אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אם אני מבין נכון מי שנותן אחריות על הצורבים של LG זה ח.י. (היבואן הרשמי) הופתעתי לגלות באחת החנויות שלא מקבלים תעודת אחריות עם אם קונים צורב של LG. מה אתם יודעים על זה? זה מקובל ככה? (בצורב CD שלי של LG לפני 4 שנים יש תעודה של ח.י) משהו רכש צורב של LG לאחרונה יכול הגיד אם הוא קיבל תעודה? (אגב מדובר בגירסה שכוללת אריזה ולא גירסאות של OEM שאז אולי לא מקבלים תעודה) תודה לעוזרים, טל
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אז ככה, נכון להיום (ימי הביניים, עד שאני קונה את המחשב החדש) יש לי דיסק אחד של 120G שמחולק עם בערך 15G למערכת הפעלה, ו partition שני לכל שאר ההתקנות \ הורדות, שדחוס לגמרי ואני נאלץ להפעיל עליו משטר דיאטה לא סביר. חוץ מזה יש לי עוד 160G, WD, 8MB שמשמש רק למוזיקה. אה כן, IDE... יש לי כמה אפשרויות למחשב החדש, אבל אני אשמח להצעות. השאלה היא כמובן איך לקבל מקסימום ביצועים ו reliability. השאלה הראשונה היא האם לדיסק שמשמש רק למוזיקה באמת משנה עם הוא מיושן כמו הנוכחי שלי, ואולי כדאי להעביר אותו כמו שהוא למחשב החדש (הדיסק הראשון נשאר במחשב הישן). שאלה שנייה היא, האם כדאי לקנות דיסק קטן יותר, שיתן מהירות אופטימלית ולשים עליו רק את ההתקנות, או רק מערכת הפעלה. ולקנות דיסק שני של…
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני של eSATA....אני עובד עםOS VISTA ULTIMATE כאשר אני מחבר את הכונן בהמלך הפעלת הOS הוא לא מזהה אותו דרך חיבור הESATA רק כאשר אני עושה ריסט למחשב והוא עובר בוט הוא מזהה אותו גם בOS. אבל שאני מנתק אותו אז הוא לא מזהה אותו שוב... משמע...הוא מזהה אותו רק כאשר אני עושה בוט שהדיסק החיצוני מחובר..ורק עד שאני מנתק אותו... אחרת אני צריך לעבוד עם הUSB וזה לא משהו... יש משהו לעשות עם ? אגב..המפרט שלי זה לא מה שבחתימה...זה מה שרשום במפרט...
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כונן הצורב lg שלי לא קולט כמה דיסקים שהוא צרב בעצמו מאותה סריית צריבה בעבר לקח לו דקה לקלוט אותם-והיום הוא לא מצליח אולי זה בגלל עדכון ביוס אני לא יודע אבל בשאר המחשבים הדיסק נקלט זה סילבר ליין אגב וזה קשור רק לאותה צריבה שעשיתי זה דיוידי שהצריבה היא של קבצי avi רגילים יש למישהו תוכנה שמצליחה לגרום לכונן לקלוט דיסקים רגישים? אולי מהו שישנה את מהירות הסיבוב או משהו כזה? יש לי של נרו אבל אני לא יודע אייך להתשתמש וזה לא עוזר
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
כבל USB קיים לשימוש זה? כבל רשת מוצלב? מה עדיף תודה
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש צורב DVD ועוד צורב רגיל שעד לפני כמה ימים פעלו מצוין שפתאום משום מה הם לא נמצאים אצלו ב"מחשב שלי", ב-Device manager הם היו עם סימן שאלה והוא ניסה למחוק ולהתקין מחדש הג'מפרים מסודרים אחד סלייב אחד מסטר, כל החיבורים נבדקו, הוא ניסה להחליף את הסדר של הכבל IDE כלומר את הקצה והאמצע להחליף בין הכוננים הוא ניסה לחבר כל אחד מהכוננים בנפרד, פשוט נגמרו הרעיונות כבר מה לעשות . בנוסף הוינדווס נותן הודעה שיש שגיאה כלשהיא בשני הצורבים עוד הצעות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי כרגע צורב של LG נראה לי GSA-H22N הוא דומה לו לפחות (מדובר בחיבור IDE) עכשיו מבחינת קריאת דיסקים אין איתו בעיה בכלל אבל שזה בא לצריבה באמצע הצריבה אני מקבל הודעת שגיאה בנרו והצריבה נכשלה התקנתי נרו כמה פעמים מאז וגם השתמשתי בתוכנות אחרות כולם אומרים שיש בעיה יש לכם אולי רעיון? יש לי לוח אם ABIT AB9 PRO אם המון יציאות SATA שלא בשימוש כדי לעבור לSATA או לחכות? מה לגבי ה LS? תודה דור
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
מה עדיף: דיסק קשיח למשל WD 500GB +"מארז חיצוני, או דיסק אורגינלי חיצוני של אותה חברה.(יתרונות וחסרונות)
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני משתמש בנרו גרסה 7 premium צורב HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B Hitachi-LG אני שם דיסק dvd 4.7 gb צורב משהו זה מתחיל לצרוב פתאום זה כותב לי could not perform disc at once זה לא משנה איזה קובץ אפילו עם אני צורב מסמך וורד או סרט ושאני שם דיסק רגיל זה כותב could not perform end of track וזה לא בעיה בנרו כי ניסיתי גם דרך windos ו דרך ashampoo אני אשמח לדעת מה הבעיה עם זה בעיה של חומרה או בעיה בעידכון קושחה או משהו לא יודע אבל זה כאילו צורב ופתאום נתקע תודה לעוזרים .....
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם צרבתי קובץ ISO 7GB ולאחר השצורב סיים הכונן לא מזהה את הDVD. הצורב שלי תומך ב DL. תודה.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
חבר שלי יש לו צורב DVD של LG והוא מתלונן שבסיום הצריבה ב נרו הוא מקבל הודעה שיש להמתין 5 דקות וזה קורא לו רק בדיסקים מסוג - בדיסקים מסוג + אין בעיה יש למשהו רעיון
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
כי יש הפרש של איזה 20 ש"ח בינהם, השאם אם זה דגם זהה או שונה..
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP על מחשב שמקונפג עם SATA AHCI (ולא, אין לי כוונה לשנות את ההגדרה לLEGACY) הכנתי דיסקט עם הDRIVERS של INTEL לAHCI שמתאים ל ICH8R שהוא הצ'יפסט שיש לי ואני מתקין אותו בעזרת F6 בזמן התקנת הXP בכל זאת הXP לא מזהה דיסקים (יש לי שם 3 דיסקים, שלושתם עובדים באותו SETUP תחת LINUX) (ניסיתי גם עם SLIPSTREAM אבל כנראה שלא הכנתי אותו כמו שצריך, ימח שמם MICROSOFT שחייבים לעשות דברים בסיסיים כל כך מסובכים) אם יש רעיונות "מקצועיים" אשמח לשמוע כרגע הכיוון שלי - שלא רציתי להגיע איליו, הוא להתקין VISTA [צמרמורת]
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של היטאצי שנקנה בערך לפני 3 שנים, ובשל הזמן, אינני זוכר היכן נקנה.. לפי המספר הסידורי שלו, הוא עדיין תחת אחרויות, וכעט שהתקלקל, אני רוצה להחליפו. על המדבקה של היבואן רשום WIS - תוכלו לעזור לי לזהות במי מדובר שאוכל לפנות אליו ?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בצורב NEC DVD_RW ND-3550A אני יודע שהוא יחסית ישן אבל עדיין הוא מספק את צרכי הבעיה שלי היא שהוא משום מה קורא חלק דיסקים כריקים מתוכן מדובר על דיסקים שהשתמשתי בהם בעבר ועבדו כהלכה למישהו יש תשובה לתופעה או פיתרון? תודה מראש, איתמר
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
-
חילקתי אותו לשני חלקים חלק אחד המחשב כן מזהה יעני 80 גיגה וחלק השני הוא לא מזהה יעני חסרים עוד 80 גיגה! מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני לפני קניה של כמה חלקי מחשב חדשים בינהם דיסק קשיח... החנות שממנה אני קונה את הדיסק הקשיח היא iqpc הסתכלתי בדיסקים הקשיחים ויש לי כמה שאלות... ההתלבטות העיקרית היא בין הדיסקים האלו... WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS 432 ש"ח WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS 451 ש"ח כמובן אני אעדיף יותר מקום. אבל למה דיסק של 320 giga עולה פחות מ250 giga? מה היתרון של הדיסק השני (ה250) על הראשון? תודה...
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום!! רציתי לדעת איך אני מחלק את הכונן אר דיסק לאחר שחליקתי אותו פעם אחת לפי החלוקה הבאה: כונן E 120 אני רוצה להקטין אותו לחמישים ושלוש. כונן d 120 אני רוצה להפוך אותו למאתיים. וכונן c 56.6 אני רוצה להפוך אותו לארבעים ושלוש. יש לי תכונן: WDC WD3200AAKS-22SBAO הייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי איך אני יכול לשנות את נפח הכונן(אם זה בכלל אפשרי),וגם הייתי רוצה לדעת אם אחרי שאני ישנה כל מה שיש לי בכונן ימחק?!וגם אם יש דרך שאני ינצל את כול נפח האר דיסק? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
חברת Solidigm משתפת שקפים עם תוכניות מלהיבות עבור שבבי ה-NAND החדשים שלה, שמורכבים מ-192 שכבות פנימיות בתצורת QLCלכתבה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מתכוננת לקנות הרד דיסק, ואני רוצה שיהיה אפשר להריץ דוס מיד אחרי הבוט של המחשב כדי לעשות גוהסט. האם זה אפשרי גם עם הרד דיסק serial ata? תודה דינה
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איזה סוג הרד דיסק מתאים לי ללוח אם. לוח אם ASUS A8NE NFORCE 4 קיבלתי עכשיו מתנה הרדיסק SATA 2 של WD האם הוא מתאים?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, כמו שכבר כתוב בכותרת הטמפרטורות של ה-WD5000KS שלי הם בין 49 מעלות לבין 51 מעלות. מספר שאלות: האם זה נורמלי? עד כמה מעלות הדיסק יכול להחזיק מעמד, האם הטמפרטורה יחסית רחוקה מלהיות 'מסוכנת' בשביל להרוס את הדיסק? מה יכול לגרום לכך? יש לי 2 דיסקים קשיחים אחד אחרי השני. האם כדי להפריד בניהם כלומר במקום 7 ס"מ מרחק עדיף לעשות 20 ס"מ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, אני כנראה קונה את ה3200AAKS, רציתי לדעת אם הוא נחשב שקט ואם לא אז אילו כוננים לפחות ברמה שלו יש ושקטים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט האם לעבוד עם בקר SATA II המובנה בלוח עם דיסק קשיח תואם SATA I \II או לרכוש דיסק ובקר בממשק SCSI הישן יותר.. שניהם עובדים בנפח 36 על מהירות 10000 סל"ד. שאלתי היא מה ההבדל בתעבורת נתונים ??? אני יודע שזה הרצף הכרונולוגי ATA 100 ATA 133 SATA 150 SATA 300 אני יודע שהסקזי בא איפה שהוא באמצע.והוא בשימוש בשרתים בעיקר. תודה על היעוץ.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-