אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני חושב שיספיק לי גודל של 40 ג'יגה, זה יותר תלוי במחיר.... בדומה ל-Digi Drive שפורסם היום בחדשות של האתר.... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אני צריך דיסק קשיח חיצוני כמה שיותר מהיר חשבתי לכיוון 500 ג'יגה, כמובן שמהירות הדיסק חשובה לי יותר אז אני יכול להתפשר על גודל איחסון. תקציב כרשום בכותרת, 500 אם אפשרות חריגה.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני קונה לוח אם חדש ובעקבות זה אני צריך לקנות כונן קשיח חדש וצורב DVD. החיבורים האפשריים היחידים ללוח אם הם SATA II. לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI (AM2) http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=443& צורב DVD: DVDRW LG H44N X18 DUAL LAYER BLACK http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=218&category_id=9a6218d4eb28b1064471ba588e90ddb7& האם יש התאמה? כי אני מחפש צורב DVD זול של SATA II
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לכונן התקליטורים יש בעיה שכל כמה דקות או מראה אור ירוק ושומעים אותו מנסה לקרוא דיסקטים (הקול הוא זזזזזז) וזה מעצבן...מישהו יודע איך להפסיק את זה?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת אני עם וויסטה 64bit ולפי החישובים שלי צריך להיות לי 15GB פנוי בC וזה אומר לי שיש רק 3GB עכשיו אני ניכנס לC מחפש מחפש ולא מוצא שום דבר שלוקח לי כולכך הרבה מקום 2.58GB Free of 48.8GB אין חיפשתי עם תוכנות ואין שם משהו ששוקל כולכך הרבה איך אפשר לסדר את זה תודה מאוד לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום!! רציתי לדעת איך אני מחלק את הכונן אר דיסק לאחר שחליקתי אותו פעם אחת לפי החלוקה הבאה: כונן E 120 אני רוצה להקטין אותו לחמישים ושלוש. כונן d 120 אני רוצה להפוך אותו למאתיים. וכונן c 56.6 אני רוצה להפוך אותו לארבעים ושלוש. יש לי תכונן: WDC WD3200AAKS-22SBAO הייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי איך אני יכול לשנות את נפח הכונן(אם זה בכלל אפשרי),וגם הייתי רוצה לדעת אם אחרי שאני ישנה כל מה שיש לי בכונן ימחק?!וגם אם יש דרך שאני ינצל את כול נפח האר דיסק? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
החלטתי בסוף לקנות את הברקודה 10 של סיגייט. 320 ג'יגה, ו16MB באפר. סאטה 3gb/sec. כרגע במחשב שלי פועל הרד דיסק יחיד של היטאצ'י, בעל 8 מגה באפר וקיבולת של 160GB. גם הוא סאטה 3gb/sec. אין ספק שהסיגייט יציג ביצועים עדיפים(אך לדעתי מדובר בהבדל שולי למדי). אני מתלבט אם להפוך אותו לכונן הראשי(זה שמחזיק את הwindows), או להשאיר את ההיטאצ'י כראשי. מבחינתי, האפשרות השנייה נוחה יותר בגלל שאני עובד לא מעט עם עריכות סרטים, התופסים נפח רב. 'לזרוק' את כולם לתוך כונן אחד ופנוי בקיבולת כזאת גדולה תהווה את הפתרון העדיף מבחינתי. כפי הנראה זה המסלול שאני בוחר בו, אבל הייתי שמח לשמוע את דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חיצוני של חברת מטריקס ואני יודע שאין לו מאוורר, מארז עם מאוורר מייקר קצת את העסק הכונן הוא ממש לא לשימוש יומיומי והוא ישמש רק לגיבוי תמונות אחת לכמה זמן. הוא יהיה מחובר עם USB 2 ורק לרבע שעה מקסימום אני מאמין. האם יש טעם לקנות את המארז עם המאוורר? והאם אתם מכירים את המארזים של מטריקס? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני בא לעשות דיסק הפעלה של התוכנה נורטון גוסט ופתאום נזכרתי שאין לי כונן דיסקטים במחשב. אני עכשיו קונה(כמה זה עולה 40-50 שקל??) ואם אפשר מדריך או הסבר קצר איך מחברים(רק הכבלים הכוונה, לא החיבור למארז) את זה למחשב. תמונות יעזרו. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מסוימת כשאני מחבר איזשהו מתקן אחסון עם חיבור Usb, פעם הייתי מחבר את המצלמה שלי ואוטומטית היה מופיע הכונן החדש ברשימת הכוננים. עכשיו כל פעם שאני מחבר אותה המחשב מבקש ממני להתקין רשימה שלמה של התקני אחסון אחד אחרי השני - cd rom, דיסק קשיח, usb mass storge device וכו'. אני צריך לחכות עד שזה מוצא את ההתקן לפעמים זה לקוח כמה דקות וזה משגע אותי. לפני כמה ימים קניתי דיסק און קי, ויש אותה בעיה כל פעם שאני מכניס הוא רושם לי "מזהה חומרה חדשה". העניין שבדקתי את זה במחשבים אחרים וזה לא כך. מה אפשר לעשות לגבי זה???
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני צריך צורב דיוידי פשוט וטוב למחשב החדש שאני קונה - לא משהו מיוחד אבל שיהיה בוא את כל הדברים החדשים - Double Layer (מה זה ?) צריבה X18 וצריבה X48 !!! (ושיהיה שחור) אני ראיתי את ה LG GSA-H62N X18 DVD - הוא טוב ?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
כשאני נכנס למאפיינים של מחיצה d אצלי... הוא מראה שתפוסים 110 ג'יגה... אבל כשאני נכנס למחיצה, מסמן את כל הקבצים כולל המוסתרים הוא מראה שהם תופסים רק 89 ג'יגה... מה הקטע פה?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הכבל של הצורב ליציאה השנייה של הide בהפעלת המחשב זה נתקע בPost ואומר שסורק התקני ide משהו כזה.. בביוס בדקתי ושני היציאות עובדות. וניסיתי את כל האפשרויות ג'ימפור.. מה הבעיה פה?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
א.האם המתאמים האלו של ה-70 שקל נחשבים אמינים ??יש סיבה שיהיו איתם בעיות?? זה המתאם Http://www.getit.co.il/Direct/33136/12 ב.איזה ממשק נחשב יותר אמין ובעל אורך חיים יותר טוב ata או sata2 ???
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כרגע יש לי במחשב הרדדיסק אחד ויחד SATA עליו מותקנת מערכת הפעלה ויסטה.. השאלה שלי האם יש איזה בעיות או משהו שאני צריך לדעת בקשר להוספת הרדיסק נוסף? פשוט לחבר את כבל הSATA והמחשב ומערכת ההפעלה יזהו אותו והכול יעבוד כמו שצריך?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לפני שידרוג מחשב אני חייב לגבות את הדיסק הקשיח 80GB. המחשב הוא פנטיום 3 800MH וזיכרון של 256MB ומערכת הפעלה XP. האים ניתן להרכיב עליו צורב DVD? אם כן, איזה המומלץ - הכוונה איזה המתאים ביותר למחשב זה... האם תהיינה בעיות צריבה? בהתחשב בעוצמתו של המחשב ובגילו? אם אין אפשרות להתקין צורב DVD על המחשב, איזו צורת הגיבוי המומלצת? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, כמו שכבר כתוב בכותרת הטמפרטורות של ה-WD5000KS שלי הם בין 49 מעלות לבין 51 מעלות. מספר שאלות: האם זה נורמלי? עד כמה מעלות הדיסק יכול להחזיק מעמד, האם הטמפרטורה יחסית רחוקה מלהיות 'מסוכנת' בשביל להרוס את הדיסק? מה יכול לגרום לכך? יש לי 2 דיסקים קשיחים אחד אחרי השני. האם כדי להפריד בניהם כלומר במקום 7 ס"מ מרחק עדיף לעשות 20 ס"מ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
רק 1 גיגה מה עושים תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, אם עשיתי GHOUST לכונן סי , יש מצב שאני יוכל לשחזר משהו מהכונן כי לפי מה ששמתי לב הוא לא מפרמט אותו ....???
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על אלה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26&products_id=3339 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26&products_id=3338 המחיר הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי NEC DVD RW ND -3520A תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למדיות לצריבה לצורה Nec 4551 מהן אני אקבל את איכות הצריבה המירבית. מקריאת הביקורת ב cdfreaks קראתי שהצריבה עם המדיות Verbatim MCC 004 הייתה טובה. האם אלו הדיסקים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2007_2009_1235&products_id=6358 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
היי ברשותי הצורב NEC3540A.מעודכן לקשוחה האחרונה וRCP1 כאני צורב DATA(למשל סרטים של DIVX) וניסיתי עם כמה תוכנות(NERO,ROXIO,VSO)הצריבה מסתיימת בהצלחה אבל אחר כך הכונן לא קורא את הדיסק הצרוב. כאני מנסה את הדיסק בכונן של LG הוא קורא אותו ללא שום בעיות. הצעות לפיתרון הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האם כל לוח אם שתומך ב SATA בהכרח תומך גם ב SATA2 ? ואיך אני יכול לבדוק אם ה HDD שלי SATA או SATA2 ? ואם כבר על הדרך.. כמה יעלה לי הארד דיסק 500 GB הכי זול שיש..
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-