אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום רב (למנהל הפורום - הייתה שגיאה צכחוון ה PHP בעת ההקלדה - אז מכניס שוב , אם יש כפילויות אז מחק את הקודם תודה) מעוניין לבצע סקר בנושא קירור לדיסק קשיח לדוגמא : Akasa Hard drive cooler Blue AK-HD-BL Vantec ICEBERQ HDD Cooler Blue HDC-701A-B EVERCOOL HD-F117 EVERCOOL HD-3S EVERCOOL SHDC-E EVERCOOL HDAC THERMALTAKE HARDCANO7 - TT-A1406 THERMALTAKE HARDCANO2 - TT-A1278 THERMALTAKE HARDCANO9 - TT-A1659 THERMALTAKE HARDCANO10 - TT-A1658 THERMALTAKE HARDCANO11 : TT-A1863 COOLERMASTER COOL DRIVE 3 COOLERMASTER COOL DRIVE 4 COOLERMASTER COOL DRIVE 5 COOLERMASTER COOL DRIVE 6 ZALMAN ZM-2HC2 ואבקש כך : א. מחיר ב. קלות התקנה ג. טמפרטורה דיסק לפני וא…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ני צריך תוכנות לבדיקת הhd עדיף אחד לכל דגם. תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
הכונן והצורב שלי כבר התישנו... ולא פועלים היטב, אני צריך כונן DVD וצורב DVD במחירים סבירים שלא יטחנו תכיס.. תודה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ערב טוב... אני זקוק למקום נוסף במחשב והחלטתי לקנות דיסק קשיח של סמסונג 500GB משום שלפי כל הביקורות הוא הדיסק קשיח 500 הנגיש הכי טוב... אבל אמרתי לעצמי שאם כבר אז נלך עד הסוף ונקנה עכשיו ראפטור 150 למערכת ההפעלה התקנות וכו' ונגיד חודש הבא נקנה את הדיסק 500 שישמש לאיחסון קבצים... היו כמה ביקורות שקראתי שבהם כבר לא כדאי כל כך לקנות ראפטורים למינהם בגלל שהדיסקים ה"רגילים" היום מתקרבים מאוד לביצועים שלהם ... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש דיסק קשיח חיצוני של Western Digital עם חיבור eSATA . קישורים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=522944 http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 רציתי לשאול: - בשביל לחבר את הכונן הזה למחשב אני צריך חיבור eSATA במחשב. השאלה שלי אם לקנות בקר שהוא כרטיס pci עם יציאה, קישור: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=A-183〈=heb&cart=11967562144839980 או כבל המתחבר לחיבור ה-SATA הפנימי של המחשב, קישור: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SATA2eSATA-INT2&cart=11900768041500477〈=heb או שאם יש לכם משהו אחר להציע לי אני אודה לכם. - כמו כן הערכה שמקבלים עם הכונן לא כוללת כבל לחיבור למחשב. למישהו יש קישור איפה אני יכול למצוא כבל …
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
-
על איזה דיסקים לצריגה אתם ממליצים בשביל סרטי DVD? אני מתכוון גם לדיסקים DVD וגם רגילים.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום כעת יש לי במחשב הקרד דיסק של סמסונג מסוג סאטה 2 בנפח 160 גיגה. אני מעונין להוסיף עוד הרדיסק. האם להוסיף 160,250,320? ואלו מבין הדגמים לבחור?(אני מחפש איכות ועבודה טובה ) 160 גיגה: 1, דיסק קשיח מבית Western Digital דגם WD1600JS נפח 160GB 2,דיסק קשיח מבית Western Digitalדגם WD1600AAJS 160GB 3, דיסק קשיח מבית Hitachi/IBM דגם Deskstar 7K160 נפח 160GB 4, דיסק קשיח מבית Western Digital דגם WD1600AAJB נפח 160GB 250 גיגה: 1, כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3250410AS נפח 250GB 2, כונן קשיח Western Digital נפח 250GB דגם WD2500AAKS 320 גיגה: 1, כונן קשיח מבית Western Digital דגם WD3200AAKS 320GB 2, כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3320613AS נפח 320GB תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הטוב ביותר שניתן לקנות עד 300-350 ש"ח, תומך ב-DL ושתהיה לו תאימות גבוהה (כתיבה על רוב סוגי המדיות, ומדיות כתובות נקראות במרבית הכוננים -גם standalones) קראתי את הסטיקי, את ה-BenQ לא מצאתי בחיפוש זריז והפיליפס לא תומך ב-DL
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום מחר אני קונה צורב DVD למחשב , קראתי את הסקירה על המומלצים ורק יצאתי יותר מבולבל מאיך שהגעתי לפני כן. מה שאני רוצה זה : *תקציב עד 250 שקל. *רק SATA. *18X לפחות (הבנתי ש20 לא כזה ריאלי ולא כזה משנה). *lightscribe , אני לא יודע מה זה אבל הבנתי שאם אני כבר משקיע אז כדאי שיהייה. ושיהייה טוב ואמין. החנויות שמהן אני יכול לקנות הם : אופיס דיפו , באג , איבורי , פנדה. השאלות שלי הם: איזה דגם של צורב לקנות? (שיענה על רוב אם לא על כל הדרישות) , בבקשה אם אפשר להסביר על אילו דרישות הצורב עונה ועל איזה לא. מאיזה חנות הייתם קונים חלק "פשוט" שכזה במחשב ? איפו שזול עם שנתיים אחריות ? תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לשאול את עצתכם לגבי חיבור 2 דיסקים קשיחים Maxtor 80GB S-ATA Seagate 250GB S-ATA יש לי המון קבצים משותפים וכמו כן חומר חשוב כגון תמונות וסרטים ברור לי שתציעו שמערכת ההפעלה תשב על ה80 והחומר על ה250 יש לציין שה250 דיסק דנדש, וה80 בן 3 שנים אם זה משנה משהו בכלל דבר נוסף, לא אמורה להיות בעיה של איטיות כלשהי מעבודה עם 2 הארדיסקים נכון? תודה
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת מספר דברים: 1. אם יש לי כסף - כלומר סכום גבוה של בערך 17,000 ש"ח כדי להכניס 2 רפטורים של 36 ג'יגה במערך RAID 0 ועוד דיסק קשיח בנפרד בשביל מקום - האם זה כדאי? את הביצועים הגבוהים אני צריך, אז לא לשאול שאלות שלא קשורות. 2. הבנתי החיסרון הגדול של הרפטור זה שהוא רועש, האם זה נכון? הוא כ"כ רועש? יש לי מארז Stacker 831 - האם הוא עדיין יהיה רועש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
האם כל לוח אם שתומך ב SATA בהכרח תומך גם ב SATA2 ? ואיך אני יכול לבדוק אם ה HDD שלי SATA או SATA2 ? ואם כבר על הדרך.. כמה יעלה לי הארד דיסק 500 GB הכי זול שיש..
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם הביאו לי דיסק קשיח SATA2 תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי במחשב דיסק קשיח 160 GB SATA II של WD מדגם JS (8MB( ואני מעוניין להוסיף עוד אחד, והאופציה שחשבתי עליה זה 250 GB גם של WD דגם KS, שזה 16MB... זה יכול לגרום לאיזשהי בעיה השוני הזה בין שנהים? או שזה לא משפיע?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תורב DVD באזור ה200 ש"ח, ראיתי שיש המון דגמים אפשריים.. חשוב לי שיהיה DL, על מה אתם ממליצים? ראיתי שיש צורבים בממשק SATA, האם זה משנה אם ההארד דיסקים שלי פועלים ב IDE? הלוח שלי הוא dfi lanparty ut ultra-d.. תודה רבה, נדב.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, הסתכלתי אצלכם בהודעה של צורבים מומלצים וראיתי שהצורב Samsung SH-S203B מאוד מומלץ. לעומת זאת,בחנות שאני קונה בה,TMS,יש את הדגם Samsung DVD-RW S203B בלי הSH האם אלה שני דגמים שונים או שזה אותו צורב?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
החברה שהפכה לשם דבר בשוק האחסון מציגה את הדור הבא שלה, שיודע להפיק את המירב מטכנולוגיית PCI-Express 5.0לכתבה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
- 1 follower
-
-
סך הכל התוכנה אומרת שההרדיסק נעול מוגן בסיסמה אבל לא שמתי על ההרדיסק סיסמה פשוט יום אחד הייתה הפסקת חשמל ואז הוא נינעל לי. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה במידה ומשהו מכיר תוכנה שיכולה לבצע RECOVERY לכרטיס זכרון של מצלמה. היו לי בכרטיס תמונות ומשהו מחק לי אותם. והבנתי שאני יכול לבצע RECOVERY לכרטיס ולשחזר את התמונות. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של חברה לא כל כך נפוצה Matsonic MS9087C עם צ'יפסט של אינטל 865. השאלה שלי היא אם מישהו יודע איך אני בודק מה המגבלה של גודל ההארד דיסק שהוא יכול לזהות? בגלל שבאתר שלהם לא כתוב כלום וגם לא ב-מנואל של הלוח. פשוט אני מעוניין לקנות הארד דיסק SATA של 250 ג'יגה... תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום. לאחר שבת'רד הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278590.0 המליצו לי על הH62 של LG , הלכתי היום לחנות ונוכחתי לדעת שאין ולא יהיה במלאי את הצורב הנ"ל. המוכר בחנות (KSP) המליץ על Asus 1814 , רציתי לדעת איך הצורב הזה? האם יש צורב DVD טוב יותר באותו טווח מחיר? תודה מראש, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום יש לי שני הארדיסקים 250gb AAKS אני חושד שאחד מהם בעייתי, בעבר הם היו ב מערך RAID0 המערך נכשל כי לפעמים המחשב זיהה חלק מהמערך האם יש דרך לבדוק את תקינותם של שני ההארדיסקים?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
את הרעיון כבר של ה MATRIX RAID כבר הבנתי וזה נשמע מעולה. שאלתי הכללית בהנחה ואני עובד על וידאו ותוכנות תלת מימד. איך לחלק את כל החומרים? מה נותן שיפור בביצועים כשאני במערך RAID 0? האם החומר עצמו (וידאו, תמונות, קבצים גדולים) או שבעצם התוכנות עצמן. בעצם אני שואל: מה צריך זמן גישה מהיר יותר, התוכנות עצמן או הקבצים בהן התוכנות עושות שימוש? איך הייתם מבצעים את החלוקה כדי לנצל את היתרון של מערך RAID MATRIX? איזה חלק הייתם שמים בRAID1 (MIRROR, שלא צריך מהירות , ומה הייתם שמים במערך הRAID 0, שינצל את המהירות ויקפיץ את הביצועים ומצד שני יילך לאיבוד במקרה תקלה. שאלה מסובכת, מקווה שתבינו ותעזרו תודה (כמובן אל תתיחסו למפרט שבחתימה, מוחלף בקרוב, אני כבר מתחיל עם השאלות של …
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-