אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
היי, אני יודע שכשמוחקים קבצים הם נשארים על ההארדיסק.. השאלה שלי היא איך, לאחר שמחקתי את הקובץ, לעבור על כל ההארדיסק ולמצוא את הקבצים שאני רוצה להסיר למצמיתות(לכתוגב עליהם משהו)? יש תוכנה שעושה את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איזה סוג הרד דיסק מתאים לי ללוח אם. לוח אם ASUS A8NE NFORCE 4 קיבלתי עכשיו מתנה הרדיסק SATA 2 של WD האם הוא מתאים?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי במחשב דיסק קשיח 160 GB SATA II של WD מדגם JS (8MB( ואני מעוניין להוסיף עוד אחד, והאופציה שחשבתי עליה זה 250 GB גם של WD דגם KS, שזה 16MB... זה יכול לגרום לאיזשהי בעיה השוני הזה בין שנהים? או שזה לא משפיע?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני לא מבין כולכך בצורבים אז תעזרו לי למצוא צורב טוב ואיכותי ושיהיה בצבע שחור בבקשה,תודה. ראיתי צורב אחד שנראה לי טוב:LG GSAH55N מה אתם אומרים עליו?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה לקנות צורב DVD ואין לי מושג בצורבי DVD אבל נכנסתי לכמה אתרים ובדקתי דגמים ומחירים והגעתי ל2 התלבטויות בין LG ל NEC וכן גם בדגמים של כל חברה אז הנה הדגמים של כל אחת..לא ראיתי שום הבדל בניהם (כנראה שזה בגלל שאני לא מבין הרבה.... ) LG: 1. LG GSA-4163B 2. LG GSA-4167B 3. LG GSA-4165B NEC: 1. NEC ND3520A 2. NEC ND-3540 3. NEC ND-3550 אז בבקשה כל מי שיכול להמליץ לי אני אודה לו ואם אתם יכולים עם הסברים כדי שאני אדע לעשות בסופו של דבר את ההחלטה שלי ביחד עם המידע שלכם......
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט האם לעבוד עם בקר SATA II המובנה בלוח עם דיסק קשיח תואם SATA I \II או לרכוש דיסק ובקר בממשק SCSI הישן יותר.. שניהם עובדים בנפח 36 על מהירות 10000 סל"ד. שאלתי היא מה ההבדל בתעבורת נתונים ??? אני יודע שזה הרצף הכרונולוגי ATA 100 ATA 133 SATA 150 SATA 300 אני יודע שהסקזי בא איפה שהוא באמצע.והוא בשימוש בשרתים בעיקר. תודה על היעוץ.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה במידה ומשהו מכיר תוכנה שיכולה לבצע RECOVERY לכרטיס זכרון של מצלמה. היו לי בכרטיס תמונות ומשהו מחק לי אותם. והבנתי שאני יכול לבצע RECOVERY לכרטיס ולשחזר את התמונות. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
המטרה שלו היא שמירת סרטים וגישה אליהם בלבד, לא עריכה ולא אבטיח בפיתה. כרגע יש 160 ג'יגה ומבחינת מהירות קריאה הוא עובד נהדר בלי להתקע כשרוצים לראות ישירות ממנו. מבחינת מחיר אין שום הבדל ושני הסוגים עולים כמעט אותו הדבר. הכונן יהיה של WD.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
הכונן והצורב שלי כבר התישנו... ולא פועלים היטב, אני צריך כונן DVD וצורב DVD במחירים סבירים שלא יטחנו תכיס.. תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הדגם של הלוח אם במחשב הוא MSI MS-6318 האם ניתן להחליף דיסק קשיח במחשב פנטיום 3 מהדגם: WD300AB שהוא עם 2מגה באפר 30גיגה ו5400 סיבובים בדקה בדגם WD800JB שהוא עם 8מגה באפר 80גיגה ו7200 סיבובים בדקה? תודה רבה לעוזרים, חן
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
התקנתי שני דיסקים קשיחים SATA 2 בשביל לעשות RAID 0 אבל הווינדוס לא מזהה את הדיסיקים עצמם למרות שמותקן כבר עוד דיסק SATA2 לפני שקניתי את שני אלה איך אני גורם ל ווינדוס XP לזהות את הדיסיקים הקשיחים?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לפני שפרמטתי את המחשב הכנתי גיבוי בכמה DVDים. את הדיסק של התמונות לא סגרתי כדי להמשיך ולהוסיף עליו. אם אני זוכר נכון צרבתי עליו פעם אחת נוספת. הצורב הוא LG H22, תוכנת הצריבה בזמנו הייתה נרו 6. כרגע אני לא מצליח לראות שום קובץ בדיסק, הצורב שצרב את הדיסק מזהה דיסק ריק עם 1GB פנוי, צורב אחר בנייד שלי לא מצליח לזהות בכלל את הדיסק. משום מה רק הDVD בסלון מצליח להראות את התמונות! איך אני יכול להגיע לתמונות שבדיסק דרך המחשב??
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי דיסק קשיח מדגם 6v160e0 של maxtor. לפעמים מופיע מסך כחול הטוען שיש לי בעיה ב ftdisk.sys. המחשב מאתחל את עצמו אבל לא נכנס ל win xp , במקום זה הוא רושם לי להכניס אמצאי אתחול כלשהוא, כאילו ששהרדיסק לא קיים או לא מאותחל, הבעיה נפתרת רק כאשר אני מכבר את המחשב ומדליק מחדש. האם ההארדיסק שלי פגום? תודה מראש לעונים...
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
1. האם צריך בשביל זה דיסקים מיוחדים? ואם כן מה מחירם ? 2. נגני DVD יכולים לקרוא דיסק כזה? ועוד שאלה לא קשורה לזה מה ההבדל בין ה+ ל - ומה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלי והמחשב לא מזהה לא את הדיסק הקשיח ולא את הצורב, ומקודם בצורב NEC 3540A הכל עבד... פשוט יש לי בלוח אם רק כניסת IDE אחת ואמרו לי שאין בעיה לחבר 2 כוננים ואפילו עבד לי הצורב והדיסק הקשיח ביחד ועכשיו כלום, אפשר רק דיסק קשיח או צורב בנפרד .. מישהו יודע למה זה? דא ההבדל היחיד בביוס בין הNEC לSONY זה שבסוני זה DMA-4 ובנק זה DMA-2 ושיניתי בביוס את ההגדרה הזאת לסוני גם לDMA-2 וגם עדיין המחשב לא מזהה לא את הHDD ולא את הDVD..
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה למחשבים ניידים והוא קיבל 40% http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_TU0BBxx?OpenDocument ללכת להחליף או שזה נורמאלי כי הדיסק הקשיח איטי מטבעו...?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שמעתי טענה שיש משחקי מחשב שעלולים לעשות בעיות כאשר הם מוכנסים לצורב DVD בגלל שיש להם כל מיני אמצעי אבטחה נגד צורבים. המדובר הוא על משחקים מקוריים. האם כדאי לקנות שני כונני דיסקים כשקונים מחשב חדש- אחד צורב DVD והשני כונן DVD רגיל? או שכל העניין הוא סתם לא נכון? ??? אשמח לקבל לתשובה.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
את הרעיון כבר של ה MATRIX RAID כבר הבנתי וזה נשמע מעולה. שאלתי הכללית בהנחה ואני עובד על וידאו ותוכנות תלת מימד. איך לחלק את כל החומרים? מה נותן שיפור בביצועים כשאני במערך RAID 0? האם החומר עצמו (וידאו, תמונות, קבצים גדולים) או שבעצם התוכנות עצמן. בעצם אני שואל: מה צריך זמן גישה מהיר יותר, התוכנות עצמן או הקבצים בהן התוכנות עושות שימוש? איך הייתם מבצעים את החלוקה כדי לנצל את היתרון של מערך RAID MATRIX? איזה חלק הייתם שמים בRAID1 (MIRROR, שלא צריך מהירות , ומה הייתם שמים במערך הRAID 0, שינצל את המהירות ויקפיץ את הביצועים ומצד שני יילך לאיבוד במקרה תקלה. שאלה מסובכת, מקווה שתבינו ותעזרו תודה (כמובן אל תתיחסו למפרט שבחתימה, מוחלף בקרוב, אני כבר מתחיל עם השאלות של …
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
קניתי עוגה של 50 חתיכות כתוב שהם מעולים למוסיקה והם של חברה רצינית בדקתי אותם והיצרן הוא mcc. מישהו מכיר?? מה דעתכם??
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שלושה הארדים ATA של מקסטור במחשב . שניים מחוברים על כבל אחד והשלישי היה מחובר עם הצורב , ההארד הוא הארד של 20 ג'יגה שלי דגם 2B020H1 , ההארד ישב כל הזמן במגירה ואתמול התחלתי לשמוע תיקים של המחט ממנו . לאחר כמה זמן הוא התנתק והוינדואוס לא הראה אותו . הקטע ככה , בביוס הוא מזהה אותו , בדיויס מאנגר מזהה אותו רק שאני לא יכול לגשת אליו בשום צורה ואני חושש שיהיה צורך לפרמט דרך דוס . דבר נוסף זה שההארד של ה120 שלי שישב קודם לכן במגירה , גם לו קרה אותו הדבר ואז נאלצתי לעשות פורמט אולי מישהו יודע איך לסדר את זה או משהו .......חבל לפרמט היו שם די הרבה דברים חשובים
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי צורב שרציתי לקנות אבל אני ראיתי שהוא תומך בהרבה דברים ואין לי מושג מה הם 1:overspeeding 2:ביט סטינג 3:lightscribe 4:lablefalsh
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אם אני מבין נכון מי שנותן אחריות על הצורבים של LG זה ח.י. (היבואן הרשמי) הופתעתי לגלות באחת החנויות שלא מקבלים תעודת אחריות עם אם קונים צורב של LG. מה אתם יודעים על זה? זה מקובל ככה? (בצורב CD שלי של LG לפני 4 שנים יש תעודה של ח.י) משהו רכש צורב של LG לאחרונה יכול הגיד אם הוא קיבל תעודה? (אגב מדובר בגירסה שכוללת אריזה ולא גירסאות של OEM שאז אולי לא מקבלים תעודה) תודה לעוזרים, טל
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ברשותי הצורב הבא: PIONEER DVD-RW DVR-107D קניתי אותו לפני שנה וחצי שנתיים ככה.. בשנה וחצי הראשונות בקושי השתמשתי בוא ורק בזמן האחרון התחלתי לחזור לצרוב סרטים ומשחקים בקצב גדול מאוד עקב מחסור במקום פנוי במחשב.. בקיצור לפחות כל צריבה שניה שאני עושה איתו, הוא דופק לי דיסק, העסק הזה הפך לי להיות כבר לא משתלם ואין לי מושג איפה הבעיה.. למישהו יש אולי מושג מה זה יכול להיות? - השם של הדיסקים שאני צורב איתם הוא : TITANIUM - השם של הדיסקים דיוידי שאני צורב איתם הוא: לא זוכר - אני משתמש בתוכנת נרו אקספרס גרסא 7.0.1.2 (דיי חדשה).. אשמח מאוד עם תעזרו לי (ד"א שמעתי שיש דבר כזה עדכון קשוחה או משו שקשור לצורב ויכול לעזור אין לי מושג איפה אני מוריד\משיג את זה) ועוד משו, יכול להיות שהצורב…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת מספר דברים: 1. אם יש לי כסף - כלומר סכום גבוה של בערך 17,000 ש"ח כדי להכניס 2 רפטורים של 36 ג'יגה במערך RAID 0 ועוד דיסק קשיח בנפרד בשביל מקום - האם זה כדאי? את הביצועים הגבוהים אני צריך, אז לא לשאול שאלות שלא קשורות. 2. הבנתי החיסרון הגדול של הרפטור זה שהוא רועש, האם זה נכון? הוא כ"כ רועש? יש לי מארז Stacker 831 - האם הוא עדיין יהיה רועש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
כמה cluster-ים או sector-ים פגומים צריך כדי שיחליפו את הדיסק קשיח במסגרת האחריות ? במקרה שלי של חברת WD . תודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-