עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Bori4ka,

שלום נשרף לי הצורב הישן ואני רוצה להביא צורב עם LightScribe יש המלצות לדגמים מסויימים? תודה

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  2. שלום, אני משתמש בכונן הקשיח מדגם זה כבר שנה, ולא בפעם הראשונה, המחשב לא מתקשה בזיהויו. כשאני מחבר את הכונן למחשב, הוא מזהה אותו בתור iomega select HDD רק ב DEVICES AND PRINTERS. לעומת זאת, במחשב שלי הוא מופיע בתור local disk (i). כשאני מנסה לפתוח את הכונן, נשלחת הודעה זו: you need to format the disk in drive I : before you can use it. כשאני אני מנסה להוציא אותו בסייפ רימוב, הוא שולח הודעה בנוסח זה: windows cant stop your ¨generic volume¨device because a program is still using it. Close any program that might be using the device, and then try again later. אין צורך לפרט שעל הכונן קיים מידע רב וחשוב. שמעתי על אפשרות של חברות לשיחזור והצלת מידע, אך אני מעדיף לא לפנות אל מקו…

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  3. האם ניתן להשיג במחיר של פחות מ 80 אגורות ליחידה, אם כן היכן בבקשה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  4. הדיסק הקשיח במחשב הנייד שלי גסס. עשיתי לדיסק הגוסס גיבוי מלא, החלפתי אותו והתקנתי במחשב הנייד דיסק קשיח חדש. כעת שאני עוסק בתהליך השחזור, רציתי להתייעץ אם לקחת את הגיבוי ולעשות שחזור מלא ורגיל או שמא כדאי כבר לנצל את ההזדמנות הזאת "לעשות ניקוי" ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. כמה דברים שצריך לדעת: 1. אני לא מדבר על התקנה ממש נקייה של הווינדוס. אין לי שום כוונה ורצון להתחיל עם כל ההגדרות וההתקנות ממש ממש מהתחלה (ייקח לי חודשים). אני מדבר על שחזור חלקי, כמדומני שיש איזה דרך באמצעות "העברה נוחה ב-Windows" או משהו כזה... 2. כרגע המערכת הפעלה עובדת בסה"כ בסדר. 3. מדובר במערכת הפעלה W7 x64 שעבר עליה 3 וחצי שנים.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by ksn1981,

שלום לכולם, אין לי כל כוונה/יכולת לנתח את יכולות הכונן (Sony Optiarc AD-7260s) שבזכותן הוא מומלץ בסטיקי ובביקורות.. גם אין לי שמץ של מושג איזה יכולת תהיה שמישה/חשובה עבורי.. אבל.. על דבר אחד אין כל ויכוח.. הכונן הזה מרעיש, ממש מרעיש! קניתי כמה כוננים כאלה ואני משווה אותם לכמה מהנפוצים של LG שהיו לי.. התוצאה זהה וברורה כשמש! אף פעם לא היו לי דרישות מיוחדות מצורב, אבל זו הפעם הראשונה שאני יכול להגיד שמצאתי צורב "לא טוב" עבורי. בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  6. Started by bg1987,

אני נוסע לארהב באוגוסט, ואני רוצה לקנות שם SSD. השאלה הראשונה היא מבחינת נפח. מה הנפח המומלץ לכונן כזה, הוא ישמש ככנון מערכת, אולי גם משחק או שניים שישבו בשביל שיפור ביצועים. עשיתי קצת קיראה, וראיתי שכרגע הVERTEX 3 של OCZ מאוד מומלץ, בחיבור של 6GB, (שכרגע אין, אבל אני מתכנן לשדרג את המחשב בקרוב). מצד שני הם מגיעים רק ב120 ומעלה, אני חושב ש 80 יספיק לי בקלות(יש לי כרגע 35 מתוך 40 בכונן מערכת). האם יש אותו ב80?. אני רוצה לשמוע על כוננים אחרים ברמה של הV3, בשביל להשוות ביצועים ואולי גם לחסוך טיפה.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=9971

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  8. יש לי שאלה אם אני הולך לקנות מחשב חדש אם הר דיסק SATA2 אז הבנתי ש חלונות לא מזהה אותו השאלה היא איך אני מתקין את הר דיסק לפי מה שהבנתי צריך להכניס את הדיסק התקנה של הלוח אם בהתחלת התקנת מערכת הפעלה אפישהו קראתי שאתה מקבל דיסקט 1.44 ובמחשב שאם כבר אני יקנה לא היה כונן דיסקטים איך אני מתקין את הר דיסק ושמערכת הפעלה תזהה אותו אם דרך דיסק הדרבריים של לוח אם מבצעים את התקנה?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by light7,

לפני כשנה+- היה לי וירוס מסוים במחשב [לא זכור לי איזה היות ואחיין של חברה הרס לי דאז את המחשב] גיבוי של תמונות ושירים היה לי על דיסק און קי, אממה כל קטעי הפרוזה שכתבתי - הלכו , יש לציין שזה דבר שמאוד קרוב לליבי ולצערי עד היום חיפשתי בכל מקום איחסון אחר אם יש סיכוי לחלקיק גיבוי מסוים - ואין שום דבר. האם יש סיכוי להחזיר את הקבצים? מדובר בכמעט 100 קבצי word תודה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by tal h,

-למחוק-

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by generalA,

ברשותי Disk On Key שאינו באחריות. המתחבר ישירות לחיבור ה- USB במחשב ללא צורך בכבל. בטעות נתתי מכה למכשיר ושברתי את המחבר מהכרטיס אך ראיתי שהכרטיס לא ניזוק לאחר שפתחתי אותו ובדקתי. אני יודע להלחים מעולה. איפה אני משיג מחבר כזה ??? בדקתי באריהב יש לו מספר רחב ביותר של סוגים אבל חלקם לא מראה תמונה ע"מ לבחור. יש אולי חנות מקוונת אחרת לבדוק שכוללת תמונות של המחברים ?? בבקשה בלי עצות סתמיות כמו א. אבן או סימטת המוסיקה. רק חנויות מקוונות בעלות תמונה בלבד של המחברים אפילו אם צריך להגיע אליהם ע"מ לקנות. תודה אנשים !!

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by מורן-85,

היי אני מתעניין בקניית כונן קשיח חיצוני 2.5 אינץ' 1TB USB3.0 אשמח להמלצות!!!!! ושיהיה במחיר סבבה ואמין גם על הדרך!! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  13. קניתי מחשב חדש, ביקשתי בחנות שיחלקו לי את ההרדיסק ל-2 הרדיסק של WD דגם 2500KS כשהכנסתי דיסק להתקין וינדוס, ראיתי שההרדיסק מחולק אבל לא מפורמט (הם חילקו ל-2 ונשאר חלק שלא שייך לאף חלוקה) פרמטתי את כונן C והתקנתי WIN אבל אני צריך לפרמט גם את כונן D איך אני עושה זאת? האם אפשר ע"י הדיסק התקנה של WIN לפרמט את D? או לחלק מחדש את ההרדיסק ולפרמט? תודה טוב הסתדרתי עם הפרמוט, אבל לא ברור לי למה יש חלק של ההרדיסק שלא שייך לאף חלוקה?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  14. שלום יש לי מקבוק פרו רטינה 2012 ואני לא בטוח איזה חיבור של SSD יש עליו, שידרגתי את ה SSD ל 512 וה 128 כרגע נותר יתום מחפש מתאם ל SSD 2.5 שישב בתוך מחשב PC רגיל לא בטוח אם זה חיבור MSATA , מישהו יכול לעזור לי בזיהו ולהמליץ על מתאם? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן, אני לא בטוח שזה קשור לפה אז אם לא תעבירו בבקשה למקום המתאים.. יש לי בסלון טלוויזיה מסוג Sony KDL37S5500 רציתי בהתחלה לקנות כבל HDMI ולהעביר אותו מהחדר לסלון וככה לראות סרטים על הטלוויזיה הבעיה היא שצריך כבל באורך 15 - 20 מטר, שזה גם יקר וגם האיכות יכולה להיפגע אם הבנתי נכון אז חשבתי להוסיף עוד קצת ולקנות כבר דיסק קשיח חיצוני שעליו אני אשים את הסרטים ולחבר אותו לטלוויזיה ועכשיו לשאלות שלי: 1. זה אפשרי לעשות כזה דבר? 2. אם כן איך אפשר לדעת אם הטלוויזיה שלי תומכת בזה? לפי הקישור פה: http://www.sony.co.uk/product/tv-94-37-lcd/kdl-37s5500/features#tab רשום שאפשר לצפות בתמונות ולשמוע מוזיקה באמצעות חיבור USB, ומה עם וידאו?לא אפשרי? 3. אם זה לא אפשרי, יש איזשהו פתרון אחר ח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by _Amaterasu_,

הכירו את Plug – שירות הענן הפרטי שלכם, ללא הגבלה

17. Started by gilboag,

ממספר בקורות ודיונים בפורומים השונים עולה מידע מעט לא ברור - האם ניתן להתקין את מערכת ההפעלה על הSSD שמשמש גם כ CACHE ב Z68 (במחיצה נפרדת ) ? לפי הבנתי את תהליך ההתקנה וממה שכתבו בפורומים אין בכלל אפשרות כזאת . מכיוון שקודם מתקינים WIN7 על ה HDD ורק אחרי זה אפשר להתקין את ה SSD ולקבוע את גודל המחיצה שתשמש ל CACHE ב SRT ואז רק אפשר להתקין תוכנות על יתרת הנפח שנשאר (אם נשאר). במקום אחד אפילו כתבו שניסו להתקין WIN7 על SSD (התקנה חדשה נקיה) ובנוסף היה להם HDD רגיל ו SSD קטן נוסף ל CACHE ומערכת ה SRT בכלל לא אפשרה להפעיל את האפשרות ל CACHE... (בפניה לאינטל נאמר " מהנדסי אינטל לא רואים טעם בCACHE מSSD אחר..." ) מישהו יודע בכל זאת האם יש אפשרות כלשהי להתקנת מערכת ההפעלה על מחיצה…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by ranyr,

מצאתי מדיות של fuji ן optodisc ב comp-il יש הבדל? (dvd-ram!!!) ועוד שאלה... מה זה הtype 1 הזה?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  19. יש לי כונן קשיח של Seagate שהתקלקל, יש לי עליו מספר סידורי, אבל אני לא ידוע מאיפה קניתי אותו כדי לממש אחריות. (אם היא עוד בתוקף) יש לי דרך לברר? על הכונן רשומים לי מספר סידורי, ומספר חלק של הכונן. (S/N, P/N)

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by approx,

קניתי את ההרדיסק הזה ב400 שקל מה אומרים דיסק קשיח חיצוני Maxtor Basic Desktop 500GB USB2.0 | STM305003EHD301-RK למישהו יש ביקורת עליו להביא לי ?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  21. מחפש דיסק קשיח מהיר,שיהיה חיצוני אני לא יודע אם לקנות אחד מובנה או ארדיסק בנפרד עם קופסא מה אתם אומרים?ואיזה חברה כמובן..

22. החברות Seagate ו-ADATA נכנסות אל תוך הקלחת הרותחת של כונני אחסון ביתיים שמגיעים למהירויות מעבר ל-10,000MBpsלכתבה

23. Started by dolevm2,

כותרת, הכי חשוב לי ביצועים 1-2tb יהיה מספיק מוכן לחרוג מהתקציב עד 200 שח הhdd יקנה מksp או אייבורי בלבד עדיפות לksp

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Ancient1,

IBM DHEA 36480 - Deskstar 5 - 6.4G משמש כ C: במחשב הגיבוי שלי. התחיל לפקשש בעת התקנת XP - אי אפשר להעתיק קובץ XYZ , אחרי REBOOT המחשב HANG אחרי זיהוי הדיסקים (זיהוי נכון) העברתי למחשב הראשי כ SL , הבוט משתהה אבל עלה. אין גישה לדיסק עשיתי תיקון MBR אבל לא פתר את הבעיה. הרצתי IBM DFT זיהוי תקין אבל "device not present" כשניסיתי לבדוק אותו . קיצר. מישהו מכיר דרך לתקן את הבקר ??

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי כונן של WD בנפח 2TB, לפני כמה ימים פירמטתי אותו ומאז כשאני מעביר לו תוכן מהמחשב, מהירות ההעתקה מאוד נמוכה ומגיעה לפחות מ-1 מגה!!! הוא מתחיל להעביר תוכן במהירות של 40-50 מגה, ואז בתוך דקה הוא צונח לפחות מ-1 מגה, איך ניתן לפתור את הבעיה?? תודה מראש לכולם רפאל

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.