אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה להיכנס לניהול ולאמצעי איחסון זה מראה לי את ה150GB שנשארו בתור מחיצה אבל כשאני נכנס למחשב שלי זה לא נותן לי להיכנס לזה.. כשאני מנסה למחוק את המחיצה בניהול הוא לא נותן לי.. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מתי אמורים להופייע לי כבר explore recovery points?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי LG H62N והוא אחלה בכל מה שקשור ל DVD, אבל ברגע שצריך להתעסק עם CD הוא נוראי, העתקות נתקעות באמצע, לוקח לו 10 דקות (שבהן המחשב תקוע) לזהות דיסק, לפעמים בזמן השימוש הוא פשוט מפסיק לקרוא את הדיסק וכו.. יש פתרון לבעיה??
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול את עצתכם לגבי חיבור 2 דיסקים קשיחים Maxtor 80GB S-ATA Seagate 250GB S-ATA יש לי המון קבצים משותפים וכמו כן חומר חשוב כגון תמונות וסרטים ברור לי שתציעו שמערכת ההפעלה תשב על ה80 והחומר על ה250 יש לציין שה250 דיסק דנדש, וה80 בן 3 שנים אם זה משנה משהו בכלל דבר נוסף, לא אמורה להיות בעיה של איטיות כלשהי מעבודה עם 2 הארדיסקים נכון? תודה
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי אני צריך צורב דיוידי הכי טוב שיש ... שלא יהיה אבל 1000 שקל אני צורב הרבה דיסקים ביום ואני רוצה שזה יהיה מאוד איכותי ויותר חשוב לי שיהיה צורב באיכות דיסקים רגילים ולא דווקא דיוידי פשוט שיהיה כבר על הדרך גם דיוידי אבל אני הולך לצרוב ברוב דיסקים רגילים של אאודיו ....איזה דגם אתם ממליצים שהוא ממש איכותי ושוב אני מחפש איכות לא מהירות תודה
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ערב טוב אני קונה מחשב חדש ואני כנראה אקנה בנוסף כונן קשיח . אני צריך המלצה לכונן קשיח ( מעדיף של WD ) שיתאים ללוח אם הזה : GA-M56S-S3 - http://www.skypc.co.il/pl_product~38485~10~0.htm חיפשתי קצת ונראה לי שאני אלך על הכונן הזה - http://www.skypc.co.il/pl_product~1600AVJS~7~0.htm הוא קצת חורג מהתקציב ( 272 ש''ח ) . מה ההבדל בינו לבין הכונן הזה - http://www.skypc.co.il/pl_product~1600AAJS~7~0.htm - האם ההבדל הוא מהירות החיבור של הכונן ? אני אשמח לקבל תשובה על השאלה וגם המלצות לכוננים תודה וערב טוב
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני מחפש כונן בממשק Ide של 250 gb איזה כוננים טובים יש??
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
כמה cluster-ים או sector-ים פגומים צריך כדי שיחליפו את הדיסק קשיח במסגרת האחריות ? במקרה שלי של חברת WD . תודה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איזה סוג הרד דיסק מתאים לי ללוח אם. לוח אם ASUS A8NE NFORCE 4 קיבלתי עכשיו מתנה הרדיסק SATA 2 של WD האם הוא מתאים?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
-
אז ככה קניתי משחק לPS2 ואני לא רוצה שהוא ישרט...השאלה היא איך אני צורב אותו שיהיה לי עותק לשימוש אישי..? התבלבלות בפורום.. להעביר לאמצעי איחסון...
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני לא מבין כולכך בצורבים אז תעזרו לי למצוא צורב טוב ואיכותי ושיהיה בצבע שחור בבקשה,תודה. ראיתי צורב אחד שנראה לי טוב:LG GSAH55N מה אתם אומרים עליו?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט האם לעבוד עם בקר SATA II המובנה בלוח עם דיסק קשיח תואם SATA I \II או לרכוש דיסק ובקר בממשק SCSI הישן יותר.. שניהם עובדים בנפח 36 על מהירות 10000 סל"ד. שאלתי היא מה ההבדל בתעבורת נתונים ??? אני יודע שזה הרצף הכרונולוגי ATA 100 ATA 133 SATA 150 SATA 300 אני יודע שהסקזי בא איפה שהוא באמצע.והוא בשימוש בשרתים בעיקר. תודה על היעוץ.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מחפש כונן קשיח האם יש הבדל בין היצרנים השונים? הגודל שאני צריך הוא 250 גיגה תודה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
רק 1 גיגה מה עושים תודה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 הרדיסקים שניהם של WD אחד מודל חדיש, השני מודל קצת יותר ישן. שניהם נקנו בתווך השנים 2005-2006 משלשום אני מתחיל לחוות משהו מעיק ביותר, כשאני נכנס לתקיות בשני הכוננים, C ו D מהרגע שאני לוחץ על תקייה, אני רואה שעון חול ומחכה לשנייה וחצי עד שזה נכנס, אפילו 2 שניות, בכל התקיות ובכל המצבים. משחקים עובדים אותו דבר, לא נראה לי שיש שינוי כלכלך, וגם הטעינות שלהם, אותו פרק זמן. אבל אני משתגע מהתזוזה הזו, לפניכן הייתי נכנס לתקיות במאית שניה מרגע הדאבל קליק. מתוסכל, אשמח לעזרה! תודה!
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שמעתי טענה שיש משחקי מחשב שעלולים לעשות בעיות כאשר הם מוכנסים לצורב DVD בגלל שיש להם כל מיני אמצעי אבטחה נגד צורבים. המדובר הוא על משחקים מקוריים. האם כדאי לקנות שני כונני דיסקים כשקונים מחשב חדש- אחד צורב DVD והשני כונן DVD רגיל? או שכל העניין הוא סתם לא נכון? ??? אשמח לקבל לתשובה.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש צורב חיצוני איכותי, סוס עבודה. יש לכם המלצה כלשהי? המחיר לא כל כך משנה.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
צרבתי בזמנו מספר רב של דיסקים Lightscribe של ורבטים. ניסיתי לצרוב עליהם עם צורב אסוס חדש, והוא אומר לי שאני לא מכניס דיסק הפוך בכלל.. הדיסקים מקוריים, ואיכותיים מאוד (ורבטים). מה אפשר לעשות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדיות dvd למטרת צריבה/העתקה של סרטי dvd, ואני מחפש מדיות איכותיות שמעתי דברים טובים על verbatim אך שמעתי גם כי יש יצרניות שונות האם מדיות ה + של הורבטים שבאופיס דיפו טובות?? זה מה שמופיע אצלם באתר: http://www.officedepot.co.il/(252vfje5b4fgsue4wjntht45)/searchHierarchyResults.aspx?searchString=verbatim&searchSelectedDivision=00&divisionID=21&categoryID=2101&subCategoryID=2101009&familyID=&hierarchy=SUBCATEGORY תודה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
המע' הפעלה שלי היא VISTA ULTIMATE X86, והתוכנה היא NERO לא זוכר איזה גירסא , צורב SAMSUNG SH-S182D בכל אופן, מה שקורה לי הרבה פעמים זה שבעת הצריבה זה פשוט נתקע ולא זז, ואחרי כמה דקת טובות "צריבה נכשלה" בלה בלה בלה... צירפתי תמונה כדי להראות את המצב. כמובן שאם אני צורב במהירות X18 זה אמור לסיים תוך 5-6 דקות גג, אבל כמו שאתם רואים זה קצת עבר את זה. ממה זה נובע - דיסק? צורב? תוכנה? הדיסקים שאני משתמש בהם אגב הם DVD-R X18 של TEAC. ובדיסקים DVD+R DL זה בכלל נדיר שהדיסק נצרב/עובד כמו שצריך. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש לי ארד דיסק רגיל עם קופסא חיצונית בחיבור USB איך אפשר לסגור את הארד דיסק בצורה נכונה? אני מנתק את הUSB בצורה בטוחה בווינדוס, ואז מה? הארד דיסק עדין מסתובב... והדרך היחידה לסגור אותו היא פשוט לסגור לו את החשמל מהקופסא? האם זה בטוח???
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי צורב lg שתומך ב- lightscribe ורציתי לשאול לגביי זה כמה שאלות . 1. מה זה בעצם lightscribe למה אנשים משתמשים בזה? 2.איך אני עושה שזה אכן יצרוב לי תמונה על הדיסק? (יש איזה תוכנה שעושה זאת, אולי ה- nero תומך בזה)? 3.והאם כל דיסק אני יכול לצרוב איתו? לסיכום הכי טוב עם יש לך מאמר בעברית בנושא הזה אני מאוד יודה לכם....!!! בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני צריך צורב דיוידי פשוט וטוב למחשב החדש שאני קונה - לא משהו מיוחד אבל שיהיה בוא את כל הדברים החדשים - Double Layer (מה זה ?) צריבה X18 וצריבה X48 !!! (ושיהיה שחור) אני ראיתי את ה LG GSA-H62N X18 DVD - הוא טוב ?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
היי ברשותי הצורב NEC3540A.מעודכן לקשוחה האחרונה וRCP1 כאני צורב DATA(למשל סרטים של DIVX) וניסיתי עם כמה תוכנות(NERO,ROXIO,VSO)הצריבה מסתיימת בהצלחה אבל אחר כך הכונן לא קורא את הדיסק הצרוב. כאני מנסה את הדיסק בכונן של LG הוא קורא אותו ללא שום בעיות. הצעות לפיתרון הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-