אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, איך אני מגדיר BOOT לצורב הSATA שלי כדי שאוכל להתקין דרכו את VISTA? כי כאשר אני מגדיר BOOT דרך ה CD הוא לא מצליח
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום רב ובוקר טוב לאחר שמחקתי את אחת ממחיצות המערכת שלי בעזרת התוכנה Partition Magic 8 Power Quest זה גרם לכך ש2 המחיצות האחרות שהיו בהארד דיסק הגיעו למצב שהם לא מופיעות במחשב שלי, 2 המחיצות התחברו למחיצה אחת גדולה שבניהול המחשב אין לה שם ואות כונן בכלל. ב"ניהול המחשב" רשום שהקיבולת-109GB והמקום הפנוי 109GB ]= אבל למה נעלם המידע אם כך? כשהתקנתי שוב את הווינדווס עקב מחיקת המחיצה לא יכולתי להתקין אותו במחיצה הזאת של ה109GB-היה רשום בסוגריים (POWER QUEST). ב"ניהול מחשב" ובתוכנה "Partirion Magic 8 Partition Magic" אין שום פעולה שאפשר לעשות בכדי לתקן את המצב חוץ מלפרמט את המחיצה S= מה אפשר לעשות כדי להציל את המידע? אני חייב לעשות זאת-זה מאוד מאוד חשוב בבקשה אנשים אני יעשה…
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
צרבתי בזמנו מספר רב של דיסקים Lightscribe של ורבטים. ניסיתי לצרוב עליהם עם צורב אסוס חדש, והוא אומר לי שאני לא מכניס דיסק הפוך בכלל.. הדיסקים מקוריים, ואיכותיים מאוד (ורבטים). מה אפשר לעשות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי רכיב שיודע לקבל SMART MEDIA והוא עובד היטב. צוות באלקטרוניקה תפר לרכיב הזה NAND FLASH בצ'יפ וזה לא עובד. האם בSMART MEDIA יש איזשהו משהו צרוב עליו? כי זה אותו רכיב ואני לא מבין מה הבעיה? מישהו יכול לכוון אותי קצת , תודה? אגב אני מניח שבSMART MEDIA יש איזשהו FAT ופה אין , אבל הייתי אמור להצליח לפרמט את זה עם הרכיב הזה נכון(כי אני מצליח לפרמט SMART MEDIA)?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום אני צריך דיסק קשיח חיצוני כמה שיותר מהיר חשבתי לכיוון 500 ג'יגה, כמובן שמהירות הדיסק חשובה לי יותר אז אני יכול להתפשר על גודל איחסון. תקציב כרשום בכותרת, 500 אם אפשרות חריגה.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב גיגהבייט דוידי וצורב דיוידי , הבעיה שהוא לא צורב שום דבר, אני משתמש ב NERO 6 חוקי, והצריבה פשוט מהתחלה יוצא הדיסק ולא פועל. HELP
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר עוד כונן קשיח של 80 ג' לכבל IDE שכבר מחובר לכונן קשיח של 80 ג' (שני הכוננים של WD) ???
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אז ככה, נכון להיום (ימי הביניים, עד שאני קונה את המחשב החדש) יש לי דיסק אחד של 120G שמחולק עם בערך 15G למערכת הפעלה, ו partition שני לכל שאר ההתקנות \ הורדות, שדחוס לגמרי ואני נאלץ להפעיל עליו משטר דיאטה לא סביר. חוץ מזה יש לי עוד 160G, WD, 8MB שמשמש רק למוזיקה. אה כן, IDE... יש לי כמה אפשרויות למחשב החדש, אבל אני אשמח להצעות. השאלה היא כמובן איך לקבל מקסימום ביצועים ו reliability. השאלה הראשונה היא האם לדיסק שמשמש רק למוזיקה באמת משנה עם הוא מיושן כמו הנוכחי שלי, ואולי כדאי להעביר אותו כמו שהוא למחשב החדש (הדיסק הראשון נשאר במחשב הישן). שאלה שנייה היא, האם כדאי לקנות דיסק קטן יותר, שיתן מהירות אופטימלית ולשים עליו רק את ההתקנות, או רק מערכת הפעלה. ולקנות דיסק שני של…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי יש כונן SATA/IDE שתומך ב RAID . ויש דיסק שהוא SATA2. מדוע ? מה הקשר בינהם?. כרגע אני מעוניין לעבוד עם דיסק אחד ב SATA2 ושיהיה לי כסף אני יוסיף עוד אחד ומעוניין לעבוד ב RAID, כי הבנתי שהחשב יותר מהיר בצורה כזו . תודה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
כשאני נכנס למאפיינים של מחיצה d אצלי... הוא מראה שתפוסים 110 ג'יגה... אבל כשאני נכנס למחיצה, מסמן את כל הקבצים כולל המוסתרים הוא מראה שהם תופסים רק 89 ג'יגה... מה הקטע פה?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
-
-
ואם להיות יותר מפורט, אז מה עדיף: -LG GSA H30 או -LG GSA H42
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
החלטתי בסוף לקנות את הברקודה 10 של סיגייט. 320 ג'יגה, ו16MB באפר. סאטה 3gb/sec. כרגע במחשב שלי פועל הרד דיסק יחיד של היטאצ'י, בעל 8 מגה באפר וקיבולת של 160GB. גם הוא סאטה 3gb/sec. אין ספק שהסיגייט יציג ביצועים עדיפים(אך לדעתי מדובר בהבדל שולי למדי). אני מתלבט אם להפוך אותו לכונן הראשי(זה שמחזיק את הwindows), או להשאיר את ההיטאצ'י כראשי. מבחינתי, האפשרות השנייה נוחה יותר בגלל שאני עובד לא מעט עם עריכות סרטים, התופסים נפח רב. 'לזרוק' את כולם לתוך כונן אחד ופנוי בקיבולת כזאת גדולה תהווה את הפתרון העדיף מבחינתי. כפי הנראה זה המסלול שאני בוחר בו, אבל הייתי שמח לשמוע את דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, אתמול שלחתי את המחשב לתיקון מהחנות שקניתי ממנה כי ההארד דיסק שלי הלך קאפוט. maxtor250gb 7200rpm 16mb buffer החליפו לי אותו והוא עדיין במסגרת האחריות, הקטע הוא שהחליפו לי אותו בהארד דיסק של seagate שגם הוא 250GB כי אמרו שאין להם את ההארד דיסק הקודם במלאי, להשאיר אותו אצלי? אני צריך תשובה דחוף!!! האם אני צריל להפעיל את האחריות ולקבל את הדגם הקודם אבל חדש?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדיסק און-קי הזה? אני כרגע בהולנד ואפשר לקנות אותו ב35 יורו (שזה בערך 200ש"ח)... משתלם? יש המלצות למשהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני מחבר את האייפוד לUSB ונכנס לכונן שלו "F"( כול אחד זה משהו אחר) והוא מבקש ממני לאתחל אותו, ויש לי שמה דברים מאוד חשובים... יש איזשהי דרך להוציא אותם משם?! תודהה...
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום חברה מה שלומכם אני מעוניין להוסיף HARDDISK נוסף למחשב שלי יש לי HP PAVILION dv9000T, למחשב נייד זה יש מקומות לשני HARD-DISKS, אחרי שיחה קצרה עם שרות התמיכה של HP העולמית הם אמרו לי כי אני חייב לקנות HARD DISK זהה לשלי. כלומר HARD DISK מסוג SEGATE 4200RPM 80GB, ואני לא יכול אחר. שאלה ראשונה שלי, האם אתם חושבים שזה נכון??? שאלה שנייה שלי, כיום אני יכול לקנות רק מיהרות של 5400RPM, אתם חושבים שזה יעבוד?? תודה רבה חברה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לניהול ולאמצעי איחסון זה מראה לי את ה150GB שנשארו בתור מחיצה אבל כשאני נכנס למחשב שלי זה לא נותן לי להיכנס לזה.. כשאני מנסה למחוק את המחיצה בניהול הוא לא נותן לי.. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כי ראיתי בזאפ שהוא עושה בעיות . האם למישהו יש ניסיון בעניין? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
1. האם צריך בשביל זה דיסקים מיוחדים? ואם כן מה מחירם ? 2. נגני DVD יכולים לקרוא דיסק כזה? ועוד שאלה לא קשורה לזה מה ההבדל בין ה+ ל - ומה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום חברה התחדשתי במחשב חדש ואיתו קיבלתי SATA2 של היטאצ'י 150GB, לפני כמה חודשים קניתי למחשב הישן SATA2 של WD בקיבולת 320GB. כשחיברתי אותו לא קרה כלום, כלומר הWINDOWS זיהה אותו אבל לא שם אותו ככונן ב"מחשב שלי". אני נורא מפחד לאבד את המידע שיש לי בכונן הזה (320GB) ואני לא מוכן לפרמט. (יש לציין שהWINDOWS שאני משתמש בו הוא XP PRO x64) איך אני גורם לו לפעול ביחד עם החדש? ??? תודה!
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הוא נחשב לאיכותי? יש דגמים יותר איכותיים בחיבור IDE במחיר של 100-200 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי צורב lg שתומך ב- lightscribe ורציתי לשאול לגביי זה כמה שאלות . 1. מה זה בעצם lightscribe למה אנשים משתמשים בזה? 2.איך אני עושה שזה אכן יצרוב לי תמונה על הדיסק? (יש איזה תוכנה שעושה זאת, אולי ה- nero תומך בזה)? 3.והאם כל דיסק אני יכול לצרוב איתו? לסיכום הכי טוב עם יש לך מאמר בעברית בנושא הזה אני מאוד יודה לכם....!!! בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אם אני מבין נכון מי שנותן אחריות על הצורבים של LG זה ח.י. (היבואן הרשמי) הופתעתי לגלות באחת החנויות שלא מקבלים תעודת אחריות עם אם קונים צורב של LG. מה אתם יודעים על זה? זה מקובל ככה? (בצורב CD שלי של LG לפני 4 שנים יש תעודה של ח.י) משהו רכש צורב של LG לאחרונה יכול הגיד אם הוא קיבל תעודה? (אגב מדובר בגירסה שכוללת אריזה ולא גירסאות של OEM שאז אולי לא מקבלים תעודה) תודה לעוזרים, טל
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-