עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ilay22,

יש לי LG H62N והוא אחלה בכל מה שקשור ל DVD, אבל ברגע שצריך להתעסק עם CD הוא נוראי, העתקות נתקעות באמצע, לוקח לו 10 דקות (שבהן המחשב תקוע) לזהות דיסק, לפעמים בזמן השימוש הוא פשוט מפסיק לקרוא את הדיסק וכו.. יש פתרון לבעיה??

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  2. בעיקרון אני רוצה להוסיף הארדיסק נוסף של בין 250 ל 320 למחשב שמפרטו 3.0 מגההרץ ...512...הארדיסק 120 אתם יודעים מחשב פשוט מן המניין השאלה שלי אם הוספת ההארדיסק יפריע לביצועים של המחשב,כי בעיקרון זה הארדיסק למטרת גיבוי מידע. הלכתי לאייבורי ואמרו לי שאני צריך להרחיב את הספק כוח שלי כדי להוסיף הארדיסק נוסף ???

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  3. יש משהו מומלץ ? ראיתי על זיכרון של סאנדיסק 4 ג'יגה ב157 שקל יש משהו עם נפח גדול יותר במחיר של עד 250 שקל ואיכות טובה ?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by ofirterev,

שלום לכולם ראיתי צורב שרציתי לקנות אבל אני ראיתי שהוא תומך בהרבה דברים ואין לי מושג מה הם 1:overspeeding 2:ביט סטינג 3:lightscribe 4:lablefalsh

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  5. Started by Leo101,

הלוח אם שלי נדפק ואני צריך להחליף אותו...הבעיה שהארד דיסק שלי ישן ואם אני לא טועה הוא ata (איך אני בודק את זה דרך אגב?) רציתי לדעת אם לוח של היום תומך אוטומטית בata או צריך לוח מיוחד לזה..(לא שנראה לי שיש כי הכי ישן שראיתי זה sata) תודה רבה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  6. Started by HexaDecimal,

שלום לכולם, יש לי 2 שאלות בענייני כבילה (מלשון כבלים) בתקן SATA: 1) האם קיים הבדל כלשהו בסוג הכבלים בהם עושים שימוש בין SATA ו- SATA2, או שמדובר בכבל זהה? 2) האם אפשרי טכנית לחבר SATA HD ל- MB בתצורת PnP, או שחובה לכבות את המחשב קודם לכן? תודה לעונים.

7. מהו הדרך / האופן הטוב ביותר לפרמט את הכונן הקשיח ?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  8. Started by OutRaGe,

היי לחבר שלי יש צורב DVD ועוד צורב רגיל שעד לפני כמה ימים פעלו מצוין שפתאום משום מה הם לא נמצאים אצלו ב"מחשב שלי", ב-Device manager הם היו עם סימן שאלה והוא ניסה למחוק ולהתקין מחדש הג'מפרים מסודרים אחד סלייב אחד מסטר, כל החיבורים נבדקו, הוא ניסה להחליף את הסדר של הכבל IDE כלומר את הקצה והאמצע להחליף בין הכוננים הוא ניסה לחבר כל אחד מהכוננים בנפרד, פשוט נגמרו הרעיונות כבר מה לעשות . בנוסף הוינדווס נותן הודעה שיש שגיאה כלשהיא בשני הצורבים עוד הצעות? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה קניתי משחק לPS2 ואני לא רוצה שהוא ישרט...השאלה היא איך אני צורב אותו שיהיה לי עותק לשימוש אישי..? התבלבלות בפורום.. להעביר לאמצעי איחסון...

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by avidan28,

שלום אני מתלבט האם לעבוד עם בקר SATA II המובנה בלוח עם דיסק קשיח תואם SATA I \II או לרכוש דיסק ובקר בממשק SCSI הישן יותר.. שניהם עובדים בנפח 36 על מהירות 10000 סל"ד. שאלתי היא מה ההבדל בתעבורת נתונים ??? אני יודע שזה הרצף הכרונולוגי ATA 100 ATA 133 SATA 150 SATA 300 אני יודע שהסקזי בא איפה שהוא באמצע.והוא בשימוש בשרתים בעיקר. תודה על היעוץ.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by eldad82,

שלום אני מעוניין בהמלצה על צורב טוב אמין ומהיר שמסוגל לצרוב על הרבה מותגים במהירות המוצהרת שלהם כי מה שיש לי עכשיו רק על פירמות בודדות הוא מסוגל לצרוב יותר מ x4 למרות שהוא בתאוריה x12

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  12. שלום, צריך עזרה בבחירת הארד דיסק בטכנולוגיית ATA\IDE בנפח של מעל 120 GB עם 7200 RPM כמובן... על איזה הארד דיסק מהסוג המיושן הזה מומלץ כיום? (מחיר בסביבות ה200 - 300 ש"ח) תודה לכל מי שעוזר....

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  13. יש לי לוח אם GIGABYTE GA-K8NS 939 ULTRA הלוח תומך בשני RAID-ים: NVIDIA RAID & SILICON IMAGE SIL3512 RAID שמישהו יגיד לי בבקשה: מה ומי מהם יותר טוב והכי חשוב - למה ? :s05: :s05: :s05: כמו כן, אם יש למישהו מאיפה שהו תמונות BENCHMARK של שניהם - אשמח במידה רבה תודה מראש לכל מגיב מחקה לתשובות

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  14. הורדתי את התוכנה למחשבים ניידים והוא קיבל 40% http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_TU0BBxx?OpenDocument ללכת להחליף או שזה נורמאלי כי הדיסק הקשיח איטי מטבעו...?? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  15. Started by merav939,

מה עדיף: דיסק קשיח למשל WD 500GB +"מארז חיצוני, או דיסק אורגינלי חיצוני של אותה חברה.(יתרונות וחסרונות)

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by iyehuda,

אני צריך עזרה ממשהו שמשתמש בתכונה זאת של הצורב ב CDSPEED שיניתי מ +RW ל DVD-ROM יש לי DVD שלא קורא RW וגם לאחר הצריבה ל DVD-ROM עדיין לא קורא את הדיסק

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  17. Started by 3liran,

שלום, אני מחפש צורב חיצוני איכותי, סוס עבודה. יש לכם המלצה כלשהי? המחיר לא כל כך משנה.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  18. Started by dbbd,

אני מנסה להתקין XP על מחשב שמקונפג עם SATA AHCI (ולא, אין לי כוונה לשנות את ההגדרה לLEGACY) הכנתי דיסקט עם הDRIVERS של INTEL לAHCI שמתאים ל ICH8R שהוא הצ'יפסט שיש לי ואני מתקין אותו בעזרת F6 בזמן התקנת הXP בכל זאת הXP לא מזהה דיסקים (יש לי שם 3 דיסקים, שלושתם עובדים באותו SETUP תחת LINUX) (ניסיתי גם עם SLIPSTREAM אבל כנראה שלא הכנתי אותו כמו שצריך, ימח שמם MICROSOFT שחייבים לעשות דברים בסיסיים כל כך מסובכים) אם יש רעיונות "מקצועיים" אשמח לשמוע כרגע הכיוון שלי - שלא רציתי להגיע איליו, הוא להתקין VISTA [צמרמורת]

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  19. שלום לכולם אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני. מצאתי שתי אופציות שנראות לי טובות. western digital WDME3200 samsung HXMU032DA אשמח לקבל חוות דעת והצעות נוספות אם יש תודה מראש ויקטור

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by SMoKeR,

הייתי חייב !! לכתבה המשמחת כעת לשאלה שלי..... האם עדיין מייצרים את ה 1640 ? במידה וכן.. איפה אפשר לקנות? אנשים, תגיבו !!!

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  21. יש לי HD חיצוני בנפח של 250GB אבל מתברר שהוא בא בפורמט של FAT32. האם עדיף להמיר אותו למערכת NTFS [הוא ריק מקבצים בינתיים]? ואם כן, זה אותה דרך כמו הארדיסק רגיל? [הוא מתחבר בUSB]

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  22. Started by asaf556,

אני צריך המלצה לצורב dvd בחיבור sata ושיתמוך בכל הפורמטים ודבר חשוב שהיה אפשר להשיג אותו בלבן

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by Yaron-Cohen,

יש לי כונן חיצוני של eSATA....אני עובד עםOS VISTA ULTIMATE כאשר אני מחבר את הכונן בהמלך הפעלת הOS הוא לא מזהה אותו דרך חיבור הESATA רק כאשר אני עושה ריסט למחשב והוא עובר בוט הוא מזהה אותו גם בOS. אבל שאני מנתק אותו אז הוא לא מזהה אותו שוב... משמע...הוא מזהה אותו רק כאשר אני עושה בוט שהדיסק החיצוני מחובר..ורק עד שאני מנתק אותו... אחרת אני צריך לעבוד עם הUSB וזה לא משהו... יש משהו לעשות עם ? אגב..המפרט שלי זה לא מה שבחתימה...זה מה שרשום במפרט...

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  24. כבל USB קיים לשימוש זה? כבל רשת מוצלב? מה עדיף תודה

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  25. Started by guy2007,

סליחה על הבורות אבל האם כונן קשיח שעובד על SATA2 יכול לעבוד על לוח אם שתומך רק בSATA?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.