אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על צורב די וי די משובח, אך עד 200 ש"ח . עדיף מאיזור המרכז ובפרט ת"א-ר"ג. תודה לכם!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
קניתי שלשום צורב LG GSA-H10A והמחשב לא מזהה אותו (הורדתי את הקושחה הכי מעודכנת אבל זה לא עזר) ניסיתי לצרוב, והנורה של הצורב הבהבה אז חשבתי שזה עובד, אלא אם כן התקנתי אותו לא נכון. (הצורב שהחלפתי הוא צורב CD ישן של HP) במקום הכבלים שבאו עם הצורב החדש השתמשתי באלה של הישן. האם עשיתי נכון? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, לאחר שפירמטתי את המחשב אחד הארדיסקים שלי ביצע כמה פעמים CHKDSK. לבסוף החלטתי לבצע בו איחוי, באמצע ביצוע האיחוי, האיחוי הופסק בטענה שיש להריץ שוב CHKDSK על הארד דיסק. איתחלתי את המחשב והוא ביצע CHKDSK ולאחר מכן הכונן הוצג כ"חדש", מצ"ב תמונה. הפתרון היחיד עכשיו הוא להריץ FORMAT על הכונן, דבר שאני ממש לא רוצה לעשות. האם ישנה דרך להגיע למידע שעל הארד דיסק? זה הארד דיסק של 200GB שמלא במידע. למה בכלל הארד דיסק מוצג בצורה כזאת? למה הוא לא כמו שאר הארדיסקים?תודה.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מחבר את האייפוד לUSB ונכנס לכונן שלו "F"( כול אחד זה משהו אחר) והוא מבקש ממני לאתחל אותו, ויש לי שמה דברים מאוד חשובים... יש איזשהי דרך להוציא אותם משם?! תודהה...
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות זיכרון נייד (dok), בנפח של ג'יגה 1 או 512 מגה, (או 2 ג'יגה, אם יש ב-350 שקל) אני לא יודע איזה חברה לקחת, בייחוד שראיתי שלחברה אחת יש אלף דגמים. התקציב לא מהווה בעייה (350 שקל). ראיתי אחד של סאנדיסק עם קורא אופטי, זה כדאיי? אם יש דגם של חברה מסויימת, שהוא טוב, תמליצו לי כאן בבקשה... תודה רבה ויום טוב לכולם.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי אנשים מבקש עזרה בקשר לשני כרטיסי זיכורן פלאש של חברת SD ... אז ככה כרטיס אחד הוא של 512 מגה והכרטיס השני של 2 גיגה ושנייהם עושים לי בעיות... אני מכניס כרטיס לפלאפון PDA והוא פשוט לא מזהה אותו... שם את אותו כרטיס בפלאפון E1000 והוא גורם למסך ל המכשיר להבהב... מכניס את הכרטיס ל-E815 וגם אותו סיפור הוא מהבהב... אז מה קורה איתם?? אין מה לעשות אם זה?? האם הזיכרון פשוט ניפטר והלך לעולמו?? :-\ או שיש עדיין מה לעשות...?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
חבר שלי יש לו צורב DVD של LG והוא מתלונן שבסיום הצריבה ב נרו הוא מקבל הודעה שיש להמתין 5 דקות וזה קורא לו רק בדיסקים מסוג - בדיסקים מסוג + אין בעיה יש למשהו רעיון
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קניתי עוגה של 50 חתיכות כתוב שהם מעולים למוסיקה והם של חברה רצינית בדקתי אותם והיצרן הוא mcc. מישהו מכיר?? מה דעתכם??
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, איך אני מגדיר BOOT לצורב הSATA שלי כדי שאוכל להתקין דרכו את VISTA? כי כאשר אני מגדיר BOOT דרך ה CD הוא לא מצליח
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מ SKYPC עכשיו צרצלו אלי ואמרו שאין להם איזה HD שביקשתי והמליצו לי להחליץ לHD אחר שניהם של חברת kingston עכשיו אני רוצה עזרה בבקשה להבין מה ההבדל בניהם תודה כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB http://skypc.co.il/pl_product~3200AAKS~7~0.htm והכונן השני... כונן קשיח Westren Digital WD3200YS 320GB http://skypc.co.il/pl_product~3200YS~7~0.htm
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב גיגהבייט דוידי וצורב דיוידי , הבעיה שהוא לא צורב שום דבר, אני משתמש ב NERO 6 חוקי, והצריבה פשוט מהתחלה יוצא הדיסק ולא פועל. HELP
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני קונה לוח אם חדש ובעקבות זה אני צריך לקנות כונן קשיח חדש וצורב DVD. החיבורים האפשריים היחידים ללוח אם הם SATA II. לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI (AM2) http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=443& צורב DVD: DVDRW LG H44N X18 DUAL LAYER BLACK http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=218&category_id=9a6218d4eb28b1064471ba588e90ddb7& האם יש התאמה? כי אני מחפש צורב DVD זול של SATA II
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
כשאני מחבר את הכבל של הצורב ליציאה השנייה של הide בהפעלת המחשב זה נתקע בPost ואומר שסורק התקני ide משהו כזה.. בביוס בדקתי ושני היציאות עובדות. וניסיתי את כל האפשרויות ג'ימפור.. מה הבעיה פה?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איזה סוג הרד דיסק מתאים לי ללוח אם. לוח אם ASUS A8NE NFORCE 4 קיבלתי עכשיו מתנה הרדיסק SATA 2 של WD האם הוא מתאים?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה בקרוב מעבד 12600KF ולוח אם מסדרת Z690 איזה זיכרון אתם ממליצים לי? על הנוכחי יש 256 SSD שלא מספיק להרבה ועוד 2T זיכרון קשיח פנימי שמתוכו יותר מחצי בשימוש. הלוחות אם החדשים תומכים בm2 פעם ראשונה שאני הולך להשתמש, איזה אתם ממליצים? לקנות 1 בגודל 2T ולשים עליו הכל? או שאולי זה יכביד ועדיף לקנות 1T M2 ולשים עליו רק מערכת הפעלה ודברים שבשימוש תדיר וכל השאר לשים על דיסק קשיח בגודל 1T? SSD זהו נעלם? אין לי יותר צורך בזיכרון הזה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום אנשים... הצורב שלי הלך לעולמו ואני צריך אחד חדש. הסתכלתי במומלצים וראיתי שאת חלקם כבר לא מוכרים יותר אלא את הממשיכים שלהם... מישהו יודע מה ההבדלים בין ה-pioneer DVR-215 לבין ה-216D? אם אין הבדלים ביניהם... זה קריטי שהוא לא תומך ביטסטינג וסריקת טעויות מעמיקה? תודה אנשים. שכחתי להוסיף... אם יש צורבים עדיפים על ה-pioneer DVR-216D אני אשמח לקבל המלצה!
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
רק 1 גיגה מה עושים תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, אם עשיתי GHOUST לכונן סי , יש מצב שאני יוכל לשחזר משהו מהכונן כי לפי מה ששמתי לב הוא לא מפרמט אותו ....???
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הדגם של הלוח אם במחשב הוא MSI MS-6318 האם ניתן להחליף דיסק קשיח במחשב פנטיום 3 מהדגם: WD300AB שהוא עם 2מגה באפר 30גיגה ו5400 סיבובים בדקה בדגם WD800JB שהוא עם 8מגה באפר 80גיגה ו7200 סיבובים בדקה? תודה רבה לעוזרים, חן
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום חברה מה שלומכם אני מעוניין להוסיף HARDDISK נוסף למחשב שלי יש לי HP PAVILION dv9000T, למחשב נייד זה יש מקומות לשני HARD-DISKS, אחרי שיחה קצרה עם שרות התמיכה של HP העולמית הם אמרו לי כי אני חייב לקנות HARD DISK זהה לשלי. כלומר HARD DISK מסוג SEGATE 4200RPM 80GB, ואני לא יכול אחר. שאלה ראשונה שלי, האם אתם חושבים שזה נכון??? שאלה שנייה שלי, כיום אני יכול לקנות רק מיהרות של 5400RPM, אתם חושבים שזה יעבוד?? תודה רבה חברה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי מערכת עריכה אחת עם 8 הארד דיסקים בפנים, ועוד 3 במגירות חיצוניות. אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק, אבל לא בתור מגירה, אלא שיחובר לכל המערכת. כאמור אין לי עוד מקומות פנויים. רק הבקר הזה זה הפתרון? http://www.logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=10947 תודה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל אני קצת סקרן... למה כולם בפורום של המפרטים ממליצים (במחשבים עם תקציב +/- גבוה) על 2 דיסקים אחד ראפטור 10K 74GB ואחד יותר גדול אבל 7.2K מה זה נותן??
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
1. האם צריך בשביל זה דיסקים מיוחדים? ואם כן מה מחירם ? 2. נגני DVD יכולים לקרוא דיסק כזה? ועוד שאלה לא קשורה לזה מה ההבדל בין ה+ ל - ומה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום חברה התחדשתי במחשב חדש ואיתו קיבלתי SATA2 של היטאצ'י 150GB, לפני כמה חודשים קניתי למחשב הישן SATA2 של WD בקיבולת 320GB. כשחיברתי אותו לא קרה כלום, כלומר הWINDOWS זיהה אותו אבל לא שם אותו ככונן ב"מחשב שלי". אני נורא מפחד לאבד את המידע שיש לי בכונן הזה (320GB) ואני לא מוכן לפרמט. (יש לציין שהWINDOWS שאני משתמש בו הוא XP PRO x64) איך אני גורם לו לפעול ביחד עם החדש? ??? תודה!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-