עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. חבר'ה אני רוצה לקנות צורב DVD ואין לי מושג בצורבי DVD אבל נכנסתי לכמה אתרים ובדקתי דגמים ומחירים והגעתי ל2 התלבטויות בין LG ל NEC וכן גם בדגמים של כל חברה אז הנה הדגמים של כל אחת..לא ראיתי שום הבדל בניהם (כנראה שזה בגלל שאני לא מבין הרבה.... ) LG: 1. LG GSA-4163B 2. LG GSA-4167B 3. LG GSA-4165B NEC: 1. NEC ND3520A 2. NEC ND-3540 3. NEC ND-3550 אז בבקשה כל מי שיכול להמליץ לי אני אודה לו ואם אתם יכולים עם הסברים כדי שאני אדע לעשות בסופו של דבר את ההחלטה שלי ביחד עם המידע שלכם......

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  2. שלום, אני כנראה קונה את ה3200AAKS, רציתי לדעת אם הוא נחשב שקט ואם לא אז אילו כוננים לפחות ברמה שלו יש ושקטים. תודה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  3. שלום כולם כמו שאמרתי אני רוצה לגבות את כול ההורדות השירים המשחקים וכ'ו שאני מוריד הקטע שתמיד יוצואת גרסאות יותר חדשות וכ'ו ואני כול פעם מוסיף לתייקית הורדות עכשיו אני רוצה לגבות תמידע הזה מבלי להוציא הרבה כסף עכשיו חשבתי על כמה אפשריות -לצרוב דיסקים DVD והרבה לפחות 10 כי יש לי שם מעל 40 גיגה -לקנות כונן של 80 גיגה או 120 ולשם כול שבוע לגבות -לקנות איזה דיסק קשיח נייד ושם לשים מה אתם אומרים ההיתם עושים במקומי? תודה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  4. אם כן אז נא לצרף לינק לחנות

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by itzik2025,

שלום חברה התחדשתי במחשב חדש ואיתו קיבלתי SATA2 של היטאצ'י 150GB, לפני כמה חודשים קניתי למחשב הישן SATA2 של WD בקיבולת 320GB. כשחיברתי אותו לא קרה כלום, כלומר הWINDOWS זיהה אותו אבל לא שם אותו ככונן ב"מחשב שלי". אני נורא מפחד לאבד את המידע שיש לי בכונן הזה (320GB) ואני לא מוכן לפרמט. (יש לציין שהWINDOWS שאני משתמש בו הוא XP PRO x64) איך אני גורם לו לפעול ביחד עם החדש? ??? תודה!

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  6. אני חושב שיספיק לי גודל של 40 ג'יגה, זה יותר תלוי במחיר.... בדומה ל-Digi Drive שפורסם היום בחדשות של האתר.... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by kinggil,

שלום, יש לי צורב גיגהבייט דוידי וצורב דיוידי , הבעיה שהוא לא צורב שום דבר, אני משתמש ב NERO 6 חוקי, והצריבה פשוט מהתחלה יוצא הדיסק ולא פועל. HELP

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  8. Started by alex188,

שלום המחשב שלי הפסיק לזהות כל מדיה של הכנס הפעל כגון דיסק אן קי, ניסתי כמה, המחשב פשוט לא מגיב אליהם. יש פתרון לבעיה הזו? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  9. Started by The Winter King,

קניתי שלשום צורב LG GSA-H10A והמחשב לא מזהה אותו (הורדתי את הקושחה הכי מעודכנת אבל זה לא עזר) ניסיתי לצרוב, והנורה של הצורב הבהבה אז חשבתי שזה עובד, אלא אם כן התקנתי אותו לא נכון. (הצורב שהחלפתי הוא צורב CD ישן של HP) במקום הכבלים שבאו עם הצורב החדש השתמשתי באלה של הישן. האם עשיתי נכון? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by tomtal,

איגוד ה CompactFlash (מסתבר שיש דבר כזה) מעוניין לשדרג את כרטיסי הCF לטכנולוגיית SATA, ובכך להגדיל את קצב העברת הנתונים בצורה משמעותית. להמשך הכתבה: http://www.solicko.com/?p=40 [attachment deleted by admin]

11. Started by parker8,

(פרטי הצורב במפרט שמימין) כשאני מנסה לצרוב DVD הכל טוב... כשאני מנסה לצרוב CD (במקרה הזה מדיסק לדיסק) הוא פעם אחת מצליח ופעם אחת הוא כותב לי הודעת שגיאה... זה כבר די מעצבן כי כבר ביבזתי חמישה דיסקים... חשבתי שהבעייה היא בדיסקים אבל זה לא זה כי החלפתי אותם והבעייה המשיכה... אם זה משנה משהו- ניסיתי לצרוב גם בתוכנה NERO וגם באלכוהול 120%... ועוד דבר- כשניסיתי להעתיק את אותו דיסק שעשה בעיות אצלי בצורב של אח שלי, לא הייתה שום הודעת שגיאה ושום נעליים... מישהו יודע מה הפיתרון? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by alergic,

דוד שלי קונה DVDRW ורציתי לשאול איזה הכי טוב רצוי להציג 3 סוגים:הטוב,המשתלם,והזול תודה.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  13. Started by Idanp,

מה אתם אומרים על אלה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26&products_id=3339 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26&products_id=3338 המחיר הגיוני?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  14. Started by A_D,

התקנתי שני דיסקים קשיחים SATA 2 בשביל לעשות RAID 0 אבל הווינדוס לא מזהה את הדיסיקים עצמם למרות שמותקן כבר עוד דיסק SATA2 לפני שקניתי את שני אלה איך אני גורם ל ווינדוס XP לזהות את הדיסיקים הקשיחים?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by ilay22,

יש לי LG H62N והוא אחלה בכל מה שקשור ל DVD, אבל ברגע שצריך להתעסק עם CD הוא נוראי, העתקות נתקעות באמצע, לוקח לו 10 דקות (שבהן המחשב תקוע) לזהות דיסק, לפעמים בזמן השימוש הוא פשוט מפסיק לקרוא את הדיסק וכו.. יש פתרון לבעיה??

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות את ההארדיסק ST3500418AS או ST3500410AS ולהתקין אותו על המחשב הישן שלי לוח האם שלי הוא GA-8I915PL-G http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1915&ProductName=GA-8I915PL-G לוח האם הוא בן כמה שנים ורציתי לדעת אם יש סיכוי שהוא בכלל לא יזהה אותו תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  17. Started by yotaml22,

לאחרונה קיבלתי שני dokים אבל אני צריך לבחור אחד אני צריך שתעזרו לי לבחור הראשון זה:sandisk ultra 8gb והשני זה:sandisk cruzer slice 16gb תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  18. כבל USB קיים לשימוש זה? כבל רשת מוצלב? מה עדיף תודה

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי במחשב כונן DVD: LG DVD-ROM 8162B. בשנתיים הראשונות שלו הוא פעל מצויין ואז פתאום הוא הפסיק לקרוא DVD וזה כבר למעלה משנה וחצי ככה. בעוד שהוא מצליח לקרוא כל CD בצורה מצויינת - הוא לא מצליח לקרוא אף DVD (צרוב, מקורי...). דברים שניסיתי לעשות ולא עזרו: - לנקות את העדשה עם CD מנקה של SILVERLINE (מכירים את השטות הזו??!) - לשדרג את ה-Firmware לגרסה הכי חדשה (033). מה עכשיו? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  20. Started by ori-silver,

אני מוריד מוזיקה באיכות גבוהה בפורמט wav,אני רוצה לצרוב אותה על דיסקים איכותיים בשביל שזה ישמע 100% כמו המקור ללא שגיאות ושיחזיק הרבה מאוד זמן,איזה דיסקים טובים יש?

21. Started by xxdragonxx,

אני צריך צורב עם חיבור IDE וראיתי את מה שכתבו בנעוץ למעלה ורציתי לשאול את דעתכם לגבי עוד צורבים מומלצים שנוסו על ידי אנשים.. ומה ההבדלים בין הצורבים חוץ מהמהירות שלהם?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by crabrocket,

התקציב שלי הוא עד 200ש"ח רציתי המלצה לצרוב שיעבוד מצויין הרבה זמן ולא ידפוק דיסקים: מה אתם אומרים על אלו: DVD LG RW GSA-4167B http://www.cnm.co.il/Product.asp?productid=198 DVD±RW X16 LG GSA-H10A http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=DVDRWH10A&Cat2Cat1ID=16&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he איזה מהם עדיף? ובכלל אם יש לכם המלצות לצורבים אחרים טובים יותר. בתודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by sufgi123,

כמה cluster-ים או sector-ים פגומים צריך כדי שיחליפו את הדיסק קשיח במסגרת האחריות ? במקרה שלי של חברת WD . תודה

24. Started by jepe,

שלום. רציתי לדעת איזה סוג הרד דיסק מתאים לי ללוח אם. לוח אם ASUS A8NE NFORCE 4 קיבלתי עכשיו מתנה הרדיסק SATA 2 של WD האם הוא מתאים?

25. Started by bigdady,

אם משהו מכיר את הצורב וקצת ביקורות עליו אשמח לקבל קישורים... תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים