אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,923 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי 2 כונני WD320GB YS הכונן שיושבת עליו מערכת ההפעלה מרעיש בצורה מרגיזה, למעשה זה הרכיב שמרעיש הכי הרבה במחשב, באיידל לא שומעים אותו, אבל שמתבצעים עדכונים, התקנת תוכנות והפעלת משחקים הוא מתחיל להרעיש מאוד, לעומת זאת הכונן השני שעליו אני מאכסן קבצים פשוט חרישי, גם שאני מאמץ אותו בהפעלת סרטים או מעתיק קבצים עדיין לא שומעים כלום. השאלה שלי, האם זה אמור להיות ככה כי יושבת עליו מערכת ההפעלה או שמשהו לא בסדר איתו? עשיתי defragment וזה לא עזר. יש תוכנה שאני יכול לבדוק שהכונן תקין?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מתי אמורים להופייע לי כבר explore recovery points?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי שני הארדיסקים 250gb AAKS אני חושד שאחד מהם בעייתי, בעבר הם היו ב מערך RAID0 המערך נכשל כי לפעמים המחשב זיהה חלק מהמערך האם יש דרך לבדוק את תקינותם של שני ההארדיסקים?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש משהו מומלץ ? ראיתי על זיכרון של סאנדיסק 4 ג'יגה ב157 שקל יש משהו עם נפח גדול יותר במחיר של עד 250 שקל ואיכות טובה ?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי צורב שרציתי לקנות אבל אני ראיתי שהוא תומך בהרבה דברים ואין לי מושג מה הם 1:overspeeding 2:ביט סטינג 3:lightscribe 4:lablefalsh
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני כבר העלתי את השאלה אך היתה לי בעיה בניסוח ולא כל כך הבינו למה התכוונתי אז אני אנסה שנית (בבקשה לא לנעול את העץ). אני צרבתי מספר רב של דיסקים בטכנולוגית dual layer במהירות של 8X. לאחר שהדיסקים נצרבו הם נבדקו בכמה וכמה מכשירי DVD (שיש להם אפשרות לקרוא dual layer) בישביל לראות שאכן הם עובדים. הבעיה היא שיש דיסקים שעובדים בכל המכשירים ויש דיסקים שלא עובדים באף מכשיר. התופעה שקוראת היא או שההמכשיר פולט את הדיסקים החוצה או שהדיסק מראה חלקית את מה שיש לו ולאחר מכן המכשיר DVD לא מריץ יותר עבודה. האם המהירות שאני צורב בא היא גבוה מידי או שמשהו אחר אני עושה לא נכון??? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שאלה קטנה, עכשיו החלפתי את הארד דיסק המזדקן שלי WD 80GB ide ב Seagate 250Gb 16mb בכל מקרה, מחר אני מתקין אותו ורציתי לדעת איך אני עושה 2 מחיצות נגיד אחת של 150 ואחת של 100. או שאני מתקין את זה פשוט ומחלק עם תוכנה בווינדוס? בקיצור אם אפשר מדריך כלשהו כדי לעשות פרטישן, אני אודה מאוד
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוננת לקנות הרד דיסק, ואני רוצה שיהיה אפשר להריץ דוס מיד אחרי הבוט של המחשב כדי לעשות גוהסט. האם זה אפשרי גם עם הרד דיסק serial ata? תודה דינה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי במחשב דיסק קשיח 160 GB SATA II של WD מדגם JS (8MB( ואני מעוניין להוסיף עוד אחד, והאופציה שחשבתי עליה זה 250 GB גם של WD דגם KS, שזה 16MB... זה יכול לגרום לאיזשהי בעיה השוני הזה בין שנהים? או שזה לא משפיע?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD למחשב החדש שלי שיהיה מהיר חיבור SATA לא משנה איזה חברה שיהיה בצבע שחור שיוכל לצרוב דבל לייר תקציב: 200 שקל פלוס מינוס חובה שהחנות תיהיה מ-www.pandas.co.il שהצורב לא יעשה הרבה בעיות עם הצריבה כמו שהצורב שלי עכשיו עושה.. 1 מתוך 3 דיסקים הולך לפח בגלל שהצריבה נכשלת ואני לא צריך את הצריבת תמונות על דיסקים וכו' רק שהצורב יקרא את כל הדיסקים ושלא יעשה הרבה בעיות
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני כנראה קונה את ה3200AAKS, רציתי לדעת אם הוא נחשב שקט ואם לא אז אילו כוננים לפחות ברמה שלו יש ושקטים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט האם לעבוד עם בקר SATA II המובנה בלוח עם דיסק קשיח תואם SATA I \II או לרכוש דיסק ובקר בממשק SCSI הישן יותר.. שניהם עובדים בנפח 36 על מהירות 10000 סל"ד. שאלתי היא מה ההבדל בתעבורת נתונים ??? אני יודע שזה הרצף הכרונולוגי ATA 100 ATA 133 SATA 150 SATA 300 אני יודע שהסקזי בא איפה שהוא באמצע.והוא בשימוש בשרתים בעיקר. תודה על היעוץ.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE GA-K8NS 939 ULTRA הלוח תומך בשני RAID-ים: NVIDIA RAID & SILICON IMAGE SIL3512 RAID שמישהו יגיד לי בבקשה: מה ומי מהם יותר טוב והכי חשוב - למה ? :s05: :s05: :s05: כמו כן, אם יש למישהו מאיפה שהו תמונות BENCHMARK של שניהם - אשמח במידה רבה תודה מראש לכל מגיב מחקה לתשובות
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני צריך עזרה ממשהו שמשתמש בתכונה זאת של הצורב ב CDSPEED שיניתי מ +RW ל DVD-ROM יש לי DVD שלא קורא RW וגם לאחר הצריבה ל DVD-ROM עדיין לא קורא את הדיסק
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שמעתי טענה שיש משחקי מחשב שעלולים לעשות בעיות כאשר הם מוכנסים לצורב DVD בגלל שיש להם כל מיני אמצעי אבטחה נגד צורבים. המדובר הוא על משחקים מקוריים. האם כדאי לקנות שני כונני דיסקים כשקונים מחשב חדש- אחד צורב DVD והשני כונן DVD רגיל? או שכל העניין הוא סתם לא נכון? ??? אשמח לקבל לתשובה.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם צרבתי קובץ ISO 7GB ולאחר השצורב סיים הכונן לא מזהה את הDVD. הצורב שלי תומך ב DL. תודה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
כי יש הפרש של איזה 20 ש"ח בינהם, השאם אם זה דגם זהה או שונה..
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הארגון האחראי על התקינה של הממשק הנפוץ אשר מפעיל את כל כרטיסי המסך וכונני ה-SSD המודרניים לא מעוניין לחכות למיצוי הפוטנציאל של PCI-Express 5.0 - ומאותת כי הוא כבר בשל לשלב הבא בהתפתחותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי LG H62N והוא אחלה בכל מה שקשור ל DVD, אבל ברגע שצריך להתעסק עם CD הוא נוראי, העתקות נתקעות באמצע, לוקח לו 10 דקות (שבהן המחשב תקוע) לזהות דיסק, לפעמים בזמן השימוש הוא פשוט מפסיק לקרוא את הדיסק וכו.. יש פתרון לבעיה??
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי HD חיצוני בנפח של 250GB אבל מתברר שהוא בא בפורמט של FAT32. האם עדיף להמיר אותו למערכת NTFS [הוא ריק מקבצים בינתיים]? ואם כן, זה אותה דרך כמו הארדיסק רגיל? [הוא מתחבר בUSB]
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 שאלות בענייני כבילה (מלשון כבלים) בתקן SATA: 1) האם קיים הבדל כלשהו בסוג הכבלים בהם עושים שימוש בין SATA ו- SATA2, או שמדובר בכבל זהה? 2) האם אפשרי טכנית לחבר SATA HD ל- MB בתצורת PnP, או שחובה לכבות את המחשב קודם לכן? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום חברי קהילה, לאחרונה קניתי לי דיסק קשיח המתחבר באמצעות IDE. במחשב שלי נמצא כבר דיסק קשיח אחד ועליו מותקן הווינדוס אך הוא מחובר בSATA. עכשיו, חיברתי את הדיסק הקשיח לIDE. הנה מה שעשיתי (אני רוצה לדעת אם הכול נכון) 1. חיברתי את הכבל לכונן קשיח-> IDE, ישנן 3 כניסות אז הכניסה האמצעית נכנסה לכונן הקשיח. 2. חיברתי את הכונן הקשיח לPOWER 3. שמתי את ההגדרות של הכרטיס הקשיח לSolve (עם הג'מפר) עכשיו, יש לי שאלה אחת. האם עשיתי נכון? האם ההגדרה של SOLVE נכונה או שאני צריך לשים על MASTER..?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש צורב DVD ועוד צורב רגיל שעד לפני כמה ימים פעלו מצוין שפתאום משום מה הם לא נמצאים אצלו ב"מחשב שלי", ב-Device manager הם היו עם סימן שאלה והוא ניסה למחוק ולהתקין מחדש הג'מפרים מסודרים אחד סלייב אחד מסטר, כל החיבורים נבדקו, הוא ניסה להחליף את הסדר של הכבל IDE כלומר את הקצה והאמצע להחליף בין הכוננים הוא ניסה לחבר כל אחד מהכוננים בנפרד, פשוט נגמרו הרעיונות כבר מה לעשות . בנוסף הוינדווס נותן הודעה שיש שגיאה כלשהיא בשני הצורבים עוד הצעות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בהמלצה על צורב טוב אמין ומהיר שמסוגל לצרוב על הרבה מותגים במהירות המוצהרת שלהם כי מה שיש לי עכשיו רק על פירמות בודדות הוא מסוגל לצרוב יותר מ x4 למרות שהוא בתאוריה x12
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
רציתי לדעת מזה RAID ???.... ראיתי איזה מחשב נייד וכתוב שם (באנגלית) אם זה 0 קורה כך וכך ואם זה 1 אז..... לא כל כך הבנתי.....אז אם יש למישו איזה מושג בזה או מידע...בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-