עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום במחשב לוח 865 GME גי'גה בייט הרדיסק 80 SATA לאחר שעובד זמן מסויים יכול להיות 5 דקות וגם 20 דקות ואז המחשב ניתקע חייב במצב זה ללחוץ על כפתור restart כדי לנסות להפעילו ואז בזיהוי אוטומטי שהביוס עולה הוא פתאום לא מזהה את ההרדיסק אז אני נכנס לביוס ,ואז בזיהוי כוננים אני עובר אחד אחד ולוחץ לזהוי הוא לא מזהה את ההרדיסק ,עד שאני מעביר את הכבל מ SATA-0 ל SATA-1 אז הוא מזהה ועובד בסדר ואז שוב קורה התקלה ולפעמים הוא רושם בעליית הביוס DEASK ERORR ,פירמטתי אותו כבר 3 פעמים וזה לא עוזר, האם יכול להיות התקלה בהרדיסק או בזיהוי בלוח אם יש לציין שתקלת הזיהוי קורת רק אחרי שהוא ניתקע וזה אחרי שהמחשב עובד בין 5 דקות ל20 דקות ואז ההדלקה וכו' בדקתי את הכבלים שלו הם תקינים בה…

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by iSolt,

הכונן הגיע דגם הnas הוא DS1821 Synology איך מחליפים כונן? מה סדר הפעולות? בעבר שמעתי שהוא תומך hot swap אבל מקריאה בגוגל זה לא נשמע ככה מדובר בraid 5

3. Started by Linkin Park,

שלום, יש לי לוח אם של חברה לא כל כך נפוצה Matsonic MS9087C עם צ'יפסט של אינטל 865. השאלה שלי היא אם מישהו יודע איך אני בודק מה המגבלה של גודל ההארד דיסק שהוא יכול לזהות? בגלל שבאתר שלהם לא כתוב כלום וגם לא ב-מנואל של הלוח. פשוט אני מעוניין לקנות הארד דיסק SATA של 250 ג'יגה... תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  4. החברה האמריקאית פיתחה מערכת חינמית להרכבה וירטואלית של המחשב הבא שלכם תוך ווידוא כי כל הרכיבים מותאמים במימדים ובכמויות - עם קצת קידום עצמו מובנהלכתבה

5. לגבי המחשב שהביאו כאן באתר מאמזון: https://www.amazon.com/Laptop-1920x1200-Display-i7-1355U-SFG14-71T-72QV/dp/B0BTQWR77M?tag=hwzone0f-20 ראיתי בתגובה הזאת : https://www.amazon.com/Laptop-1920x1200-Display-i7-1355U-SFG14-71T-72QV/product-reviews/B0BTQWR77M/ref=cm_cr_dp_d_show_all_btm?ie=UTF8&reviewerType=all_reviews#:~:text=Anyways%2C you've probably,in the comments. שיש בו חריץ נסתר נוסף של m2. זה קורץ לי כי אני רוצה מחשב עם המון מקום שיכיל באופן קבוע תמונות, מוזיקה וכדו'. אני רוצה להשקיע ולקנות כונן של 2-4 טרה (עוד לא החלטתי) כדי להגדיל את האחסון של המחשב.. השאלה שלי- איזה כונן יתאים לזה (מבחינת חיבורים, חימום וכדו')? …

6. חברת Alphacool מציגה פיתוח שעשוי להיחשב מוזר ואולי גם מיותר כעת - אבל יוכל להפוך לאקס פאקטור עבור ביצועים מירביים עם הגעתם של כונני ה-NVMe בדור ה-PCIe 5לכתבה

7. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם הביאו לי דיסק קשיח SATA2 תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by crabrocket,

התקציב שלי הוא עד 200ש"ח רציתי המלצה לצרוב שיעבוד מצויין הרבה זמן ולא ידפוק דיסקים: מה אתם אומרים על אלו: DVD LG RW GSA-4167B http://www.cnm.co.il/Product.asp?productid=198 DVD±RW X16 LG GSA-H10A http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=DVDRWH10A&Cat2Cat1ID=16&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he איזה מהם עדיף? ובכלל אם יש לכם המלצות לצורבים אחרים טובים יותר. בתודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לדעת מספר דברים: 1. אם יש לי כסף - כלומר סכום גבוה של בערך 17,000 ש"ח כדי להכניס 2 רפטורים של 36 ג'יגה במערך RAID 0 ועוד דיסק קשיח בנפרד בשביל מקום - האם זה כדאי? את הביצועים הגבוהים אני צריך, אז לא לשאול שאלות שלא קשורות. 2. הבנתי החיסרון הגדול של הרפטור זה שהוא רועש, האם זה נכון? הוא כ"כ רועש? יש לי מארז Stacker 831 - האם הוא עדיין יהיה רועש? תודה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  10. Started by אמיר יצחקי,

דיסקים לצריבה של HP שווה?

11. שלי והמחשב לא מזהה לא את הדיסק הקשיח ולא את הצורב, ומקודם בצורב NEC 3540A הכל עבד... פשוט יש לי בלוח אם רק כניסת IDE אחת ואמרו לי שאין בעיה לחבר 2 כוננים ואפילו עבד לי הצורב והדיסק הקשיח ביחד ועכשיו כלום, אפשר רק דיסק קשיח או צורב בנפרד .. מישהו יודע למה זה? דא ההבדל היחיד בביוס בין הNEC לSONY זה שבסוני זה DMA-4 ובנק זה DMA-2 ושיניתי בביוס את ההגדרה הזאת לסוני גם לDMA-2 וגם עדיין המחשב לא מזהה לא את הHDD ולא את הDVD..

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  12. שלום, אני מתכוננת לקנות הרד דיסק, ואני רוצה שיהיה אפשר להריץ דוס מיד אחרי הבוט של המחשב כדי לעשות גוהסט. האם זה אפשרי גם עם הרד דיסק serial ata? תודה דינה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  13. אני מחפש צורב DVD למחשב החדש שלי שיהיה מהיר חיבור SATA לא משנה איזה חברה שיהיה בצבע שחור שיוכל לצרוב דבל לייר תקציב: 200 שקל פלוס מינוס חובה שהחנות תיהיה מ-www.pandas.co.il שהצורב לא יעשה הרבה בעיות עם הצריבה כמו שהצורב שלי עכשיו עושה.. 1 מתוך 3 דיסקים הולך לפח בגלל שהצריבה נכשלת ואני לא צריך את הצריבת תמונות על דיסקים וכו' רק שהצורב יקרא את כל הדיסקים ושלא יעשה הרבה בעיות

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  14. שלום, אני כנראה קונה את ה3200AAKS, רציתי לדעת אם הוא נחשב שקט ואם לא אז אילו כוננים לפחות ברמה שלו יש ושקטים. תודה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  15. Started by alergic,

דוד שלי קונה DVDRW ורציתי לשאול איזה הכי טוב רצוי להציג 3 סוגים:הטוב,המשתלם,והזול תודה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  16. http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3750330AS מה אתם אומרים על הדיסק הקשיח הזה? הלכתי דווקא עליו כי חשוב לי ה-32 זכרון ו750 ג'יגה. תודה מראש. האם כדאי לעלות לסיגייט 1T? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS או אולי בכלל אתם ממליצים על כונן קשיח אחר?[br]פורסם בתאריך: 6.01.2009 בשעה 17:29:30 אפשר למחוק זה כבר לא רלוונטי.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  17. Started by shaharo,

שלום יש לי שני הארדיסקים 250gb AAKS אני חושד שאחד מהם בעייתי, בעבר הם היו ב מערך RAID0 המערך נכשל כי לפעמים המחשב זיהה חלק מהמערך האם יש דרך לבדוק את תקינותם של שני ההארדיסקים?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by most,

קניתי עוגה של 50 חתיכות כתוב שהם מעולים למוסיקה והם של חברה רצינית בדקתי אותם והיצרן הוא mcc. מישהו מכיר?? מה דעתכם??

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  19. Started by aeea,

על איזה דיסקים לצריגה אתם ממליצים בשביל סרטי DVD? אני מתכוון גם לדיסקים DVD וגם רגילים.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  20. Started by yotaml22,

לאחרונה קיבלתי שני dokים אבל אני צריך לבחור אחד אני צריך שתעזרו לי לבחור הראשון זה:sandisk ultra 8gb והשני זה:sandisk cruzer slice 16gb תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by Kopatch,

קיבלתי אתמול את המחשב החדש שלי, ורק היום ניסיתי להדליק אותו לראשונה, ועם כל ההתרגשות ככה גם האכזבה ^^. אז קודם כל הלוח אם שלי הוא: DFI Lanparty DK x48 T2RS אליו מחוברים 2 הארדיסקים של 500GB ב RAID 0 ועוד אחד של 160 שעליו מותקן vista 64bit. עכשיו... כשאני מדליק זה עושה לי failed עם ה raid ורושם לי bootable - NO אבל הוא עדיין מזהה שיש גם את ההארדיסק 160gb הוא נותן לי אפשרות להכנס למסך שינוי אופציות או להמשיך... אם אני ממשיך הוא מבקש דיסק הפעלה, אם אני נכנס לאפשרויות של ה raid זה נותן לי אפשרות לבטל את הraid ועוד כל מיני אפשרויות, אבל בלי אפשרות לשנות boot או משהו דומה. כאשר אני נכנס לביוס אז מבחינת הboot נמצא שם ה160GB ולא הרייד. כרגע אני כותב את זה מהמחשב היש…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה קניתי משחק לPS2 ואני לא רוצה שהוא ישרט...השאלה היא איך אני צורב אותו שיהיה לי עותק לשימוש אישי..? התבלבלות בפורום.. להעביר לאמצעי איחסון...

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by Nitro,

שלום, אני מחפש תורב DVD באזור ה200 ש"ח, ראיתי שיש המון דגמים אפשריים.. חשוב לי שיהיה DL, על מה אתם ממליצים? ראיתי שיש צורבים בממשק SATA, האם זה משנה אם ההארד דיסקים שלי פועלים ב IDE? הלוח שלי הוא dfi lanparty ut ultra-d.. תודה רבה, נדב.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  24. שלום, צריך עזרה בבחירת הארד דיסק בטכנולוגיית ATA\IDE בנפח של מעל 120 GB עם 7200 RPM כמובן... על איזה הארד דיסק מהסוג המיושן הזה מומלץ כיום? (מחיר בסביבות ה200 - 300 ש"ח) תודה לכל מי שעוזר....

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by AmirNadav,

שלום. לאחר שבת'רד הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278590.0 המליצו לי על הH62 של LG , הלכתי היום לחנות ונוכחתי לדעת שאין ולא יהיה במלאי את הצורב הנ"ל. המוכר בחנות (KSP) המליץ על Asus 1814 , רציתי לדעת איך הצורב הזה? האם יש צורב DVD טוב יותר באותו טווח מחיר? תודה מראש, אמיר.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים