עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני רוצה לקנות מארז חיצוני של חברת מטריקס ואני יודע שאין לו מאוורר, מארז עם מאוורר מייקר קצת את העסק הכונן הוא ממש לא לשימוש יומיומי והוא ישמש רק לגיבוי תמונות אחת לכמה זמן. הוא יהיה מחובר עם USB 2 ורק לרבע שעה מקסימום אני מאמין. האם יש טעם לקנות את המארז עם המאוורר? והאם אתם מכירים את המארזים של מטריקס? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by hag911,

אני מחבר את האייפוד לUSB ונכנס לכונן שלו "F"( כול אחד זה משהו אחר) והוא מבקש ממני לאתחל אותו, ויש לי שמה דברים מאוד חשובים... יש איזשהי דרך להוציא אותם משם?! תודהה...

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  3. יש לי לוח אם GIGABYTE GA-K8NS 939 ULTRA הלוח תומך בשני RAID-ים: NVIDIA RAID & SILICON IMAGE SIL3512 RAID שמישהו יגיד לי בבקשה: מה ומי מהם יותר טוב והכי חשוב - למה ? :s05: :s05: :s05: כמו כן, אם יש למישהו מאיפה שהו תמונות BENCHMARK של שניהם - אשמח במידה רבה תודה מראש לכל מגיב מחקה לתשובות

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by d-undertaker,

לוח שלי 8S648FX-RZ יש עליו ריבוע אדום שכתוב לידו SATA 0 SATA 1 אז איזה הארדיסק אני צריך? שיהיה כמה שיותר גדול , תקציב בערך 250 , תלוי בכדאיות... תודה!!

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  5. להלן קישור להשוואה, זו השוואה קצת ותיקה (5 ימים) אבל לא כל אחד מסתובב ב CDFREAKS ולכל השואלים לגבי יתרונות וחסרונות FW לא רשמי, להלן נקודות הבעד ונגד שהועלו (והאמת שגם בפורום פה הוזכרו לא מעט): Positive (Dees modified firmware): -------------------------------------------------------------------------------- Burns specific media at higher speed Burns specific media with better quality The firmware is often updated AUTO Bitsetting on DVD+R/R9 DL media RPC1 Removed read/rip lock on DVD-Video Unsupported media can be supported in modified firmware Negative (Dees modified firmware): -------------------------------------------------------------------------------- vo…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by abcdjkh,

שלום רב! אבקש המלצה לכונן קשיח 500GB. אני מתלבט בין השניים WD5000AAKS וST3500630AS הבנתי שהWD הרבה יותר קריר, שקט וצורך פחות אנרגיה מאשר הSEAGATE, אך היתרון ששל SEAGATE הוא חמש שנים אחריות ולא שלוש כמו WD. למישהו יש את הSEAGATE? שמעתי שהוא רועש מאוד, האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by Jenia24,

אני יודע שיש למעלה טופיק מלא בהצעות אבל אני שואל על הצורב הספציפי הזה? איך הוא? צריבה יחסית מהירה? איכותית? מכביד מאוד על המחשב כשהוא צורב? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4236 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  8. השאלה בכותרת תודה. נ.ב. - ביצעתי חיפוש והתוצאות הראו תרדים מאוד ישנים (2001-2) שזה לא רלוונטי לגבי.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by ZiX,

האם כל לוח אם שתומך ב SATA בהכרח תומך גם ב SATA2 ? ואיך אני יכול לבדוק אם ה HDD שלי SATA או SATA2 ? ואם כבר על הדרך.. כמה יעלה לי הארד דיסק 500 GB הכי זול שיש..

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  10. Started by okarmi,

שלום לכולם, אבקש המלצה לHD חדש. לוח האם הוא P4S61 אז זה אומר שצריך HD בחיבור IDE. http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4S61 מבחינת גודל 160/250/320 יהיה טוב. האם יש HD שהוא גם IDE וגם SATA? אם כן, האם עדיף לי לקחת אחד כזה בשביל שיהיה נוח לחבר את הHD למחשב הבא (שכנראה יהיה עם SATA)? תקציב - אזור השלוש מאות שקל. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by raananan,

שלום לכם, האמת שפרסמתי נושא על המפרט שלי בפורום מפרטים אבל רציתי יותר תגובות על ההארד דיסק אז אני אתן כאן מיקוד רק על הנושא הזה. אני רוצה לקנות הארד דיסק 250 ג'יגה אני רק לא יודע איזו חברה לקנות. ברוב ההשוואות שראיתי (האמת שלא ראיתי המון) רואים הארד דיסקים שלא ממש מוכרים כאן בארץ או שהם מאוד יקרים. ההתלבטות שלי היא בין הדיסקים הבאים: Maxtor MaXLine III 250GB SATA 16MB 7200RPM 7B250F0, בדיסק הזה יש גם 16MB באפר וגם NCQ. הוא עולה בסביבות ה 630. Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS לפי מה שהבנתי אין בו NCQ. והוא עולה 490. Seagate Barracuda 250GB 7200 SATA II 8MB ST3250824AS שיש לו רק 8MB באפר אבל עם NCQ ועולה 580. השאלה היא האם כדאי להשקיע וללכת על ה MAXTOR או…

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  12. Started by izikd,

שלום לחברי הפורום, שלשום השכרתי בספריית DVD את הסרט קונסטנטין, אך באמצע הסרט להפתעתי הופיעו המון שגיאות קריאה, שלא היה ניתן לדלג עליהן. תחילה, פניתי לניקוי הלייזר של ה DVD, ואכן זה הועיל לזמן מה, אבל לקראת סוף הסרט זה הופיע שוב. אז החלטתי לעשות בדיקת דיסק לDVD הזה, ואכן התוצאות היו עגומות למדיי. מישהו יכול להסביר קצת את התוצאות? ממה זה נובע? יש לציין שהדיסק יחסית חדש, ולא שרוט יתר על המידה. (מצורפות תמונות) לאחר ביצוע הבדיקה רציתי להשוות תוצאות לDVD מקוריים שיש בבעלותי, ובחרתי במטריקס רילואדד, אך כאן ניתקלתי שוב בבעיה, כשאני מריץ Disc Quality או Benchmark הוא נותן לי את השגיאה: "Error initializing test", יש לציין שהשגיאה מתרחשת בזמן ה Spin ההתחלתי. תודה לעוזרים, איציק. […

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by PCguy,

האם יש שוני בתהליך ההתקנה של ווינדוס כאשר משתמשים בכונן SATA ?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  14. Started by adizaidel,

שלום לכולם ברשותי דיסק קשיח מדגם 6v160e0 של maxtor. לפעמים מופיע מסך כחול הטוען שיש לי בעיה ב ftdisk.sys. המחשב מאתחל את עצמו אבל לא נכנס ל win xp , במקום זה הוא רושם לי להכניס אמצאי אתחול כלשהוא, כאילו ששהרדיסק לא קיים או לא מאותחל, הבעיה נפתרת רק כאשר אני מכבר את המחשב ומדליק מחדש. האם ההארדיסק שלי פגום? תודה מראש לעונים...

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  15. היי לכולם. במחשב שלי יש כונן 160GB של WD, אני רוצה לצרף לו כונן 320GB גם כן של WD כנראה במערך RAID0. עכשיו יש לי בכונן מספיק דברים, ומערכת הפעלה שעברה הרבה התקנות והגדרות. האם אני חייב למחוק את התוכן שבה? אין אפשרות להעביר את הווינדוס שלי כמו שהוא עם כל שאר הקבצים? ברור לי הרעיון שהכונן RAID יהיה בגודל 160GB אבל השאלה היא מה יקרה ל 160GB הנותרים בכונן הגדול? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by yonyl1,

יש לי רכיב שיודע לקבל SMART MEDIA והוא עובד היטב. צוות באלקטרוניקה תפר לרכיב הזה NAND FLASH בצ'יפ וזה לא עובד. האם בSMART MEDIA יש איזשהו משהו צרוב עליו? כי זה אותו רכיב ואני לא מבין מה הבעיה? מישהו יכול לכוון אותי קצת , תודה? אגב אני מניח שבSMART MEDIA יש איזשהו FAT ופה אין , אבל הייתי אמור להצליח לפרמט את זה עם הרכיב הזה נכון(כי אני מצליח לפרמט SMART MEDIA)?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  17. Started by someone,

אני הולך לקנות היום את אחד מהם, ורציתי לדעת מי מהם יותר מומלץ.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  18. Started by harel_d,

שלום לכולם, לאחר שימוש של שנים בשירותי סנכרון דוגמת Dropbox, אני מעוניין לרכוש NAS לצורך גיבוי וסנכרון כלל המידע - ואין לי מושג איך להתחיל את החיפוש בנושא. אני רואה הרבה המלצות על synology ו-QNAP, כמה bays מומלץ לרכוש? אילו כוננים? כמה רעש המכונה מייצרת וכיו"ב. הצרכים שלי מפורטים מטה. אשמח לעזרתכם. נפח גיבוי: כ-6TB. שימוש: משרד ביתי, שימוש פרטי. תוכן הגיבוי: מסמכים, קבצים שונים עד נפח 1GB לקובץ, המון תמונות וסרטונים. מכשירים: 3 מחשבים ניידים, 1 דסקטופ. סנכרון עם ענן: בעקרון כן (הבנתי שאפשר לסנכרן עם S3). שימו בבקשה בצד את שיקולי אבטחת המידע בסעיף הזה. מודע אליהן. פיזי: המכשיר ישב במשרד הביתי שלי ולכ…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by OutRaGe,

עודכן Firmware אני חושב שהפורמט הוא DVD-R כך שאין סיבה שלא יקרא את זה... מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by ori-silver,

א.האם המתאמים האלו של ה-70 שקל נחשבים אמינים ??יש סיבה שיהיו איתם בעיות?? זה המתאם Http://www.getit.co.il/Direct/33136/12 ב.איזה ממשק נחשב יותר אמין ובעל אורך חיים יותר טוב ata או sata2 ???

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  21. יש לי צורב DVD שקיבלתי כשקניתי את המחשב- SONY DVD RW DW-D22A DRIVER שעד לא מזמן עבד בסדר אבל עכשיו הוא מתחיל לעשות בעיות: הוא מסתדר סבבה עם דיסקים CD אבל הבעיות הם עם DVD: כל צריבת DVD נכשלת (אין הדעת שגיאה. פשוט נכשלת). דיסקי DVD הוא קורא פחות טוב. דיסק עם סדרה (לא מקורי)- הוידאו קופץ מידי פעם. דיסק עם כמה סרטים (לא מקורי)- פותח את הסרטים והכל קורס. סרט DVD מקורי (בדקתי 3 סרטים)- בכלל לא נפתח. יש דרך לתקן את הבעיות או שאני צריך לקנות צורב חדש?

22. (הדיסק לא הגיע עם תוכנה או משהו כזה) הוא משמש לגיבוי פעם ביום בשעה ספציפית יש אפשרות להגידר איפה שהוא להדלק באופן אוטומטי? תודה,

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by drorr,

האם עדיף כונן קשיח אחד WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS או שני כוננים של 160 מבחינת מהירות ???

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by aaviran,

הנרו CD-DVD Speed לא נותן לי לבדוק את איכות המדיות, מצורפת תמונה.

• 9 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by Nitro,

שלום, אני מחפש תורב DVD באזור ה200 ש"ח, ראיתי שיש המון דגמים אפשריים.. חשוב לי שיהיה DL, על מה אתם ממליצים? ראיתי שיש צורבים בממשק SATA, האם זה משנה אם ההארד דיסקים שלי פועלים ב IDE? הלוח שלי הוא dfi lanparty ut ultra-d.. תודה רבה, נדב.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים