עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by i022052,

הכל התחיל בבעיות ב windows ניסיתי להעלות ghost וזה לא הלך ניסיתי להתקין windows ואני מקבל הודעה שהוא לא מוצא את הדיסק הקשיח מישהו יודע מה הבעיה? נתקל בה בעבר? דיסק SATA מעבד AMD 2 partitions

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  2. יש לי צורב DVD שקיבלתי כשקניתי את המחשב- SONY DVD RW DW-D22A DRIVER שעד לא מזמן עבד בסדר אבל עכשיו הוא מתחיל לעשות בעיות: הוא מסתדר סבבה עם דיסקים CD אבל הבעיות הם עם DVD: כל צריבת DVD נכשלת (אין הדעת שגיאה. פשוט נכשלת). דיסקי DVD הוא קורא פחות טוב. דיסק עם סדרה (לא מקורי)- הוידאו קופץ מידי פעם. דיסק עם כמה סרטים (לא מקורי)- פותח את הסרטים והכל קורס. סרט DVD מקורי (בדקתי 3 סרטים)- בכלל לא נפתח. יש דרך לתקן את הבעיות או שאני צריך לקנות צורב חדש?

3. Started by dor17,

יש לי כרגע צורב של LG נראה לי GSA-H22N הוא דומה לו לפחות (מדובר בחיבור IDE) עכשיו מבחינת קריאת דיסקים אין איתו בעיה בכלל אבל שזה בא לצריבה באמצע הצריבה אני מקבל הודעת שגיאה בנרו והצריבה נכשלה התקנתי נרו כמה פעמים מאז וגם השתמשתי בתוכנות אחרות כולם אומרים שיש בעיה יש לכם אולי רעיון? יש לי לוח אם ABIT AB9 PRO אם המון יציאות SATA שלא בשימוש כדי לעבור לSATA או לחכות? מה לגבי ה LS? תודה דור

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  4. Started by Nitro,

שלום, אני מחפש תורב DVD באזור ה200 ש"ח, ראיתי שיש המון דגמים אפשריים.. חשוב לי שיהיה DL, על מה אתם ממליצים? ראיתי שיש צורבים בממשק SATA, האם זה משנה אם ההארד דיסקים שלי פועלים ב IDE? הלוח שלי הוא dfi lanparty ut ultra-d.. תודה רבה, נדב.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  5. אז ככה יש לי שני ארדיסקים: 1.WD3200KS Western Digital-320Gb ממשק SATA2 2.ST373454LC Seagate-73Gb בממשק SCSI 15K הם יפעלו יחד במערך RAID?

6. Started by Snufkin,

מישהו מכיר את הדיסק און-קי הזה? אני כרגע בהולנד ואפשר לקנות אותו ב35 יורו (שזה בערך 200ש"ח)... משתלם? יש המלצות למשהו אחר?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  7. Started by aloneg,

אני מחפש לקנות הארד דיסק קשיח נייד לגיבוי, יש איזה שהם המלצות? יש לי במחשב חיבור FIREWIRE אבל בכל מקרה הייתי רוצה גם חיבור USB2

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  8. Started by hag911,

אני מחבר את האייפוד לUSB ונכנס לכונן שלו "F"( כול אחד זה משהו אחר) והוא מבקש ממני לאתחל אותו, ויש לי שמה דברים מאוד חשובים... יש איזשהי דרך להוציא אותם משם?! תודהה...

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by atlant15,

שלום, הכונן הקשיח הראשי שלי © החל לעשות בעיות כאשר אני מפעיל את המחשב - לוקח לו זמן לעלות, מתאתחל וכו'. רכשתי כונן חדש ואני מעוניין לחליף ביניהם. השאלה היא, האם או כיצד אני יכול להעביר את הווינדוס והגדרותיו כמות שהם (אולי כתמונה) לכונן החדש כאשר הוא ייתפקד ככונן הראשי? יש לי עוד כונן שאליו אני אעביר את שאר המידע, אבל האם להתקין מחדש את הווינדוס זו האפשרות היחידה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  10. Started by shikaka33,

