עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ברשותי הצורב הבא: PIONEER DVD-RW DVR-107D קניתי אותו לפני שנה וחצי שנתיים ככה.. בשנה וחצי הראשונות בקושי השתמשתי בוא ורק בזמן האחרון התחלתי לחזור לצרוב סרטים ומשחקים בקצב גדול מאוד עקב מחסור במקום פנוי במחשב.. בקיצור לפחות כל צריבה שניה שאני עושה איתו, הוא דופק לי דיסק, העסק הזה הפך לי להיות כבר לא משתלם ואין לי מושג איפה הבעיה.. למישהו יש אולי מושג מה זה יכול להיות? - השם של הדיסקים שאני צורב איתם הוא : TITANIUM - השם של הדיסקים דיוידי שאני צורב איתם הוא: לא זוכר - אני משתמש בתוכנת נרו אקספרס גרסא 7.0.1.2 (דיי חדשה).. אשמח מאוד עם תעזרו לי (ד"א שמעתי שיש דבר כזה עדכון קשוחה או משו שקשור לצורב ויכול לעזור אין לי מושג איפה אני מוריד\משיג את זה) ועוד משו, יכול להיות שהצורב…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  2. Started by sh.yoav,

שלום מחפש המלצה למארז לדיסק פנימי wd caviar כיון שהנפח גדול צריך שיהיה חיבור לחשמל והמרה בין השאר מSATA לUSB עדיף עם מאורר

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  3. יש למישהו המלצה לדיסק קשיח של 80GB לפחות עד 300-350 שקל? ואם יש אז באיזו חנות באינרטנט עדיף להזמין, תודה נ.ב. דיסק קשיח רגיל IDE.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by xxdragonxx,

אני צריך צורב עם חיבור IDE וראיתי את מה שכתבו בנעוץ למעלה ורציתי לשאול את דעתכם לגבי עוד צורבים מומלצים שנוסו על ידי אנשים.. ומה ההבדלים בין הצורבים חוץ מהמהירות שלהם?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. היי יש לי דיסק עם תוכנה שאני צריך, הבעיה היא שהדיסק הנ"ל הוא לא בוטאבייל , איך אני מעביר אותו למחשב ואחרי זה צורב אותו מחדש כבוטאייבל, התוכנה היא נרו תודה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by crabrocket,

התקציב שלי הוא עד 200ש"ח רציתי המלצה לצרוב שיעבוד מצויין הרבה זמן ולא ידפוק דיסקים: מה אתם אומרים על אלו: DVD LG RW GSA-4167B http://www.cnm.co.il/Product.asp?productid=198 DVD±RW X16 LG GSA-H10A http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=DVDRWH10A&Cat2Cat1ID=16&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he איזה מהם עדיף? ובכלל אם יש לכם המלצות לצורבים אחרים טובים יותר. בתודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by parker8,

(פרטי הצורב במפרט שמימין) כשאני מנסה לצרוב DVD הכל טוב... כשאני מנסה לצרוב CD (במקרה הזה מדיסק לדיסק) הוא פעם אחת מצליח ופעם אחת הוא כותב לי הודעת שגיאה... זה כבר די מעצבן כי כבר ביבזתי חמישה דיסקים... חשבתי שהבעייה היא בדיסקים אבל זה לא זה כי החלפתי אותם והבעייה המשיכה... אם זה משנה משהו- ניסיתי לצרוב גם בתוכנה NERO וגם באלכוהול 120%... ועוד דבר- כשניסיתי להעתיק את אותו דיסק שעשה בעיות אצלי בצורב של אח שלי, לא הייתה שום הודעת שגיאה ושום נעליים... מישהו יודע מה הפיתרון? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by aaviran,

הנרו CD-DVD Speed לא נותן לי לבדוק את איכות המדיות, מצורפת תמונה.

• 9 תגובות
    • 583 צפיות
  9. דגם ה-WD Blue SN570 משדרג משמעותית את הביצועים הרציפים של קודמו הפופולרי - וזמין לרכישה מקוונת במחירים תחרותיים כבר עכשיולכתבה

10. שלום, מתחיל להיגמר לי המקום וחשבתי להעביר את HD מהמחשב הישן שלי (הארד דיסק 20 GB של IBM) למחשב הנוכחי שלי שיש בו HD 80 GB במהירות 7200 של HITACHI. אני לא כל כך מבין בכל הנושא הזה אז רציתי לשאול אתכם האם תהיה פגיעה בביצועים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  11. יש לי לוח אם GIGABYTE GA-K8NS 939 ULTRA הלוח תומך בשני RAID-ים: NVIDIA RAID & SILICON IMAGE SIL3512 RAID שמישהו יגיד לי בבקשה: מה ומי מהם יותר טוב והכי חשוב - למה ? :s05: :s05: :s05: כמו כן, אם יש למישהו מאיפה שהו תמונות BENCHMARK של שניהם - אשמח במידה רבה תודה מראש לכל מגיב מחקה לתשובות

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  12. שלום, יש לי מספר שאלות, מקווה שתוכלו לענות לי עליהם: 1. מה מהיר יותר, Raptor 150GB או 2 דיסקים קשיחים של 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms במערך Raid 0? 2. יש לי הנחה מיוחדת בחנות כלשהי שיוצא שאם אני רוכש 2 דיסקים Raptor 36GB ו-דיסק קשיח 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms יוצא שאני משלם רק 100 ש"ח יותר מהמחיר של 2 דיסקים קשיחים 250GB, ושאלתי היא: אם אני ישים 2 דיסקים קשיחים Raptor 36GB במערך Raid 0 שיעבדו כדיסק קשיח ראשי למערכת ההפעלה וישים עוד דיסק 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms לסרטים, משחקים וכו' - זה כדאי? והאם זה באמת יהיה מהיר כ"כ? אל תשכחו זה Raptor וזה במערך Raid 0. 3. אם אני אעשה את מה ששאלתי בשאלה השניה, כמה בערך תיהיה מהירות הגישה? כי סתם ככה זה 4.6ms ובמערך Raid 0 זה אמור לצא…

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  13. Started by Silver Dragon,

הכונן והצורב שלי כבר התישנו... ולא פועלים היטב, אני צריך כונן DVD וצורב DVD במחירים סבירים שלא יטחנו תכיס.. תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by Idanp,

מה אתם אומרים על אלה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26&products_id=3339 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26&products_id=3338 המחיר הגיוני?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  15. Started by politin,

אחרי תקרית לא נעימה, בה נמחקו לי בסביבות ה250 ג'יגה, החלטתי שהגיע הזמן לקנות כונן גיבוי חיצוני ולהתחיל לעשות גיבויים עם נורטון גוסט. הבעיה שאין לי טיפת הבנה בכל מה שנוגע לכוננים חיצוניים, והייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו הדבר היחיד שאני יודע שאני צריך זה זיכרון של כ-250 ג'יגה (אם ההפרש במחיר לא גדול, אפשר גם 320 ג'יגה) אלה התוצאות מאתר זאפ לכוננים חיצוניים: http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-HardDrive&DB141821=141822&orderby=price יש משהו ששווה קנייה? נ.ב הבנתי שיש כוננים שמוכנים בפני שריפות והתחשמלויות, אז אלה עדיפים (המחשב נמחק בגלל מתח גבוה) תודה מראש!

16. אם כן אז נא לצרף לינק לחנות

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by A.Iniesta,

צרבתי בזמנו מספר רב של דיסקים Lightscribe של ורבטים. ניסיתי לצרוב עליהם עם צורב אסוס חדש, והוא אומר לי שאני לא מכניס דיסק הפוך בכלל.. הדיסקים מקוריים, ואיכותיים מאוד (ורבטים). מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by someone,

אני הולך לקנות היום את אחד מהם, ורציתי לדעת מי מהם יותר מומלץ.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  19. שלום רב לכולם, אני כבר העלתי את השאלה אך היתה לי בעיה בניסוח ולא כל כך הבינו למה התכוונתי אז אני אנסה שנית (בבקשה לא לנעול את העץ). אני צרבתי מספר רב של דיסקים בטכנולוגית dual layer במהירות של 8X. לאחר שהדיסקים נצרבו הם נבדקו בכמה וכמה מכשירי DVD (שיש להם אפשרות לקרוא dual layer) בישביל לראות שאכן הם עובדים. הבעיה היא שיש דיסקים שעובדים בכל המכשירים ויש דיסקים שלא עובדים באף מכשיר. התופעה שקוראת היא או שההמכשיר פולט את הדיסקים החוצה או שהדיסק מראה חלקית את מה שיש לו ולאחר מכן המכשיר DVD לא מריץ יותר עבודה. האם המהירות שאני צורב בא היא גבוה מידי או שמשהו אחר אני עושה לא נכון??? תודה רבה

20. קניתי hd חיצוני לפני שנתיים עם 2 כבלי usb וקניתי אחד היום עם כבל אחד.יש הבדל? הראשון הוא של טושיבה 120gb עם 2 כבלי usb והשני של wd 250GB עם כבל אחד של usb יהיה הבדל בביצועים ביניהם ואם כן לטובת מי תודה הנה תמונות של שניהם

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by ElemenTal,

אני צריך צורב דיוידי פשוט וטוב למחשב החדש שאני קונה - לא משהו מיוחד אבל שיהיה בוא את כל הדברים החדשים - Double Layer (מה זה ?) צריבה X18 וצריבה X48 !!! (ושיהיה שחור) אני ראיתי את ה LG GSA-H62N X18 DVD - הוא טוב ?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  22. מהו הדרך / האופן הטוב ביותר לפרמט את הכונן הקשיח ?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by orTop,

על פי סקירה ב HARDWARE SECRETS נמצא מהיר בטירוף ועדיף על ה SE16 WD שאומנם יותר שקט וגם יותר ירוק [uhttp://www.hardwaresecrets.com/article/603/10rl] אך בבדיקת אמינות דרך N.E 44% נתנו 5 ביצים ו 44% נתנו ביצה אחת וזה כבר מפחיד. שאלה של ניסיון בפורום?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  24. Started by jepe,

שלום. רציתי לדעת איזה סוג הרד דיסק מתאים לי ללוח אם. לוח אם ASUS A8NE NFORCE 4 קיבלתי עכשיו מתנה הרדיסק SATA 2 של WD האם הוא מתאים?

25. Started by daniel123,

אני לא מבין כולכך בצורבים אז תעזרו לי למצוא צורב טוב ואיכותי ושיהיה בצבע שחור בבקשה,תודה. ראיתי צורב אחד שנראה לי טוב:LG GSAH55N מה אתם אומרים עליו?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים