עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by The Winter King,

קניתי שלשום צורב LG GSA-H10A והמחשב לא מזהה אותו (הורדתי את הקושחה הכי מעודכנת אבל זה לא עזר) ניסיתי לצרוב, והנורה של הצורב הבהבה אז חשבתי שזה עובד, אלא אם כן התקנתי אותו לא נכון. (הצורב שהחלפתי הוא צורב CD ישן של HP) במקום הכבלים שבאו עם הצורב החדש השתמשתי באלה של הישן. האם עשיתי נכון? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  2. שלום לכולם! אני מתכנן קניית מחשב המבוסס על מעבד אינטל E6400, לוח אם ASUS P5B Deluxe עם 2 ג'יגה זכרון כשמטרתו העיקרית היא עיבוד תמונה בפוטושופ. כדי לשפר את ביצועי המחשב אני שוקל קניית 2 דיסקים קשיחים במקום אחד, כשהתקציב עבורם הוא סביב 800 שקל. שתי האופציות להתקנת מערך האחסון העומדות על הפרק מבחינתי הן: 1. התקנת מערך RAID 0 על בסיס 2 דיסקים זהים - יתרונות: הפקת ביצועים מירביים, חסרונות: הרבה נפח שהולך לאיבוד בכפילות, סבירות גבוהה לקריסה ללא אפשרות Recovery. 2. התקנת 2 דיסקים, האחד קטן יחסית למערכת ההפעלה והשני גדול יחסית למאגר התמונות - יתרונות: יותר מקום אחסון, חסרונות: ביצועים? (אגב, במצב הזה האם תוכנת הפוטושופ עצמה מותקנת בדיסק של מערכת ההפעלה או בדיסק של מאגר התמונות?) …

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  3. Started by Galos,

שלום לכולם וחג שמח! אני מעונין לרכוש כרטיס זכרון לPSP , השאלה שלי היא כזאת במה כדאי להשקיע יותר בכרטיס מהיר של 2 ג'יגה או בכרטיס רגיל של 4 ג'יגה? הנה הקישורים לכרטיסים שאני מתלבט בינהם : http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=45&CategoryID=70&ProductID=179 http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=45&CategoryID=70&ProductID=184 כמו כן האם המהירות כן תשפיע או שעדיף לקחת יותר זכרון וההבדלי מהירות הם דבר זניח שאני לא ארגיש במהותו.... תודה מראש וחג שמח, גל. נ.ב. החנות נמצאה בזאפ היא פשוט אחת הזולות ... והיא בת"א (היו גם ביקורות טובות - אבל כולנו יודעים שהן לא משקפות כ…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by Snufkin,

מישהו מכיר את הדיסק און-קי הזה? אני כרגע בהולנד ואפשר לקנות אותו ב35 יורו (שזה בערך 200ש"ח)... משתלם? יש המלצות למשהו אחר?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  5. Started by OgANDi_BoY,

שלום, אם עשיתי GHOUST לכונן סי , יש מצב שאני יוכל לשחזר משהו מהכונן כי לפי מה ששמתי לב הוא לא מפרמט אותו ....???

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  6. הוספתי HD SATA ממחשב אחר שלי שם היה מותקן כמקום איחסון ולא לקבצי מערכת.. העברתי אותו למחשב אחר שבו כבר מותקן HD SATA אחד בכדי שאוכל להשתמש בכל החומרים שצברתי . המחשב החדש אני רואה את הHD במנהל החומרה אך אינני רואה אותו במחשב שלי. ניסיתי לראות מה קורה איתו בPartitionMagic ושם הוא מופיע כדיסק דינמי ואי אפשר לעשות איתו כלום מה עושים ? אני לא רוצה לעבד את מה שיש בו

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  7. שתי שאלות: 1. במחשב החדש יש לי Samsung 250GB SATA2 ו- Maxtor 40GB IDE. המאקסטור התגלה ככונני C, D ו-E (הוא היה מחולק ממזמן) בביוס. על הסמסונג התקנתי ווינדוס וחילקתי אותו ל-3 (האותיות הבאות ברצף) בגדלים של: 15GB for XP, 35GB for Programs and the rest for storage. האם זה משנה שהווינדוס שלי מותקן על כונן G ? 2. לאחר הפיצול של ה-250GB (NTFS) גיליתי שהקבצים ב-G תופסים כ-3GB (ב"מאפיינים") אבל כתוב ב- my computer ש- Total Size - 14.6GB Free Space - 9.42GB --------------------------- לאן נעלמו יותר מ-2 ג'יגה? או לדוגמה בכונן הגדול שנותר לאכסון (אין בו כלום כעת) כתוב שגודלו 134 ג'יגה ויש בו 133 ג'יגה פנויים (אין בו כלום!). מה קורה פה? תודה!

