אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,923 דיונים בפורום זה
-
כשאני מחבר את הכבל של הצורב ליציאה השנייה של הide בהפעלת המחשב זה נתקע בPost ואומר שסורק התקני ide משהו כזה.. בביוס בדקתי ושני היציאות עובדות. וניסיתי את כל האפשרויות ג'ימפור.. מה הבעיה פה?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי אני צריך צורב דיוידי הכי טוב שיש ... שלא יהיה אבל 1000 שקל אני צורב הרבה דיסקים ביום ואני רוצה שזה יהיה מאוד איכותי ויותר חשוב לי שיהיה צורב באיכות דיסקים רגילים ולא דווקא דיוידי פשוט שיהיה כבר על הדרך גם דיוידי אבל אני הולך לצרוב ברוב דיסקים רגילים של אאודיו ....איזה דגם אתם ממליצים שהוא ממש איכותי ושוב אני מחפש איכות לא מהירות תודה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
חבר'ה אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על צורב די וי די משובח, אך עד 200 ש"ח . עדיף מאיזור המרכז ובפרט ת"א-ר"ג. תודה לכם!
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הכוננים האלו: SATA -SATA II??? לי יש לוח של DFI LANPARTY UT-D NF4 והוא תומך SATA כמובן אבל השאלה היא: האם אני יכול לחבר לו SATA II אם זהוא HD יותר טוב?? ומה נותן לי אם זה 8MB BUFFER או יותר כמובן? אני גם מעוניין לקנות אחד עם נפח של 200 - 250 GB
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חיצוני של חברת מטריקס ואני יודע שאין לו מאוורר, מארז עם מאוורר מייקר קצת את העסק הכונן הוא ממש לא לשימוש יומיומי והוא ישמש רק לגיבוי תמונות אחת לכמה זמן. הוא יהיה מחובר עם USB 2 ורק לרבע שעה מקסימום אני מאמין. האם יש טעם לקנות את המארז עם המאוורר? והאם אתם מכירים את המארזים של מטריקס? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מחבר את האייפוד לUSB ונכנס לכונן שלו "F"( כול אחד זה משהו אחר) והוא מבקש ממני לאתחל אותו, ויש לי שמה דברים מאוד חשובים... יש איזשהי דרך להוציא אותם משם?! תודהה...
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות זיכרון נייד (dok), בנפח של ג'יגה 1 או 512 מגה, (או 2 ג'יגה, אם יש ב-350 שקל) אני לא יודע איזה חברה לקחת, בייחוד שראיתי שלחברה אחת יש אלף דגמים. התקציב לא מהווה בעייה (350 שקל). ראיתי אחד של סאנדיסק עם קורא אופטי, זה כדאיי? אם יש דגם של חברה מסויימת, שהוא טוב, תמליצו לי כאן בבקשה... תודה רבה ויום טוב לכולם.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי מערכת עריכה אחת עם 8 הארד דיסקים בפנים, ועוד 3 במגירות חיצוניות. אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק, אבל לא בתור מגירה, אלא שיחובר לכל המערכת. כאמור אין לי עוד מקומות פנויים. רק הבקר הזה זה הפתרון? http://www.logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=10947 תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אם בכלל יש כזה דבר, איזה דגמים יש? אין לי כבר מקום לאחסן דברים במחשב ואני גם לא רוצה להעמיס על הספק שלי. תודה רבה לעוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני בא לעשות דיסק הפעלה של התוכנה נורטון גוסט ופתאום נזכרתי שאין לי כונן דיסקטים במחשב. אני עכשיו קונה(כמה זה עולה 40-50 שקל??) ואם אפשר מדריך או הסבר קצר איך מחברים(רק הכבלים הכוונה, לא החיבור למארז) את זה למחשב. תמונות יעזרו. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני הולך לקנות היום את אחד מהם, ורציתי לדעת מי מהם יותר מומלץ.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מ SKYPC עכשיו צרצלו אלי ואמרו שאין להם איזה HD שביקשתי והמליצו לי להחליץ לHD אחר שניהם של חברת kingston עכשיו אני רוצה עזרה בבקשה להבין מה ההבדל בניהם תודה כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB http://skypc.co.il/pl_product~3200AAKS~7~0.htm והכונן השני... כונן קשיח Westren Digital WD3200YS 320GB http://skypc.co.il/pl_product~3200YS~7~0.htm
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת אני עם וויסטה 64bit ולפי החישובים שלי צריך להיות לי 15GB פנוי בC וזה אומר לי שיש רק 3GB עכשיו אני ניכנס לC מחפש מחפש ולא מוצא שום דבר שלוקח לי כולכך הרבה מקום 2.58GB Free of 48.8GB אין חיפשתי עם תוכנות ואין שם משהו ששוקל כולכך הרבה איך אפשר לסדר את זה תודה מאוד לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
א.האם המתאמים האלו של ה-70 שקל נחשבים אמינים ??יש סיבה שיהיו איתם בעיות?? זה המתאם Http://www.getit.co.il/Direct/33136/12 ב.איזה ממשק נחשב יותר אמין ובעל אורך חיים יותר טוב ata או sata2 ???
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשמוע את דעתכם לגבי צורב חיצוני LG GSA2164D. האם זהו צורב טוב ואמין וכדאי לי לקנות אותו? בנוסף רציתי לשאול איפה כדאי לקנות אותו? מישהו מכיר חנות טובה וזולה?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הנרו CD-DVD Speed לא נותן לי לבדוק את איכות המדיות, מצורפת תמונה.
-
- 9 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדיסק און-קי הזה? אני כרגע בהולנד ואפשר לקנות אותו ב35 יורו (שזה בערך 200ש"ח)... משתלם? יש המלצות למשהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום, אם עשיתי GHOUST לכונן סי , יש מצב שאני יוכל לשחזר משהו מהכונן כי לפי מה ששמתי לב הוא לא מפרמט אותו ....???
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל אני קצת סקרן... למה כולם בפורום של המפרטים ממליצים (במחשבים עם תקציב +/- גבוה) על 2 דיסקים אחד ראפטור 10K 74GB ואחד יותר גדול אבל 7.2K מה זה נותן??
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
חבר שלי יש לו צורב DVD של LG והוא מתלונן שבסיום הצריבה ב נרו הוא מקבל הודעה שיש להמתין 5 דקות וזה קורא לו רק בדיסקים מסוג - בדיסקים מסוג + אין בעיה יש למשהו רעיון
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, איך אני מגדיר BOOT לצורב הSATA שלי כדי שאוכל להתקין דרכו את VISTA? כי כאשר אני מגדיר BOOT דרך ה CD הוא לא מצליח
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום חברה התחדשתי במחשב חדש ואיתו קיבלתי SATA2 של היטאצ'י 150GB, לפני כמה חודשים קניתי למחשב הישן SATA2 של WD בקיבולת 320GB. כשחיברתי אותו לא קרה כלום, כלומר הWINDOWS זיהה אותו אבל לא שם אותו ככונן ב"מחשב שלי". אני נורא מפחד לאבד את המידע שיש לי בכונן הזה (320GB) ואני לא מוכן לפרמט. (יש לציין שהWINDOWS שאני משתמש בו הוא XP PRO x64) איך אני גורם לו לפעול ביחד עם החדש? ??? תודה!
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ההארדיסק ST3500418AS או ST3500410AS ולהתקין אותו על המחשב הישן שלי לוח האם שלי הוא GA-8I915PL-G http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1915&ProductName=GA-8I915PL-G לוח האם הוא בן כמה שנים ורציתי לדעת אם יש סיכוי שהוא בכלל לא יזהה אותו תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-