שלום לכולם! הנני משתמש חדש פה ואני מקווה שזה אכן הפורום הנכון אז תקנו אותי אם טעיתי בכל אופן אני מעוניין לרכוש בדחיפות זיכרון פלאש נייד USB2 בנפח של 8GB והייתי שמח לקבל המלצות מקצועיות לגבי פירמה או פירמות מסויימות מומלצות המליצו לי על חברה בשם - PATRIOT שהיא בעלת זכרונות ניידים איכותיים מאוד אם כי ראיתי אחד כזה וזה נראה די פשוט עם כיסוי פלסטיק לבן לעומת אחרים שנראית קצת יותר חזקים אבל כמו שאמרנו לי מאוד איכותי איכותי ואמין האם זה נכון ולקנות PATRIOT?????? או אולי PQI? אשמח לעזרתכם הדחופה בנידון תודהו שבוע שקט לכולם

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by hal,

היי, יש לי הרדיסק של מקסטור 80 ג"ב,הוינדוס מזהה אותו בנפח של 56 ג"ב ומחלק לשתי מחיצות אחת של 39 ג"ב ואחת בסביבות 16 ג"ב.(הזיהוי של ההרדיסק בביוס גם כ56 ג"ב במקום 80 ג"ב) א"כ לאן נעלמו כ-25 ג"ב? יש למשהו רעיון לאן? תודה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם אני מחפש המלצה למדיות לצריבה לצורה Nec 4551 מהן אני אקבל את איכות הצריבה המירבית. מקריאת הביקורת ב cdfreaks קראתי שהצריבה עם המדיות Verbatim MCC 004 הייתה טובה. האם אלו הדיסקים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2007_2009_1235&products_id=6358 ? תודה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by adizaidel,

שלום לכולם ברשותי דיסק קשיח מדגם 6v160e0 של maxtor. לפעמים מופיע מסך כחול הטוען שיש לי בעיה ב ftdisk.sys. המחשב מאתחל את עצמו אבל לא נכנס ל win xp , במקום זה הוא רושם לי להכניס אמצאי אתחול כלשהוא, כאילו ששהרדיסק לא קיים או לא מאותחל, הבעיה נפתרת רק כאשר אני מכבר את המחשב ומדליק מחדש. האם ההארדיסק שלי פגום? תודה מראש לעונים...

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by yonyl1,

יש לי רכיב שיודע לקבל SMART MEDIA והוא עובד היטב. צוות באלקטרוניקה תפר לרכיב הזה NAND FLASH בצ'יפ וזה לא עובד. האם בSMART MEDIA יש איזשהו משהו צרוב עליו? כי זה אותו רכיב ואני לא מבין מה הבעיה? מישהו יכול לכוון אותי קצת , תודה? אגב אני מניח שבSMART MEDIA יש איזשהו FAT ופה אין , אבל הייתי אמור להצליח לפרמט את זה עם הרכיב הזה נכון(כי אני מצליח לפרמט SMART MEDIA)?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  15. Started by someone,

אני הולך לקנות היום את אחד מהם, ורציתי לדעת מי מהם יותר מומלץ.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  16. Started by _xyz,

הוא נחשב לאיכותי? יש דגמים יותר איכותיים בחיבור IDE במחיר של 100-200 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  17. Started by Sheda,

שלום מחר אני קונה צורב DVD למחשב , קראתי את הסקירה על המומלצים ורק יצאתי יותר מבולבל מאיך שהגעתי לפני כן. מה שאני רוצה זה : *תקציב עד 250 שקל. *רק SATA. *18X לפחות (הבנתי ש20 לא כזה ריאלי ולא כזה משנה). *lightscribe , אני לא יודע מה זה אבל הבנתי שאם אני כבר משקיע אז כדאי שיהייה. ושיהייה טוב ואמין. החנויות שמהן אני יכול לקנות הם : אופיס דיפו , באג , איבורי , פנדה. השאלות שלי הם: איזה דגם של צורב לקנות? (שיענה על רוב אם לא על כל הדרישות) , בבקשה אם אפשר להסביר על אילו דרישות הצורב עונה ועל איזה לא. מאיזה חנות הייתם קונים חלק "פשוט" שכזה במחשב ? איפו שזול עם שנתיים אחריות ? תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  18. Started by yomanet,

כונן הצורב lg שלי לא קולט כמה דיסקים שהוא צרב בעצמו מאותה סריית צריבה בעבר לקח לו דקה לקלוט אותם-והיום הוא לא מצליח אולי זה בגלל עדכון ביוס אני לא יודע אבל בשאר המחשבים הדיסק נקלט זה סילבר ליין אגב וזה קשור רק לאותה צריבה שעשיתי זה דיוידי שהצריבה היא של קבצי avi רגילים יש למישהו תוכנה שמצליחה לגרום לכונן לקלוט דיסקים רגישים? אולי מהו שישנה את מהירות הסיבוב או משהו כזה? יש לי של נרו אבל אני לא יודע אייך להתשתמש וזה לא עוזר

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  19. שלום, יש לי מספר שאלות שמפריעות את מנוחתי בימים סוערים אלו המצב שלי כרגע הוא כזה: 2 חיבורים של SATA במחשב. כונן קשיח של 500, וכונן של 80. הווינדוס מותקן על ה80 (וזו בעצם הבעיה הגדולה) מה שאני רוצה לעשות: לקנות כונן של 640 ולהחליף את ה80. השאלות: א. נניח שאני מחליף פיזית את ה80 ב640 החדש. אני אהיה במצב ראשוני, שידרוש boot ודיסק התקנה של ווינדוס? ואז אני פשוט אצטרך להתקין כרגיל? ב. אם אני עושה את הנ"ל, ואז מחליף חזרה את הכוננים - המחשב יקלוט את התקנת הווינדוס מהכונן הישן, כולל ההגדרות הישנות? אני קצת מבולבל ואשמח אם תאירו את עיניי בתשובות ואולי טיפים והצעות. אני פשוט משתגע מזה שיש לי מקום רק ל2 כוננים והווינדוס מותקן על ה80..

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  20. Started by sh.yoav,

שלום מחפש המלצה למארז לדיסק פנימי wd caviar כיון שהנפח גדול צריך שיהיה חיבור לחשמל והמרה בין השאר מSATA לUSB עדיף עם מאורר

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  21. Started by saar3,

שלום!! רציתי לדעת איך אני מחלק את הכונן אר דיסק לאחר שחליקתי אותו פעם אחת לפי החלוקה הבאה: כונן E 120 אני רוצה להקטין אותו לחמישים ושלוש. כונן d 120 אני רוצה להפוך אותו למאתיים. וכונן c 56.6 אני רוצה להפוך אותו לארבעים ושלוש. יש לי תכונן: WDC WD3200AAKS-22SBAO הייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי איך אני יכול לשנות את נפח הכונן(אם זה בכלל אפשרי),וגם הייתי רוצה לדעת אם אחרי שאני ישנה כל מה שיש לי בכונן ימחק?!וגם אם יש דרך שאני ינצל את כול נפח האר דיסק? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  22. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם הביאו לי דיסק קשיח SATA2 תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by okarmi,

שלום לכולם, אבקש המלצה לHD חדש. לוח האם הוא P4S61 אז זה אומר שצריך HD בחיבור IDE. http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4S61 מבחינת גודל 160/250/320 יהיה טוב. האם יש HD שהוא גם IDE וגם SATA? אם כן, האם עדיף לי לקחת אחד כזה בשביל שיהיה נוח לחבר את הHD למחשב הבא (שכנראה יהיה עם SATA)? תקציב - אזור השלוש מאות שקל. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by slgold,

שלום, רציתי לשמוע את דעתכם לגבי צורב חיצוני LG GSA2164D. האם זהו צורב טוב ואמין וכדאי לי לקנות אותו? בנוסף רציתי לשאול איפה כדאי לקנות אותו? מישהו מכיר חנות טובה וזולה?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  25. אחרי שנפגעתי גם אני מnce 3550 שהפסקיק פתאום לקרוא דיסקים רק לצרוב אבל לא קורא אני רוצה לקנות אחד חדש שיחזיק לפחות שנתיים קראתי את התדר של המומלצים אבל לא הבנתי מה הכי כדי? תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים