עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום אנשים... הצורב שלי הלך לעולמו ואני צריך אחד חדש. הסתכלתי במומלצים וראיתי שאת חלקם כבר לא מוכרים יותר אלא את הממשיכים שלהם... מישהו יודע מה ההבדלים בין ה-pioneer DVR-215 לבין ה-216D? אם אין הבדלים ביניהם... זה קריטי שהוא לא תומך ביטסטינג וסריקת טעויות מעמיקה? תודה אנשים. שכחתי להוסיף... אם יש צורבים עדיפים על ה-pioneer DVR-216D אני אשמח לקבל המלצה!

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  2. Started by iyehuda,

ומצאתי כ 20 דיסקים שרשום עליהם DVD-RAM 9.4G TYPE 4 DISK REMOVABLE DOUBLE SIDE / REWRITABLE PANASONIC יש למישהו מושג אם זה שימושי ?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  3. אשמח לקבל עזרה במידה ומשהו מכיר תוכנה שיכולה לבצע RECOVERY לכרטיס זכרון של מצלמה. היו לי בכרטיס תמונות ומשהו מחק לי אותם. והבנתי שאני יכול לבצע RECOVERY לכרטיס ולשחזר את התמונות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  4. שלום רב, מה לדעתכם המלומדת מומלץ למחשב החדש שאני רוכש. 1. HD - מבחינת כמות איחסון די לי ב 160, השאלה היא אם קיים פער איכות בן שני סוגי הקשיחים והאם ה 16MG מהווה יתרון משמעותי לטובת ה SEAGATE או שאולי עדיף HD בנפח 160-250 אחר, טוב יותר 2. צורב - מה נחשב לאיכותי ביותר בסכום של עד 200ש"ח דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ ¤262 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤171 מודה לכם מקרב לב על תרומתכם בקבלת ההחלטה דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤369 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤184

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  5. Started by leonchik1976,

אני רוצה לקחת WD3200KS, האם הייתם ממליצים במקום לקחת דיסק עם NCQ? לפי מה שהבנתי מ-WD, רק דיסקים של 400 ו-500 תומכים בזה, זה נכון?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  6. יש מחשב מנטרלים דרך הביוס את הדיסק קשיח שלו, האינטרנט האלחוטי והרגיל מחברים דיסק קשיח חדש עם ווינדוס רושמים כמה מסמכים על אותו דיסק קשיח מוציאים את הדיסק ומשמידים אותו (פיזית, שורפים עד שהופך לאבק) יש אפשרות כל שהיא (גם אם משקיעים הרבה כסף) לגלות מה היה באותו דיסק קשיח? ששרפנו?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  7. wd caviar 250gb 7200rpm sata 3.0gb cache 16 seek time:8.9 write time:10.9 המחיר (מארה"ב) 70 $. שווה משהו?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by KoM,

היי, יש לי אפשרות למקם הארדיסק חדש באיזה צורה שאני רוצה, כלומר שוכב או על הצד או אפילו הפוך, איך הכי מומלץ למקם הארדיסק והאם זה משנה לו משה מבחינת אמינות בזמן הפעולה...

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  9. שלום לכם!!! יש לי צורב lg שתומך ב- lightscribe ורציתי לשאול לגביי זה כמה שאלות . 1. מה זה בעצם lightscribe למה אנשים משתמשים בזה? 2.איך אני עושה שזה אכן יצרוב לי תמונה על הדיסק? (יש איזה תוכנה שעושה זאת, אולי ה- nero תומך בזה)? 3.והאם כל דיסק אני יכול לצרוב איתו? לסיכום הכי טוב עם יש לך מאמר בעברית בנושא הזה אני מאוד יודה לכם....!!! בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  10. ברשותי הצורב הבא: PIONEER DVD-RW DVR-107D קניתי אותו לפני שנה וחצי שנתיים ככה.. בשנה וחצי הראשונות בקושי השתמשתי בוא ורק בזמן האחרון התחלתי לחזור לצרוב סרטים ומשחקים בקצב גדול מאוד עקב מחסור במקום פנוי במחשב.. בקיצור לפחות כל צריבה שניה שאני עושה איתו, הוא דופק לי דיסק, העסק הזה הפך לי להיות כבר לא משתלם ואין לי מושג איפה הבעיה.. למישהו יש אולי מושג מה זה יכול להיות? - השם של הדיסקים שאני צורב איתם הוא : TITANIUM - השם של הדיסקים דיוידי שאני צורב איתם הוא: לא זוכר - אני משתמש בתוכנת נרו אקספרס גרסא 7.0.1.2 (דיי חדשה).. אשמח מאוד עם תעזרו לי (ד"א שמעתי שיש דבר כזה עדכון קשוחה או משו שקשור לצורב ויכול לעזור אין לי מושג איפה אני מוריד\משיג את זה) ועוד משו, יכול להיות שהצורב…

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  11. Started by refael,

שלום יש לי כונן של LG 8163 במאפייני מערכת הןא מופיע ואין שום בעיה אבל שאני שם דיסק DVD או רגיל (צרוב ומקורי) הוא אומר שאין כלום בכונן מחקתי אותו במאפייני מערכת ושעשעתי ריסט הוא זיהה אותו מחדש אבל הבעיה לא נעלמה מה זה יכול להיות מישהו יכול לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  12. Started by weamir,

אני יכול להמליץ לכם על מישהו בחו"ל שמוכר את המדיות הנ"ל במחיר מעולה!!! את המדיות הנ"ל של TDK לא ניתן להשיג בארץ. אני כבר רכשתי ממנו והן פשוט מצויינות מי שרוצה עוד פרטים, שיפנה אליי בפרטי

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  13. אהלן אנשים , כאמור יש לי 2 כוננים 1TB על לוח של ASUS (מפרט מחשב לפרטים המלאים אני מעוניין לעשות RAID 0 . הבעיה היא שאין לי ניסיון עם מערכי RAID . איך זה עובד בעצם ? צריך לשנות בביוס ל RAID ואז פשוט להתקין מערכת הפעלה ? או שיש עוד איזושהי פרוצדורה שיש לבצע ? אני מתקין וינדאוס VISTA ULTIMATE . תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  14. בדקנו כונן אחסון זריז וזעיר של יצרנית החומרה הטאיוואנית ADATA - האם יש כאן תמורה הוגנת למחיר?לכתבה

15. אני יודע שיש את PartitionMagic אבל היא עולה כסף.... אני רוצה בסך הכל לעשות עוד מחיצה ביביל להתקנין עוד מערכת הפעלה.... איך אני יכל לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  16. Started by pc7,

שלום לכולם אני חדש פה ושמתי לב שכולם מדברים על verbatim קניתי דיסקים של סוני ובינתיים הם נראים לי אחלה.. אשמח לקבל המלצה ממישו שמשתמש בהם לאורך זמן.. ודרך אגב אשמח לקבל המלצה על הרדיסק 500 GB של WD mybook (אני מתכוון לסוג השחור הפשוט usb2) תודה..

17. Started by parker8,

(פרטי הצורב במפרט שמימין) כשאני מנסה לצרוב DVD הכל טוב... כשאני מנסה לצרוב CD (במקרה הזה מדיסק לדיסק) הוא פעם אחת מצליח ופעם אחת הוא כותב לי הודעת שגיאה... זה כבר די מעצבן כי כבר ביבזתי חמישה דיסקים... חשבתי שהבעייה היא בדיסקים אבל זה לא זה כי החלפתי אותם והבעייה המשיכה... אם זה משנה משהו- ניסיתי לצרוב גם בתוכנה NERO וגם באלכוהול 120%... ועוד דבר- כשניסיתי להעתיק את אותו דיסק שעשה בעיות אצלי בצורב של אח שלי, לא הייתה שום הודעת שגיאה ושום נעליים... מישהו יודע מה הפיתרון? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  18. אחרי שנפגעתי גם אני מnce 3550 שהפסקיק פתאום לקרוא דיסקים רק לצרוב אבל לא קורא אני רוצה לקנות אחד חדש שיחזיק לפחות שנתיים קראתי את התדר של המומלצים אבל לא הבנתי מה הכי כדי? תודה לעוזרים

19. שלום במחשב לוח 865 GME גי'גה בייט הרדיסק 80 SATA לאחר שעובד זמן מסויים יכול להיות 5 דקות וגם 20 דקות ואז המחשב ניתקע חייב במצב זה ללחוץ על כפתור restart כדי לנסות להפעילו ואז בזיהוי אוטומטי שהביוס עולה הוא פתאום לא מזהה את ההרדיסק אז אני נכנס לביוס ,ואז בזיהוי כוננים אני עובר אחד אחד ולוחץ לזהוי הוא לא מזהה את ההרדיסק ,עד שאני מעביר את הכבל מ SATA-0 ל SATA-1 אז הוא מזהה ועובד בסדר ואז שוב קורה התקלה ולפעמים הוא רושם בעליית הביוס DEASK ERORR ,פירמטתי אותו כבר 3 פעמים וזה לא עוזר, האם יכול להיות התקלה בהרדיסק או בזיהוי בלוח אם יש לציין שתקלת הזיהוי קורת רק אחרי שהוא ניתקע וזה אחרי שהמחשב עובד בין 5 דקות ל20 דקות ואז ההדלקה וכו' בדקתי את הכבלים שלו הם תקינים בה…

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by Snufkin,

מישהו מכיר את הדיסק און-קי הזה? אני כרגע בהולנד ואפשר לקנות אותו ב35 יורו (שזה בערך 200ש"ח)... משתלם? יש המלצות למשהו אחר?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  21. Started by boludo,

אני מעונין לקנות מארז חיצוני השימוש הוא בעיקר לגיבוי עם אופציה לעבודה (עריכת וידאו) עד כמה חשוב המאוורר, סוג המארז (אלומיניום וכו...) יש המלצות ? תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  22. Started by Dj BeN Co-N,

שלום שלום אז ככה רציתי לדעת משהו לגבי הצורב שלי בטח אנשים מפה כבר יודעים שיש לי תבעיה אם הצורב שהוא פתאום הפסיק לצרוב אבל בואו נעזוב את זה עכשיו . הסתכלתי בחומרה של הצורב ומופיע לי ברשימה : עכשיו יש לי כל דבר תסוג שלו floppy disk ה dvd rom והצורב Cd RW ועכשיו אני חושב שיש בעיה פה בגלל זה הוא לא צורב ליד ה Dvd ROM רשום Dvd/cd-rom drives ובצורב רשום גם Dvd/cd-rom drives אז יכולה להיות שזאת הבעיה או שזה בכלל צריך להיות ככה אני לא חושב : אם זאת באמת בעיה אז מישהו אולי יודע איך אני משנה תמצב הזה ??! :s05: תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם אני מחפש המלצה למדיות לצריבה לצורה Nec 4551 מהן אני אקבל את איכות הצריבה המירבית. מקריאת הביקורת ב cdfreaks קראתי שהצריבה עם המדיות Verbatim MCC 004 הייתה טובה. האם אלו הדיסקים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2007_2009_1235&products_id=6358 ? תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  24. יש לי HD חיצוני בנפח של 250GB אבל מתברר שהוא בא בפורמט של FAT32. האם עדיף להמיר אותו למערכת NTFS [הוא ריק מקבצים בינתיים]? ואם כן, זה אותה דרך כמו הארדיסק רגיל? [הוא מתחבר בUSB]

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  25. Started by X7-007,

יש לכם מושג מתי יגיעו הארדיסקים האלו לארץ ? לפחות של SEGATE. Barracuda® 7200.11 ST3500320AS Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 32MB Cache Hard Drive ויש את הדגם עם ה 16MB ST3500620AS Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 16MB Cache Hard Drive אני חייב ארדיסק חדש ואני רוצה לקנות את הכי הרבה לזמן זה, הבעיה זה האם לחכות, והאם יירדו המחירים.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים