אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, כמו שכבר כתוב בכותרת הטמפרטורות של ה-WD5000KS שלי הם בין 49 מעלות לבין 51 מעלות. מספר שאלות: האם זה נורמלי? עד כמה מעלות הדיסק יכול להחזיק מעמד, האם הטמפרטורה יחסית רחוקה מלהיות 'מסוכנת' בשביל להרוס את הדיסק? מה יכול לגרום לכך? יש לי 2 דיסקים קשיחים אחד אחרי השני. האם כדי להפריד בניהם כלומר במקום 7 ס"מ מרחק עדיף לעשות 20 ס"מ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 הרדיסקים שניהם של WD אחד מודל חדיש, השני מודל קצת יותר ישן. שניהם נקנו בתווך השנים 2005-2006 משלשום אני מתחיל לחוות משהו מעיק ביותר, כשאני נכנס לתקיות בשני הכוננים, C ו D מהרגע שאני לוחץ על תקייה, אני רואה שעון חול ומחכה לשנייה וחצי עד שזה נכנס, אפילו 2 שניות, בכל התקיות ובכל המצבים. משחקים עובדים אותו דבר, לא נראה לי שיש שינוי כלכלך, וגם הטעינות שלהם, אותו פרק זמן. אבל אני משתגע מהתזוזה הזו, לפניכן הייתי נכנס לתקיות במאית שניה מרגע הדאבל קליק. מתוסכל, אשמח לעזרה! תודה!
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
המע' הפעלה שלי היא VISTA ULTIMATE X86, והתוכנה היא NERO לא זוכר איזה גירסא , צורב SAMSUNG SH-S182D בכל אופן, מה שקורה לי הרבה פעמים זה שבעת הצריבה זה פשוט נתקע ולא זז, ואחרי כמה דקת טובות "צריבה נכשלה" בלה בלה בלה... צירפתי תמונה כדי להראות את המצב. כמובן שאם אני צורב במהירות X18 זה אמור לסיים תוך 5-6 דקות גג, אבל כמו שאתם רואים זה קצת עבר את זה. ממה זה נובע - דיסק? צורב? תוכנה? הדיסקים שאני משתמש בהם אגב הם DVD-R X18 של TEAC. ובדיסקים DVD+R DL זה בכלל נדיר שהדיסק נצרב/עובד כמו שצריך. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
היי, יש לי אפשרות למקם הארדיסק חדש באיזה צורה שאני רוצה, כלומר שוכב או על הצד או אפילו הפוך, איך הכי מומלץ למקם הארדיסק והאם זה משנה לו משה מבחינת אמינות בזמן הפעולה...
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
תראו יש לי מחשב AMD64 מפרט בצד ימין... יש לי עליו הארדיסק 60 ג'גה של ווסטרן דיגיטל ואני רוצה עכשיו לקנות עוד 80 ג'יגה... הסתכלתי וראיתי שיש כל מיני דברים SATA \ IDE בלה בלה בלה.. השאלה מה מתאים לי ומה הכי עדיף? אני רוצה לעבוד עם 2 הארדיסקים אני מקווה שזה לא מפחית מהביצועים כאשר הווינדוס יהיה מותקן על הארדיסק הישן ומשחק שיפעל מהארדיסק החדש יפחית לי בביצועים? ועוד שאלה ... יש אפשרות להעשות העברה כללית מהארדיסק הישן לחדש ולתפקד כרגיל עם החדש ?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני יודע שיש למעלה טופיק מלא בהצעות אבל אני שואל על הצורב הספציפי הזה? איך הוא? צריבה יחסית מהירה? איכותית? מכביד מאוד על המחשב כשהוא צורב? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4236 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול את עצתכם לגבי חיבור 2 דיסקים קשיחים Maxtor 80GB S-ATA Seagate 250GB S-ATA יש לי המון קבצים משותפים וכמו כן חומר חשוב כגון תמונות וסרטים ברור לי שתציעו שמערכת ההפעלה תשב על ה80 והחומר על ה250 יש לציין שה250 דיסק דנדש, וה80 בן 3 שנים אם זה משנה משהו בכלל דבר נוסף, לא אמורה להיות בעיה של איטיות כלשהי מעבודה עם 2 הארדיסקים נכון? תודה
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי ברשותי הצורב NEC3540A.מעודכן לקשוחה האחרונה וRCP1 כאני צורב DATA(למשל סרטים של DIVX) וניסיתי עם כמה תוכנות(NERO,ROXIO,VSO)הצריבה מסתיימת בהצלחה אבל אחר כך הכונן לא קורא את הדיסק הצרוב. כאני מנסה את הדיסק בכונן של LG הוא קורא אותו ללא שום בעיות. הצעות לפיתרון הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי אני צריך צורב דיוידי הכי טוב שיש ... שלא יהיה אבל 1000 שקל אני צורב הרבה דיסקים ביום ואני רוצה שזה יהיה מאוד איכותי ויותר חשוב לי שיהיה צורב באיכות דיסקים רגילים ולא דווקא דיוידי פשוט שיהיה כבר על הדרך גם דיוידי אבל אני הולך לצרוב ברוב דיסקים רגילים של אאודיו ....איזה דגם אתם ממליצים שהוא ממש איכותי ושוב אני מחפש איכות לא מהירות תודה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום!! רציתי לדעת איך אני מחלק את הכונן אר דיסק לאחר שחליקתי אותו פעם אחת לפי החלוקה הבאה: כונן E 120 אני רוצה להקטין אותו לחמישים ושלוש. כונן d 120 אני רוצה להפוך אותו למאתיים. וכונן c 56.6 אני רוצה להפוך אותו לארבעים ושלוש. יש לי תכונן: WDC WD3200AAKS-22SBAO הייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי איך אני יכול לשנות את נפח הכונן(אם זה בכלל אפשרי),וגם הייתי רוצה לדעת אם אחרי שאני ישנה כל מה שיש לי בכונן ימחק?!וגם אם יש דרך שאני ינצל את כול נפח האר דיסק? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
כמה cluster-ים או sector-ים פגומים צריך כדי שיחליפו את הדיסק קשיח במסגרת האחריות ? במקרה שלי של חברת WD . תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אז ככה קניתי משחק לPS2 ואני לא רוצה שהוא ישרט...השאלה היא איך אני צורב אותו שיהיה לי עותק לשימוש אישי..? התבלבלות בפורום.. להעביר לאמצעי איחסון...
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום אנשים... הצורב שלי הלך לעולמו ואני צריך אחד חדש. הסתכלתי במומלצים וראיתי שאת חלקם כבר לא מוכרים יותר אלא את הממשיכים שלהם... מישהו יודע מה ההבדלים בין ה-pioneer DVR-215 לבין ה-216D? אם אין הבדלים ביניהם... זה קריטי שהוא לא תומך ביטסטינג וסריקת טעויות מעמיקה? תודה אנשים. שכחתי להוסיף... אם יש צורבים עדיפים על ה-pioneer DVR-216D אני אשמח לקבל המלצה!
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
היי אנשים מבקש עזרה בקשר לשני כרטיסי זיכורן פלאש של חברת SD ... אז ככה כרטיס אחד הוא של 512 מגה והכרטיס השני של 2 גיגה ושנייהם עושים לי בעיות... אני מכניס כרטיס לפלאפון PDA והוא פשוט לא מזהה אותו... שם את אותו כרטיס בפלאפון E1000 והוא גורם למסך ל המכשיר להבהב... מכניס את הכרטיס ל-E815 וגם אותו סיפור הוא מהבהב... אז מה קורה איתם?? אין מה לעשות אם זה?? האם הזיכרון פשוט ניפטר והלך לעולמו?? :-\ או שיש עדיין מה לעשות...?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למדיות לצריבה לצורה Nec 4551 מהן אני אקבל את איכות הצריבה המירבית. מקריאת הביקורת ב cdfreaks קראתי שהצריבה עם המדיות Verbatim MCC 004 הייתה טובה. האם אלו הדיסקים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2007_2009_1235&products_id=6358 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
1. האם צריך בשביל זה דיסקים מיוחדים? ואם כן מה מחירם ? 2. נגני DVD יכולים לקרוא דיסק כזה? ועוד שאלה לא קשורה לזה מה ההבדל בין ה+ ל - ומה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל האם כונן קשיח שעובד על SATA2 יכול לעבוד על לוח אם שתומך רק בSATA?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לפני שידרוג מחשב אני חייב לגבות את הדיסק הקשיח 80GB. המחשב הוא פנטיום 3 800MH וזיכרון של 256MB ומערכת הפעלה XP. האים ניתן להרכיב עליו צורב DVD? אם כן, איזה המומלץ - הכוונה איזה המתאים ביותר למחשב זה... האם תהיינה בעיות צריבה? בהתחשב בעוצמתו של המחשב ובגילו? אם אין אפשרות להתקין צורב DVD על המחשב, איזו צורת הגיבוי המומלצת? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט האם לעבוד עם בקר SATA II המובנה בלוח עם דיסק קשיח תואם SATA I \II או לרכוש דיסק ובקר בממשק SCSI הישן יותר.. שניהם עובדים בנפח 36 על מהירות 10000 סל"ד. שאלתי היא מה ההבדל בתעבורת נתונים ??? אני יודע שזה הרצף הכרונולוגי ATA 100 ATA 133 SATA 150 SATA 300 אני יודע שהסקזי בא איפה שהוא באמצע.והוא בשימוש בשרתים בעיקר. תודה על היעוץ.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, לאחר שפירמטתי את המחשב אחד הארדיסקים שלי ביצע כמה פעמים CHKDSK. לבסוף החלטתי לבצע בו איחוי, באמצע ביצוע האיחוי, האיחוי הופסק בטענה שיש להריץ שוב CHKDSK על הארד דיסק. איתחלתי את המחשב והוא ביצע CHKDSK ולאחר מכן הכונן הוצג כ"חדש", מצ"ב תמונה. הפתרון היחיד עכשיו הוא להריץ FORMAT על הכונן, דבר שאני ממש לא רוצה לעשות. האם ישנה דרך להגיע למידע שעל הארד דיסק? זה הארד דיסק של 200GB שמלא במידע. למה בכלל הארד דיסק מוצג בצורה כזאת? למה הוא לא כמו שאר הארדיסקים?תודה.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מתי אמורים להופייע לי כבר explore recovery points?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום יש לי שני הארדיסקים 250gb AAKS אני חושד שאחד מהם בעייתי, בעבר הם היו ב מערך RAID0 המערך נכשל כי לפעמים המחשב זיהה חלק מהמערך האם יש דרך לבדוק את תקינותם של שני ההארדיסקים?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אם בכלל יש כזה דבר, איזה דגמים יש? אין לי כבר מקום לאחסן דברים במחשב ואני גם לא רוצה להעמיס על הספק שלי. תודה רבה לעוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום כעת יש לי במחשב הקרד דיסק של סמסונג מסוג סאטה 2 בנפח 160 גיגה. אני מעונין להוסיף עוד הרדיסק. האם להוסיף 160,250,320? ואלו מבין הדגמים לבחור?(אני מחפש איכות ועבודה טובה ) 160 גיגה: 1, דיסק קשיח מבית Western Digital דגם WD1600JS נפח 160GB 2,דיסק קשיח מבית Western Digitalדגם WD1600AAJS 160GB 3, דיסק קשיח מבית Hitachi/IBM דגם Deskstar 7K160 נפח 160GB 4, דיסק קשיח מבית Western Digital דגם WD1600AAJB נפח 160GB 250 גיגה: 1, כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3250410AS נפח 250GB 2, כונן קשיח Western Digital נפח 250GB דגם WD2500AAKS 320 גיגה: 1, כונן קשיח מבית Western Digital דגם WD3200AAKS 320GB 2, כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3320613AS נפח 320GB תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכם אני כבר כמה ימים מנסה לחבר מחשב בסלון (בתוך קופסא של רסיבר) עם חבר וכל מה שהיה חסר זה HD לפני כמה ימים קניתי HD חדש 250 ג'יגה SATA של WD שחיברתי למחשב שלי בחדר בנוסף לHD הישן שלי 80 ג'יגה חשבתי לעצמי למה לא להעביר את הHD הישן לסלון ולבדוק אם זה עובד אז העברתי כשניסיתי להתקין ווינדוס במחשב בסלון המחשב עשה מסך כחול עם הודעת שגיאה מפחידה סבבה אמרתי לא עובד לא צריך באתי להחזיר את הHD למחשב שלי והוא עושה את אותה שגיאה כחולה, לא מעלה אותו (מזהה אותו בהתחלה) ועושה רעשים מוזרים עכשיו הבעיה שאני צריך כמה קבצים שיש לי על הHD הזה ואני חייב שהוא יעלה לפחות לכמה דקות כדי שאני יגבה אותם מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-