עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by t-mac,

שלום אני מעוניין לקנות זיכרון נייד (dok), בנפח של ג'יגה 1 או 512 מגה, (או 2 ג'יגה, אם יש ב-350 שקל) אני לא יודע איזה חברה לקחת, בייחוד שראיתי שלחברה אחת יש אלף דגמים. התקציב לא מהווה בעייה (350 שקל). ראיתי אחד של סאנדיסק עם קורא אופטי, זה כדאיי? אם יש דגם של חברה מסויימת, שהוא טוב, תמליצו לי כאן בבקשה... תודה רבה ויום טוב לכולם.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. שלום חברה מה שלומכם אני מעוניין להוסיף HARDDISK נוסף למחשב שלי יש לי HP PAVILION dv9000T, למחשב נייד זה יש מקומות לשני HARD-DISKS, אחרי שיחה קצרה עם שרות התמיכה של HP העולמית הם אמרו לי כי אני חייב לקנות HARD DISK זהה לשלי. כלומר HARD DISK מסוג SEGATE 4200RPM 80GB, ואני לא יכול אחר. שאלה ראשונה שלי, האם אתם חושבים שזה נכון??? שאלה שנייה שלי, כיום אני יכול לקנות רק מיהרות של 5400RPM, אתם חושבים שזה יעבוד?? תודה רבה חברה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by PCguy,

האם יש שוני בתהליך ההתקנה של ווינדוס כאשר משתמשים בכונן SATA ?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  4. כי יש הפרש של איזה 20 ש"ח בינהם, השאם אם זה דגם זהה או שונה..

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by RobiNooB,

מה ההבדל בין המינוס ל+ והאם יש דיסקים שהם DVD-R DL בלבד ?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  6. להלן קישור להשוואה, זו השוואה קצת ותיקה (5 ימים) אבל לא כל אחד מסתובב ב CDFREAKS ולכל השואלים לגבי יתרונות וחסרונות FW לא רשמי, להלן נקודות הבעד ונגד שהועלו (והאמת שגם בפורום פה הוזכרו לא מעט): Positive (Dees modified firmware): -------------------------------------------------------------------------------- Burns specific media at higher speed Burns specific media with better quality The firmware is often updated AUTO Bitsetting on DVD+R/R9 DL media RPC1 Removed read/rip lock on DVD-Video Unsupported media can be supported in modified firmware Negative (Dees modified firmware): -------------------------------------------------------------------------------- vo…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by CoolBoy,

מישהו יכול להביא לי אתר אמין שאפשר להגיע לחנות שלו ולקחת או להזמין אבל אתר אמין אני צריך צורב DVD טוב וזול . כמה הוא עולה?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  8. יש משהו מומלץ ? ראיתי על זיכרון של סאנדיסק 4 ג'יגה ב157 שקל יש משהו עם נפח גדול יותר במחיר של עד 250 שקל ואיכות טובה ?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by KoM,

היי, יש לי אפשרות למקם הארדיסק חדש באיזה צורה שאני רוצה, כלומר שוכב או על הצד או אפילו הפוך, איך הכי מומלץ למקם הארדיסק והאם זה משנה לו משה מבחינת אמינות בזמן הפעולה...

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  10. שלום אני צריך דיסק קשיח חיצוני כמה שיותר מהיר חשבתי לכיוון 500 ג'יגה, כמובן שמהירות הדיסק חשובה לי יותר אז אני יכול להתפשר על גודל איחסון. תקציב כרשום בכותרת, 500 אם אפשרות חריגה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  11. שלום אמיג'וס =) צהרים טובים אני צריך עזרה בבקשה בקניית הארד דיסק חיצוני זכיתי במרכז של המדינה בהארד דיסק מסוג SAM-DISK 400 של סמסונג - 400 GB במחיר של 600 ש"ח רציתי לברר קצת מידע לגביו ולא מצאתי מקורות איכותים - אפילו באתר שלהם לא יצא לי למצוא את הדגם הזה. כמו כן ראתי ביקורות רציניות וחיוביות לגבי הארד דסיק חיצוני של WD - הסידרה My Book והסידרה השניה של הארד דיסק שניתן להתחבר אליו מכל מקום - אם אפשר מדיע לגבי זה אני אשמח! שהוא אומנם הרבה יותר יקר . ראיתי 500 GB - ב 1,300 וזה קצת יקר בשבילי. מחפש משהו בסביבות 600 - 900 ש"ח היעוד שלו זה גיבוי של מוזיקה - משחקים ותוכנות. משהו איכות ואמין יש לי מחשב בין חצי שנה בערך לא יודע אם זה נחוץ אבל זה המפרט מעבד DualCore Intel Core 2…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by weamir,

אני יכול להמליץ לכם על מישהו בחו"ל שמוכר את המדיות הנ"ל במחיר מעולה!!! את המדיות הנ"ל של TDK לא ניתן להשיג בארץ. אני כבר רכשתי ממנו והן פשוט מצויינות מי שרוצה עוד פרטים, שיפנה אליי בפרטי

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  13. קיבלתי לפני כמה ימים צורב DVD חדש NEC ND3550 ראיתי באיזה אתר FIRMWIRE להורדה...אין לי מושג מה זה אם מישהו יוכל להסביר לי ולהמליץ מה להוריד אני אודה לו מאוד http://liggydee.cdfreaks.com/page/3550/

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  14. אני קונה לוח אם חדש ובעקבות זה אני צריך לקנות כונן קשיח חדש וצורב DVD. החיבורים האפשריים היחידים ללוח אם הם SATA II. לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI (AM2) http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=443& צורב DVD: DVDRW LG H44N X18 DUAL LAYER BLACK http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=218&category_id=9a6218d4eb28b1064471ba588e90ddb7& האם יש התאמה? כי אני מחפש צורב DVD זול של SATA II

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  15. אני יודע שיש את PartitionMagic אבל היא עולה כסף.... אני רוצה בסך הכל לעשות עוד מחיצה ביביל להתקנין עוד מערכת הפעלה.... איך אני יכל לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by skullfacer,

יש לי בעיה מאוד מעצבנת אני עם וויסטה 64bit ולפי החישובים שלי צריך להיות לי 15GB פנוי בC וזה אומר לי שיש רק 3GB עכשיו אני ניכנס לC מחפש מחפש ולא מוצא שום דבר שלוקח לי כולכך הרבה מקום 2.58GB Free of 48.8GB אין חיפשתי עם תוכנות ואין שם משהו ששוקל כולכך הרבה איך אפשר לסדר את זה תודה מאוד לעוזרים

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  17. אני צריך שהצורב יהיה : שקט, איכות צריבה, תומך ביסטינג, תומך "3 הכבשות", תיקון/סריקת שגיאות, קריאה מהירה (לא חובה). להלן 2 הסוגים. מומלצים? ואם כן מה עדיף מבינהם? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_2072&products_id=20077 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_2072&products_id=20030 עריכה: או אולי עדיף את ה115DBK של פיוניר? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_2445&products_id=20015

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. השאלה בכותרת תודה. נ.ב. - ביצעתי חיפוש והתוצאות הראו תרדים מאוד ישנים (2001-2) שזה לא רלוונטי לגבי.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by ZiX,

האם כל לוח אם שתומך ב SATA בהכרח תומך גם ב SATA2 ? ואיך אני יכול לבדוק אם ה HDD שלי SATA או SATA2 ? ואם כבר על הדרך.. כמה יעלה לי הארד דיסק 500 GB הכי זול שיש..

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  20. Started by ydyehuda,

שלום קניתי את ה-LG4160 והוא הגיע עים כבל AUDIO של שלושה גידים להיכן אני אמור לחבר אותו? יש לי עוד כונן (צורב) במקביל, כמה פורטים יש בכרטיס שלי P4P800? בתודה ובברכה, יהודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  21. אני רוצה לקנות מארז חיצוני של חברת מטריקס ואני יודע שאין לו מאוורר, מארז עם מאוורר מייקר קצת את העסק הכונן הוא ממש לא לשימוש יומיומי והוא ישמש רק לגיבוי תמונות אחת לכמה זמן. הוא יהיה מחובר עם USB 2 ורק לרבע שעה מקסימום אני מאמין. האם יש טעם לקנות את המארז עם המאוורר? והאם אתם מכירים את המארזים של מטריקס? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  22. שלום, לאחר שפירמטתי את המחשב אחד הארדיסקים שלי ביצע כמה פעמים CHKDSK. לבסוף החלטתי לבצע בו איחוי, באמצע ביצוע האיחוי, האיחוי הופסק בטענה שיש להריץ שוב CHKDSK על הארד דיסק. איתחלתי את המחשב והוא ביצע CHKDSK ולאחר מכן הכונן הוצג כ"חדש", מצ"ב תמונה. הפתרון היחיד עכשיו הוא להריץ FORMAT על הכונן, דבר שאני ממש לא רוצה לעשות. האם ישנה דרך להגיע למידע שעל הארד דיסק? זה הארד דיסק של 200GB שמלא במידע. למה בכלל הארד דיסק מוצג בצורה כזאת? למה הוא לא כמו שאר הארדיסקים?תודה.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by OgANDi_BoY,

שלום, אם עשיתי GHOUST לכונן סי , יש מצב שאני יוכל לשחזר משהו מהכונן כי לפי מה ששמתי לב הוא לא מפרמט אותו ....???

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by boludo,

אני מעונין לקנות מארז חיצוני השימוש הוא בעיקר לגיבוי עם אופציה לעבודה (עריכת וידאו) עד כמה חשוב המאוורר, סוג המארז (אלומיניום וכו...) יש המלצות ? תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  25. Started by Dj BeN Co-N,

שלום שלום אז ככה רציתי לדעת משהו לגבי הצורב שלי בטח אנשים מפה כבר יודעים שיש לי תבעיה אם הצורב שהוא פתאום הפסיק לצרוב אבל בואו נעזוב את זה עכשיו . הסתכלתי בחומרה של הצורב ומופיע לי ברשימה : עכשיו יש לי כל דבר תסוג שלו floppy disk ה dvd rom והצורב Cd RW ועכשיו אני חושב שיש בעיה פה בגלל זה הוא לא צורב ליד ה Dvd ROM רשום Dvd/cd-rom drives ובצורב רשום גם Dvd/cd-rom drives אז יכולה להיות שזאת הבעיה או שזה בכלל צריך להיות ככה אני לא חושב : אם זאת באמת בעיה אז מישהו אולי יודע איך אני משנה תמצב הזה ??! :s05: תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים