אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה אני לפני קניה של כמה חלקי מחשב חדשים בינהם דיסק קשיח... החנות שממנה אני קונה את הדיסק הקשיח היא iqpc הסתכלתי בדיסקים הקשיחים ויש לי כמה שאלות... ההתלבטות העיקרית היא בין הדיסקים האלו... WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS 432 ש"ח WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS 451 ש"ח כמובן אני אעדיף יותר מקום. אבל למה דיסק של 320 giga עולה פחות מ250 giga? מה היתרון של הדיסק השני (ה250) על הראשון? תודה...
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני צריך צורב DVD איך הצורב הזה : LG GSAH55L ? פשוט חבר נמצא באיזה חנות וזה מה שיש שם של LG למרות שנראה לי זה יקר מדי ב- 180 ש"ח יש לי מחשב יחסית ישן פנטיום 4 והחיבור אם אני לא טועה הוא : PATA\ATA\IDE\Flat Cable ארוך כמו בהודעה בדביק. אני משתמש בדיסקים של סילוורליין DVD+R הכונן יתאים להם? או שכדי את הדגם LG GH22NP20 ? עדיף כמה שיותר זול אבל איכותי. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוננת לקנות הרד דיסק, ואני רוצה שיהיה אפשר להריץ דוס מיד אחרי הבוט של המחשב כדי לעשות גוהסט. האם זה אפשרי גם עם הרד דיסק serial ata? תודה דינה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כמה cluster-ים או sector-ים פגומים צריך כדי שיחליפו את הדיסק קשיח במסגרת האחריות ? במקרה שלי של חברת WD . תודה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
יש לי במחשב דיסק קשיח 160 GB SATA II של WD מדגם JS (8MB( ואני מעוניין להוסיף עוד אחד, והאופציה שחשבתי עליה זה 250 GB גם של WD דגם KS, שזה 16MB... זה יכול לגרום לאיזשהי בעיה השוני הזה בין שנהים? או שזה לא משפיע?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD למחשב החדש שלי שיהיה מהיר חיבור SATA לא משנה איזה חברה שיהיה בצבע שחור שיוכל לצרוב דבל לייר תקציב: 200 שקל פלוס מינוס חובה שהחנות תיהיה מ-www.pandas.co.il שהצורב לא יעשה הרבה בעיות עם הצריבה כמו שהצורב שלי עכשיו עושה.. 1 מתוך 3 דיסקים הולך לפח בגלל שהצריבה נכשלת ואני לא צריך את הצריבת תמונות על דיסקים וכו' רק שהצורב יקרא את כל הדיסקים ושלא יעשה הרבה בעיות
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, אני כנראה קונה את ה3200AAKS, רציתי לדעת אם הוא נחשב שקט ואם לא אז אילו כוננים לפחות ברמה שלו יש ושקטים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום , יש לי כונן קשיח פנימי של 120 ג'יגה. קניתי אותו לא מזמן והבאתי לטכנאי להתקין אותו. עכשיו, שאני נכנס לראות בכוננים המופיעים לי במחשב שלי, אני רואה שיש לי רק כונן C עם 24 ג'יגה. איך זה? מה צריך לעשות ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של חברה לא כל כך נפוצה Matsonic MS9087C עם צ'יפסט של אינטל 865. השאלה שלי היא אם מישהו יודע איך אני בודק מה המגבלה של גודל ההארד דיסק שהוא יכול לזהות? בגלל שבאתר שלהם לא כתוב כלום וגם לא ב-מנואל של הלוח. פשוט אני מעוניין לקנות הארד דיסק SATA של 250 ג'יגה... תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אחרי תקרית לא נעימה, בה נמחקו לי בסביבות ה250 ג'יגה, החלטתי שהגיע הזמן לקנות כונן גיבוי חיצוני ולהתחיל לעשות גיבויים עם נורטון גוסט. הבעיה שאין לי טיפת הבנה בכל מה שנוגע לכוננים חיצוניים, והייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו הדבר היחיד שאני יודע שאני צריך זה זיכרון של כ-250 ג'יגה (אם ההפרש במחיר לא גדול, אפשר גם 320 ג'יגה) אלה התוצאות מאתר זאפ לכוננים חיצוניים: http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-HardDrive&DB141821=141822&orderby=price יש משהו ששווה קנייה? נ.ב הבנתי שיש כוננים שמוכנים בפני שריפות והתחשמלויות, אז אלה עדיפים (המחשב נמחק בגלל מתח גבוה) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום. לאחר שבת'רד הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278590.0 המליצו לי על הH62 של LG , הלכתי היום לחנות ונוכחתי לדעת שאין ולא יהיה במלאי את הצורב הנ"ל. המוכר בחנות (KSP) המליץ על Asus 1814 , רציתי לדעת איך הצורב הזה? האם יש צורב DVD טוב יותר באותו טווח מחיר? תודה מראש, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 כונני WD320GB YS הכונן שיושבת עליו מערכת ההפעלה מרעיש בצורה מרגיזה, למעשה זה הרכיב שמרעיש הכי הרבה במחשב, באיידל לא שומעים אותו, אבל שמתבצעים עדכונים, התקנת תוכנות והפעלת משחקים הוא מתחיל להרעיש מאוד, לעומת זאת הכונן השני שעליו אני מאכסן קבצים פשוט חרישי, גם שאני מאמץ אותו בהפעלת סרטים או מעתיק קבצים עדיין לא שומעים כלום. השאלה שלי, האם זה אמור להיות ככה כי יושבת עליו מערכת ההפעלה או שמשהו לא בסדר איתו? עשיתי defragment וזה לא עזר. יש תוכנה שאני יכול לבדוק שהכונן תקין?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לניהול ולאמצעי איחסון זה מראה לי את ה150GB שנשארו בתור מחיצה אבל כשאני נכנס למחשב שלי זה לא נותן לי להיכנס לזה.. כשאני מנסה למחוק את המחיצה בניהול הוא לא נותן לי.. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מתי אמורים להופייע לי כבר explore recovery points?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
התקנתי שני דיסקים קשיחים SATA 2 בשביל לעשות RAID 0 אבל הווינדוס לא מזהה את הדיסיקים עצמם למרות שמותקן כבר עוד דיסק SATA2 לפני שקניתי את שני אלה איך אני גורם ל ווינדוס XP לזהות את הדיסיקים הקשיחים?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כי יש הפרש של איזה 20 ש"ח בינהם, השאם אם זה דגם זהה או שונה..
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אובכן, רמז - אל תזרקו את הצורב שלכם. כל השאר ... ככה ככה . https://www.youtube.com/watch?v=xA9Xq7hb6Q0
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
- 1 follower
-
-
החברות Seagate ו-ADATA נכנסות אל תוך הקלחת הרותחת של כונני אחסון ביתיים שמגיעים למהירויות מעבר ל-10,000MBpsלכתבה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, נכון להיום (ימי הביניים, עד שאני קונה את המחשב החדש) יש לי דיסק אחד של 120G שמחולק עם בערך 15G למערכת הפעלה, ו partition שני לכל שאר ההתקנות \ הורדות, שדחוס לגמרי ואני נאלץ להפעיל עליו משטר דיאטה לא סביר. חוץ מזה יש לי עוד 160G, WD, 8MB שמשמש רק למוזיקה. אה כן, IDE... יש לי כמה אפשרויות למחשב החדש, אבל אני אשמח להצעות. השאלה היא כמובן איך לקבל מקסימום ביצועים ו reliability. השאלה הראשונה היא האם לדיסק שמשמש רק למוזיקה באמת משנה עם הוא מיושן כמו הנוכחי שלי, ואולי כדאי להעביר אותו כמו שהוא למחשב החדש (הדיסק הראשון נשאר במחשב הישן). שאלה שנייה היא, האם כדאי לקנות דיסק קטן יותר, שיתן מהירות אופטימלית ולשים עליו רק את ההתקנות, או רק מערכת הפעלה. ולקנות דיסק שני של…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות שמפריעות את מנוחתי בימים סוערים אלו המצב שלי כרגע הוא כזה: 2 חיבורים של SATA במחשב. כונן קשיח של 500, וכונן של 80. הווינדוס מותקן על ה80 (וזו בעצם הבעיה הגדולה) מה שאני רוצה לעשות: לקנות כונן של 640 ולהחליף את ה80. השאלות: א. נניח שאני מחליף פיזית את ה80 ב640 החדש. אני אהיה במצב ראשוני, שידרוש boot ודיסק התקנה של ווינדוס? ואז אני פשוט אצטרך להתקין כרגיל? ב. אם אני עושה את הנ"ל, ואז מחליף חזרה את הכוננים - המחשב יקלוט את התקנת הווינדוס מהכונן הישן, כולל ההגדרות הישנות? אני קצת מבולבל ואשמח אם תאירו את עיניי בתשובות ואולי טיפים והצעות. אני פשוט משתגע מזה שיש לי מקום רק ל2 כוננים והווינדוס מותקן על ה80..
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ושמתי לב שכולם מדברים על verbatim קניתי דיסקים של סוני ובינתיים הם נראים לי אחלה.. אשמח לקבל המלצה ממישו שמשתמש בהם לאורך זמן.. ודרך אגב אשמח לקבל המלצה על הרדיסק 500 GB של WD mybook (אני מתכוון לסוג השחור הפשוט usb2) תודה..
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אז כככה הרכבתי צורב די וי די המחשב מזהה אותו הכל טוב ויפה זה חיבור ide אני מכניס דיסק ריק אליו אני לוחץ על האייקון של הכונן והוא נותן לי את השגיאה הבאה H: IS NOT ACCESSBLE INCORECET FUNCTION הכשיו חשוב לציין שחשבתי שהבעיה בצורב אז הלכתי לחנות לבדוק את הצורב אצלו והכל תקין אבל בכל זאת החלפתי את הצורב ואת הדגם גם הדיסק צריבה בסדר כי לאחי יש גם צורב ואצלו הדיסק כן עולה ניסתי דיסקים אחרים ולא עוזר הבעיה היא במחשב לא בצורב הצורב שמחובר לי הכשיו הוא סוני nec x20
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
דוד שלי קונה DVDRW ורציתי לשאול איזה הכי טוב רצוי להציג 3 סוגים:הטוב,המשתלם,והזול תודה.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שמעתי טענה שיש משחקי מחשב שעלולים לעשות בעיות כאשר הם מוכנסים לצורב DVD בגלל שיש להם כל מיני אמצעי אבטחה נגד צורבים. המדובר הוא על משחקים מקוריים. האם כדאי לקנות שני כונני דיסקים כשקונים מחשב חדש- אחד צורב DVD והשני כונן DVD רגיל? או שכל העניין הוא סתם לא נכון? ??? אשמח לקבל לתשובה.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם צרבתי קובץ ISO 7GB ולאחר השצורב סיים הכונן לא מזהה את הDVD. הצורב שלי תומך ב DL. תודה.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-