עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, הסתכלתי אצלכם בהודעה של צורבים מומלצים וראיתי שהצורב Samsung SH-S203B מאוד מומלץ. לעומת זאת,בחנות שאני קונה בה,TMS,יש את הדגם Samsung DVD-RW S203B בלי הSH האם אלה שני דגמים שונים או שזה אותו צורב?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. שלום, לאחר שפירמטתי את המחשב אחד הארדיסקים שלי ביצע כמה פעמים CHKDSK. לבסוף החלטתי לבצע בו איחוי, באמצע ביצוע האיחוי, האיחוי הופסק בטענה שיש להריץ שוב CHKDSK על הארד דיסק. איתחלתי את המחשב והוא ביצע CHKDSK ולאחר מכן הכונן הוצג כ"חדש", מצ"ב תמונה. הפתרון היחיד עכשיו הוא להריץ FORMAT על הכונן, דבר שאני ממש לא רוצה לעשות. האם ישנה דרך להגיע למידע שעל הארד דיסק? זה הארד דיסק של 200GB שמלא במידע. למה בכלל הארד דיסק מוצג בצורה כזאת? למה הוא לא כמו שאר הארדיסקים?תודה.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by rozenasf616,

ני צריך תוכנות לבדיקת הhd עדיף אחד לכל דגם. תודה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  4. מותג Crucial של מיקרון מכריז על כונני SSD חדשים להמונים בתצורת M.2 ובמהירויות מכובדות תחת PCIe 3.0 ו-PCIe 4.0לכתבה

5. Started by politin,

אחרי תקרית לא נעימה, בה נמחקו לי בסביבות ה250 ג'יגה, החלטתי שהגיע הזמן לקנות כונן גיבוי חיצוני ולהתחיל לעשות גיבויים עם נורטון גוסט. הבעיה שאין לי טיפת הבנה בכל מה שנוגע לכוננים חיצוניים, והייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו הדבר היחיד שאני יודע שאני צריך זה זיכרון של כ-250 ג'יגה (אם ההפרש במחיר לא גדול, אפשר גם 320 ג'יגה) אלה התוצאות מאתר זאפ לכוננים חיצוניים: http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-HardDrive&DB141821=141822&orderby=price יש משהו ששווה קנייה? נ.ב הבנתי שיש כוננים שמוכנים בפני שריפות והתחשמלויות, אז אלה עדיפים (המחשב נמחק בגלל מתח גבוה) תודה מראש!

6. שלום חברה מה שלומכם אני מעוניין להוסיף HARDDISK נוסף למחשב שלי יש לי HP PAVILION dv9000T, למחשב נייד זה יש מקומות לשני HARD-DISKS, אחרי שיחה קצרה עם שרות התמיכה של HP העולמית הם אמרו לי כי אני חייב לקנות HARD DISK זהה לשלי. כלומר HARD DISK מסוג SEGATE 4200RPM 80GB, ואני לא יכול אחר. שאלה ראשונה שלי, האם אתם חושבים שזה נכון??? שאלה שנייה שלי, כיום אני יכול לקנות רק מיהרות של 5400RPM, אתם חושבים שזה יעבוד?? תודה רבה חברה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by RTTW,

היי אנשים מבקש עזרה בקשר לשני כרטיסי זיכורן פלאש של חברת SD ... אז ככה כרטיס אחד הוא של 512 מגה והכרטיס השני של 2 גיגה ושנייהם עושים לי בעיות... אני מכניס כרטיס לפלאפון PDA והוא פשוט לא מזהה אותו... שם את אותו כרטיס בפלאפון E1000 והוא גורם למסך ל המכשיר להבהב... מכניס את הכרטיס ל-E815 וגם אותו סיפור הוא מהבהב... אז מה קורה איתם?? אין מה לעשות אם זה?? האם הזיכרון פשוט ניפטר והלך לעולמו?? :-\ או שיש עדיין מה לעשות...?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by tal_levi1000,

סליחה על הבורות אבל אני קצת סקרן... למה כולם בפורום של המפרטים ממליצים (במחשבים עם תקציב +/- גבוה) על 2 דיסקים אחד ראפטור 10K 74GB ואחד יותר גדול אבל 7.2K מה זה נותן??

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  9. Started by GILGILGIL,

אלו צורבי DVD. תודה

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  10. אם בכלל יש כזה דבר, איזה דגמים יש? אין לי כבר מקום לאחסן דברים במחשב ואני גם לא רוצה להעמיס על הספק שלי. תודה רבה לעוזרים :)

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by iyehuda,

חבר שלי יש לו צורב DVD של LG והוא מתלונן שבסיום הצריבה ב נרו הוא מקבל הודעה שיש להמתין 5 דקות וזה קורא לו רק בדיסקים מסוג - בדיסקים מסוג + אין בעיה יש למשהו רעיון

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  12. שלום כעת יש לי במחשב הקרד דיסק של סמסונג מסוג סאטה 2 בנפח 160 גיגה. אני מעונין להוסיף עוד הרדיסק. האם להוסיף 160,250,320? ואלו מבין הדגמים לבחור?(אני מחפש איכות ועבודה טובה ) 160 גיגה: 1, דיסק קשיח מבית Western Digital דגם WD1600JS נפח 160GB 2,דיסק קשיח מבית Western Digitalדגם WD1600AAJS 160GB 3, דיסק קשיח מבית Hitachi/IBM דגם Deskstar 7K160 נפח 160GB 4, דיסק קשיח מבית Western Digital דגם WD1600AAJB נפח 160GB 250 גיגה: 1, כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3250410AS נפח 250GB 2, כונן קשיח Western Digital נפח 250GB דגם WD2500AAKS 320 גיגה: 1, כונן קשיח מבית Western Digital דגם WD3200AAKS 320GB 2, כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3320613AS נפח 320GB תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by itzik2025,

שלום חברה התחדשתי במחשב חדש ואיתו קיבלתי SATA2 של היטאצ'י 150GB, לפני כמה חודשים קניתי למחשב הישן SATA2 של WD בקיבולת 320GB. כשחיברתי אותו לא קרה כלום, כלומר הWINDOWS זיהה אותו אבל לא שם אותו ככונן ב"מחשב שלי". אני נורא מפחד לאבד את המידע שיש לי בכונן הזה (320GB) ואני לא מוכן לפרמט. (יש לציין שהWINDOWS שאני משתמש בו הוא XP PRO x64) איך אני גורם לו לפעול ביחד עם החדש? ??? תודה!

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  14. בעיקרון אני רוצה להוסיף הארדיסק נוסף של בין 250 ל 320 למחשב שמפרטו 3.0 מגההרץ ...512...הארדיסק 120 אתם יודעים מחשב פשוט מן המניין השאלה שלי אם הוספת ההארדיסק יפריע לביצועים של המחשב,כי בעיקרון זה הארדיסק למטרת גיבוי מידע. הלכתי לאייבורי ואמרו לי שאני צריך להרחיב את הספק כוח שלי כדי להוסיף הארדיסק נוסף ???

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  15. יש משהו מומלץ ? ראיתי על זיכרון של סאנדיסק 4 ג'יגה ב157 שקל יש משהו עם נפח גדול יותר במחיר של עד 250 שקל ואיכות טובה ?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  16. קניתי דיסק קשיח ST3500418AS וחיברתי אותו למחשב כדיסק שני(חיברתי כבל SATA + חשמל). המחשב זיהה אותו כחומרה חדשה ולפי מנהל ההתקנים הוא פועל טוב. בדקתי בביוס והוא מוגדר כסלייב בעוד ההארד הדיסק השני מוגדר כמאסטר ועדיין אני לא מצליח למצוא אותו או לגשת אליו כלומר בתייקיה המחשב שלי לא קיים כונן כלשהו. הדיסק מן הסתם עדיין לא מפורמט. אני מתאר לעצמי שזה טעות של ניובי אבל מה עשיתי לא נכון?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  17. תראו יש לי מחשב AMD64 מפרט בצד ימין... יש לי עליו הארדיסק 60 ג'גה של ווסטרן דיגיטל ואני רוצה עכשיו לקנות עוד 80 ג'יגה... הסתכלתי וראיתי שיש כל מיני דברים SATA \ IDE בלה בלה בלה.. השאלה מה מתאים לי ומה הכי עדיף? אני רוצה לעבוד עם 2 הארדיסקים אני מקווה שזה לא מפחית מהביצועים כאשר הווינדוס יהיה מותקן על הארדיסק הישן ומשחק שיפעל מהארדיסק החדש יפחית לי בביצועים? ועוד שאלה ... יש אפשרות להעשות העברה כללית מהארדיסק הישן לחדש ולתפקד כרגיל עם החדש ?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by Sheda,

שלום מחר אני קונה צורב DVD למחשב , קראתי את הסקירה על המומלצים ורק יצאתי יותר מבולבל מאיך שהגעתי לפני כן. מה שאני רוצה זה : *תקציב עד 250 שקל. *רק SATA. *18X לפחות (הבנתי ש20 לא כזה ריאלי ולא כזה משנה). *lightscribe , אני לא יודע מה זה אבל הבנתי שאם אני כבר משקיע אז כדאי שיהייה. ושיהייה טוב ואמין. החנויות שמהן אני יכול לקנות הם : אופיס דיפו , באג , איבורי , פנדה. השאלות שלי הם: איזה דגם של צורב לקנות? (שיענה על רוב אם לא על כל הדרישות) , בבקשה אם אפשר להסביר על אילו דרישות הצורב עונה ועל איזה לא. מאיזה חנות הייתם קונים חלק "פשוט" שכזה במחשב ? איפו שזול עם שנתיים אחריות ? תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  19. Started by SEangel,

איך עושים קרוספלאשינג לפיליפס 1628?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  20. Started by Monstalicious,

שאלה קטנה, עכשיו החלפתי את הארד דיסק המזדקן שלי WD 80GB ide ב Seagate 250Gb 16mb בכל מקרה, מחר אני מתקין אותו ורציתי לדעת איך אני עושה 2 מחיצות נגיד אחת של 150 ואחת של 100. או שאני מתקין את זה פשוט ומחלק עם תוכנה בווינדוס? בקיצור אם אפשר מדריך כלשהו כדי לעשות פרטישן, אני אודה מאוד

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  21. אני צריך שהצורב יהיה : שקט, איכות צריבה, תומך ביסטינג, תומך "3 הכבשות", תיקון/סריקת שגיאות, קריאה מהירה (לא חובה). להלן 2 הסוגים. מומלצים? ואם כן מה עדיף מבינהם? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_2072&products_id=20077 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_2072&products_id=20030 עריכה: או אולי עדיף את ה115DBK של פיוניר? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_2445&products_id=20015

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  22. מהו הדרך / האופן הטוב ביותר לפרמט את הכונן הקשיח ?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by אמיר יצחקי,

דיסקים לצריבה של HP שווה?

24. Started by t_elad,

אני צריך צורב DVD איך הצורב הזה : LG GSAH55L ? פשוט חבר נמצא באיזה חנות וזה מה שיש שם של LG למרות שנראה לי זה יקר מדי ב- 180 ש"ח יש לי מחשב יחסית ישן פנטיום 4 והחיבור אם אני לא טועה הוא : PATA\ATA\IDE\Flat Cable ארוך כמו בהודעה בדביק. אני משתמש בדיסקים של סילוורליין DVD+R הכונן יתאים להם? או שכדי את הדגם LG GH22NP20 ? עדיף כמה שיותר זול אבל איכותי. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  25. Started by The Winter King,

קניתי שלשום צורב LG GSA-H10A והמחשב לא מזהה אותו (הורדתי את הקושחה הכי מעודכנת אבל זה לא עזר) ניסיתי לצרוב, והנורה של הצורב הבהבה אז חשבתי שזה עובד, אלא אם כן התקנתי אותו לא נכון. (הצורב שהחלפתי הוא צורב CD ישן של HP) במקום הכבלים שבאו עם הצורב החדש השתמשתי באלה של הישן. האם עשיתי נכון? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים