אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין שני הכוננים האלו: SATA -SATA II??? לי יש לוח של DFI LANPARTY UT-D NF4 והוא תומך SATA כמובן אבל השאלה היא: האם אני יכול לחבר לו SATA II אם זהוא HD יותר טוב?? ומה נותן לי אם זה 8MB BUFFER או יותר כמובן? אני גם מעוניין לקנות אחד עם נפח של 200 - 250 GB
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק חדש, אבל לוח האם שלי לא תומך בSATA. האם יש דיסקים בעלי חיבור IDE וגם SATA? אני יודע שיש כרטיס מתאם, אבל אני רוצה לחסוך את הקניה שלו אם ניתן.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חיצוני של חברת מטריקס ואני יודע שאין לו מאוורר, מארז עם מאוורר מייקר קצת את העסק הכונן הוא ממש לא לשימוש יומיומי והוא ישמש רק לגיבוי תמונות אחת לכמה זמן. הוא יהיה מחובר עם USB 2 ורק לרבע שעה מקסימום אני מאמין. האם יש טעם לקנות את המארז עם המאוורר? והאם אתם מכירים את המארזים של מטריקס? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שמעתי טענה שיש משחקי מחשב שעלולים לעשות בעיות כאשר הם מוכנסים לצורב DVD בגלל שיש להם כל מיני אמצעי אבטחה נגד צורבים. המדובר הוא על משחקים מקוריים. האם כדאי לקנות שני כונני דיסקים כשקונים מחשב חדש- אחד צורב DVD והשני כונן DVD רגיל? או שכל העניין הוא סתם לא נכון? ??? אשמח לקבל לתשובה.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
כי ראיתי בזאפ שהוא עושה בעיות . האם למישהו יש ניסיון בעניין? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
את הרעיון כבר של ה MATRIX RAID כבר הבנתי וזה נשמע מעולה. שאלתי הכללית בהנחה ואני עובד על וידאו ותוכנות תלת מימד. איך לחלק את כל החומרים? מה נותן שיפור בביצועים כשאני במערך RAID 0? האם החומר עצמו (וידאו, תמונות, קבצים גדולים) או שבעצם התוכנות עצמן. בעצם אני שואל: מה צריך זמן גישה מהיר יותר, התוכנות עצמן או הקבצים בהן התוכנות עושות שימוש? איך הייתם מבצעים את החלוקה כדי לנצל את היתרון של מערך RAID MATRIX? איזה חלק הייתם שמים בRAID1 (MIRROR, שלא צריך מהירות , ומה הייתם שמים במערך הRAID 0, שינצל את המהירות ויקפיץ את הביצועים ומצד שני יילך לאיבוד במקרה תקלה. שאלה מסובכת, מקווה שתבינו ותעזרו תודה (כמובן אל תתיחסו למפרט שבחתימה, מוחלף בקרוב, אני כבר מתחיל עם השאלות של …
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שלושה הארדים ATA של מקסטור במחשב . שניים מחוברים על כבל אחד והשלישי היה מחובר עם הצורב , ההארד הוא הארד של 20 ג'יגה שלי דגם 2B020H1 , ההארד ישב כל הזמן במגירה ואתמול התחלתי לשמוע תיקים של המחט ממנו . לאחר כמה זמן הוא התנתק והוינדואוס לא הראה אותו . הקטע ככה , בביוס הוא מזהה אותו , בדיויס מאנגר מזהה אותו רק שאני לא יכול לגשת אליו בשום צורה ואני חושש שיהיה צורך לפרמט דרך דוס . דבר נוסף זה שההארד של ה120 שלי שישב קודם לכן במגירה , גם לו קרה אותו הדבר ואז נאלצתי לעשות פורמט אולי מישהו יודע איך לסדר את זה או משהו .......חבל לפרמט היו שם די הרבה דברים חשובים
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי LG H62N והוא אחלה בכל מה שקשור ל DVD, אבל ברגע שצריך להתעסק עם CD הוא נוראי, העתקות נתקעות באמצע, לוקח לו 10 דקות (שבהן המחשב תקוע) לזהות דיסק, לפעמים בזמן השימוש הוא פשוט מפסיק לקרוא את הדיסק וכו.. יש פתרון לבעיה??
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של היטאצי שנקנה בערך לפני 3 שנים, ובשל הזמן, אינני זוכר היכן נקנה.. לפי המספר הסידורי שלו, הוא עדיין תחת אחרויות, וכעט שהתקלקל, אני רוצה להחליפו. על המדבקה של היבואן רשום WIS - תוכלו לעזור לי לזהות במי מדובר שאוכל לפנות אליו ?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 שאלות בענייני כבילה (מלשון כבלים) בתקן SATA: 1) האם קיים הבדל כלשהו בסוג הכבלים בהם עושים שימוש בין SATA ו- SATA2, או שמדובר בכבל זהה? 2) האם אפשרי טכנית לחבר SATA HD ל- MB בתצורת PnP, או שחובה לכבות את המחשב קודם לכן? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם הביאו לי דיסק קשיח SATA2 תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלי והמחשב לא מזהה לא את הדיסק הקשיח ולא את הצורב, ומקודם בצורב NEC 3540A הכל עבד... פשוט יש לי בלוח אם רק כניסת IDE אחת ואמרו לי שאין בעיה לחבר 2 כוננים ואפילו עבד לי הצורב והדיסק הקשיח ביחד ועכשיו כלום, אפשר רק דיסק קשיח או צורב בנפרד .. מישהו יודע למה זה? דא ההבדל היחיד בביוס בין הNEC לSONY זה שבסוני זה DMA-4 ובנק זה DMA-2 ושיניתי בביוס את ההגדרה הזאת לסוני גם לDMA-2 וגם עדיין המחשב לא מזהה לא את הHDD ולא את הDVD..
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אם משהו מכיר את הצורב וקצת ביקורות עליו אשמח לקבל קישורים... תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD למחשב החדש שלי שיהיה מהיר חיבור SATA לא משנה איזה חברה שיהיה בצבע שחור שיוכל לצרוב דבל לייר תקציב: 200 שקל פלוס מינוס חובה שהחנות תיהיה מ-www.pandas.co.il שהצורב לא יעשה הרבה בעיות עם הצריבה כמו שהצורב שלי עכשיו עושה.. 1 מתוך 3 דיסקים הולך לפח בגלל שהצריבה נכשלת ואני לא צריך את הצריבת תמונות על דיסקים וכו' רק שהצורב יקרא את כל הדיסקים ושלא יעשה הרבה בעיות
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום רב (למנהל הפורום - הייתה שגיאה צכחוון ה PHP בעת ההקלדה - אז מכניס שוב , אם יש כפילויות אז מחק את הקודם תודה) מעוניין לבצע סקר בנושא קירור לדיסק קשיח לדוגמא : Akasa Hard drive cooler Blue AK-HD-BL Vantec ICEBERQ HDD Cooler Blue HDC-701A-B EVERCOOL HD-F117 EVERCOOL HD-3S EVERCOOL SHDC-E EVERCOOL HDAC THERMALTAKE HARDCANO7 - TT-A1406 THERMALTAKE HARDCANO2 - TT-A1278 THERMALTAKE HARDCANO9 - TT-A1659 THERMALTAKE HARDCANO10 - TT-A1658 THERMALTAKE HARDCANO11 : TT-A1863 COOLERMASTER COOL DRIVE 3 COOLERMASTER COOL DRIVE 4 COOLERMASTER COOL DRIVE 5 COOLERMASTER COOL DRIVE 6 ZALMAN ZM-2HC2 ואבקש כך : א. מחיר ב. קלות התקנה ג. טמפרטורה דיסק לפני וא…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
החברה האמריקאית פיתחה מערכת חינמית להרכבה וירטואלית של המחשב הבא שלכם תוך ווידוא כי כל הרכיבים מותאמים במימדים ובכמויות - עם קצת קידום עצמו מובנהלכתבה
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
- 2 followers
-
-
לפני שפרמטתי את המחשב הכנתי גיבוי בכמה DVDים. את הדיסק של התמונות לא סגרתי כדי להמשיך ולהוסיף עליו. אם אני זוכר נכון צרבתי עליו פעם אחת נוספת. הצורב הוא LG H22, תוכנת הצריבה בזמנו הייתה נרו 6. כרגע אני לא מצליח לראות שום קובץ בדיסק, הצורב שצרב את הדיסק מזהה דיסק ריק עם 1GB פנוי, צורב אחר בנייד שלי לא מצליח לזהות בכלל את הדיסק. משום מה רק הDVD בסלון מצליח להראות את התמונות! איך אני יכול להגיע לתמונות שבדיסק דרך המחשב??
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
קניתי עוגה של 50 חתיכות כתוב שהם מעולים למוסיקה והם של חברה רצינית בדקתי אותם והיצרן הוא mcc. מישהו מכיר?? מה דעתכם??
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי צורב שרציתי לקנות אבל אני ראיתי שהוא תומך בהרבה דברים ואין לי מושג מה הם 1:overspeeding 2:ביט סטינג 3:lightscribe 4:lablefalsh
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אם אני מבין נכון מי שנותן אחריות על הצורבים של LG זה ח.י. (היבואן הרשמי) הופתעתי לגלות באחת החנויות שלא מקבלים תעודת אחריות עם אם קונים צורב של LG. מה אתם יודעים על זה? זה מקובל ככה? (בצורב CD שלי של LG לפני 4 שנים יש תעודה של ח.י) משהו רכש צורב של LG לאחרונה יכול הגיד אם הוא קיבל תעודה? (אגב מדובר בגירסה שכוללת אריזה ולא גירסאות של OEM שאז אולי לא מקבלים תעודה) תודה לעוזרים, טל
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני צריך צורב DVD איך הצורב הזה : LG GSAH55L ? פשוט חבר נמצא באיזה חנות וזה מה שיש שם של LG למרות שנראה לי זה יקר מדי ב- 180 ש"ח יש לי מחשב יחסית ישן פנטיום 4 והחיבור אם אני לא טועה הוא : PATA\ATA\IDE\Flat Cable ארוך כמו בהודעה בדביק. אני משתמש בדיסקים של סילוורליין DVD+R הכונן יתאים להם? או שכדי את הדגם LG GH22NP20 ? עדיף כמה שיותר זול אבל איכותי. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכם, האמת שפרסמתי נושא על המפרט שלי בפורום מפרטים אבל רציתי יותר תגובות על ההארד דיסק אז אני אתן כאן מיקוד רק על הנושא הזה. אני רוצה לקנות הארד דיסק 250 ג'יגה אני רק לא יודע איזו חברה לקנות. ברוב ההשוואות שראיתי (האמת שלא ראיתי המון) רואים הארד דיסקים שלא ממש מוכרים כאן בארץ או שהם מאוד יקרים. ההתלבטות שלי היא בין הדיסקים הבאים: Maxtor MaXLine III 250GB SATA 16MB 7200RPM 7B250F0, בדיסק הזה יש גם 16MB באפר וגם NCQ. הוא עולה בסביבות ה 630. Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS לפי מה שהבנתי אין בו NCQ. והוא עולה 490. Seagate Barracuda 250GB 7200 SATA II 8MB ST3250824AS שיש לו רק 8MB באפר אבל עם NCQ ועולה 580. השאלה היא האם כדאי להשקיע וללכת על ה MAXTOR או…
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4578 באתר NEWEGG יש לו ביקורות הכי נורמליות ו90% טובות מאשר כול צורב אחר שיש שם(למרבה הפתעתי). מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום במחשב לוח 865 GME גי'גה בייט הרדיסק 80 SATA לאחר שעובד זמן מסויים יכול להיות 5 דקות וגם 20 דקות ואז המחשב ניתקע חייב במצב זה ללחוץ על כפתור restart כדי לנסות להפעילו ואז בזיהוי אוטומטי שהביוס עולה הוא פתאום לא מזהה את ההרדיסק אז אני נכנס לביוס ,ואז בזיהוי כוננים אני עובר אחד אחד ולוחץ לזהוי הוא לא מזהה את ההרדיסק ,עד שאני מעביר את הכבל מ SATA-0 ל SATA-1 אז הוא מזהה ועובד בסדר ואז שוב קורה התקלה ולפעמים הוא רושם בעליית הביוס DEASK ERORR ,פירמטתי אותו כבר 3 פעמים וזה לא עוזר, האם יכול להיות התקלה בהרדיסק או בזיהוי בלוח אם יש לציין שתקלת הזיהוי קורת רק אחרי שהוא ניתקע וזה אחרי שהמחשב עובד בין 5 דקות ל20 דקות ואז ההדלקה וכו' בדקתי את הכבלים שלו הם תקינים בה…
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני כנראה קונה את ה3200AAKS, רציתי לדעת אם הוא נחשב שקט ואם לא אז אילו כוננים לפחות ברמה שלו יש ושקטים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-