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  8. היי לכולם. במחשב שלי יש כונן 160GB של WD, אני רוצה לצרף לו כונן 320GB גם כן של WD כנראה במערך RAID0. עכשיו יש לי בכונן מספיק דברים, ומערכת הפעלה שעברה הרבה התקנות והגדרות. האם אני חייב למחוק את התוכן שבה? אין אפשרות להעביר את הווינדוס שלי כמו שהוא עם כל שאר הקבצים? ברור לי הרעיון שהכונן RAID יהיה בגודל 160GB אבל השאלה היא מה יקרה ל 160GB הנותרים בכונן הגדול? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by yonyl1,

יש לי רכיב שיודע לקבל SMART MEDIA והוא עובד היטב. צוות באלקטרוניקה תפר לרכיב הזה NAND FLASH בצ'יפ וזה לא עובד. האם בSMART MEDIA יש איזשהו משהו צרוב עליו? כי זה אותו רכיב ואני לא מבין מה הבעיה? מישהו יכול לכוון אותי קצת , תודה? אגב אני מניח שבSMART MEDIA יש איזשהו FAT ופה אין , אבל הייתי אמור להצליח לפרמט את זה עם הרכיב הזה נכון(כי אני מצליח לפרמט SMART MEDIA)?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות את ההארדיסק ST3500418AS או ST3500410AS ולהתקין אותו על המחשב הישן שלי לוח האם שלי הוא GA-8I915PL-G http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1915&ProductName=GA-8I915PL-G לוח האם הוא בן כמה שנים ורציתי לדעת אם יש סיכוי שהוא בכלל לא יזהה אותו תודה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  11. אני קונה לוח אם חדש ובעקבות זה אני צריך לקנות כונן קשיח חדש וצורב DVD. החיבורים האפשריים היחידים ללוח אם הם SATA II. לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI (AM2) http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=443& צורב DVD: DVDRW LG H44N X18 DUAL LAYER BLACK http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=218&category_id=9a6218d4eb28b1064471ba588e90ddb7& האם יש התאמה? כי אני מחפש צורב DVD זול של SATA II

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by harel_d,

שלום לכולם, לאחר שימוש של שנים בשירותי סנכרון דוגמת Dropbox, אני מעוניין לרכוש NAS לצורך גיבוי וסנכרון כלל המידע - ואין לי מושג איך להתחיל את החיפוש בנושא. אני רואה הרבה המלצות על synology ו-QNAP, כמה bays מומלץ לרכוש? אילו כוננים? כמה רעש המכונה מייצרת וכיו"ב. הצרכים שלי מפורטים מטה. אשמח לעזרתכם. נפח גיבוי: כ-6TB. שימוש: משרד ביתי, שימוש פרטי. תוכן הגיבוי: מסמכים, קבצים שונים עד נפח 1GB לקובץ, המון תמונות וסרטונים. מכשירים: 3 מחשבים ניידים, 1 דסקטופ. סנכרון עם ענן: בעקרון כן (הבנתי שאפשר לסנכרן עם S3). שימו בבקשה בצד את שיקולי אבטחת המידע בסעיף הזה. מודע אליהן. פיזי: המכשיר ישב במשרד הביתי שלי ולכ…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  13. אני צריך שהצורב יהיה : שקט, איכות צריבה, תומך ביסטינג, תומך "3 הכבשות", תיקון/סריקת שגיאות, קריאה מהירה (לא חובה). להלן 2 הסוגים. מומלצים? ואם כן מה עדיף מבינהם? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_2072&products_id=20077 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_2072&products_id=20030 עריכה: או אולי עדיף את ה115DBK של פיוניר? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_2445&products_id=20015

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by A.Iniesta,

כשאני מחבר את הכבל של הצורב ליציאה השנייה של הide בהפעלת המחשב זה נתקע בPost ואומר שסורק התקני ide משהו כזה.. בביוס בדקתי ושני היציאות עובדות. וניסיתי את כל האפשרויות ג'ימפור.. מה הבעיה פה?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by okarmi,

שלום לכולם, אבקש המלצה לHD חדש. לוח האם הוא P4S61 אז זה אומר שצריך HD בחיבור IDE. http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4S61 מבחינת גודל 160/250/320 יהיה טוב. האם יש HD שהוא גם IDE וגם SATA? אם כן, האם עדיף לי לקחת אחד כזה בשביל שיהיה נוח לחבר את הHD למחשב הבא (שכנראה יהיה עם SATA)? תקציב - אזור השלוש מאות שקל. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by zZOROo,

הנושא מסביר את תוכן ההודעה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  17. יש לי צורב DVD שקיבלתי כשקניתי את המחשב- SONY DVD RW DW-D22A DRIVER שעד לא מזמן עבד בסדר אבל עכשיו הוא מתחיל לעשות בעיות: הוא מסתדר סבבה עם דיסקים CD אבל הבעיות הם עם DVD: כל צריבת DVD נכשלת (אין הדעת שגיאה. פשוט נכשלת). דיסקי DVD הוא קורא פחות טוב. דיסק עם סדרה (לא מקורי)- הוידאו קופץ מידי פעם. דיסק עם כמה סרטים (לא מקורי)- פותח את הסרטים והכל קורס. סרט DVD מקורי (בדקתי 3 סרטים)- בכלל לא נפתח. יש דרך לתקן את הבעיות או שאני צריך לקנות צורב חדש?

18. Started by alex188,

שלום המחשב שלי הפסיק לזהות כל מדיה של הכנס הפעל כגון דיסק אן קי, ניסתי כמה, המחשב פשוט לא מגיב אליהם. יש פתרון לבעיה הזו? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  19. חבר'ה אני רוצה לקנות צורב DVD ואין לי מושג בצורבי DVD אבל נכנסתי לכמה אתרים ובדקתי דגמים ומחירים והגעתי ל2 התלבטויות בין LG ל NEC וכן גם בדגמים של כל חברה אז הנה הדגמים של כל אחת..לא ראיתי שום הבדל בניהם (כנראה שזה בגלל שאני לא מבין הרבה.... ) LG: 1. LG GSA-4163B 2. LG GSA-4167B 3. LG GSA-4165B NEC: 1. NEC ND3520A 2. NEC ND-3540 3. NEC ND-3550 אז בבקשה כל מי שיכול להמליץ לי אני אודה לו ואם אתם יכולים עם הסברים כדי שאני אדע לעשות בסופו של דבר את ההחלטה שלי ביחד עם המידע שלכם......

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  20. הבעיה התחילה מזה שלא הצלחתי לחבר את הדיסק הקשיח שלי, הMAXTOR ללוח הNFORCE3 שיש לי , וגיליתי שזאת בעצם בעיית תאימות ספציפית(בחקירות בגוגל) בשביל להתגבר על הבעיה, קניתי כרטיס הרחבה VITA VT6421A PCI בעל 3 פורטים לSATA ואחד לIDE הבעיה: אחרי השלב הראשון של ההתקנה של הXP, השלב שבו יוצרים מחיצות וההתקנה מעתיקה קבצים, אחרי הRESTART הראשון ההתקנה לא נמשכת ניסיתי להגדיר למחשב לעשות בוט מADD ON CARD קודם, לא עוזר מה עושים????

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  21. שלום כולם כמו שאמרתי אני רוצה לגבות את כול ההורדות השירים המשחקים וכ'ו שאני מוריד הקטע שתמיד יוצואת גרסאות יותר חדשות וכ'ו ואני כול פעם מוסיף לתייקית הורדות עכשיו אני רוצה לגבות תמידע הזה מבלי להוציא הרבה כסף עכשיו חשבתי על כמה אפשריות -לצרוב דיסקים DVD והרבה לפחות 10 כי יש לי שם מעל 40 גיגה -לקנות כונן של 80 גיגה או 120 ולשם כול שבוע לגבות -לקנות איזה דיסק קשיח נייד ושם לשים מה אתם אומרים ההיתם עושים במקומי? תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  22. רק 1 גיגה מה עושים תודה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  23. Started by hag911,

אני מחבר את האייפוד לUSB ונכנס לכונן שלו "F"( כול אחד זה משהו אחר) והוא מבקש ממני לאתחל אותו, ויש לי שמה דברים מאוד חשובים... יש איזשהי דרך להוציא אותם משם?! תודהה...

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by t-mac,

שלום אני מעוניין לקנות זיכרון נייד (dok), בנפח של ג'יגה 1 או 512 מגה, (או 2 ג'יגה, אם יש ב-350 שקל) אני לא יודע איזה חברה לקחת, בייחוד שראיתי שלחברה אחת יש אלף דגמים. התקציב לא מהווה בעייה (350 שקל). ראיתי אחד של סאנדיסק עם קורא אופטי, זה כדאיי? אם יש דגם של חברה מסויימת, שהוא טוב, תמליצו לי כאן בבקשה... תודה רבה ויום טוב לכולם.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by kelazar,

הדגם של הלוח אם במחשב הוא MSI MS-6318 האם ניתן להחליף דיסק קשיח במחשב פנטיום 3 מהדגם: WD300AB שהוא עם 2מגה באפר 30גיגה ו5400 סיבובים בדקה בדגם WD800JB שהוא עם 8מגה באפר 80גיגה ו7200 סיבובים בדקה? תודה רבה לעוזרים, חן

• 2 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים