו בRAID (יותר מהר בקצת מה120 IDE ) תובנות…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות הרד דיסק לצורך עבודה עכשיו מקום מספיק לי 200 GB אפילו העניין הוא שעדיין לא החלטתי מה לקנות אני צריך את הרד דיסק בשביל לעשות גוסטים לאנשים בבבית אני פשוט לא יודע עם לקנות הרד דיסק 2.5 או 3.5 העניין אני צריך שיעביר לי נתונים מהר יחסית כי אני לא רוצה להתעכב על גוסט המון זמן אבל היבנתי שלא משנה מה נעשה USB מעביר על 480קילובייט עכשיו השאלה עם אני יקנה קופסה חיצונית עם יציאת FIREWIRE זה יהיה יותר יעיל לא תודה מראש עידן
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כמה cluster-ים או sector-ים פגומים צריך כדי שיחליפו את הדיסק קשיח במסגרת האחריות ? במקרה שלי של חברת WD . תודה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני יציג כמה תוצאות מהתקני איחסון שונים שיש לי + תחרות קצב ההעברה הגבוה ביותר לכוננים קשיחים: DOK 1GB Kingston DataTraveler: IDE 2 USB cable with WD 80GB 2MB: WD 80GB 80JD SATA: מי עובר אותי ? (יש עוד הפתעות)
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בהמלצה על צורב טוב אמין ומהיר שמסוגל לצרוב על הרבה מותגים במהירות המוצהרת שלהם כי מה שיש לי עכשיו רק על פירמות בודדות הוא מסוגל לצרוב יותר מ x4 למרות שהוא בתאוריה x12
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום, הסתכלתי אצלכם בהודעה של צורבים מומלצים וראיתי שהצורב Samsung SH-S203B מאוד מומלץ. לעומת זאת,בחנות שאני קונה בה,TMS,יש את הדגם Samsung DVD-RW S203B בלי הSH האם אלה שני דגמים שונים או שזה אותו צורב?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
ערב טוב... אני זקוק למקום נוסף במחשב והחלטתי לקנות דיסק קשיח של סמסונג 500GB משום שלפי כל הביקורות הוא הדיסק קשיח 500 הנגיש הכי טוב... אבל אמרתי לעצמי שאם כבר אז נלך עד הסוף ונקנה עכשיו ראפטור 150 למערכת ההפעלה התקנות וכו' ונגיד חודש הבא נקנה את הדיסק 500 שישמש לאיחסון קבצים... היו כמה ביקורות שקראתי שבהם כבר לא כדאי כל כך לקנות ראפטורים למינהם בגלל שהדיסקים ה"רגילים" היום מתקרבים מאוד לביצועים שלהם ... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
חיברתי HD של 80 גיגה בחיבור SATA1 והוא זיהה לי רק 48 גיגה, אם זה משנה מחובר למחשב עוד 2 HDs בחיבור רגיל. תודה
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש מחשב מנטרלים דרך הביוס את הדיסק קשיח שלו, האינטרנט האלחוטי והרגיל מחברים דיסק קשיח חדש עם ווינדוס רושמים כמה מסמכים על אותו דיסק קשיח מוציאים את הדיסק ומשמידים אותו (פיזית, שורפים עד שהופך לאבק) יש אפשרות כל שהיא (גם אם משקיעים הרבה כסף) לגלות מה היה באותו דיסק קשיח? ששרפנו?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדיות dvd למטרת צריבה/העתקה של סרטי dvd, ואני מחפש מדיות איכותיות שמעתי דברים טובים על verbatim אך שמעתי גם כי יש יצרניות שונות האם מדיות ה + של הורבטים שבאופיס דיפו טובות?? זה מה שמופיע אצלם באתר: http://www.officedepot.co.il/(252vfje5b4fgsue4wjntht45)/searchHierarchyResults.aspx?searchString=verbatim&searchSelectedDivision=00&divisionID=21&categoryID=2101&subCategoryID=2101009&familyID=&hierarchy=SUBCATEGORY תודה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
חילקתי דיסק חיצוני על המחשב שלי וראיתי את הכוננים המחולקים שלו בתיקיית מחשב שלי בנוסף לכוננים של הדיסק שנמצא בתוך המחשב פרמטתי את המחשב שלי ואחרי זה אני לא רואה את הדיסק החיצוני במחשב, אני שומעת את הצלילים שחיברתי אותו למחשב אבל לא מופיעה לי ההודעה של חומרה חדשה ולא הכוננים שלו במחשב אחר שלי אני כן רואה את הכוננים של הדיסק הקשיח החיצוני למה זה ?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש משהו מומלץ ? ראיתי על זיכרון של סאנדיסק 4 ג'יגה ב157 שקל יש משהו עם נפח גדול יותר במחיר של עד 250 שקל ואיכות טובה ?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
קניתי היום דיסק קשיח 250GB השאלה שלי היא: לכמה מחיצות כדאי לחלק אותו? וכמה גודל להקצות לכל אחת? *אני מתקין עליו מערכת הפעלה. תודה מראש לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכם אני כבר כמה ימים מנסה לחבר מחשב בסלון (בתוך קופסא של רסיבר) עם חבר וכל מה שהיה חסר זה HD לפני כמה ימים קניתי HD חדש 250 ג'יגה SATA של WD שחיברתי למחשב שלי בחדר בנוסף לHD הישן שלי 80 ג'יגה חשבתי לעצמי למה לא להעביר את הHD הישן לסלון ולבדוק אם זה עובד אז העברתי כשניסיתי להתקין ווינדוס במחשב בסלון המחשב עשה מסך כחול עם הודעת שגיאה מפחידה סבבה אמרתי לא עובד לא צריך באתי להחזיר את הHD למחשב שלי והוא עושה את אותה שגיאה כחולה, לא מעלה אותו (מזהה אותו בהתחלה) ועושה רעשים מוזרים עכשיו הבעיה שאני צריך כמה קבצים שיש לי על הHD הזה ואני חייב שהוא יעלה לפחות לכמה דקות כדי שאני יגבה אותם מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום חברי קהילה, לאחרונה קניתי לי דיסק קשיח המתחבר באמצעות IDE. במחשב שלי נמצא כבר דיסק קשיח אחד ועליו מותקן הווינדוס אך הוא מחובר בSATA. עכשיו, חיברתי את הדיסק הקשיח לIDE. הנה מה שעשיתי (אני רוצה לדעת אם הכול נכון) 1. חיברתי את הכבל לכונן קשיח-> IDE, ישנן 3 כניסות אז הכניסה האמצעית נכנסה לכונן הקשיח. 2. חיברתי את הכונן הקשיח לPOWER 3. שמתי את ההגדרות של הכרטיס הקשיח לSolve (עם הג'מפר) עכשיו, יש לי שאלה אחת. האם עשיתי נכון? האם ההגדרה של SOLVE נכונה או שאני צריך לשים על MASTER..?
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4578 באתר NEWEGG יש לו ביקורות הכי נורמליות ו90% טובות מאשר כול צורב אחר שיש שם(למרבה הפתעתי). מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורב DVD , לפני כמה ימים ניסיתי לצרוב משהו בדיסק של DVD, צרבתי אותו, ואז הוא לא קרא לי את הדיסק, עשה כאילו הוא חושב ממש הרבה זמן ואז זה נתקע... ואז ניסיתי להכניס דיסקים של DVD אחרים וזה עשה אותו דבר... אחרי כמה זמן ניסיתי לצרוב דיסק רגיל של 700 מגה בייט וזה נכשל לי בצריבה.... מה יכולה להיות הבעיה? ומה שמעצבן זה שנשאר לי 127 מגהבייט במחשב מתוך 80 ג'יגה... אני אמחק כמה דברים שלא תהיה התפוצצות של ההארד דיסק חחחח אבל מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-